מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין ה 2 קאש ל4 קאש במעבדי קונרו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ocforums.com/showthread.php?t=465961 במשחקים הקונרו ממש שולט...
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
וכמו כן מה ההבדלים בין ה MSI P965 NEO לבין ה MSI P965 PLATNIUM? קישור ללוח באתר היצרן http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=744
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין שני הלוחות הללו ניכנסתי לאתר של אזוס ולא הבנתי מה ההבדל בינהם http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1347&modelmenu=2 http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1520&modelmenu=2 מה שכן הבנתי שבאחד מהם יש לוגו של וינדוז ויסטה תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נמכרים בSKYPC לוחות אם עם צ'יפסט P31 בגרסאות DS3L וS3 מה ההבדל בין צ'יפסט P31 לP35? כי ההבדל במחיר די גדול.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכון, זה כבר ידוע, אבל אושר שוב ע"י בחיר בחברת AMD. כמובן שזה לא כך אצל אינטל. עוד פראמטר במכלול השיקולים לכאן או לכאן בהחלטה על איזו פלטפורמה ללכת.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 MSI P67A-GD55 (B3) אותו מחיר.... צריך לוח לOC של 4.5 ... SLI CROSS 99 אחוז לא יהיה... מה עדיף משניהם??
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאשר אם הייתי הולך רק על זיכרון 2666 במערכת RYZEN תודה שם מוצר דגם כמות מחיר יחידה סה"כ DDR 4 16G/2666 Samsung 3rd Party D416G2666SA3D 2 ₪ 231 ₪ 462 HP DDR 4 16G 3000 CL16 V6 7EH65AA 1 ₪ 319 ₪ 319
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 4 followers
-
-
יש לי כרגע amd palomino athlon xp 1800 (ראה מפרט) לפי האתר של ג'יגה בייט הלוח אם שלי תומך עד athlon xp 2600+ fsb266 יאנו אין תמיכה במעבדי BARTON ומעבדי FSB333... : אם אני אחליף למעבד athlon tbred 2400 זה יהיה שווה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת בשביל מה יש את הUSB מאחורי המסכים??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. כאשר מדברים על רכישת מעבד, האם יש מקום שבו אוכל ללמוד על המינוח שבו משתמשות Intel ו- AMD, וזאת כדי להבין טוב יותר איזה עדיף על השני. מלבד מהירות שעון (Ghz), אין לי ממש מושג מה שאר המלל אומר. תודה [למשל - Intel® Core™ i7-860 Processor (8M Cache, 2.80 GHz)]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה.. בעזרת השם, אני קונה מחשב עוד מעט , ואני לא יודע מה לקחת מבין שלושת הלוחות למעלה. אם אתם צריכים מידע המחשב הולך להיות עם amd5000 ועם 2 ג'יגה זכרון אם אתם צריכים את כל המפרט אני יביא. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הי לכולם יש לי לוח ASUS לפנטיום 3 .כל הכרטיסים ONBOARD . הזכרון שלי מורכב מ 64mega במהירות 100 ו 128mega במהירות 133 . המעבד הוא celeron 700/66bus/128cash .המחשב משמש לתכנות ב v.b, c,java . וגלישה ברשת. לא למשחקים. חשבתי לשדרג את המעבד ל p-3/1.2G/133BUS/256cash (כן ,עדין מוכרים אותו והוא עולה 800 שקל) או ל celeron1.2G/100bus/256cash שעולה 440 שקל. ולשדרג את מע' ההפעלה ל win2000 או XP (יש לי 98. ) מה כדאי ולמה , ואציין שי לי כסף במשורה, אני לא "עשיר ". שדרוג הלוח לא בא בחשבון כיאז צריך לשדרג גם את שאר הדברים . ה celeron עובד , אבל למשל ב JAVA שהיא תוכנה כבדה ( netbeans) הוא קצת נחנק ... .ובכלל צריך להתקדם קצת.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, מה ההבדלים בין מעבד מסדרת Intel Pentium E לעומת סדרת ה- CORE 2 ? אפשר גם לכוון אותי לאיזה מאמר שמסביר את הנושא. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתברר שעשו בדיקה בתום http://www.tomshardware.co.uk/turbo-boost-turbo-core-six-core,review-31958.html מעלה שאין יתרון יחסי לאינטל למעט היתרון היחסי בעליות לרעת אינטל תקנו אותי אם אני טועה !
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם המעבד Pentium D 930 יכול להתאים ללוח Gigabyte GA-G41M-COMBO ? ( לדוגמא המעבד עובד על לוח gigabyte g41m-es2l )
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את הASUS P5GC-MX1333 ודקה לאחר שהעליתי את המחשב הוא שבק חיים. בחנות אמרו לי שהביאו לי מחשב זהה חלופי ולאחר מכן גיליתי שקיבלתי בעצם P5VD2-VM SE ההייתי צריך חבר שיחפש באינטרנט דריבר לזה ועכשיו עשיתי מבדק קטן באינטרנט וממה שאני רואה זה שמבחינת הזיכרון מה שהתכוונתי לקנות עדיף יותר. עד כמה יש הבדל? מה יכולת להיות שעבדו עליי כשאני חזור לחנות כדי לקחת דריבר לצעוק על המוכר ולדרוש פיצוי? לעזרתכם אודה מאוד
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הוסף כחבר שלח הודעה צפה בפרופיל חסום משתמש שלום לכולם מעוניין לקנות במשך השבוע זיכרון 16 ראם או 8×2 (לא משנה) אשמח להצעות (חנויות אייבורי וKSP בלבד) תקציב: מהו התקציב שהוקצה לקנייה?650 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 50± עדיף שלא מפרט נוכחי: מעבד: ryzen 5 1600 לוח אם: asus prime 350m-a קירור המעבד: כלול במעבד (חלק מהקירורים הקיימים למעבדים מהווים הגבלה לחלק מהזכרונות בשוק ולכן חשוב לציין את …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא NOOB במחשבים ולמעשה גם עבדתי כטכנאי הרכבות כמה זמן והרכבתי מערכות גיימינג בחיי. אף פעם לא נתקלתי בתקלה כמו שיש לי כרגע, הסיפור הוא כזה (בקצרה) יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים וקצת והלוח שהותקן בו היה לוח זול ומחורבן של MSI לתושבת 1156. הלוח הראשון פשוט הפסיק לעבוד בשלב מסוים ופשוט היה נכנס ללופ אין סופי של כיבוי והדלקה (NO POST) וכך גם השניים הבאים אחריו שהוחלפו באחריות על ידי החנות שבה נרכש. בפעם הרביעית (עכשיו) החליטו להחליף ללוח של GIGABYTE מכיוון שלטענתם יותר אמין ולא תחזור על עצמה אותה הבעיה, כמובן שכבר פגה האחריות והנה התרחשה לה אותה בעיה שוב. אני אבנה מערכת חדשה מאפס, יותר טובה, אבל השאלה שלי היא האם לדע…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מסטרים על 720/30FPS בלי בעיה האמת כך שזה לא כל כך רלוונטי לי, ובמשחקים גם ככה עובד כמו טיל, אבל בגדול הביצועים של 5820K בSTREAMING נניח ב1080\30 או 720/60 (כי 1080/60 אני לא יכול גם ככה מבחינת אינטרנט) משתפרים משמעותית? הייתי יכול תכלס להוסיף לתקציב עוד איזה 1500 שקל ולהביא לוח של MSI ו5820K ועוד DD4 מהפשוטים, מקריאה באינטרנט הבנתי שיש הבדל רק ברינדור כבד - אמת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי פשוט לשימוש הילדים(פיפא וכדומה) ושישמש גם לצפייה בסרטים שאני מצלם (פורמט MOV) התקציב הכולל הוא 2000 שח השאלות שלי: 1. האם לקחת מעבד עם מאיץ גרפי מובנה, האם זה מספיק לדרישות או שחייב להוסיף כרטיס גרפי נפרד? 2. האם יש המלצות לכאלה? 3. האם יש משמעות גם ללוח האם ולצ'יפסט במקרה זה? 4. ראיתי את המפרט הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2755 באייבורי, זה יכול להיות טוב? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני ראיתי מין השוואה כזאת ביוטיוב לQ6600 אבל זה לא היה במשחקים ולא נראלי שהוא מגיע לרמה שלו..... מישהו יכול להגיד לי? ואם יש בנצ' שהוא שם אני אשמח אם תביאו לי.. חג שמח וכשר אחים שלי!
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-