עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by skuki1,

אהלן! היום החלפתי את הזיכרון שלי בשני סטיקים של 512M של חברת OCZ. הזיכרון עובד נפלא, אך יש לי שאלה איך אני יכול לוודאות שהזכרונות פועלים בדואל? מעבד: P4 2.8C לוח אם: Asus P4S800D תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. AMD או INTEL לא מבחינת תשלום אלא מבחינת ביצועים? באיזה מהם אפשר לעשות OC טוב?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. יש לי זיכרון Kingston 256 MB SDRAM ופנטיום 3 האם זאת חברה טובה ? הזכרון יעמוד בשינוי FSB ? תודה ;D

4. Started by Bah_gots_pIII_450,

ברשותי Athlon TB 1.4 256 Crucial/micron RAM 2.5 CAS hercules Kyro2 prophet 4500 Gigabyte 7DXR עכשיו אני יודע שהכרטיס מסך הוא Bottle neck רציני, אז רציתי לדעת האם החלפה שלו עכשיו, וחיבורו למערכת שיש לי כרגע, תספיק לפחות לעוד שנתיים... כרגע בעבודה נורמלית ללא משחקים זה בהחלט מספיק... בתודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אוקיי אז ככה כפי שחלקכם יודעים ווילי (P4 Williamette 1.5GHz) החזיר נשמתו לבורא, כנ"ל גם הלוח שלו הזכרון הוא RDRAM שנתרם לשכן שלי בתקווה ש-512MB RDRAM יעזרו למחשב שלו לסחוב בינתיים לי יש את ה-Sempron שלי, אבל הרעיון הוא להעביר לאחותי במקום הווילי, את המעבד, לוח, זיכרון וכרטיס מסך (שתהנה) לי נפלה הזדמנות אחת ויחידה לקבל A64 3200 S-939 עם Abit AN8 32X (כתבתי על הדגם הנ"ל ביקורת לגבי כרטיס מסך כנראה שזה יהיה 7300GT/7600GS פשוט ונחמד (אחרי הכל אני לא משחק ממש) הצעות ל-DDR 2GB (לא חובה שיהיו אוברקלוקרים טובים) במחיר סביר

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Yehudaa,

שלום לכולם , סליחה על הבורות לא הייתי מעודכן בדורות החדשים של המעבדים . אני מקבל בקרוב מחשב עם מעבד אינטל G640 . רציתי לדעת מאיזה אריכקטורה בנויות הליבות שלו ? ואיך הוא בהשוואה ל C2D ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. https://www.geektime.co.il/intel-faulty-patches/amp/ המשך יבוא, מן הסתם.

8. Started by thedarkman,

I7 920 VS I5 750 איזה מעבד יותר טוב? איזה מעבד יותר משתלם? איזה מעבד יותר טוב לOC? איזה מעבד יתן ביצועים טובים יותר? איזה מעבד מתאים לתקציב של 6500 שקל? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. תראו זה המפרט שלי , המחשב ישן משנת 2004 יש לי עכשיו 512 RAM ואני רוצה להוסיף עוד 1 גיגה RAM , יש לי DDR אתם יכולים להציע לי כרטיס זיכרון DDR של 1 גיגה במחיר הנמוך ביותר ? והאם זה יעזור לי ואני יוכל להתקין ווינדוס 7 על המחשב הזה עם הכרטיס הזיכרון כלומר שאני יוסיף היה לי 1.5RAM האם יסחוב לי וינדוס 7 ? בתודה לכולם ! [/b]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by B@Kss,

האם יש הבדל בין הלוחות ששוה להשקיע את ה100 שקל האלה תמורת הUD5? UD4P: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2986 UD5: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2958 המעבד שישב הוא ה-920 כמו כן הייתי רוצה המלצה לזכרון בתקציב עד 500 ש"ח עד עכשיו הייתי נעול על G.Skill - DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ CL9 , אבל הבנתי שעדיף לי להשקיע עכשיו במהירות על פני כמות שאותה תמיד אפשר יהיה להשלים. התזמונים של הסט לא משהו כמו כן הוא לא הכי מוצלח בשביל OC.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מה ההבדלים בין הלוחות ועד כמה GPU בא לידי ביטוי בעבודה עם המעבד

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by aviv 926,

אז אתמול אחרי שקניתי מחשב חדש בערך שבוע אחרי רציתי לעדכן את הביוס כי הבנתי שזה קצת כדי במחשבים חדשים לגמרי .... נגשתי לאתר גיגה בייט הורדתי בדיוק את הגירסא והכל עדכנתי את הביוס וזה עשה הפעלה מחדש נכנס שוב לביוס ראיתי שעובד אני לוחץ על כפתור יציאה מהביוס וזה יוצא מפעיל מחדש ושוב נכנס לביוס ולא למערכת הפעלה חשוב לי לציין הוא לא מזהה את הכוננים בכלל לא את ה SSD ולא את ה hard ... רק את הדיסק און קי של העדכון דגם לוח: b360m ds3h

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by wizi,

בדרך לא דרך, מסתבר שבדרום אמריקה מוכרים לפני הזמן את מעבדי ה R5 החדשים של AMD. פה ושם מופיעים מבחנים של אנשים פרטיים שרכשו כבר את המעבד והרכיבו מערכת. מעבד ב 200 דולאר בערך שנותן יופי של ביצועים וזה עוד עם זיכרונות על 2400 בלבד. לינק לביקורת לא רשמית ראשונה על מעבדי AMD RYZEN R5 1600

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. האם ניתן להתקין מעבד I5 דור שלישי ללוחות האלו DH67BL וגם H67M-GE ???? כרגע מותקן מעבד I5 דור שני בכל לוח אתמול ניסיתי להתקין באינטל ונשמעו ציפצופים .... נבהלתי והחזרתי הכל לקדמותו .... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. האם ניתן להתקין כרטיס מסך (נאמר radeon 9200) בלוח אם משולב כרטיס מסך? (האם ניתן לנתק את הקיים ולהגדיר כרטיס חדש לא משולה?)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. אוקיי אני כניראה אקנה מחשב עם המעבד E6300 ואני עד עכשיו לא מבין מה ההבדל בינו לבין פנטיום D? למשל מחשב עם פנטים D 3.0 ג'יגה עובד כמו 3.0 א זה אני מבין מעבד קונרו E6300 עובד כמו..? 6.3 ג'יגה? או 1.86 Mhz? (כי רשום שם גם את זה ואני לא מבין) תודה למי שיסביר, ועם אתם מביאים לינק אז בעברית בבקשה..

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום . לאחר עיון בפורום וחיפוש עדיין לא הבנתי תכלס איך אני מחשב את ה"מחלק" ?? הבנתי שיש הבדלים בין AMD , שמחושב ל HTT . לבין INTEL שמחושב לפי חילוק של הצ'יפסט . אני מעוניין לדעת תכלס , איך אני מחשב עם איזו מהירות זיכרון המעבד שלי יכול לפעול ( ללא OC ) , בלי למה וכו' . דוגמא : 1: מעבד D805 2: Athlon 3800+ . תודה רבה .

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום ! קודם כל אני אנצל את ההזדמנות (השנייה שלי) ואגיד שלום - אני חדש פה אז לשאלתי.. מה יותר טוב לקנות מחשב פנטיום 4, 3.4 מעבד ליבה כפולה (2mb*2) או Core2 את ה-E6600 ? אם אפשר בבקשה לתת לי נימוקים למה X יותר טוב מ-Y אז בכלל... אם זה מבחינת מחיר.. אם זה מבחינת ביצועים... ואם זה בכלל מבחינה שאתם מבינים. כי אני לא ממש מומחה במחשבים () ובגלל זה אני מאוד אשמח אם תייעצו לי. תודה רבה על עזרתכם שי

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן! ;D יחליפו את השם ל סוקט M2 לסוקט AM2 :D ויש שם רשימה קצרה של מעבדים חדשים שיצאו... http://www.theinquirer.net/?article=28367

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ROMA_T,

לוח אם הקטן בעולם! מחשב מושלם בשביל הורדות באימיולאו גלישה http://www.mini-itx.com/reviews/pico-itx/default.asp?page=1 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by TomL94,

היי חברים. לחבר יש מחשב מאוד ישן, הלוח אם והמעבד שלו ממש outdated והוא מעוניין בשדרוג. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג קל, משחקי רשת קלים בעיקר, הוא מוכן להשקיע בסביבות ה1000 לשדרוג. המערכת הקיימת כרגע: לוח אם - Intel DG31PR מעבד - Intel XE 945 כ. מסך - GT 430 ראם - 2GB ספק 600W (לא זכור לי איזה כרגע) בכל אופן, ברור שצריך לשדרג כרטיס מסך בעתיד, אבל אני חושב שהכי דחוף כרגע זה המעבד, ולכן גם הלוח. הראם גם ללא ספק לא מספיק והוא ירחיב בעתיד הקרוב. בכל אופן מה שחשבתי עליו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪785 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪287 סה…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן התקנתי היום 8 GB ראם, ומוצג לי במערכת שמותקן לי רק 4 (3.5 ניתנים לשימוש), במנהל המשימות כתוב לי משהו בוצע Commit 1.8/7.0. וגם בdxdiag כתוב לי קבצי החלפה 1.9 GB בשימוש, ו5.2 GB זמין, זאת אומרת שאשדרג ל64 BIT יהיה לי 8 GB RAM מוצג?

23. Started by Iv0ry,

מי יותר חזק? בדקתי בגוגל ולפי המבחנים הם די דומים 6.6 לעומת 6.5 אבל במבחן מסויים המעבד e5450 ניצח פי שתיים - passmark

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. האם באינטל סוף סוף יחזירו לצרכנים את היכולת לבחור במעבד ביניים שמותאם להמהרה עצמאית? לכתבה

25. יש לי מחשב שלא פועל כבר כמה זמן, איך אני יכול לדעת מה המעבד שלו? זה רשום? ניתן דרך הביוס?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.