מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
-
חשבתי לקנות את ה- Asus Rampage Formula אבל אני מתלבט האם יש לוח שהוא יותר זול ונותן ביצועים דומים\יותר טובים???? ***חשוב שהיתמוך ב DDR2 *** וצ'יפסט של ATI***
-
- 14 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האם בכל מעבדי סוקט:lga775 intel יש 64ביט? אם כן?ייש אפשרות לבדוק באמצצעות תוכנה ניסיתי הכל אפילו רשמתי בהפעלה dxdaig =\לא עזר יש איזו דרך או תוכנה אחרת!?
-
- 14 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המעבד יכול להקנות בחו"ל בשני האתרים האלו http://www.newegg.com/Store/BrandSubCategory.aspx?Brand=1157&SubCategory=343&name=CPUs-Processors http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2+50001157+40000343+1051707842+1050727216&name=Core+2+Quad והלוח חייב להקנות בארץ המחשב יעבוד בעיקר עם סרטי HD. אם זה פיצול, ניגון ועריכה. אבל בגדול הנושא הוא ניגון 1080P ללא בעיות. יש לומר שאני מצמיד לו HD2400 של ATI. מה שמוריד מהעומס. אבל אני לא רוצה לקנות מחשב חדש ולהתאכזב שהוא מקרטע ב1080P. זה העיקר. אני גם לא רוצה שב90% מאמץ הוא יריץ תכנים כמו 1080P, אלא יתאמץ כמה שפחות. אני יודע שזאת בקשה קצת מוגזמת. אבל אני מאמין שקיים מעבד כזה, במיוחד בטווח מחירים הזה …
-
- 14 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ידוע לי שב axp ישנו SSE שאין ב TB. האם יש עוד הבדלים הגורמים לתוספת ביצועים אצל ה axp? עריכה: TB = Thunder Bird... המהיר בסידרה היה 1.4Ghz ואז עברו ל AthlonXP החל מ1466mhz
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתמוך במעבדים מרובעי ליבה ככל הנראה אני יקנה q6700,אני לא צריך כרטיס קול מובנה על הלוח אם ולא כרטיס מסך. איזה לוח אם יהיה הכי טוב?
-
- 14 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/p4-series/pt880pro/ לוח שתומך גם בPCI-EXPRESS וגם ב AGP... נ.ב כבר יש משהו כזה למכירה??
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חברים. אני קונה athlon64 3400, ובגלל שזה סוקט754 אין לו dual. חשבתי לקנות 1GB בכרטיס אחד, אבל בכל מקום שחיפשתי גיליתי שהכרטיסים של ה 512 עולים על ה 1GB בהרבה מבחינת התזמונים. לדוגמה- Kingston hyperx יש את ה KHX3200UL/512 שהוא 512 עם CL-2, ונהדר בכל שאר התזמונים גם כן: 2-2-2-5-1 (ראו למטה קישור ל datasheet שלו) לעומתו, יש את ה KHX3200/1G שהא 1Gb עם CL-2.5 ושאר התזמונים: 2.5-3-3-7-1 (ראו למטה קישור לdatsheet שלו). ועכשיו לשאלות: 1) בהתחשב בזה שאני קונה מערכת שהיא single channel DDR, מה כדאי לי, שני כרטיסים של ה 512 שצוין למעלה, או ה 1gb שצוין למעלה? 2) האם יש 1gb עם תזמונים כמו של ה 512 שציינתי למעלה? אם אין, מדוע? 3) מה אומרים שאר המספרים בנתונים של התזמונים, לגבי הר…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המפרט שלי ביחס להיום? מבחינת מודרני או לא, והאם הוא נחשב לטוב לדעתכם? i3 2100 8GB RAM PEGATRON IPMSB-H61 HD7850 SSD 840 EVO 120GB SEASONIC 520W איך הוא? בעקרון לשימוש כללי הוא מהיר ואני די מרוצה. אני לא משחק הרבה אבל במשחקים חדשים לפעמים אני קצת מתפשר למרות שזה לא כזה משנה לי. אם אשדרג מעבד יהיה שינוי מהותי? ובמידה ואקנה לוח תומך SATA3 ל-SSD שלי המחשב יהיה אפילו מהיר יותר?
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא מבין הAMD יותר זול משמעותית למה??? אני מיתכון להריץ על המחדש רק מישחקים כבדים אינטרנט וכמה שטויות כמו סרטים ותוכנות בנצמרק היתי רוצה לדעת איזה לוח אם יתאים לדרישות שלי ויתן ביצועים הכי טובים(אני לא מבין בהם הרבה) אני שומע מאנשים שה P4 יותר חזק לעיבוד גרפי וכמה דברים שאני לא ממש צריך וגם אומרים שממש קל להגיע ל3.0 בלי יותר מידי עבודה וסיכון אני לא רוצה להשקיע 2500 שקל ולגלות שנידפקתי ואני סתם תקוע עם גרוטאה... ולכן באתי לפורום אמרו שאתם ממש טובים בלהסביר ואני רוצה להבין בתודה THE GYVER
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Abit nf7-s ואחרי שאני מתקין את הדריברים שלו אני רואה שלא את הכל הוא מזהה מה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=0&model=1198&modelmenu=1 אני קונה מ- ksp והוא עולה שם 1630 האם שווה להשקיע 1000!!!!! שקל יותר ולא לקחת את הלוח אם של asrock שעולה 630 ? תודה. ואם יש לכם להציע מאותה חנות לוח אם שתומך בקונרו במחיר טוב אז אתם יכולים להציע לי פה :yelclap: תודה לכל העונים.
-
- 14 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תראו את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~IQ6600~3~0.htm ואז את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~Q660-G0~3~0.htm :bash: הם לוקחים עוד 300 ש"ח על מה?! על זה שזה G0?! הרי זה עולה מהיבואן אותו דבר לא?! אינטל הרי הפסיקה לייצר את הדגם החדש, אז החנויות עושות עלינו On The Go?!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המעבדים מה מביניהם עדיף לי לקחת?
-
- 14 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חוץ מהידיים כמובן במה...? *כותרת* פשוט אין ברשותי שקית אנטי סטטית
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים לאחר התיעצות בפורום, נרכשו מעבד Intel Pentium G3250 ולוח אם MSI H81M-E34 עם זיכרון 8GB ובשעה טובה הותקנו במארז ישן יש לי שתי שאלות לגבי המערכת: 1. המעבד נרכש בתצורת BOX, לא הגיע איתו גריז טרמי,רק 3 איזורים דביקים בתחתית גוף הקירור - האם ככה צריך להיות ? 2. טמפרטורת ה-SYSTEM המוצגת היא 50 מעלות, האם זה תקין ללוח\ציפסט האלו ? במחשב עם מעבד i5 הנמצא באות חדר טמפרטורת הסיסטם 39 מעלות (למארז יש מאוורר קדמי ואחורי של 120 מ"מ אך מכיוון שלשניהם 3 פינים בלבד, הם פועלים במהירות מכסימאלית) תודה וחג שמח
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עכשיו אני מזמין את הלוח הזה Chaintech 9CJS ZENITE מםיסיאיץ' עכשיו רציתי לדעת אם יש אחד יותר טוב ממנו... כי שמעתי ש Chaintech 9CJS ZENITE הוא מ-ע-ו-ל-ה למי שלא קנה את המחשב בשביל לעשות אוברקלוק והוא מצוין גם לי שרוצה להשקיע קצת יותר על הלוח אם שלו! לי יש ההכווול מסך דק עכבר מצוין מקלדת מצוינת כרטיס מסך מצוין [אני קונה] בקיצור כול מה שאני קונה מצוין! ונשאר לי 300 שקל בתקציב![התקציב הוא 5600 ללא ציוד היקפי סי די רום וכו'] אין לי יותר במה להשקיע... את החלטתי להשקיע בלוח אם! כי יש לי מערכת 7.1 אז אני רוצה כרטיס קול בהתאם... אז בבקשה תומרו לי אם הוא לוח טוב... [אני מחפש את הלוח הכי מתקדם ומהיר בשוק] תודה מראש אחים שלי יאללה ביי
-
- 14 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רק מעבד אינטל. בתקציב העכשווי שאני יכול להרשות לעצמי יש את הi3 בעל סוקט 1156 ועם לוח אם H55. האם אני אוכל לשדרג בעוד שנה-שנתיים למעבד i7 בעל אותו סוקט? כאשר ההנחה היא שהמחיר שלו ירד והסוקט ישאר אותו דבר?
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כותרת.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אותותו והמעבד הנבחר הוא הINTEL D 805 שמתוכנן עליו OC. משיטוט בפורום הבנתי שה8i945pg לא יתמוך לי בזכרונות של 667 MHZ ואולי יגביל אותי אפילו בOC. ראיתי כמה המלצות על הלוח הנ"ל של גיגיהבייט שיכול ומסוגל לעבוד עם כאלה זכרונות ולא יעצוא אותי בOC, אבל הקטע שהוא תומך בSLI ואין לי שום עיניין בזה, ויתרה מזאת אני קונה בכלל כרטיס מסך של ATI X1800GTO. האם אני יוכל לעבוד עם כזה כרטיס על הלוח? האם זה הגיוני בכלל ההשוואה בינהם ומה שאמרתי על הOC נכון? אני מודה לכם מראש כי אני ממש מבולבל כבר. תודה רבה קובי.
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי המחשב שלי... יש לי מחשב עם לוח אם של ג'יגה בייט ga-g31m-es2l עם כרטיס מסך (sapphire radeon x1950 512MB) ג'יגה זיכרון פנימי ומעבד intel pentium 4 630 3GH אני יודע שזה נחמד היום דיי אשפה אבל הלוח הוא דיי חדש וכל המפרט הזה אצלי דיי חדש...(כי לפני חודש היה לי המחשב יותר חלש...פשוט מישהו זרק חלקים אז שידרגתי...ככה אני דיי רגיל וחיי הפנטיום 4..) אבל בכל זאת כבר הגיע לי לוח כזה שאפשר לשים לו כרטיס יותר טוב (היה לי לפני זה radeon 9250 וגם מה ששמתי נחשב ישן אבל פשוט זה הרכטיס האחרון שמצאתי עם יציאה לטלויזיה רגיל הולא HD כי יכלתי לעביא משהו יותר חדש ואבל בנתיים נסתפק בו כולה עלה 40 שקל חחח ) וזיכרון אני ישדרג בהמשך אבל במעבד אני ממש בדילמה עבדת…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש לוח-אם עם כרטיס מובנה או תמיכה ב AGP. אני משדרג את המחשב שלי, וכרגע אני לא מועניין לקנות כרטיס מסך, אלא רק עוד שנה ובגלל זה אני רוצה להשתמש בכרטיס הישן או לקנות לוח-אם עם כרטיס מובנה. וחשוב שיהיה גם IDE. תודה נ.ב. חשוב גם שהמחיר לא יהיה בשמים. אם יש לוח-אם טוב וכרטיס מסך מאוד זול, זאת גם אפשרות בסופו של יום.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתתי את מהדריך המאלף שעוסק במעבדים ועדין לא הבנתי מה ההבדלים בן סדרות המעבדים האלה גם חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה = Winchester = Venice = San Diego = ClawHammer = NewCastle = Paris
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-