מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשות אבי מחשב דיי ישן ולו לוח אם Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3. אני מעוניין להוסיף ללוח כרטיס מסך על מנת לאפשר למחשב להריץ age of empires definitive edition. האם ניתן להוסיף כרטיס מסך ללוח האם? במידה וכן, לאלו פרטים ומגבלות יש לשים לב ברכישת כרטיס זה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
נכנסתי לביוס והגדלתי את הFSB מ: 133/33 ל:143/36 (העלתי בהדרגתיות) . המעבד: AMD Athlon XP 1900 עם ליבת AGOGA למרות שהייתי צריך לקבל ליבת Palomino (אקסלנט השקרנים) הלוח: ASUS A7V266-E הטמפרטורה הייתה 73 מעלות סביר לא ?! המהירות הייתה על 1723Mhz אחרי שעה של עבודה במחשב המעבד והלוח נשרפו. אקסלנט תיקנו הכל במשך חודש וחצי (מוגזם) אני מתכנן לעשות שוב OC אך אני רוצה לשמור על אמצעי זהירות מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את ה-B510A Gaming Pro של MSI, לוח אם שבא לשלב מראה קורץ עם תמיכה במעבדים החדשים של אינטל. האם השקעה של מעל ל-600 שקלים שווה את הפסד התכונות? עם השקת התושבת החדשה של אינטל הקיץ, תושבת LGA1151 וסדרת המעבדים החדשה, צצים גם לוחות אם חדשים אשר מיועדים למלא את צרכיהם של המשתמשים. השוק מתפלג בעיקר לשני סוגים. האחד שזקוק ללוחות האם הפשוטים ביותר (הרוב) והשני שרוצה מעבר לכך בשל צרכים כאלה ואחרים. מדובר על שני שווקים שבהם לוחות האם באחד מתומחרים ב-280 עד 350 שקלים ובשני בדרך כלל צפונית ל-600 שקלים. מה שגורם ללוחות האם הזולים להיות באמת זולים הוא שימוש בערכות שבבים פשוטות וכמות מינימאלית של חיבורים. לצורך המשימה הפקידה אינטל את ערכות השבבים H110 ו-B150 ל…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, במפרט שאני רוצה לקנות יש אתה הלוח ABIT IC7. אבל נזכרתי שיש איתו בעיה בקול :-\, ראיתי את זה בכל מני מקומות. בכל מקרה הרצתי חיפוש ומצאתי על זה עוד חומר מדיונים שהיו בעבר. עכשיו אני לא יודע מה לעשות אני מפחד לקנות את הלוח הזה (כי ויתרתי על ה AUDIGY 2 מהסיבה שהשימוש בו יעשה רק בעתיד ואין בו צורך עכשיו), ואז אני אתקל בבעיות בקול. וזה דבר שאני ממש לא רוצה. לא בעיות בשמיעה ולא בעיות במיקרופון. :-\ אז אני אשמח אם תגידו לי מה כדאי לעשות. אם לקנות אותו או לא לקנות אותו. אשמח גם אם תגידו לי איזה לוחות אם אני אוכל לרכוש במחיר דומה עם ביצועים דומים (המחשב נועד לעריכת ווידאו, אם יש צורך אז אני אכתוב את המפרט). ומה עם ה ASUS P4P800 DELUXE? אני יודע שהוא טוב אבל הבעיה הי…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האים זה תקין? בזמן משחקים כגון PUBG GHOST RECON FORTNIGHT COD WWII כרטיס המסך הוא ASUS GTX 1060 DUAL OC 6 GB דרייבר כרטיס מסך מעודכן לאחרון. זיכרון CRUCIAL 8GB 2400 MHZ
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מעוניין להתייעץ אתכם בנוגע לשיפור ביצועים. המערכת הראשית שלי (מפרט מלא בצד) מתחילה להתיישן, ועומדות בפני 2 אופציות כרגע, כמו שאני רואה את זה: 1. OC עם ניקוי אבק, סידור כבלים, הוספת מאוורר (מת לי ה120 מ"מ שמוציא אוויר וכבר חצי שנה המחשב רק מכניס אוויר...), מריחת משחה טרמית חדשה, ולבסוף גם איזה DEFRAG או אפילו פירמוט מלא להשלמת הרענון. כמו שרואים, המערכת הזו בעלת פוטנציאל די גדול ל OC, אבל לקחת בחשבון שאני אהיה מאוד מתון ופחדן בנושא הזה. 2. לקנות AMD כפול ליבה כלשהו ב EBAY, ואולי גם זכרון (2 סטיקים של ג'יגה, שיעבדו ב DC ולמכור את הזכרון הנוכחי). ואז גם לבצע את כל השלבים שב-1 למעט ה OC (יידחה לעתיד במקרה שאופציה 2 תבחר). בשני המקרים, צריך לקחת כאן בחשב…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי היום בחנויות מחשבים שמציעים מעבדי m-5y וכ'... היה להם כל מני סוגים, נראה לי היה אחד m-5y710 לא בטוח, אבל בכל מקרה הם התחילו בm-5. אז השאלה שלי, איך המעבדים האלה? זה מעבד חדיש זה יותר טוב מ i7? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי כאן באתר שהם מוכרים לוח Gigabyte GA-Z170M-D3H DDR3 ב250 ש"ח. לא האמנתי שהוא יכול להיות כזה זול ומיהרתי לקנות. כשהלוח הגיע (תוך יום עם UPS) שמתי לב שהוא DDR3. לא שמתי לב לפני כן. השאלה יש הבדל משמעותי בין הלוח הזה ללוח כזה בעל זכרונות DDR4 ? האם זה מצדיק "לגלגל" את הלוח הלאה ולקנות אחד חדש עם DDR4? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני מניח שזו שאלה די בסיסית, אבל חיפשתי הרבה בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה. אני קונה מחשב חדש למשחקים, גלישה ועבודה משרדית. בפורום של המפרטים המליצו לי לקנות מעבד מרובע ליבות. השאלה היא האם לשימושים אלה המעבר ל4 ליבות מצדיק את התוספת במחיר? אין היום משחקים שמנצלים 4 ליבות, ואני פוחד שעד שיצאו משחקים כאלו הQ6600 של אינטל כבר יהיה מיושן. מישהו יכול להגיד לי כמה משמעותית תהיה התוספת בביצועים אם אני אקנה Q6600 על פני E6550 או אפילו AMD 5600+, ועד כמה לדעתכם ההשקעה הזו באמת תצא כדאית בעתיד? תודה, אמיר.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים מעניין אותי לדעת מה יותר טוב שני זכרונות של 8 ג'יגה כל אחד? שזה 16 בכללי או ארבע זכרונות של ארבע 4 ג'יגה כל אחד שזה 16 בכללי מה עדיף??
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לפטופ מסוג DELL XPS 13 9350 (ישן, אבל עושה את העבודה :)) לוח האם הוא מסוג 07TYC2. כרגע יש לי 8GB זיכרון, ואני מעוניין לשדרג ל16GB. השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט ועבודה משרדית. ישנן תוכנות הדורשות 16GB, ולכן אני מעוניין לשדרג. אשמח להמלצות לגבי כרטיסי זיכרון שיוכלו להתאים ללפטופ הנ"ל. תודה.
-
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין המעבדים הבאים: AMD Athlon II X4 Quad 630 AMD Phenom II X2 555 Intel Core i3-530 כולם בטווח מחירים זהה רק קשה לי להבין מה יותר טוב ומה עדיף..עצות? ??? http://skypc.co.il/pl_product~ADX630WFGIBOX~3~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~HDZ555WFGMBOX~3~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~i3-530ay~3~0.htm תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח איזה לוח אם אני צריך עבור i5 2500k שאני קונה אני מתלבט בין Asus ל Gigabyte אני לא מתכוון לבצע OC (לפחות לא בזמן הקרוב), גם לא שימוש ביותר מ HD אחד. כרטיס מסך רגיל אחד כעקרון המחשב לשימוש משולב, קצת משחקים, קצת עבודה, קצת סרטים ומוזיקה על איזה לוח אתם ממליצים? כנרא שגם אין לי צורך בלוח Pro, אבל בהחלט אני מעדיף לוח אמין כמה שיותר. נ.ב. מה המשמעות ליציעת HDMI, האם היא עדיפה על היציאה הסטנדרטית?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסלרון יושב על לוח שאין לי מושג איך אני יודע של מי החברה, והפנטיום3 יושב על לוח של אינטל. ויש לי 2 כרטיסי מסך, אחד GEFORCE 32MX הישן ואחד ATI נדמה לי 2. אז איזו קומבינציה תתן לי את המחשב הכי טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד ואת לוח האם שלי שישמש לי לגיימינג כבד כמה שיותר זול כמובן יהיה יותר טוב. אין לי שום בסיס בנושא אז תגידו לי אם אתם צריכים לדעת משהו..
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בעקרון ליפני חודש קניתי מערכת מיפלצתית מבוססת Q6600 אבל לא ממש מיתלהב מימנו קרוב מישפחה שלי הוא מוזיקאי והוא צריך מעבד חזק היותר לעיבוד מוסיקה האם להמליץ לו על מחשב מבוסס Q6600 או שיחכה לQUAD של AMD? תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשפר את המעבד שלי .... הלוח אם שלי ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890 (Socket AM2) השאלה היא איזה מאבדי AMD יתמוך בלוח אם תודה ! המטרה היא ... לשחק בGTA IV המאבד (הישן) שלי AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 2000 MHz לא יודע עם זה לפה אבל עם זה יעזור לכם להגיד לי מה לשפר בכדי לשחק ב-GTA IV אז המפרט שלי... AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 1998 MHz ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890 (Socket AM2) 3GB RAM 800MHz serkale 9600GT 512MB תמונה של הלוח אם עם זה יעזור... תודה רבה לעוזרים .
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן התקנתי היום 8 GB ראם, ומוצג לי במערכת שמותקן לי רק 4 (3.5 ניתנים לשימוש), במנהל המשימות כתוב לי משהו בוצע Commit 1.8/7.0. וגם בdxdiag כתוב לי קבצי החלפה 1.9 GB בשימוש, ו5.2 GB זמין, זאת אומרת שאשדרג ל64 BIT יהיה לי 8 GB RAM מוצג?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
AMD היא אמנם זו שמציעה את מעבדי 8 ו-12 הליבות הזולים ביותר בשוק - אך אינטל עשויה למצוא לעצמה נישה מוצלחת במרכז עם דגמי ה-Comet Lake הבכירים שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם.אני חדש כאן,יש לי שאלה מסוימת אליכם.אני מרכיב מחשב עכשיו והייתי רוצה מספר הבהרות....ראשית החלקים שכבר קניתי ולאחר מכן החלקים שאני הולך לקנות קניתי: לוח FATALITY AN8 ABIT זיכרון PLATINUM REV2 OCZ 2.2.2.5 1GIGA קירור THERMAL TAKE BIGWATER 12MM כרטיס מסך 3800ULTRA LEADTEK כוננים קשיחים: WD2000JB 2X WD RAPTOR 10000 RPM RAID-0 . WD 3200SD WD 800JB זאת לא טעות 5 כוננים קשיחים. פאנלים:AEROCOOL COOLPANEL AEROCOOL GATEWATCH מארז:THERMALTAKE SHARK צורב DVD 3520A NEC צורב רגיל THOSIBA COMBO DVD ספק כוח ENERMAX 535W VER2 מה שנותר לי לקנות זה מעבד....חשבתי על ה SAN DIEGO 3700 ....האם הוא תומך בארבעה זכרונות מבלי להוריד את המהירות שלהם. ומה דעתכם על …
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם איכותי של asus או gigabyte (מתוכנן oc למעבד e6300 אבל לא גדול במסגרת האירור שבא יחד אם המעבד) ראיתי את הלוח אם GA-965P-DS4 אך הוא עולה 1200 אבל הוא בא אם heatpipe (האם זה חשוב שיש heatpipe כי לי אמרו שכן) האם יש אופציות אחרות אך לא נופלות ממנו תודה לעוזרים (תמיכה של יותר מ2GB זכרון אני קונה 2GB אז שיהיה מה לשדרג בעתיד) ללא vga כמובן, יהיה נחמד אם תיהיה לו יציאה של sata מאחור(איפה הlpt ,usb וכ"ו) וגם כן תמיכה במהירות 800mhz לזכרון (לא תיהיה בעיה - התקציב מרשה) תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין שני הלוחות הללו ניכנסתי לאתר של אזוס ולא הבנתי מה ההבדל בינהם http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1347&modelmenu=2 http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1520&modelmenu=2 מה שכן הבנתי שבאחד מהם יש לוגו של וינדוז ויסטה תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-