מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש עם לוחGAZ-77-D3H וכרטיס NVIDIA GeForce GTX 560 Ti עכשיו , אחרי שהתקנתי דרייברים ללוח אם + דרייברים לכרטיס מסך אני רוצה להקין גם את התוכנה הזאת של לוסיד כי בעיקר בגלל זה קניתי את הלוח הזה , ואז יישר בתחילת ההתקנה הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה : INTEGRATED GRAPHICS DEVISE WAS NOT FOUND - VIRTU MVP WILL NOW EXIT... מה זה ולמה זה לא נותן לי להתקין את זה ?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני המעבדים Core i7 3770S או מעבד Core i5 3570K. רציתי לדעת איזה מעבד עדיף כדי שאני יבסס אליו את המחשב העתידי שלי.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, 1. אני ממש לפני קניית מחשב חדש ומתלבט בין המעבדים שבכותרת. המחשב מיועד לתוכנות גרפיות כמו אוטוקאד ופוטושופ (בעיקר בדו-מימד) 2. כרטיס המסך שישולב במערכת הוא: TwinTech GeForce GTS 450, 1GB, GDDR5 3. האם לוחות אם מסדרה H67 סוחבים IB בצורה טובה ? האם לוח מסדרה z68 יהווה שדרוג איכות משמעותי בקנייה? תודה, אורי
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ויעבדו ב 1333 או שלא יעבדו בכלל?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עכשיו שאני קונה SSD החלטתי לשדרג זיכרון גם על הדרך כי זה ממש זול. אני שואל אם זה בסדר לערבב סוגי זיכרונות בתזמונים שונים? יש לי את הקיט הזה היום: http://www.gskill.com/products.php?index=342 אני רוצה לקנות את זה בנוסף: http://www.grandadvance.com/?g=products&a=view&pid=19336 עולה 115 שקל (בלי המתכת לקירור עולה 103 יש הבדל בכלל?) ואני חייב פרופיל נמוך בגלל קירור למעבד שיש לי..זה בסדר לערבב בין הזיכרונות? אני אצתרך לעשות משו בביוס זה הלוח שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים... מקווה שזהו הפורום הנכון. אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם למעבד הנ"ל למטרת OC בינוני עתידי,אני מאמין עד תדר של 4.5 גג. איני חושב שאזדקק לSLI/Crossfire ,ככה שזוהי תכונה שאפשר לוותר עליה,אני כן צריך יציאות USB למארז מקדימה. עדיפות לחברות ג'יגה בייט או ASROCK...אבל לא חובה. אנא עזרו...תודה.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע מה ההבדלים העיקריים בין שתי הלוחות הללו? האם הפרש המחירים שווה את התוספת לטובת Z77X-UD3H?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם לפני כמה ימים התקנתי מחדש על המערכת את ה- WIN7 ובעקבותיו כמובן את שלל הדרייברים. התעוררו מספר בעיות וכאשר ביקשתי עזרה, קבלתי תשובה שהשאירה אותי עם מספר שאלות בנושא: אשמח אם תוכלו להסביר לי מעט דברים 1. דרייברים ללוח האם את הדרייברים הקשורים ללוח הורדתי והתקנתי מהעמוד של לוח האם (GA-870A-UD3) בנוסף, במערכת מותקן מעברד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. נאמר לי שיכולתי להוריד דרייברים חדשים יותר לערכת השבבים מהאתר של לוח האם http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx נכנסתי לשם אולם היה לי מעט מוזר לגלות שמוצעת חבילת דרייברים זהה לכל ערכות השבבים מסדרה 700 ומעלה (במערכת מותקן מעברד AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core.) כלומר, אם ה…
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
גם אני רשום לסאגת הקנייה הקבוצתית של- SSD שנמתחת לטעמי כמו מסטיק..בכל אופן יש לי בעיה שאולי לעוד יש, אין לי חיבור SATA3 בלוח אם. עכשיו הדגם עליו תתבצע הקנייה (אם תהיה כזו בסוף ) יהיה עם SATA3 ולי כמו לעוד פה אני מניח, אין SATA3 בלוח אם. ממה שהבנתי ובדקתי אכן יש הבדל במהירות קריאה/כתיבה בין חיבור SATA2 ל-3. לכן חפשתי כרטיס הרחבה ומצאתי את זה אצל KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13814 הוא נותן SATA3 ו- USB3 דרך PCIE X1. של חברת Transcend שהיא אמינה. אז כמה שאלות: 1)הוא יצליח לשמש כ- SATA3 ממש כמו מובנה בלוח (וכך גם USB3)? 2)האם יש עוד אנשים שצריכים כזה בעקבות הקנייה של SSD אם תצא לפועל? 3)אולי ניתן לפנות ל- KSP שיעשו מחיר טוב לקנייה קבוצתית אם יהיו הרבה וכל אחד יי…
-
- 57 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
צריך מדריך מפורט איך עושים את הסמרט רספונט צעד אחרי צעד , קניתי SSD במיוחד בשביל זה והסתבכתי עם ה Intel RAPID STORAGE ואני חייב עזרה דחוף .... פליז תעזרו לי שמישהו יכתוב בצורה מפורשת
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
צריך המלצה לזכרונות חדשים, הלוח הוא z77x-d3h , מעבד i5 4570k עם קירור noctua d14 למיטב ידיעתי זכרונות גבוהים לא נכנסים. צריך זכרונות איכותיים שמתאימים גם ל OC, תחילה כללתי במפרט את הזכרונות G.Skill SNIPER Series 1600MHz CL9 8GB הם במתח נמוך של 1.25, אבל כל הביקורות מתייחסות לOC הגרוע שלהם. אשמח להמלצה על זכרונות מתאימים, אני מעדיף 2 סטיקים של 8GB מאשר 4 של 4 GB אבל זה לא עקרוני והכי חשוב תבחרו זכרונות מהמלאי של KSP בלבד כי בונים לי כבר את המחשב שם. תודה רבה חברים
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אז ככה, המפרט שלי (חלקי, אם צריך לדעת עוד משהו תגידו)- לוח אם ASUS P7H55-M LX מעבד intel i5 760 כונן קשיח חיצוני WD Mybook Essential 1130 2TB במחשב שלי יש רק חיבורי USB2 והיות והכונן תומך בUSB3 אני רוצה לקנות כרטיס הרחבה כזה http://www.ebay.com/itm/USB-3-0-HUB-to-PCI-E-Expresscard-Card-Adapter-2-Port-/270886030117?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1210cb25#ht_2329wt_1185 השאלה היא, האם הכרטיס בכלל יכול להתחבר ללוח שלי (יש לי גם כרטיס מסך שמתחבר לאחד הסלוטים)? ואם כן האם זה באמת יתן את מלוא המהירות שהכונן יכול לעבוד בה? בקיצור האם שווה לקנות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
היי, אני מעוניין ברכישת זיכרונת חדשים למחשב נייח. הזיכרונת מיועדים לאובר קלוק. לוח אם Gigabyte 770 ud3 מה הכי כדאי לקנות ? סטיק אחד או 2 ? איזו חבר'ה ? מהירות זיכרונות ? תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הי, למערכת חדשה מבוססת i5 3550 למטרת משחקים (כ. מסך 7950/670) אני מתלבט מה הפיתרון הטוב ביותר. יש כמה שיקולים ללוח האידיאלי. אני לא מתכנן OC אז אני מכוון ל H77 אני חייב תמיכה ב- Firewire אבל הכיוון זה כרטיס יעודי. אני לא מוצא בארץ אף אחד שמוכר כרטיסים כאלו ל- PCIe אלה רק ל- PCI מה שאומר שהלוח צריך לתמוך ב- PCI (או Firewire שאין לאף לוח שאני ראיתי) אני מתלבט בין כמה אופציות להלן: ASROCK H77M H77 570 שקל יתרונות: מתאים לקירור 775 -> חוסך קניית קירור למעבד (יש לי scythe mugen 2) חסרונות: mATX - אני לא בטוח כמה זה חסרון, עד היום השתמשתי רק ב- ATX. עד כמה זה יותר קשה להתקנה מבחינת צפיפות על הלוח? אני אשמח אם מישהו מהפורום יתיחס לנושא 2 סלוטים בלבד לזכרונות - שוב, לא בטוח עד…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, הכנסתי כרטיס ליציאת PCI-E1X אך הוא לא מזהה אותו, האם הוא לא מזהה כי זה כרטיס ישן מידיי? יש צורך להגיד שאת הכרטיס הזה קיבלתי מתנה מ-HWzone לפני 5 שנים בערך. ועוד משהו, לפני שהכנסתי את הכרטיס הנ"ל, הכנסתי כרטיס קול והוא כן עבד לי, רק משום מה הכרטיס הספציפי הזה לא מזוהה במחשב. איפה אני לדעת שאכן הוא זוהה/לא זוהה?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול ביצעתי שדרוג ביוס ללוח אם מתוצרת MSI דגם PM8PM-V. את השדרוג ביצעתי באמצעות USB FLASH ונראה שהשדרוג בוצע בהצלחה. לאחר שהסתיים השדרוג המסך נהיה שחור ומאז המחשב עולה עם מסך שחור, שום צפצוף ושום דבר. קראתי באינטרנט על כל מיני דרכים לבצע CLEAR CMOS דרך הג'אמפרים והסוללה ועשיתי אותם אך הם לא עזרו... האם משהו יכול לסייע לי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי כרגע לוח ga-z77-d3h עם ssd סמרט רספונט וההארדיסק הרגיל של טרה לא מוצג במחשב שלי , אני כן רואה אותו אבל במנהל ההתקנים וגם שפועל כראוי , מה עושים ??? פליז חברה תענו לי דחוף !!!!
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב שני בבית עם מעבד פנטיום 4 [ כן כן ישן ] פירמטתי אותו והתקנתי וינדוס 7 ווהכול זורם לאט [ תוכנות עולות לאט דפדפן אינטרנט וכו'] פתחתי את המחשב ומצאתי 2 זכרונות : כ"א 256MB 533 D2 סה"כ 512 MB להערכתי האיטיות נובעת מהזיכרון הנמוך 1. האם יש בסיס להערכה שלי ? 2. איזה זכרונות כדאי לי לרכוש [ אולי אפילו יד 2 ] 3. התקציס- כמה שפחות
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מזה בדיוק טכנולוגיית סמרט רספונט? מה היא מועילה לי בתור צרכן ומה כזה חידוש בה? אשמח אם תרחיבו על זה טיפה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי חבר'ה! רציתי להיתיעץ איתכם על שני מעבדים, על ה-i7 3770K וה-i7 3930K. האם אתם יודעים מה פחות או יותר ההבדל בביצואים עם עבודה ב-WMware ובגיימינג וכמובן האם זה שווה את ההשקעה הכספית? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכוי ב ivory של 220 שקל. הרבה זמן אני כבר רוצה לשדרג(כמובן ש220 זה רק חלק)ועכשיו אני מתלבט. יש לי לוח אם ישן לפני 4 שנים ככה שאני לא יכול לקנות i5\i7 וכאלה אז אני צריך AMD כנראה(תקנו אותי אם אני טועה). אז איזה מעבד כדי לי ? או שכדי כבר לקנות לוח אם ב220 ואז לקנות i5 ? צריך המלצות חברה. תקציב 220 + כמה שצריך למעבד בקנייה ב אייבורי. בשביל האופציה השניה (לוח אם באייבורי ומעבד במקום אחר) משו כמו 1200 כולל הזיכוי. תודה :} אגב הכרטיס מסך שלי זה nvidia 260GTX.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אם יש לי מעבד במהירות 3.4Ghz, ובמפרט שלו כתוב שהוא יכול להתנהל עם RAM במהירות מקסימלית של 1600Mhz, אז אם אני עושה למעבד OC אז אני אוכל לעבוד אם RAM יותר מהיר. השאלה שלי היא איך אני מחשב את מהירות הRAM המקסימלית לאחר הOC למעבד?? למשל אם אני עושה לו המהרה ל4.5Ghz, אז איזו מהירות של זיכרון הוא ינצל? אשמח גם לקבל את הנוסחה למציאת מהירות הRAM המקסימלית... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנראה הולך על 680GTX יחיד, אילו מבין 2 המעבדים יספק לי הכי הרבה ביצועים בגיימינג? תודה רבה מראש. (ואם אפשר שדכו לי בבקשה לוח אם טוב שיוכל להחזיק 2 כרטיסי מסך אם אפשר)
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, הסתבכתי בטירוף (לאחר שקראתי הרבה מדריכים..!) בנושא של מהירויות העברת המידע בלוח אם. אז הנה כמה שאלות: 1) איך נקבעת מהירות העברת המידע של זכרון הRAM? הבנתי שזה התדר, לדוג' 1600Mhz, כפול הרוחב פס. אבל איך אני יודע מה הרוחב פס?? והאם לוחות אם שונים יגבילו אותי לרוחב פס מסויים, או שהזכרון עצמו הוא מה שמגביל לי את הרוחב פס? וכשאני אומר רוחב פס, אני מתכוון לכל הדרך שהמידע מהזכרון עובר עד למעבד. 2) כשהמעבד רוצה לכתוב מידע על זכרון הRAM, באיזו דרך הוא צריך לעבור? הבנתי שזה משהו כמו "הוא עולה על הבאס שלו (של הזכרון) עד לגשר הצפוני, ומהגשר הצפוני הוא עולה על הבאס של הזכרון RAM-עד שהוא מגיע לזכרון עצמו". האם זה נכון? 3) כתוב לי שזכרון הRAM של הכרטיס מסך שלי הוא בעל רוחב פס …
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-