עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב חדש ושאלתי הינה: מה עדיף סטיק אחד של 1GB או 2 סטיקים של 512MB?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yotamoo,

כלומר אני יודע שזה מעבד עתידי של AMD, אבל לאיזה שוק הוא מיועד (ביתי\עסקי)? ומישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו או קישור לדף שלו באתר של AMD כי אני לא מצאתי...

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by y_i_c,

איזה מעבד עדיף ATHLON XP 2600 or ATHLON XP Barton 2500 ההפרש בניהם הוא כ 10 ש"ח, וההבדל בניהם בגדול לפי מה שראיתי זה של ברטון יש 512K או שאני טועה....? עידו

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם קניתי לפני חודש [כמעט וחצי] את המחשב שלי וקניתי איתו את המעבד 5600. היום אני מתחרת על זה כי ראיתי בנצ'מרקים ויש הבדל של איזה 20 FPS במשחקים. האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים? בזבזתי סתם 1700 שקל על המעבד והלוח אם כשיכלתי לקנות לוח P35 ומעבד E6750 בהפרש של 300 שקל? האם ההבדל שווה 300 שקל? והשאלה הנוספת מאשכול אחר הבנתי שamd dual core זה פשוט 2 מעבדי פנטיום 4 בתדר של 2.8 זה נכון? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ההזמנה המקורית היתה G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS וקיבלתי G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 2000 CL9 - RIPJAWS מה יותר טוב?! ומה היתרונות\חסרונות של מה שקיבלתי.. לעומת הדגם הקודם. תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי corsair PC3200C2, שאמור כמובן לעבוד ב 200mhz, אבל הלוח (K8N-E Deluxe) נותן לו באופן אוטומטי 100mhz. גם אחרי שהעליתי את זה ידנית ל 200mhz (כמו שצריך להיות), תוכנות כמו Sisoft Sandra ו HWinfo32 אומרות לי שזה עדיין רץ ב 100mhz. מה עושים כדי לפתור את הבעיה? תודה!

• 15 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by white_rider,

מה דעתכם הלוח הכי טוב למעבל הנ"ל? בקשה לפרט למה אם אפשר מחכה לתגובות, תודה אני מתכוון מכל הבחינות אני מתכוון למשהוא שיחזיק מעמד לכמה שנים, איזו צפסיט עדיפה, 975 , 965 , nforce 590 משחקים , עריכות וידיוא , קצת O.C. שימוש כללי הכל.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לאחר המתנה ארוכה מציגה AMD באופן רשמי את סדרת מעבדי Ryzen 7000 אשר טוענת לכתר הביצועים - כל הפרטים כאןלכתבה

9. Started by ilan_fix,

בוקר טוב.... חבר שלי הולך לשדרג את המחשב, וכמובן שהכיוון הכללי הוא ל64 ביט... שמנו עיין על הלוח GIGABYTE GA-K8NF-9 שמבוסס על NFORCE 4, http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm# וכמובן בא עם חריץ PCI EXPRESS במקום חריצי הAGP הישנים.... מסיבות של תקציב במיוחד, חבר שלי לא רוצה בשלב הזה לקנות כרטיס מסך חדש, הוא רוצה להשאר עם הכרטיס הישן שלו (AGP X2). עכשיו השאלה היא, עד כמה יש תאימות אחורה? האם אפשר להפעיל את הכרטיס הישן על הלוח החדש עם איזשהו מתאם? ואם כן, האם מתאם כזה מגיע אם הלוח בדרך כלל? תודה מראש....

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by victor17,

מחפש זכרונות של 1ג'יגה דידיר 2 667 mhz .. לא בישביל אוברקלוק !!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם :-), יש ברשותי ASUS cuv4x למה בחיבורי IDE יש אחד כחול ואחד אפור? אחד מהם תומך ב80 פינים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by none,

לוח M ומעבד של אינטל שאפשר לעשות איתו OC ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום שמי זאב עתדואי בן 20 אני ממש לא מבין את המחשבים היום באופן פנמי אני זקוק לעזרה בקניית חלקים למחשב: - לוח אם - מעבד - זיכרון השאלה היא מה הכי טוב היום בשוק מה הכי כדאי. ??? התקציב שלי בערך בין 1000 - 2500 משהו כזה אם יש לכם המלצאות יותר מהמחיר הנ"ל בבקשה רשמו לי עוד סוגים וחלקים טובים שיש היום בשוק ששווה לקנות. בבקשה תעזרו לי בתודה רבה זאב. נ.ב: אנא אם אפשר ציינו לי את השם של החלק הסוג ומספר הסידורי שלו ( אם אפשר) בתודה זאב.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by EviLeader,

ראו כותרת, מה יותר טוב?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש את הפנטיום PD 930 3GHZ 2X2MB ויש את הקונרו E6300 1.86GHZ 2X1MB מה בדיוק עושה את הקונרו ליותר טוב מה930 המטמון שלו יותר קטן ומהירות המעבד יותר קטנה. אז מה בדיוק עושה אותו יותר טוב ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ndori,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה עדיף לי לקחת: מעבד: 2.6Ghz pentium 4 prossecor with HT technology and 800Mhz FSB (northwood) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 400Mhz או: מעבד: 3.06Ghz pentium 4 prossecor with 512 cache (northwood צודק התבלבלתי) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 333Mhz כמובן שהלוח אם של הראשון הוא חדיש יותר.... אם לא הבנתם אז המעבד של הראשון הוא מהסוג החדש יותר ולכן גם תומך בזיכרון מהיר יותר אבל לשני מהירות המעבד גבוהה יותר שניהם עולים לי בערך אותו הדבר אז מה עדיף? בנוסף רציתי לדעת בקשר לכוננים קשיחים....אני יכול לקחת כונן קשיח 120 גיגה עם 8 מגה בית בפר אבל יש שני סוגים אחד IDE והשני serial ATA ואני לא יודע מה ההבדל ....הם עולים אותו הדב…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי, שאלה בכותרת, האם הלוח הזה טוב באמת לאוברקלוק? ויש פה מישהו שהגיע איתו לביצועים גבוהים? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן Q6600 Steping G0 8800GTS 320MB קירור: Schyte INFINITY ההתלבטות: Gigabyte P35 DS3L או Asus P5KC האסוס יקר ב-400 שקלים. Corsair 2GB Value Select DDR2 800MHZ CL5 או Corsair 2GB DDR2 800MHZ XMS2 ה-XMS2 יקרים ב-200 שקלים. מה לבחור? השיקולים הם אוברקלוק ומה הרכיבים שיותר יתאימו למעבד ולכ. מסך. (אני לא הולך להשתגע ולהגיע ל-4GHZ.. יותר לכיוון ה-3.3-3.6) האם אני יכול בראש שקט ללכת על הג'יגבייט וה-Value Select? :bash: :s05: חיפשתי ולא מצאתי בידיוק תשובות על שאלותיי, אז מצטער מראש אם כן. יותם המבולבל.

• 15 תגובות
    • 995 צפיות
  19. שלום אנשים, קיבלתי אתמול מחשב חדש שהזמנתי. התקנתי everest ultimate v5.50 והסתכלתי על הטמפרטורות. הטמפ' של המעבד נראית גבוהה בצורה חריגה אך הטמפ' של הליבות נראית נורמלית. המארז הוא אנטק 300 עם קירור הסטוק שלו על LOW... המעבד הוא AMD phenom2 955... הקירור למעבד הוא Evercool Buffalo. מה לעזאזל? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Torn,

יש איזה מישהו שמוכן לעשות איתי טרייד עם הפרסקוט 2.8 שלי! הגירסה שיש לי היא C0 והיא הגירסה הכי חמה של הפרסקוטים, ועוד סוקט 478. קיצר 64 מעלות במאמץ עם זלמן 7000 בחודש אגוסט. בכ"א הבנאדם מוכן לתת לי נרטווד 3 ג'יגה (800 BUS+HT), אני אצטרך להוסיף לו 150 שקל. מה אתם אומרים שווה? אני אפסיד ביצועים בגלל הקאש הנמוך יותר? וההתיישנות הטכנלוגית? (SSE3 ותהליך יצור מתקדם יותר של הפרסקוט) לפני שנתיים אני זוכר שאמרו שהנרטווד פנינה לעומת הפרסקוט, אבל זה היה בגלל שעדיין כוחו של הפרסקוט לא מוצה, אבל אני מאמין שעבר קצת זמן מאז. האם כיום כוחו של פרסקוט 2.8 יכול להתעלות על נרטווד 3.0? מה אתם אומרים כדאי?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. היי לאחר שבדקתי בנצים במישחקים רבים עם זיכרון של 4 ועם זיכרון של 8 גיגה ראם, לא ראיתי שום הבדל בFPS , זאת אומרת שאין צורך ביותר מ4 גיגה זיכרון למישחקים. רוני

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by captaincaveman,

היי, כמו שמצויין בכותרת, אני מעוניין ב-Z68 מתוך מחשבה על OC. מעבד: I7 2600K עם קירור מים 16GB זכרון, לא יודע איזה (לא חושב שיש מה להשתולל עם זה, kingston 1333 כנראה יעשה את העבודה) 6970 (אחד כרגע, יתווסף נוסף וכנראה שגם כרטיס nvidia כלשהו ל-physix) ssd מסדרת 510 של אינטל דרישות: usb3, sata 6gb, תמיכה ב-CF, אפשרויות OC רבות ויציבות מקסימלית תחת עומס. תקציב: לא ממש מוגבל, אבל מצד שני אני לא מחפש כל מיני לוחות ממותגים של gamer זה או אחר, או עם הדפסה של גולגלות אוכלות חייזרים תודה!

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. יש לי עכשיו 256*2 במהירות 400mhz ועוד 128*2 במהירות 266mhz או 300mhz(לא זוכר בדיוק) עכשיו השאלה היא האם חיבור של שתיהם ביחד מאט את מהירות הזיכרון והמחשב בכלל? ואם כן עד כמה זה משפיע על ביצועי המחשב?

• 15 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by integral,

http://www7.tomshardware.com/motherboard/20050513/index.html

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. כל 2 סטיקים זהים יעבדו בDUALCHANNEL? או רק 2 סטיקים שרשום עליהם KIT DUALCHANNEL (יותר יקרים מהרגילים) ומה החסרונות ומה הייתרונות בזה?

• 14 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.