מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו מכיר או התנסה עם הלוח GA-Z170X-Gaming 7 ומעבד האינטל 8700K? באתר של Gigabyte לא כתוב שיש תמיכה אבל אם אני לא טועה זו אותה תושבת. גם אם כן עדיף להחליף לוח אם לתמיכה מלאה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש עם זיכרון של 4G והשוותי מחירים של כמה חנויות. נתקלתי במשהו מוזר, Kingston HyperX Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3B1K2/4G Kin-1215 שנמכר ב500 ש"ח (http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31075) לעומת 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 DDR III 1600Mhz שנמכר ב670 ש"ח בKSP http://ksp.co.il/gourl.php?uin=9214 . האם זה אותו מוצר? אם לא, מה ההבדלים ביניהם ובמה כדאי לי לבחור? האם הפרש המחירים הזה הגיוני נוכח זה שKSP אמורה להיות אחת החנויות הזולות ביותר וזה שpandas יקרה מKSP בכל שאר רכיבי המחשב? ובכלל, האם קנייה של המוצר הנ"ל משתלמת וטובה למחשב חדש?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב ומבורך יש לי כרגע ברוך השם מערכת כזאת : מעבד: amd 4400+ ספק: 350w לוח אם :ישן תומך זכרונות ddr2 זכרונות: 4gb ddr2 ושככתי לצין כרטיס מסך: hd 4670 רציתי אם אפשר בבקשה המלצה להחלפת המעבד הזיכרון והלוח אם בתקציב של 1200 שקל. לצורך משחקים ושימושים כמו אינטרנט וסרטים וחנות מעודפת כרגע היא ksp ורזולוצית משחק לא הכי גבוה בנתים לפחות של מסך 19 אינץ אבל גם אם לוח אם שיתן לי אפשרות להחלפת חלקים אם אני ירצה בעזרת השם בלי נדר מתי שהוא תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב ומבורך
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זקוק למחשב שרוב הזמן לא משמש לאפליקציות כבדות אלא לגלישה/וידיאו/אופיס, אבל אני מעוניין שיעבוד חלק גם בעומס של המרת וידיאו/גרפיקה וכו'. כן אשמח על המלצה ללוח תואם טוב. התקציב - סביר. אין לי כסף מיותר אבל אוציא מה שצריך כדי להשיג את הנ"ל. תודות מרובות מראש![br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:27:25 וגם קירור טוב ושקט!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם מעבד Intel i3 2120 ולוח אם H61M-P20 (G3) MSI - כרגע יש לו סטיק אחד של Micron Rendition 4GB DDR3 -1333. בעקרון אני רוצה להרחיב את הזכרון כי לפעמים המחשב קצת איטי כשיש הרבה תוכנות שפועלות בו זמנית או תוכנות שהן יותר כבדות. הבנתי שאם שמים שני סטיקים אז מומלץ שהם יהיו זהים, אבל אני לא חושב שאפשר לקנות את הדגם שיש לי עכשיו. בכל מקרה, אני לא חושב שאני צריך יותר מ8GB, אבל אני אשמח לקבל המלצות והצעות מה הכי כדאי לעשות. תודה רבה מראש, אלון
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני עובד עם הרבה ישומים כבדים ולפעמים אני שם לב שלמחשב טיפה קשה לסחוב... [אל תמליצו לי על דברים כמו בדיקת וירוסים, רג'יסטרי, וכאלה כי בזה המחשב שלי הוא 100%] בזמן שאני מפעיל משחקים שנחשבים טיפה כבדים.. לדוגמא סימס 2 על הגדרות גבוהות... אני מסתכל בTask Manager ואני רואה שהמעבד בכלל לא מתאמץ... וזאת לא בעיה שלו... אבל אני שם לב שנשארים לי רק 40 - 20 מ"ב פנויים בזיכרון RAM ... כרגע הזיכרונות שלי הם שתי סלוטים של 256 מ"ב ... לפי CPU Z כל אחד מהם פועל על 200 מגהרץ, ככה שבכללי יש לי זיכרון 512 מ"ב במהירות 512 מגהרץ... DDR 1 אני רוצה להוסיף עוד ג'יגה זיכרון... DDR2 .. שתי סלוטים של 512... בלי לזרוק את הזיכרונות הישנים.. השאלה היא איזה מהירות כדאי לי לקחת? האם הזיכ…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייי. אני רוצה לשפר את המחשב שלי בעקרון השימוש של המחשב בעקר לאחסון תמונות אבל אני משחק בו 2 משחקיי רשת והם DOTA 2 ו CS:GO שני המשחקים לא כלכך רציניים אבל עדיין בזמן האחרון המחשב שאיתי מעל 5 שנים מתחיל להראות סימני זקנה. בכל מקרה צירפתי תמונה של המפרט והייתי שמח לדעת מה הייתם משפרים קודם, בעקרון מה שהומלץ לי זה SSD אם יש מישהו שיודע להגיד לי שזה יתאים ללוח אם והאם באמת כדאי לקנות דווקא SSD אני אשמח. תמונה של המפרט שלי מצורפת
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
G31M-S2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שהיחס בין הביצועים ברייזנים החדשים על כל הליבות לעומת ליבה בודדת שונה מעט מזה של האינטלים. למרות שבליבה בודדת האינטלים עדיפים רואים שאיכשהו הרייזנים מצליחים לגשר על הפער כאשר מריצים את כל הליבות. נדמה כאילו עבודה בריבוי ליבות יעילה יותר במעבדים החדשים של AMD לעומת ה-HT של אינטל. בדקתי את העניין (שטחי למדי) עם תוצאות של CineBench 15 וריכזתי את התוצאות בטבלה המצורפת. הנתון העיקרי הוא היחס בין תוצאה על כל הליבות לעומת תוצאה בליבה בודדת וכמובן החישוב באחוזים של תוספת הHT/SMT בנוסף על הליבות הפיסיות אפשר לומר שHT נותן באינטלים מרובעי הליבות משהו כמו רבע ליבה. הSMT ברייזנים אכן יעיל יותר (במקרה של CB) והוא עומד כ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שאלה! איזה לוח יותר טוב למעבד E6600: *אגב שניהם ללא כרטיס מסך נכון? ASUS ASUS P5B או...................... GIGABYTE ga-965p-ds3
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אינטל במצב לא פשוט גם בקטגוריית דרגת הכניסה:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
זה חשוב מהר שיהיה טוב ושיתאים ללוח וכן לאובר קלוקינג.... תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי הברור לי שINTEL מבחינת הקירור וההתחממות שלו. AMD מתחמם יותר. אני מבין ש 2.2GHZ של אינטל לא אותו דבר כמו 2.2GHZ של אי.אמ.די עכשיו אני רוצה לקנות מעבד INTEL שיתאים בכוח למעבד של AMD לא בהבדל מחירים גדולים. אני רוצה לקנות את המעבד הבא: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4800+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=65&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& גיבור נט חנות זולה. האם אתם יכולים למצוא לי מעבד של INTEL באותה חנות שיתאים לביצועים של המעבד של AMD שמעל?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם משהו מכיר לוחות ל-Haswell שתומכים בשני ערוצים של X16 (ששומרים על הקצב ולא יורדים ל-X8 ?) המליצו לי על לוחות עם CHIPSET כפול, האם יש כאלה לשוק הרחב, או שצריך ללכת על פתרון HIGH END ? תודה, דני
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובעיקר הכוונה ללוחות קטנים . וכן האם כל לוח אם מתאים לכל כרטיס מסך ולהיפך? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בשבוע הבא אני מתקין מערכת מבוססת על 939 ואני מתלבט בין שני לוחות אם. דרך אגב שני לוחות האם האלו ברשותי ואחד ישאר ספייר. המפרט הנו : Fx-60 w Tuniq Tower Powercolor X1950pro with Arctic cooling 512mb 2gb (2X1gb) Crucial Ballistix tracer Windows Vista Home Premium המטרה הסופית שלי היא להגיע לאוברקלוק גבוה יחסית ב FSB ובזכרון - 275 ביחס של 1:1. לגבי המעבד כל מה שאני רוצה זה 2.75ghz כלומר מכפלה של 10. A8n-Sli Deluxe - כרגע מותקן על המחשב. הלוח מאוד "מפורסם" אבל יש לו בעיות ידועות ולא פתורות בלרוץ עם זכרונות ב 1T ב FSB גבוה. כמו כן קירור הציפס'ט שלו הוחלף ל Thermaltake extreme spirit 2 שמפריע לי קצת מבחינת המיקום במארז. Abit AT8 32x - הלוח הזה זוכה לתשבוחות מדהימות לגבי…
-
- 34 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואו להכיר את אחד מלוחות האם הבולטים שבתושבת ה-AM4 של AMD, שמציע מכל טוב לכל אלה שמוכנים להשקיע לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מכיר כל מיני תוכנות כמו "Ram Boost" שאמורות לייעל את הזיכרון , מישהו ממליץ ? זה באמת עוזר\עושה משהו ? היה לי 128MB ועכשיו הגדלתי ל-256MB עם 2 סטיקים של 128 , כדאי לי להשתמש בתוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש וצריך מידע על הלוח כדי לדעת אילו ג'מפרים להדליק,מה לחבר והכל הבעיה שאין על הלוח שם (ישן מאוד-378) זה כל מה שכתוב עליו: pc133 gfx pro ht2543cb1 taiwan canada class-b ices-003 אז אין לי מושג איפה לחפש-יש CHIP של SIS וAUDIO של CMEDIA...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיתאים ל: i7 3770k 8gb ddr3 1600mhz אני מחפש לוח חדש שיהיה טוב לoc / משחקים באיזור ה600 שח עריכה: טעיתי בפורום אודה לכם אם תעבירו לפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם לבן שלי יש לוח אם GA-H110M-S2H Socket 1151 - Intel H110 היום יש לו מעבד I5-6400 הוא רוצה לשדרג את המעבד ל I7-7700 ראיתי שלסוקט הזה יש גם מעבד I7-8700 אך בטבלת התאימות באתר של גיגהבייט לא מופיע המעבד הזה עדיין. האם כדאי לשדרג? (הבן שלי גיימר) לאיזה מעבד כדאי להחליף בלי להסתבך עם החלפה של לוח וכל זה. המון תודה אביב.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא יודע אם יש לי Dual Channel בבקשה תאזרו לי לבדוק. יש לי אכשיו 256MB 333MHZ אני רוצה לקנות עוד 512 האם אני יכול לקנות אחד של 400MHZ או שאני חייב 333MHZ ואם אין לי Dual Channel מה זה יעשה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון למכור את הלוח שלי וקנות לוח חדש לאובר קלוק חזק מאוד אבל אני עוד לא החלטתי איזה לוח.... האם עדיף לי lanparty או infinity ??? האם ההפרש בינהם שווה 230 שח??? בתודה שגיא
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אתר להשוואת מעבדים בין intel e8400 לבין amd AMD Athlon II X3 450
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-