עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tzachsh,

שלום לכולם! ברצןני לרכוש מחשב שבו אני יוכל לערוך בתוכנות עריכה כמו פרימייר ,אוויד ,אפטר אפקט...וקיבלתי 2 הצעות :אינטל ו-amd ברצוני לדעת איזה מחשב עדיף לעריכת וידאו. ולהלן ההצעה: סה"כ סה"כ 1 INTEL Pentium 4- 3.0 (630) 64BIT-2MB Cache, 800Mhz FSB 775 - RET - קירור מצויין למעבד לא תודה 2 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original 1 INTEL Sorento (945G) -LAN1000 + RAID+ FIREWIRE- DDR2 - ATX 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE וההצעה השניה: 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE סה"כ 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 1 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL 2 512MB Samsung…

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  2. Started by ***LANPARTY***,

צריך עזרה לגבי החלטה ,איזה סוג מעבד לקנות INTEL או AMD . האם את "Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? " או את אחד האינטלים" Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit?" שהוא אותו מחיר. ומה לגבי לוחות אם כדאיים . אם משהו יודע לפרט קצת על המעבדים ולוחות אם אשמח לשמוע .

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by ori_fadida,

אני צריך לקנות מחשב למשחקים עד בערך 2500 שקל.. איזה מעבד עדיף?intel או amd?[br]פורסם בתאריך: 5.07.2009 בשעה 00:28:11 נו למה אפחד לא עונה?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  4. אינטל מיצרת ומפתחת מעבדים בארץ עם עובדים כחול לבן בכמה מפעלים ומעבדות בארץ. ואני בטוח שיש לזה השפעה מסוימת על השיקול של חלק מהקונים בבחירת המעבד. השאלה שלי היא כמה ההפרש ביצועים בין INTRL ל AMD צריך להיות לטובת AMD כדי שתקנו AMD ולא INTEL. (בהנהחה שמשווים שני מעבדים במחיר דומה +-) אני בחרתי ב: רק 6 אחוז ומעלה לטובת הAMD אני יקונה AMD.

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Spyro,

שלום, שמעתי לאחרונה שמעבדי אינטל חזקים הרבה יותר ממעבדי AMD בכל מה שקשור למולטימדיה כמו עריכה של גרפיקה וסרטים. רציתי לדעת אם זה נכון, והאם טכנולוגית ההיפר ת'רדינג של אינטל היא גורם מכריע בבחירת סוג מעבד למחשב שמיועד לעבודה משרדית ומדי פעם על להעלאת סרטים ממצלמה דיגיטלית ואולי גם לערוך אותם מדי פעם?

• 10 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by IpDo,

אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור מה עדיף. אני רוצה מעבד ולוח אם ב 600-700 כל אחד. ההעדפה שלי היא AMD (רק בגלל שכל המחשבים שיש בבית שלי הם AMD) אבל אני מניח שזה לפי השימוש בתכלס. המחשב מיועד בעיקר לעבודה שותפת תחת עומס ז"א גלישה, הורדות, ניגון מוזיקה / סרטים, וממש בקטנה משחקים. בעיקר שיעמוד בעומס של המון דברים שעובדים במקביל ז"א הרבה מאוד טאבים ב FireFox, eMule, uTorrent, ובקיצור הרבה חלונות ביחד, זה השימוש העיקרי של המחשב. בנוסף המחשב צפוי ל Uptime מקסימלי (ז"א כמעט ולא יהיה סגור) אז אם אחד פרוססורים ידוע בחימום יתר זה לא יעבוד ביננו אני חשבתי על Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore בתור מעבד של AMD עם Cache של 1024X2 אני גם צריך לוח אם תואם את המעבד ככה שאם אפש…

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by ydyehuda,

שלום לחכמים :hi: אני לפני קנית מחשב חדש, שימושי OFFICE ו VIDEO EDITING וכמובן משחקים ללא דרישות מיוחדות (לא המילה האחרונה במשחקים) 1) INTEL או AMD, מי ולמה? 2) איזה לוח אם מתאים להמלצה מ-1 תודה מראש, יהודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. האם AMD athlon 64 כל כך גרוע בעריכת וידיאו? האם גם בפוטושופ הוא גרוע?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by RayZ,

לפני שאני מחבר במחשב את הכאבל SATA (או שאני מוציא אותו), ב BOOT, לפני האיתור של ההארדיסק, הוא כותב משהו כזה: Nvidia BOOT Agent NVIDIA Copyright בלה בלה (לא חשוב מה השאר) INTEL Copyright אינטל? מאיפה הגיע אינטל? אני יודע שזה טיפשי לפתוח על זה ת'רד, אבל בחיי שזה הזוי לגמרי

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  10. שלום לכולם , אני יודע שהלוחות שיש נכון להיום ל 775 של INTEL תומכים רק PCI-E . האם ידוע לכם שאמורים לצאת לוחות בקרוב שיתמכו AGP או שניהם יחד ? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by T-Flash,

כזכור לנו, המעבדים שאמורים "לחדש" את מעבדיי ה Conroe (שאף הם לא יצאו עדיין) הם אותם המעבדים, רק מיוצרים בליטוגרפיה של 45 ננומטר. מידיעות קודמות אנו זוכרים שהתאריך ההשקה של המעבדים הללו אמור להיות ברבעון השני של שנת 2007. האתר The Inquirer מדווח כי Intel תדחה את ההשקה של המעבדים האלא עד לרבעון הראישון של שנת 2008. הסיבות לכל אינן מובנות.

• 45 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by roes,

מה ההבדל בין intel ו- AMD? מה יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by K0b1,

המוכר ב לוגיק אמר שאינטל טבעה את אסוס בגלל שהלוחות החדשים שלה פותחים את המכפלה אז הוא אומר ש ה P5B DLX לא יצא לפועל או יפסיסיקו את יצורו זה נכון ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי מעבד 1.6 של INTEL והוא לא עובד אבל הוא בסדר גמור מבחינה פיזית לא נשברה לו רגל או משהו הלכתי לחברה שקניתי מהם והם לא מוכנים להחליף את המעבד בגלל שאין עליו מדבקה(איך תהיה בכלל על מעבד מדבקה הוא מתחמם רצח לא או שהיא מיוחדת או משהו) דיברתי אם החברה שמפיצה את המעבדים איסטרוניקס והם אמרו שאם אין מדבקה על המעבד הם לא יכולים להחליף השאלה שלי היא 1 לא לכול המעבדים של INTEL יש אחריות 2 האם אני יכול לעשות משהו או שאכלתי אותה 3 ללכת לריב איתם ולהגיד להם שאני לא זז עד שהם מחליפים או שזה ככה בכול העולם ואין מה לעשות תודה לכול העוזרים

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by gal555,

היום אנו מקבלים לראשונה את שמות המעבדים החדשים בתושבת ה LGA 1156 , אשר שיווקם יחל ב 8 לספטמבר , כאשר Intel תחל בשיווק של שלושה מעבדים , במהירויות שבין 2.66GHZ ל 2.93GHZ , במחירים שבין 194$ ל 562$. המעבדים אשר החברה תציג ב 8 לספטמבר יהיו - Core i7 870 - מעבד במהירות 2.93GHZ , בתושבת LGA1156 כמובן , עם זכרון מטמון ברמת L3 בנפח של 8MB , ועם תמיכה בטכנולוגיית ה Hyper Threading, כאשר מחירו צפוי להיות 562$. Core i7 850 - מעבד במהירות 2.8GHZ , בתושבת LGA1156 כמובן , עם זכרון מטמון ברמת L3 בנפח של 8MB , ועם תמיכה בטכנולוגיית ה Hyper Threading, כאשר מחירו צפוי להיות 284$. Core i5 750 - מעבד במהירות 2.66GHZ , בתושבת LGA1156 כמובן , עם זכרון מטמון ברמת L3 בנפח של 8MB , וללא תמיכה …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לטענתה עם עדיפות ביצועים על פני מעבדי AMD מקבילים. https://www.tgspot.co.il/intel-announced-gen-11-core-h-cpus-for-mobile/amp/

17. Started by Keman,

http://ap.google.com/article/ALeqM5gi5wPztqMeuGmq7xPaI67oS6w-Kw

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. זה נכון ש Intel הביאה לamd כספים ופיתחה אותה ו amd הייתה יד ימינה עד שהיוצרות התפהכו והאח הקטן התמרד.....amd פיתחה כל מיני דברים לאינטל ואינטל לא האמינה ש amd תעשה צעד נגדה?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  19. שלום האתר HKE PC פירסם היום תמונות + ידיעה על הזיכרון החדש DDR3. Intel תתחיל להשתמש בזיכרון הזה בפלטפורמה שלה כבר ברבעון השני של שנת 2007. הזיכרון ייוצר ב 70 ננומטר, כך יצרוך פחות חשמל ויפלוט פחות חום. התקן החדש של הזיכרון יופיע בהתחלה כ DDR3-800, ימשיך כ- DDR3-1066MHZ ו DDR3-1333MHZ, ויסתיים ב DDR3-1666MHZ. מעניין איך הזיכרון יהיה ב OC... אם יהיה אפשר להביא את 1666 לפחות ל 2GHZ בתמונות הזיכרון נראה חמוד :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tnt studios,

האם יש עוד חברות של מעבדים חוץ מINTEL וAMD? אם כן אז האם אפשר כצת מידע עליהן?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Rhx,

אם אני לא מעודכן וזה ישן אז תגידו לי.. מעבדי Intel ו AMD מורידים מחירים. http://www.amd.com/gb-uk/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html http://www.intel.com/intel/finance/pricelist/ מה אתם אומרים על זה?

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by huber,

ושוב - איזו נוסטלגיה: http://www.tomshardware.com/reviews/intel-cpu-history,1986.html

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by huber,

מאמר די מעניין על המצב של מעבדי אינטל מול AMD כיום:

24. Started by nec_000,

25. Started by nir8e,

יש לי מחשב נוסף שמותקנת עליו מערכת ההפעלה חלונות 8 (פרו) במנהל ההתקנים כתוב DISPLAY ADAPTERS: Intel® G41 Express Chipset (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) למיטב הבנתי מדובר בדרייבר של כ.מסך מובנה המערכת מזהה את הכ.מסך וערכי הרזולוציה תואמים את סוג מסך המחשב (LG) שגם אותו המערכת מזהה. לכרטיס מסך המובנה 2 יציאות ! ובמערכת הXP שהיתה מותקנת לפני היתה אפשרות להחליף בין המסך הראשי לטלויזיה או להראות את 2 המסכים באותו הזמן (במצב מראה). משום מה האפשרות לא קיימת במערכת חלונות 8, ניסיתי להוריד דרייברים אבל הם לא מתאימים למערכת ההפעלה. מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.