עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. או אפילו חברה אחרת שלא שמעתי עליה? בטווח המחירים של עד 400 שקל לסטיק של 512 מגהבייט או אולי אפילו כדאי לקחת חברה אנונימית או זולה ומוכרת(יונדאי\סמסונג) עם תזמונים טובים יותר cl2 באותו מחיר האירו את עיני התוהות

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by raz002,

טוב אז ככה שלה ראשונה שלי זה מה ההבדל בין DDR לבין DDR2 (אני יודע שיש נעוץ אבל זה באנגלית)? אחך אני יודע מה יש לי? ושאלה שנייה איזה לוח אם לדעתם הוא בעל הביצועים הכי טובים קיום אני יודע שזה שאלה קשה... מה דעתכם על CHIPSET INTEL 915P ? תודה מראש סליהח על הבורות

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ban26,

רצתי לדעת אם לוח האם הזה ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset תומך ב64 ביט? והאם או תומך ב NCQ ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by gigabot,

שלום נשרף לי הלוח אם אני מחליף אותו באחריות חשבתי להוסיף כסף ולקנות משהו יותר טוב, יש לי Gigabyte GA-8S655FX-L להוסיף לא יותר מ-50 שקל, אני יודע שזה נשמע לא משהו אבל יש שם לוחות דומים עם צ'יפים יותר טובים, הכוונה ללוג'יק: http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A00002

• 15 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by PCguy,

זו שאלתי ??? אם יש כאלו התומכים היכן אפשר למצא מידע עליהם?

• 15 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by sanne,

מה דעתכם על המעבד הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-492&depa=1 בעקרון אני מחפש את המעבד עם הביצועים הכי טובים שיש היום!! (יש תקציב) אני צריך את המחשב בעיקר לעריכת מוזיקה ובשביל משחקים כמו קאונטר סטרייק פיפ"א וכאלה..

7. Started by A.Iniesta,

השאלה בכותרת שהמחשב יפחות יריץ לי את וייס סיטי תודה למי שיעזור

• 15 תגובות
    • 957 צפיות
  8. Started by PayneBack3251,

שלום. יש לי מחשב INTEL P3 600mhz רציתי לדעת מה המעבד הכי מהיר שאני יכול למצוא ל P3 ? ואם אפשר קישור למקום שאפשר לקנות אותו בהכיל זול. תודה מראש לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כמובן שאם כן אז במהירות של 400mhz

• 15 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by etay44,

חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש כי נדפק לו שם משהו אז רציתי לדעת איזה הכי טוב כלומר דגם של ASUS עד 500 שקל מקסימום 600 תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם אני חדש פה... אז ככה... כבר מזמן אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, כלומר המחשב שלי עכשיו על הפנים (מעבד Mhz 1.82) ו256 ראם אני רוצה שיהיה לי מחשב כזה שיתאים לי למשחקים (לדוגמא הלף לייף2), עריכת סרטים בקטנה ושמערכת ההפעלה תפעל חלק... יש לי תקציב עד 1800 (פחות או יותר).. אה... ושכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך של ריידון 9600 פרו... תודה לכל העוזרים...

• 15 תגובות
    • 849 צפיות
  12. יש לי 2 זיכרונות 128sdram ואחד של 256MB והמחשב מוצא רק 128MB בבקשה שמישהו יעזור לי

• 15 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה ריתי שאתם כודבים פה על מכפלות שיש במעבדים ומכפלות פתוחות סגורות אז רציתי לדעת מה זה תודה

• 15 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by motorishta,

אני זקוק למעבד לוח אם וזיכרון וקירור למעבד הכי טובים שיש (במיוחד לוח אם) ב 3500 שקל פלוס מינוס... זה דיי דחוף תודה מראש!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by PCguy,

אם יש לי מעבד AMD 64 ומע' הפעלה ווינדוס 32 ביט אז האם באמת יש אפקט ל64 של המעבד או זה רק למע' הפעלה עתידיות{אני יודע שיש XP שעובד ב64} האם הוא יכול לעבוד על AMD או שזה קשור גם ללוח?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת בכמה שווה לי למכור מעבד ווילימט(כנראה) שעובד במצב טוב??? תודה

• 15 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by pumbatal,

http://www20.tomshardware.com/motherboard/20050103/index.html לינק זה נלקח מאתר www.tomshardware.com

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. איזה תוכנה מהם יותר אמינה? ונראה לי שהתוכנה A64 מזייפת הוא מראה לי שהCAS אצלי על 4.5 ובלי שום קשר המחשב קצת איטי זה אולי קשור לזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by newyork3,

שלום מתלבט בין 2 מעבדים 1.AMD 3700 ליבת סאן דייגו-1 קאש 3.AMD3800 כפול ליבה (3 מעבדי 3200) מבקש לקבל המצלצה ,נא להתייחס לכל הפרמטרים (טווח ארוך,יכולת עבודה ביישום אחד/2 ישמוים וכל מה שאתם יכולים) תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Wood-Elf,

אני מניח שראיתם את החדשה על הזכרונות החדשים... מה אתם חושבים עליהם? יהיה שווה את הכסף? ובכלל, כמה הם יעלו נראה לכם? אני שוקל לקנות זכרונות חדשים, ואני לא יודע כמה כדאי להשקיע בזכרונות... כרגע יש לי של GeiL 512 PC3200, מהסדרה הרגילה שלהם (לא הדראגון או מה שזה לא יהיה, לא זוכר כבר... אני רק זוכר שבסוף החלטתי לקחת תרגילים).

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. יש לי 256 מ"ב זיכרון במחשבו ואני רוצה ל להרחיב ל 512 מ"ב!! והשאלה שלי היא כזאת: יש לי 2 חברים שהיה להם 256 מ"ב ושהם הוסיפו עוד זיכרון של 256 מ"ב אז נשרף להם הלוח אם אחרי כמה זמן אז מה עדיף לקנות 512 לבד וחדש או להוסיף 256 אחד לישן (ומה שאני יודע זה בעיה למצוא זיכרון שמתאים למה שיש כבר) ומה כדאי לקנות?? ואיך לבחור אחד טוב לפי המחשב שלי?? תודה מראש ofeky1

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני רוצה SLI אבל לא רוצה להחליף זכרונות ומעבד האם יש פתרון בשבילי?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yotam.m,

יש לי שתי שאלות בקשר לזכרונות האלו... קודם כל כמובן שרציתי לברר איפה אפשר לקנות אותם כי בחנויות מוכרות אני כבר לא רואה שמוכרים אותם האם זה יכול להיות? כמה עולה כל סטיק 256 512 128 או מה שיש היום? והשאלה השניה שלי בקשר אליהם האם יש RDRAM ב DUAL CHANEL?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by zone51,

הי , מה הלוח המומלץ למיפרט הבנוי על AMD Sempron Socket 754 התקציב בסביבות 500 שח תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by erlich9,

מה המפרטים של שני המעבהדים הללו ומי יותצר טוב בכללי. אם יש השוואה מפורטת או הסבר טוב אז אני אשמח לקבל קישור. נ.ב בבקשה אל תגידו לי ש amd טוב למשחקים וההפך, אני רוצה הסבר עם פרטים ואפילו ניסיונות אישיים...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.