עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by skuki1,

אהלן! היום החלפתי את הזיכרון שלי בשני סטיקים של 512M של חברת OCZ. הזיכרון עובד נפלא, אך יש לי שאלה איך אני יכול לוודאות שהזכרונות פועלים בדואל? מעבד: P4 2.8C לוח אם: Asus P4S800D תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dog_foot,

יש לי לוח p4p800-e deluxe עם מעבד P4 2.4 אני רוצה לשדרג חלקים אלו. אני מוסיף להם 1024*2, שני כוננים 160GB SATA, צורב DVD, צורב CD. אם אפשרי לוח עם כ.מסך נחמד שיהיה לבנתיים עד שאקנה כ.מסך טוב (נדפק לי ה Leadtek 6800GT 256). הלוח והמעבד שיהיו בין 1500 ל 2000, אם אפשר זול יותר ולא פוגע באיכות ממש אז עדיף, לא ממש צריך לוח תומך OC, אבל אם יש אז למה לא...

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הורדתי היום את העדכון , איך מתקינים אותו ? בעזרת @bios של גיגהביט ?

4. Started by DJO,

היא הוכרזה כבר לפני חודשיים (?), נכון שבהתחלה התגובות היו קרות אבל אחרי שראינו סטפינג יותר מתקדמים ראינו שיש למעבד הזה פוטנציאל לאוברקלוקינג, הוא יכול להגיע יותר גבוה, לוקח פחות חשמל ופחות חם. זה לא דיון על העם הליבה הזו זה משהו חסון או לא. אני רק רוצה לשאול מתי נראה אותה בחנויות... בארה"ב כבר ניתן לקנות אותה? אני לא מדבר רק על ה XP 2200 אלא גם על 1600/1700 עם הליבה הזאת. תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום חברים. אני מתלבט בין 2 לוחות אם שסך הכל שניהם מתאימים לצרכים שלי ושניהם עולים כמעט אותו דבר (סביבות ה-500 ש"ח). בשניהם יציאות מובנות למסך כי אני לא קונה כרטיס מסך חיצוני. ASRock H67M-GE GIGABYTE GA-HA65M-UD3H-B3 הדברים הבולטים ששמתי לב אליהם: ל-ASRock יש eSata ו-5 חיבורי Sata לעומת הג'יגהבייט שלו יש 6 Sata. ל-ASRock יציאה אופטית מובנית. לג'יגהבייט אין, אבל יש לו חיבור על הלוח שאמור להתאים ל-Bracket שאפשר לקנות (אני עוד לא בטוח אם זה מתאים, זה בבירורים. אם מישהו מכיר את זה אני אשמח לתגובה גם על זה). ה-ASRock הוא עם צ'יפסט H67, הג'יגהבייט עם H61. תודה מראש לכולם.

6. Started by shlomom,

שלום, ברצוני לקנות מחשב מבוסס AMD 64 3000+ 939 ו CHIPSET של NVIDIA NFORCE4. אני חושב לקנות את ECS KN1 כי יש לו רשימת פיצרים מרשימה באיזור 750 ש"ח SATA II, FIREWIRE, 811G USB2 הסקירות על הלוח משבחות את תכונותיו הרבות והחיוביות אבל מצינות שה BIOS לא ידידותי ל OVERCLOCKING ושרכיב הסאונד "מיושן" ותומך ב 6 ערוצים. לי זה לא משנה כל כך היות ואני לא מתכוון לשחק עם ה SETTINGS. אז ... האם מישהו יכול לומר מה רע בלוח הזה ואם אפשר על מה הוא מסתמך תודה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by siin,

מערכת XP מעבד פנטיום 4 ואו AMD 64 ללא שימוש בגרפיקה כבדה ובטח שללא משחקים. האם זיכרון 1G יספיק כדי להוריד למינימום את השימוש בשימוש PF בדיסק הקשיח ? מה הנפח המתאים לכך, 1G 1.5G? או שבכל מקרה המערכת תשתמש ב-PF? פשוט נשבר לי ה-@#@ מהאיטיות של המחשב, אני רואה את זה גם אצל אחרים שיש להם מחשב חזק עם 512MB זיכרון פיזי. אני רוצה שבכלל לא יעשה שימוש בדיסק הקשיח, לא אכפת לי לרכוש מעבד תותח, כרטיס מסך וקול מצידי שיהיה מובנה. או שאשדרג את הקיים, זאת אומרת ביי ביי למעבד, לוח, וזיכרון בלבד, כל השאר די מעודכן, צורב, סידי, דיוידי, אולי ארכוש דיסק נוסף כדי להגדיל את הנפח (הרבה הורדות!!!). כך כל שאצטרך הוא: מעבד, לוח מתאים (מצידי שהכל יהיה מובנה) ו - ה - ר - ב- ה זיכרון פיזי. בכוונה לא…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Rockstatement10,

אני בעקרון רוצה לקנות מחשב לאחי אך התקציב מוגבל, מתלבטים בין יד2 לבין חדש מחנות. איך המעבד Q9550 בהשוואה ל-i3 2100? ואיך הוא בהשוואה ל- i3 4160? אני יודע שה-i3 חדיש בהרבה, אבל מי עדיף בכל זאת למשחקים למשל? q9550 תומך ב-DDR2 נכון?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by sdfzxc,

איפה ניתן למצוא בארץ בחנות מחשבים (שיש לה במלאי, ולא באתר עם "הבטחה" להזמין תוך שנה), 2 סטיקים של 1024 מגה כל אחד, מסוג DDR1 עם ביצועי OC סבירים ובמחיר שפוי של פחות מ 1400 ש"ח ?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Lepessi,

שלום לכולם אני לא NOOB במחשבים ולמעשה גם עבדתי כטכנאי הרכבות כמה זמן והרכבתי מערכות גיימינג בחיי. אף פעם לא נתקלתי בתקלה כמו שיש לי כרגע, הסיפור הוא כזה (בקצרה) יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים וקצת והלוח שהותקן בו היה לוח זול ומחורבן של MSI לתושבת 1156. הלוח הראשון פשוט הפסיק לעבוד בשלב מסוים ופשוט היה נכנס ללופ אין סופי של כיבוי והדלקה (NO POST) וכך גם השניים הבאים אחריו שהוחלפו באחריות על ידי החנות שבה נרכש. בפעם הרביעית (עכשיו) החליטו להחליף ללוח של GIGABYTE מכיוון שלטענתם יותר אמין ולא תחזור על עצמה אותה הבעיה, כמובן שכבר פגה האחריות והנה התרחשה לה אותה בעיה שוב. אני אבנה מערכת חדשה מאפס, יותר טובה, אבל השאלה שלי היא האם לדע…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by hagay,

:asthanos:

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by cohenha,

שלום לכולם האם מישהו יכול לתת לי רשימה של כל המעבדים של אינטל וAMD עם פירוט על כל מעבד (כל חברה בניפרד) ומחיר בארץ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by raz2058,

אני ואחי מחליפים בין המחשבים שלנו את הלוחות והמעבדים , זאת אומרת שאני מקבל את הלוח והמעבד שלו והוא את שלי . בכל מקרה רציתי לדעת איך עושים את זה ומה הסיכונים ? ובנוסף אנחנו צריכים להחליף גם את הקירור שלנו .. כי לי יש מוג'ן 2 ולו אחד מעפן .. אז אשמח למדריכים \ סרטונים איך לפרק ולהרכיב לוח וקירורים .. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by TomL94,

היי חברים. לחבר יש מחשב מאוד ישן, הלוח אם והמעבד שלו ממש outdated והוא מעוניין בשדרוג. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג קל, משחקי רשת קלים בעיקר, הוא מוכן להשקיע בסביבות ה1000 לשדרוג. המערכת הקיימת כרגע: לוח אם - Intel DG31PR מעבד - Intel XE 945 כ. מסך - GT 430 ראם - 2GB ספק 600W (לא זכור לי איזה כרגע) בכל אופן, ברור שצריך לשדרג כרטיס מסך בעתיד, אבל אני חושב שהכי דחוף כרגע זה המעבד, ולכן גם הלוח. הראם גם ללא ספק לא מספיק והוא ירחיב בעתיד הקרוב. בכל אופן מה שחשבתי עליו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪785 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪287 סה…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by omerha,

הי, הרכבתי אתמול מחשב חדש , מפרט E6600 ASUS P5K-E 2GB DDR II 1066 משום מה הקריאה טמפ' שלי דרך ה AI וגם ASUS BROB ,רחוקה מלהיות מדוייקת בין 230 -240 מעלות !! יש דרך לתקן את זה ?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום! רציתי לשאול אם יש אפשרות (אני כמעט בטוח שיש ) ל2 מעבדים (לא מעבד כפול ליבה!) שיפעלו על מחשב אחד הכוונה היא או ל-2 תושבות למעבד על לוח אם או איזה אפשרות אחרת כמו גוף חיצוני וכו' אך כל דבר אחר גם יתקבל בברכה ואני ישמח! תודה מראש לכל מי שינסה/יעזור.............tnxx

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by core_i7,

אני שוקל לרכוש מערכת מבוססת מעבד core i7 ויש לי שאלה לגבי הזכרונות, איזו תצורה עדיפה יותר, 3x1gb בטריפל צ'אנל או 2x2gb בדואל צ'אנל? האם ההבדלים זניחים בין 3gb ל 4gb בתצורות הנ"ל? אני עומד להשתמש במערכת הפעלה 32 ביט לפחות בזמן הקרוב כך שבמילא לא אוכל לנצל את ה 4gb במלואם. בנוסף, המחירים של ה-3gb וה-4gb די זהים כך שזה לא שיקול של מחיר. בנוגע לשידרוגים עתידיים, אני מניח שאם אקנה את הדואל צ'אנל הנ"ל אוכל בעתיד להוסיף עוד סטיק של 2gb וליהנות מ 6gb בטריפל צ'אנל, ולעומת זאת אם אקנה את הטריפל אני מניח שלא יהיה לי שימוש בהם כאשר ארצה לשדרג את הזיכרון. אשמח לחוות דעתכם. תודה ושבת שלום.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. חשוב גם מקום ל GEFORCE 970 GTX שלי כמובן אשמח להמלצה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by nashdy,

שלום לכולם , ותודה מראש. האם לוח אם asrock extreme 9 לא זקוק לגשר קרוספייר? לפי מה שהבנתי יש לו צ׳יפ מובנה שיעשה את פעולה .

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. כרגע יש לי את המפרט הבא: Intel pentium 4 3.0 Prescott 32 bit Asus לא משנה כרגע הדגם 2*512 DDR גם לא משנה המהירות והחברה אני לא מעוניין לקבל ביקורת על המפרט או הצעות אחרות למפרט וכו' אלה אני רוצה שתתמקדו בשאלה שלי מה יותר משתלם מבחינת ביצועים (לא מבחינת תשלום) ל 4-5 השנים הקרובות מעבד 32 ביט או 64 ביט (אני לא מעוניין בשידרוג במשך 4-5 השנים הקורובות) במקרה ואני לקוח 64 ביט אני חייב לקחת לאוח אם אחר וזיכרונות DDR2 שכל זה + תוספת של 90$ אז מה יותר שווה להוסיף את ה 90$ (שאין לי בעיה להוסיף) וקחת 64 ביט או להישאר אם 32 ביט? אני חוזר שוב אני לא מעוניין בתשובות כמו קח 32 אחרי שנה תשדרג אני לא מתכוון לשדרג/להחליף/לקנות מחשב חדש או חלקים בודדים (רק אולי כרטיס מסך) במשך 4-5 שנים הבא…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by erez999,

אני רואה שבעבור מחשב של ~2000 ש"ח לעבודה משרדית רבים כאן ממליצים לקנות מעבד intel E6300 שהוא Pentium Dual-Core. לפי מה שאני יודע זהו מעבר יחסית ישן בן כמה שנים. האם כשקונים היום מחשב חדש לא עדיף להשקיע עוד לא הרבה ולקנות מעבד core 2 due שהוא מדור יותר חדש? האם באמת לא יהיה הבדל בין מעבדים משני הדורות האלו לא היום ולא בעוד נניח 3-4 שנים? ארז.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום אני כרגע עם 16gb ( 2x8) ורוצה לשדרג ולרכוש עוד זוג כרטיסי זכרון של 16 שיהיה סהכ 32 מותקנים אצלי הזיכרונות מהדגם הבא: Corsair Vengeance RGB 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 Memory Kit מקט יצרן : CMR16GX4M2C3200C16 איני מוצא בחנויות את אותם הזכרונות , מה עושים ? יש אפשרות להוסיף זכרונות שונים ? יש זכרונות מסויימים שמתאימים בהתאם לדגם הנ"ל? ראיתי זכרונות דומים שההתחלה של מקט יצרן זה CMK... זה משנה לי ?

23. העניין הוא כזה, לפני כחודשיים רכשתי את המחשב החדש שלי ובסך הכל הכל נראה לכאורה תקין. עד ש.... לפני כשבוע בא אלי חבר שמבין מאוד במחשבים ואמר לי, ידיד המחשב שלך לא עובד חלק. הורדנו את כל התוכנות המקובלות לבדיקה, 3DMARK, AQUAMARK3, PCMARK04 לאחר בדיקות שונות גליתי שהתוכנות העובדות על הכרטיס הגרפי מראות תוצאות לא ראות 3DMARK03: 18434 AQUAMARK03: 44238 אולי זה לא הכי טוב אבל אני יכול להסתדר עם זה ופה מתחילה הבעיה הרצינית, כאשר בדקתי בתוכנה PCMARK04 גליתי שבזמנים שטנים אני מקבל תוצאות מטורפות פעם אחת 1200 פעם אחת 800 פעם נוספת 4687 בקיצור כל יום הוא שעה שונה תוצאות שונות לגמרי באותה מערכת ללא שינוי כלשהו. לאחר בדיקות שונות גיליתי שכאשר אני מעלה את המחשב ונכנס ל-BIOS שמתי לב במה…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by esaly,

שלום! אני מעוניין להוסיף למערכת שלי עוד ג'יגה זיכרון (כרגע יש לי ג'יגה אחד) ורציתי לדעת אם זה ישפר משמעותית את הביצועים... אני משחק הרבה, מוריד גם באימיול ובקליינט של ביטורנט וגולש במספר טאבים גדול... אני משתמש בXP ואין כוונה לעבור בנתיים לויסטה, רק שיצאו משחקים שתומכים בDX10... המפרט שלי בצד... אשמח לתגובות...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום ! קודם כל אני אנצל את ההזדמנות (השנייה שלי) ואגיד שלום - אני חדש פה אז לשאלתי.. מה יותר טוב לקנות מחשב פנטיום 4, 3.4 מעבד ליבה כפולה (2mb*2) או Core2 את ה-E6600 ? אם אפשר בבקשה לתת לי נימוקים למה X יותר טוב מ-Y אז בכלל... אם זה מבחינת מחיר.. אם זה מבחינת ביצועים... ואם זה בכלל מבחינה שאתם מבינים. כי אני לא ממש מומחה במחשבים () ובגלל זה אני מאוד אשמח אם תייעצו לי. תודה רבה על עזרתכם שי

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים