עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by DarkFire,

מישהו יודע מתי יהיה זמין הסטיפינג החדש G0 של ה Q6600 בחנויות בבקשה ? אם כן תגידו איזה חנות בבקשה תודה חבר'ה

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by bg1987,

דיברתי עם חבר, והשיחה התגלגלה למחשבים שלנו, שאלתי אותו איזה מעבד יש לו והוא אמר לי Q6600, רציתי לדעת אם זה G0 או לא אז ביקשתי ממנו להוריד CPUZ ולשלוח תמונה רק לי נראה מוזר שהmultiplier הוא 6? ולא 9? אמרתי לו שיתקשר לחנות וישאל אותם למה זה מציג לו תוצאות כאלה מישהו נתקל בכזה מקרה בעבר? (לא מצאתי משהו בגוגל)

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by suspect,

Q6600 עם אוברקלוק ל 3 גיג'ההרץ הוא יעמוד שווה עם E8400 ? אני מתכוון במשחקים ובשימוש שוטף יומיומי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kentaro,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_76_2376 תתקנו אותי אם אני טועה אבל ההבדל היחיד פה זה הMHZ נכון? או שמא אני מפסיד פה איזה פרט?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by ajl,

קניתי מעבד (Q6600) ןהרצתי את Intel processor Id וגם את CPU-Z הראשונה אמרה שהגירסה היא B6 והשניה אמרה GO, איך אני יכול לדעת מי מהם נכונה ושלא קיבלתי את הגירסה הישנה של המעבד. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  6. ברור שנכון לרגע זה , ישנה עדיפות ברורה במשחקים למעבדים כמו e6850 מצד שני שמעתי שיש תוכנות (בעיקר תוכנות קידוד ודחיסה ) שמפיקות תועלת מריבוי ליבות . כך שאני בתור gamer וגם בתור אחד שמתעסק עם קידוד לפעמים די מתלבט במה לבחור. הערה : בתחום הקידוד אני עושה 1. המרות מסרטי dvd לקבצי divx \ xvid 2.דחיסה של קבצי וידיאו שאני מצלם עם המצלמה הדיגיטאלית שלי 3.דחיסה של קבצי וידיאו מ- capture מהטלוויזיה באמצעות כרטיס TV card (אני לוכד live בפורמט לא דחוס יחסית כדי לא לאבד פריימים ולאחר סיום ה- capture אני דוחס לפורמט xvid ) כל 3 הפעולות שתיארתי ,לוקחות לפעמים זמן רב. האם ישנן כבר היום, תוכנות קידוד ודחיסה שמסוגלות לנצל ביעילות את ה- quad core ולקצר את זמן ביצוע הפעולות שתיארת…

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by pure perfection,

מה המצב ?? היום יש לי מעבד D930 , אני יכול להחליף אותו ל Q6600 ב 200 ש"ח . האם זה כדאי ?? יש הרבה הבדל ?? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Pierot,

כותרת^, פשוט כמשמעו [שניהם אותו מחיר].

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by carock,

מישהו בבקשה יכול להביא לי קישור של אחד מהתאים של הבדיקוץץ( שעשו השוואה בין שניהם..) כל אחד פה אומר את הדעה שלו ובסוף אתה לא יודע למה להקשיב אז בבקשה.. אם למישהו יש השוואה.. תודה

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Yaniv.E,

שניהם בערך אותו מחיר, ובבדיקות ביצועים פעם אחד לוקח ופעם השני. איך אפשר לדעת את מי מהם כדאי לקנות? שימושים: פוטושופ HD אינטרנט מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by guylederer0,

שלום אני מתלבט בין 2 המעבדים Q6600 Q8200 רציתי לדעת איזה מהם יותר טוב למשחקים ונותן ביצועים טובים יותר ... הQ6600 המהירות שלו היא 2.4 ו1066Mhz וזכרון מטמון 8 והQ8200 מהירות 2.3 ו1333Mhz וזכרון מטמון 4 רציתי לדעת האם שווה לקחת ת 8200 למרות שהוא במהירות קצת חלשה אבל הוא בגרסא מעל ה6600 ? אני מתלבט ולא יודע מה להחליט למרות שהמחירים שלהם ממש צמודים ! תעזרו לי להחליט ... ( לא מדבר בקשר ל OC )

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  12. Started by amd@ati,

?Which is best שימוש: גיימינג כבד. קשה להחליט מיהו הטוב מהשניים, לאחד תדר גבוה יותר ולשני זכרון גדול יותר. תודה רבה. נ.ב: ההבדל במחיר בניהם הוא כ-3 ש"ח, מה שמקשה על הבחירה עוד יותר. נ.ב 2: בדר"כ אני מצוי בפרטי כל המעבדים, אך אף פעם לא היה לי ניסיון בהשוואה בין המעבדים הנ"ל, אשמח אם מישהו עם ניסיון יוכל להגיב כאן, ולא להגיב רק בהתבססות על ניחושים ואינטואיציה.

• 54 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by koby058,

מי יותר טוב והאם זה שווה את הפרשי המחיר

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by guy_intel,

לאחרונה קראתי שמתכנתי משחקים מתחילים לעבוד עם פקודות ה-SSE4, דבר שנותן יתרון לפנרין על טכנולוגיית ה-65NM. ה-Q9450 אומנם מתחמם פחות כי הוא 45NM אבל המכפלה שלו נמוכה יותר מה-Q6600 ולכן הוא פחות עדיף ל-OC. אז האם הדור החדש של המעבדים פחות כדאי (יחס עלות/תועלת) מהישן (מלבד ה-SSE4 שלא ברור עד כמה הוא משמעותי) ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by NETANELKOREN,

איזה מעבד יותר טוב. למשחקים,סרטים,עבודות ועוד. ומה ההבדל בין 2 המעבדים.

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by fachimoo,

שלום קודם כל לכל חברי הפורום, כנראה זאתי ההתבלטות של רוב האנשים פה בפורום, אילו שיש להם תקציב של עד 1600 שקל למעבד כמוני למשל. אני לא יודע מה לבחור כבר, שניהם עולים בערך אותו דבר -+50, עכשיו הגיע זמן הבחירה: לפי מה שאני ראיתי ב-TOMSHARDWARE כרגע ה-E6850 לוקח בגדול את ה-Q6600 אבל תחשבו מה יהיה בעוד שנה שנתיים שהמשחקים יתמכו בארבע ליבות. אני מניח שה-Q6600 ייקח אבל עדיין לא בטוח. תעיינו בבנצ'מארק הבא: לינק: http://www.tomshardware.com/2007/07/16/cpu_charts_2007/page14.html ישנם עוד בנצ'מארקים של המעבדים בעמודים הבאים. אני דיי נתקעתי ואני לא יודע מה להחליט. עכשיו בוא נראה אותכם מחליטים מה לקחת, ומה יותר כדאי מבחינה חשיבתית לגבי העתיד?

• 48 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. Started by p-o-i,

מה עדיף מצטער שאני ניכנס לנושאים שחפרו עליהם בעבר פשוט החיפוש לא עובד לי מה עדיף?... מה שהבנתי מחבר וע"פ הבנצ'ים בtomshardware שעדיף את ה8400 (השימוש העיקרי שלי הוא משחקים) מה אתם ממליצים?? כי עדיין יש אפשרות להחליף את המעבד שלי

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  18. Started by dudula,

אני צריך עזרה בבחירת מעבד ולוח אם שמתאים לעבודה של ריבוי עיבודים ,חישובים וסימולציות ,כולל עבודה באקסל . המחשב לא מיועד למשחקים כלל. ברצוני להתקין מערכת הפעלה ויסטה 64 עם 4 ג'גה זיכרון ,איזה מעבד לבחור ? תודה

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by bines,

איזה מעבד עדיף ,לשימוש פיננסי מסיבי ,לא למשחקים . אין מגבלת תקציב . תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, לאחר קריאת חלק מהנושאים שהיו בפורום, אני חייב להודות שאני קצת מבולבל. יש לי שאלה לגבי 2 המעבדים המופיעים בכותרת, בהנחה שהמחיר שלהם זהה (הפרש של 20 שקל בין האחד לשני), איזה מן המעבדים כדאי לקחת? השימושים שלי הם: משחקים כבדים (COD, GRID, CRISYS, FAR CRY 2 ועוד), סרטים ב-FULL HD (צפייה), מוזיקה, הורדות ושאר שימושים פשוטים. אני מודע לעובדה שיש מעבדים טובים מסדרת CORE 2 DUO E8XXX, אבל אני מעוניין במעבד 4 ליבות (סוג של שיגעון שיש לי, אני מודה). אשמח לדעת מה דעתכם בנושא, תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Guyke,

שלום! אני מרכיב לעצמי מחשב ויש לי התלבטות בין שני המעבדים , גם המחירים שלהם די דומים,המטרה העיקרית של המחשב הוא למשחקים.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב חדש, תקציב 3000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי. מטרה: עבודות יוםיומיות, כמו אינטרנט ומסנג'ר, ובנוסף גם תוכנות סאונד וגרפיקה כמו פיינטשופ. אני עובד הרבה עם כמות גדולה של תוכניות בו זמנית.. משחקים וסרטים רק לעיתים רחוקות.. מערכת הפעלה: Windows vista .. לא יודע עדיין כמה ביט.. המחשב הזה עומד להישאר לאיזה 4 - 5 שנים ככה.. אז אני חושב גם על מה שיהיה בעתיד.. המעבד מיועד גם לאוברקלוק [רק בשביל לסחוט עוד ביצועים בתמורה למחיר, לא בשביל הישגים] כדאי לקנות 4 ליבות או 2 ליבות? [מבין המעבדים שהזכרתי]

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by yonatan112233,

מה אתם אומרים? אני קונה מחשב חדש.. כדאי לשדרג את ה-Q6600 ל-Q9300 ב-210 ש"ח??

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. Started by lmlm,

אינטל החליטה להוריד לQ6600 תמחיר ל531$ במקום 850$ ל1000 יחידות. הוא יוצג בתערוכת CES ויושק ב7 בינואר . מקור: http://xbitlabs.com/news/cpu/display/20070104212549.html אם Q6600 יעלה 531$ כמה Q6400? חייב להיות במחיר שפל :o מרובע ליבה מגיעים למייסטרים ;D

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by DarkFire,

לפי מה שראיתי בהרבה הרבה ביקורות ה Q יותר חזק מה D בכל התחומים אני ממליץ מאוד על ה Q6600 מניסיון אישי תהנו

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.