עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by elis02,

שלום, יש לי את הנייד הזה ASUS N551JX עכשיו שיש Black friday אני מעוניין לשדרג אותו. כלומר במקום 8 ג'יגה שיש לי כרגע, אפשר להוסיף/ להחליף שיהיה 16. וגם דיסק SSD. השאלה איזה כדאי לקחת? איפה לחפש? האם כדאי להחליף את ה8 הקיים ב2 של 8 חדשים או להוסיף אחד של 8? כמו כן, בקשר לSSD, איזה כדאי ומאיפה לרכוש?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shkaf,

יש לי את הלו אם GA-8S648FXP-RZ של גיגבייט... השאלה פשוטה מאוד, יש צורך לעשות עידכון ביוס ? http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1645&ProductName=GA-8S648FX

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  3. ברשותי מחשב שמארז הוא חדש וגם הספק וארד דיסק וגם כרטיס המסך.יש לי מאוורר טוב למעבד Arctic-Cooling האם הוא מתאים לתושבת M3 יש לי כרגע מעבד AMD 6000 וזיכרון 2 גיגה.מעוניין להחליף AMD 945 ולוח אם. וזיכרון ל4 גיגה יש לציין שהמחשב עובד בצורה טובה.אבל התחושה שאני צריך עוד קצת האם יש לכם המלצות לשדרוג? רק מחנות זיגזג בבקשה והאם אני ארגיש שינוי בביצועים? תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

אוקיי נכון יש את התיזמונים של הזכרונות, יש את הספרה הראשונה של התיזמונים אוקיי שם אני שם 2 אח"כ אני רוצה לשים 3 (במטרה לשים אותם על 2-3-2-6) וכאשר אני מגיע לספרה מתחת לראשונה אין שם את הערך 3 בכלל, יש שם רק 5,8,4 ועוד כל מיני ספרות! למה אני לא יכול לשים על יותר נמוך מזה? אם אני רוצה למשל לשים על 2-2-2-5 אני לא יכול כי הספרה בכלל לא נמצאת שם באופציות הבחירה. ממה זה נובע? ומה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  5. קראתי את הכתבה http://hwzone.co.il/news/1217803368/72973/ וראיתי שיש לא מעט שמועות על כך שNVIDIA הפסיקה לייצר את הלוחות SLI שלה מה זה אומר לגבי תקלות למי שיש לו את הלוח(780i) ואם NV באמת מפסיקה עם ערכת השבבים, זה אומר שלא יהיה יותר SLI?

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by guyt,

אהלן חברים, שאלה קצת מוזרה, קניתי מחשב לאחרונה והזמנתי לוח אם Gigabyte דגם GA-G31M-ES2L ומשום מה קיבלתי לוח אם של MSI .. אני לא זוכר איזה דגם.. אבל לא נראה לי שאחד ממש מיוחד.. מה זו החברה הזו (MSI) נדפקתי? שווה לי לעשות רעש בשביל להחליף? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by killer47,

1.כל התוכנה יפעלו עליו? 2.כל המשחקיםיעבדו עליו? 3.כדי בכלל לקנות אחד כזה? תודה לכל העוזרים

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  8. אהלן אנשים, בן דוד יקר שלי הביא QX9770 מיד שניה ומחפש לו לוח שיוכל לקבל אותו בלב שלם. סוקט 775 כמובן, שיקבל DDR2 600Mhz (אלה הזכרונות הנוכחיים שלו, כרגע על לוח ישן כלשהו עם פנטיום D גם על 775) התקציב עד 300 ש"ח, זול יותר עדיף. אשמח להמלצות על לוח ידידותי יציב ואמין שיהיה הבחירה ה"נכונה" במסגרת התקציב. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  10. מחשב ניייד עם סנטרינו 1.5 + 512 זיכרון פנימי או מחשב ניייד 2.6 GHZ + זיכרון פנימי 512 איזה מחשב יותר עוצמתי וכדאי להרצת אפליקציות כבדות?

• 11 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by מר מקלדת,

יש לי זכרון DDR 256MB במחשב בן 4 שנים וכתוב שיש "אחריות לכל החיים" לזכרונות. memtest מצא בו שגיאות (לא הרבה ורק כאשר הוא הגיע ל-75%). המחשב עובד מצויין. האם אני יכול להחליף את הזכרון? קניתי מאייבורי.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by KF,

היי שלום לכם... אני מתלבט בין כמה זכרונות ואני צריך את עזרתכם... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3201 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4199 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3410 אילו זכרונות הכי טובים כאן ? האם כדאי לקחת דווקא את ה OCZ עם הגופי קירור ? המטרה של הזכרונות האלה OC קטנטן של 220-210 באס + משחקים.... תודה לכולם... נ.ב אני יודע שיש את הG.SKILL אבל אין אותם כרגע במלאי אז ירדתי מהם....

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  13. היצרנית הגדולה ביותר בשוק ה-PC חולמת להמציא מחדש את הניידים והטאבלטים באמצעות הפיכתו של גימור יוקרתי לחלק ממעטפת המוצר לכתבה

14. Started by kip,

בניתי מחשב ועדיין לא החלטתי לגבי הRAM, מתלבט בין CORSAIR ל PATRIOT, 1 ג'יגה (512X2 ) שניהם בערך אותו כסף... מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  15. קניתי זיכרון PMI 2.5-3-3-7 האוורסט רושם Field Value @ 200 MHz 2.5-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS)

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by guysfa,

רציתי לדעת מה ההדבל בין שני המעבדים ואם זה עדיף בהרבה לקנות את ה Quad (המעבד בשביל משחקים) - הפרש של 380 שקל Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM תודה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by tzachsh,

שלום לכולם! ברצןני לרכוש מחשב שבו אני יוכל לערוך בתוכנות עריכה כמו פרימייר ,אוויד ,אפטר אפקט...וקיבלתי 2 הצעות :אינטל ו-amd ברצוני לדעת איזה מחשב עדיף לעריכת וידאו. ולהלן ההצעה: סה"כ סה"כ 1 INTEL Pentium 4- 3.0 (630) 64BIT-2MB Cache, 800Mhz FSB 775 - RET - קירור מצויין למעבד לא תודה 2 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original 1 INTEL Sorento (945G) -LAN1000 + RAID+ FIREWIRE- DDR2 - ATX 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE וההצעה השניה: 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE סה"כ 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 1 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL 2 512MB Samsung…

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  18. Started by FPSbanana,

היי אני חדש פה אני מחפש לוח- אם עם צ'יפסט 965 ושתמוך בSLI ולא בCrossfire רצוי של Gigabyte חיפשתי ולא מצאתי נ.ב. יצא מתי שהוא כרטיס מסך של ATI-AMD שתומך בDirectX10

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by ishapach,

צריך לוח אם מותאם למשחקים אם DDR2 ותאימות למעבד D intel pentium מומלץ שיהיו שני חריצי כ.מ. PCI-E 16X

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  20. אני מתכנן לעשות בעתיד הרחוק יותר OC... P31 לא עושה את העבודה? והאם כדאי להשקיע בP35 כי הוא תומך בזיכרונות 1066? והP31 רק 800??

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nicirnTAL,

שלום לכולם, מתכנן לקנות מעבד g2030 ומחפש לוח-אם - אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי למצוא לוח אם זול ומתאים. אין כוונה ל-OC או משחקים. (יש לי כבר vengeance 8gbX1 ו-Samsung 840 120gb-רגיל). בעזרת המפרטים המומלצים הגעתי ללוח הבא: Gigabyte GB75MD3V. אהבתי את המחיר (300~), אבל- האם הוא מתאים לתמיכה "עתידית" (כמה שאפשר כמובן...) וכו'. תודה, טל

22. קיבלתי 2 מחשבים ורק אחד אני יכול להשאיר אצלי (כמובן שאת הטוב יותר) אבל איני בטוח איזה מחשב חזק יותר. אז איזה מחשב( עפ"י cpu ו לוח אם) טוב יותר? הראשון מעבד: Intel Celeron D, 2400 MHz (18 x 133 לוח אם: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=644 השני מעבד: AMD Athlon XP, 1333 MHz (10 x 133) 1500+ לוח אם: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=615

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. יהיה במשחב כרטיס מסך.. כרטיס פיסיקה אולי בעתיד..(ממה שהבנתי אפשר להכניס לPCI EX1) כרטיס קול כרטיס טלוויזיה.. שהם בPCI אם אני לא טועה.. ככה שיש עוד דברים ששכחתי? כי בלוח אם שלי אין עוד מקום לסלוטים.. ואם יש משהו ששכחתי הוא לא יכנס..

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by SV123,

שלום, אני מעוניין לקנות היום מחשב עם core 2 duo. מכיוון שיצא מעבד 2X2 ועוד פחות משנה ייצא מעבד ארבע ליבתי הייתי רוצה לדעת אם כל לוח אם שתומך ב-core 2 duo יתמוך גם בQuad Core? אם לא, מדוע? אילו לוחות כן תומכים? תודה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  25. שלום חברים, קבלתי את המחשב הזה ,איך פותחים את הברגים המוזרים של המאוורר מעל המעבד? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.