מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
כן אנשים זהו מעבד הסנטרינו החדש, אך הוא אינו תיפעולי... שוב מצטער על התמונה הגרועה, היא צולמה בפלאפון... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות האלה כאשר המטרה למחשב למשחקים בלי שום כונה לשדרג או OC לא יחובר שום דבר מעבר למקלדת עכבר מסך ואולי איזה דיסק און קי . GA-MA78LMT-S2 GA-MA78LMT-US2H עכשיו הזמנתי את המחשב וחרגתי לכן בחרתי בלוח הזול (הראשון) האם חסר משהוא קרטי בראשון כי אני יכול עוד לשנות . השמח לקבל תשובה מהירה בתודה מראש דרך הגב הזמנתי זכרונות במהירות 1333
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביקורת מסקרנת ביותר שמראה לא מעט חסרונות לארכיטקטורת הMASH של אינטל בהשוואה לשנה שעברה עם ה6900K. נראה שבלא מעט מקרים אינטל הלכה אחורה בתקשורת בין הליבות לטובת סקייליג עתידי לרמה כזו שהסוקר ממליץ על ה6900K בהינתן אותו מחיר... נ.ב כרגיל רואים שוב ושוב שה R7 1700 אומנם לרוב מזדנב מאחור כאשר משווים מעבדים בעלי מספר תרדים זהה, אבל עם כזה יחס ביצועים למחיר פשוט ברור למה כמעט אף אחד לא מדבר על X299 אחרי שגמרו לדבר על הבדיחה שאינטל עשו עם ה 7740X ו7640X... נ.ב 2 המון נתונים מאוד מעניין לקרות הסוף בבדיקות של הקאש... ביקורת כתובה: https://www.techspot.com/review/1457-ryzen-7-vs-core-i7-octa-core/page3.html וידאו:
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע? אני מתכנן בערך תחילת שנה הבאה לקנות מחשב ורציתי לדעת מה תאריך ההשקה של הטכנולוגיה החדשה... ואיך יעשה המעבר החד בין הסוקטים של המעבדים. :s05:
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מעבד נותן תמיכה מלאה ב PCIE 3 החדשים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העתיד של דור ה-Ice Lake מתחיל כעת - והתחרות בשוק המעבדים עומדת להתעצם ולהחריף לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חזרתי עם תשובות: טוב עכשיו אני קונה: Athlon XP 1600 Gigabyte GA-7VTX-H+ Kingstone 256ddr 266mhz TASK CASE - TK3003B SCREWLESS COL Msi Geforce 4 MX440 64DDR בקשר לכ. מסך אני עדין סגור על הגיפורס 4 . מודם אני לא צריך, אני צריך כרטיס רשת ואותו יש על הלוח. וכרטיס קול יש גם על הלוח של קראטיבי וברה 128 והוא אחלה של כרטיס. ל-סי.די.רום אני צריך המלצה כי אני לא יודע מה לקנות . אני צריך משהו מהיר ושלא ישבור את הדיסק. ושיהיה אמין בלי בעיות. כונן דיסקטים זה לא חשוב איסה לקנות, נכון? ואני צריך שכלול של בערך כמה כל זה יעלה לי. תודה על ההמלצות חברייה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה שהמהירות שלי בFRONT SIDE BUS היא בסך הכול 100 MHZ לעומת זאת הלוח שלי תומך עד 400 MHZ יש לי מעבד אינטל 2.0 SOCKET 478 לצורך העניין סוג הלוח אפשר למצוא במפרט
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת.. כרגע יש לי amd 3800 לא דואל אני רוצה להחליף ל6000 dc משתלם?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחי יש יום הולדת והוא חוסך למחשב כי מה שיש לו עכשיו גרוע p3 450 , לוח מעפן ו 256 mb sdram התקציב הוא מאוד דל , אני חשבתי בכיון של axp 1600 + לוח + 256 mb של זיכרון . הכרטיס מסך הוא gf2 mx , לדעתי לא צריך להחליף אותו מכיון שהוא מריץ כל משחק ולא ממש איכפת לו , אבל הוא יראה שינוי משמעותי במשחקים , לא ? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מרכיב מחשב ואני לא יודע איזה לוח אם לקנות . התושבת היא LGA2011-3 הזיכרון שיש לי במהירות 2666 ולא צריך יותר מ 4 סלוטים. התקציב שלי הוא עד מ 1500 שח בשביל הלוח אם. אני גם לא מתכנן להשתמש ב SLI. ראיתי כל מיני דגמים של אסוס ,גיגהבייט,ו MSI .. פשוט הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים. גם באופן כללי ראיתי שהלוחות אם עם התושבת הזו הרבה יותר יקרים מהתושמת של 1151 )skylake) שזה מרגיז.. לדעתם אולי כדאי ללכת על 6700K וולקנות לוח אם יותר מתקדם במחיר הזה? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני בוחן לוחות של AMD תושבת FM2 לראות לכמה יש יותר מ2 סלוטים לזיכרון וכשאני עושה סינון על גודל הלוח להוציא את כל המיקרו ATX ולהשאיר ATX רגיל אני רואה רק 2 לוחות. זה הגיוני? אני קונה מארז midi דהיינו בינוני, ללוח אם רגיל. או שאני מתפדח והתבלבלתי לגמרי? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שני מחשבים בבית..האחד שהוא שלי את הפירוט שלו אפשר לראות כאן בפרופיל משתמש ויש לי עוד מחשב אחד בבית שיש לו מעבד 3 1000 הרץ (גיגה הרץ) ויש למחשב הזה הארד דיסק איטי ויש לו כרטיס מסך דראק וכ"ו.. כמו שתכלו לראות במפרט יש לי מעבד 800 הרץ והארד דיסק מהיר וכרטיס מסך בסדר..! השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לי להעביר את המעבד החזק יותר אלי ואת מה שיש לי כרגע שהוא החלש יותר לעביר למחשב השני?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא בדיוק הנושא הרגיל, נכון? בדרך כלל מדברים על overvolting. המטרה: שרת בייתי. ירוץ headless, אז הדרישות מ"כרטיס המסך" מינימליות - שיאפשר למחשב לאתחל. ה- IGP שמשולב ב- i3 אידאלי לזה. ירוץ 24/7 במקום עם תחלופת אוויר מוגבלת, אז מומלץ שיהיה קר ככל האפשר. ה- i3-2100 די קריר וחסכוני גם ככה, אבל אפשר להוריד מתחים ותדרים ולחסוך הרבה יותר. נכון, הביצועים ירדו, אבל גם ככה ה- 2100 חזק בהרבה מהמינימום שאני צריך. השאלה היא איזה לוח אם מומלץ ואיזה זכרונות. הדרישות: לוח mATX עם לפחות שישה חיבורי SATA, השאר לא רלוונטי. לא אכפת לי אם זה SATA2 או SATA3, לא אכפת לי כמה חיבור יUSB יש והאם הם USB2 או USB3, לא אכפת לי כמה חריצי זיכרון יש או כמה חריצי PCI יש. מחיר? כולם בערך באתו אזור, נגיד 500…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן ואני מעוניין לחדש, מעוניין להפוך את זה לפרוייקט ולווא דווקא ללכת על חדשנות חומרתית. להרכיב מחשב ולהנות מהבנייה. יש ברשותי כמה חלקים שעשויים לשמש אותי במחשב החדש, כמו הארד דיסק, צורב, 2 סטוקים של DDR3 לאחרונה נחשפתי לסדרת הWRAITH של AMD, במעבדים המתומנים, עושה רושם כי מדובר בקירור איכותי לצורך העניין במשחק כמו BF1 דרישות המקסימליות מצד AMD הרבה יותר זולות מהאלטרנטיבה של INTEL, אני מתכנן לרכוש את החומרה בחו"ל ובכך גם לחסוך קצת, הלוחות אם גם לא יקרים במיוחד, לצד כרטיס מסך 480RX של AMD האם זו חשיבה מוטעית? מוטב לחכות לZEN? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב .. אני בתחילת הדרך של בניית מחשב חדש ,קניתי בהזדמנות מעבד intel core i7 2600k ולפי מה שהבנתי בכתבה כאן שהוא מיועד לOC ,אני לא מתכוון להשתמש באופציה הזאת אבל אני מעוניין לבנות מחשב לטובת משחקים ברמה גבוהה א- בהתאם לצרכים שלי על איזה לוח אם הייתם ממליצים בחום (אשמח לדגם ספציפי) ? ב-האם זה שהמעבד הוא עם סיומת K ז"א שהמעבד חלש יותר מה 2600 הרגיל ? ג-האם המעבד החדש מצריך גם שינויים בכלל הרכיבים (כגון זיכרונות RAM ,קירור ,וכו) בתודה מראש לכל העוזרים ... crak100
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בEVEREST רשום DDR SDRAM ואני לא יודע אם זה DDR או SDRAM, מהירות 133. לפי מה שאני יודע DDR לא עובד ב133 אז נראה לי שזה SDRAM נכון? עריכה: עשיתי חיפוש לדגם שלי וגיליתי שהוא אמור להיות במהירות 266 אבל כמו שאמרתי הEVEREST מזהה אותם כמהירות 133, למה זה ככה?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהמשך להודעה הזו- הגעתי להחלטה לקנות גם מעבד P4 שאינו מסדרת Prescott וגם מארז חדש. לוח האם הוא IS7-G של אביט [לרקע כללי...] המעבד הנוכחי שלי הואIntel Pentium IV 3.0GHz 800MHz Socket 478 Tray CPU , הוא פולט המון חום. (וזה לא מאהבה...) אני משתמש במאווררZalman CNPS7000B-Cu LED שלא בדיוק מונע מהמעבד להגיע כבר בהפעלה ראשונית ל55 מעלות ולטפס לכיוון ה70 כשאני מפעיל יותר מתוכנה אחת. אומנם המחשב כרגע לא נקי מאבק, אבל עם מאוורר שולחני שיושב מולו והמאוורר הנוכחי על המעבד- הטמפ' הללו לא בדיוק אומרות דברים טובים. בקיצור- מה האפשרויות העומדות בפני מבחינת מעבדי P4 [במהירות 3GHZ זה מספק] שמתאימים ללוח האם שלי ולא מתחממים כמו הprescott[glow=red,2,300]?[/glow] אילו מארזים זולים וטו…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד פנטיום 4 במהירות 3.0. יש בו 2-3 פינים עקומים...השאלה שלי היא איך ליישר אותם מבלי לגרום למעבד נזק? ובמקרה שפין אחד נשבר, האם זה אומר שהמעבד לא יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אתמול (ואל תשאלו שאלות מיותרות ;D) הלך מעבד E6300 לעולמו. הלוח הוא GA-965GM-S2 (rev. 1), ובקישור יש את המעבדים הנתמכים. הזכרונות שיש לי הם DDR2, אבל אני לא זוכר את המהירות (או 800, או 677). השאלה שלי היא: עקב המחירים הבלתי הגיוניים של ה-E6300 (ובכלל, סדרת ה-6), האם עדיף לי לקנות משהו מסדרה 4, עם תדר שעון יותר מהיר אך FSB 800 ולא 1066. האם זה משנה? זה באמת יהיה יותר איטי, או שזה הולך לפי המהירות של הזכרונות? שורה תחתונה - חייב למצוא מעבד כדי לקנות, אך רוצה שהביצועים לא יירדו מה-E6300 שהיה לי (אבל שהמחיר יהיה הכי זול שאפשר). עזרה בהקדם האפשרי תתקבל בברכה, מפני שאני רוצה לקנות היום כי המחשב לחוץ לי. תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית משיקה גירסה חדשה לאחד מהניידים המשתלמים ביותר בארסנל שלה אם התעניינת ברכישת מחשב נייד קומפקטי בתקופה האחרונה, יש סיכוי לא רע בכלל שראיתם את דגמי ה-UX305UA של אסוס בתור אחת מהאופציות המובילות עבורכם – אחרי הכל, מדובר באחד מהדגמים התחרותיים ביותר בקטגוריה כרגע, עם מחירים שמתחילים בפחות מ-4,000 ש"ח עבור מעבד Core i5, כונן SSD של 256GB ומסך ברזולוציה גבוהה של 1,800×3,200 פיקסלים. כעת, יש לו אח חדש שעשוי להיות מעניין ורלוונטי אפילו יותר. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%93%D7%A7-%D7%95%D7%A7%D7%9C-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9E%D7%90%D7%99-%D7%A4%D7%A2%D7%9D-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובכן, הצלחתי לצמצם באופן משמעותי את המועמדים השאטל זול ב22$ מהאביט, ועדיין לא הצלחתי למצוא יתרון משמעותי (או יתרון בכלל) של האביט על פני השאטל, אני מפספס משהו? ועוד דבר, למישהו יש לינק לביקורת של הדגם הזה של אביט? חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שאני לא יודע לנסח אבל השאלה שלי היא האם אפשר בלוח של am2 לעשות ככה סלוט 1)512mb ddr2 667mhz סלוט 2)512mb ddr2 667mhz סלוט 3)1024mb ddr2 800 mhz סלוט 4)1024mb ddr2 800 mhz שימו לב שזה לא אותם מהירויות והאם אפשר גם את השילוב הזה: סלוט 1)512mb ddr2 667mhz סלוט 2)512mb ddr2 667mhz סלוט 3)1024mb ddr2 800 mhz סלוט 4)2048mb ddr2 800 mhz תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם גלשתי בניואג' משיעמום ופתאום, אני נתקל בזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820609237 אז כן, התחילו למכור זיכרונות DDR3 במהירויות של 1600MHZ, עכשיו, על מה מפעילים אותם? משתמש שרכש את המוצר כתב שיש לו כבר אותם והם מהירים בטירוף, אבל הוא לא ציין על איזה לוח הוא מוריץ אותם, לפי אסוס, לוח הP5K3 שלהם תומך בזיכרון DDR3 עד 1333MHZ בלבד, לאומת זאת, לאחר חיפוש ארוך בגוגל מצאתי ביקורת על הזיכרונות הנ"ל: http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=3045&p=4 וכשראיתי איך הם הריצו את הזיכרונות האלה הופתעתי לגלות ש: ASUS P5K3 Deluxe (Intel P35 DDR3) הם הפעיול את זיכרונות ה1600MHZ בלוח 1333MHZ, איך כזה דבר יכול להיות? וכאן אני צריך שתעז…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הקונרו הכי חלש יתן ביצועים יותר טובים מאשר הפטניום D930? והאם שווה בכלל לחכות לו מה יהיה מחירו המוערך? ובקשר ללוחות אם אני קצת מודאג כי עוד לא הבנתי איזה צ'פיסט (ללוחות אם של אסוס) עדיף ונחשב לטוב? שיתמוך ב sata2 זכרונות מהירים 800MHZ ? וכמובן כמה לפי דעתכן יצא לוח +המעבד? ומתי צפוי כל הלוחות והמעבדים לנחות בישראל ולא רק בשאר העולם? תודה וסליחה על כל השאלות כי קראתי את הנעוץ וזה קצת בילגן אותי
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-