עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by none,

INTEL 1.6 A + לוח של ABIT של DDR 266 עולה כ2000 ש"ח AMD XP 2000+ שהוא 1.67 +לוח של ABIT של DDR 266 יוצא כ 2200 ש"ח עכשיו הAMD מתחמם בהרבה אז לא נשכח גם מאוורר טוב שמייקר ב30 דולר לפחות, אז מישהו מוכן להסביר לי למה AMD ?!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. בפנדה\זיגזג\כל חנות רשת אחרת בישראל...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ohadedwi,

שלום רב קניתי מחשב לפני 3 חודשים, שמכיל מעבד Q6600 8M וכרטיס מסך 8800GT G92 512M ומשום מה המחשב מאד איטי כשאני לוחץ על ה-FireFox לוקח לו הרבה זמן לעלות וגם כשאני פותח סרט דרך ה BSplayer לוקח הרבה זמן עד שהוא נפתח תודה מראש הערה- לא יודע אם זה קשור במחשב התקנתי Utorren 1.7

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by slider,

בבקשה תסבירו לי מה זה CTL, DTL, ומה ההבדל ביניהם... נ.ב. מה זה EDO ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. חברי הפורום היקרים... שאלה בוערת מאוד עלתה בראשי בזמן האחרון ואשמח לקבל חוות דעת של חכמים ממניי... למה על פי הנתונים היבשים הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1234 עולים פי 3! מאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 - בהנחה שיש 2 ב Dual Channel יכול להיות שאני סתם הוזה הרי corasair זה מותג עולמי ו twinmos הם חברה "לא מוכרת"(לפחות בישראל) בבקשה אשמח לתשובה עריכה: השאלה היא למה זכרונות שהנתונים שלהם שווים כמעט - הפרש מחירם כל כך שערורייתי

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מחפש את הכתבה שהייתה פה לפני כמה חודשים על החומרים החדשים שאינטל עומדת להשתמש בהם במעבדים החדשים שלה כתבות ממקורות אחרים יתקבלו גם (וגם הסבר על איך אני עושה חיפוש בארכיון חדשות) תודה

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by balash-,

מה המעבד פנטיום 4 סוקט 478 הכי חזק שקיים? אפשר לקנות כזה? מה השווי שוק שלו?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אז בעוד שההנחה הרווחת שהדור הבא של מעבדי Ryzen יכיל שינויים מינוריים ברמת הביצועים, שמועות נוספות מדברות על השינויים הארכיטקטוריים שיגיעו כבר בשנה הבאה על הליתוגרפייה המשודרגת של TSMC ל-7 ננומטר: CCD's מטומני ליבות מאוחדות על הליבה, הגברה משמעותית של כמות ה-L3 Cache על חבילה אחת, ובכך צמצום הלייטנסי המצטבר בין הליבות שמוביל להפרש בביצועים. השמועות מדברות על סדר גודל של בין 17 ל-22 אחוזים שיפור נטו ב-IPC, כמו גם Base Clocks גבוהים משמעותית מהדור הנוכחי (הודות למעבר ל-7nm+ EUV). לשם השוואה Zen 2 מכילה שתי חבילות 16MB נפרדות של L3 CACHE שמצטברות יחדיו לכמות של 32MB, הדור הבא צפוי להכיל מהגט גו 32MB של L3 CACHE, ואולי אף יותר מכך, על חבילה בודדת. מעבר לכך דו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום וברכה לאחרונה נשרף לי איזה קבל בלוח אם ואני לא מצליח לתקן אותו (הלחמתי קבל חדש אבל ככל הנאה שיש עוד אי אלו בעיות שלא מצאתי - הספק תקין)\ לכן אני מעוניין לבצע שדרוג למחשב שלי שגם ככה ישן אולם אין לי תקציב כך שאני מעוניין לקנות כרגע לוח אם יחסית חדש שיתאים למעבד הישן אולם שיוכל להתאים גם למעבדים חדשים כאשר יהיה לי תקציב גבוה יותר. המחשב משמש גם למשחקים אבל לא בתדירות גבוהה ולא משחקים ממש חדשים. להלן פרטי המחשב (בין 3 שנים) מעבד: AMD ATHLON 64 3200 939 לוח אם GIGABYTE GA-K8NMF-9 (שרוף.....) זכרון 2*512 PC3200 CL2.5 DDR (משדרג ל-2GB) כ. מסך GEFORCE6600GT ספק 500W של TT ראיתי שאפשר להשיג את הלוח אם שלי באזור ה-250 ש"ח יד שנייה לא בטוח שזה הדבר הכי משתלם אשמח להצעות

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. חברת ivory החליפה לי ללא ידיעתי לוח אם מh81m-e33 של msi לh81m-hd3 של gigabyte, רציתי לדעת מה יותר טוב אם מישהו יוכל לעזור לי או אפילו אם מישהו יוכל לשלוח לי סיקורים של שני הלוחות אם, בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הבוקר (24.6) החלטתי לבדוק האם האמת נכונה. אני כבר אומר לכם שמה שאני אגיד פה הוא בעירבון מוגבל כיוון שיכול להיות שיש השפעות לרכיבים נוספים כמו ספק זיכרון וכו, אז ככה, הרכבתי הבוקר מערכת הכוללת AMD ATHLON XP 1800 GIGABYTE VRXP REV 1.1 CORSAIR 256 PC-3200 LEADTEK A 250 GEFORCE 4 TI 4400 מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO קודם כל אני חייב לציין שאין בעית יציבות ולפי נסיוני אין בעיית דרייברים או התנגשויות. התקנתי את כל הדרייברים הקיימים גם של GIGABYTE וגם של LEADTEK ווואלה קסם, הכל עובד חלק ואין שום בעיה, ואז אמרתי לעצמי, או קיי בוא נריץ גם בדיקות יאללה מריך 3DMARK2001SE ניקוד 9488 תגידו מה דעתכם.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by DXT,

מה עדיף? ואני לא מתכנן להריץ אף אחד מהזכרונות במהירות יותר גבוהה מזו שיועדה להם. ???

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני צריך שהוא יהיה : - קטן - בעל יציאת S VIDEO - בעל 5.1 ערוצים בסאונד ON BOARD והכי הכי חשוב זול ! תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. http://www.techpowerup.com/151949/AMD-FX-Series-Processors-Up-For-Pre-Order.html

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. קודם תענו לי על השאלה ששאלתי בכותרת כי משהו פה לא ברור לי. אני לא זוכר אם שלתי את השאלה הזאת כבר אבלי אשאל שוב כי אני רוצה להיות בטוח. Athlon 64 +3000 יותר טוב מהמעבד P4 3.0Ghz ?? ועוד שאלה קטנה: ה-2.0Ghz שיש ב-Athlon הם כמו ה3.0Ghz שיש ב-P4 או שהם כמו ה-800Mhz שיש ב-P4?? תודה לעונים..!

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בחירה של אפל במעבד אינטל כפול ליבות אולטרה חסכוני עבור המחשבים הניידים החדשים שלה והקפצת המחיר ההתחלתי ב-200 דולר גוררת לא מעט תמיהות מצד הצרכנים - בייחוד אם משווים את ההיצע לטאבלטים העוצמתיים לכתבה

17. שלום, עיינתי בפורום ויש משהו שאני לא מבין. בשאלות הנפוצות שלכם רשום שאין שום יתרון ל DDR3 על פני השני, אך בויקיפדיה רשום כי הוא מהיר פי 2. יכול להיות שפשוט לא הבנתי את הכוונה שלהם. http://en.wikipedia.org/wiki/DDR3_SDRAM DDR3 SDRAM is an improvement over its predecessor, DDR2 SDRAM, and the two are not compatible. The primary benefit of DDR3 is the ability to transfer at twice the data rate of DDR2 (I/O at 8× the data rate of the memory cells it contains), thus enabling higher bus rates and higher peak rates than earlier memory technologies. In addition, the DDR3 standard allows for chip capacities of 512 megabits to 8 gigabits, effectively enabling a maximum memory modu…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by serg90,

אהלן, יש לי מחשב של כבן 6 שנים, ואני שוקל להוסיף לו 4GB RAM (להשלים ל-8GB) ולקנות כרטיס מסך חדש. מבחינת הספק הכוח יש ברשותי seasonic 550w 80plus bronze ולוח אם GB P55M-UD2 אני רוצה לדעת האם המערכת תשרוד אם אשרדג לכרטיס מסך מודרני. הן מבחינת צוואר בקבוק והן מבחינת שרידות של מערכת ישנה, מבחינת הספק חשמל ואורך חיים של כלל המערכת (מנסיון עבר נשרף לי ספק כוח לאחר כ4-5 שנים מבלי שנעשו שינויים כלל. אחד שבזמנו נחשב ל"איכותי" ובעל שם).

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by nickname4,

היי, אני בונה עכשיו מפרט למחשב החדש שאני יקנה ועכשיו הגעתי לקטע של הזכרונות: הלוח שאני קונה הוא ASUS P5B שיש לו תמיכה עד 1066MHZ למהירות של הזכרונות, אז עכשיו נתקעתי בשלב של הCL,ראיתי שיש הרבה CLים אז ראיתי שיש הבדל משמעותי במחיר בין CL5 לCL2 (ש2 הוא יותר טוב) שזה הבדל של מחיר של לפחות 200 ש"ח, אז זה שווה להשקיע עוד 200 ש"ח (מינימום) בשביל לשדרג מCL5 לCL2? ויש הבדל משמעותי במהירות בין CL5 לCL2 שהוא מצדיק את המחיר שלו?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. תקשיבו אז ככה : אני מביא מעבד Q6600 לא משנה איך אני מביא בעזרת ה' . נתחיל מזה שהמעבד שלי כרגע הוא E2140 ולוח אם P5VD2-MX . בקיצור אני מביא את הQ6600+קירור כנראה את הפריזר 7 + אני רוצה לקנות לוח אם שיתמוך גם ב4 ליבות גם בFBS גבוהה כמובן שיתמוך ב4 ליבות והכי חשוב שיהיה בו SLI כי יש לי כבר כרטיס אחד של 8600GT ואני בעתיד הרחוק יקנה עוד אחד . בקיצור מה דעתכם על מה שאני מתכנן לעשות ? איזה לוח תומך בכל הדרישות שלי ? האם משתלם לי בכלל לקנות עוד כרטיס של 8600GT או שבכלל כרטיס אחד לדוגמא 8800 במקום כל הסיפור הזה ? והאם הקירור יתאים לי ? תודה.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by foty123,

שלוום לכולם , לאחרוהנה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי .. מעבד I7 2600K . לפי היצרן המהירות של הזיכרון צריכה להיות 1333 MHZ . אם אני עושה OC אני יכול להגיע לכל תדר שאני ארצה . השאלה היא האם זיכרונות של DDR4 יפעלו בכלל ?

22. Started by golanc,

שלום, יש לי מחשב ישן – מעבד AMD Athlon 64 3000+ (1.80Gh) M512 זיכרון DDR 400Mh כרטיס גרפי Radeon X600 (לדעתי עד M512, אבל לא זוכר ממש) לוח אם Asus A8N-E מ.ה. Win7 (שמסתבר שעובד על הפלטפורמה הזאת הרבה יותר טוב מ XP!) המחשב עמד בצד הרבה זמן, ועכשיו הוא הולך לשמש HTPC. למחשב היה עוד M512 זיכרון, אבל הזיכרון התגלה כלא תקין. כרגע הוא עובד סביר, אבל ליותר ממשימה אחת מגיב די לאט (כצפוי מכמות הזיכרון) ואני שואל - 1. אם אני קונה זיכרון – האם לקנות כבר עוד G1, או רק M512 ? האם עוד G1 ינצל כראוי את ה Dual-Channel , או שהרכיבים צריכים להיות באותו גודל ? (ההבדל בינהם במחיר לא כזה נורא) 2. האם כדאי לקנות כרטיס מסך חדש כדי לראות כמו שצריך HD ? (ה 720p עובד כמעט בסדר, למעט ריצודים קל…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by daniel123,

שלום, אשמח להמלצות שידרוג ואופציות לשדרוג בעתיד, המעבד שלי כבר חלש למשחקים החדשים שיש מגיע ל100% לכן חשבתי לשדרג למעבד Intel Core i7 4790K מיד שניה (מאיביי,אלי אקספרס עם שנה אחריות וחנויות עם דירוג גבוהה). או אולי כדאי לחכות שנה שנתיים ולשדרג את כל המערכת? זה המפרט שלי: CPU Type: Intel Core i5-4590 CPU @ 3.30G Motherboard Name: Gigabyte H97M-D3H System Memory: 16GB Video Card: MSI GTX 1060 ARMOR 6GB OC Power Supply:SeaSonic S12II 620 Bronze תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Kukishin,

הערב אמרו לי בKSP שהוא לא יוציא את המיטב מהמערכת שלי: 8800GTS, 6600E, 2GB 800MHZ, ולכן צריך משהו יותר טוב. מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום שידרגתי שבוע שעבר את המחשב היה לי זיכרון 1x3 gb ושידרגתי עכשיו ל 4x3 gb עכשיו השאלה שלי האם המעבד שלי יריץ את המשחקים שיש היום ? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים