עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אוקיי אז ככה כפי שחלקכם יודעים ווילי (P4 Williamette 1.5GHz) החזיר נשמתו לבורא, כנ"ל גם הלוח שלו הזכרון הוא RDRAM שנתרם לשכן שלי בתקווה ש-512MB RDRAM יעזרו למחשב שלו לסחוב בינתיים לי יש את ה-Sempron שלי, אבל הרעיון הוא להעביר לאחותי במקום הווילי, את המעבד, לוח, זיכרון וכרטיס מסך (שתהנה) לי נפלה הזדמנות אחת ויחידה לקבל A64 3200 S-939 עם Abit AN8 32X (כתבתי על הדגם הנ"ל ביקורת לגבי כרטיס מסך כנראה שזה יהיה 7300GT/7600GS פשוט ונחמד (אחרי הכל אני לא משחק ממש) הצעות ל-DDR 2GB (לא חובה שיהיו אוברקלוקרים טובים) במחיר סביר

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tgen,

שלום, יש לי לוח אם P4P800 מעבד P4 2.4 זיכרון 256x2 DDR וספק 400W רציתי לדעת אם הלוח אם והספק יעמדו בזה אם אני ירצה לשדרג את הזיכרון ל- 1G ואת המעבד לאחד מהחדשים שמתאים לסוקט 478 מה אתם אומרים, יש מצב? ???

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33265 מדובר בשמועה כמו ש AMD מתכננת לקנות את ATI. העניינים מתחילים להתפתח

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Ohad Shimoni,

ערב טוב ושבת שלום יש תוכנה שבודקת את תקינות הלוח אם? כמו למשל שיש בדיקת סקטורים לארדיסקים, או memtest לזיכרון וכו. יש תוכנה כלשהיא שבודקת מקצה לקצה את הלוח?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shlomom,

שלום, ברצוני לקנות מחשב מבוסס AMD 64 3000+ 939 ו CHIPSET של NVIDIA NFORCE4. אני חושב לקנות את ECS KN1 כי יש לו רשימת פיצרים מרשימה באיזור 750 ש"ח SATA II, FIREWIRE, 811G USB2 הסקירות על הלוח משבחות את תכונותיו הרבות והחיוביות אבל מצינות שה BIOS לא ידידותי ל OVERCLOCKING ושרכיב הסאונד "מיושן" ותומך ב 6 ערוצים. לי זה לא משנה כל כך היות ואני לא מתכוון לשחק עם ה SETTINGS. אז ... האם מישהו יכול לומר מה רע בלוח הזה ואם אפשר על מה הוא מסתמך תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי כשכותבים על יציאות USB בלוח אם: "6 ports at mid-board, 6 ports at the back panel" OR "Up to 12 USB 2.0/1.1 ports (6 on back panel, 6 via the USB brackets connected to the internal USB headers)" איפה זה בדיוק הMID-BOARD הזה / internal USB headers? האם זה משהו נגיש?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. השקה של המעבדים החדשים תהיה ככל הנראה בינואר. First Intel Core i7-7700k Benchmarks Are Out – Show An Impressive 40% Gain in Single Threaded Performance and 20% Gain in Multi Threaded Performance Over Skylake http://wccftech.com/intel-core-i7-7700k-benchmarks/ לוחות האם החדשים, סדרת 200: http://wccftech.com/asrock-z270-intel-kaby-lake-motherboards/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by nec_000,

דור שני של מעבדי zen של AMD מושק באפריל הקרוב. יורדים מ 14 ננו מטר לייצור ב- 12 ננו מטר, תדרי העבודה יהיו גבוהים יותר, והיצרנית טוענת כי השפור בבצועים יהיה מעל 10% פר ליבה. אמנם המעבדים החדשים יעבדו כמצופה גם על לוחות האם הנוכחיים בעלי ערכות שבבים מסדרת 300 וסוקט AM4, אך במקביל יושקו גם ערכות שבבים חדשות מסדרה 400, שישפרו את הביצועים, את התמיכה בזיכרונות, ויציגו יכולות חדשות. מעניין ... עוד השקה שכבר פורסמה פה בפורום אך מוזכרת בסרטון של hardwareunboxed, היא הדור החדש של מעבדי APU של AMD מבוססי ליבת Ryzen. חיכינו לזה הרבה זמן וסוף סוף זה הגיעה. הגדולה שלהם היא היכולת להוציא לראשונה את ryzen 3 אך הפעם משולב ליבה גרפית, נקודת חו…

9. Started by moshmushon,

שלום לכולם. אני צריך עזרה... קניתי באייבורי מחשב עם Gigabyte GA-965P-DS3. התקנת כרטיס הקול מהדיסק שצורף למחשב נתקעה ( Realtek High Definition Audio driver R1.72) בשגיאה : "Install Realtek HD Audio Driver Failure". זה קרה גם עם הדרייבר שניסיתי להוריד מהאתר של Gigabyte. הכרטיס גם לא מזוהה בביוס. לקחתי את המחשב לאייבורי שם הם הראו לי שכשמעלים את המחשב עם לינוקס מ-CD יש סאונד והסבירו שהיתה כנראה בעיה בהתקנת ה-XP ושצריך לפרמט ולהתקין מחדש. האמת ... לא נשמע לי. למישהו יש רעיון? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ככה שיעבוד טוב על משחקים (HL2) בלי בעיות, שיסתדר עם קידוד סרטים ומערכת הפעלה (לא משהו מיוחד... אבל שלא יהיו בעיות עם זה) אבל בעיקר אני רוצה אותו למשחקים... כמו שאמרתי התקציב הוא בערך 2000 שקל (פלוס מינוס)

• 40 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. 805 הזה הוא דו ליבה? אם כן מדוע הוא עולה קצת יחסית לשאר הדו ליבתתים של אינטל ? ולמה הוא מתשוותה ב athlon ??? ??? ???

• 38 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by x-dude,

הי חברה אני מקווה שתוכלו לעזור לי,זכיתי במכרז ב Netaction לפני איזה המממממ חצי שנה משהו כזה,ואני עדיין בספק לגבי איזה סוג הלוח אם שלי,מישהו בטוח יודע זה P-4 1.6Ghz כל מה שאני יודע שזה SiS 650 שאני מפעיל את Sandra אז מוצג בפני שהלוח הוא ECS ניסיתי לגשת לאתר של ECS כדי לעדכן ביוס אבל יש שם הרבה סוגים. למישהו יש איזשהו מושג ? אני צריך לדעת בדיוק איזה סוג הלוח אם שלי תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני ראיתי מין השוואה כזאת ביוטיוב לQ6600 אבל זה לא היה במשחקים ולא נראלי שהוא מגיע לרמה שלו..... מישהו יכול להגיד לי? ואם יש בנצ' שהוא שם אני אשמח אם תביאו לי.. חג שמח וכשר אחים שלי!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מה עדיף E7500 או ‏Phenom II x3 Tripple-Core 710 שניהם בערך באותו מחיר ואני לא יודעה מה עדיף לבחור ואם הפנום החדשים טובים

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by redead,

יש לי 4 ג'יגה זיכרון ואני רוצה להוסיף עוד 4 המפרט המלא מופיע בצד המודל של הזיכרון שלי הוא CM3X2G1333C9 לפי מה שחיפשתי לא ניתן להשיג עוד כזה. איזה זיכרון כן כדי לי לקנות שיתאים ויעבוד טוב ביחד? מה מונע ממני להתפנק לי עם 16 ג'יגה של זיכרון במחיר הזה ? ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3081

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Tomersoni,

משום שהמםרט שלי עבר למעבד amd (4600) אני צריך לוח לamd. עד עכשו עם הקונורו שתיכננתי בניתי על ה945p ועכשיו אני מחפש לוח amd ברמה שלו..שמתאים לצרכים שלי. איך הלוח הזה? הוא מתאים לצרכים שלי? הוא ברמה של ה945p? (m2n-e) המערכת שלי היא: amd 4600 320 8800gts 2 ג'יגה בייט g.skill.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by razorer,

נמכרים בSKYPC לוחות אם עם צ'יפסט P31 בגרסאות DS3L וS3 מה ההבדל בין צ'יפסט P31 לP35? כי ההבדל במחיר די גדול.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. לוח Asus P5S800-VM. הלוח מורכב במחשב דיי בסיסי (מעבד P4, המסך מחובר לכ מסך המובנה, ספק גנרי ברמה יחסית גבוהה ותקין, ומחוברים HDD ו CD ROM) כמעט בכל הפעלה ה BIOS מתאפס מעצמו ללא סיבה - יש הודעות של Overclocking Failed, Chassis Intrusion Detected F1 to continue F2 to enter setup וכן הלאה. בתוך ה BIOS הכול מתאפס - תאריך, Boot Order וכן הלאה הסוללה תקינה והחלפתי בסוללה חדשה, הג'אמפר מחובר נכון, המתח על הסוללה ועל הג'אמפר כ 3.1V כשהמחשב לא מחובר לחשמל המחשב לא באוברקלוק הג'אמפר של Chassis Intrusion מחובר נכון (על 2 הפינים במקום המפסק של ה Chassis Intrusion) אין משהוא אחר שאמור להקפיץ שגיאות BIOS כלשהן כשהרכבתי את המחשב הוא לא היה עושה את זה, יום אחד הוא פשוט התחיל

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by tzuriel18,

יש לי 4 GB DDR3 1600 האם זה מספיק כדי להריץ משחקים על HIGH ?(אני יקנה את ה290 ) או שזה יגביל את המערכת? אפשר הסבר מפורט על כך (אם זה מגביל או לא?)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ArielElia95,

שלום, רציתי לדעת איזה מהמעבדים הבאים יותר טוב: i5 750 או i7 920 לוחות אם: i5: ‏EX58-UD3R של GIGABYTE i7: ‏P55-UD4P של GIGABYTE תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Bah_gots_pIII_450,

טוב בזמן אחרון אני ממש לא מעודכן בהתפתחות הטכנולוגית והמהירויות\סטנדרטים מעבדים\ליבות וזיכרונות וכו'... במיוחד בכל מה שקשור לערכות שבבים זיכרונות ומעבדי פנטיום 4. מישהו מכיר מדריך שיכול לעזור לי? או שנתחיל בכך שאשאל מהיא ערכת השבבים האידיאלית כרגע, אני לא מעוניין בRDRAM אז אני מניח שזה סוג של I854 אבל זכרונות לערכה זו לפי מה שאני זוכר הינם רק 2100\1600 ולא 2700 החדשים... גם כן אין לי מושג מה ההבדל בין northwood ל williamate או מי מהם הוא עובד בFSB של 400MHZ או 533MHZ או מי בכלל 13 מיקרון, ואיזה סטפינג או מהירויות עדיף לקנות. גם כן איזה לוחות ממולצים בארץ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם וחג שמח, המפרט שלי זה לוח אם MSI Z270 PRO CARBON מעבד I7 7700K זיכרון g skill trident z cl16 3200 32GB כרטיס מסך ASUS STRIX 1080 TI האם כדאי לשדרג ללוח gigabyte z370 aorus gaming 7 ומעבד I7 8700K יש טעם המחשב הוא בעיקר למשחקים תודה לעוזרים

23. Started by SimonSays,

אני מחפש 8 גיגה 1600MHZ עד 200-250 ש"ח שקל וראיתי את הזכרון הבא: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820233186 האם משתלם להזמין מחו"ל או עדיף לקנות בארץ? כפי שאני רואה ההבדלים הם של 100-150 שקל, כמעט כפול בארץ לעומת חו"ל. המחשב שלי זה: לוח אם: MSI X48 Platinum מעבד:E8500 של אינטל כרטיס מסך:GTX 275 בעתיד הלא רחוק אני משדרג את הלוח אם והמעבד (i7 או i5 ולוח אם תואם)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Blade,

אני יודע שזה שייך איך שהוא לטכנולוגיה של המעבד.... ואני יודע שזה קיים רק במעבדים 3.66MHZ אבל בבקשה מה זה? ומה זה אומר ולמה אין את זה במעבדים נמוכים יותר כמו 2.66 או 2.4 תודה אחים שלי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. לאחרונה קרה לי משהו מוזר, כבר התנסיתי עם מספר לוחות DFI NF4, ביניהם 2 עם זיכרונות TCCD של חברים ועוד אחד אתמול של חבר עם הBH-5 הנ"ל. התקנתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס והכל עבד מצויין, הותקן גם GTA:SA ושיחקנו קצת ועבד הכל מעולה, הלכתי, וכמה שעות מאוחר יותר חבר שלי פתח את המחשב ולאחר כחצי שעה(לפי מה שהוא אמר) המחשב תקע מסכים כחולים בלי סוף עד לרמה שאי אפשר היה להעלות אותו במצב רגיל אלא רק בSAFE MODE, אחר כך הוא גם עשה ריסט וציפצף. שבאתי הסתבר לי שבDEBUG LED דולקות 3נורות מה שאומר שיש בעיה בזיכרונות. לקחתי זיכרון SAMSUNG TCCC 512MB מהמחשב של אחותו והוצאתי את הBH5, שמתי אותו בסלוט הראשון השני והשלישי והוא לא עבד, בסלוט הרביעי המחשב עשה בוט והכל עבד מצויין עלה לוינדוס ועבד לל…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.