עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tgen,

שלום, יש לי לוח אם P4P800 מעבד P4 2.4 זיכרון 256x2 DDR וספק 400W רציתי לדעת אם הלוח אם והספק יעמדו בזה אם אני ירצה לשדרג את הזיכרון ל- 1G ואת המעבד לאחד מהחדשים שמתאים לסוקט 478 מה אתם אומרים, יש מצב? ???

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Bah_gots_pIII_450,

ברשותי Athlon TB 1.4 256 Crucial/micron RAM 2.5 CAS hercules Kyro2 prophet 4500 Gigabyte 7DXR עכשיו אני יודע שהכרטיס מסך הוא Bottle neck רציני, אז רציתי לדעת האם החלפה שלו עכשיו, וחיבורו למערכת שיש לי כרגע, תספיק לפחות לעוד שנתיים... כרגע בעבודה נורמלית ללא משחקים זה בהחלט מספיק... בתודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by hadarelk,

יש לי מחשב לעבודה DELL VOSTRO 3900 עם מעבד i7-4790, כרטיס מסך GeForce GTX745 4G ו16GB RAM. רוב העבודה היא עם סולידוורקס - הרכבות גדולות וריבוי פיצ'רים. ממה שקראתי בהרבה מקומות כדאי קודם לשדרג את המעבד לפני שאני משדרג את הכרטיס מסך. לפי המפרטים של אינטל, המעבד הכי חזק עם FCLGA1150 זה מה שיש לי. הצ'יפסט של הלוח אם הוא Intel H81. הצעות איך אפשר לשדרג כדי לקבל עבודה מהירה וחלקה יותר? לוח אם ומעבד? או רק מעבד אחר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. הי, אני מתכנן לקנות מחשב לשימוש בייתי מבוסס מעבד i3-4160 איזה מבין הלוחות הבאים הכי כדאי? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום רב, רכשתי אתמול מעבד I3 2100 (מספיק בהחלט לצרכים שלי בהתחשב בזה שאני עם מערכת של 6 שנים כבר עם מעבד AMD ATHLON 4200 2.2 GHZ אך הוא מקרטע לאחרונה) והייתי שמח לקבל המלצה לגבי לוח אם תושבת 1155, זיכרון 4GB וקירור הכי משתלמים. ראיתי בדיון המוצרים המומלצים שני לוחות אם שנראים מספקים אך תהיתי אם יש משהו אחר שאולי לא פורסם שם. זכרונות יש לי כיוון אבל שוב הייתי שמח לשמוע את דעתכם וכנ"ל לגבי קירור שהאמת אין לי יותר מדי מושג מה נחשב הכי משתלם בימינו. התקציב: 500-600 מקסימום. המארז FRACTAL DESIGN R3 עם ספק SEASONIC 512W. חנויות במרכז בלבד בבקשה. תודה רבה מראש, זאב.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by redead,

יש לי 4 ג'יגה זיכרון ואני רוצה להוסיף עוד 4 המפרט המלא מופיע בצד המודל של הזיכרון שלי הוא CM3X2G1333C9 לפי מה שחיפשתי לא ניתן להשיג עוד כזה. איזה זיכרון כן כדי לי לקנות שיתאים ויעבוד טוב ביחד? מה מונע ממני להתפנק לי עם 16 ג'יגה של זיכרון במחיר הזה ? ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3081

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לפי מה שהבנתי המעבד יכול לתת בוסט ל 3.7 בפועל אני על IDLE על 1.6 ובמאמץ זה מגיע רק ל 3.4 , למה זה ? לגבי זכרונות אני עם זכרונות 1600M אבל מזוהה רק 1333M ? הערה: לוח אם של ג'יגהבייט z68xp-ud3

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. AMD מציעים להורדה תוכנת שירות לשיפור הביצועים של המעבדים כפולי הליבה שלה. אתם מוזמנים לנסות http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32790 שם יש לינק לאתר של AMD: http://www.amd.com/us-en/assets/content_type/utilities/TscSync.zip

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Fortunes,

היי חבר'ה, אשמח לעצה. ברשותי מחשב יחסית ותיק עם 8 ג'יגה זכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE (2 סטיקים) ולוח אם: GA-H77M-D3H Gigabyte אני רוצה להוסיף עוד 8 ג'י'גה למערכת (על מנת להגיע ל16 סה''כ). האם יש מניעה בדרך ההוספה\חיבור? אני זוכר שהיה את כל נושא ה dual ddr שסטיקים היו צריכים להיות מחוברים בזוגות זהים וכ''ו. מה ההמלצות היום? ואשמח כמו כן להמלצה ספציפית על זכרון, מעדיף מ TMS

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. כמה יעלה מוצר הדגל חסר התקדים של AMD לשוק הביתי? כעת יש לנו רמז עסיסי לכתבה

11. Started by Oranl,

היי, אני מחפש לוח אינטל עבור מעבד i5-3550. הדרישות הן תמיכה בזיכרונות ב-1600mhz, תמיכה ב-SATA 3 ועדיפות ל-USB 3. אין צורך בכ. מסך מובנה (יצורף לו GTX660TI). לא יבוצע OC והמחשב ישמש בעיקר לגיימינג. רצוי שהתקציב יעמוד על כ-500 ש"ח פלוס מינוס. מקווה שזה ריאלי. אפשר גם המלצות ללוחות אחרים שעומדים בדרישות אבל עדיפות ראשונה לאינטל, כי ייתכן ואוכל להשיג הנחה עבורו. חשבתי על הלוח הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813121601

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. המעבד הראשון בשוק שמבטיח תדר עבודה של 5GHz עבור שמונה ליבות פיזיות ידרוש תוספת של 25 דולר מעל לדגם המוביל הקודם מבית אינטל לכתבה

13. Started by razorer,

נמכרים בSKYPC לוחות אם עם צ'יפסט P31 בגרסאות DS3L וS3 מה ההבדל בין צ'יפסט P31 לP35? כי ההבדל במחיר די גדול.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by AMIT1024,

קודם כל שלום לכולם.אני חדש כאן,יש לי שאלה מסוימת אליכם.אני מרכיב מחשב עכשיו והייתי רוצה מספר הבהרות....ראשית החלקים שכבר קניתי ולאחר מכן החלקים שאני הולך לקנות קניתי: לוח FATALITY AN8 ABIT זיכרון PLATINUM REV2 OCZ 2.2.2.5 1GIGA קירור THERMAL TAKE BIGWATER 12MM כרטיס מסך 3800ULTRA LEADTEK כוננים קשיחים: WD2000JB 2X WD RAPTOR 10000 RPM RAID-0 . WD 3200SD WD 800JB זאת לא טעות 5 כוננים קשיחים. פאנלים:AEROCOOL COOLPANEL AEROCOOL GATEWATCH מארז:THERMALTAKE SHARK צורב DVD 3520A NEC צורב רגיל THOSIBA COMBO DVD ספק כוח ENERMAX 535W VER2 מה שנותר לי לקנות זה מעבד....חשבתי על ה SAN DIEGO 3700 ....האם הוא תומך בארבעה זכרונות מבלי להוריד את המהירות שלהם. ומה דעתכם על …

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by fredi157,

שלום וברכה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך R9 270X למחשבי אבל התברר שנוצר לי צוואר בקבוק. הנני רוצה לשדרג את הלוח אם, מעבד וזיכרון אני מחפש שידרוג שיחזיק לאורך זמן יחסית ארוך התקציב שלי הוא כ1000 אך אם זה לא יספיק אני מוכן להיות גמיש במחיר תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Iv0ry,

מי יותר חזק? בדקתי בגוגל ולפי המבחנים הם די דומים 6.6 לעומת 6.5 אבל במבחן מסויים המעבד e5450 ניצח פי שתיים - passmark

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. בעקרון ליפני חודש קניתי מערכת מיפלצתית מבוססת Q6600 אבל לא ממש מיתלהב מימנו קרוב מישפחה שלי הוא מוזיקאי והוא צריך מעבד חזק היותר לעיבוד מוסיקה האם להמליץ לו על מחשב מבוסס Q6600 או שיחכה לQUAD של AMD? תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by santapwz1,

היי חברה יש לי שאלה אני מתכנן לקנות מחשב חדש http://ksp.co.il/?print=16015 זה המפרט יש לי כבר ספק: seasonic 620w modular יש לי כמה שאלות עליו: מעבד AMD Trinity Quad-Core A10-5800K Socket FM2 3.8GHz (4.2GHz Turbo) Radeon HD 7660D לוח אם Gigabyte GA-F2A55-DS3 FM2, AMD A55, DDR3 1866, HDMI, PCI-E, GBL זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 מה אתם אומרים על השילוש הזה אני יותר בכיוון של סרטים באיכות גבוהה וקצת משחקים באיכות סבירה ,לא משהו מטורף משהו נורמלי לגמרי איך המעבד משולב כרטיס מסך ? ולמה כולכם תמיד הולכים על אינטל,מה היתרון שלהם על המעבד AMD שנתתי ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shlomom,

שלום, ברצוני לקנות מחשב מבוסס AMD 64 3000+ 939 ו CHIPSET של NVIDIA NFORCE4. אני חושב לקנות את ECS KN1 כי יש לו רשימת פיצרים מרשימה באיזור 750 ש"ח SATA II, FIREWIRE, 811G USB2 הסקירות על הלוח משבחות את תכונותיו הרבות והחיוביות אבל מצינות שה BIOS לא ידידותי ל OVERCLOCKING ושרכיב הסאונד "מיושן" ותומך ב 6 ערוצים. לי זה לא משנה כל כך היות ואני לא מתכוון לשחק עם ה SETTINGS. אז ... האם מישהו יכול לומר מה רע בלוח הזה ואם אפשר על מה הוא מסתמך תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. חשוב גם מקום ל GEFORCE 970 GTX שלי כמובן אשמח להמלצה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by erez999,

אני רואה שבעבור מחשב של ~2000 ש"ח לעבודה משרדית רבים כאן ממליצים לקנות מעבד intel E6300 שהוא Pentium Dual-Core. לפי מה שאני יודע זהו מעבר יחסית ישן בן כמה שנים. האם כשקונים היום מחשב חדש לא עדיף להשקיע עוד לא הרבה ולקנות מעבד core 2 due שהוא מדור יותר חדש? האם באמת לא יהיה הבדל בין מעבדים משני הדורות האלו לא היום ולא בעוד נניח 3-4 שנים? ארז.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by integral,

http://www.burntware.com/dc/ נחמד, הגיע ל 3.6 על מתח סטוק. עלה ל 3.9. ה 3800 ב 2.5 גיגה. תזכרו, חצי מחיר

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. האם הלוח P5E64 WS Evolution תומך בדיסקים קשיחים בממשק SAS? ואם כן, ישנה תמיכה ישירות על הלוח או שצריך בקר חיצוני שישב על אחד מה-PCIe? ואם זה בקר חיצוני, איזה בקר צריך שם? קישור לאתר היצרן: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=640&l4=0&model=2131&modelmenu=1

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. כרגע יש לי את המפרט הבא: Intel pentium 4 3.0 Prescott 32 bit Asus לא משנה כרגע הדגם 2*512 DDR גם לא משנה המהירות והחברה אני לא מעוניין לקבל ביקורת על המפרט או הצעות אחרות למפרט וכו' אלה אני רוצה שתתמקדו בשאלה שלי מה יותר משתלם מבחינת ביצועים (לא מבחינת תשלום) ל 4-5 השנים הקרובות מעבד 32 ביט או 64 ביט (אני לא מעוניין בשידרוג במשך 4-5 השנים הקורובות) במקרה ואני לקוח 64 ביט אני חייב לקחת לאוח אם אחר וזיכרונות DDR2 שכל זה + תוספת של 90$ אז מה יותר שווה להוסיף את ה 90$ (שאין לי בעיה להוסיף) וקחת 64 ביט או להישאר אם 32 ביט? אני חוזר שוב אני לא מעוניין בתשובות כמו קח 32 אחרי שנה תשדרג אני לא מתכוון לשדרג/להחליף/לקנות מחשב חדש או חלקים בודדים (רק אולי כרטיס מסך) במשך 4-5 שנים הבא…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by k22,

יש לי מעבד E6400 וכרטיס מסך 7600gt של אסוס ו2 ג'יגה זיכרון מכיוון שהמשחקים לא עולים חלק ואפשר לשחק ברזולציה נמוכה רק רציתי לדעת אם אני יחליף כרטיס מסך אז זה ישפר את הביצועים או שצריך גם מעבד חדש? כרגע אני חיל ואין לי הרבה כסף אז אני צריך לדעת אם לחסוך למחשב חדש או שאפשר יהיה לשפר רק בכרטיס מסך ולחסוך כסף למעבד

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים