מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
GA-7VRXP או EP-8K5A2 מה שחשוב לי בעיקר זה ששניהם יתמכו במעבדים של AMD עם באס 333 וכל שאר הפיטשרים שיש בשניהם... ודרך אגב לכרטיס קול של אפוקס יש איזה שהם חיבורים דיגיטליים ואם כן איזה?? ??? זה גם חשוב לי
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה ההבדלים במדויק בין GA-8PE667 Pro וה GA-8PE667 ? - אני יודע למשל שאחד ההבדלים הוא מראה הלוח (סידור הרכיבים) - צורת החיבורים למשל של ה USB2, הפלופי ועוד כמה. - דואל ביוס - מאוורר על הצ'יפסט ואני מניח שיש עוד.. אני מחפש לחסוך את הגרושים הנוספים (120 שקל הבדל בערך), ואין לי צורך בכרטיס רשת אונבורד. שווה לקחת את ה GA-8PE667 ? אגב, איפה אני יכול לקנות את ה GA-8GE667 בארץ במחיר זול..? (פחות מ 600, ההבדל בין ה PE ל GE הוא אמור להיות כ 20 שקל).
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דוד שלי הזמין מחשב והיום קבלתי אותו כדי להרכיב לו את החלקים {לוח אם, מארז, מעבד, זכרונות, היטסינק}, הרכבתי, התקנתי את המערכת הפעלה {XP PRO}, הרצתי 3D MARK אחרי זה נכנסתי לביוס {GIGABYTE GA-7VAX}, ורשום שם שהמעבד רץ ב-27 מעלות ובתוכנה של ג'יגהבייט רשום אותו הדבר ובטעינה רשום בתוכנה של ג'יגהבייט שהמעבד רץ ב-32 מעלות, הגיוני ל-AMD? המערכת: AMD ATHLON XP 1800 0.13MICRON GIGABYTE GA-7VAX KT400 AGPX8 DDR400 SAMSUNG 256MB PC2700 DDR333 CAS 2.5 SEAGATE 40GB 7200 ATA100 2MB CACHE SIMBADA CASE + GENERIC 400W PSU CREATIVE INSPIRE 2400 2.1 2S+SUB IIYAMA 1413 PRO 0.25 HP OPTICAL MOUSE PS2/USB SONY X52 CD-ROM DRIVE SONY 1.44 FLOPPY DRIVE זו המערכת, אני יודע שיש דברים שלא קשורים אבל אין…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים לכם,אשמח לקבל עזרה,אני קצת מבולבל בנושא של הזיכרונות. ??? איזה זיכרונות יש ואיזה ולאיזה מעבדים ולוחות הם מותאמים? אילו הטובים ואילו הפחות טובים? תודה רבה לכם על העזרה. 8)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:asthanos: אני עומד לקנות מ-Pandas מעבד(דרך אגב למישהו היו בעיות עם שרות הלקוחות שלהם? יש שמועות...), כנראה AMD Xp 1700 0.13M ורציתי לדעת אם אמורים להגיע עוד מעבדים של 0.13 אבל פחות מהירים מה- XP-2400 (וכמובן זולים יותר) ? ועוד משהו האם כדאי יותר לקנות את הXP-2000 מאשר את ה XP-1700 ? הבנתי שקל יותר לקרר אותו כי שטח הפנים של המעבד עם הHeatsink גדול יותר ואף על פי שהוא מייצר יותר חום הביצועים בטח הרבה יותר טובים (350MHZ הבדל) או בכלל לחכות שיגיע איזה ~XP2000 ב-0.13 מיקרון ולקנות אותו ? :smilyDJ:
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישל י מעבד AMD 1700 ביד. איך אני יודע איך זה 0.13 או 0.18? (ביד- לא מותקן במחשב ;D)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD DURON 850 עם Ge force 4 ti 4200 עכשיו מהכל אני מרוצה חוץ מהמעבד שהוא מאוד חלש אפילו 3Dmark 2003 תוקע לי לגמרי את המחשב אז אני רוצה להחליף את המעבד ל pentium 4 2.4 GHZ ולוח אם של Gigabyte השאלה שלי האם זה כדאי? כי אינטל הם מאוד יקרים אך שמעתי שאמינים יותר מ AMD תנו הצעות בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלושתם עולים בסיביבות 600 שקל אבל עכשיו השאלה איזה לוח הכי טוב מביניהם? הדגמים הם: ALBATRON KM18G Pro Nforce 2 AMD או Chaintech 7NIF2 nForce 2 או Leadtek NForce2-GT K7NCR18G איזה יותר טוב?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני לא זוכר אם פרסמתי פעם שאלה כאן בנושא זה.. אבל.. ברצוני לחבר מחשב ברכב (יש לוח אם של VIA קטנצ'יק עם מעבד 1GHZ והכל ONBOARD) הבעיה שנראה לי שהוא מקבל מתח מספק מתח רגיל של מחשב השאלה- האם יש ספק רגיל של מחשב שניתן לחבר ברכב? (אני יודע שאפשר לקנות ממיר מתח מ-12 ל- 220 אבל זה עולה לא מעט) או.. מישהוא מכיר לוח אם שמקבל מתח 12 וולט ? (ראיתי בתעורכת מכוניות מיני מחשב עם פנטיום 4 שישר מתחבר ל-12 וולט ועולה... עולה!!!) בנוסף, צריך לחבר מסך לעסק.. יש בארץ LCD של 7 - 10 אינטש'? (ובא נגזים.. מסוג TOUCH)? תודה ליאור
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האיש שאני קונה ממנו לוח אם של ABIT אמר לי שבכל הקשור לאביט לא כדי לקנות מהם כיוון שהיבואנים שלהם כל הזמן בורחים ומתחלפים כך שזה לא בטוח לקנות מהם כי נניח ואני אצטרך להחליף את הלוח מסיבות שונות אז יכול מאוד להיות שלא יהיה לי למי לפנות אז אם יש פה מישהו שיש לו לוח אם של אביט תגיבו ותביעו מה אתם חושבים על התמיכה שלהם, או אם פעם הייתה לכם בעיה אז מה עשיתם כי פשוט אני רואה כאן שבכל מפרט מציעים לקחת אביט בתודה אודי :-*
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הציטוט מובא מחדשה באתר זה. עכשיו, מה בדיוק זה אומר?? שהמעבדים בקרוב יגיעו לשיא עוצמתם?? או שאולי זה אומר שנעבור לטכנולוגיה אחרת יותר מתקדמת?? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אורמים מי מהם עדיף?? אני יודע שקורסייר טובים אבל יש כמה סדרות ה LL הם הטובים מאוד אבל יקרים, והCMX אז מה אתם אומרים? ???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח הכי טוב בעולם למעבדי אינטל, בביקורת ווידאו. בינתיים, רק תמונות. http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?threadid=15244 - תהנו.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ידידה שליקנתה אותו(GA-7N400 PRO) ביחד עם מעבד AMD 1700+ איך הם יהיו ביחד? תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכשיו מעבד 2400+ הצלחתי להלעות את הבאס ל160X13 (בלי להעלות מתח) אבל אני לא יכול להוריד את המכפלה יותר מזה, היה שיפור ביצועים יפה התלהבתי והחלטתי להחליף מעבד. אז חשבתי על 2500+ (בארטון) או כל מה שתציעו תודה מראש...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב אוטוטו ;D העניין זה שאני בהתמהמהות לגבי כמה דברים. אחד.) זה הלוח הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400-L.htm. שתיים.) האם הפרש המחירים בין Radeon 9600 לבין ה 9600PRO שווה את הההשקעה ??? -ואם כן, מה אני מקבל בהבדל הזה? תודה באמת על העזרה. ארז.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באחד מהת'רדים האחרים נאמר לי שעדיף לי לא לקנות את ה-2600 אלא את ה2500 בגלל ביצועים יותר מהירים. קודם כל אם אפשר בבקשה הסבר יותר מעמיק, וב' -איך דבר כזה קורה שחברה משחררת מוצר יותר מתקדם, יותר יקר והוא פחות טוב מבחינת ביצוע? ??? ארז
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר של אחי הביא לי שני מעבדי סלוט 1 (אלה שמגיעים במחסנית ביחד עם הקאש, כמו הP2 והסלרונים של פעם) מעבד P2-350, ןמעבד P3-550. עכשיו הוא אמר לי שהוא לא יודע אם המעבדים עובדים. הרכבתי את הP2 על הלוח של המחשב של אחותי (lucky-star 6abx2v) והוא עבד חלק ואפילו הגיע לOC שהמעבד שלה עובד בו (3.5X133=466). יש למעבד הזה גוף קירור מפלצתי לעומת הP2 שלי. עכשיו הרכבתי את הP3 והמחשב לא נדלק. שלוש אפשרויות: א. המעבד לסל וחסל ב. המעבד לא מותאם ללוח (חיפשתי בגוגל, ובחלק מהסקירות על הלוח כן כתוב שהוא תומך בP3) ג. צריך לשנות משהו בהגדרות של גמפרים, כי P3 עובדים ב1.65 וולט וP2 במשהו כמו 2V עכשיו פה יש לי בעיה. כי על הלוח כתוב שהוא ללא גמפרים, ושיש לו אוטודידקט לוולטז' של המעבד, מהירות סיבובים …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי Athlon TB 1.4 256 Crucial/micron RAM 2.5 CAS hercules Kyro2 prophet 4500 Gigabyte 7DXR עכשיו אני יודע שהכרטיס מסך הוא Bottle neck רציני, אז רציתי לדעת האם החלפה שלו עכשיו, וחיבורו למערכת שיש לי כרגע, תספיק לפחות לעוד שנתיים... כרגע בעבודה נורמלית ללא משחקים זה בהחלט מספיק... בתודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה זה בכלל CPU INTERFACE ?!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה היה רעיון חכם לקחת מעבד של AMD? זה מה שהומלץ לי כאן לקחת (וגם מה שלבסוף הזמנתי) אבל אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם לבין אינטל ואם הם נחשבים לטובים יותר בתחומים מסוימים וכדו'.... תוכלו להסביר לי את ההבדלים? ניר.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה קיבלתי את ה-1800+ החדש שלי(1.5V JIUHB שבוע11),ופה הבעיה מתחילה. כשהמעבד משולב עם Asus A7V266-E,הלוח תמיד מזהה את המעבד כ-2000+,גם כשהמעבד בתדר של 2300(עם מתח 1.55 ) וגם כשהוא ב-1300 הוא מזוהה כ-2000+. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך ניתן לתקנה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה עדיף לי לקחת: מעבד: 2.6Ghz pentium 4 prossecor with HT technology and 800Mhz FSB (northwood) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 400Mhz או: מעבד: 3.06Ghz pentium 4 prossecor with 512 cache (northwood צודק התבלבלתי) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 333Mhz כמובן שהלוח אם של הראשון הוא חדיש יותר.... אם לא הבנתם אז המעבד של הראשון הוא מהסוג החדש יותר ולכן גם תומך בזיכרון מהיר יותר אבל לשני מהירות המעבד גבוהה יותר שניהם עולים לי בערך אותו הדבר אז מה עדיף? בנוסף רציתי לדעת בקשר לכוננים קשיחים....אני יכול לקחת כונן קשיח 120 גיגה עם 8 מגה בית בפר אבל יש שני סוגים אחד IDE והשני serial ATA ואני לא יודע מה ההבדל ....הם עולים אותו הדב…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי....יש לי גם שאלה....איזה לוח יותר טוב?(ביצועים ו OC) http://www.pch.co.il/docs/pd1302684149.htm או http://www.pch.co.il/docs/pd435309112.htm תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-