עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nirbo,

שלום לכולם, אני מעוניין בבקשה לשמוע מכם מפרט ל- Core 2 Duo מבחינת לוח-אם, וזכרון: המעבד שאני לוקח כנראה יהיה ה-E6300. (מגבלות תקציב) אני רוצה לוח של Gigabyte או של ASUS במחיר כמה שיותר נמוך - אני לא מתכנן שום OC. זכרונות - אני הולך לכיוון ה-1GB של TwinMOS בתור התחלה, 533 או 667 - זה תלוי בלוח שתציעו לי. התקציב הוא 2600-2700, והוא צריך לכלול גם כרטיס מסך ATI X1600 Pro 256mb. ממתין להצעות, הערות והארות. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 960 צפיות
  2. היי, המרט הוא כזה: (LogicPC.co.il) Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case AMD Athlon 64 Bit 3500 Socket AM2 Box CPU Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Twinmos 1024MB DDR-II DDR 533 Memory חסר לי לוח אם * יש צורך בלוח עם כ.מסך סביר . עד 600 רצוי טיפה פחות אם אפשר. *** שאלה: לקחתי זכרון בסטיק 1, האם זה בסדר? (כל הזמן אומרים שרצוי DUAL... זה פשוט יותר זול ככה.) . תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 694 צפיות
  3. אני קצת לא מעודכן בשינויי החומרה האחרונים הבנתי שזה SOCKET 775, אבל אני לא בטוח שכל הלוחות בתושבת זו מתאימים לו, כי רק בחלק מצוין שזה Conroe Supported... איזה לוח אם (עם כרטיס קול מובנה), הכי משתלם למעבד זה? תודה..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kuku gril,

שלום , לחברה שלי יש את לוח אם msi-850e (אינטל צ'יפסט) ,לוח די ישן שמיועד לעבודה עם זכרונות RDRAM . יש לה שני סלוטים של זכרון בגודל 64MB כל אחד ,ולאחר מאמץ רב נמצא מוכר של שני סלוטים נוספים של 256MB. השאלה היא אם אפשרי לחבר את כולם ביחד ,סה"כ 4 סלוטים ,מבחינה של פגיעה פיזית בזכרונות או בלוח ? (לא אכפת שהמהירות תהיה לפי הסלוט האיטי ביותר) חתימה טובה !

• 14 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by Fir3^StorM,

אהלן, אני מתלבט בין ללכת על Digma Ultra 2GB 1066MHz 5CL (עולה 1750) לבין Cellshock 2GB 800MHz 4CL (עולה 1880) לוח P5B DLX הדיגמה זה ללכת על בטוח יותר, כי במילא הוא ייתן לי 533 FSB אז מה אכפת לי. לעומת זאת ה CELLSHOCK לא מבטיחים כלום אבל לפי תוצאות שראיתי הם מעולים, ולפעמים עם קצת מזל ובידיים טובות אפשר להגיע ל 1200MHz. מה כדאי לי ? ^^

6. Started by WarSoul,

שלום , יש לי במחשב סטיק של 512 זיכרון במהירות 333 של חברת GET שקניתי ליפני 3 שנים , אני מעוניין לשדרג ל ג'יגה אחד , מה אתם ממליצים לי לעשות ?

• 14 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by Dmoney,

היי, יש לי 2 סלוטים על הלוח-אם לחיבור RAM. האחד ריק והשני תפוס עם 256MB מסוג DDR. אני רוצה להוסיף עוד זכרון למחשב. מה אני צריך לבדוק בזכרון שאני קונה כדי שתהיה תאימות עם המערכת הקיימת ? * מצורף קובץ hardwrae2.pdf עם המפרט המדויק הקיים (המידע החשוב לדעתי מודגש באדום). [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by amigamerlin,

לוח אם שאפשר להרכיב עליו כמה מעבדים (שרת, למשל) ובנוסף, להרכיב עליו כרטיסי מסך SLI שאפשר לחבר בינהם? קיים כזה? אני רוצה להרכיב עליו שני מעבדי M7040.

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  9. שלום רב, אני לפני קניה של מחשב חדש לתורך עריכת תמונות וודיאו המעבד יהיה אינטל 6300 זכרונות של 2 GB במהירות 533 ו HD שך 250G. אני צריך המלצה על לוח אם ל OC בעלות של עד 600 ש"ח. כמו כן המלצה על היכן לרכוש את המחשב. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shlomom,

החל מהיום נכנסו לתוקף מחירים מעודכנים של מספר מעבדים. http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_609,00.html המעבדים שהוזלו הם: המעבדים מסדרת TL לסוקט L1 של Turion 64 X2 Athlon 64 FX-62 single-core Athlon 64 3800 Socket 754 Mobile Semprons נוסף: Sempron 3800+

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  11. Started by viperch1x,

אני מתלבט בין שני לוחות עיקריים ASUS P5W DH DELUXE או GIGABYTE GA-965P-DQ6 למישהו אחר יש הצעה יותר טובה???

• 14 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by michfir,

אהלן, אני עכשיו בונה לעצמי מפרט, ואני לא יודע איזה לוח אם לבחור... בעיקרון אני צריך כמה דברים: PCI-EX 4 סלוטים של זיכרון. כמה שיותר USBיים. חיבור רשת. הלוח אם צריך לתמוך במעבד E6600... ולצערי אני לא יודע איך לבחור לוח אם, אז אני פונה פה לעזרתכם. אם יש המלצות אני מאוד אשמח ( ואולי אזהרות מה לא לקנות ). [ עדיף שיהיה של ASUS או של GIGABTYE ] תודה רבה מראש.

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  13. לבנאדם ממוצע גיימר לא כבד אבל מדי פעם מוריד משחקים חדשים שיוצאים בעיקר מחשב לאינטרנט והורדות וכאלה בקיצור - אין הרבה עומס על המחשב אבל מדי פעם ככה כן יש עליו. מה עדיף ולמה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by zerocool15,

אני בתהליך שידרוג המחשב אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד ספציפי ושמצד אחד יהיה זול ומצד שני יהיה חדשני אני מתכוון לייבא הכל מארה"ב בזול חוץ מזה אני מתכוון להוסיף די די אר 2 512 ובעתיד לשתדרג ל1 ג' + אני מעדיף לוח אם שיהיה בו גם איי ג'י פי 8 ופי סי איי אקספרס שמעתי של ashrock יש לוחות כאלו אך אני לא יודע אם הם עדיפים וגם איזה מעבד טוב יתאים להם והאם הטכנוליות של הלוח הזה של אשרוק הם טובות או שזה לוח ישן.. הצעות?

• 14 תגובות
    • 808 צפיות
  15. Started by Bear Cub,

יש לי את המחשב שנוכחי מפרט בצד. אם אני מוסיף עוד 2GB זיכרון אני ארגיש שיפור במהירות של המחשב או שכרגע התוכנות של היום במילא לא מנצלות את ה 2GB? יש לציין שאני מרבה להשתמש בתוכנות כבדות וגם במקביל כגון Pinnacle studio 10 , Photoshop cs2 .

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by explize,

האם ללוח של GIGABYTE 965G-DS3 יש את אותם יכולות OC כמו לאחיו 965P??? האם הכרטיס מסך המובנה לא גרע ממשהו אחר בלוח?! (עברתי על הודעות הפורום בנושא..כולם אומרים שזה אותו הדבר+כרטיס מסך,וכך גם האתר הרישמי...אבל אף אחד לא התייחס ליכולותOC אם בכלל ישנם...היו כאלה שגרסו שכל לוח שמגיע עם כרטיס אונבורד בעצם מוריד את יכולת/פוטנציאל הOC של הלוח) תודה לכל העונים.

• 14 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by rjjb7,

שלום רב, כל מי שיכול לתת מידע בנוגע לסוללה העגולה בלוח-אם תפקידה ושימושייה. והכי חשוב, הקשר בינה לבין הדלקת המחשב ובינה ובין ההארדיסק (האם אחרי שמוציאים ומחזירים אותה נמחק המידע בהארדיסק? האם היא יכולה להגמר אם בכלל ומה הגורמים? מה עושים אם היא נגמרה? האם היא יכולה להיות הגורם לכך שהמחשב מצד אחד מורה על כך שהוא דלוק (נורה ירוקה של הדלקה פועלת) ומצד שני אף מסך לא מזהה את הכונן בתור כונן פעיל? כל פירוט, לינקים והפניות יקבלו בברכה. תודה רבה, רועי.

• 14 תגובות
    • 15.7k צפיות
  18. Started by redersh,

היי אני מחפש זכרונות טובים לאובר 2G עם שבבים של D9 טווח מחיים עד 2000 המפרט הוא E6400 DS4 7900GS LIBERTY 400 הדגם שהומלץ לי הוא הGSKILL HZ סט 2 ג'יגה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 יש אלטרנטיבה מומלצת? האם ה PK יתנו מענה איכותי גם כן? ( http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 ) עד כמה אני אוכל להגיע איתם?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי לכולם 2 שאלות ברשותכם: 1-האם הלוח אם הזה:ECS RS485 2XDDR533 מתאים למעבד AMD ATHLON 3200 AM2 ? 2-השאלה היותר חשובה איך הלוח אם הזה? השימוש של המחשב הוא לצורכי אופיס,אינטרט,וסרטים,בלבד. המלצתי לאותו אחד שקנה את הלוח אם הזה לקחת את הלוח אם הזה של אסוס: M2NPV-VM או הלוח אם הזה של ג'יגהבייט:?M51GM-S2G AM2הוא טען שהמוכר מחשבים שמכר לו את המחשב אמר לו:שהלוחות שהצעתי לו הם לוחות יותר מדיי טובים לצרכים שלו וחבל על הכסף. הוא נתן לו את ה-ECS ואמר לו,שזה לוח אם מעולה ואמין לצרכים שלו. אין לי ספק שהוא צחק עליו,רק רציתי רק לדעת עד כמה הלוח הזה באמת אמין וטוב ..או בעצם מה אתם חושבים עליו? בתודה מראש שי נ.ב-יש לכם מושג כמה עולה הלוח אם הזה,פשוט חיפשתי בזאפ ולא מצאתי אותו .חשוב לי …

• 14 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by dodo9876,

שלום עד כמה באמת מעבד 45nm עדיף על 90MM ? באם נשווה מעבד 2 ליבות 1MB קש לכל ליבה 90MM מול מעבד 2 ליבות 1MB קש או 512 KB לכל ליבה 45MM מה יתן לביצועים של המחשב ?

• 14 תגובות
    • 780 צפיות
  21. אז ככה, המפרט הנוכחי שלי הוא AMD Athlon 64 +3200 SOCKET 939 לוח אם - MSI K8N Diamond כ.מסך - MSI nVidia GeForce 7900GT 1GB של RAM ואני מתכוון לשדרג את המעבד ל AMD Athlon 64 +4600 Dual Core באותו סוקט.. רציתי לשאול אתכם מה דעתכם והאם אני ירגיש שיפורים משמעותיים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני צריך כרטיס זיכרון, יש לי 2 כרטיסים כל אחד 512 מגה-Kingston kvr533d2n אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה או עוד ג'יגה....איזה כרטיס אני יכול לקחת שמתאים ללוח אם שלי Asus P5LD2 (יש לי שתי חריצים פנוים). ואם עדיף 1 של ג'יגה או שתיים של 512? אם אפשר בבקשה לתת את השם המלא של הכרטיס.. תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ישנם 6 מועמדים: 1) EVGA 680I 2) ASUS STRIKER EXTREME 680I 3) BFG 680I 4) ABIT IN9-32X MAX 680I 5) ASUS P5N32-E SLI 680I 6) DFI LANPARTY 680I או שבכלל לוחות ה - 650I עדיפים כי יש בהם פחות באגים והם אוברקלוקרים טובים יותר אולי (שלא לדבר על זה שהם משתלמים בהרבה בגלל מחירם הזול) ? 1) ASUS P5N-E SLI 650I 2) Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI 650I מה אתם אומרים ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכם העניין מאוד דחוף ונכנסתי לכל הסטיקים שיש, לא מצאתי מה שחיפשתי, גם חרשתי על PANDAS ולא מצאתי שם משהו לקנות.. אז ככה, המסך עושה מסכים כחולים בלי הפסקה וזה משהו שקשור לזכרון, אין טעם לתקן כי כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות חדש.. המעבד הוא intel pentium 4 סוקט 478 יש לי כונן קשיח חדש שקניתי לא מזמן עם SATA 2 ואני רוצה לוח שיתמוך בו (לא כמו עכשיו) וגם בישן שהוא IDE יש לי זכרון DDR 400 עם דואל דאטה רייט ואני מחפש לוח שיתמוך בזה (לא כמו עכשיו) הכרטיס מסך הוא AGP אז צריך סלוט כזה.. יש לי 2 CD ROM הנה תמונה אם שכחתי משהו:

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by b3ta0,

בעקבות קריאת הכתבה אני מבין שמעבדי 45 ננומטר ייצאו כבר ברבעון השני של השנה לא מזמן קראתי על ריענון ל C2D, הכולל E6650 ועוד 3 דגמים, האם אילו יהיו 45 ננומטר, או 65? יש מידע על תאריך מדוייק ולאיזה שוק המעבדים ייצאו קודם ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.