מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל הלוח הנל : GIGABYTE GA-790XT-USB3 בלוח הנל יש 4 חריצי זכרונות,2 בצבע תכלת ו2 בצבע לבן. אני יכול להשתמש בכולם? זאת אומרת,בקרוב אני אקנה שני סטיקים של 4GB וכרגע יש לי שני סטיקים של 2GB. אני אוכל לשים את כולם בחריצי הזיכרונות?זה לא יצור בעיה?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
למשחקים נטו. המעבד הזה : http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23482/cat/24 צריך להדאיג אותי שהוא הוריד את הHS הפנימי? זה פוגע או הורס משהו?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש את הדעה הרווחת שלא טוב לערבב זכרונות מיצרנים שונים. יש לי במחשב 8GB של זיכרון ואני מעוניין להרחיב ל- 16GB. אלא שהזכרון הספציפי שיש לי יחסית יקר כרגע ויש זיכרון יותר זול של יצרן אחר. מלבד היצרן השונה כל שאר הפרמטרים זהים (DDR3, 1600MHZ, CL9). מה בעצם הבעיה עם זה ? הרי לזכרון יש מן הסתם פרוטוקול תקשורת שהוא סטנדרד וכל היצרנים הגדולים עומדים בו, אז מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי הלוח הנל : GIGABYTE GA-790XT-USB3. ויש בלוח הנל שני חריצי PCIE,גם X16 וגם X8. לפי מה שראיתי בתמונה,חריץ הPCIE התחתי זהה לחריץ PCIE X16 בלוחות אחרים. יש סיכוי שזה חריץ X16 ואני מאבד ביצועים בגלל שהכרטיס מסך מחובר בחריץ העליון(שלכאורה אמור להיות X16)?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחזיק בבית Bare metal hyperviser (מריץ citrix xenserver ) שכיום רץ על ep45t-ud3lr של gigabyte , מעבד Q9400 ו 16 גיגה RAM של פטריוט. אני מעוניין לשדרג את רכיבי החומרה . כרגע על הפרק מעבד+ לוח ( יתכן גם זכרון). אני מתלבט בין i7-2600 ( לא K , אין לי צורך ב OC ויש לי צורך ב VT ) לבין FX-8150. רוב הזמן ירוצו על ה hyperviser כ 4-8 VM ש 4 מהם יהיו ideal רוב הזמן. למישהו יש המלצה לכיוון זה או אחר ? מעבר לזה אני מחפש גם לוח אם פשוט ויציב, אין צורך ב sli,raid וכו' , אבל יש צורך בתמיכה במינימום 4 סטיקים של RAM סה"כ 16 גיגה. יתרון תמיכה ביותר RAM אשמח להמלצות על לוח אם מתאים לכל אחד מהמעבדים. תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות לוח אם מעבד וזכרונות כבסיס למחשב חדש. מעוניין במעבד IB i5 ובזיכרון איכותי ככל שניתן. לא יבוצע OC ואני בספק אם אכניס כרטיס מסך לחבילה. בינתיים הוא לא מיועד לגיימינג אלא רק למולטימדיה. הכיוון שלי הוא מעבד כמו 2500 i5, אם קיים דגם IB מקביל. אני מעוניין שלמחשב יהיו ביצועים גבוהים אך לא מוגזמים לצרכים שלי. יש דעות שה-IB גרועים ביחס ל-SB. האם זה ברמה שכלל לא משתלם לקנות IB? לגבי לוח האם קצת קשה לי להחליט על הצ'יפסט בגלל החדשים שנכנסו וכל הטכנולוגיות של אינטל שנתמכות בהם, אם הן נחוצות או לא. אשמח אם מישהו יעזור לי לשפוך קצת אור על הנושא. תקציב לא מוגבל אך אין לי כוונה להוציא יותר ממה שנחוץ (עם עדיפות לרכיבים איכותיים גם אם יקרים מעט). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האם אפשר להוריד משחה תרמית עם מיקרופייבר? האם זה לא מוליך חשמל סטטי?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
AMD Phenom II X4 920 לוח שמתאים במחיר עד 350 שקל
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
רציתי להרכיב קירור למעבד וחשבתי לבדוק את מספר הסידורי שלו וזה מה שמצאתי אנא הגידו לי מה זה? ומה לעשות ? להוריד או להשאיר? זה I5-2500K
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי מפרט די חדש.. gigabyte z77 ud3h intel i 5 3550 ספק 750 קורסייר נראה לי מספיק לשאלה שלי... אני משום מה לא יכול לראות נתונים כגון טמפ או מהירות מאווררים באוורסט... יש לציין שבביוס יש מידע מלא האם יש פתרון לנושא אולי הגדרות בביוס או משו??? אציין שבאוורסט כתבו משו על חוסר תמיכה בלוח ואם ארצה אפשר לשלוח להם מידע מפורט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
מתלבט בין 3 דגמים של אינטל I3: I3-2370m (2.4 GHZ, 3MB cache, 1333MHZ http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i3/Intel-Core%20i3-2370M%20Mobile%20processor.html I3-2350m (2.3GHZ, 3MB cache, http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i3/Intel-Core%20i3%20Mobile%20i3-2350M.html I3-2330m (2.2GHZ http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i3/Intel-Core%20i3%20Mobile%20i3-2330M%20AV8062700846806.html האם יש הבדל כלשהו בין הדגמים הנ"ל של I3 למעט מהירות השעון? עד כמה ההבדל משמעותי והאם יורגש כלל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לאחי את הלוח INTEL DH67BL ושמדליקים את המחשב יש לא פחות מדקה וחצי את הלוגו של אינטל עד שהמחשב מתחיל להתקדם... ניסיתי לחפש בביוס משהו אבל לא ראיתי משהו שהייתי בטוח שזה זה ולכן לא רציתי לגעת סתם... היה רק משהו אחד בתפריט הSecurity שהיה נראה לי קשור אבל גם לגביו לא הייתי סגור... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי היום את העדכון , איך מתקינים אותו ? בעזרת @bios של גיגהביט ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לוח אם בסיסי, בתצורת M-ATX או Mini-ITX (מספיק לי), אבל מבולבל מאוד מערכות השבבים. המעבד שבו אשתמש יהיה סלרון. מנסה לשמור על העלות מינימלית, אבל האמינות חשובה. בנוסף, USB3 וגם SATA3 יהוו תוספת מבורכת (אם כבר, אז למה לא?) תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
בקשת לוח אם: לוח נוכחי: Intel Smackover DX58SO מעבד: Core i7 920 OC: אני רוצה לבצע בהמשך שתהייה לי את האפשרות. ספק כוח: FSP700-80GHNDDR (זכרונות): Kingstone 2gb x2 דגם מארז*: 101 soprano rs thermaltake תקציב: 900 פחות או יותר SLI / CF: CF חנות מועדפת: Tms / Ksp בקשות מיוחדות: יש לי מעבד triple channel memory עכשיו הלוח אם שיש לי עכשיו לא תומך את ה triple channel memory ואז נוצר לי צוואר בקבוק המעבד שלי לא ממצא את כל היכולות שלו אז אני מחפש לוח אם שיהיה מותאם למעבד שלי ושיתן לו לממש את כל היכולת שלו. סיבת הקנייה**: רשמתי למעלה בבקשות מיוחדות.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קטנה ואני צריך שאתם תעזרו לי יש לי מעבד I7 920 ו3 ג'יגה זכרון RAM וכשמו ששמתי לב, הוא כבר לא מה שהיה קודם אני צריך שתביאו לי המלצה לזכרונות חדשים, אני לא צריך את הדבר הכי טוב אבל גם לא את ההכי גרוע מה שאני רוצה להזכיר שבגלל שזה 920 וזה מהדור הישן, המעבד הזה עובר רק בכפולות של 3 זאת אומרת 3,6 וכו' מה יש לכם להציע?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהרכבתי את חלקי המחשב שלי ולפני שהכנסתי אותם למארז, הדלקתי את המחשב לבדיקה והנורה האדומה שליד הRAM נדלקה (הלוח הוא Sabrtooth Z77. הנורה כמובן מסמנת שישנה בעיה). לחצתי על כפתור הMemOK! והמחשב נדלק אם כי הRAM לא עם ההגדרות הרצויות, וכל פעם שניסיתי לגרום לRAM לעבוד בהגדרות הרצויות- המחשב לא נדלק והייתי צריך לטעון הגדרות בטוחות עם כפתור הMemOK!. לאחר מספר (רב של) פעמים שבהם ניסיתי לשדל את הRAM לעבוד במהירות הרצוייה (וכן, גם כשירדתי על הברכיים זה לא עזר) - קרה הגרוע מכל (לא, ליברמן לא נבחר להיות ראש ממשלה)- גם כפתור הMemOK! סירב לעזור. כל פעם שלחצתי ליו- הוא נכשל במילוי תפקידו, והנורה המשיכה לדלוק. אלא שלפעמים לאחר מספר נסיונות גם הנורה של הכרטיס מסך (VGA LED) נדלקה…
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מפרט נוכחי : מעבד - E6750 2.66Ghz LGA775 זכרונות - A-Data 2GB DDR2 800Mhz x2 לוח אם - GA-P35-DS4 rev1.1 Supports1333/1066/800 MHz FSB כ.מסך - Leadtek nVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB GDDR3 תקול, יוצא משירות. Sapphire ATI Radeon 6770 512MB GDDR5 HDMI נקנה אתמול עדיין לא הגיע. ספק - Seasonic S12II 620W Bronze ד.קשיח - wd 320GB 7200 x2 שימושים: אינטרנט סרטים ומשחקים כמו Assassin's creed, The witcher, Dragon Age, Crysis, COD, CnC ועוד. עכשיו אני רואה שבכלל אין חיה כזו ב- 300שח. בעסה אני שונא את המעבד הזה. הוא כזה גרוע ב- OC.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לשחזר את הביוס לגרסה ישנה יש לי לוח של גיגהבייט GA-EX58-UD5 אם עדכון ביוס F13 שמשהוא מוזר בעדכון הזה כשהמחשב עולה יש תרגע שבוא הוא מראה חומרה ואיזה מהירות מעבד וגרסה רק שאני יודע שיש לי מעבד I7 2.66 שלא נמצא באובר קלוק וכשה המחשב עולה הוא מראה שמעבד שלי נמצאה על מהירות 2.80 ובביוס הוא מראה 2.66 ??
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי מעבד phenom II x3 710. עכשיו רשום שהטמפ' הקריטית שלו היא ב- 73 מעלות צלסיוס. השאלה שלי האם זה לכל ליבה בנפרד או להכל בייחד? כי כשאני בודק ב- EVEREST זה מראה לי כל ליבה היא בסביבות 38-45 מעלות. אבל ב CPU רשום 85 מעלות, יש לי בעיה או שהכל בסדר?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
זה נראה לכם הגיוני? http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&RecordID=33ae5737c0115333c697d5e72adffa99c26&SalesCatID=6&Code=3f27d03618d86a9fa6b42201179c4a55 הייתי אומר שירד לכיוון ה 500 600 שקל חח הסרוטים של היום!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שקניתי לפני כשנה ואמי רוצה להוסיף זיכרונות השאלה היא איזה זיכרון לקנות מפרט המחשב: Intel i7 930 @ 3.4Ghz Gygabyte x58a-ud3r 6gb ddr3 2x3 patriot 1600 viper series אני רוצה להרחיב את הזיכרונות ל 24ג'יגה מ כיוון שאני עובד עם הרבה תוכנות שזוללות לי את הזיכרון תוכנות כמו: 3d studio max Zbrush Photoshop ועוד... עכשיו למי שזוכר הלוח אם הזה עובד על בסיס טריפל צ'אנל לכן יש 3 סטיקים של 2 ג'יגה ועכשיו כשאני מסתקל בחנויות אני רואה שהזיכרונות מגיעות כדואל צאנל אז אני לא בטוח שזה יתאים ובגלל זה אני שואל כאן. בגדול חשבתי לקנות 6 סטיקים של 4 ג'יגה 1600Mhz השאלה היא רק אם זה יעבוד?? ואילו זיכרונות הייתם ממליצים לקנות?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש לוח אם חדש ומעבד חדש (כי כנראה נשרף לי הציפ' מתחת לצלעות קירור, ולפי מה שאמרו לי אני לא יכול להחליף רק את המעבד כי הלוח אם שלי קצת ישן וזה צריך להתאים וכל מיני דברים כאלה. אז פניתי לפה בתקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מעבד ולוח אם שיהיו מספיק טובים לי למשחקים וכל השאר אבל לא יעלו לי כמו דירה בת"א ;D התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקל +- כרגע אני צריך למצוא מארז חדש, לוח אם חדש, מעבד חדש, כונן דיסקים חדש, ורם חדש יש לי כרגע: ספק כוח איכותי מאוד של 400 MW עם יכולת לסיפוק של 500 (אל תשאלו אותי איך, הוא ממש איכותי) כרטיס מסך של ATI HD5970, ואני לא מבין בזה בכלל, אשמח למי שיוכל לעזור לי ולהביא לי את הלינק הזול ביותר לשני המוצרים האלה באיכות הטובה ביותר ועם …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי תוספת למחשב שלי- זכרון נוסף Kinsgton DDR3 2048MB 1333Mhz לזכרון הקיים שלי - Kinsgton DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 הנה המוצר שנקנה - http://ksp.co.il/?select=.1038..392..158.&list=1&sort=2&glist=0&uin=8516&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= והנה התוצאה: http://img96.imageshack.us/img96/9591/img0167iq.jpg (השמאלי הישן שלי) זה אמור להיות ככה? או אולי עשיתי טעות? ד"א המחשב לא מזהה את הרכיב החדש ובCPU ID זה מה שאני מקבל: http://img69.imageshack.us/img69/6572/12312523.png אשמח לעזרה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-