מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
תפסתי מעבד p560 משנת 2003 עם הכיתוב intel confidential. המספר הקטלוגי שלו הוא QQ44ES. מסתבר שמדובר בדוגמית למהנדסים ומפתחים שנשלחת לכל מיני חברות לפני שחרור דור חדש, אך באופן מפתיע נמצא במערכת מחשב ביתית פשוטה למדי. האתר של אינטל מציין שהמעבדים הללו הינם רכוש אינטל... אני מבקש כמה הבהרות: האם הדבר הזה נמכר למערכת מחשב באופן לא חוקי? האם זה נכון שיש לו מכפלה פתוחה והוא בלתי נעול? האם הוא שווה יותר ממעבד רגיל בן דורו, והאם בכלל מותר לי למכור אותו?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה אבל נכון שמעבדים אלו הם לא כפולי ליבה אלא בעלי ליבה אחת? אם אני צודק אז מדוע בנועה הם כתבו וקיטלגו אותם ככפולי ליבה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5792
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי , קניתי מחשב עם מעבד Intel Core 2 Duo הסתכלתי על המאפיינים שלו וראיתי שהוא 32bit זה יכול להיות ? חשבתי שאם זה Core 2 Duo זה 64bit.......
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, פעם אחת ולתמיד אני רוצה להבין - מה המהירות בפועל של המעבד הזה (ב-GHZ)? האם באמת מדובר ב 1.86 GHZ? זה לא מעט מאוד יחסית למעבד מתקדם? או שהעובדה שהוא כפול ליבה אומרת שהמהירות היא למעשה כפולה? אשמח להבהרות בנושא... תודה.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ההבדל במחיר זניח. רציתי לדעת מי עדיף, מה היתרונות והחסרונות של כל מעבד. ואיזה מעבד אתם הייתם לוקחים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
זה מבלבל אותי.... בין 400 שקל ל450 שקל למעבד שהוא רק 1.6 GHZ? זה אומנם CORE 2 DOU אבל זה אותו מהירות כמו מחשב נייד סלרון שפעם היה לי יכול להיות שזה כיום אחד המעבדים הזולים בשוק לפנטיום 4? מעבד כזה יתאים לילדה בת 14 (אחותי) שהמחשב נועד רק לגלישה באינטרנט ושטויות בסגנון? רוצה לשלב את המעבד הזה עם הלוח :Asus P5L-VM 1394 ועם כמה זכרונות שזרוקים לי בבית מה שמציק לי זה מארז והאוורור שלו וספק כוח שבדברים האלה אני חדש לגמרי ולא מבין כלום חייב עזרה הילדה רוצה מחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מישהו שמע על המעבדים האלו? ה2140 מגיע בתדר של 1.6Ghz וניתן למצוא אותו ב434 ש"ח. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=E2140-t http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3738 רק לי זה נשמע כמו E6700 ב400 שקל? החסרון הגדול במעבדים אלו הוא כמות הCache הנמוכה. למרות שייתכן והקיצוץ למגה קאש בלבד לא יהיה כל כך מורגש, בדומה לקיצוץ בE4X00
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שימו לב לכתבה הזאת - http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2903 מצויין כי למעבד יכולות OC אדירות ועם OC של בערך 50% (שבקושי מעיק עליו) מסוגל להתעלות ברוב המקרים על מעבדים שיקרים ממנו בהרבה לדוגמא X66800 הינה דוגמא מהכתבה האם לדעתדכם המעבד הזה שנחשב ליחסית חדש, עדיף על המעבדים אחרים [במידה ומבצעים OC] ? מצטער אם נכתב על הנושא הזה כבר, אבל לא מצאתי כמעט דיונים בהקשר למעבד הזה..
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב חדש, לא יקר, לצרכים כלליים, סרטים, אינטרנט וקצת משחקים. יש לי התלבטות בין המעבד של אינטל: Core 2 Duo E4300 לבין המעבד של AMD: Athlon 64 3800+X2 DC רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין שני מעבדים אלו (שראוי לציין שטווח המחירים בינהם הוא כ-200 שקל יותר לאינטל), ואיזה מעבד יותר משתלם. תודה רבה מראש.
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נכון שהמעבד מספיק טוב ל-HTPC? להריץ תכנים של HD XVID וכו...
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב? Intel Core 2 duo E6750 או AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 מי יותר טוב למשחקים לשנים הקרובות ובכללי מי יותר חזק?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה קטנה פה .. יש לי פה את שני הלינקים של שני המחשבים שאני מעוניין לקנות : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1294&CatCode= ( אם יש לכם הצעות אחרות פחות או יותר באותם מחירים עד 1300 ש"ח אז נא להציע ולעזור ) אני מעביר מהמחשב הישן שלי כרטיס מסך ATI Radeon X1650 256MB אם אני אקח את ה AMD אני מוכן לשדרג לו את הזכרון ל 2GHz נקודה חשובה שאני רוצה להתייחס אליה ככה למנוע שאלות בעתיד .. איזה לוח אם יותר טוב ל AMD Gigabyte דגם GAM61PME-S2צ'יפסט GeForce 6100 + nForce 405 או לוח תוצרת MSI דגם K9NPGM צ'יפסט GeForce 6100 + nForce 430 כ.קול 7.1 כ.רשת תודה מראש סאפו =)
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מתי הוא אמור לצאת בארה"ב? והאם יש הבדל משמעותי בינו לבין ה ק8500??
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שני מעבדים לנייד שלי. Intel® Core 2 Duo T9500 2.6GHz (6MB Cache 800MHz FSB) VS Intel® Core 2 Duo T9300 2.5GHz (6MB Cache 800MHz FSB) תוכלו בבקשה לפרט מה ההבדלים בין השניים (חוץ מהמהירות)? אני שואל מיכון שההפרש במחיר הוא די גדול... תודה.
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי שאלה..... Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad Core Processor זה סידרה ? או שיש רק אחד..... פשוט מישהו אמר לי שיש 3 רמות למעבד הזה ואני לא מוצא את זה בשום אתר....
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=465
-
- 13 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אני רואה בהמון אתרי חומרה כגון TOMS.. כתבות מפורטות על המעבד החדש בעל 4 ליבות. אבל אני לא רואה שבאתר הרשמי של אינטל הוא פורסם.. למרות שבכל הכתבות רשום שהוא הושק רשמית. מישהו יודע מתי הוא יגיע לארצנו הקטנה? ומתי המחירים ירדו?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים לגבי המעבד הזה אז ככה אני חושב להכניס אותו למפרט שלי במקום e8500 3.16 ghz (+פלוס אוברקלוק של החנות). המפרט : קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤495 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1295 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המעבד הנ"ל ומה מחירו ? האם שילובו עם לוח האם : Gigabyte EP45-UD3L עם הזכרונות : OCZ 2G ו 2GB Corsair ועם כרטיס מסך : Geforce 7600GS 250GB , יצליח בהפעלת Win7 וסרטים באיכות HD ? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום ראיתי באתר ZAP שני מעבדים זהים Intel Core 2 Quae Q9550 BOX עם ליבה כפולה. Intel Core 2 Quae Q9550 TRAY עם ליבה מרובעת. מי הנכון - ומי יותר טוב בביצועים שניהם מאותו סידרה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום. ראיתי באתר של ZAP שני מעבדים זהים: Intel Core 2 Quae Q9550 BOX עם ליבה כפולה. Intel Core 2 Quae Q9550 TRAY עם ליבה מרובעת. מי הנכון - ומי יותר טוב בביצועים שניהם מאותו סידרה.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
משהו חשוב ש- jay מלמדנו, ויתכן שעובד גם על מעבדי אינטל הנעולים:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
האם הGPU המובנה מספיק חזק להריץ autocad? של אינטל או של AMD? זאת התוכנה הכי כבדה שתרוץ על המערכת. תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום.עקב צורך בכסף אני מוכר את הכ.מסך שלי . המעבד שלי הוא 2500K 3.3 GHZ ובמקום הHD6850 שהיה לי, אני הולך להשים X1950 עם 512 מ"ב . הםא יהיה צוואר בקבוק? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
עומד לפני קנייה של סט שלם חדש (הייתי כבר בפורום מפרטים ובשאר הרכיבים אני די מוחלט , ורובם, למיטב ידיעתי - למעט אולי הקירור למעבד- אינם סותרים את שתי החלופות שכאן). הייתי סגור על ה- 750, אבל nike קצת "בילבל" אותי (רואה את זה בחיוב :-\). קראתי המון השוואות ופורומים (חצי עולם מתחבט בסוגיה) ויצאתי מבולבל. היישומים שלי הם סוג של רב תכליתי ,מתוכם משחקים ברמה הבינונית, כרגע יותר לילדים , שעשויים להתפתח כמובן עם הזמן. ולכן גם כרטיס המסך יהיה בשלב זה ברמה בינונית כרגע. מה שברור בוודאות הוא שצריכת החשמל ב- amd גבוהה משמעותית. המעבד קצת יקר יותר בו , אך הלוח זול יותר. אבל אני מניח לנושא העלויות, רוצה נטו מה טוב יותר ביצועים/עבורי (אודה לכם אם תתיחסו לאחד משניהם ולא תציעו לרדת לנמוך …
-
- 79 תגובות
- 8.8k צפיות
-