מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.... מהו מעבד PRESCOT ? יש לי מעבד 2.6 HT של NORTHWOOD... האם PRESCOTT 2.6 יותר טוב משלי ? :s07:
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://vr-zone.com/?i=4111&s=1 קורא עכשיו, תהנו
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבחינה תקציבית הוא מתאים לי , השאלה האם יש איזה שהם מיגבלות שיכולות להופיע , חלק מחבריי הפורום מדברים על חימום יתר הבנתי שההבדל היחידי היא העובדה שאין לו תמיכה בזיכרון של 800MHZ תקנו אותי אם אני טועה אני מודה לכם מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי מתכנן לקנות מחשב עם מעבד intel core2 Duo 1.86 GHZ 2MB E6300 וההתלבטות בין שלושה לוחות 1. ASUS P5LD2SE/C LGA775 Intel 945 DDR2 Intel Lemont 965PDP965LTCK 2 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P 3 יש יותר זול עם סיומת של RH בסוף מה הייתם ממליצים ? הגיגה בייט יותר קל ב 150 ש"ח מ2 האחרים בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה: יש לי לוח אמ אסוס P4S533-MX אני רוצה לעשות שדרוג לזכרון עכשיו יש לי 256SDRAM133 אני מתלבט אם להוסיף: עוד 512 SDRAM133 ככה שיהיה 768 או לשים פשוט 512 DDR 333MHz ולהעיף את ה SDRAM מה אתם מציעים? :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע המפרט שלי זה opty 148, dfi lanparty nf4 ultra-d, g.skill 2gb 400mhz 2-3-2-5. האופטרון בOC די קבוע 2.2@2.8. עכשיו קניתי את המחשב לפני איזה 9 חודשים, אז לשדרג למערכת C2D לא בא בחשבון, אבל המחירים של מעבדי AMD ברצפה, וב900 שקל אני מביא אופטרון 165 (כפול ליבה) ואני בקלות עושה לו OC מ1.8 ללפחות 2.6 אם לא יותר (הרוב עושים יותר ואפילו הרבה יותר). כדאי לי? זה ישתלם? שקניתי את המחשב התלבטתי אם לקחת כפול ליבה אבל כבר נגמר לי כל התקציב... וזה נראה לי הזדמנות להתקדם קצת ולשדרג לכפול ליבה. ובכמה לדעתכם אני יכול למכור את האופטרון 148?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב? 1)Gigabyte GA-G1975X-C Intel 975X Motherboard 2)Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965+ ICH8R chipset Motherboard האם יש משו יותר טוב ב1100 שקל?
-
- 15 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם... בשעה טובה ומוצלחת, ואחרי הפסקת חשמל מרגיזה, נשרף לי הלוח אם הנ"ל. האיבחון נעשה במעבדת מחשבים ומתברר שהכל שלם חוץ מהלוח (ספק, מעבד וכו'). המעבד הוא Athlon64 3000+. כרטיס מסך 9550 (AGP). זיכרונות DDR. הבעיה היא, שבחנות טוענים שאין להם לוח מקביל שמסוגל לענות על כל מה שהלוח הזה עונה. כלומר, צריך להחליף כרטיס מסך. ואת זה, אני לא רוצה לעשות כרגע. רציתי שתתנו לי רשימה של לוחות שנמכרים כרגע (למשל, שניתן למצוא בזאפ) שתומכים ב-DDR, AGP וסלוט 939 בשביל המעבד, ואני אקנה את הלוח ואספק להם אותו. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחזיק בלוח 775 DUAL של אסטרוק עם מעבד 6300 הלוח הישן שלי הוא ABIT ציפסט 865 אני רוצה להחליף בין הלוחות והמעבד בלי לפרמט את ההרד דיסק שלי אני קראתי פה בפורום שאפשר לנסות יחסית בקלות ע"י הסרת דריוורים כיבוי והפעלה עם הלוח החדש. יש מישהו שיכול להראות לי איזה דריוורים אני צריך להסיר ? אני נשאר עם כל החלקים שלי (כרטיס מסך AGP וכל שאר הדברים). תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי תST אבל אין אותם בארץ וכל יום אומרים לי מחר.. מישהו יודע גם לאן הם מגיעים בOC ~
-
- 15 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכם, ל CPU AMD 754 שלי נשרו 2 רגליים מהפינה. יש לי את הרגליים והן במצב טוב חוץ מזה שהן התנתקו מהמעבד, האם יש סיכוי שמישהו יוכל להלחים אותן? (אלקטרונאי מקצועי?)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה שהמהירות שלי בFRONT SIDE BUS היא בסך הכול 100 MHZ לעומת זאת הלוח שלי תומך עד 400 MHZ יש לי מעבד אינטל 2.0 SOCKET 478 לצורך העניין סוג הלוח אפשר למצוא במפרט
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מבין כלום בלוחות אם, מעבדים או אוברקלוק. רק שיהיה עם PCI-Express לכרטיס מסך. אותו אני כבר אבחר לבד. אני חייל אז שיהיה בערך עד 1000 ש"ח.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להחליף את ה DS4 שהזמנתי בלו של 680I של NVIDIA החדשים , מישהו בעד החלטה זו , הלוח ישמש למשחקים|מולטימדיה ו OC על אוויר ... חשבתי על הלוח של EVGA ...?תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני יכול להשיג הנחה משמעותית למוצרי אינטל ולכן אני רוצה לקנות לוח-אם שלהם, השאלה האם הם שווים משהו? אני מתכנן לקנות מחשב חדש (עם מעבד אינטל כמובן) E6600, זיכרון של 1 או 2 GB וכרטיס מסך 1950Pro, המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אני מתכנן לעשות OC (ברמת הסביר) ראיתי באתר של KSP שיש לוח-אם: ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? 660 ?D975XBX (Bad Axe) s775 DDRII 667, 2xPCI-E? 1090 ?D975XBX (Bad Axe) s775 Conroe, DDRII 667, 2xPCI-E 1230? אני לא קונה את הלוח מהחנות אם כי מספק פרטי, אבל אני מחפש דגם בחניות שונות. האם משהו שווה? האם יש לוחות אחרים באתרים אחרים? אני משיג 50% הנחה...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רצה להחליף מעבד במחשב ישן שיש לי. רציתי רק לדעת אם בשביל להחליף מעבד אני צריך רק לשים את המעבד החדש בסוקט שלו, או שצריך לבצע פעולות נוספות? (למשל אם המעבד יותר חזק מהמעבד הקיים, צריך איכשהו להגביר את זרימת החשמל ודברים כאלה)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36059 לפי איך שזה נראה פה, המעבדים החדשים של AMD סטייל FX-74 בלוח אם חדיש עם ערכת שבבים תואמת ושני מעבדים על לוח אחד יעלו אפילו במקרים מסויימים פחות ממה שעולה המרובע ליבות של אינטל כיום!!! מה אתם אומרים על זה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שיתאים לAGP ול-PCI-E באותו לוח מפני שיש לי כרטיס מסך חזק שאני לא רוצה עדיין לותר עליו {X800-XT-PE} אני מצאתי רק לוח אחד שמתאים לדרישות שלי {AGP לכרטיס הישן ושאני יחליט להשתדרג אז גם PCI-E } ... זה הלוח שמצאתי : http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm מה אתם אומרים עליו ? - ולמה לא מצויין כמה מהירות של ה PCI-E ? {בדרך כלל כתוב X16.... } אם יש לכם עוד לוחות או כל דבר מעניין להגיב אז חופשי .....
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פעם הייתי עמוק בענייני מחשבים היום כבר אין לי זמן לקרוא ולהתעדכן.אני מלמד איזה בחור מחשבים ועכשיו הוא החליט על שדרוג.הוא עושה הרבה מאוד קידודי וידאו והוא צריך מעבד חזק.אני די בטוח שנלך על איי אם די אבל אני כבר לא יודע מה טוב מה חדש וכל השאר. אני צריך המלצה על המעבדים החזקים יותר בשוק היום ועל לוחות אם שמתאימים להם.אין צורך ביכולות המהרה רק מקום להרבה זיכרון מהירות ואמינות.יציבות מאוד חשובה ואמינות שלא יהיו הרבה תקלות. אם מישהוא יכול לעזור לי זה יחסוך לי הרבה עבודה שחורה.. תודה מראש DEMULTI
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.tgdaily.com/2006/07/14/amd_says_intel_conroe_power_claims_skewed/ :-X לא רגיל ל AMD
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דיי קשה לקנות קונרו עם מחירי לוחות אם מופקעים. :-\ בנתיים הלוחות אם שאני רואה שיצאו ואלה שעתיד לבוא הם רק מעל 1000+. משהו יודע מתי לוחות לשוק הבניים יבוא? :-X
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש את הפנטיום PD 930 3GHZ 2X2MB ויש את הקונרו E6300 1.86GHZ 2X1MB מה בדיוק עושה את הקונרו ליותר טוב מה930 המטמון שלו יותר קטן ומהירות המעבד יותר קטנה. אז מה בדיוק עושה אותו יותר טוב ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם חדש שיתמוך בAGP intel dual core ddr2 האם יש כזה דבר? אם כן, תתנו לי לינק בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש את המפרט שלי פה בצד... נדמה לי שפעם קראתי בפיצ'רים של הלוח שלי שהוא תומך ב-Cool'n'Quiet שהבנתי שהיא בעצם מרוידה את מהירות השעון של המעבד כדי להוריד בחום לחסוך באנרגיה (Tני צודק?) בכל מקרה..אם הלוח שלי תואם..האם המעבד שלי תואם גם? איך אני בודק את זה? איך אני גורם לו לעבוד ב-Cool'n'Quiet?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה טוב יותר למשחקים ואוברקולק בעתיד זה ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? --ABIT ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?---ASUS ?GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?--GIGABYTE http://www.ksp.co.il/hmain.php מה עדיף אני לא מבין בזה הרבה יש שמה פרטים על הלוחות בלינק עם אתם יכולים תקראו אותם
-
- 15 תגובות
- 855 צפיות
-