עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray הוא עם 4 ליבות ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, התקנתי ווינדוס 7 על מחשב ישן שלי ומערכ ההפעלה windows 7 ultimate בעברית לא מזהה את כרטיס הקול שנמצא על לוח האם. לוח אם ASUSP4P 800 SE. חיפשתי באתר של ASUS.. אין דרייברים לאודיו למערכת ההפעלה ווינדוס 7 עזרה בבקשה? אולי אפשר להתקין דרייבר אחר ???

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by cold fire,

אני רוצה לקנות לוח אם איכותי של asus או gigabyte (מתוכנן oc למעבד e6300 אבל לא גדול במסגרת האירור שבא יחד אם המעבד) ראיתי את הלוח אם GA-965P-DS4 אך הוא עולה 1200 אבל הוא בא אם heatpipe (האם זה חשוב שיש heatpipe כי לי אמרו שכן) האם יש אופציות אחרות אך לא נופלות ממנו תודה לעוזרים (תמיכה של יותר מ2GB זכרון אני קונה 2GB אז שיהיה מה לשדרג בעתיד) ללא vga כמובן, יהיה נחמד אם תיהיה לו יציאה של sata מאחור(איפה הlpt ,usb וכ"ו) וגם כן תמיכה במהירות 800mhz לזכרון (לא תיהיה בעיה - התקציב מרשה) תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי חברים אני מעוניין במעבד 8700K הלוח שלי הוא-ASUS Z170-P הוא בן שנתיים כמעט והוא תומך במעבד שלי I76700 הרגיל\ולא ה K עכשיו יש מצב שאני יכול להחליף רק מעבד ממקום לוח?כי הלוח נראה לי תומך גם בחדשים אבל זאת רק דעתי. הוא תומך למשל ב DDR4 בזכרונות וכדומה. השידרוג העיקר יהיה מעבד וכרטיס מסך: מעבד I78700K כרטיס מסך Asus GTX 1080 ROG STRIX 8GB GDDR5X DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E כמו כן איפה הכי זול\אמין לרכוש את שני הדברים הנ''ל? תודה מראש לעוזרים שבת שלום. אגב המעבד הוא ככה: מעבד אינטל Intel Core i7 8700K 3.7Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by shlomom,

שלום, ברצוני לקנות מחשב מבוסס AMD 64 3000+ 939 ו CHIPSET של NVIDIA NFORCE4. אני חושב לקנות את ECS KN1 כי יש לו רשימת פיצרים מרשימה באיזור 750 ש"ח SATA II, FIREWIRE, 811G USB2 הסקירות על הלוח משבחות את תכונותיו הרבות והחיוביות אבל מצינות שה BIOS לא ידידותי ל OVERCLOCKING ושרכיב הסאונד "מיושן" ותומך ב 6 ערוצים. לי זה לא משנה כל כך היות ואני לא מתכוון לשחק עם ה SETTINGS. אז ... האם מישהו יכול לומר מה רע בלוח הזה ואם אפשר על מה הוא מסתמך תודה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by hadarelk,

יש לי מחשב לעבודה DELL VOSTRO 3900 עם מעבד i7-4790, כרטיס מסך GeForce GTX745 4G ו16GB RAM. רוב העבודה היא עם סולידוורקס - הרכבות גדולות וריבוי פיצ'רים. ממה שקראתי בהרבה מקומות כדאי קודם לשדרג את המעבד לפני שאני משדרג את הכרטיס מסך. לפי המפרטים של אינטל, המעבד הכי חזק עם FCLGA1150 זה מה שיש לי. הצ'יפסט של הלוח אם הוא Intel H81. הצעות איך אפשר לשדרג כדי לקבל עבודה מהירה וחלקה יותר? לוח אם ומעבד? או רק מעבד אחר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Gnome,

שלום, במפרט שאני רוצה לקנות יש אתה הלוח ABIT IC7. אבל נזכרתי שיש איתו בעיה בקול :-\, ראיתי את זה בכל מני מקומות. בכל מקרה הרצתי חיפוש ומצאתי על זה עוד חומר מדיונים שהיו בעבר. עכשיו אני לא יודע מה לעשות אני מפחד לקנות את הלוח הזה (כי ויתרתי על ה AUDIGY 2 מהסיבה שהשימוש בו יעשה רק בעתיד ואין בו צורך עכשיו), ואז אני אתקל בבעיות בקול. וזה דבר שאני ממש לא רוצה. לא בעיות בשמיעה ולא בעיות במיקרופון. :-\ אז אני אשמח אם תגידו לי מה כדאי לעשות. אם לקנות אותו או לא לקנות אותו. אשמח גם אם תגידו לי איזה לוחות אם אני אוכל לרכוש במחיר דומה עם ביצועים דומים (המחשב נועד לעריכת ווידאו, אם יש צורך אז אני אכתוב את המפרט). ומה עם ה ASUS P4P800 DELUXE? אני יודע שהוא טוב אבל הבעיה הי…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by raz2058,

אני ואחי מחליפים בין המחשבים שלנו את הלוחות והמעבדים , זאת אומרת שאני מקבל את הלוח והמעבד שלו והוא את שלי . בכל מקרה רציתי לדעת איך עושים את זה ומה הסיכונים ? ובנוסף אנחנו צריכים להחליף גם את הקירור שלנו .. כי לי יש מוג'ן 2 ולו אחד מעפן .. אז אשמח למדריכים \ סרטונים איך לפרק ולהרכיב לוח וקירורים .. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שימושים [גיימינג, עריכה גראפית וכו']: גיימינג כבד , אני רוצה לשחק בעיקר ב GTA IV על VERY HIGHT ושמעתי שצריך מעבד 4 ליבות נכון ? לוח אם: G31TM-P35 ספק כוח:בנתיים יש לי מעבד מעפן 300 WAT עוד מאט אני קונה ספק כוח SS 500 WAT כרטיס מסך: בנתיים יש לי GEFORCE 9300 GS אבל אני קונה עוד מאט GTX460 תקציב: 600 אני רוצה כמה שיותר פחות אבל שיהיה הכי טוב שאפשר OverClock:לא חנות מועדפת:KSP בקשות מיוחדות: כן אני משדרג תכרטיס מסך וספק כוח , בנתיים נשאר לי רק המעבד . אני כבר בטוח על הדברים שאקנה רק נשאר לי מעבד . אה ועוד משו הלוח אם שלי בסדר ? לא צריך להחליף אותו אחים שלי אל תכניסו משו ביקר אני לא ממש רוצה להשקיע בזה פשוט אני רוצה שיעבוד לי טוב אין לי תקציב ממש גבוה אבל אני ישיג אבל עדיין ל…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by erez999,

אני רואה שבעבור מחשב של ~2000 ש"ח לעבודה משרדית רבים כאן ממליצים לקנות מעבד intel E6300 שהוא Pentium Dual-Core. לפי מה שאני יודע זהו מעבר יחסית ישן בן כמה שנים. האם כשקונים היום מחשב חדש לא עדיף להשקיע עוד לא הרבה ולקנות מעבד core 2 due שהוא מדור יותר חדש? האם באמת לא יהיה הבדל בין מעבדים משני הדורות האלו לא היום ולא בעוד נניח 3-4 שנים? ארז.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ironman405,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש,ואני לא יודע אם משתלם להוסיף עוד 800 שקל לE6600 ,השאלה אם יש הבדל משמעותי בביצועים ,אני לא מועניין לבצע OVERCLOCKING ?

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום יש לי מעבד I7-7700K ושמתי לב בהשוואה כאן שהתושבות הם אותו הדבר בין שני המעבדים, זה אומר שהלוח שלי Asus z270f gaming מתאים לזה? ואם כן, עלי רק להחליף זכרונות או שגם זה לא? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. כמה יעלה מוצר הדגל חסר התקדים של AMD לשוק הביתי? כעת יש לנו רמז עסיסי לכתבה

14. Started by BoOoM2008,

הגשר הצפוני מנהל את התקשורת בין מעבד זיכרון AGP גשר דרומי הגשר הדרומי מנהל את התקשורת בין בקרי IDE ערוץ PCI התקני LEGACY (כל המקלדת, עכבר, פורטים) USB מה זאת אומרת מנהת את התקשורת?

15. נראה לי הרכישה הכי גדולה של אינטל אי פעם, כמעט 17 מילארד דולר כאשר הסיבה היא כמובן בעיקר בהתחלה לשוק השרתים. תוך שנה נראה מעבדי XEON משולבי FPGA ואולי אחרי זה גם לשוק המשובץ / פלאפונים. יש שמועות שאינטל מייצרת מעבדים כאלו כבר כמה שנים במיוחד לשרתי ה BING של מיקרוסופט. האם NVIDIA צריכה להילחץ מזה ? http://www.wsj.com/article_email/intel-agrees-to-buy-altera-for-16-7-billion-1433162006-lMyQjAxMTE1MDAyMTEwNzE0Wj

16. אז AMD ממשיכה להוציא מעבדים חדשים. המעבדים מהסדרה הזאת כמובן פחות רלוונטיים למשתמשי קצה ומיועדים לשרתים אבל כמובן , מתבססים על אותה הארכיטקטורה החדשה שלהם, כמו RYZEN ולפחות לפי המודגם בסרטון הזה, הביצועים גם בתחום השרתים מצליחים מאוד אל מול המעבדים של אינטל, גם החזקים ביותר. הכרזה על מעבדי NAPLE של AMD והשוואה למעבד Intel Xeon E5-2699 V4

17. Started by Aviram Tavor,

היי, בחיפוש אחר מחשב נייד חדש, אני שם לב שהרבה דגמים באים עם מעבדים של 2 ליבות. לדוגמה, המעבד i3-1115G4 : https://tms.co.il/workstations/notebooks-tablets/notebook?product_id=105509&sort=p.price&order=ASC סליחה על הבורות, זה לא סטנדרט ״ישן״ מדי? או, שעבור מחשב נייד בסיסי זה מספיק? (בהנחה שמדובר בשימוש די קל כמו הרצת קוד פשוט, מסמכים, דפדפן ומקסימום נטפליקס, ובהנחה ששאר הפרטמרים לא רלוונטיים, או דומים למחשב בלינק). או, שבכל זאת רצוי להתעקש על 4 ליבות? וגם, אני מניח שמעבד חלש יותר יתן יותר זמן סוללה? אני שואל ספציפית כאן ולא בפורום יעוץ לפני קנייה, עניין המעבד זה הדבר היחיד שחסר לי להבין. תודה!

18. Started by TomL94,

היי חברים. לחבר יש מחשב מאוד ישן, הלוח אם והמעבד שלו ממש outdated והוא מעוניין בשדרוג. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג קל, משחקי רשת קלים בעיקר, הוא מוכן להשקיע בסביבות ה1000 לשדרוג. המערכת הקיימת כרגע: לוח אם - Intel DG31PR מעבד - Intel XE 945 כ. מסך - GT 430 ראם - 2GB ספק 600W (לא זכור לי איזה כרגע) בכל אופן, ברור שצריך לשדרג כרטיס מסך בעתיד, אבל אני חושב שהכי דחוף כרגע זה המעבד, ולכן גם הלוח. הראם גם ללא ספק לא מספיק והוא ירחיב בעתיד הקרוב. בכל אופן מה שחשבתי עליו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪785 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪287 סה…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אם אני קונה עכשיו מעבד AMD 1800+ עם לוח אם נומלי, עד איזו מהירות עתידית הלוח יתמוך?? והאם AMD בכלל תוציא מעבדים נוספים שיעבדו עם סוקט A??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by siin,

מערכת XP מעבד פנטיום 4 ואו AMD 64 ללא שימוש בגרפיקה כבדה ובטח שללא משחקים. האם זיכרון 1G יספיק כדי להוריד למינימום את השימוש בשימוש PF בדיסק הקשיח ? מה הנפח המתאים לכך, 1G 1.5G? או שבכל מקרה המערכת תשתמש ב-PF? פשוט נשבר לי ה-@#@ מהאיטיות של המחשב, אני רואה את זה גם אצל אחרים שיש להם מחשב חזק עם 512MB זיכרון פיזי. אני רוצה שבכלל לא יעשה שימוש בדיסק הקשיח, לא אכפת לי לרכוש מעבד תותח, כרטיס מסך וקול מצידי שיהיה מובנה. או שאשדרג את הקיים, זאת אומרת ביי ביי למעבד, לוח, וזיכרון בלבד, כל השאר די מעודכן, צורב, סידי, דיוידי, אולי ארכוש דיסק נוסף כדי להגדיל את הנפח (הרבה הורדות!!!). כך כל שאצטרך הוא: מעבד, לוח מתאים (מצידי שהכל יהיה מובנה) ו - ה - ר - ב- ה זיכרון פיזי. בכוונה לא…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום. השאלה לא כל כך אובייקטיבית, אבל מעניין אותי מאוד לשמוע (כמתחילן) מה אתם מוצאים הוא הסדר ה"נכון" להרכבת הרכבים הללו. האם הרכבת כל המערך מחוץ למארז, ואז הושבתו פנימה? או אולי עדיף להתחיל עם לוח האם, ומשם למעבד, ואז לזכרונות.... וכן הלאה. לבטח הניסיון מלמד דבר או שניים על ההליך הראוי - ואשמח לשמוע את דעתכם (בפעם האחרונה שבניתי מחשב, סיימתי את כל העובדה, והמחשב אפילו נדלק - אבל מייד עם הכנסת העכבר גיליתי ששכחתי להרכיב את ה I/O Shield

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני רוצה לשדרג את המעבד ואת לוח האם שלי שישמש לי לגיימינג כבד כמה שיותר זול כמובן יהיה יותר טוב. אין לי שום בסיס בנושא אז תגידו לי אם אתם צריכים לדעת משהו..

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מעבד AMD 3800X2 DUAL CORE AM2 איך אני יכול לדעת שהוא צורך 65W.???

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by EagleX2,

רציתי לדעת אם הזכרון הזה עובד עם amd64... כי קניתי.. הוא עשה מלא בעיות (תקיעות כל הזמן) ופנדה נתנו לי 3200 האם יש הבדל ביצועים גדול?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Psychedelic,

המחשב למשחקים ,קצת פוטושופ ועריכת ווידאו,בעיקר משחקים. הרצת סרטי HD. המפרט המתוכנן הוא Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1837 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪212 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 GainWard GeForce GTX460 1GB Golden Sample GDDR5 :Bonus Just Cause 2, יחידות 1 ₪1234 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2006 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 ₪253 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1215 SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plu…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים