מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר שבועות אמרו לי כאן בפורום להמתין עם קניית המחשב למעבדי AMD64 עם ליבת Venice... אני ציינתי כי אני אמור לקנות את המחשב עד סוף אפריל ולא מאוחר מזה (ענייני מס). אז חיכיתי וחיכיתי ואין שום Venice לקנייה בארץ ! מה סתם אני יושב פה כמו דפוק עם מחשב ישן ? אפילו המחירים לא ירדו... גם כן חוכמה גדולה לייעץ לאנשים מה ש"אתם" לא יודעים בכלל. יש דרך להשיג את המעבד לפני שאני זז לקנות Winchester ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ללוח הזה יש צ'יפסט ICH9R ולפי מה שאני יודע פיצ'ר אחד של הצ'יפסט זה: INTEL MATRIX RAID - 1, 0, 5, 10 אבל משום מה בפרטים הטכניים של הלוח אם אין שום איזכור לMATRIX . רק ל RAID של /JMicron האם יכול להיות שאין Kו או שפשוט לא טרחו לכתוב את זה. מלבד זה יש לכם דיעות לגבי הלוח הזה? הוא יעמוד ב OC צנוע של 3.2 ל Q6600?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הלוח בכללי?ואיך הוא בOC?הוא יגיע לBUS של 500MHZ? איפה נמצאים הסלוטים של הDDR2,ואיפה של הDDR3?(מה הצבעים?) תודה רבה לעוזרים!
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אתמול (ואל תשאלו שאלות מיותרות ;D) הלך מעבד E6300 לעולמו. הלוח הוא GA-965GM-S2 (rev. 1), ובקישור יש את המעבדים הנתמכים. הזכרונות שיש לי הם DDR2, אבל אני לא זוכר את המהירות (או 800, או 677). השאלה שלי היא: עקב המחירים הבלתי הגיוניים של ה-E6300 (ובכלל, סדרת ה-6), האם עדיף לי לקנות משהו מסדרה 4, עם תדר שעון יותר מהיר אך FSB 800 ולא 1066. האם זה משנה? זה באמת יהיה יותר איטי, או שזה הולך לפי המהירות של הזכרונות? שורה תחתונה - חייב למצוא מעבד כדי לקנות, אך רוצה שהביצועים לא יירדו מה-E6300 שהיה לי (אבל שהמחיר יהיה הכי זול שאפשר). עזרה בהקדם האפשרי תתקבל בברכה, מפני שאני רוצה לקנות היום כי המחשב לחוץ לי. תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות לגבי לוחות האם השונים עבור מעבדיי אינטל , יש הבדלים בביצועים בניהם , או שזה רק אפשרות להרכיב על לוחות P43 יותר זיכרון ראם מ4 GHZ , או צפיפות רכיבים על הלוח של G31 ? רוני
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה הזכארונות שלי הם 12 גיגה של - 3x2GB Mushkin Frostbyte Series Triple Channel - 1866 ככה שיש 6 יחידות סה"כ כשאני מעלה את המכפלה מ10- ל- 14 כלומר 1333 ל 1866 במבט ראשון הכל נראה תקין אבל הוינדוס7- 64BIT מזהה 8 פעילים מתוך 12 כלומר רק 8 גיגה יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המעבד הזה של אינטל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_1193&products_id=9446 חזק יותר ממעבדים החדשים של AMD לפי מה שהבנתי שניהם 64 ביט או שמה שאינטל לא 64 ואם כן מהו ? תודה
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תא הלוח NF7-SL ושניי סטיקים של CORSAIR סמתי אותם ב DIMM1 ו בDIMM3 ככה אני זוכר שכתבו פה לעשות. איפה אני יכול לראות את זה מול העיניים שזה באמת עובד ב DUAL?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם יש לי מעבד AMD 64 ומע' הפעלה ווינדוס 32 ביט אז האם באמת יש אפקט ל64 של המעבד או זה רק למע' הפעלה עתידיות{אני יודע שיש XP שעובד ב64} האם הוא יכול לעבוד על AMD או שזה קשור גם ללוח?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי להתיעץ לפני שאני מחבר את הUSB הקידמי ללוח כי הבנתי שזה מסוכן. יש לי לוח גיגהביט GA-7VRXP מארז Compucase CI-6919 ככה החיבור של הUSB על הלוח: והפינים שיוצאים מהמארז הם: V0 V1 D1+ D1- D0+ D0- GND GND תוכלו לעזור לי ולהסביר לי את ההיגיון בUSB תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל רק את הרכיבים הבסיסים. לוח אם, מעבד, וזכרונות, במעבדים אני מתלבט בים הפנטיום1.6A לבין AMD XP 1.6+ מוכר בחנות מחשבים אמר לי שפנטיום יותר טוב לחיבור בכבלים כי בידיוק עשיתי חיבור לכבלים! בלוחות אם אין לי מושג אני צריך לוח אם ממש טוב שמראה יכולות אבל במחיר של כאלה שלא מקבלים 2000000000 לחודש וזכרות אני צריך רק 256 DDR שאם יש לכם המלצות לגבי זכרונות אז זה יעזור! אני אומר רק את הרכיבים האלה מכיוון שיש לי כבר מסך מקלדת עכבר כרטיס קול, וכרטיס מסך טיפה ישן אבל הוא יעשה את העבודה ASUS NVIDIA RIVA TNT 2 ULTRA המחיר שאני מוכן לשלם בעד שלושת הרכיבים האלה הוא עד 2200 !!!! זה השאלה הראשונה תודה עכשיו השאלה השנייה לאבא שלי שיש לו מחשב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול ביצעתי שדרוג ביוס ללוח אם מתוצרת MSI דגם PM8PM-V. את השדרוג ביצעתי באמצעות USB FLASH ונראה שהשדרוג בוצע בהצלחה. לאחר שהסתיים השדרוג המסך נהיה שחור ומאז המחשב עולה עם מסך שחור, שום צפצוף ושום דבר. קראתי באינטרנט על כל מיני דרכים לבצע CLEAR CMOS דרך הג'אמפרים והסוללה ועשיתי אותם אך הם לא עזרו... האם משהו יכול לסייע לי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האויב הגדול ביותר של משפחת Core i5 מגיע לביקורת - Ryzen 5 3600X הוא מעבד שש ליבות שכבר החל לתפוס את מקומו בשוק בתור חביב המשתמשים, ואתם מוזמנים להמשיך לקרוא ולגלות האם הוא ראוי לכל המחמאות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בEVEREST רשום DDR SDRAM ואני לא יודע אם זה DDR או SDRAM, מהירות 133. לפי מה שאני יודע DDR לא עובד ב133 אז נראה לי שזה SDRAM נכון? עריכה: עשיתי חיפוש לדגם שלי וגיליתי שהוא אמור להיות במהירות 266 אבל כמו שאמרתי הEVEREST מזהה אותם כמהירות 133, למה זה ככה?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנותמעבד A64 SOCKET 939 ומכיוון שיצא עכשיו הציפסט החדש אני מחכה לראות את הביצועים שלו ואם יהיה שווה לקנות אותו על גבי ה NFORCE3 ULTRA העניין הוא שראיתי שבכל ה NFORCE4 למיניהם אין תמיכה ב חריץ AGP בכלל האם אני טועה או שזה באמת כך? כי אם כן אז זאת אומרת שאני לא יוכל להשתמש ב RADEON 9800PRO שיש לי ובהחלט מספיק לי למשחקים שאני משחק וישחק בזמן הקרוב. אני צריך את המחשב לא רק למשחקים אלה גם לעבודה בגרפיקה ועוד תוכנות ואני כן רוצה לקבל את הביצועים של NFORCE4 מבלי לשדרג את הכרטיס מסך כרגע אפילו אם בעתיד אני כן יעשה זאת.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזכרונות שמותקנים אצלי אמורים לתמוך בתדר עבודה 2133 בפועל אני רואה בBIOS שהם תמיד 1333. במכפלה של הזכרונות היתה AUTO שיניתי למכפלה כזו שאני רואה שהתדר אמור להקבע על 2133. בפועל אין שינוי (בודק עם CPU Z). לפי מה שהבנתי התצוגה בצד אני אומר לראות בLIVE את התדר. ראו לדוגמא כאן: http://www.legitreviews.com/images/reviews/2191/z87x-ud3h-uefi-bios-1l.jpg בצד שמאל רואים 2133HZ. VOLTAGE נמצא על AUTO מראה שהוא נקבע על 1.5. גם כאשר העליתי את המתח DRAM VOLTAGE ל1.6 לא היה שינוי . עשיתי גם ל XMS ENABLE ללא שינוי. הייתי מסתפק גם ב1866 בתזמון טוב אבל לא 1333. אודה לעזרה. אלו הזכרונות. http://www.ocia.net/reviews/hyperx2133ddr3/ מעבד:4770K לוח אם:Gigabyte GA-Z87X-OC זיכרונות:Kingston Hyp…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לגביי קניית מחשב שולחני הצרכים שלי הם בעיקר הפעלת מכונות וירטואליות שצורכות זכרון רב אני יפעיל רשת וירטואלית של כ-4 מכונות בו זמנית המעבד הוא 4 ליבות Intel® Core i5 2300 2.8GHz עם מינימום 4 גיגה זכרון בעתיד יורחב ל-8 ההתלבטות היא בין לוחות אם לוח Asus דגם P8H61-M LE B3 צ'יפסט H61 או לוח Intel דגם DH61WW צ'יפסט H61 ללוח לוח Gigabyte דגם H67M-D2-B3 צ'יפסט H67 לציין אני לעולם לא מריץ משחקים במחשב והכרטיס מסך שלי יכול להיות מובנה השאלה מה עדיף להפעלת המכונות הוירטואליות מבין הלוחות והציפסט שציינתי ??? תודה על ההענות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח INTEL GARIBALDY 850. לפני כמה ימים עדכנתי את ה BIOS ומאז אני לא יכול להכנס אליו. עד היום כשלחצתי F2 יכולתי להכנס. עכשיו אני יכול ללחוץ F12 כדי לעזות BOOT מ NETWORK, אבל לא יכול להכנס לביוס. מה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר על מעבד ארבע ליבות בלבד כרגע. AMD Athlon™ II X4 Quad-Core Processor AMD Phenom™ X4 Quad-Core Processor AMD Athlon™ X2 Dual-Core AMD Phenom™ II Processors Quad-core 965/955 מה ההבדל בעצם בין הסדרות? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, שאלה מהירה.. נגיד יש לי מעבד 2.8 הרץ בליבה כפולה.. אז יש לי שתי ליבות שכל אחת עובדת על 2.8 הרץ? זאת אומרת בסה"כ 5.6 ? או ששתי ליבות של 1.4 ? אני יודע שבפלייסטיישן שלוש זה ככה.... אז איך זה פועל במחשב? מכירים אולי מדריך כלשהו שנותן הסבר? תודה ולילה טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האים זה דבר תקין?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה פינים אמרתם שיש להם? שמועות ראשונות בOCW מדברות על 940 פינים ב-M2 (ולא מעל 1000 כמו שחשבו) אבל בלי תמיכה במעבדי 940 קיימים, ו-638 (בניגוד ל-754 הקיימים) בתושבת ה-S1 לניידים. נראה לכם אמיתי? http://www.ocworkbench.com/news.stm
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בפסח מחשב חדש, אחרי שחסכתי וחכיתי הרבה זמן. רציתי לשאול אם יש טעם לחכות חודש שיגיעו המעבדים החדשים של אינטל עם ה800 באס? לדעתי לא, כי חצי שנה אחרי יצאו הפריסקוט שישתמשו בסוקט אחר אבל מה דעתכם?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שני מחשבים בבית..האחד שהוא שלי את הפירוט שלו אפשר לראות כאן בפרופיל משתמש ויש לי עוד מחשב אחד בבית שיש לו מעבד 3 1000 הרץ (גיגה הרץ) ויש למחשב הזה הארד דיסק איטי ויש לו כרטיס מסך דראק וכ"ו.. כמו שתכלו לראות במפרט יש לי מעבד 800 הרץ והארד דיסק מהיר וכרטיס מסך בסדר..! השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לי להעביר את המעבד החזק יותר אלי ואת מה שיש לי כרגע שהוא החלש יותר לעביר למחשב השני?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זכרונות micron 400 mhz טובים לאוברקלוק? יש משהו אחר עדיף בתקציב דומה? (חריגה של לא יותר מ-50 שקל?)
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-