עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nec_000,

אז ככה חברים הולך הספור הבא שלנו. בימים אלו עת מדברים כל העולם ואחותו על הדור הבא של מאיצים גראפיים הנמצא עוד מעט לפתחנו, הנני מתחיל לבצע הכנות מקדימות משלי - לבחור לאיזה כרטיס מסך הבא הנני רוצה לשדרג, זה שיחליף את הכרטיס R9 390 הנוכחי שלי (שעושה עבודה מהימנה עד כה). בכוונתי לשדרג לכרטיס הבא, ברגע שהדור הבא של מאיצים ייצא לשוק (משוער ברבעון שניים הקרובים) והלוחות יועמסו בהתאם בהיצע רב ואטרקטיבי של כרטיסים משומשים - שהרי הכי נבון לבצע זאת אז. הכרטיס הבא בתור אחרי כרטיס מרמתו של R9 390 (כמותו יש אצלי כאמור) הוא כרטיס מקליבר כדוגמתם של gtx980ti או gtx1070. אז בשלב הראשון אומר לעצמי, שמכל מה שזוכר במרופרף בראש - …

2. Started by shay33,

ערב טוב מה ההבדל בין מעבד 64 bit למעבד dual core ? תוכלו להסביר לי קצת על ה dual core מה המהירות שהוא מגיע תמונות שלו והסבר? מזה משנה הסוקט שיושב עליו המעבד? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by BenSalem2,

http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2165 האם הלוח אם הזה יעביר לי טוב את המפרט הבא?? GigaByte ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Intel Sandy Bridge Core i5 2300 Socket 1155 6MB 2.8Ghz 95W Box 4GB MEMOREY KINGSTON והאם יש לכם לוח אם מומלץ לרכיבים שלמעלה התקציב הוא עד 400 עדיפות לגג 330 תודה רבה ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אהלן, חשבתי לאחרונה לשדרג את המעבד במחשב. יש לי סוקט LGA1155 וכרגע המעבד הוא i5 2440. הבנת שהמעבד הטוב ביותר שאני יכול להרכיב הוא i7 3770. המחשב משמש לעבודה ולגיימינג והכרטיס הגרפי הוא gtx970. האם לדעתכם אני אראה הבדל בביצועים או שזה זניח ולא כדאי לשדרג? אודה מאוד לעצות. רונן

5. Started by J0n1,

יש מגבלה לכמות הזיכרון שהמחשבים היום תומכים? אם לדוגמא אני אקח לוח אם עם 4 סטיקים ואני אשים לו 16G RAM המחשב יעבוד בכלל? לא תהיה בעיה של מתח/קריסה? אני אראה הבדל בין 4 ל16 או שאין עדיין אפשרות לנצל כ"כ הרבה והחלקים האחרים מהווים גם צוואר בקבוק?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by hedva,

בדקתי כאן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2814,2800 ה s2h הוא מיקרו ויש בניהים כמה הבדלים. אבל מה המשמעות???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by gurzeev,

היי איזה לוח עדיף בין השניים, ללא התחשבות במחיר? הP5N עם צ'יפ 650i של NVIDIA, והP5B 965P של אינטל, שממה שקראתי טיפה חלש יותר. אין שימוש וצורך בSLI, אז גם בזה לא להתחשב בהשוואה. השאלה לאיזה לוח אם יש ביצועים יותר טובים, ומי מהם אוברקלוקר טוב יותר? (נראה לי P5N אבל נשמע מכם) תודה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by eranisra,

איך המעבד הזה למשחקים ולאוברקלוק?? חבר שלי רוצה לקנות אותו

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לפני כמה שעות אחדות הייתה לי הפסקת חשמל ברחוב שבו אני גר, המחשב כבה בפתאומיות. לאחר מכן , המעבד והכרטיס הגרפי שלי פעלו באופן מוזרה מאוד. המעבד שלי - 6700K והכרטיס הגרפי gtx 980 ti .יש לי גם קירור נוזלי 110hi לפני ההפסקת חשמל הכל היה בסדר. עכשיו לפי התוכנה corsair link הטמפרטורת צלסיוס של המעבד היא "70-80" מעלות מה שלא הגיוני בכלל, כי כאשר אני מניח את היד שלי מעל המאווררים של הקירור הנוזלי המעבד לא חם בכלל. המאווררים מסתובבים במהירות של 2340 rpm ולא משנה איזה מוד אני משנה בתוכנה הם לא מפסיקים להסתובב כאילו המעבד שלי "במאמץ גבוה" למרות שהוא בכלל אמור להיות על איידל כי אני לא נכנסתי לשום משחק או תוכנה שתצטרך כוח עיבוד גדול. בנוסף שניסיתי להיכנס למשחק קל, י…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by none,

עם מעבד של פנטיום 4 2.53 MHZ אבל מפרט מלא, לא חשוב המחיר אני צריך מפרט של מחשב טוב

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Kukishin,

הערב אמרו לי בKSP שהוא לא יוציא את המיטב מהמערכת שלי: 8800GTS, 6600E, 2GB 800MHZ, ולכן צריך משהו יותר טוב. מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by sufgi123,

יש לי לוח אם gigabyte p35-ds3p , ולא ברור לי מה bios איזה מתח מגיע לזכרונות . יש אפשרות להעלות את המתח בקפיצות של 0.05V. מישהו יודע איזה מתח מעביר הלוח לזכרונות ? זה קבוע בברירת מחדל או משתנה בהתאם לצריכה של הזכרונות ? יש תוכנה שבודקת את זה ? תודה

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1214 http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=553 אנא לנקקו סקירות וחוות דעת.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. בפנדה\זיגזג\כל חנות רשת אחרת בישראל...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by FlyHigh,

אני צריך לוח אם למפרט הבא: כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X OC Boost 2GB GDDR5 מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כרטיס זיכרון RAM: Hynix Original 8GB DDR3 1600 הערות: א. עדיף שיהיה יציאת PCI רזרבה (למקרים בהם נהרסת כניסה, שיהיה רזרבה) ב. תקציב עד 355 ש"ח (לא מאמין שצריך להשקיע יותר) ג. תושבת 1150 ד. לא חייב 4 חיבורי RAM (רצוי שלא, יותר זול) ה. חנות - TMS ו. שיהיה מספיק חיבורי USB וSATA (כמה שיותר חדשניים ואיכותיים USB 3 וכו') ז. mATX ח. תמיכה מלאה ב 1600Mhz RAM ט. שיהיה של חברה מוכרת (Gigabyte, MSI וכו') י. H/W Monitoring שיהיה טוב (אני לא יודע איזה דיסק קשיח יש לי, זה משנה איזה יש לי?)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by KingYes,

שלום לכם. רכשתי בזמנו את הלוח אם עם החשש של תקילות ב-4 חיבורי ה-SATA-ות. כמובן, היה לי בעיות קשות עם המחשב, שלבסוף התברר שזה הגיע מה-SATA-ות.. כמובן שאם הייתי משתמש ב-SATA3, אז הכל עבד כמו שצריך.. עכשיו KSP החליפו לי ללוח אם חדש.. כיצד ניתן לוודאות שאכן זה גירסה של לוח אם התקינות ולא עוד לוח כמו שהיה בעבר עם החשש לתקילות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by B.D.B,

[ltr]well the AXP 1800+ is getting old and being HL2 is around the corner I figger it's upgrade time again. I was thinking about getting an S939 A64 3000+ (190$ @ newegg), considerring the 754 socket is almost dead. looked around and there isn't many s939 mobos. anyways, I need a recommendation for one with an AGP and a PCI E slot. or for an PCI-E to AGP adapter. I assume that all athlon 64 (s754,s939,s940) uses the same type of heatsink, because I also need a heatsink since it comes as OEM. nothing fancy, but better than stock, and most important in the 100-150nis range. thanks in advance. and please reply, because I've noticed people just don't reply to my threads.[/ltr…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ran-erez,

האומנם מכפלת המעבד סגורה, אבל השאלה שלי אם אני מעלה את תדר ה FSB מ 1333 ל 1600 זה יגרום להמהרת המעבד ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by tascam,

IE7 920 VS AMD Phenom II X4 965 מי חזק יותר ובאיזה הפרש אני לפני שידרוג Q6600

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by daniel123,

שלום, אשמח להמלצות שידרוג ואופציות לשדרוג בעתיד, המעבד שלי כבר חלש למשחקים החדשים שיש מגיע ל100% לכן חשבתי לשדרג למעבד Intel Core i7 4790K מיד שניה (מאיביי,אלי אקספרס עם שנה אחריות וחנויות עם דירוג גבוהה). או אולי כדאי לחכות שנה שנתיים ולשדרג את כל המערכת? זה המפרט שלי: CPU Type: Intel Core i5-4590 CPU @ 3.30G Motherboard Name: Gigabyte H97M-D3H System Memory: 16GB Video Card: MSI GTX 1060 ARMOR 6GB OC Power Supply:SeaSonic S12II 620 Bronze תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. אז ככה, אני מתכנן לרכוש כ. זכרון של 8GB, ובהנחה שאצטרך בעתיד יותר מזה, אוסיף עוד 8GB. עד כאן נשמע מצויין. הבעיה מתחילה, כשצריך שהכרטיס השני, יעבוד באותה מהירות ויהיה בעל אותו הספק - כל עוד שאני אקנה כרטיס בעל מאפיינים סטנדרטיים, זה בסדר. וגם עדיף שזה יהיה כרטיס מאותה חברה, ואפילו זהה. - ופה הבעיה. בהנחה שארצה לשדרג, בטח זה יקרה בעוד שנה~שנתיים. מי מתחייב לי שעדיין ימכרו את הכרטיס שלי בזמן זה? מה הפתרון? האם לקנות פשוט עכשיו שני כרטיסים? האם אפשר לקנות כרטיס אחר ולהריץ אותם לא בDual Channel. אלא על מסילות 1 ו-3? או שאולי המחירים יהיו אז זולים יותר, וזה לא סיפור, ומקסימום אקנה סט חדש של 2X8... מחכה לתשובות מנסיונכם

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

אם אני אקנה מעבד C2D אז ה-FPS במשחקים יעלה לי, במיוחד אם אני משחק עם בוטים? ברור לעומת Pentium 4....?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by maimon_y,

קבלתי מחשב נייד עם מעבד של אינטל מדגם i7 5500u ובמפרט של המחשב היה רשום שהמעבד שלו הוא i7 6500u. השאלה שלי היא מי מהמעבדים טוב יותר בכללי ובפרט מי טוב יותר לעבודה עם תוכונת גרפיות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אז בעוד שההנחה הרווחת שהדור הבא של מעבדי Ryzen יכיל שינויים מינוריים ברמת הביצועים, שמועות נוספות מדברות על השינויים הארכיטקטוריים שיגיעו כבר בשנה הבאה על הליתוגרפייה המשודרגת של TSMC ל-7 ננומטר: CCD's מטומני ליבות מאוחדות על הליבה, הגברה משמעותית של כמות ה-L3 Cache על חבילה אחת, ובכך צמצום הלייטנסי המצטבר בין הליבות שמוביל להפרש בביצועים. השמועות מדברות על סדר גודל של בין 17 ל-22 אחוזים שיפור נטו ב-IPC, כמו גם Base Clocks גבוהים משמעותית מהדור הנוכחי (הודות למעבר ל-7nm+ EUV). לשם השוואה Zen 2 מכילה שתי חבילות 16MB נפרדות של L3 CACHE שמצטברות יחדיו לכמות של 32MB, הדור הבא צפוי להכיל מהגט גו 32MB של L3 CACHE, ואולי אף יותר מכך, על חבילה בודדת. מעבר לכך דו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

ראיתי שרשמתם בכתבה שאפשר לשנות את הג'אמפרים ולהפעיל את שינוי המכפלה בVAX, אפשר לעשות את אותו הדבר גם ב7VRXP? אם כן, מישהו יוכל להראות לי באיזה תמונה איפה נמצא הג'אמפר הזה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים