מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
תראו כולם אני מחפש מעבד ולוח אם טוב שהולכים להיות במחשב משחקים עכשיו תראו עד עכשיו חיכתי למעבדים החדשים של amd שיצאו אבל אני לא רואה אותם למכירה בשום חנות בארץ יענו זיגזג וכמה חניות בשכונה , אז השאלה שלי לחכות עד שהם יצאו ולקנות אותם? שזה יעלה טונה כסף בטח או שלקנות עכשיו פרוטסט אינטל 3.2 עם לוח אם של אביט ic7 ? תראו אני לא יכול לחכות הרבה זמן בגלל שיש לי פה ראדון 9800 פרו שמחכה לו בקופסא ואני לא רוצה שעד אז הוא יהפוף למה שהפך הגיפה 2 שלי , עוד משהו אני רוצה שהמערכת תהיה חזקה לעתיד שלא תתישן ולא תעלה שום משחק אחרי 3 שנים יענו שתחיה איזה 5-7 שנים ככה וגם איזה לוח אם כדאי ic7-g ic7 ic7 max מה כדאי לי יש בינהם הבדל גדול במחיר??????????????
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי פ4 3ג 800 שאלתי היא איך אני יכול לדעת אם המעבד הנל הוא פרסקוט????? כוון שחלה בעיית התחממות של המעבד אני מדבר על 70 מעלות(44 בזמן מנוחה) כאשר במארז 2 מאווררים cpu והוצאת אוויר מהקייס וכמובן ספק בזמן עבודה מאומצת משחקים ותוכנות כבדות כאשר שלחתי אותו לבדיקה במעבדה אמרו לי שזו בעיה בפרסקוט שהיה ידוע לי עוד מלפני שיש עניין של חום גבוהה פשוט הייתי בטוח ששלי לא פרסקוט יש דרך לבדוק את זה????? בתןדה מראש אלעד-בי-יו
-
- 15 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אבל ממש רציני כאילו אל תסתכל פה בפורום ותלמד ניסיתי וזה לא הולך מי שיכול לעזור לי אז בבקשה זה חשוב לי שישלח לי הודעה לאייסיקיו שלי המספר:322199269 תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי מחשב שנגרר אחרי הטכנלוגיה החדשה, שהצלחתי להריץ את המחשב איתו בקושי ודברים התחילו להיות חדשים מדי בשבילו. דבר ראשון שרציתי לקנות היה כרטיס מסך חדש, וקניתי אחד לא כל כך משוכלל בגלל המחיר. יחד איתו הזמנתי זיכרון 512MB DDR PC3200 שלא עולה על הלוח אם שלי. לפי המלצות מחברי הפורום הנחמדים החלטתי לקנות לוח אם חדש ואם כבר שידרגתי את רוב המחשב, החלטתי לשדרג את הכל ולקנות גם מעבד. המליצו לי על הלוח אם ABIT NF7, ויחד איתו אני רוצה להזמין גם מעבד. כרגע יש לי AMD ATHLON 1200MHZ ואני רוצה לקנות משהו בסביבות ה2400MHZ, אז על מה אתם ממליצים? יש לי גם כמה אתרים שאני יכול לקנות מהם, אבל אתם יכולים לתת לי את האתר שאתם ממליצים עליו אישית ועושים קניות דרכו? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 15 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אז ככה חבר'ה[ד"א אני חדש טוב להיות פה] נמאס לי מהמחשב הישן[הוא לא כל כך ישן אבל] אז החלטתי להוסיף לו ראמ,יש לי SDRAM והבנתי שבשביל להחליף לDDRAM או RDRAM אני צריך לוח אם מסויים,והבנתי שגם צריך להחליף מעבד. התקציב שלי הוא בערך 1500 שקל[קצת יותר] הדבר שהכי חשוב לי זה משחקים.מבחינת כרטיס גרפי אני דיי מסודר, Gforce 5200 FX 128ddr הוא טוב מאוד. ושיפר לי הרבה משחקים אבל יש הרבה שעובדים באיטיות[יש לי פנטיום 4 1.4 256SDRAM] חשוב לי שזה יהיה בטכנולוגיית HT כי הבנתי שהיא מאוד טובה. איזה אפשרויות יש ל3 הדברים שאני צריך לקנות?[מעבד,לוח אם,זכרון] וכמה בערך הכל יעלה. תודה רבה על זמנכם. ;D
-
- 15 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני קונה מאבד AMD 64 3000+ עם לוח שאינו תומך בDUEL DDR אז אני לא ממש יודע איזה זיכרון לקנות למישהו יש רעיון?? ???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה דגם טוב של לוח אם AGP X4/X8 למעבד intel 3.0 GHZ וזיכרון ddr400 1GB ומעלה!!! אני צריך דגם טוב של לוח אם כדי לבחור למחשב החדש שלי אני רוצה שיהיה בו 3 סלוטים של זיכרון כי זה חשוב לי ושיתמוך רק ב- זיכרון DDR 400 ומעלה או לא משנה ממש אבל שיתאים ל- DDR400 !!!!! תודה ואםן תוכלו להשאיר לינקים אשמח התקציב שלי נא בין 480 - 550 ש"ח תודה!!!!!!!!!!!
-
- 15 תגובות
- 980 צפיות
-
-
what is dual ddr and what is it good for? what is better: 1) one stick of 256MB 2) tow sticks of 128MB
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רק 128 זיכרון rdram(אני יודע עלוב) אבל רוב הדברים עובדים בלי בעיה כמו nba2003 רק עולה קצת לאט אבל חפיף. הא כן,יש לי מעבד intel pentium 4 1.6 ולוח של אינטל d850gb (נראה לי) ככה שדי נדפקתי אם המחשב למרות שקניתי אותו לפני שנה וחצי. או קי אז השאלה היא ההם להוסיף עוד זיכרון כשאני יודע שעוד כמה חודשים אני הולך לשדרג את המחשב למחשב מבוסס amd שכמובן לא יתמוך ב rdram? :bash: ???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף P-|| 233 או CELERON 333 ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בפסח מחשב חדש, אחרי שחסכתי וחכיתי הרבה זמן. רציתי לשאול אם יש טעם לחכות חודש שיגיעו המעבדים החדשים של אינטל עם ה800 באס? לדעתי לא, כי חצי שנה אחרי יצאו הפריסקוט שישתמשו בסוקט אחר אבל מה דעתכם?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממ מעניין אותי לדעת כמה עולה לי להחזיק תמחשב דולק כל היום... בוא נגיד כל יום הוא דולק 12 שעות.. במשך 30 יום בחודש זה 360 שעות.. כמה כסף זה עולה בערך? והמסך כמה צורך? יותר ? פחות? והמדפסת והרמקולים והמודם וההאב? טוב אם אתם יודעים תענו תודה מראש! תומר
-
- 15 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב. אני לא שם דגש על עניין המשחקים אבל חשוב לי שהמחשב יהיה חזק. השימוש העיקרי הוא מוסיקה, וידאו, עיבוד גרפי, תיכנות, אינטרנט ועוד. עד היום את כל המחשבים של הרכבתי עם מעבדי INTEL אך הבנתי שמעבדי AMD זולים יותר, השאלה שלי היא האם מעבדי AMD באמת זולים יותר ובכמה, והאם הם נותנים אותם ביצועים? ועוד משהו, האם מעבדי AMD מגבילים אותי מבחינת חומרה או תוכנה? אם בכל זאת כדאי לקחת INTEL האם אתם ממליצים לחכות לירידת המחירים של מעבדי 3GHz (מתי זה צפוי לקרות?) בתודה מראש, עומר.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
intel pentium-4 4.2Ghz או AMD XP 2600? ואגב: מה זה אומר שנוסף לשם הדגם הביטוי BOX CPU? אז איזה יותר מהיר?????????
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאמין שהכותרת אומרת הכל, ד"א מהה הבדל בין כל הגרסאות של ABIT ? ההתלבטות שלי היא בין האפוקס לבין האביט הבסיסי (עולה 75 שקל מתחת לאפוקס)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לשים עליו פנטיום 4 סוקט 478 עם באס 400 ליבת ווילמט?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח אם: Albatron PX865PE Intel 865PE Motherboard (800Mhz, Dual DDR400, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) מעבד: Pentium 4 1.8 478 - Northwood B0 כרטיס מסך: Innovision Geforce 4Ti 4200 זיכרון: Kingston DDR-RAM 256MB PC2700 Memory 333mhz והאם אתם חושבים שאני אצליח להאיץ את המעבד שלי מ1.8 ל2.4 על הלוח אמ הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא כל כך הבנתי כמה GHZ זה אחד GIGA FLOPS? אולי מישהו יוכל לתת לי טבלה עם כל השמות והשווי שלהם אם כן אני יודה לו מאוד... ;D
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח לבחור איזה מעבד: AMD Athlon XP 3200+ Barton (512K, 400Mhz) BOX CPU או Intel Pentium 4 3.06Ghz 800Mhz 512K Box ואני לא מתכוון לעשות לו oc מחשב שמיועד בעיקר למשחקים כבדים ואני מתכוון לנצל את המירב ממנו מה יותר טוב מבחינת ביצועים בלבד???
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שלא יהיו חידושים גדולים בתחום המעבדים בזמן הקרוב (והחדשות באתר גם חיזקו זאת) אולי למעט מעבדי ה64 ביט יש לי התלבטות - לקנות עכשיו 2500+ Abit NF7 + Twinmos 512MB pc3200 R9700 NON PRO \ R9100 128MB (עדיין לא החלטתי אם R9700 משתלם לי) או לחכות עד שמעבדי ה64 ביט ישווקו? כרגע יש לי 400MHZ FSB P4 2GHZ, לא יודע איזה לוח אם (איך בודקים?), זכרונות ג'נריים PC2700 256MB וכרטיס מסך ONBOARD. נ.ב אני יעשה גם OC והמטרות שלי הם בעיקר משחקים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף ATHLON XP 2600 or ATHLON XP Barton 2500 ההפרש בניהם הוא כ 10 ש"ח, וההבדל בניהם בגדול לפי מה שראיתי זה של ברטון יש 512K או שאני טועה....? עידו
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא עובד עם קירור מיוחד. כמה מאווררים קטנים מפוזרים. חשבתי להוסיף קירור... השאלה אם אני באמת צריך. מעבד: 39 במנוחה ו 48 ב 100 אחוז שימוש (עבודה). לוח: 38 במנוחה ו 42 בעבודה. מה אתם אומרים? (בלי OC כמובן לא מתכוון לבצע OC)
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
? נ.ב - כמה קאש יש יש למעבד אינטל הזה ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי MUSHKIN DDR333 שאלה לי הרבע כסף בזמנו ואני כונה לוח 8RDA+ ויש לי מעבד טוב שיחול להגיע לFSB של 200MHZ. מצתי זכרון של MICRON DDR400 במחיר נמוך מאוד כ280 ש"ח אז אני שואל: האים כדי להחליף ביניהם? ד"א שני הזיכרונות שלי וה MICRON הם 256MB
-
- 14 תגובות
- 894 צפיות
-