עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי את תוכנת SANDRA היא אומרת לי שמשו לא בסדר לי בביוס השאלה היא מה זה ביוס

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by manticore,

אני רוצה לשדרג את הלוח שלי.. אז... ^

• 4 תגובות
    • 430 צפיות
  3. Started by roma,

אני רוצה לוח זול בתצורת מיקרו atx עם כרטיס מסך מובנה חזק יחסית, כמו כן שיאפשר לי לנסות לפתוח את הליבה הרביעית וגם שיהיו לו יכולות oc טובות. יש חיה כזאת?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

יש לי שתי סטיקים של 512.. כרגע אני מסתכל לעצמי בEVEREST אני רואה את זה: שאלותיי: 1. זה אומר שיש לי סטיק אחד של 667 ואחד של 533? 2. שניהם מאותה חברה?

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by MONORAIL,

אני מודע לזה שאני NEWBE לחלוטין - ולכן כל עזרה תיענה בברכה. ניסיתי (ללא הצלחה מרובה) לעקוב אחרי כל הת'רדים ולמרות שהם נורא מעניינים הרבה חומר פה הוא ממש בסינית. יש אתר כלשהו שמסביר את כל המושגים? (הבדל בין סוגי זכרון, מה ההבדל בין 2.0 ל 2.0A, סוגי ציפסטים וכו')? תודה מראש - רשאים לפרוץ בצחוק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי באתר של alienware מפרט אחד ורציתי לשאול כמה דברים 1) ראיתי שיש שם Dual Channel DDR2 SDRAM מזה אומר הSDRAM? 2) איזה לוח אם המחשב מגיע? 3) זה כדאי לקנות משם מחשב?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by furyanaor,

לאיזה תוכנות מעבדי XEON אופטימלי עוברן? וואלה לא הצליחתי למצוא רשימה מסודרת או בינצ'מרק מייצג כנגד intel i7\i5.. מישהו פגש?

9. Started by Amitai,

איך משפיעים עלי, המשתמש הבייתי, הבדלי זמן הגישה של הזכרונות?? הרי ההפרשים כ"כ קטנים משום שזמן הגישה נמדד בנאנו שניות! איך אני אראה את ההבדל לדוגמא בין זיכרון בעל זמן גישה של 2.8 NS לבין 2.2 NS? נ.ב אני מדבר בעיקר על הזכרונות שמשמשים כרטיסי מסך, אך גם זיכרונות רגילים.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  10. הלוח אם שלי הוא : GA- 8S648 של חברת GigaByte. יש שם 3 חריצים לזכרונות, כך ש2 מהחריצים כבר תפוסים ואין לי מושג איך שמו את זה במקום. יש לי כרטיס פנוי של 256MB DDR, ואני בשמחה רוצה לחבר אותו למחשב, אך לאחר ניסיונות ללא הצלחה, ויתרתי ופניתי אליכם, מה לעשות בשלב זה. התמונה של הזיכרון (חברת GEIL) : והזיכרונות שמחוברים ללוח אם : אז כפי שאתם רואים, אני מנסה לא לשבור את הלוח אם ואין לי ברירה מה לעשות עם זה : עזרה בבקשה !

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by xpl0it,

אוקיי אנשים, משהו מוזר בטירוף הולך עם המחשב שלי. המחשב שלי בן זונה.. מריץ משחקים סבבה לגמרי... קיצר אמרתי בוא נתקין 3DMARK06 נראה מה הוא שווה.. עשיתי את 3 הבדיקות הראשונות, בהכל היה סבבה , חוץ מ-2 מבחני ה-CPU - בהם יצא לי 0 עד 2 FTP מקסימום !!! איך לעזאזל 1?! יש לי QUAD CORE !!! במבחן בסה"כ קיבלתי 11365, אבל מטריד אותי המבחן CPU... מה נסגר ?

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  12. מה גורם לו להיות גרוע ומה גורם לו להיות מעולה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by schumih,

האם הלוח אם הנ"ל מומלץ? בצירוף למעבד E6300. לא מעוניין ב-OC. מעוניין בכרטיס מסך ON BOARD, והבנתי שזה עונה על הצרכים. אשמח לקבל חוות דעת , תודה!

14. Started by Pancakes,

מחפש לשדרג את הזיכרון הכולל ל8GB, דרך סטיק אחד או שניים (לא משנה לי העיקר מה שיותר טוב/זול/מומלץ לשיקולכם) יש לי לוח אם Asrock H61M-HVS תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי לזה תשובה. לדוגמה המעבד הזה: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3Mb 1066mhz BOX מזה המהירות GHZ שלו ומזה הMHZ שלו? לפי מה שהבנתי הMHZ של הBus speed (שלא הבנתי מזה בדיוק) ונגיד הבאס ספיד של המעבד הספציפי הזה זה 1066 אז זה אומר שאני יכול לשים את 1066 מהירות זיכרון? זאת הכוונה ? נגיד וזה לא נכון..אני יכול לשים מהירות זיכרון מה שאני רוצה לפי מה שהלוח מתאים?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  16. אני רוצה להחליף רק את הלוח במערכת שלי ואם כבר אני מחליף אז זה ל PCI-E אז אני רוצה לדעת אם יהיו לוחות לסוקט 478 שיהיה להם PCI-E או שכבר יש? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by smit,

שלום, אני מחפש לוח אם טוב מבחינת ביצועים ל 64BIT SOCKET 939... לדעתי, ASUS A8V Deluxe VIA K8T800 Pro 939-pin הוא חזק מאוד והמחיר שלו זה 970 שקל.. אם יש לכם דעות לגבי הלוח או שיש לכם לוחות *זולים* יותר אבל ברמת ביצועים שווה או אף טובה יותר בבקשה תנו לי לדעת תודה מראש אנשים!

• 9 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by apolo1,

שלום לכולם, רגע לפני שאני רוכש מערכת מבוססת AMD וצ'יפסט 939 אני רואה בלוג'יק פיסי בקטגוריה של מעבדי ה AMD מספר סוגים לדגם 64 3000 ואני ממש מבולבל ולא יודע מה ההבדלים, מישהו יכול לעזור לי ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3399 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5229 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4890 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5401 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3148 תודה על כל עזרה והסבר

19. שלום, יש בידי מחשב עם מארז די גדול שעליו רשום P4 של אינטל, העניין הוא כאשר אני בודק את נתוני המחשב הוא טוען שיש לי מחשב של 667MHz פתחתי את המחשב זה לא נראה כמו P3, על המעבד יש מאורר, אך אני לא מצליח לבדוק את המעבד ולראות באיזה מהירות הוא(בגלל המאורר)! האם יכול להיות שווינדוס טועה ויש בידי מעבד חזק יותר של P4 ובגלל בעיית התקנים או משהו בסגנון הוא לא מזהה? אם כן האם זה משפיע על הביצועים של המחשב? איך אני מסדר בעיה זו? ~(המחשב הוא בין 2-3 שנים) יש לו יציאת usb חיצונית, עם מערכת הפעלה xp )

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ElasticMan,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב במפרט הבא: מעבד E6600 כ.מסך LEADTEK 8800 320 MB לוח אם- GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX דיסק קשיח- WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II מארז- thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Black ספק - Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 זכרון -2 ג'יגה TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original עכשיו יש לי 2 שאלות לגבי הזכרון יספיק לי 667 ?כלומר אין לי תקציב לשדרג לזכרון 800 ,השאלה אם זה מספיק? ולגבי המארז אם אפשר חוות דעת,אני מעוניין במארז שקט,קיבלתי המלצה על המארז שרשמתי פה והבנתי שהוא גם טוב

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  21. Started by ben_re0,

שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב בסיסי בימים אלו (E2160 או 4200+) ונתקל כל הזמן בתגובות של תמתין חודש, גג חודשיים יוצאים מעבדים חדשים והכל עומד להשתנות: באותו מחיר שתקנה היום את הבסיס תוכל לקנות את סדרת E4XX... יש טעם לחכות? התגובות האלו מציאותיות? תודה, בן.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by אסיWOW,

אני צריך לבחור מעבד ואין לי מושג מה יותר חזק בהתחשב בעובדה גם לשידרוג עתידני Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX או Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX ואם אפשר גם לפרט תודה

• 14 תגובות
    • 823 צפיות
  23. שלום אני הזמנתי מחשב לגרפיקה עם לוח אם אסוס p67...b3 והספק הביא לי את הדגם p67...m רציתי לדעת אם זה כ''כ משמעותי כדי לבטל את העיסקה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by Boxster,

יש לי כרגע 1GB Kingston 667MHZ זכרון. אני רוצה לשדרג ל עוד 1GB זכרון. האם אני יכול לקנות עוד 1GB זכרון של 1GB Kingston 800MHZ ? ואיך זה יקלוט את הזכרון באיזה מהירות? תודה.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.