עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by EthanDW,

שלום, האם Kit של 2X4GB במהירות 1600Mhz מספיקים כדי להריץ את Adobe Premiere 6 או שחובה או מומלץ 16GB? האם הייתם מעדיפים Corsair,G.Skill או Kingston? תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by אSף,

המפרט שלי רשום בצד. יש לי אפשרות לקנות מחבר את המעבד הנ"ל, עקב שידרוג שלו. הוא ייתן לי אותו ב200 ש"ח. השאלה- האם שווה לי להשקיע את הסכום? אני אראה שיפור כלשהו? זה ישפר את ביצועי המערכת במשחקים? במבחנים של 3DMARK המערכת מקבלת כ 3500 ,פירוט של התוצאות יש כאן : http://3dmark.com/3dm11/3839296 אז - כדאי?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  3. שלום לפני כשנה וחצי שדרגתי את המחשב, למפרט הבא: Psu - Enermax 350w GPU - 250gtx Mobo- M4N78PRO new RAM.. והרכיבים הישנים שנשארו הם: HDD- some old 140gb HDD.. Processor - Athlon 4800+ יש שתי טעויות שאני עכשיו יודע עליהן, שהן א. הספק לא מתאים בשיט למחשב (אין שום אחוזי בטחון. גם הבנתי שהספק הספק יורד עם השנים - על-כן, הוא כבר בכלל לא מתאים?) ב. הייתי צריך להחליף את ההארד דרייב, הוא כבר שחוק לגמרי. הבעיה הייתה שהייתי לחוץ מהלימודים, ולא היה לי זמן להחליף את ההארד דרייב. היו לי כלמיני קריסות מוזרות, ובסופו של דבר יצא שעבדתי בEEE PC שיש לנו.. (תנסו להריץ MATLAB על EEEPC ותדעו מה זה תסכול). עכשיו יש זמן ואני רוצה לתקן את המחשב. יש לי שתי שאלות מרכזיות: 1. הMOBO לא מגיב לUSB STI…

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  4. קניתי מעבד מKSP, והם רשמו על גב המעבד את השם שלו עם טוש. חשבתי שזה יכול להפריע קצת למגע של גוף הקירור עם המעבד (ממש קצת, אבל עדיין...). האם זו באמת בעיה? ועוד שאלה: האם אפשר לגעת בגב המעבד ובמשטח המגע של גוף הקירור עם המעבד עם ידיים חשופות בלי בעיה, למרות שיש טביעות אצבעות, או שזה מפריע למגע ביניהם? תודה

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  5. צהריים טובים: יש לי מחשב נייד מדגם:Toshiba Satellite A300-247 מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.00GHz מערכת הפעלה: Windows vista Home Premium 32-bit Edition מסך: Toshiba TruBrite ´´15.4 WXGA TFT High ®Brightness display רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 4GB DDR2 800MHz דיסק קשיח: 320GB 5400rpm כרטיס מסך: ATI HD 3650 supporting HyperMemory technology 512MB dedicated VRAM כונן: DVD super multi תקשורת אלחוטית: Wireless Lan (802.11a/g/Draft-N) תקשורת קווית: Fast Ethernet Lan מידות: W x L x H : 362mm x 267mm x 34.5mm (front) / 38.5mm (rear) משקל: 2.72Kg אני מעוניין להרחיב את הזכרון ל 8 או 10 (גם 12 טוב אם אפשר) איזה זכרון עליי לקנות? אשמח לקבל המלצות על זכרונות ספציפים, ואם א…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  6. אהלן. יש לי מעבד Core i7 3770K המעבד כל הזמן על מהירות 1.6Ghz לא משנה מה אני עושה כדי לגרום לו לזוז ל 3.5 שהוא אמור לעבוד בו. אני מריץ Prim95 דוחס קבצים ופורס וכל הזמן הזה המעבד תקוע לו על 1.6Ghz צריך עזרה דחופה בלהבין איך לתקוע אותו על 3.5

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mtao21,

שלום איך קוראים לזה קירור צפוני כמו כן תמונה http://intel-dx79si.com/images/Intel-DX79SI-motherboard-450w.jpg צלעות שרשום dx79si זה איך קוראים לקירור? איך משיגים האלה (לא חייב אותו שם שלו)

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by Shok,

היי היום יש לי סלוט אחד של 2גיגה ואני רוצה להוסיף לו עוד, עכשיו אני לא יודע אם לקנות עוד אחד של 2גיגה כדי שירוץ עם הדול הזה או כבר לקנות 4גיגה אבל זה אומר שיהיה אחד של 2 ואחד של 4.. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  9. חבר לי קיבל מתנה מדוד שלו מעבד אי 5 2500 והוא שאל אותי איזה לוח כדאי לקנות , ראיתי באתר של RSM שיש להם מבצעים על לוחות אם ישנים קצת לכן אני שואל אותכם מה כדאי / עדיף לקחת ASROCK Z68 Extreme4 B3 Z68 CHIPSET שעולה 599 ש"ח או ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 CHIPSET שעולה 882 ש"ח כדאי להשקיע עוד 283 ש"ח על לוח אם שיש לו צ'יפסטים מתקדמים יותר? הבנתי שבשביל המעבד שיש לו הוא לא ירגיש הבדלים ולא שווה להשקיע . מה אתה אומרים שכדאי לעשות , או יש לכם לוח אחר שאתם ממליצים לקנות ? מבין-גדול

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by SUPER300,

אשמח לדעת מה זה, על מה זה משפיע ומתי צריך וכדאי להתעסק עם זה... תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  11. לוח האם שלי DP55WB התקלקל בשנית. פעם שנייה שמתקלקלים הספק+לוח האם במקביל. נקנו בSKYPC. פעם ראשונה התקלקלו לפני שהחנות נסגרה והוחלפו צי'ק-צ'אק במסגרת האחריות. עכשיו סקייפיסי התאחדו עם זד מחשבים. דיברתי עם שירות הלקוחות של זד, מסרו לי שהם נותנים אחריות ללקוחות סקייפיסי, אבל את הלוחות של אינטל הם שולחים לאינטל בהולנד ועד שהלוחות חוזרים לוקח לפחות חודש וחצי. נראה לכם תקין? אשמח לעצות כי לחכות חודש וחצי זה לא נקרא אחריות זה לומר ללקוח - לך תקנה חדש. אני חייב את המחשב ללימודי תעודת MCITP ולהרצת מכונות וירטואליות, אני לא יכול לחכות חודש וחצי. כמו כן אם למישהו יש קומבינות עם אינטל או חנות שיכולה לעזור לקצר את הזמן (גם בהחלפה ללוח אחר) אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. האם לוח אם חדש מדגם Asus P5G41T יתאים למחשב ישן לפני כשנתיים וחצי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6576 המפרט: 3GB DDR2 667 ספק כוח 350W כרטיס מסך 7300GT הרדיסק חיבור SATA2 ומעבד CORE2 E6500 האם בלוח אם זה קיים תושבת PCI-EXPRESS? והאם הלוח האם של גיג'ה ביט גם מתאים http://ksp.co.il//?uin=13586

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  13. היי, השאלה בכותרת+האם מהירות ביצוע הפעולות והרכיבים במחשב (כמו ההארד דיסק לדוגמא) במחשב תגבר?+עבודה במשימות רבות,באותו זמן ביחד תגבר? תודה רבה מאוד מראש .

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום, ראשית, מה הזיכרון המקסימלי שאני יכול להרכיב על לוח האם הזה (כל הפרטים הטכניים של הזיכרון, אם אפשר בבקשה, כדי שאני אוכל להזמין בקלות באינטרנט). שנית, האם יש טעם להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק קשיח SSD? האם המהירות תעלה בצורה משמעותית ואיזה זיכרון SSD לקנות? תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by Gal.Am,

זה לא שנגמרו לי הדפים במדפסת, אני פשוט רוצה לדעת האם זה כדאי והאם זה לא מסכן את הרכיבים אם אני אצבע את הצ'יפסט והMOSFET? לא בהכרח בצבעי גועש או משהו כזה, אפילו עם טוש כמו זה לכתיבה על דיסקים... אשמח לתגובות ודעות.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by eran898,

שלום יש לי את הלוח אם שציינתי בכותרת ואני מעוניין לשדרג את הזיכרונות שלי לאלה CML16GX3M4A1600C9 אבל אני לא בטוח שהלוח שלי מתאים (כאילו ב95% אני בטוח שזה מתאים) ואני סומך עליכם אנשי פורום זה בעיניים עצומות ! אז הנה הלינק לאתר החברה של המוצר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3423#ov ויש שם גם להוריד את כל הזיכרונות התואמים אבל הזיכרון הנ"ל לא מופיע ורשום שם במפורש שזה לא כל הזיכרונות התואמים.. אשמח לעזרה+ אשמח גם לדעת להבא על פי מה בודקים(פעם חשבתי לפי תיזמונים אבל אני כבר לא בטוח..)

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. מה דעתכם על זה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6200 Bulldozer 3.8Ghz 125Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪208 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪603 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 סה"כ: ₪1899 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1862 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/vm2k3pju מספר הערות: אני ל…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  18. הסתכלתי במפרט של Sabertooth z77, וכתוב שהלוח תומך במקס' מהירות זכרונות של 1866Mhz. מה זה אומר- שאני לא יכול להשתמש בזכרונות במהירות של לדוגמה 2133Mhz? זה לא נראה לי ממש הגיוני שיש הגבלה...

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  19. האם זה משפר את היציבות של המתח, או רק מאריך את החיים של הלוח? ועוד שאלה: למה חשוב שהמתח יהיה יציב- רק כדי שהתדר יהיה יציב, או שמתח לא יציב מזיק?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by outburst,

אהלן חברה, יש לי 8GB RAM שמורכב מ-2X2 של Mushkin ו-2X2 של Kingstone, שניהם יודעים לעבוד בתדר 1066MHZ, אך מאז שהוספתי את הקינגסטון התדר ירד ל-800MHZ, קראתי על זה קצת (בלינק של קינגסטון שצרפתי - למטה) וכנראה צריך להגביר את המתח לזכרונות בלוח. (כרגע הלוח מספק 1.8v, מושקין דורשים ב-SPEC בין 2.0-2.1v , קינגסטון דורשים 2.2v) שני הדגמים המדוייקים של הזכרונות : קינגסטון - http://www.ebuyer.com/148859-kingston-4gb-ddr2-1066mhz-hyperx-memory-khx8500d2k2-4g מושקין- http://www.mushkin.com/Memory/Blackline/996599.aspx השאלה היא אם אני מגדיל בביוס את המתח ל2.2V זה לא יפגע בזכרונות של המושקין?יש פה סיכון בתהליך הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. שמתי במחשב 8GB ראם, האם אפשר לבטל את הזיכרון הוירטואלי עם כמות כזאת של זיכרון ראם? אם לא, איזה גודל לקבוע לקובץ ההחלפה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nirbar,

הי שלום.. האם מישהו יכול להסביר לי איפה אני יראה את ההבדלים ומה יהיו ההבדלים בין המעבדים i7 920 לאומת המעבד i7 975 אני מדבר על כך ששני המעבדים עובדים במצב רגיל ללא עובר קלוק! פשוט כך כמו שהם מגיע מאינטל ישר ללוח.. אני מבין שה975 יותר חזק אבל איפה ואיך אני יראה את זה? והאם ההבדל הוא כזה גדול? תודה רבה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by itayassa,

הלוח אם שלי הוא 990XA-UD3 ויש בו בעיה די מעצבנת. הכרטיס קול המובנה שלו דפוקק... כבר קרה לי שחצי שנה לא שיחקתי BF3 וBFBC2 בגלל הבעיה עם הכרטיס קול, 30 שניות אחרי שאני נכנס למשחק הסאונד פשוט נעלם ולא חוזר(וזה סיוט לשחק ככה...) זה בעיה בדריברים, ואז פעם אחת עדכנתי אותם והייתה בעיה אחרת, אחרי 30 שניות נעלם הסאונד רק ברמקול אחד, ככה שזה היה מוזר אבל יכולתי לשחק די בלי בעיה. קניתי איזה משחק לא מזמן והוא לא עבד אז בתמיכה אמרו לי לנסות לעדכן את הדריברים של הכל כולל הכרטיס קול, ותנחשו מה? חזר החרא הזה... כבר החזרתי את הלוח אם לTMS פעמיים שיבדקו אותו, והם אמרו שאין בו משהו שמצריך החלפה של הלוח אם. אז הלוח אם שלי דפוק... איך אני יכול לפתור את הבעיה של זה? לקנות כרטיס קול?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by GeforceFX,

שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים 1,690.00-מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS 840.00- זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ- X2 יש חלק שהייתם ממליצים לי להחליף באותו התקציב בערך? רק I7- בלי להסתכל על התקציב כי הוא לא מוגבל, קיט שישרוד לי לכמה שיותר שנים. לשימושי גיימינג כבדים, סרטים בFULL HD ועוד תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by chobohad,

מרכיב מחשב סלוני ומחפש לוח אם במקום ga-h67n שלא אשמח להמלצות או חוות דעת על p8h77-i מפרט נוסף: מעבד i3-2100 מארז ssg-07 של silver stone

• 2 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים