מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח p4p800-e deluxe עם מעבד P4 2.4 אני רוצה לשדרג חלקים אלו. אני מוסיף להם 1024*2, שני כוננים 160GB SATA, צורב DVD, צורב CD. אם אפשרי לוח עם כ.מסך נחמד שיהיה לבנתיים עד שאקנה כ.מסך טוב (נדפק לי ה Leadtek 6800GT 256). הלוח והמעבד שיהיו בין 1500 ל 2000, אם אפשר זול יותר ולא פוגע באיכות ממש אז עדיף, לא ממש צריך לוח תומך OC, אבל אם יש אז למה לא...
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים לכול מי שמבין באמת אני רוצה לבנות טיל בליסטי אני רוצה בבקשה שמשהו יגיד לי איך קוראים ללוח אם עם שתי מעבדים לא יקר וגם לא פשוט משהו טוב אבל לא יקר מי שמבין מבין. וגם איזה זיכרון כדאי לי לקחת (sdram ddr .........וכ'ו) כמובן שזה קשור ללוח אם אם אפשר תגובת רצניות מאנשים שמבינים עניין אם אני יצליח ארגן מהר הכול אני יפרסם פה את המחשב והביצועים שלו אני רוצה לשים לו שתי מעבדים של כול אחד 2.5 בתודהההההההההההה רבההההההההההה מראש רותם on-line :bash: :bash:
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, כניראה כמו רוב שואלי הפורום:-) החלטתי ללכת על מעבד AMD כי הוא משמעותית יותר זול מINTEL. אני צריך כח חישוב כי אני מריץ לפחות 2 OS בו זמנית (VIRTUAKL BOX) בגלל זה גם לקחתי 16 GB זיכרון ולא רק 8GB. העניין הוא שבהתחלה חשבתי ללכת עם לוח של GIGABYTE Gigabyte 990XA-UD3 AM3 שניראה לא רע בכלל. אבל אז בחנתי עוד אופציות ומצאתי שגם לוחות ASROCK לא רעים, חשוב לי עמידות בנפילות מתח וחשמל (ולכן לקחתי ספק של CORSAIR CX) וראיתי שלפחות לכאורה ASROCK ו ASUS יותר מוכנים ועמידים לכך מGIGABYTE.(מי שחושב ש UPS יעזור לו, רוב ה UPS במחיר מתחת ל 1200 שקל בארץ הם פח שלא נדע...). ראיתי רק ב PLONTER לוח של ASROCK ל AMD, ב KSP ו IVORY אין בכלל וב IQPC שראיתי שאמ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי חברים אני מעוניין במעבד 8700K הלוח שלי הוא-ASUS Z170-P הוא בן שנתיים כמעט והוא תומך במעבד שלי I76700 הרגיל\ולא ה K עכשיו יש מצב שאני יכול להחליף רק מעבד ממקום לוח?כי הלוח נראה לי תומך גם בחדשים אבל זאת רק דעתי. הוא תומך למשל ב DDR4 בזכרונות וכדומה. השידרוג העיקר יהיה מעבד וכרטיס מסך: מעבד I78700K כרטיס מסך Asus GTX 1080 ROG STRIX 8GB GDDR5X DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E כמו כן איפה הכי זול\אמין לרכוש את שני הדברים הנ''ל? תודה מראש לעוזרים שבת שלום. אגב המעבד הוא ככה: מעבד אינטל Intel Core i7 8700K 3.7Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסלרון יושב על לוח שאין לי מושג איך אני יודע של מי החברה, והפנטיום3 יושב על לוח של אינטל. ויש לי 2 כרטיסי מסך, אחד GEFORCE 32MX הישן ואחד ATI נדמה לי 2. אז איזו קומבינציה תתן לי את המחשב הכי טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש (כנראה מחר) ואני צריך בדחיפות לוח ל805D , 667DC כרטיס קול+רשת מובנה ציפ'סט 915G לפחות עכשיו בקשר למחיר כמה שיותר נמוך יותר טוב.... אני מכווה שיש משהו ב600שקל +- עכשיו זיכרון חשבתי על G.Skill DDR2 667MHZ 1G DC 5-5-5-15 האם הם יהיו מספיק טובים לOC קטן? איזה זיכרון טוב יש בסביבות ה600-700 שקל ? ( DC;1G;667 )
-
- 40 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מי עדיף ולמה ? מה אתם אומרים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח אם ASUS H81MA, שבב Pentium G3250. קירור של ארקטיק די בסיסי (אין לי את הדגם). מה שהזוי לי ורציתי לשאול עליו זה שהליבות עומדות על האחת 21-23 והשנייה 24-26, כאשר החבילה ~31 קבוע... איך זה הגיוני שהלוח עומד על 20 מעלות מעל טמפ' הרתיחה ? יכול להיות שזה דפקט בשבב קריאה/בתוכנה, או זה ככה אמור להיות? אני משחק WOW, HOTS וLOL הכל על אולטרה עם AA גבוהה ביותר חלק קבוע 90 FPS ומעלה אז כאילו הכל פנאן אני רק שואל כי אני חושש ואני לא רוצה שאם הלוח פגום זה יפגע בכרטיס מסך.... GTX750 עריכה: טמפ' כרטיס מסך במנוחה 22C.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף E7500 או Phenom II x3 Tripple-Core 710 שניהם בערך באותו מחיר ואני לא יודעה מה עדיף לבחור ואם הפנום החדשים טובים
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי השוואה באתר של ג'יגהבייט ההבדלים ביניהם מסתכמים בזה: Audio: B75 - Realtek ALC887, H77 - VIA VT2021 codec LAN: B75 - Realtek GbE LAN chip, H77 - Atheros GbE LAN chip Expansion Slots: B75 - 1xPCI-E X16, 1xPCI-E X4, 2X PCI. H77 - 1xPCI-E X16, 1xPCI-E X4, 1xPC-E X1, 1X PCI Storage Interface: B75 - 1 x SATA 6Gb/s, 5 x SATA 3Gb/s. H77 - 2 x SATA 6Gb/s, 4 x SATA 3Gb/s + RAID Support בH77 יש עד 10 חיבורי USB 2, בשני 8. בשניהם עד 4 חיבורי USB 3. מפרט: i5 3450, sapphire 7850, a-data ddr3 1600 1.5v, seasonic s12ii 520w. ועכשיו להתאמה לצרכים שלי: אני לא מתכוון להשתמש ב SLI/CROSSFIRE ככה שלא משנה כל הסלוטים. לאן ואודיו? חשוב בערך כמו המקשי מולטימדיה הלא שימושיים שיש לי על המקל…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איזה לוח NFORCE 4 יותר טוב? ASUS A8N-SLI Deluxe / ASUS A8N-SLI 939 או GIGABTE GA-K8NXP SLI 939 כמו כן, עוד לוח אם של GIGABYTE שהוא NF4 אבל לא תומך בSLI: GIGABTE GA-K8NXP 939 רוב הסיכויים זה שאני לא הולך לעשות SLI (אולי עוד שנה +-) אני לא צריך ממש את כל הפונקציות היקרות האלה שמציעים הלוחות היקרים של GIGABYTE וASUS אז יש אולי לוחות NF4 אחרים טובים שהם לא כאלה יקרים? זה הדגמים היחידים שנמכרים בארץ? (לקחתי את הדגמים מנועה מחשבים)
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 לוח MSI PM8Z/3-V S775 800 MHZ THZV איזה זיכרון מתאים ואיזה גודל למחשב כזה האם יש קשר בין הזיכרון למהירות האינטרנט תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
1 מה נותנת לי הליבה הגרפית (שיפור באיזה תחום וכמה אחוזי שיפור) 2 אם אני לא מתכנן oc אז יש טעם לקנות p67 ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה האם במישחקים האתלון יותר טוב או האופטרון??...ואותו דבר גם לגבי עבודות משרדיות ועבודות רגילות בווינדוס?......ובכלליות מה כדאי.?.. וגם לגבי אובר קלוק..... תודה לכל העוזרים......
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני בודק איזה סוג זיכרון פנימי יש לי מבלי לפתוח את המחשב.........(תוכנה או משהו?!) אני שואל כי קיבלתי השבוע מחשב חדש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי לוח ASUS P9X79PRO כמה מהפינים בסוקט 2011 שבורים ועקומים- כנראה שצריך להחליף את כל הסוקט מכירים מעבדה/טכנאי שיכולה לתקן לי את הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם תראו הודעות אחרונות שלי הייתה לי בעיה עם ההארדיסק ועדיין נמשכת A disk read error occurred לפני שאני מעלה את הווינדוס ולא נותן לי להעלות וכשאני אני לוחץ ריסט זה שוב קורא שאני מוציא את הכבל IDE מההארדיסק ומחזיר חזרה לפעמים זה מסתדר ולפעמים לא. ניסיתי לשים כבל שהיה לי מפנטיום 3 ועדיין זה לא עזר שמתי לב גם שהכבל לא מתלבש כמו שצריך על היציאה של ה IDE שעל הלוח אבל הוא עבד כשקניתי את המחשב, סטירה לא? אולי משהו נדפק? בקיצור בזיגזג אמרו לי שהבעיה כנראה שההארדיסק מת והוא עובד מדי פעם אבל בתוכנה של WD זה לא הראה שום בעיות עכשיו צריך קצת כוח כדי להכניס את הכבל ל IDE כי הוא לא מתלבש משהו אז נשבר הצד של הפלסטיק הירוק ועכשיו אי אפשר לחבר לשם כלום הלוח הוא ABIT NF7-SL ויש לי עליו אחרי…
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני משתמש במעבד כפול ליבה כבר 3 שנים, ולאחר שהתקנתי את CALL OF DUTY BLACK OPS הבנתי שהמעבד היא הסיבה היחידה לכך שהמשחק מקרטע (יש לי 3 ג'יגה זכרון וRADEON HD4770 כרטיס גרפי). לכן.. החלטתי שזה הזמן לשדרג (נראה לי שהמעבד פשוט ישן מדי, אשמח אם תאשרו את הדבר). הבנתי שהדרישה המינימלית לCOD BO היא E6600 או X3 8750 של AMD. אני לא רוצה לעשות שינוי יותר מדי כולל של לוח אם בנוסף למעבד אז אם לוח האם לא תואם לאחד מהמעבדים האלה נראה מה נעשה.. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הזכרון הזה עובד עם amd64... כי קניתי.. הוא עשה מלא בעיות (תקיעות כל הזמן) ופנדה נתנו לי 3200 האם יש הבדל ביצועים גדול?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המעבדים E4400, E6320, E6420 מתחילים להמכר בארץ כנראה נעה הראשונים שמתחילים עם המכירה, הנה קישורים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7489 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7490 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7488 ד"א, אני מתכנן לקנות מחשב עד סוף החודש בערך, איזה מעבד כדאי לי לקחת? עד עכשיו בניתי על הירידת מחירים של ה E6600. יום טוב עריכה: שכחתי להוסיף שגם המעבדים השתפרו וגם המחירים ירדו (לפחות ככה זה בנעה), ה E6300 BOX עלה 1150, עכשיו עולה 1070 וזה E6320, כנ"ל גם לגבי E6400 ו E4300. אולי בסוף אני עוד יקנה מהם =]
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האים זה תקין? בזמן משחקים כגון PUBG GHOST RECON FORTNIGHT COD WWII כרטיס המסך הוא ASUS GTX 1060 DUAL OC 6 GB דרייבר כרטיס מסך מעודכן לאחרון. זיכרון CRUCIAL 8GB 2400 MHZ
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מסטרים על 720/30FPS בלי בעיה האמת כך שזה לא כל כך רלוונטי לי, ובמשחקים גם ככה עובד כמו טיל, אבל בגדול הביצועים של 5820K בSTREAMING נניח ב1080\30 או 720/60 (כי 1080/60 אני לא יכול גם ככה מבחינת אינטרנט) משתפרים משמעותית? הייתי יכול תכלס להוסיף לתקציב עוד איזה 1500 שקל ולהביא לוח של MSI ו5820K ועוד DD4 מהפשוטים, מקריאה באינטרנט הבנתי שיש הבדל רק ברינדור כבד - אמת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-