עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Tom vilozni,

שלום רב מה הלוח אם הכי חזק שקיים היום למשחקים? ( תושבת שמתאימה לכרטיסי NVIDIA ומעבדי INTEL) תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

..

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by or,

אבל על כל הסוגים לא רק raid 0

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אחרי שהגיע אליי מעבד משומש מאיביי (D945), והיה נדמה לי שהוא לא עובד תקין החזרתי לשולח והחזיר לי כסף. אני רוצה להזמין שוב ממוכר אחר, והמוכר כותב לי - LOCKED, CAN'T overclocking. מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by avi2014,

הבנתי שאפשר לעלות הרבה מטח לסוג של הזיכרונות האלה אבל מה זה נותן לי תיזמונים נמוכים או הלאה גדולה של mhz?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by TalG,

שלום לכם, ל CPU AMD 754 שלי נשרו 2 רגליים מהפינה. יש לי את הרגליים והן במצב טוב חוץ מזה שהן התנתקו מהמעבד, האם יש סיכוי שמישהו יוכל להלחים אותן? (אלקטרונאי מקצועי?)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. עוד כמה ימים אני הולך למעבדה לקנות מעבד חדש זה מה שיש לי כרגע amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz אני רוצה להחליף לאחד מאלה AMD XP3500 + 64BIT FSB1600 MHZ 512K 939 או INTEL P-4 3200 FSB800MHZ 1024K מה יותר טוב אם צריך להחליף לוח אם כמה הוא יעלה ??? (ואיך אני יכול לבדוק איזה לוח אם יש לי ?)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by FireThrower,

היי.! בשבוע הקרוב אני מתכוון לקנות מערכת מחשב חדשה. התכנון תחילה היה לקנות את ה 965 . המערכת תשמש לגיימינג כבד , שימוש משרדי , צפייה בסרטי HD ושימושים ביתיים כמו גלישה באינטרנט. ה 1055T הגיע ל TMS ובהפרש של פחות מ 100 שקלים מה 965. אני יודע שלגיימינג עדיף לקנות את ה 965 מכיוון שהתדר שלו הרבה יותר גבוהה מהתדר של ה 1055T . ( 3.4 > 2.8 ) אך לפי המחקרים המעמיקים שלי על המעבד הזה ניתן לבצע אוברקלוקינג לתדר ממש ממש גבוהה בקלות יתרה . (אנשים הגיעו בקלות ובקירור סטוק ל 4.0) השאלה שלי היא , האם עדיף לי כבר לקנות את ה 1055T ולבקש שיבצעו לי עליו אוברקלוק ולקבל ביצועים גבוהים יותר ועוד שתי ליבות , או להשאר עם ה 965 בתדר סטוק?. (הקירור למעבד הוא XIGMATEC DARK KNIGHT לוח האם GIGABY…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by alon23,

כנסו לביקורת בלינק, המעבד I7 החדש מאזב מבחינת טמפרטורות ב-OC...הגיע עד ל-98 מעלות !!! הם כתבו שהם בדקו את זה מול עוד אתרים וכולם קיבלו תוצאות דומות :-( מקווה שזה לא נכון....כי תכננתי על ה-I7 החדש http://www.tweaktown.com/reviews/4663/asrock_z77_extreme6_intel_z77_with_ivy_bridge_motherboard_review/index11.html

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by eden6600,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות/להזמין פחית ללוח אם? מדובר בלוח GIGABYTE H97M-D3H

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by TomerPerez,

שלום רב, אני מעוניין לשדרג את כמות הזיכורן במחשב שלי מ8 ג"ב ראם ל16/32. כרגע אני משתמש במעבר יחסית ישן core i7 2600k עם לוח אם asus p8p67 mpro. צוואר הבקבוק שלי הוא בזיכרון ולכן אשמח להמלצות ( בעיקר מודאג מההתאמה של זיכרון רלוונטי למערכת היחסית ישנה הזו). מעוניין לקנות ישר, עדיף באיסוף עצמי מאזור חיפה/ קריות. מוכן להשקיע סביבות 300-450 ש"ח ל16 גב. תודה מראש על העזרה, תומר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ehud12,

שלום לכולם, יש לי בעית חומרה: יש לי לוח-אם מסוג: MSI RC401M - MS 7173. היה עליו זיכרון DDR2 533 1GB CL4. הוספתי עוד אחד בדיוק כזה. הבעיה היא:כל אחד מהם עובד מצוין בנפרד, על כל אחד מהסלוטים (זאת אומרת ששני הסלוטים ושני הזכרונות תקינים).אבל כששמים אותם ביחד, או שהוא מזהה רק 1GB או שהמסך לא עולה (המקרה הראשון יותר שכיח). ניסיתי גם עם 0.5 GB במקום ה-1 וגם את זה הוא לא זיהה. מצאתי בכמה מקומות באינטרנט שהלוח כן תומך ב- 2GB זיכרון. מה הבעיה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yotam360,

איזה מעבד יותר עדיף בסטוק וב-OC?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by itelon,

צריך לוח אם פשוט ל E6400 לא עושה OC

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by udi s,

שלום לכולם אני רוצה להפוך את המחשב שליי לפיילר איזה לוח יתאים לי מסגרת התקציב עד 1000 שקל (רק ללוח שאר הדברים כבר נלקחו בחשבון) כ. רשת 1gb כמובן יכולת להכיל הרבה אמצעי איחסון העדפה לאסוס או גיגהבייט תודה מראש אודי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by joe123,

שלום האם שווה להשקיע 400 שקל בשביל לקנות athlon מבוסס 939 (במקום 754)?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by akalithium,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם מעבד E4400 הפעלתי עכשיו CPU-Z ואני שם לב שמכפלת המעבד כל הזמן קופצת בין 6 ל 10 האם זה נורמלי ? אני יודע שאינטל הכניסו קטע שבו המכפלה יורדת... אבל חשבתי שזה רק אם לא משתמשים במחשב במשך זמן ולא תוך כדי שימוש

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש וחזק מאוד. בשביל לשחק משחקים כבדים. שמעתי מיקרוסופט לא תתמוך בחלונות 7 ו-8 עם מעבדים חדשים Skylake, האם זה נכון? יש לי בבית חלונות 7 64BIT. לפני שאתקין על מחשב החדש. האם חלונות 7 יעבוד על מעבד Skylake לאורך כמה שנים? אני לא מיתכוון תמיכה טלפונית. בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ואם אני לא טועה צריך להיות כתוב פעמיים 1.86 . ולא 701 צודק? [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by michabb,

שלום רב, מחשב נייד אסוס X200. החלפתי סוללה לסוללה מקורית,מטען מקורי, האינדיקטור של הסוללה מראה טעינה מקסימלית בין 80-85 אחוז, גם לאחר טעינה של 24 שעות. האם יתכן שהמחוון של הסוללה מזייף? הסוללה מחזיקה מעמד בין 2-3 שעות. תודה לכל המשיבים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by RazorJunior,

אני משייט לי בתומי בפורום כשלפתע אני שם לב שהחדר נהיה שקט מדי בבת אחת. הסתכלתי וראיתי שהמאוורר של הצ'יפסט ב NF7-S פשוט הפסיק לעבוד, ליתר דיוק הוא מנסה לעבוד ומסתובב אולי בכמה מאות סל"ד ועושה הרבה רעש. עכשיו הקטע הוא שהלוח אפילו לא בן חודש!! חדש לגמרי!! :-\ זה הגיוני שהוא מת כל כך מהר?? זה שהוא עבר א"ק לא יפריע לי לממש את האחריות נכון?(כרגע כשהוא מת המחשב היה על סטוק....)

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. למה הוא עולה 14 אלף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1668&products_id=13264 מה כ"כ מיוחד בו והאם הקונרו הולך לתת לו בראש?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by borg,

התכוונתי לקנות את הזכרונות האלה עבור מחשב עם מעבד AMD כפול-ליבות: OCZ 1GB (512X2) DDR PC3200 Premier Dual Channel CL2.5. זכרונות מסוג PC3200 עובדים במהירות של 400MHz. אם אני לא טועה, אז תצורת Dual Channel מדמה מהירות של 800MHz. האם יש זכרונות DDR (לא DDR2) מהירים יותר (500MHz אולי)? במידה וכן, אז באיזה דגם מדובר (PCxxxx), ומה המהירות שלהם? אשמח לקבל קישור לזכרונות איכותיים של OCZ עם תזמונים טובים ומפזרי חום. דרך אגב, הזכרונות מיועדים ללוח-אם הזה: EPoX EP-9NPA+ ULTRA. תודה מראש!

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי תבעיה הזאת כבר חודשיים ואני פשוט לא יודע מה לעשות בCPU-Z הוא מראה שיש לי 2 סטיקים של 2GB כל אחד ובסך הכל 4GB אבל מישום מקום פיתאום יש לי רק 2.75GB במאפיינים של המחשב שלי, הבעיה התחילה כשהיה לי WIN 7 ULTIMATE ואז עברתי לXP כי חשבתי שאולי הבעיה תיפתר אבל כלום לא קרה זה נישאר 2.75GB יש למישהו פיתרון לזה ? אולי להתקין WIN 7 ULTIMATE X64 ואז יהיה ניצול מלא של הזיכרון ? יש מצב שנישרפו לי כמה צ'יפים בזיכרונות אבל הם ממשיכים לעבוד ? יש לי זיכרונות איכותיים G-Skill DDR2 4096MB 1000MHZ CL5 איך זה יכול להיות הדבר הזה ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים