עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mitch,

שלום לכולם אני מנסה לשדרג את המחשב שלי והלכתי על הלוח אם המומלץ שלכם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 הבעיה היא שבחנות שאני רוצה לקנות אין את הלוח הזה אלא את הלוח המקביל של MSI: MSI 760GM-P33 ראיתי שלשניהם אכן יש את אותו 760G+SB710 :CHIPSET השאלה היא האם יכול ללכת על MSI בלב שלם?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום! יש לי שתי שאלות לגבי טכנולוגיות של AMD: 1. מה זה K8L לעזאזל? 2. מה זה 4X4 לעזאזל? תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lmlm,

http://vr-zone.com/?i=4111&s=1 קורא עכשיו, תהנו

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי לכולם כמו שכתבתי לכם שבוע שעבר,הוצע לי מעבד-AMD ATHLON 3500 AM2 מסוג TRAY. הוצע לי לקנות את המעבד הזה עם מאוורר יותר טוב מאשר המאוורר המקורי שמגיע עם ה-BOX. ביקשתם שאתן לכם את הדגם של המאוורר שהוצע לי,אז הנה הוא לפניכם: 1- http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14672 2- והנה הלינק לאתר היצרן עצמו: http://www.tr2tt.com/products/coolers/tr2r1/tr2r1.htm בתודה מראש שי נ.ב-בעל החנות הראה לי את המאוורר שמגיע עם ה-BOX ואת המאוורר שהוא הציע לי,ולמראה עיניים בלבד המאוורר שהוא הציע לי יותר גדול ומאסיבי מאשר ה-BOX.הוא אמר שהוא נותן לי אותו באותו מחיר של ה-BOX. לסיכום: 1-האם לקחת את המאוורר שהוא הציע לי,או לקחת את המאוורר המקורי של ה-BOX?<אין לי מושג מה איזה מאוורר …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by PCguy,

אם יש לי מעבד AMD 64 ומע' הפעלה ווינדוס 32 ביט אז האם באמת יש אפקט ל64 של המעבד או זה רק למע' הפעלה עתידיות{אני יודע שיש XP שעובד ב64} האם הוא יכול לעבוד על AMD או שזה קשור גם ללוח?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ב cpu רשום לי לוח אם 694x-698b version v2.x והיצרן לא ידוע ובהמשך בcpu נאמר בקטגוריה של הזכרון מקסימום 2g זכרון(ואני רוצה לדעת אם אוכל להתקין ddr2) ושיש 4 חריצים לזכרון. אם משהו יוכל לברר ולצרף קשור עם מידע על הלוח אם שלי עם גבולות הזכרון אשמח תודה יהודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Black_Citadel,

דוד שלי מהנדס מחשבים באינטל, והוא תמיד אמר לי שאם אני יצטרך מעבד, להגיד לו, יש לו את התוכנית לעובדים שמשיגים במחירי רצפה, אבל ממש רצפה. אז אני די צריך מחשב חדש עכשיו, כי העגלה שלי, שעד לפני שנה וחצי הייתה סוס עבודה ערבי, כבר בקושי מריצה משחקים כי כל משחק היום הוא SM3. ביקשתי ממנו את הQ6600 אבל הוא אמר לי שעדיף לי לחכות לPENRYN שיצא בנובמבר. עכשיו, גם אם הPENRYN יהיה יקר יחסית, המחיר של הCONROEים לבטח יירד בכל מקרה. יש כבר בנצ'מרקים של איזה פרוטוטייפ או משהו ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MtK,

הי, יש חברות בארץ שמוכרות לוח אם של SuperMicro? מתוך הנציגות בישראל (שמפורתות באתר העולמי) מצאתי שהן רק מספקות פתרון מלא של שרת ולא מוכרים חלקים בודדים. MtK

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אני מתכנן לקנות בפסח מחשב חדש, אחרי שחסכתי וחכיתי הרבה זמן. רציתי לשאול אם יש טעם לחכות חודש שיגיעו המעבדים החדשים של אינטל עם ה800 באס? לדעתי לא, כי חצי שנה אחרי יצאו הפריסקוט שישתמשו בסוקט אחר אבל מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by zurkin1232,

האם למחשב חדש מומלץ לקנות 4GB בהנחה שמערכת ההפעלה היא XP 32bit? האם XP יודע לזהות ולהשתמש בכל ה-4GB?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by maor676,

יש לי את המעבד הנ"ל עם קירור של artic cooling והוא עובד על טמפ' של 60-70 מעלות. זה לא מוזר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by sahargt,

שלום רצית לדעת מה את חושבים על הזיכרונות מהחברה הזו A-DATA טובים לOC ראיתי גם שממליצים עליהם בפורום מיפרטים. רציתי לדעת אם גם להם יש תיזמונים של 2.5, או שזה יותר גבוה. כי המחיר ממש טוב, בהשוואה לאחרים. או פרמטרים נוספים של תיזמון חוץ מ-CL?? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אנשים! לאחרונה יצא לי לדבר עם בחור לגבי עסקה מסויימת בה אתן לו את הזכרונות שלי [=4 סטיקים של 256RAM DDR=סה"כ 1GB] ועוד קצת כסף, והוא יתן לי את הזכרונות שלו [4 סטיקים של 512RAM DDR]. מה שיקרה שבעצם אני אשדרג את עצמי בעוד ג'יגה [סה"כ יהיו 2GB] ושאעבור מהמצב הנלוז של 4 סטיקים מסכנים של 256 לסטיקים של 512. דיברתי בעבר עם טכנאי והוא אמר לי שבסידור שלי כרגע,הזכרונות שלי לא עובדים ב 400MHZ אלא ב 333MHZ כי זה 256 ולא 512!ולכן אני לא מנצל את ה DUAL CHANNEL שלי ממש... זה נשמע לי קצת הזוי,אז לכן אני שואל אתכם. זה הגיוני להניח כזה דבר?? אני משתמש ב ASUS P4P800 והזכרונות של ELIXIR. נ.ב-האם באמת אבחין בשינוי בביצועים במעבר שכזה? [משחקים\עבודה בדסקטופ\זמן "התאוששות" מסיום מש…

• 15 תגובות
    • 893 צפיות
  14. היי, אני מתלבט חזק בן שני המעבדים. כשאני מסתכל בזאפ על פרטי המעבדים, מבחינת FSB וכו' ה AMD עובר את ה INTEL אז איך בכול זאת כולם ממליצים על ה AMD האם זה הבדל משמעותי? מי יותר חזק? תודה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by THE PEDIGREE,

שלום רב, כרגע יש לי את DUAL RAM של 1 גיגה שם החברה GEIL השאלה שלי - האם KSP מוכרים זיכרונות בסטים כלומר DUAL KIT אם לא האם זה יהיה בסדר לקנות 2 סטיקים של 512 של A DATA ??

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by DJ BLACK NIGHT,

שלום רציתי לדעת מה מומלץ יותר לגיימרים בכללי : AMD או אינטל במחשב בסך 8,000 תודה לכל המגיבים

• 15 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by itaysp,

שלום, ראיתי שיש מעבדי CORE i7 עם 4 ליבות שכל ליבה עובדת במהירות של נגיד 1.4 ג'יגה הרץ, לעומת זאת מעבדי Core i7 עם 2 ליבות שכ ל ליבה עובדת ב2.66 שזה כמעט כפול. מה עדיף? בהנחה שיש לי WINDOWS 7 U ונגיד לפחות 4 ג'יגה זכרון.

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by talevi,

אני קונה לוח אם בחול למעבד E6600 זכרונות קרוסאיר דומיניטור 800 עכשיו אין לי בעיה עם הכסף יש לי עד 2000 להשקיע אני עושה OC וגם אני רוצה משו שיחזיק להרבה זמן וזה גם הטכנולוגיה הכי חדשה. חשבתי או על : EVGA nForce 680i או : Asus striker מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by tal1987,

המעבד שיש לי מעבד: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2400 MHz (3 x 800) ואני מעדיף כרטיס עם PCI-E תקציב עד 600 שקל... תודה רבה

• 15 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by KF,

אני מתלבט בין 2 החברות, איזו כדאי לקחת ? http://tms.co.il/product/5362 http://tms.co.il/product/3634

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מה טוב יותר למשחקים ואוברקולק בעתיד זה ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? --ABIT ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?---ASUS ?GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?--GIGABYTE http://www.ksp.co.il/hmain.php מה עדיף אני לא מבין בזה הרבה יש שמה פרטים על הלוחות בלינק עם אתם יכולים תקראו אותם

• 15 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by ZoBy,

עד לא מזמן היה לי מחשב שנגרר אחרי הטכנלוגיה החדשה, שהצלחתי להריץ את המחשב איתו בקושי ודברים התחילו להיות חדשים מדי בשבילו. דבר ראשון שרציתי לקנות היה כרטיס מסך חדש, וקניתי אחד לא כל כך משוכלל בגלל המחיר. יחד איתו הזמנתי זיכרון 512MB DDR PC3200 שלא עולה על הלוח אם שלי. לפי המלצות מחברי הפורום הנחמדים החלטתי לקנות לוח אם חדש ואם כבר שידרגתי את רוב המחשב, החלטתי לשדרג את הכל ולקנות גם מעבד. המליצו לי על הלוח אם ABIT NF7, ויחד איתו אני רוצה להזמין גם מעבד. כרגע יש לי AMD ATHLON 1200MHZ ואני רוצה לקנות משהו בסביבות ה2400MHZ, אז על מה אתם ממליצים? יש לי גם כמה אתרים שאני יכול לקנות מהם, אבל אתם יכולים לתת לי את האתר שאתם ממליצים עליו אישית ועושים קניות דרכו? תודה לכל מי שעוזר.

• 15 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by ארי מילר,

מישהו כאן קנה/הרכיב מחשב עם הפלטפורמה החדשה של amd ? יש התרשמויות ? תמונות ממחשב כזה ?

24. אם אני לוקח את הE5200 אחרי OC ל3.2 ולפני... לאיזה הוא משתווה מבית AMD?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Obg1,

איזה לוחות אם תומכים ב SATA2/NCQ ? והאם יש רק לוחות ל AMD או גם לוחות ל INTEL ? עריכה: זה NCQ ולא NQC

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.