מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני מרכיב מחשב חדש וצריך מידע על הלוח כדי לדעת אילו ג'מפרים להדליק,מה לחבר והכל הבעיה שאין על הלוח שם (ישן מאוד-378) זה כל מה שכתוב עליו: pc133 gfx pro ht2543cb1 taiwan canada class-b ices-003 אז אין לי מושג איפה לחפש-יש CHIP של SIS וAUDIO של CMEDIA...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Core i5 650, s1156, 4MB, GPU Core, Tray Core i5 750, s1156, 8MB Tray איזה מעבד עדיף?? (אין הבדלי מחירים) ויש גם את Core i5 661, s1156, 4MB, GPU Core, Tray אבל הוא יותר יקר ב100 ש''ח שימושים כמו של כל אחד משחקים , סרטי HD, אינטרנט, פוטושופ, אופייס וכו'
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם מעבד Intel i3 2120 ולוח אם H61M-P20 (G3) MSI - כרגע יש לו סטיק אחד של Micron Rendition 4GB DDR3 -1333. בעקרון אני רוצה להרחיב את הזכרון כי לפעמים המחשב קצת איטי כשיש הרבה תוכנות שפועלות בו זמנית או תוכנות שהן יותר כבדות. הבנתי שאם שמים שני סטיקים אז מומלץ שהם יהיו זהים, אבל אני לא חושב שאפשר לקנות את הדגם שיש לי עכשיו. בכל מקרה, אני לא חושב שאני צריך יותר מ8GB, אבל אני אשמח לקבל המלצות והצעות מה הכי כדאי לעשות. תודה רבה מראש, אלון
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מהלוחות עדיף לא לקחת , מכוון שהם יכולים להגביל אותי? המעבד הוא Q6600. הGHZ הרצוי : 3.2-3.4 EP43-DS3L EP43-DS3 EP45-DS3L EP45-DS3 תכננתי על EP-45-UD3 שעולה כ 670 ש"ח... ועוד שאלה: CL5 יגביל את ה OC? Q6600 NV120 HD4850\70 320\400GB CM590 4GB CL4
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-duo-overclocking.html פשוט מטורף
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ההבדל ביניהם(AMD64) משמעותי? ההבדל במחיר די נכבד(200 שקל בזיג זאג). העניין הוא שאני רוצה לחסוך כמה שיותר על כל החלקים כדי לקנות 6800GT. כפי שניתן להבין המחשב הוא למשחקים.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה טוב יותר?? לוח M2NE ASUS או MSI K9NULTRA-F ומזה החיבור הרגיל של החשמל הזה (רגיל כמו קונקטור של ספק)>להכניס לו מתח מהספק או שזה מוציא מתח למאוורר למשל?? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, מישהו מכיר חנות שמוכרת לוחות אם לתושבת AM4 של ASROCK - ספציפית את דגם הטאי צ'י? הזוי בעיניי שאחד מלוחות האם היותר מוערכים שיצאו למעבדי הרייזן לא מיובא ומשווק ע"י החנויות הגדולות.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
הדגם זה :775DUAL880-PRO Asrock chipset: VIA PT800 התאמה למעבד: Intel Pentium 4 , Intel Pentium D זכרון: DDR , DDR2 FSB: 1066 MHz האם זה לוח טוב? ורשום שהוא תומך בפנטיום 4 גם-יש לי מעבד 32 BIT במהירות של 3.0 GHZ סוקט 478.....האם הוא ייתמוך במעבד הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני בעוד שבועיים קונה מחשב חדש ואיתו אני קונה ווינדוס חדש שיתאים לביצועים שלו השאלה היא איזו מערכת ווינדוס כדאי לקנות? מצד אחד ווינדוס 7 נחשב כווינדוס הכי טוב ונוח שיש כרגע, אבל הרבה אנשים (ללא ביסוס עובדתי) טוענים שבעתיד הכל יתבסס על ווינדוס 8 ושווינדוס 7 כבר שייך להסטוריה. גם ראיתי שהdirectx החדש הוא רק לווינדוס 8.1 שרק היום ידעתי שיש כזה דבר.. (8.1) אין לי מושג איך זה משפיע (אשמח גם לדעת לגבי זה) בכל מקרה... מה כדאי ולמה? נ.ב אין לי מושג איפה לשים את הפוסט הזה, אבל לדעתי לוח אם מעבד וזכרון זה הכי כללי וקשור (כנראה) לתוכנה שאפשר, אז יכול להיות שזה מתקשר.. (מצטער אם שמתי את זה במקום הלא נכון) תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרגע מחשב עם מעבד די ישן - E2140, יחד עם ה-Heatsink והמאוורר שהיו איתו באריזה המקורית. כעת אני שוקל לשדרג את המעבד, כנראה ל-Q8400 שמתאים לאותו סוקט, אבל חשבתי לקנות אותו בגירסת ה-Tray. לכן מה שרציתי לדעת זה האם ה-heatsink והמאוורר שכבר יש לי, מהמעבד הישן, יתאימו גם למעבד החדש? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בחנתי את כול הלוחות P67 שיש כרגע בשוק מבחינת פיצ'רים והכול הגעתי ל ASROCK שסיכם לי את הכול . המחיר של הלוח מאוד משתלם והוא ניראה לי מעוד מעניין ולא מצאתי הרבה הבדלים ביחס ל asus pro /deluxe שווים תתוספת העצומה של הכסף . עכשיו מה אתם אומרים האם לקנות אותו או לא?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מעבד חדש עקב צוואר בקבוק שהמעבד הנוכחי יוצר לי (מפרט נוכחי בפרופיל) עם הכרטיס מסך. המעבד הולך לעבור OC ללא העלת מתחים ועם קירור אוויר (הFreezer 64 Pro יכול להתאים לתושבת AM3 של ה710?) אני יודע שC2D הוא זן שהולך ונכחד וששדרוג עתידי יחייב אותי להחליף גם את הלוח אם, בזמן שבphenom רק מעבד.. מבחינת ביצועים איזה מהם עדיף לי? איזה לוח אם כדאי לי לקנות (תקציב משזולב של מעבד+לוח אם בסביבות ה1200-300) שיתן לי OC טוב ויציב? תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה שלמעבד 64 ביט יש אוגר של 64 ביט לעומת 32 אומר שהמהירות שלו באמת פי 2?
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ABIT NF7-M מול Leadtek K7NCR18G-Pro שניהם משולבי כ.מסך ושניהם אותו מחיר. 1. מי יודע מה ההבדלים? איזה עדיף יותר? (זה לא למשחקים ולא לאוברקלוקינג) 2. איזה זיכרונות עדיף איתם? ( שמעתי שיש איזו בעיית תאימות עם twinmos או geil...????) ??? זה דיי דחוף...... נ.ב. זה לבארטון 2500+
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מעבד AMD 64 3200 ולוח אם מבוסס NFORCE3 של GYGABYTE תוכנת המוניטור שהגיע לי עם הלוח אם, התריעה בפני שטמפרטורת המעבד היינה 77 מעלות! (אחרי עבודת רינדור מאומצת) כמובן שהדבר נשמע לי חריג. הבאתי את המחשב לKSP, שם נאמר לי שהטמפרטורה היינה סבירה, ושאין לי מה לדאוג. האם יש מישהו שמבין בתכום שרוצה לצאת חוצץ \ להסכים עם הדברים? נדב.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בגלל דזה קשור לביוס ואיך שהוא ללחות אם אז אני שואל פה איך אני עושה CLEAR לCMOS ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ראיתי שבעולם כבר התחילו למכור את 13400 ו 13500, מתי ניתן יהיה לרכוש אותם בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לפורום, קניתי מחברת אמפריה פי.סי. בראשל"צ 512DDR400 של סמסונג DS. כי יש לי DS ואני צריך שיעבוד עם Dual Channel לאף ספק לא DS רק SS. להם היה. והמחיר אצלם היה הכי נמוך 196 כולל משלוח. הזכרון עובד בדואל עם הסטיק המקורי שיש לי. הסטיקים לא דומים חיצונית, במחינת מיקום הציפים על הסטיק ועוד... אבל עובד. מה שגרם לי לחשוד שהזכרון מזוייף הוא ש CPU-Z לא זיהה אותו! אני מצרף תמונה. עזרתכם בבקשה... SPC [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט שבצד ולפני כמה ימים התחלתי לחוש בעבודה מוזרה של המחשב. הוינדוס התחיל להאט את קצבו בהרבה מקרים, תוכנות החלו להתקע ולבסוף המחשב כולו החל לקרוס מספר פעמים. (הופיע מסך כחול עם מלא מספרים וסימני XX..) היום ניזכרתי שיש לי דיסק של HIREN ועליו MEMTEST V2.1. הפעלתי את התוכנה ובמהלך כ 25 דקות עבודה מופיעים 4000 שגיאות לערך.. אני לא עשיתי OC ולא שיניתי שום דבר מהגדרות היצרן של המחשב ועד לפני כמה ימים הוא עבד פרפקט. יש עוד משהו שאפשר לשנות/לבדוק או שפשוט לגשת לחנות להחלפת זכרונות? (יש לי תחושה שמשהו קרה גם ללוח אם..) http://img166.imageshack.us/my.php?image=dsc00546yb2.jpg תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם למישהו עוד היה ספק, כעת זה כבר ברור: משפחת מעבדי ה-Threadripper החדשה מגיעה לשבור את חוקי שוק המעבדים לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
התכוונתי לקנות את הזכרונות האלה עבור מחשב עם מעבד AMD כפול-ליבות: OCZ 1GB (512X2) DDR PC3200 Premier Dual Channel CL2.5. זכרונות מסוג PC3200 עובדים במהירות של 400MHz. אם אני לא טועה, אז תצורת Dual Channel מדמה מהירות של 800MHz. האם יש זכרונות DDR (לא DDR2) מהירים יותר (500MHz אולי)? במידה וכן, אז באיזה דגם מדובר (PCxxxx), ומה המהירות שלהם? אשמח לקבל קישור לזכרונות איכותיים של OCZ עם תזמונים טובים ומפזרי חום. דרך אגב, הזכרונות מיועדים ללוח-אם הזה: EPoX EP-9NPA+ ULTRA. תודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים הזמנתי כבר את המחשב high-end שליי סוף סוף ... ואת כל החלקים יש כבר , זה צריך להגיע בקרוב אבל עכשיו באה הבעיה :'( כמו שאמרתי כל החלקים צריכים לבוא בקרוב אבל... חוץ מהמעבד :-\ אין אפשרות לקבל כרגע מעבדים בסוקט 939 רק בעוד חודשיים בערך (היבואן של Tech-Data , AMD אמר שכרגע אי אפשר לייבא את המעבדים האלה.) עכשיו מה אני יכול לעשות לחכות חודשים אני לא מתכוון לחכות בשום פנים ואופן (וגם בסוף זה יהיה יותר מחודשיים) או לקחת אינטל 3.6 סוקט 775 שזה דבר די דפוק לעשות . אבל אין לי שום בררה אחרת , יש למישהו הצעות :'( ??
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. זה כבר הרבה זמן שאני מרבה לקטר על ביצועי התלת מימד של המחשב שלי (ראו מפרט). בקיצור, דיברתי עם מכר שעובד בתחום הסאונד. הוא ניסה כל מיני מחשבים (כיום עובד עם ATHLON כמובן). אבל הוא סיפר לי שבשלב מסויים הוא עבד עם אמולטור WINDOWS98 עם מקינטוש G4. המפתיע הוא שהמקינטוש הציג ביצועים עד פי 4 ממעבד ATHLON הכי חזק שהיה בתקופה (לפני חצי שנה בערך). ההסבר שניתן הוא העובדה שG4 הוא מעבד 128BIT. כלומר אם הוא מרנדר תמונה של 24BIT, יש לו מנוע מיוחד שמאפשר לו לחשב כמה חישובים כאלו במקביל, בעוד שמעבדי 32BIT, יזדקקו ליותר מחישוב אחד. בתור מי שמתעניין באנימציה ורוצה מחשב חזק, רציתי לדעת אם מישהו פה עובד או עבד על מקינטוש לאפליקציות תלת מימד. האם מישהו עובד על MAC ואמולטור WIN98? א…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-