מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
טוב אחרי שסיימתי לבחור כמעט את כל הרכיבים נשאר לי בחירה של לוח: החומרה: E6600 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 Corsair HX 620W PSU כרטיס נוסף של 8800GTS אני התלבטתי בין כמה לוחות ולכן אמרתי נשאל את דעתכם, בנוסף כמה שאלות\ברורים.. אני צריך שבלוח יהיה 3X PCI-E שני כרטיס מסך (כרגע 8800GTS) וכרטיס נוסף בהמשך ככרטיס פיזיקלי. כמו כן אני צריך PCI אחד לפחות שיהיה פנוי, בשביל כרטיס ה-RADEON 7000 שמחובר לצג LCD 5" OC יתבצע על קרור אויר בלבד ולכן לא צריך לוח מדהים ביכולות ה-OC ובנוסף אני לא משאיר OC על מצב קבוע. יש לי צורך ב-6 חיבורי SATA. ואחרון... מה דעתכם על זכרונות אלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 תקציב לעקשנים.…
-
- 15 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אבקש את חוות דעתכם על לוח האם הבא DG965RYCK ROGERS CITY של חברת אינטל . האם הלוח מספיק טוב? איך הוא מבחינת אמינות ? עובד טוב עם מעבד 6300e core2duo ? זקוק לתשובה בדחיפות כי אני לפני רכישה. תודה לעונים .
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו ראה היום המכרז הלוהט? מכרו שם מחשב עם המפרט הבא: מעבד: 1GIGA PRO ( מעבד של VIA מובנה בלוח בלי אפשרויות הרחבה כמו AGP) זיכרון: 128 SDRAM כרטיס מסך: 3D-Force 64 MB וזה באמת מה שחשוב.. הם ניסו לתרץ את המחיר ב"רמקולים מעולים" (יהה רייט -200 ואט) ו"מסך מעולה" (EXTREME 17) - נראה לי גם רוחב הנקודה EXTREME ונחשו מה היה מחיר השוק? 8900 שקל. אתם קולטים? ואז אפשר להציע הצעות מ-890 שקל. לא הייתי משקיע במחשיב כזה 30 שקל. בושה :AR15:
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי בחנות מחשבים ('בית התוכנה והמחשב' אם מישהו מכיר...) והמוכר שם המליץ לי על לוחות אם של Foxconn שעוד מעט יגיעו אליו. הוא אמר לי שהם בעצם מייצרים את רוב לוחות האם שהם כביכול של Abit, GigaByte וכו' חוץ משל Asus . יכול להיות כזה דבר? מישהו מכיר את הלוחות שלהם? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום . רק אתמול החלפתי כרטיס מסך ( 8600 - GTS 450 ) , וכאמור לא היה אמור להיות שם צוואר בקבוק עם המעבד . הביצועי מערכת + משחקים נוראיים , וכמובן שהתייעצתי עם רבים ב"פורום כרטיסי מסך " בנוגע לבעיה .. והגענו למסקנה שצריך לחכות לDRIVER עדכני . אך כשהרצתי 3DMARK 06 ֹ( מספר פעמים ) , שמתי לב שהמעבד מוציא פשוט תוצאות נוראיות . במקרה הכי גרוע 200 + ובמקרה הכי טוב 1800 . בהתחלה חשבתי אולי על בעיית התחממות יתר , וישבתי שעה על סידור חוטים במארז + החלפת משחה טרמית למעבד . שיפור במעלות אבל כלום בפועל . ברצוני לדעת אילו תוכנות קיימות עדכניות ישנן לבדיקת ביצועי מעבד . תודה .
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בשלבי קניית מחשב חדש ואני מתלבט מה כדאי לקנות האם לקנות כרטיס DDR3 1 GB או DDR2 2 GB 667MHZ?..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אינטל? AMD ? מי מנצח במבדקים..?
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core2 Duo E6550 @ 2.33GHz לוח-אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זכרונות קיימים: KINGSTON 1GB DDR2 800MHz X2 (שימו לב 2 סטיקים = 2GB). חשבתי אולי להוסיף עוד 2 סטיקים זההים של 1GB ואז יהיה 4GB. רציתי לדעת מה ההשלכות לכך? האם ארגיש שינוי רציני במהירות המחשב בשימוש יומיומי איתו? הפעלת משחקים? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי להרכיב קירור למעבד וחשבתי לבדוק את מספר הסידורי שלו וזה מה שמצאתי אנא הגידו לי מה זה? ומה לעשות ? להוריד או להשאיר? זה I5-2500K
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש לקראת סוף יוני - תחילת החופש הגדול. האם יהיה כדאי לי באותו זמן להשקיע בdual core או לקנות AMD 64 bit עם ליבה אחת. המחיר של dual core כרגע הוא מוגזם. כמו כן האם בסוף יוני עדיין יהיה כדאי יותר לקנות x800xl או משהו אחר?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 סטיקים של: 256MB DDR-SDRAM 3.0-3-3-8 במהירות שעון..(אם זה הגיוני) של 200 Mhz . אני מעוניין להסיף עוד: Kingston 512 266mhz המחשב יפעל.....יותר טוב?! והאם זה ביכלל יתאים? תודה
-
- 15 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לפני יומיים נשרף לי הלוח אם (עם עשן). הלכתי לאחריות והחליפו לי מעבד זיכרון ולוח אם. אתמול הרכבתי את הכל, וכשניסיתי להדליק כלום לא עבד, לא צליל לא כלום רק הלד הכתום בלוח אם דלק. אחרי כמה נסיונות נדלק והרחתי ריח שרוף. מהר סגרתי את הכל ואם הלוח אם לא ניזוק אז הCPU כנראה כי אחת הקצוות שלו ב... צבע וגימור לא קונבנציאונלי עכשיו צריך שוב ללכת לאחריות (אזטק)... אז ככה, עכשיו זה עושה לי מה שגם קרה לי כמה פעמים בעבר, הכל עובד אבל אין תמונה במסך. כמו כן זה עושה אותו דבר אם יש מעבד או אין מעבד (=מעבד מת?) זה גם עושה תיקתוקים בSPEAKER. נ.ב. - אני שוקל לקנות NANOTHERM במקום AS3, כי הNANO לא מוליך, רק ליתר ביטחון (נראה לי שעם עודף המזל שלי אני צריך מקדמי הגנה) נ.ב.2 - מתי מגיע SL…
-
שלום מאחר וכבר כמה מחשבים ושידרוגים אני עובד עם לוחות אם של אסוס ולמען האמת אני די נעול עליהם, הייתי רוצה לדעת מדוע גם במפרטים וגם בפורומים מדברים בעיקר על לוחות אם של גיגהבייט. כמו כן בחנויות השונות בונים את ההצעות על לוחות אלו. האם זה המחיר הזול?מתח הרווחים של החנויות? תמורה מול מחיר?. האם יש טעם להשקיע באסוס למרות שמחירו גבוה בהרבה מזה של גיגהבייט? תודה שרון
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מתלבט מה לקנות האם לקנות את ה-e4300 או את ה-e6300 כי לשניהם יש 1.86Ghz 2MB cache רק שה-e6300 יקר יותר ב-300 ש"ח.. האם שווה להוסיף את ה-300 ש"ח האלה או שאפשר אפילו לחסוך אותם? נ.ב איזה לוח אם כדאי לקנות למעבד הזה עד 500 ש"ח ככה שהוא יהיה לוח רחב (עם הרבה כניסות PCI וכמובן PCI-E אחד לפחות..)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או אפילו חברה אחרת שלא שמעתי עליה? בטווח המחירים של עד 400 שקל לסטיק של 512 מגהבייט או אולי אפילו כדאי לקחת חברה אנונימית או זולה ומוכרת(יונדאי\סמסונג) עם תזמונים טובים יותר cl2 באותו מחיר האירו את עיני התוהות
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 4. לאחרונה רכשתי לו זיכרון באיביי, 2GB DDR (הכמות המקסימלית שהלוח שלי מקבל). http://cgi.ebay.com/2GB-2X-1GB-DDR-Desktop-MEMORY-RAM-PC3200-NON-ECC-184PIN-/160625520085?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256606edd5 קיבלתי את המוצר, הכנסתי סטיק אחד של ג'יגה, הדלקתי את המחשב לכמה דקות, כיביתי, נגעתי בסטיק- וכמעט נכוותי. האם יש בעיה כלשהי במוצר שקיבלתי? או שכל הזכרונות מתחממים באותה הצורה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב INTEL P3 600mhz רציתי לדעת מה המעבד הכי מהיר שאני יכול למצוא ל P3 ? ואם אפשר קישור למקום שאפשר לקנות אותו בהכיל זול. תודה מראש לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים לכם,אשמח לקבל עזרה,אני קצת מבולבל בנושא של הזיכרונות. ??? איזה זיכרונות יש ואיזה ולאיזה מעבדים ולוחות הם מותאמים? אילו הטובים ואילו הפחות טובים? תודה רבה לכם על העזרה. 8)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חסום לגמרי.. אי אפשר לעשות על המחשב כלום בלי פורטים. איך מעיפים קיבינימט את הפיירוול של NF4U.... לא הצלחתי לאחר אינסוף פעמים. מישהו יכול לעזור?! זה משהו גדול זה כל הNF4U...
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה לוח nVIDIA nForce 4 ULTRA הכי כדאי ומשתלם ? בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של זכרונות (512X2). אחד עם צ'יפ TCCC והשני UCCC. לפי מה שהבנתי ה-UCCC קיימים רק בסטיקים של ה-1 גי'גה לא? איך ה-UCCC ב-OC טובים מה-TCCC?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=A64460DCT&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=254&aff=Zap〈=he# יחזיק לי לעוד שנתיים?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רצתי לדעת אם לוח האם הזה ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset תומך ב64 ביט? והאם או תומך ב NCQ ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה ההבדלים במדויק בין GA-8PE667 Pro וה GA-8PE667 ? - אני יודע למשל שאחד ההבדלים הוא מראה הלוח (סידור הרכיבים) - צורת החיבורים למשל של ה USB2, הפלופי ועוד כמה. - דואל ביוס - מאוורר על הצ'יפסט ואני מניח שיש עוד.. אני מחפש לחסוך את הגרושים הנוספים (120 שקל הבדל בערך), ואין לי צורך בכרטיס רשת אונבורד. שווה לקחת את ה GA-8PE667 ? אגב, איפה אני יכול לקנות את ה GA-8GE667 בארץ במחיר זול..? (פחות מ 600, ההבדל בין ה PE ל GE הוא אמור להיות כ 20 שקל).
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב. אני לא שם דגש על עניין המשחקים אבל חשוב לי שהמחשב יהיה חזק. השימוש העיקרי הוא מוסיקה, וידאו, עיבוד גרפי, תיכנות, אינטרנט ועוד. עד היום את כל המחשבים של הרכבתי עם מעבדי INTEL אך הבנתי שמעבדי AMD זולים יותר, השאלה שלי היא האם מעבדי AMD באמת זולים יותר ובכמה, והאם הם נותנים אותם ביצועים? ועוד משהו, האם מעבדי AMD מגבילים אותי מבחינת חומרה או תוכנה? אם בכל זאת כדאי לקחת INTEL האם אתם ממליצים לחכות לירידת המחירים של מעבדי 3GHz (מתי זה צפוי לקרות?) בתודה מראש, עומר.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-