עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by usx,

המחשב הולך להתחבר למסך 34UC97 LG http://www.lg.com/us/monitors/lg-34UC97-S-ultrawide-monitor במחשב יהיו 2 כרטיסי מסך TITAN X רציתי לשאול איזה מעבד עדיף ל-2 המפלצות האלה? הם צריכים לרוץ על שני חריצי X16 כדי לקבל מקסימום ביצועים? האם ניתן להשיג זאת עם מעבד 4790K? איך ישפיע ההבדל בין התדרים 4Ghz עד 4.4Ghz ל 4790 ו - 3Ghz עד 3.5Ghz ב 5960? איפה אני מקבל מקסימום ביצועים במשחקים?

2. מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצו…

3. שלום, יש לי במחשב 8 גיגה ראם של קינגסטון ואני שוקל האם כדאי לי להוסיף עוד סטיק של זכרון כמוהו כדי להגדיל את הנפח ל-16 גיגה כיון שכרגע הזכרון הזה הוא מאוד זול יחסית (270 ש"ח), השאלה היא האם זה יתן לי איזושהי תוספת בביצועים של המחשב ואם זה לא יתן שום תוספת אולי בכל זאת כדאי לקנות לצורך העתיד מכיון שעכשיו הם זולים? המחשב משמש לגיימינג בעיקר וגם לגלישה וצפייה בסרטים. לא מתבצעת על המחשב שום עריכה גרפית כלשהי. תודה.

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by iveco,

יש לי כמה מעבדים ישנים שרציתי לעשות מהם מחשב לאינטרנט , שמיעה מוזיקה יוטיוב וצפיה בשידורים TV אונליין לא מעבר הבעיה שאני רואה למשל ערוץ 2 שידור חי המעבד על 80 - 100 אחוז מאמץ כולה שידור אינטרנט לא משחק ולא משהו שאמור להיות כבד ... אני נכנס ל YOUTUBE המעבד על 80- 100 אחוז למה זה כל כך מתאמץ ? עכשיו לקחתי כמה מעבדים P4 3GHZ HT , PD , AMD Athlon X2 ושמתי לב שיש להם טכנלוגיה SSE1-2-3 ולמעבד החדש שלי יש גם SSE1-2-3-4 יכול להיות שזאת הסיבה שהמעבד כל כך מתאמץ שחסר לו SSE4 ? קידוד ? יש לי כמה מחשבים ישנים כאלה מבאס אותי לזרוק אותם ..

5. Started by Man Mans,

שלום, יש לי מחשב עם זכרון של 4 ג׳יגה בייט ראם ואני רוצה להגדיל אותו ל8 ג'יגה בשביל משחקים (גיימינג), אבל אני לא ממש יודע איך להוסיף את הזכרון בפועל אגב, עקבתי בדיונים והבנתי שזה תלוי בסוג של הלוח אם ובזיכרון ומשהו עם הביוס. כי לפני כמה שנים הוספתי זכרון ראם ללוח אם והוא נשרף (זה היה זכרון ישן במחשב פנטום 4 כך שדימובן לי למה זה לא היה חלק..), ואני לא רוצה לנסות סתם זכרון.. תודה.

6. היי חבר'ה, קניתי זכרונות חדשים למחשב שלי והלוח-אם לא "קורא" אותם (נראה לי) @--- The King --- ו... @askme - אני מתייג אתכם גם כי עזרתם לי בדיון פה אולי תוכלו לעזור לי עם הידע שלכם ומה שלא ברור לי. נתחיל מהתחלה - יש לי 2x4gb של Crucial זכרונות - בטוטל: 8gb קניתי חדשים - 2x8gb ליתר דיוק: G.Skill Value 2X8GB DDR3 1333Mhz CL9 Kit כשקבלתי אותם, פתחתי את מארז המחשב ונתקתי את הזכרונות הישנים והכנסתי את החדשים במקום - באותו מקום. וכשהדלקתי את המחשב - זה מה שקרה: (הסבר קטן - הסרטון רק בדיוק כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה של המחשב, ומתכבה לבד! לא כי אני לחצתי או משהו כזה בנוגע לצפצופים - אין לי מושג למה זה קורה, …

7. Started by yonatan.mendelson,

AMD מביאה לחנויות את מעבדי ה-Athlon של הדור החדש - עם ליבות העיבוד והמאיצים הגראפיים העדכניים שלה בתצורה מינימליסטית ובמחיר תחרותי במיוחד לכתבה

8. שלום חברים, מאחר וכבר כולנו מכירים את המיפלצות של AMD TR וכעת גם המעבד XEON החדש של אינטל - שיחקתי קצת עם קיבצתי התוככה בשביל להגדיל פי4 את רזולוציית הרינדור + עריכת הטקסטורות למען סצנה יפה יותר לטעמי. כעת הרינדור לוקח ל2700X שברשותי מעל 80 שניות לעומת 25 שניות בתוכנה המקורית. כעת אני חושב שעם הגירסה המשופצרת שלי אנחנו מוכנים לדור החדש של RYZEN וTR3 שכניראה יבוא עם עד 64 ליבות:-). לינק להורדה: https://ufile.io/54jfb פשוט להחליף את התיקיה plugins בתיקיה עם הקבצים הערוכים plugins שבקובץ שלי. מומלץ לימחוק את תיקיית cb_ranking כי התוצאות הקודמות לא רלוונטיות.(כמובן מדבר על תיקיה חדשה של התוכנה שלא תימחקו את התוצאות החשובות שלכם). …

9. שלום חברים, יש ברשותי לוח H97 עם סוקט 1150 עם מעבד i5 4690K. קניתי קירור חדש של נוקטואה שהוריד את הטמפ בצורה משמעותית (ב idle אני 25 מעלות וב load אני לא עובר את ה 60). רציתי לעשות המהרה קטנה, אבל הלוח אם שלי לא תומך. אז חשבתי לרכוש מעבד חזק יותר שמתאים לסוקט, וחיפשתי בלוחות i7 4790. העניין הוא שלמרות שמדובר במעבד עתיק ומשומש - עדיין המחיר הנמוך ביותר שמצאתי היה 500 שח, וכשניסיתי להתמקח המוכר נעלב ונעלם. מה העניין? איך יכול להיות שהמעבדים האלה שומרים ככה על הערך יד2 שלהם?

10. חבר טוב מתחיל לעסוק באופן רציני יותר בצילום ובונה מפרט לשימוש בפוטושופ בעיקר. זקוק להמלצה על לוח אם ומעבד שיתנו ביצועים גבוהים ככל האפשר במחיר שפוי - עד 2K נאמר אבל אם אפשר עדיף לחסוך. מסיבות של נוחות ותשלומים, על שני הרכיבים להיות זמינים באותה חנות - או IQPC או KSP. חשבתי להציע לו I5-2500K עם לוח Z68-V PRO של ASUS שמאפשר OC אוטומטי לפי העומס כי הוא לא יתעסק ב-OC בעצמו. * יש אלטרנטיבת IVY BRIDGE עדיפה? * עדיף אולי I7? את ה-I5-2500K מצאתי ב-IQPC אבל לא את הלוח. יש לוח אחר שם שיעשה את העבודה? אולי ה-Z77-M? לא יודע... את הלוח הספציפי של ASUS מצאתי ב-KSP אבל אין שם את ה-2500K, רק IVY BRIDGE תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום. ברשותי זיכרון מסוג G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL7D-4GBRH. רציתי לדעת איזה עוד זיכרונות יתאימו לי כשדרוג למערכת חוץ מאותו הדגם שכרגע בקושי נמצא בחנויות. התקציב הוא עד 400 ש"ח האם G.SKILL RIPJAWS F3-12800CL9D-8​GBRL 8GB 2x4 DDR3 1600 יתאימו לי? ומה ההבדל בין F3-12800CL7D-4GBRH ל F3-12800CL9D-4GBRLתודה.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  12. יש לי פלטפורמה I7 מבוססת FSB (שבה המעבד והזיכרון קשורים יחדיו בOC) עם 6 סלוטים לזיכרון וטכנולוגית TRIPPLE CHANNEL בהם יושבים 3X2GB 1333MHZ בעלי תזמונים של 1T 7-7-7-20. אני לא יכול סתם להוסיף זיכרון זהה/דומה כי אין להשיג זכרונות באותם תזמונים(וגם אם היו הנפח קטן והמחיר אינו משתלם). הבעיה: אני לא יכול להוסיף זיכרון שונה כי יציבות הOC עלולה להיפגע. פיתרון: למכור את הזכרונות יד שניה, ולקנות זיכרון חדש. הבעיה: אין להשיג TRIPPLE KIT בנפחים ובמחירים משתלמים. פיתרון: לקנות KIT של 2. הבעיה: מוותר על הביצועים הנוספים של הTRIPPLE CHANNEL. פיתרון: לקנות 3 זכרונות שנמכרים כיחידה. הבעיה: הזכרונות היחידים(שמצאתי) שנמכרים כיחידה במחיר משתלם, בעלי ביצועים גרועים במיוחד. פיתרון: לקנות 2 קי…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אני צריך עזרה איך אני יכול לבדוק אם כרטיס מסך מסוים יעבוד עם לוח האם שלי . הכוונה היא שאני רוצה שאני יוכל להוציא את המקסימום מהכרטיס הזה

• 15 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by panda00,

שלום, המחשב שלי נתקע לפתע וכל פעם כאשר אני מנסה להדליק אותו הוא נדלק אבל עם נורה אדומה דלוקה ב HDD. ניסיתי לנתק את הכרטיסי זיכרון והדיסקים והיא עדיין דולקת. אז ההשערה היא שכנראה הלוח M לא תקין. הלוח הנוכחי שלי הוא MSI 7592. אני לא מעוניינת להשקיע הרבה אבל רוצה שיעבוד כמו שצריך... מה ההמלצות לאחד חדש?.. אגב יש לי עליו 2 כרטיסי זיכרון של DDR 2 המעבד intel core 2 quad q8300 2.5 GHZ כרטיס מסך GTX560 TI 1G GIGABYTE

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. לאחר פירמוט המחשב והתקנת וינדוס 7 64,המחשב עושה בעיות: 1.בעת הפעלה וכיבוי של המחשב,יש מלא פסים לבנים על המסך.[בדקתי עם 2 מסכים והתופעה חוזרת כל פעם]. יש לציין שכאשר המחשב כבר עובד אין שום פסים.הפסים מופיעים רק בכיבוי והפעלה של המחשב,וכאשר מתקינים תוכנה מסויימת שוב מופיעים מלא פסים לבנים. 2.אין קול במחשב.יש רק רעשים שיוצאים מהרמקולים.כמו כן חיברתי אוזניות וזה עדיין משמיע רעשים.[הרמקולים תקינים,נבדקו]. הותקנו כל הדרייברים הנכונים.מה יכולה להיות הבעיה? הנה המפרט של המחשב: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. מה לעשות,איפה להתחיל? 1.האם לנסות לע…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, ברשותי מחשב עם לוח Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 ומעבד i5-2310, כרגע מותקנים במחשבים שני מודולים של 4GB, תהיתי האם תוספת של שני מודולים נוספים תיתן שיפור ניכר בביצועי המחשב? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. לפי מה שהבנתי הI5 הוא מצויין לגיימינג אבל אין לי מושג לגבי זיכרונות ולוח אם. התקציב שלי לשלושת הדברים הללו הוא 2000 שקלים פלוס מינוס. הרבה תודות

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by user-69225,

שלום, אני מעוניין לרכוש מעבד חדש לביצועים מקסימאלים במשחקים. המפרט שלי כרגע: לוח אם: H55M-D2H מעבד: Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz כרטיס גראפי: HD7970 ראמ: 4GB מערכת הפעלה: WIN 7 64 BIT הביצועים שלי לא משהו (בהגדרות הכי גבוהות), ובפעם שעברה נאמר לי לקנות מעבד חדש. אשמח לעזרה!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. לוח Z77-D3H ביוס אחרון יציב הוא F18 . לא כולל תמיכה בפונקציות מתקדמות של ווינדוס 8 , FAST BOOT , וגרסאות FIRMWARE ישנות של האודיו והרשת (אני מניח עוד דברים כמו הmicrocode אבל עם האודיו ספציפית יש התקדמות בשדרוג). כל הדרייברים באתר כמובן ישנים מאוד , לא טורחים לעדכן אותם. ביוס בטא קיים F19g באתר , ולא ברור לי למה, אבל אם רוצים את הבטא האחרונה, צריך להוריד אותה מפורום tweakdown שיש שם עובד של ג'יגהבייט שמפרסם ביוסים בטא. לא משהו מודלף , וגם לא טרח לרשום אזהרה שאלו ביוסים לא גמורים או משהו , אז זה אכן המקור להוריד את הביוס בטא האחרון אני מניח . הF19 למיניהם , לא שומרים חלק מההגדרות . אצלי כל הזמן הזכרון עובד על XMP, גם בלי שאפעיל אותו , אי אפשר להזיז שום הגדרה של הזכרונו…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. בהמשך להודעה האחרונה שפתחתי, לא הרגשתי שקיבלתי מענה למה שאני בדיוק צריך ולכן פתחתי פוסט נוסף כדי שאוכל להבהיר את עצמי טוב יותר מההתחלה. אני כרגע מחפש לשדרג את המחשב - לוח אם + מעבד - הכיוון שלי הוא AMD וזה רק בגלל התמחור הגבוה של INTEL . אני מבין שכנראה אצטרך לקנות זכרונות אבל את זה אבחר לבד וללא כל תלות בתקציב הנ"ל ( 2000 שקלים ) הדרישות שלי מהלוח אם + מעבד זה יכולות OC גבוהות וכמובן ביצועים גבוהים במשחקים. מעבד - טמפרטורה נמוכה, מעבד UNLOCK, תדרים גבוהים שניתן להגיע אליהם . לוח אם - אפשרויות מתקדמות של העלאת מתחים והגדרת משתנים כאלו ואחרים. אני לא מחפש להשתדרג בראייה קצרת טווח, אני לא רוצה לקנות מעבד 1090T שהוא 2 דורות אחורה מהמעבדים החדשים. כנ"ל לגבי לוח אם, אני לא רוצ…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אוקיי, אז לפני שנתיים אני זוכר שפלטפורמת מעבד+לוח אם של AMD וINTEL עם ביצועים דומים היו זולים יותר במעבדים בינוניים (טווח מחירים של 400-500 ש"ח למעבד) באיזור ה200-300 ש"ח. עכשיו אני מרפרף בין הלוחות של KSP (בTMS יש להם מבחר עלוב שלAMD) ואמנם לא התעמקתי בהכל מכל, אבל בנתיים נראה לי שלוחות עם פונקציות דומות עולים גם מחיר דומה. האם זה רק נדמה לי? או שמבחינת המחיר/ביצע AMD כבר לא אטרקטיבים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ori24,

מה הטמפרטורות המומלצות של מעבד ה4570 במנוחה ובזמן משחקים כבדים? העלתי תמונה של הטמפ' בזמן מנוחה בתנאי חדר ממוזג,איפה אני אמור להסתכל שם? יש כמה ערכים של טמפרטורה שקשורות למעבד,מה הכי נכון? תודה לעונים. http://www.interload.co.il/upload/3529358.jpg

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Ori ZEE7,

http://www.tms.co.il/product/10539 שווה להרכיב עם מעבד מהדור הקודם? בערך שליש מהמחיר שלו...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shgec,

שלום. בבקשה יעוץ. מערכת שיש לי עכשיו: MSI P45D3 NEO MB E8400 CPU 8GB RAM 1333 MHZ KINGSTON (2X4) DDR3 HEC-COUGAR-750W PSU GPU- SAPPHIRE HD-4850X2 2GB מארז של IVORY HDD sata-2 250gB זה מחשב שהולך לשמש לגלישה וסרטונים מ YOUTUBE. ז"א להיות מחשב של הורים. אני רוצה שהוא ישאר רלווטנטי כמה שיותר זמן. יש טעם להחליף את המעבד ל EXTREME? נגיד Q9300 או יותר גבוה או שבעתיד ניתן להסתפק ב-OC למעבד קיים? כרגע אין לי תלונות מהמחשב, עובד מציין, אצל ההורים הוא יהיה רק עבור גלישה, פייסבוק וסקייפ. אני פוחד על העתיד שמעבדים 775 יעלמו מ-EBAY בזמן הקרוב. רק בבקשה, אין צורך להציע להחליף מארז או ספק. הוא מספיק טוב גם למעבד חזק יותר. בבקשה תתרכזו במעבד. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by A.e.b,

אשמח לקבל המלצות ללוח אם חדש ולא יקר מדיי , המערכת : מעבד i5-750 כ"מ gtx 550ti,זיכרון של kingston גיגה4 וספק cougar rs 550, הלוח אם הקודם היה של אינטל, ומה שחשוב שהלוח החדש יעמוד בעומס , ביקר לגימינג , תקציב עד אלף שח פחות או יותר תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.