עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שאלה האם במישחקים האתלון יותר טוב או האופטרון??...ואותו דבר גם לגבי עבודות משרדיות ועבודות רגילות בווינדוס?......ובכלליות מה כדאי.?.. וגם לגבי אובר קלוק..... תודה לכל העוזרים......

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yz101,

כיום נמצא במחשב T5250 זה מעבד שמיוצר בליטוגרפיה של 65NM. http://ark.intel.com/Product.aspx?id=30786&processor=T5250&spec-codes=SLA9S האם מעבד T6400 יתאים במקומו? http://ark.intel.com/Product.aspx?id=40479&processor=T6400&spec-codes=SLGJ4 יש הבדל בין הסוקטים PPGA478 ל PGA478? מישהו יודע איפה אפשר לראות את רשימת התאימות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Dimer,

פירסמתי את המודעה בפורום אודיו אבל אף אחד לא ענה.... לחבר שלי יש לוח אם A8N-E שהוא בעל יציאה אופטית. היציאה האופטית מחוברת לרסיבר. כשהוא מנסה לראות תוכן HDTV עם סיגנל קול DTS אז לא שומעים כלום. למישהו יש מושג למה? אני יודע ש-ALC850 לא מפענח DTS אבל הוא לא אמור לפשוט להעביר אותו הלאה לרסיבר??

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by omerha,

הי, הרכבתי אתמול מחשב חדש , מפרט E6600 ASUS P5K-E 2GB DDR II 1066 משום מה הקריאה טמפ' שלי דרך ה AI וגם ASUS BROB ,רחוקה מלהיות מדוייקת בין 230 -240 מעלות !! יש דרך לתקן את זה ?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אשמח אם מישהו יעזור לי קצת במבחני ביצועים של השניים אחד כנגד השני . בכמה הבדל מדובר והאם כדאי?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by er4n,

אהלן חברים, לקח לי הרבה זמן אבל העיקר הגיע הזמן:) בפוסט שפתחתי בסאב פורום ייעוץ לפני רכישת מחשב המליצו לי להתייעץ כאן לגבי איזה זכרון יתאים ללוח אם שלי לפני שאני רוכש הפוסט המדובר windows 7 64bit sp1 8gb ram  intel Core i5-3470 cpu @ 3.2 ghz Samsung 850 evo ssd 250gb slot #1 slot #3 @Spaghet ו @smalul הזהירו אותי מאי התאמה בין הזכרונות או בין הזכרון החדש ללוח אם. ניתוח הנתונים ע"י @Spaghet (סקרינשוט) אז אשמח להמלצה לזכרון שיתאים (מבחינתי, המקסימלי שיתאים למחשב הנ"ל). תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אוקי יש לי זיכרון rdram 1) זה משנה אם אני משתמש בזיכרון אחד של חברה מסוימת ואחד של אחד? 2) אני רוצה המלצה לזיכרון של 128 מגה 3)מה זה משנה נגיד זה בה בשני כרטיסים או אחד?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by oha81,

שלום לכולם, יש לי לוח אם SuperMicro - X8DAi, שיושב במארז SuperChassis 743T-665B, הלוח בעל שני תושבות LGA1366, השאלה שלי היא כזאת, האם קיימת מערכת קירור מים, לשני תושבות המעבדים, והאם היא תתאים למארז שלי (E-ATX)? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. והאם עם המעבדים של AMD כדי שהCas Latency כמה שיותר נמוך?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by PandemicFan,

שלום !! כמו שרשמתי בכותרת, קניתי מעבד מ-KSP ויש מדבקה במרכז המעבד בצד התחתון. האם זה בסדר להרכיב את המעבד ככה ??

11. וכמו כן מה ההבדלים בין ה MSI P965 NEO לבין ה MSI P965 PLATNIUM? קישור ללוח באתר היצרן http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=744

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by gggilad13,

איזה לוח NFORCE 4 יותר טוב? ASUS A8N-SLI Deluxe / ASUS A8N-SLI 939 או GIGABTE GA-K8NXP SLI 939 כמו כן, עוד לוח אם של GIGABYTE שהוא NF4 אבל לא תומך בSLI: GIGABTE GA-K8NXP 939 רוב הסיכויים זה שאני לא הולך לעשות SLI (אולי עוד שנה +-) אני לא צריך ממש את כל הפונקציות היקרות האלה שמציעים הלוחות היקרים של GIGABYTE וASUS אז יש אולי לוחות NF4 אחרים טובים שהם לא כאלה יקרים? זה הדגמים היחידים שנמכרים בארץ? (לקחתי את הדגמים מנועה מחשבים)

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום, אני בונה מחשב שכל ייעודו הוא שרת ביתי להורדות ואחסון. 1. אני יכול להשיג במחיר מצויין מעבד מדגם i5-4570s, האם המעבד הזה מומלץ ? לפי מה שאני קורה מדובר בגרסא Underclocked של ה4570. השאלה האם לביצועים שאני צריך יש טעם ? 2. יש לי במקרה 2 זכרונות 8גיגה HP 1333Mhz, בעוד שאני רואה שהלוח תומך ב1333 ו1600, האם המהירות עבודה הטבעית היא 1333 או 1600 ? האם יש טעם לרכוש זכרונות חדשים במקרה זה ? 3. איזה לוח הוא הזול ביותר שעוד סביר מבוסס B85 ? ראיתי Gigabyte GA-B85M-HD3 ב390 ש"ח, האם יש לאיפה לרדת ? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. חג שמח, מישהו מכיר את הלוחות האלה של ASROCK? מישהו התנסה בכלל עם הלוחות שלהם? ה Instant Boot שלהם הדליק אותי ומהווה שיקול מבחינתי, ואחרי שהייתי נעול על ASUS או Gigabyte אני עכשיו שוב מתלבט... ההבדל ביניהם: G31 - 3100 DX9,VGA; 10/100 G41 - X4500 DX10, VGA+DVI-D, can display Full HD 1080P with VGA DVI-D; 10/100/1000 ההבדל ביניהם 65 ש"ח בקוברה PC ואני מתלבט. אם אני אקח את ה G31 אני אוסיף כ. מסך Sapphire 4350 512MB מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by benchuk,

אז ככה.. בעזרת השם, אני קונה מחשב עוד מעט , ואני לא יודע מה לקחת מבין שלושת הלוחות למעלה. אם אתם צריכים מידע המחשב הולך להיות עם amd5000 ועם 2 ג'יגה זכרון אם אתם צריכים את כל המפרט אני יביא. תודה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום רציתי לדעת עם יש הבדל מורגש בין המעבדים הבאים AMD DUAL CORE 3800 לבין INTEL DUAL CORE 2.6 805 עם אני יעבוד עם שניהם יהיה הבדל משמעותי???? ועוד שאלה עם אני צריך את המחשב להכול אני שחקן בינוני אני גם מפעיל מלא תוכנות ביחד כמו אמיול וכו' וכו' איזה מעבד יש לו מהירות שעון יותר גבוהה?? ולאיזה משתמש מתאים AMD ולאיזה משתמש מתאים INTEL

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by parAzoid,

הזכרונות יהיו לOC[מנסה להגיע כמה שיותר רחוק עם קירור אוויר] מהחנות NEWEGG בלבד. אפשר לחרוג עד 10$ [מקס' 200$] תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מאשר אם הייתי הולך רק על זיכרון 2666 במערכת RYZEN תודה שם מוצר דגם כמות מחיר יחידה סה"כ DDR 4 16G/2666 Samsung 3rd Party D416G2666SA3D 2 ₪ 231 ₪ 462 HP DDR 4 16G 3000 CL16 V6 7EH65AA 1 ₪ 319 ₪ 319

19. שלום לכולם ! ניכנס לי קצת כסף לחשבון ואני רוצה לשדרג ל1GB זיכרון בדקתי 4 יצרים בסכום כסף שאני יכול להוציא - אשמח אם מישהוא יוכל להמליץ לי על אחד: TwinMos 512MB DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader - A-DATA 512MB DDR PC3200/400 Samsung 512MB DDR PC3200/400 - Samsung Original אולי גם צריך לקחת בחשבון שיש לי כרגע PC3200/400 SAMSUNG 2X256 תודה לכל העוזרים במלאכה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by morbidangel,

שלום לכולם ברשותי מעבד amd2800 ולוח אם epox 8hda5j. בדקתי דרך cpuz את מכפלת המעבד והתוצאה היתה x9 (תדר המעבד היה 1800MHZ). כאשר בדקתי את אותו הדבר דרך הביוס היה רשום שהמכפלה היא 10 (cpu clock ratio) ולא היתה אפשרות לשנות. כמו כן תדר המעבד נמצא על 200MHZ. משהו פה לא מסתדר לי, הרי מהירות המעבד מחשבים לפי מכפלהFSBx. הFSB שלי הוא 200, אז איך זה מתחשב בפועל? מישהו מוכן לעשות לי סדר בראש? :s05: תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. כרגע ממספר סיבות אין לי כוונה לרכוש אחד מהכרטיסים המובילים של ati או nvidia . בעוד מספר חודשים מתוכננת להתבצע קנייה שכזו ולכן יש צורך בלוח שיאפשר ניצול מלא של כרטיס מסך כמו 9800 של nvidia (מתוכנן לצאת לשוק בתוך כחודשיים ). לכן בכוונתי לרכוש לוח אם עם הכרטיס המשולב הטוב ביותר . ברור לי שהכרטיסים המשולבים חלשים בהשוואה לכרטיסי מסך ייעודיים. היות ויש לי מסך crt משובח ,אין לי שום בעיה ליהנות ממשחק ברזולוציה של 1024*768 ללא פילטרים ,כל זמן שה- fps ( frame rate per second) אינו נופל מ-25. כך שאני אהיה מבסוט אם אני אוכל להריץ משחקים "ישנים " בני שנתיים-שלוש כמו : Fear ,far cry halflife2 doom3 prey call of duty 2 אם אתם יודעים מהו הלוח עם הכרטיס הגראפי המשולב החזק ביותר ,ר…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by gidonmar,

שלום רב אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי פשוט לשימוש הילדים(פיפא וכדומה) ושישמש גם לצפייה בסרטים שאני מצלם (פורמט MOV) התקציב הכולל הוא 2000 שח השאלות שלי: 1. האם לקחת מעבד עם מאיץ גרפי מובנה, האם זה מספיק לדרישות או שחייב להוסיף כרטיס גרפי נפרד? 2. האם יש המלצות לכאלה? 3. האם יש משמעות גם ללוח האם ולצ'יפסט במקרה זה? 4. ראיתי את המפרט הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2755 באייבורי, זה יכול להיות טוב? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Reality,

אהלן חברים אני מעוניין להוסיף זכרונות במחשב שקיים אצלי 7 שנים הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 כיום יש סטיק 1 - Kingston 4GB DDR3 1333MHz רציתי לדעת מה דעתכם? האם אפשרי? ועד לאיזה נפח ניתן להגיע במצב הקיים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by bigdady,

מה ההבדל בין לוח אם של abit sl לabit-s? איך ניתן למצוא את ההבדל פיזי בניהם? כי קניתי sl והוא נראה בדיוק אותו דבר כמו s

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, המחשב בחלקו בן 6 שנים, משמש בעיקר למשחקים. על הלוח כרגע E8400 3GHZ, וכרטיס מסך 7850HD, ספק 610W. שקלתי האם להוסיף כרטיס נוסף לCF או לרכוש חדש כמו ה 290X, אך נאמר לי שהCPU יוצר צוואר בקבוק. לכן אשמח לשמוע על CPU חלופי מתקדם יותר שיוכל לשבת על אותה תושבתת וישמש לאותם שימושים (בעיקר משחקים). תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.