עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כרגע יש לי Amd athlon 64bit 3200@2750mhz 1Gig ocz 2-2-2-5 Ddr1 Dfi Lanparty ut ultra-d אבל המערכת כבר באמת מיושנת ואני משתגע מזה, והמחירים מגוכחים עכשיו אז רציתי לקנות משהו חדש. התקציב לא מזהיר, משהו כמו 1800 שקל בלחץ. עצות? אני מתכוון לעשות אוברקלוק!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. בעקרון ליפני חודש קניתי מערכת מיפלצתית מבוססת Q6600 אבל לא ממש מיתלהב מימנו קרוב מישפחה שלי הוא מוזיקאי והוא צריך מעבד חזק היותר לעיבוד מוסיקה האם להמליץ לו על מחשב מבוסס Q6600 או שיחכה לQUAD של AMD? תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by razorer,

נמכרים בSKYPC לוחות אם עם צ'יפסט P31 בגרסאות DS3L וS3 מה ההבדל בין צ'יפסט P31 לP35? כי ההבדל במחיר די גדול.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by doreiny,

P8H67-M PRO vs GA-H67MA-USB3-B3 איזה מהלוחות האלה יותר טוב? המעבד שיתחבר ללוח הוא i5 2400 תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by kurush,

שלום שלום, יש לי כרגע מעבד P4E3.0, שרץ במהירות באס של 220Mhz. אני לא רוצה להעלות את הבאס יותר מזה כדי לא להתיך את לוח האם. יש לי אפשרות להחליף אותו למעבד P4C 2.6. יש לי זכרון AData PC4000. האם אשיג תוצאות יותר טובות אם אחליף למעבד זה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by santapwz1,

היי חברה יש לי שאלה אני מתכנן לקנות מחשב חדש http://ksp.co.il/?print=16015 זה המפרט יש לי כבר ספק: seasonic 620w modular יש לי כמה שאלות עליו: מעבד AMD Trinity Quad-Core A10-5800K Socket FM2 3.8GHz (4.2GHz Turbo) Radeon HD 7660D לוח אם Gigabyte GA-F2A55-DS3 FM2, AMD A55, DDR3 1866, HDMI, PCI-E, GBL זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 מה אתם אומרים על השילוש הזה אני יותר בכיוון של סרטים באיכות גבוהה וקצת משחקים באיכות סבירה ,לא משהו מטורף משהו נורמלי לגמרי איך המעבד משולב כרטיס מסך ? ולמה כולכם תמיד הולכים על אינטל,מה היתרון שלהם על המעבד AMD שנתתי ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by winnerm,

בשעה טובה אני מרכיב מערכת חדשה ,בשביל לחסוך בעלויות ,אני מזמין חלקים מסוימים מחול (כונן וזיכרונות) ,ואת השאר אני אקנה בארץ (לוח אם,כרטיס מסך,ספק כוח ומעבד) אשמח לעזרה שלכם בבחירת הram ,כאמור אין עוד לוח אם ,הלוח יותאם אחר כך. אלה האופציות: https://www.amazon.com/Corsair-2x16GB-3200MHz-Memory-CMK32GX4M2B3200C16/dp/B016ORTNI2?keywords=corsair+32gb+ddr4+3200mhz&qid=1537309779&sr=8-1&ref=sr_1_1 (1400 ש״ח) https://www.amazon.com/Corsair-32GB-3000MHz-Memory-Systems/dp/B014UYPEXE?keywords=corsair+c15+32gb&qid=1537309603&sr=8-1-fkmrnull&ref=sr_1_fkmrnull_1 (1350 ש״ח) https://www.amazon.com/gp/product/B0171GQR0C/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by romogen,

אני לא מבין כל כך בנושא של לוחות אם ולכן אני רוצה להתייעץ התכונות שחשובות לי מהלוח אם הן: 1. שיהיה תואם USB 3.0 (חשוב מאוד) 2. שיתמוך בשתי כניסות לראם (שכל אחת יכולה לקבל 4 ג'יגה) 3. שיהיו לפחות 6 כניסות USB מקדימה ומאחורה (חשוב מאוד! אם אפשר יותר בכיף) 4. שיתאם מעבדי i7 5. כניסה לכרטיס מסך אחד לפחות 6. מהחברות: ASUS and GIGABYTE 7. שיהיה בטווח המחירים 0- 560 ש"ח *תודה רבה לכל מי שיעזור ויטרח (אני ממש לא מבין בנושא של לוחות אם) אם יש משהוא נוגד את החוקים אל תנעלו בבקשה רק תעירו לי או שתתקנו זה מאוד חשוב לי) תיקנתי את הכותרת (אם עדיין יש בעיה מנהל תתקן בשבילי, תודה )

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by shlomom,

שלום, ברצוני לקנות מחשב מבוסס AMD 64 3000+ 939 ו CHIPSET של NVIDIA NFORCE4. אני חושב לקנות את ECS KN1 כי יש לו רשימת פיצרים מרשימה באיזור 750 ש"ח SATA II, FIREWIRE, 811G USB2 הסקירות על הלוח משבחות את תכונותיו הרבות והחיוביות אבל מצינות שה BIOS לא ידידותי ל OVERCLOCKING ושרכיב הסאונד "מיושן" ותומך ב 6 ערוצים. לי זה לא משנה כל כך היות ואני לא מתכוון לשחק עם ה SETTINGS. אז ... האם מישהו יכול לומר מה רע בלוח הזה ואם אפשר על מה הוא מסתמך תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ThePorscher,

אני רואה בלא מעט דיונים ומפרטים שממליצים על הלוח GA-P55A-UD3. כשנכנסתי לאתרים של חנויות בשביל להרכיב מפרט, ראיתי שמציעים גם לוחות אחרים של Gigabyte, למשל: GA-P55A-UD4P. כשהשוויתי בין שני הדגמים באתר של Gigabyte, ראיתי שהם יחסית דומים, חוץ מכמה יתרונות בולטים ל-UD4P. עם זאת, הדגם הזה לא הוצע פה באף דיון (0 תוצאות בחיפוש בפורום). אני תוהה, למה בעצם? האם אני מפספס פה איזה חיסרון משמעותי של ה-UD4P?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by lucky,

כרגע המערכת שלי היא כזאת: מעבד: Q9550 זיכרון: 2 סטיקים של 2GB 800MHZ לוח: G43 של אסוס כ.מסך: RADEON HD5850 אני שוקל להחליף את המארז ל-ATX, ועל הדרך את הלוח ל-P45 איזה דגם של לוח הייתם ממליצים כאידיאלי למפרט הנ"ל?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. זה מה שאני צריך לשדרג, וזה התקציב שלי פחות או יותר (לא הרבה יותר אולי 100+ שקל MAX). איך הדבר הזה: AXP 1800 + Epox 8K3A+ + Mushkin 256 PC3000 זה ב 2045 שקל. זו בעצם חבילת ה AXP 1800 של פנדה, רק עם לוח אם שונה שעולה ב100 שקל יותר. תעזרו לי, אני רוצה את הטוב ביותר במחיר הזה. לא לאוברקלוק. ואין סיכוי להגמשת המחיר.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום יש לי מעבד I7-7700K ושמתי לב בהשוואה כאן שהתושבות הם אותו הדבר בין שני המעבדים, זה אומר שהלוח שלי Asus z270f gaming מתאים לזה? ואם כן, עלי רק להחליף זכרונות או שגם זה לא? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. כרגע יש לי את המפרט הבא: Intel pentium 4 3.0 Prescott 32 bit Asus לא משנה כרגע הדגם 2*512 DDR גם לא משנה המהירות והחברה אני לא מעוניין לקבל ביקורת על המפרט או הצעות אחרות למפרט וכו' אלה אני רוצה שתתמקדו בשאלה שלי מה יותר משתלם מבחינת ביצועים (לא מבחינת תשלום) ל 4-5 השנים הקרובות מעבד 32 ביט או 64 ביט (אני לא מעוניין בשידרוג במשך 4-5 השנים הקורובות) במקרה ואני לקוח 64 ביט אני חייב לקחת לאוח אם אחר וזיכרונות DDR2 שכל זה + תוספת של 90$ אז מה יותר שווה להוסיף את ה 90$ (שאין לי בעיה להוסיף) וקחת 64 ביט או להישאר אם 32 ביט? אני חוזר שוב אני לא מעוניין בתשובות כמו קח 32 אחרי שנה תשדרג אני לא מתכוון לשדרג/להחליף/לקנות מחשב חדש או חלקים בודדים (רק אולי כרטיס מסך) במשך 4-5 שנים הבא…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by integral,

http://www.burntware.com/dc/ נחמד, הגיע ל 3.6 על מתח סטוק. עלה ל 3.9. ה 3800 ב 2.5 גיגה. תזכרו, חצי מחיר

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי אנשים, אני מעוניין להתייעץ אתכם בנוגע לשיפור ביצועים. המערכת הראשית שלי (מפרט מלא בצד) מתחילה להתיישן, ועומדות בפני 2 אופציות כרגע, כמו שאני רואה את זה: 1. OC עם ניקוי אבק, סידור כבלים, הוספת מאוורר (מת לי ה120 מ"מ שמוציא אוויר וכבר חצי שנה המחשב רק מכניס אוויר...), מריחת משחה טרמית חדשה, ולבסוף גם איזה DEFRAG או אפילו פירמוט מלא להשלמת הרענון. כמו שרואים, המערכת הזו בעלת פוטנציאל די גדול ל OC, אבל לקחת בחשבון שאני אהיה מאוד מתון ופחדן בנושא הזה. 2. לקנות AMD כפול ליבה כלשהו ב EBAY, ואולי גם זכרון (2 סטיקים של ג'יגה, שיעבדו ב DC ולמכור את הזכרון הנוכחי). ואז גם לבצע את כל השלבים שב-1 למעט ה OC (יידחה לעתיד במקרה שאופציה 2 תבחר). בשני המקרים, צריך לקחת כאן בחשב…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by OneWingedAngel,

אהלן, אני מקווה שאני כותב בפורום המתאים. בבעלותי המפרט הבא, שקניתי לפני חודש: AMD 720BE על קירור סטוק Biostar TA790GX 128M 5.x כרטיס מסך Leadtek Geforce 8800GTS 640MB זיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD ספק כוח Enermax Noisetaker 420W מארז Tempest המחשב ללא שום OC. בחודש האחרון אני מקבל הרבה מסכים כחולים, התחלתי להריץ בדיקות: * הרצתי בדיקת שטח על שני ההארדיסקים שהראתה שאין בעיה * הרצתי את memtest במשך כשעתיים והוא החזיר כמה שגיאות במבחן השלישי (אחרי כשעה וחצי) * קראתי שאחרי עדכון BIOS ייתכן וכמה הגדרות בלוח אם (שקשורות לזיכרון או למתחים) יקבלו ערכים לא מתאימים, ומומלץ לעשות Clear CMOS * אחרי שעשיתי Clear CMOS, הרצתי שוב את memtest למשך של…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי קצת חוות דעת על הלוח הזה: Asus P8P67-M הבנתי שהוא מצויין לגיימינג והוא גם לא יקר ממש, אבל הוא לא תומך SLI (רק CF) וזה מה שעושה לי להתלבט עליו יש לכם לוח אחר שתומך SLI בסביבות המחיר של ה- ASUS עם צ'יפסט ?P67

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, אני מתכנן לקנות מערכת מבוססת AMD רייזן מהדור השלישי. ממה שאני רואה באתרים של יצרני לוחות האם, לוחות אם מבוססי צ'יפסט B450/X470 לא תומכים בדור השלישי ללא עדכון ביוס. איך אני יכול לבצע עדכון ביוס (אני מתכנן לרכוש את החלקים ולהרכיב לבד) מבלי לקנות איזה מעבד זול כמו רייזן 1200? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן התקנתי היום 8 GB ראם, ומוצג לי במערכת שמותקן לי רק 4 (3.5 ניתנים לשימוש), במנהל המשימות כתוב לי משהו בוצע Commit 1.8/7.0. וגם בdxdiag כתוב לי קבצי החלפה 1.9 GB בשימוש, ו5.2 GB זמין, זאת אומרת שאשדרג ל64 BIT יהיה לי 8 GB RAM מוצג?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם. בקרוב אתחדש במחשב חדש, אך שמעתי שיצא דור חדש של מעבדים לחברת אינטל. רציתי לשאול מה צפי ירידת המחירים למעבדים הקיימים בשוק היום ובכמה מחירם יירד? האם כבר המחירים ירדו ומורגשים היטב? תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Iv0ry,

מי יותר חזק? בדקתי בגוגל ולפי המבחנים הם די דומים 6.6 לעומת 6.5 אבל במבחן מסויים המעבד e5450 ניצח פי שתיים - passmark

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני מחפש בקר USB3.0 PCI-E שיתן לי לנצל את מהירות המקסימלית של ה- USB3.0 Flash Drives (או DOK למי שרוצה...) החדשים. בנוסף שיהיה לו חיבור פנימי לפנל של המארז (יתרון). האם מישהו קנה כזה בזמן האחרון ויכול להמליץ ? האם הבקרים הזולים שנמכרים באיביי יכולים להגיע למהירויות כאלה ? למשל - http://www.ebay.com/itm/PCI-Express-Card-with-2-USB3-0-Ports-4-pin-IDE-Connector-19-pin-Internal-NEW-/231048663463?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item35cb92d1a7 לגבי בקר ל- SataIII, למיטב הבנתי רק בקר שעובד ב- PCI-E2.0 x4 יכול לנצל SSD מהדורות האחרונים ? אני רואה שנמכרים באיביי בקרים משולבים USB3.0 ו- SATAIII, אבל הם לא x4, האם הם יהיו יותר מהירים מהבקר SATAII שבלוח אם ? האם ניתן ל…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by k22,

יש לי מעבד E6400 וכרטיס מסך 7600gt של אסוס ו2 ג'יגה זיכרון מכיוון שהמשחקים לא עולים חלק ואפשר לשחק ברזולציה נמוכה רק רציתי לדעת אם אני יחליף כרטיס מסך אז זה ישפר את הביצועים או שצריך גם מעבד חדש? כרגע אני חיל ואין לי הרבה כסף אז אני צריך לדעת אם לחסוך למחשב חדש או שאפשר יהיה לשפר רק בכרטיס מסך ולחסוך כסף למעבד

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by nec_000,

דור שני של מעבדי zen של AMD מושק באפריל הקרוב. יורדים מ 14 ננו מטר לייצור ב- 12 ננו מטר, תדרי העבודה יהיו גבוהים יותר, והיצרנית טוענת כי השפור בבצועים יהיה מעל 10% פר ליבה. אמנם המעבדים החדשים יעבדו כמצופה גם על לוחות האם הנוכחיים בעלי ערכות שבבים מסדרת 300 וסוקט AM4, אך במקביל יושקו גם ערכות שבבים חדשות מסדרה 400, שישפרו את הביצועים, את התמיכה בזיכרונות, ויציגו יכולות חדשות. מעניין ... עוד השקה שכבר פורסמה פה בפורום אך מוזכרת בסרטון של hardwareunboxed, היא הדור החדש של מעבדי APU של AMD מבוססי ליבת Ryzen. חיכינו לזה הרבה זמן וסוף סוף זה הגיעה. הגדולה שלהם היא היכולת להוציא לראשונה את ryzen 3 אך הפעם משולב ליבה גרפית, נקודת חו…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים