עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by poopa,

מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את לוח האם הנ"ל בארץ ? הדגם המדויק בבקשה ....

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  2. יש ברותי את הלוח של MSI באתר שלהם רשום שהוא לא תומך בכל מעבד אחר מלבד הפנטיום 4 והסרון וה D עכשיו השאלה מה יותר חוזק פנטיום 4 -3GHZ או E2180? קיים אולי עדכון ביוס או משהו ללוח של MSI על מנת שיתמוך ב E2XXX? כרגע יש לי לוח של אסוס והכרטיס קול שלו נדפק טיפה וגם יש רק 2 סלוטים ל ראם. תודה למי שעונה...

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by LaCostE,

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=670 הוא תומך בזכרונות 800MHz ? אם לא עידכון ביוס או משהו יכול לפתור את זה ?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by סער_שי,

ובכן, אני מתלבט בין ה-MSI לבין הג'יגה בייט. אבל לא מצאתי שום כתבה או ביקורת על ה-MSI. ישנן המון כתבות מאוד אוהדות על הג'יגה בייט. אשמח אם למישהו יש מידע על ה-MSI, בייחוד בנוגע ל-OC. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by sim,

באתר של MSI לגבי לוח אם MSI B150 BAZOOKA כתוב ואני רוצה להבין OVERCLOCKINGMADE EASY with the MSI® GAMING APP which allows simultaneous control of both your Motherboard and Graphics Card's boost. Simply select your preferred mode with the click of a button: / Silent / Gaming / OC / ON-SCREEN SPEED & TEMPERATURES Real-time monitor GPU Core, DRAM Frequency, GPU & CPU Temperatures and much more, in game or in other fullscreen applications, customizable to your preference.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Clint Eastwood,

היי, MSI B75MA-E33 vs. Gigabyte GA-B75M-D3V אני מתעניין לגבי ההבדלים ביניהם. חוץ מDVI שבעיני הוא לא רלוונטי כל עוד יש יציאת HDMI יש העדפה מבחינת אמינות?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by iNtro7,

חברה למה בפורום אין דיבור על הלוח הנ"ל ? אשמח לשמוע קצת פרטים עליו מכיוון שאני מעוניין בוא.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  8. שלום. עבור משתמש המבקש לוח אם בעל מערך כרטיסים כפול (SLI), באיזה לוח אם הייתם בוחרים? אולי אפשר פשוט לשאול: איזה לוח אם יותר טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה פשוטה. בכותרת ציינתי שני לוחות אם עם ערכת השבבים H87. שני הלוחות נמכרים באותו מחיר. בעת הרכבת מחשב, איך אני אמור לבחור בין השניים, האם קיימים הבדלים משמעותיים ? במה הייתם ממליצים לבחור, ולמה ? תודה ויום טוב !

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  10. Started by eXaLT,

What do u say about K7N2? www.tomshardware.com says that the k7n2 is better from the ABIT nf7-sl

11. Started by Evil Inside,

מה ההבדלים ביניהם? איזה יותר מומלץ ולמה?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  12. Started by Ashand,

מה דעתכם על הלוח הזה?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by 111111,

שאלתי היא האם ההבדל בינהם הוא רק במחיר? משום שאני רואה שאתם כל הזמן ממליצים על לוח אם זה שלמען האמת המחיר שלי נמוך בצורה מפחידה האם הוא לא נופל בביצועים מול לוחות אם במחיר של 860 שקל? תודה

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה אחרי שהמחשב שלי כולו כבר היה סגור כבר הזמנתי הכל פתאום מתקשרים אלי מנועה מחשבים אומרים שיש עיקוב רציני במכס ( הבני ז*נות שובתים) ולכן הוא הציע לי את השני הלוחות הבאים : 1) MSI K8N Neo PLATINUM ב770 ש"ח 2) EPOX 8KDA3+ ב870 ש"ח עכשיו אני לא יודע מה לבחור אני ידוע ש EPOX יותר טוב לOC אבל הMSI יותר טוב לעבודה בלי OC והוא יותר מסודר ובעל יותר פי'צרים וכאלה. בקשר לזה לשאלה עם אני יעשה OC או לא עוד לא החלטתי מתי כנראה שאני יעשה בעתיד (לכן אני רוצה שתהיה האפשרות הזאת פתוחה ) גם ככה יש לי מעבד 3200 CH אז אני לא יוכל לעבור את ה2400 ולכן אני שואל האם עם OC שכזה אני יצליח להסתדר עם הלוח MSI ( שהוא יותר זול ויותר מסודר ) ואכן בררתי קצת וקראתי כל מיני מאמרים על ה M…

• 13 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by דרומי,

אהלן חבר'ה, איזה מהלוחות עדיף? ל AMD64 3200+ 939 SOCKET ... MSI K8N NEO PLATINUM או GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 ? תודה.

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by 111111,

Abit AV8=670 nis Msi K8N Neo2 Platinium=1100 nis כל אחד שמבקש מפרט אתם מביאים לו את האביט שהוא יחסית זול מאוד עכשיו שאלתי היא האם ההבדל היחידי בינהם המחיר האם אפשר לסמוך על לוח אם שעולה 670 שקל ומה ההבדלים בינהם תודה רבה לכולם בפורום על העזרה הגדולה שאתם נותנים

• 11 תגובות
    • 663 צפיות
  17. יש לי 2 סטיקים זהים של 256MB 400MHZכ"א של מושקין ועוד אחד במהירות שונה (433MHZ) של קורסייר אבל 512MB ושאני שם אותו עם ה-2 שכבר במחשב המחשב מצפצף ולא עולה בכלל. יכול להיות שבכלל אין אפשרות לשים 3 סטיקים של זיכרון??? - ניסיתי את כל הקומבינציות.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מתכוון לסטיקים זהים. אגב מעבד - AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache 939 PIN

• 13 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by sxs,

מדוע הלוח הנ"ל עולה בארץ 1200 ש"ח ?! בחו"ל הוא עולה 120$... כפול הדולר(4.4) ובתוספת 17% מע"מ יוצא 720 ש"ח, מחיר לצרכן - כך שלחנות זה צריך להיות יותר זול. האם עובדים עלינו? http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=607

• 18 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by omrij,

שלום אני משתמש בתוכנה של msi כדי לראות את ה vcore(אין לי מולטימטר המתח למעבד לא יציב וכאשר אני שם אותו על 1.45+5% הוא קופץ בין 1.5-1.54 כנ"ל לגבי תוכנות אחרות כמו everest ו cpu-z אני משתמש בספק הק 400W שנותן רק 15A ב 12V האם הבעיה היא שהספק חלש מדי/הספק לא תקין/הלוח פשוט לא קורא נכון את המתח? כמו כן האם הטמפרטורות שהלוח מדווח עליהם הן נכונות? אני משתמש בביוס האחרון 1.5X המעבד הוא 3200 תודה עריכה:בסטוק הוא נותן לי 1.36-1.37 במקום 1.4

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  21. כי אני רוצה להחליף את ה 9800 בקרוב...אבל אין לי תקציב למעבד חדש...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by a-v-i,

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=642 מישהו שמע על הלוח הזה ויודע אם הוא אמור להגיע לארץ ואם כן מתי? לפי מה שאני רואה שם, יש לו תמיכה גם ב PCI-E וגם ב AGP... האם אני רואה נכון? עריכה: אה אוקיי, אני רואה שזה משהו אחר - AGR, ולא כל הכרטיסי AGP נתמכים..

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. אני צריך להחליט על אחד בין שני הלוחות האלה. השיקול הכספי לא משחק (אני יכול להשיג אותם במחיר כמעט זהה), מה שחשוב הוא הביצועים, איכות ,אמינות ופיצ'רים... (מעבד 3000+ 939, כ. מסך Leadtek 6200, זכרון 1G) אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי! תודה רבה! DOM

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by gggilad13,

MSI K8N Neo4 Platinum GIGABYTE GA-K8NF איזה מבין הלוחות יותר טוב? (לא לאוברקלוקינג) מה ההבדל בתכונות בין הלוחות?

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by g_s,

איזה מהלוחות עדיף? לא מתוכנן אוברקלוק

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.