עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש ברשותי מעבד פנטיום 4 במהירות 3.0. יש בו 2-3 פינים עקומים...השאלה שלי היא איך ליישר אותם מבלי לגרום למעבד נזק? ובמקרה שפין אחד נשבר, האם זה אומר שהמעבד לא יעבוד?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Deron,

קניתי זיכרונות למחשב ב- ksp ripjaws x dual channel 2x2GB 1600mhz. הלוח אם שלי הוא p-67a ud3 gigabyte. דפדפתי בהוראות שלו והיה כתוב שיש לשים את הת הזיכרונות בחריצים מס' 1 ו- 3. (אני חושב לא הבנתי לגמרי את כל מה שכתוב). הם הרכיבו לי את הזיכרונות בחריצים 2,4. זה משפיע, זה יכול לשנות משהו????? הם שמו לי את הזיכרונות בשני החריצים הלבנים. (במקום הכחולים אני חושב) (אני חושב שבגלל שאחרת זה יכל לפגוע בקירור של המעבד) צירפתי צילום מהחוברת ותמונה של הלוח אם. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by lol_minbet,

האם הלוח תומך CROSS FIRE

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by 10GaZ,

חפרתי בהרבה דיונים בפורום, אבל לא הצלחתי לקבל תשובה מספיק ברורה. נניח שקניתי זכרון לא VALUE, כמו זה: http://www.gskill.com/en/f2-6400phu1-hz.html אם אני מבצע OC, לאיזה תדר ותזמונים אגיע (ללא קניית קירור לזכרון)? מהו אחוז השינוי בתכלס במשחקים/תוכנות כבדות בOC? ואם אני כבר שואל - כמה אחוזי שיפור ניתן להשיג בOC לצ'יפים VALUE?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by sahargt,

היי יש לי מחשב דיי ישן . שנקנה לפני 4+ שנים המפרט בחתימה הלוח הוחלף לפני חצי שנה לgigabyte x58 usb3 רציתי לדעת האם כדי לשדרג את המעבד ? המעבד שיש לי היום זה הגירסה הראשונה CO חשבתי לשדרג ל Intel Core i7 950 SLBEN Quad Core Processor שמצאתי למכירה ב 90 $ היה שינוי? בנוסף האם אפשרי, לקנות 3 סטקים של זכרונות רגילים ולשים על לוח שעובד Triple תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by אוריפ,

מישהו יודע מה יהיו המחירם של המעבד החדש של אינטל - הפרסקוט? בוא נגיד שאני מתכנן שידרוג ללוח אם חדש (לא אכפת לי איזה חברה), זכרונות חדשים (גם לא אכפת לי איזה חברה, אבל שיהיה מהיר וגדול - לפחות 400 מגה הרץ ולפחות 512 MB) וכמובן המעבד החדש הפרסקוט (המהירות לא חשובה, אולי איזה 3 ג'יגה הרץ...), כמה העסק אמור לעלות לי. אפילו אם אין לכם הערכה מדוייקת, אז תנו לי הערכה ממה שאתם יודעים בנתיים (אתם המומחים, לא אני... ) תודה!

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by koby516,

ברשותי מחשב נישא מסוג :IBM THINKPAD 309X לאחר הפעלת המחשב אני מתבקש להקליד סיסמא(BIOS )אך אינני זוכר אותה. נדמה לי שזו נעילה שנקראת SUPERVISOR . הוצאתי את הסוללות (כולל את של הגיבוי ושל ה-BIOS )אך זה לא עזר לעקוף את הקוד. מה עלי לעשות? נא עזרתכם.דחוף !!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. המפרט שלי: amd athlon 3200 gigabyte k8nf-9 ddr 400 512 x2 sapphire x800GTO 256 ddr3 hitachi 80Gb wd 250 GB hec power supply 400 אני רוצה לקנות את המעבד הזה..... רציתי לדעת שתי דברים. א. האם זה בכלל מתאים למפרט מחשב שלי? ב. עם זה מתאים האם אני ירגיש בהבדל משמעותי בין המעבד של עכשיו לבין המעבד הזה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, קניתי חלקים ואני מרכיב לבד, בגלל שאני קמצן קניתי מאיבורי/ksp באילת... 1.את המעבד קניתי מKSP שהו 4790 בגירסת tray והוא נראה ככה: http://up414.siz.co.il/up3/2hyfdgkmzuyh.jpg למה לעזאזל יש עליו מדבקה בצד "החשוב" ??! להוריד את זה ? מי שם את זה שם אינטל או קיאספי ? עדיף לי לא לגעת בזה וללכת לחנות לצעוק עליהם שיחליפו לי את זה?? (אני עכשיו גם מפחד שהמוכר נגע בעצבעותי במעבד עצמו איפה שאסור לגעת, או שאפשר לגעת אבל לא ממומלץ? לא סגור על זה ... \= ) 2.קניתי לוח אם gigabyte z97x-sli עכשיו באתר של gigabyte יש שלוש גירסאות Rev 1.0 1.1 1.2 ככה זה כתוב באתר שלהם, בפועל על האריזה שקיבלתי לא כתוב שום אזכור לזה... אבל בmanual רשום Rev.1001 (כן אלף לא נלחץ לי פעמיים) זה אומר שקיבלתי א…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by DJO,

שלום, ברשותי כרגע P2 350 ויכול להיות שאני אקבל בחינם לוח מתאים +מעבד P3 450. רציתי לדעת חוץ מהשיפור של המאה מגהרץ האם בין הפנטיום 2 ל 3 יש גם שינויים טכנולוגייים כל שהם (SSE?) והאם ל P3 יש יכולת אוברקלוקינג יותר טובה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by shkaf,

שמתי לב לאחרונה שהמהירות שלי בFRONT SIDE BUS היא בסך הכול 100 MHZ לעומת זאת הלוח שלי תומך עד 400 MHZ יש לי מעבד אינטל 2.0 SOCKET 478 לצורך העניין סוג הלוח אפשר למצוא במפרט

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. P4 2.4C ABIT IC7 2*256 DDR400 GIEL ULTRA

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. האויב הגדול ביותר של משפחת Core i5 מגיע לביקורת - Ryzen 5 3600X הוא מעבד שש ליבות שכבר החל לתפוס את מקומו בשוק בתור חביב המשתמשים, ואתם מוזמנים להמשיך לקרוא ולגלות האם הוא ראוי לכל המחמאות לכתבה

14. העתיד של דור ה-Ice Lake מתחיל כעת - והתחרות בשוק המעבדים עומדת להתעצם ולהחריף לכתבה

15. Started by Kukishin,

לפני שלוש שנים נדפק לי לוח של גיגהבייט שהיה ממש מושקע ויקר. אז קניתי אסוס. השבוע הוא נדפק והלך לו בקר sata. זה היה z170i pro gaming. מה לקנות שיחזיק לי יותר זמן אסוס או גיגהבייט?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. המעבד הנוכחי במחשב של אשתי הוא C2D E6550 יש לי אופציה להחליף אותו למעבד יותר מהיר אך עם פחות זיכרון מטמון - Pentium E5700, מה יותר עדיף והאם אני ארגיש שיפור בביצועים? ה- E6550 הוא במהירות 2.33 גה"ז ואילו ה- E5700 הוא במהירות 3.0 גה"ז.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by bati6,

שלום, יש לי מחשב נייד עם מעבד i7-5500u כשאני מסתכל עליו בתוכנה cpu-z אני רואה שהcore speed שלו הוא כמעט על 800. מעבדים לא אמורים להגיע ל3 ג'יגה אפילו יותר? ולמטה אני רואה שיש לו רק שתי ליבות, הגיוני שאין לו 4? ומה זה הcore voltage שעומד על 0.664 v? שאלה אחרונה, מה זה הmax tdp שעומד על 15.0 w? תודה על היחס

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. כן אנשים זהו מעבד הסנטרינו החדש, אך הוא אינו תיפעולי... שוב מצטער על התמונה הגרועה, היא צולמה בפלאפון... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי, אני בוחן לוחות של AMD תושבת FM2 לראות לכמה יש יותר מ2 סלוטים לזיכרון וכשאני עושה סינון על גודל הלוח להוציא את כל המיקרו ATX ולהשאיר ATX רגיל אני רואה רק 2 לוחות. זה הגיוני? אני קונה מארז midi דהיינו בינוני, ללוח אם רגיל. או שאני מתפדח והתבלבלתי לגמרי? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ykg,

היי, משהו יכול לתת קישור לסטיק של 8 GB או של 16 GB שיכולים לעבוד עם הזכרון הנוכחי \ סתם להתאים למחשב. כרגע מריץ ווינדוס 7.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by sniper434,

לא חשוב לי שיהיה עם SLI.. OC אולי עוד שנה.. חשוב שיתמוך ב USB3 בהתחלה חשבתי על asus p7p55d e lx,אבל בסוף הקניה בחו"ל לא הסתדרה,והרשת היחידה שמוכרת את הלוח זה אייבורי ב 830 ש"ח !!! מחר אני רוצה כבר לקנות (קר ל I5 שיושב אצלי..) הצעות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by carock,

שווה היום לקנות 4 גיגה..?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי יש לי התלבטות לגבי לוחות האם השונים עבור מעבדיי אינטל , יש הבדלים בביצועים בניהם , או שזה רק אפשרות להרכיב על לוחות P43 יותר זיכרון ראם מ4 GHZ , או צפיפות רכיבים על הלוח של G31 ? רוני

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. כותרת.. כרגע יש לי amd 3800 לא דואל אני רוצה להחליף ל6000 dc משתלם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני משחק בעיקר overwatch על ההגדרות הכי נמוכות. אני חווה אי יציבות באפן קבוע ולעיתים הfps גם יורד עד ל-100. ובאופן כללי הfps לא יציב וזה גורם לקירטועים במשחק כי יש לי מסך 144. גיליתי שאם אני מגדיר בtask manager את העדיפות לגבוהה (set priority) עבור המשחק אז הfps הממוצע עולה פלאים והמשחק עובד 99% מהזמן חלק לגמרי. לפי msi afterburner כמעט כל הליבות נמצאות על אזור ה95+ בזמן משחק לעיתים גם מאה. משחק בfhd מה המשמעות של זה? האם המעבד שלי פשוט מעפן? מצרף את המפרט המלא רק שבמקום 960 יש לי כרטיס 1060 gtx של חברת gainward

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים