עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dannyle,

הי, אני מתכוון שקנות מחשב באזור השרון עם לוח האם GA-P35-DS3 (עבור מעבד E6750). אני מתכוון לקנות ב KSP וראיתי שיש להם רק את הדגם GA-P35-DS3L (תוספת האות L). לפי האתר של Gigabyte רשום שכל ההבדל הנו שבדגם עם ה L אין RAID function. 1) מה זה? האם צריך את זה? 2) בחלק מהתשובות למפרטים נתנו גם את הלוח GA-965P-DS3. מה ההבדל בינו ל GA-P35-DS3? מי יותר חדיש ו/או טוב? (אני מבין שההבדל העיקרי ב Chip set של אינטל). אם זה חשוב לפרטים. אני מתכוון לשים בלוח: - מעבד E6750. - כרטיס מסך GeForce 8800GTS 320MB. - זיכרון 2G. ואין לי כוונה לשדרג את המחשב בעתיד (כשיגיע הזמן אני אקנה כנראה כבר חדש...). אני משתמש במחשב בעיקר עבור אינטרנט ומשחקים. תודה, דני

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by pazer005,

במחשב שאני מתכנן לקנות אני מתכוון לשים 4 וננים של 250b ש-3 מהם יעבוד ביחד ועוד אחד לקבצי מערכת. הומלץ לי בהתחלה, בלי קשר לקחת את P5B כי הוא OC טוב. אבל לאחר הכתבההיום באתר, קצת לא הבנתי אם אני יכול. הכוונה היא ל-P5B Deluxe. ואם לא, איזה לוח אחר הייתם ממליצים לי עליו בטווח המחירים שלו.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by JUNGLE,

אני לא מצליח לשים רייד 0 באולטרא די. התקנתי מהדיסקט את התוכנה של הרייד ואני שם רייד אפס וזה מראה לי בהתקנה של הווינדוס 150 ג'יגה במקום שניים של 75. אבל אחרי שהוא מתקין את הקבצי התקנה הוא אומר לי שאי אפשר לקרוא את הקבצים ולעשות אלט קונטרול דל. השאלה היא האם יש דרך לגרום לזה לעבוד\לעשות זאת דרך הווינדוס? 2)האם יש בביוס מקום לקבוע אפרצ'ר סייז? לא מצאתי...

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by gggilad13,

האם ניתן לעשות RAID 0 בלוח של GIGABYTE מדגם K8NF-9? לכמה דיסקים? והאם הוא גם תומך בRAID לSATA?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Oprapc,

אני הולך לקנות מחשב חדש עם לוח ASUS חדש ורציתי לדעת אם RAID זה כל כך חשוב ומה זה בכלל. תודה חברה! ;D

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by pissdrunx,

יש לי לוח של gigabyte 7vrxp rev 2 ויש אליו איזה משהו שנקרה raid אין לי מושג מה זה ו גם אני לא מצליח להתקין אותו יש לי windows xp home בהתחלה של הפעלת המחשב יש הודעה mbultra133... searching for drivers ואחרי 10 שניות בערך זה רושם no drivers atached וממשיך בטעינת הוינדוס איך אני מבטל או מטקין את זה תעזרו לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by aderet,

שלום לכולם! יש לי לוח מסוג intel 915pcy. האם אפשר לעשות לו raid 0 על בסיס חומרתי (2 דיסקים sata זהים לחלוטין) ללא בקר מיוחד?? אני ידע שזה אפשרי בחלק מלוחות ה 915. תודה.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  8. Started by Athlon-WINGS,

לא נראה לי שבכלל הבנתי מה המשמעות של RAID. לפי מה שהבנתי לפני הרבה זמן זה בשביל לחבר יותר מ4 כוננים?!?? פתאום אני קורא באיזשהו אתר שזה משפר ביצועים? מה מי מו? בילבל אותי אחושרמוטה. הקיצר, יש לי RAID בלוח NF7-S2. מה אני יכול לעשות עם זה???? מה אני אמור לעשות עם זה יותר נכון??

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by mzini,

האם אני יכול להתקין DDRAM או SDRAM במחשב שיש בו כבר 128 RDRAM ? השאלה שלי היא האם הם יכולים לעבוד ביחד או שאני חייב להתקין אותו סוג של זיכרון על מנת לקבל תוצאה טובה במחיר סביר ....? ???

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by Soviet,

שלום... יש לי מעין בעיה עם הזיכרונות....... קודם כל , מפרט: Intel® Pentium® IV 2.8Ghz 800Mhz FSB 512K Cache HT M-Board MSI© 875P Neo FSI2R MS-6758 Ram MDT 256MB DDR-SDRAM PC3200 400Mhz * 2 Video Card Power-Color Radeon 9800Pro 128MB DDR Hard Disk Western Digital 80GB 7200RPM 8Mb Buffer Chassis Yeng Yong CR-1298 2 120mm fans(very loud!) 300W p.s Optical Storage MSI 48* DVD MSI CD-RW 24/52/24 עוד מידע על הזכרונות מAIDA: תוצאות באנצ'מארקים: 3D Mark 2003: 5824 3d Mark 2001se: 16427 SANDRA RAM Bandwidth Int Buff'd iSSE2 4105 MB/s SANDRA RAM Bandwidth float Buff'd ISSE2 4136 MB/s Sandra Memory Cache : ועכשיו... לשאלות.... 1. האם התוצאות בבאנצ'מארקים(2001,2003,MEMORY BAD…

• 1 תגובה
    • 409 צפיות
  11. Started by Detail,

שלום, שמי אלעד ואני חדש ב-HWzone. באתי לכאן בתקווה שאתם תוכלו לעזור לי, אני מעוניין להחליף את הראם הנוכחי שלי - Spectek 256MB ב- Kingstone 512MB. אך לצערי הקינגסטון יקר מדי, ואני לא אוכל להגיע לסכום הדרוש בזמן הקרוב אז החלטתי לשלב את הראם הנוכחי שלי ב- Kingstone 256MB ורציתי לדעת האם זה יהיה כמו לקנות את ה-512MB. מקווה שהבנתם מה אני רוצה מחייכם :} אלעד.

• 14 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by NuXeR,

אז ככה , יש לי חבר מהמושב שקנה 2 סטיקים של 256MB של מיקרון , כתוב על זה SPECTEC או משהו כזה ואמרו לו שזה מיקרון , זה באמת מיקרון ? עכשיו לאותו בן אדם היה סטיק של 128 ועשיתי לו איזה עבודה על המחשב...הוא הציע לי לקחת את ה-128 שלו זה SDRAM ולי יש גם 128. עכשיו הלוח שלו עושה המון בעיות ולא מזהה 256 : 2 * 256 = 260 1*256 = 128 128 + 256 = 134 128 = 128 בעיה לא...?! מה עושים יש עצות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Holography,

יש לי עכשיו 512 DDR מעבד 2600 (של AMD) וכרטיס מסך רדון 9800 לא פרו עכשיו..... כדאי להוסיף עוד זיכרון ראם? 128 או 256 או 512 וכמה זה יוסיף לי לביצועים?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  14. שלום רב... מערכת הפעלה VISTA מעודכנת SP2 עם אנטי וירוס מקהפיי ווינדוס דיפנדר.. cpu : AMD Athlon 64 X2 6000+ am2 939(940) mb : INFINITY NF ULTRAII-M2 (nb:NVIDIA nForce4 Ultra) ram : 2x1024mb Twimons DDR2 667mhz video : Asus GeForce 8800GTS 320mb במצב IDLE (טוב, עם utorrent, windows sidebar) פיירפוקס, מסנגר, ווינאמפ, jdownloader כעת במצב של 58% מהזכרון.. שוקל לקנות עוד סטיק של ג'יגה, אבל פה אני לא מבין כדאי לקנות עו 1GB 667mhz או שכל העניין של ה DUAL ילך אם אני קונה רק סטיק אחד? איך זה ישפר את העבודה? כי לאחרונה אני מרגיש איטיות, הדיסק עבר defragment והמחשב בכללי מתוחזק טוב טמפ' נמוכות גם. תודה רבה מראש לעוזרים אשמח להשכיל

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by NuXeR,

אני מכיר כל מיני תוכנות כמו "Ram Boost" שאמורות לייעל את הזיכרון , מישהו ממליץ ? זה באמת עוזר\עושה משהו ? היה לי 128MB ועכשיו הגדלתי ל-256MB עם 2 סטיקים של 128 , כדאי לי להשתמש בתוכנה ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by liram21,

שלום לכולם, אני לאחרונה מחפש זכרונות (בארצנו) למעבדי AMD וממש מתקשה למצוא סט סטיקים שמתאים ל-B550 (לוחות Aorus/Rog - גם דרך רשימות QVL). אשמח להמלצה על סט של 32 (עדיפות ל-2X16) במהירות של לפחות 3200, מעדיף חברות כמו GSKILL / Team / Corsair תודה מראש !

17. Started by MoAv,

יש אצלי כבר כמה שנים Mushkin 996768 DDR3, ולאחרונה הרגשתי האטה במעבר בין תוכנות, יש לי הרגשה שזה קשור לזכרונות שפעם עבדו חלק ועכשיו ישנו גימגום. הרצתי את Windows Experience בעבר והציון של הזכרון היה 7.1, היום הוא 5.9. משהו קרה. בדקתי בתוכנת Performance Test ונראה באמת שהזכרונות שלי במקום די נמוך ביחס לשאר, במקום ב-Latency. הרצתי גם MemTest86+ והיא לא מצאה שום שגיאה. מה יכולה להיות הסיבה ??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by habahaba,

אהלן, קניתי מ- ebay סטיק זיכרון 4G עם תזמוני CL9-10-F2, אך קיבלתי זיכרון של אותה החברה עם תזמוני CL9-11-F3. שלחתי הודעה למוכר והוא אמר לי שזה אותו הדבר, אך אם אני לא מרוצה, הוא יחזיר לי את הכסף. השאלה היא האם המספר הזה זה באמת התזמונים של הזיכרון (נראה לי מאד שכן) והאם יש הבדל בביצועים שארגיש. הוא מסכים להחזיר לי את הכסף אבל אני לא רוצה להיות סתם קטנוני אם זה באמת אותו הדבר. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Godmoney,

יש לי כרגע ג'יגה זכרון של RAM - שני זכרונות של 512 כל אחד. אני רוצה להוסיף לו עוד ג'יגה ויש לי כמה שאלות: 1. עד כמה אני ארגיש שינוי במהירות של המחשב (אני משתמש ב Vista Ultimate) 2. יש לי אפשרות לבחור או לקנות שני 512 חדשים ולהוסיף, או לעשות טרייד אין על שני ה 512 שלי ולקחת שני זכרונות של ג'יגה כל אחד (הבדל של כ-150 שקל) מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by פבלו,

שלום, יש לי RAM של 32GB. בלוח אם הם יושבים כשני 16GB כל אחד. 2 x 16 - Corsair DDR 4 32 G 3200 תמיד ראיתי 32GB, כולל בפרימייר ואפטר אפקטס. אבל היום שמתי לב שאני רואה רק 16GB משום מה. אין לי מושג איך איבדתי 16GB של זיכרון. חומרתית הכול מחובר לפי מה שאני רואה. איך אני בודק את הנושא, ומה הדרך לפתור את זה? האם ייתכן שאחד הזיכרונות הלך לי? תודה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by itzik_M,

תקשיבו, דיברתי עם SKYPC והם אמרו לי שכדאי לי לקחת KINGSTON ואז ראיתי שהם העלו את המחירים של ה-RAM של KINGSTON בידיוק כמעט כמו ה-RAM של CORSAIR אז עכשיו אני בבלבלות!! מה יותר כדאי לי CORSAIR או KINGSTON ??? [CORSAIR CL 5 [KINGSTON:] CL 6 SKYPC ממליצים KINGSTON וכל החברים ממליצים CORSAIR =/ מה אתם מחליטים? נ.ב יש ביניהם הפרש של 6 ש"ח...! תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  22. Started by ofird,

משום מה הRAM מוצג חצי מהערך האמיתי שלו יש לי לוח אם של Gigabyte GA-MA77-UD3 ומותקן עליו 2 זכרונות של 2GB כ"א אך למעשה כל זיכרון מוצג רק כ1GB, גם בBIOS וגם בWINDOWS ניסיתי את כל הSLOT ואין הבדל - יש לי 2 זיכרונות ועל שניהים זה מוצג כך - לכן אני שולל בעיית חומרה הBIOS שלי מעודכם לאחרון ביותר מה יכולה להיות הסיבה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by anox,

שלום, אני מעוניין לעשות OC לRAM שלי. קראתי קצת בנושא, אבל אני לא מצליח להבין איך ה FSB SPEED קשור לכל סיפור ה- LATENCY. אם למישהו יש גם טיפים בנושא, אז סבבה, אני אשמח לשמוע. אני עובד עם חצי ג'יגה של Kingstone, DDR400, על p4-3GHZ-Prescott שמורכבים על ASUS P4S800D. תודה

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by RAPTOR22il,

הי אנשים טובים, אני מרכיב מפרט ונתקלתי בדילמה, יש את הרמפייג' שאני חושב עליו ברצינות, ויש את המקסימוס החדש... עכשיו מה שקורה הוא כזה: מבחינת פיצ'רים המקסימוס מתקדם יותר וכן יש לו כרטיס קול תומך EAX4. מבחינת תמיכה בקרוס פייר שניהם תומכים אבל ברמפייג יש תמיכה בX16 לשני ערוצים בקרוספייר, במקסימוס בקרוספייר כל ערוץ רץ בX8.. מה אתם אומרים? מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by TC2B,

מקור הידיעה: http://www.theinquirer.net/?article=21289 קשור לאתר היצרן (שם נמצא הקישור לתחילת תהליך ההורדה): http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/upgrade.mspx

• 2 תגובות
    • 462 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.