מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום, מאחר שכבר די הרבה זמן לא בניתי מפרט חדש, ראיתי שמציעים מפרטים רבים עם 4GB זיכרון. אני זוכר שפעם היו בעיות שרק חלק מהזיכרון היה מזוהה או שלא תמיד כל הזיכרון תפקד. האם כמות הזיכרון כבר לא בעייתית גם עם ווינדוס 32 ביט? ויסטה וגם XP?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חשבתי לקנות מחשב אבל הסכום המוקצה לכך הוא בערך 2500 שקל. הקטע הוא שהמחשב צריך להיות דיי מינימלי ז"א מעבד, לוח אם, זכרון(256), מארז, ומאווררים. חשבתי ללכת על amd 1.7 אני מבקש לשמוע את דעתכם ואם אפשר המלצות לגבי סוג הזכרון ודגם לוח האם והמארז. בתודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קצת לא מעודכן בשינויי החומרה האחרונים הבנתי שזה SOCKET 775, אבל אני לא בטוח שכל הלוחות בתושבת זו מתאימים לו, כי רק בחלק מצוין שזה Conroe Supported... איזה לוח אם (עם כרטיס קול מובנה), הכי משתלם למעבד זה? תודה..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים! אני מחפש לוח-אם בטווח מחיר של 400-450 שח, שיהיה עם כמה שיותר פיצ'רים, כמובן (מיועד למעבד I5-9400 או 9500 של אינטל, ללא OC.). החשובים לי בעיקר הם : אפשרות לתמיכה בהתקנת 2 כונני NVME חיבור טייפ C כמה שיותר חיבורי USB (2, ו-3 - אם קיים גם חיבור GEN2, אז זו בכלל חגיגה!) עמידות גבוהה ומוכחת כנגד הפסקות-חשמל ושאר מרעין-בישין מסוג זה. לא חשוב לי בכלל : RGB וכל הקשקוש שקשור בו. שמתי לב שיצאה סדרה חדשה - B365, וכרגע ההתלבטות היא בין שני לוחות : https://www.gigabyte.com/Motherboard/B365M-D3H-rev-10/sp#sp https://www.gigabyte.com/Motherboard/B365-M-AORU…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום בקורב יגיע אלי 1800+ ואני מתלבט בין לוחות אם אני מתכוון לעשות אוברקלוק לFSB אבל לא רוצה לאבד את האחריות אז אני צריך לוח שפותח את המכפלה אוטומטית חשוב שלוח יהיה NFORCE 2 או KT400 ושמחירו לא יעלה על 700 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות שלי.. : 1. מה זה מעבד כפול ליבה? 2. מה עדיף יותר לעשות.. להשים במחשב שני זכרונות של 512 או אחד של 1024 ולמה ? וגם איזה להשים ddr או ddr2 ? 3. למה עדיף AMD על פנטיום כאשר מדובר במחשב למשחקים? אומרים שפנטיום יותר חזק בביצועים לא? זהו לבינתיים.. תודה רבה לעוזרים..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקנות שני סטיקים של זכרונות DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory, שעולים 577 ש"ח, לבין לקנות זכרונות GeiL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit, שעולים 692 ש"ח. הזכרונות של GeiL יקרים ביותר ממאה שקל, והשאלה שלי היא במידה ואני יקנה את הזכרונות של WinBond, האם אני באמת יראה ביצועים פחות טובים לעומת GeiL? אני לא מתכוון לעשות OC לזכרונות בזמת הקרוב, לכן זה לא ממש גורם מבחינתי. תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתכנן קנות מחשב מבוסס AMD עם המעבד Ryzen 5 2400G. האם הלוח אם הזה GIGABYTE B450M DS3H יתאים (הוא הכי זול מסדרת השבבים B450 שמצאתי) או שכדאי לי להשקיע יותר בלוח אם (למען OC עתידי). בנוסף אילו זכרונות יתאימו והאם כדאי לקנות 2X16 מראש או להסתפק ב-8? השימושים העיקריים במחשב הם עבודה משרדית ומעט משחקים (בעיקר RPG).
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
יש צפי להורדת מחירים של זכרונות DDR2 בינואר 2007?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, המחשב שלי - 333 intel core 2 quad Q8300 @ 2.5 GHz bus (msi G41M-P33 Combo (MS-7592 (ram 4 GB 400 MHz (2x2GB-dual win 8 pro 64 bit כשאני עם הרבה חלונות בכרום אז הוא נהיה איטי, השאלה אם צריך להוסיף עוד ראם (ואם כן, איזה כדאי), או שעדיף לעבור ל ssd, אני מניח ששתיהם יהיהו הטוב ביותר, אבל כרגע זה או זה תודה
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה המעבד פנטיום 4 סוקט 478 הכי חזק שקיים? אפשר לקנות כזה? מה השווי שוק שלו?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם לשדרג עכשיו ל E6600 עם בורד טוב או להמתין למעבדי ה 45N???
-
- 14 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הCore 2 E6300 חזק יותר מAthlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore??
-
- 14 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב למשחקים\HTPC ב10,000שח אני מתכוון ללכת על מעבד AMD64 3800+ DUAL CORE או אולי קצת יותר חזק רציתי לדעת איזה לוח אם עדיף למעבד הזה ואיזה זכרונות אני לא בטוח גם מה עדיף NF4 או Xpress 200 או שכל אחד פשוט מתאים לכרטיס מסך אחר הלוח אם מתוקצב לבערך 1000שח והזכרונות שאני רוצה 2GB מתוקצבים לבערך 2000שח (אפשר לחרוג קצת אם משתלם) תודה נ.ב. המחשב מיועד להפעיל משחקים ממש חזקים (אני קונה עליו או את ה7800GTX או את ה1800XT) הוא לא רק ישמש לHTPC אפילו שזה חלק עיקרי מהשימוש בו
-
- 14 תגובות
- 720 צפיות
-
-
7600gt 512x2 ddr 1 400mhz (זה הנתונים העיקרים של המחשב)
-
- 14 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מישהו יודע על פי מה הם נותנים את הדירוג? וזה לא קשור למעבדים של INTEL ראיתי פעם איפשהו שאמרו איך קובעים את זה מישהו יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,הלוח שלי הוא m2n sli deluxe יש לי מעבד4600 athlon x2 ואני די מאוכזב מהביצועים,חשבתי על שדרוג של המעבד כי המחירים כרגע זולים,ראיתי שהphenom עובד על התושבת שלי... האם זה יעבוד אצלי? האם המעבד הזה יהיה טוב יותר משלי? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי לוח אם של חברת Gigabyte ועליו שני רכיבי זיכרון 2X1Gb של חברת corsair מסוג DDR 2 במהירות של 667Mz, ואיתו אני מריץ Vista. אני רוצה לשדרג קצת את המחשב ולהגדיל לו את הזיכרון וכן לעבור ל Windows 7. הלוח תומך בזיכרון מיסוג DDR3 במהירות 800 & 1066 ובגודל של עד 2X2Gb בלבד. השאלות: 1) האם כדאי להוסיף עוד 2X1Gb או 2X2Gb מסוג DDR2 למחשב במהירות של 667MHz (זה התדר המינימאלי של הזיכרון שלי בשלב זה) או להוציא את הזיכרון הקיים (הלוח אינו תומך בשני סוגי הזיכרונות DDR2 & 3 יחד על הלוח ולנסות למכור אותם) ולהכניס DDR3 חדש ? 2) מהירות זיכרון DDR3 אצלי מוגבלת ל 1066MHz. האם ניתן לחבר ללוח האם זיכרון מהיר יותר (נניח 1600MHz) ובעתיד כשאחליף לוח אוכל להשתמש בו, או שחייבים לה…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך היום באייבורי כזה:https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13626 GT730 2GB GEOFRCE 7 והלוח אם לא תומך בו,יש לי לוח אם P5G41T-MLX https://www.asus.com/Motherboards/P5...pecifications/( שם כתוב שהוא תמוך ב 1 גיגה מקסימום נראה לי,תכנסו ללינק בבקשה) בלינק האחרון מצורף התיאור של הלוח אם ובמה הוא תומך,אשמח אם מישהו יסביר לי איזה כרטיסי מסך הוא תומך ,מהרשימה של אייבורי https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2652&orderBy=priceLow יש לי GEOFRCE 210 ואני רוצה לקנות את המחשק act of aggerssion שדרישות שלו הם :http://gamesystemrequirements.com/ga...-of-aggression אשמח לקבל המלצה מה יתאים לי כיד שאשחק במשחק ברמת הגדרות בנ…
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
סימפלטק לא מוכרים מושקין, שאיתם תכננתי את המפרט המקורי שלי. השאלה היא, האם XTREME DDR הם חלופה טובה, יציבה, ואוברקלוקית? תודה. ד"א- לא הייתי פה הרבה זמן בגלל בעית HD. השבוע קיבלתי אותו חזרה מהתקיון, ואחרי שיצרתי מחיצה אחת של C אני מקבל מתחת לVERIFYING DMI POOL DATA ג'יבריש. מישהו יודע מה לעשות? TNX ALL.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כדאי לי לעשות עידכון ל-BIOS לגירסה יותר מתקדמת, אני פשוט לא עשיתי אף פעם ללוח אם הזה יש לכם המצות או שאתם אומרים שאני לוקח סיכון!!!! עזרה בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישנם 6 מועמדים: 1) EVGA 680I 2) ASUS STRIKER EXTREME 680I 3) BFG 680I 4) ABIT IN9-32X MAX 680I 5) ASUS P5N32-E SLI 680I 6) DFI LANPARTY 680I או שבכלל לוחות ה - 650I עדיפים כי יש בהם פחות באגים והם אוברקלוקרים טובים יותר אולי (שלא לדבר על זה שהם משתלמים בהרבה בגלל מחירם הזול) ? 1) ASUS P5N-E SLI 650I 2) Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI 650I מה אתם אומרים ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לשדרג מעבד למטרות stream באתר Twitch.tv. לוח אם ASRock H61m-u3s3 עם סוקט 1155, באתר כתוב שזה תומך ב i7 מהדור השלישי, אבל הקופסא של הלוח אם כתוב תומך בדור שני... Which one is true ? החנויות שאני בדרך-כלל קונה זה Ivory, KSP ואצליהם יש רק מעבדים 4xxx,5xxx .. למען האמת אני לא יודע אם אני צריך i5 או i7 אך אם ההבדלים במחיר מינוריים אז עדיף לא להתפשר המלצות ? * אעשה סטרים בעיקר ב 720p/30fps במשחקים כמו WorldOfTanks, Dota2 בנוסף שתי שאלות: האם עדיף לתת למעבדת מחשבים להתקין מעבד חדש ? האם שווה יותר להזמין מעבד מחו"ל ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי סטיק אחד של kingston ddr2 2g 800Mhz שקניתי יד שניה מחבר. עכשיו בשביל מכונות וירטואליות וכדומה רציתי לקנות עוד 2G. השאלה היא האם להחזיר לחבר את הסטיק ולקנות 2 חדשים. או שאני יכול לקנות 1 חדש של 2G וזה גם יתפקד כדאול צאנל? אשמח ללינק שמסביר מה זה בכלל דאול צאנל ומה המעלות שלו. ואשמח גם ללינק לחנות שמוכרת זכורנות ראם בזול. בTMS יש רק היניקס ואני לא יודע אם הם חברה טובה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, זה בסדר שיש שני סוגים של זיכרון במחשב, יש לי אחד של STAREX 512 ואחד 256 לא רשום חברה(הוא בצבע אדום) כי לפעמים המחשב מראה לי כאילו יש בעיה בזיכרון הוא מראה לי מסך כחל לשניה ואז מתכבה? החברה STAREX טובה ומוכרת? תודה רבה!!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-