עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קראתי מאמרים ושאלות נפוצות שהעלתם, כל הכבוד על ההשקעה. ישנו משהוא אחד שאני מתלבט עליו בגלל קניית מחשב. אני מתכוון לרכוש לוח אם של gigabyte וישנם כל מיני מחירים. מה ההבדל בין הלוחות שמייקר אותם? הרי בדגמים הפשוט יותר יש גם כרטיס גרפי מובנה, ואילו בחדשים לפי מה שראיתי אין. אז מה באמת ההבדל בין לוח אם שעולה 250 שח ל-1300 שח. הרי לויסטה ולווינדוס 7 לא ראיתי שיש דרישות ללוח אם ספציפי. אשמח לקבל הסבר מקיף לנושא. תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by LermanIsUberCool,

הנשארו 1.6Aים במלאי חנויותינו?

3. Started by iMeash,

אהלן, אני רוצה לקנות SSD ולא יודע אם הלוח שלי יתמוך במהירויות של הכוננים החדשים. איך אני יכול לדעת איזה כוננים נתמכים (ואיזה מהירויות)? הלוח שלי הוא B450 AORUS M לינק ללוח: https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450-AORUS-M-rev-1x#kf

4. Started by Ori ZEE7,

http://www.tms.co.il/product/10539 שווה להרכיב עם מעבד מהדור הקודם? בערך שליש מהמחיר שלו...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי 2 זיכרונות 128sdram ואחד של 256MB והמחשב מוצא רק 128MB בבקשה שמישהו יעזור לי

• 15 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by Rיה,

אז קניתי ב-ksp מחשב ואמרתי למוכר שיביא לי את המעבד- ?Athlon64 3200+ (S-939)? אבל הוא שם לי-?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? מה זה לעזאזל? ההפרש במחיר הוא 50 שקלים והאם עליי להתלונן על כך?(אני לא יודע עוד מה זה VENICE CORE?)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ori-silver,

א.אני מחכה ל-22 ביולי לירידת המחירים,המעבד השני יעלה 530 דולר והשני 270,האם ההבדלים האדירים ביניהם שווים את התמורה? יש איזה טבלה של השוואות ביניהם? ב.האם כדאי לקנות את המעבדים האלו בכלל?הרי בדרך כלל תמיד שבונים משהו חדש אז הגרסאות הראשונות הם פחות טובות והם כמו אבי טיפוס שאחריהם מוציאים את הדברים האמיתיים,האם במבחני ביצועים המעבדים האלו מראים תוצאות טובות?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by אמיר_ה,

שלום, אני מניח שזו שאלה די בסיסית, אבל חיפשתי הרבה בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה. אני קונה מחשב חדש למשחקים, גלישה ועבודה משרדית. בפורום של המפרטים המליצו לי לקנות מעבד מרובע ליבות. השאלה היא האם לשימושים אלה המעבר ל4 ליבות מצדיק את התוספת במחיר? אין היום משחקים שמנצלים 4 ליבות, ואני פוחד שעד שיצאו משחקים כאלו הQ6600 של אינטל כבר יהיה מיושן. מישהו יכול להגיד לי כמה משמעותית תהיה התוספת בביצועים אם אני אקנה Q6600 על פני E6550 או אפילו AMD 5600+, ועד כמה לדעתכם ההשקעה הזו באמת תצא כדאית בעתיד? תודה, אמיר.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by GZA3,

הבנתי שמחברים שתי כרטיסי מסך על מחשב אחד ולא כמו ה SLI אבל ה SLI זה לראות במסך אחד על שתי כרטיסי מסך מאותו מחשב. ב DXG מה עושים ? אני יוכל במסך וכרטיס מסך אחד לשחק במשחק ובמסך וכרטיס מסך אחר לראות את שולחן העבודה וגם להשתמש בו ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לוח אם: Albatron PX865PE Intel 865PE Motherboard (800Mhz, Dual DDR400, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) מעבד: Pentium 4 1.8 478 - Northwood B0 כרטיס מסך: Innovision Geforce 4Ti 4200 זיכרון: Kingston DDR-RAM 256MB PC2700 Memory 333mhz והאם אתם חושבים שאני אצליח להאיץ את המעבד שלי מ1.8 ל2.4 על הלוח אמ הזה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by erez999,

אני רואה שבעבור מחשב של ~2000 ש"ח לעבודה משרדית רבים כאן ממליצים לקנות מעבד intel E6300 שהוא Pentium Dual-Core. לפי מה שאני יודע זהו מעבר יחסית ישן בן כמה שנים. האם כשקונים היום מחשב חדש לא עדיף להשקיע עוד לא הרבה ולקנות מעבד core 2 due שהוא מדור יותר חדש? האם באמת לא יהיה הבדל בין מעבדים משני הדורות האלו לא היום ולא בעוד נניח 3-4 שנים? ארז.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בס"ד מחפש גרסת BIOS עדכנית ללוח אם P67A-UD4-B3 ! תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yaniv1306,

מבחינה תקציבית הוא מתאים לי , השאלה האם יש איזה שהם מיגבלות שיכולות להופיע , חלק מחבריי הפורום מדברים על חימום יתר הבנתי שההבדל היחידי היא העובדה שאין לו תמיכה בזיכרון של 800MHZ תקנו אותי אם אני טועה אני מודה לכם מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ori24,

מה הטמפרטורות המומלצות של מעבד ה4570 במנוחה ובזמן משחקים כבדים? העלתי תמונה של הטמפ' בזמן מנוחה בתנאי חדר ממוזג,איפה אני אמור להסתכל שם? יש כמה ערכים של טמפרטורה שקשורות למעבד,מה הכי נכון? תודה לעונים. http://www.interload.co.il/upload/3529358.jpg

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by doreiny,

שלום לכולם אני משדרג את המחשב שלי השבוע לוח: dfi lp ultra-d מעבד - amd opteron 146 כרטיס מסך - leadtek 6800gs הזכרונות הם הבעיה שלי אני לא יודע אם לקחת את ה twinmos עם ה bh-5 או לקחת : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4289 שזה 2 גיגה זכרון הקטע אם הם יגבילו אותי ב oc והאם שווה לי ללכת על יותר זיכרון ופחות איכות? תודה למגיבים

• 15 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by noambaum,

שלום לכולם ! אני מתלבט בין לוח אם כזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2818 של DFI לבין לוחות עם אותו צ'יפסט של GIGABYTE, מה אתם אומרים? *אני לא עושה OC ,בסה"כ אני לא מכיר את הלוחות של DFI אבל מצפיה במערכות רציניות בחו"ל אני מבין שהחברה אמינה. מה אתם חושבים? תודה לכולם!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ilanb0,

האם לוחות כאלה שווים משהו?

18. Started by BlackDiablo,

http://planet.nana.co.il/bdz/tf.JPG לדעתי זאת טעות... אבל יכול להיות שיש כזה מעבד ? יש חיה כזאת ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מה זה בכלל CPU INTERFACE ?!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by 3p,

היי, אני יכול להשיג הנחה משמעותית למוצרי אינטל ולכן אני רוצה לקנות לוח-אם שלהם, השאלה האם הם שווים משהו? אני מתכנן לקנות מחשב חדש (עם מעבד אינטל כמובן) E6600, זיכרון של 1 או 2 GB וכרטיס מסך 1950Pro, המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אני מתכנן לעשות OC (ברמת הסביר) ראיתי באתר של KSP שיש לוח-אם: ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? 660 ?D975XBX (Bad Axe) s775 DDRII 667, 2xPCI-E? 1090 ?D975XBX (Bad Axe) s775 Conroe, DDRII 667, 2xPCI-E 1230? אני לא קונה את הלוח מהחנות אם כי מספק פרטי, אבל אני מחפש דגם בחניות שונות. האם משהו שווה? האם יש לוחות אחרים באתרים אחרים? אני משיג 50% הנחה...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אטוטו מגיע חופש פסח ויהיה לי זמן להתעסק במחשב החדש ;D אבל אני עדיין לא סגור על לוח שיהיה חזק ב-OC :s05: הייתי כמעט בטוח שאני ילך על P5Q PRO של אסוס אבל אחרי שנברתי בפורום עוד קצת הבנתי שייש גם לוח מצויין ל-DFI (שהמחיר שלו קפץ פתאום ) ושגם לג'יגבייט יש מה להציע..., אשמח אם תאירו את עיניי שאר המפרט: e8400 OCZ Reaper HPC Edition 1066 קירור מים Enemarx MUDU82+ 425w תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by aderet,

E6300 Intel Intel Core2 Duo E6300 - 1.86Ghz - 2MB Cache 1181 שח PX7600GT-TD256 Leadtek Geforce 7600GT-TDV256 256 DDR3 976 שח GA-945PL-S3 Gigabyte 582 שח 1789 אחרי 950 שח זיכוי או ADA3800CUBOX AMD Athlon 64 X2 3800 Dual Core 957 שח PX7600GT-TD256 Leadtek Geforce 7600GT-TDV256 DDR3 976 שח GA-M55S-S3 Gigabyte nForce 550 Chipset - 4xDDR2 4xSATA2 - Gigabit LAN - Firewire - 8 615 שח 1598 אחרי אותו זיכוי אני רואה את זה ככה:200 שח הבדל לטובת amd שאני לא יכול להרשות לעצמי ולוח יותר טוב עם יותר אפשרויות (raid) למשל.. האם יש הבדל משמעותי בביצועים לטובת האינטל(קידודים ומשחקים..) אני רוצה לעשות את ההזמנה עוד היום!! תודה מראש חברים!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by panda00,

שלום, המחשב שלי נתקע לפתע וכל פעם כאשר אני מנסה להדליק אותו הוא נדלק אבל עם נורה אדומה דלוקה ב HDD. ניסיתי לנתק את הכרטיסי זיכרון והדיסקים והיא עדיין דולקת. אז ההשערה היא שכנראה הלוח M לא תקין. הלוח הנוכחי שלי הוא MSI 7592. אני לא מעוניינת להשקיע הרבה אבל רוצה שיעבוד כמו שצריך... מה ההמלצות לאחד חדש?.. אגב יש לי עליו 2 כרטיסי זיכרון של DDR 2 המעבד intel core 2 quad q8300 2.5 GHZ כרטיס מסך GTX560 TI 1G GIGABYTE

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by dennis14,

לפי XS הזכרונות האלו יכולים לבוא עם שלושה סוגי צ'יפים: D9DQT,D9GKX ו - D9GCT, אבל הם מדברים על ה - REVים עם מפזרי החום הלבנים. אני קניתי לא מזמן את ה - REV החדש של הזכרונות האלו שבא עם מפזרי חום כחולים ואני לא יודע באילו צ'יפים הם מצויידים, מקווה שתוכלו לעזור לי.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by kakolokia,

תקשיבו אני קונה השבוע מחשב ואני לא סגור על הלוח אם.. בעיקרון אני צריך לוח בתקציב של עד 600 ש"ח.. עכשיו אני רוצה לדעת אם הלוח ep45-ds3l יצליח לעשות בקלות oc של עד 3.4 ghz? (skypc עושים את ה oc..) וגם אני רוצה לדעת איך הקירור שלו, מקרר טוב או מעפאן? חלקים חשובים במפרט: מעבד intel q6600, זכרונות g.skill 4gb 900 mhz, קירור אוויר scythe ninja ii. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.