עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by xtract1,

יש את המפרט שלי פה בצד... נדמה לי שפעם קראתי בפיצ'רים של הלוח שלי שהוא תומך ב-Cool'n'Quiet שהבנתי שהיא בעצם מרוידה את מהירות השעון של המעבד כדי להוריד בחום לחסוך באנרגיה (Tני צודק?) בכל מקרה..אם הלוח שלי תואם..האם המעבד שלי תואם גם? איך אני בודק את זה? איך אני גורם לו לעבוד ב-Cool'n'Quiet?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by guylederer0,

אהלן בהמשך למפרט שכבר חצי מורכב I7 4770k Intel s3500 160gb ונכון להיום Asus maximus z87 hero הגעתי לשלב של זיכרונות ... המחשב בעיקר מיועד למשחקים בהגדרות גבוהות ובנוסף ל OC גבוה יש לי שני זיכרונות ששמתי עין עליהם ואני לא יודע במה לבחור http://ksp.co.il/?uin=14897 http://ksp.co.il/?uin=17024 מבחינת תקציב שניהם נכנסים שהוא לא יותר מ 600₪ העניין הראשון הוא אסתטיקה שמבחינתי כל המחשב הולך להיות בכיוון הלוח אמ שהוא שחור אדום אז כמובן בגלל הצבע הוונגנס קורץ יותר ... מבחינת איכות ביצועים וOC לדרישות שלי איזה מהם יתנו את התמורה הטובה ביותר ? ואם יש הפרש בינהם בכמה אחוזים ? תודה לעוזרים גיא

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. האם המעבד יספק אותי למשחקים? עד שנהלם יגיע ואז אני ישדרג את המעבד? רעיון טוב? P45 יתמוך בנהלם? המפרט 4870 ep45 ds3r 4gb

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הציפיה היתה לתמיכה ב DDR2 677 מקור http://www.theinquirer.net/?article=29716

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by VIEWSONIC,

שווה לקנות את הזיכרון הזה ? הנפח שלו 2 גיגה והבנתי מחנות שעוד מעט יכנס הדור של ה 4 גיגה לסטיק . הציעו לי את הסטיק של טרנסד משהו כזה 2 גיגה 1333 ב 135 ש"ח זה שווה את הכסף ? או שעדיף לחכות לירידה של מחירים / 4 גיגה ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nineball,

שלום, למישהו יש מושג אם סמפרון 2800 יוכל להתמודד עם תוכן HD ב 720P? חיפשתי קצת ברשת, מצאתי אנשים שטוענים שסמפרון 3300 לדוגמה מריץ להם 1080P בלי בעיה ועוד דברים כאלו, אבל יש לי פה לוח ישן ומעבד, ואני חושב לבנות HTPC כזה שיוכל להריץ 720P. אם למישהו יש תשובה חד משמעית בנושא, אשמח אם תאירו את עיני X: תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tsah1982,

שלום מה ההבדל בין שני הלוחות האלו? והאם זה קריטי? ?K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394)? ?K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) שאלה שניה:איזה כרטיס מסך הוא יותר טוב מבין שני אלה: ?Alastor X300 SE 128MB TV, DVI, PCI-E (BULK ?Forsa 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK)? תודה

• 15 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by PCguy,

זו שאלתי ??? אם יש כאלו התומכים היכן אפשר למצא מידע עליהם?

• 15 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by dino,

דוד שלי הזמין מחשב והיום קבלתי אותו כדי להרכיב לו את החלקים {לוח אם, מארז, מעבד, זכרונות, היטסינק}, הרכבתי, התקנתי את המערכת הפעלה {XP PRO}, הרצתי 3D MARK אחרי זה נכנסתי לביוס {GIGABYTE GA-7VAX}, ורשום שם שהמעבד רץ ב-27 מעלות ובתוכנה של ג'יגהבייט רשום אותו הדבר ובטעינה רשום בתוכנה של ג'יגהבייט שהמעבד רץ ב-32 מעלות, הגיוני ל-AMD? המערכת: AMD ATHLON XP 1800 0.13MICRON GIGABYTE GA-7VAX KT400 AGPX8 DDR400 SAMSUNG 256MB PC2700 DDR333 CAS 2.5 SEAGATE 40GB 7200 ATA100 2MB CACHE SIMBADA CASE + GENERIC 400W PSU CREATIVE INSPIRE 2400 2.1 2S+SUB IIYAMA 1413 PRO 0.25 HP OPTICAL MOUSE PS2/USB SONY X52 CD-ROM DRIVE SONY 1.44 FLOPPY DRIVE זו המערכת, אני יודע שיש דברים שלא קשורים אבל אין…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אוקיי, אז לפני שנתיים אני זוכר שפלטפורמת מעבד+לוח אם של AMD וINTEL עם ביצועים דומים היו זולים יותר במעבדים בינוניים (טווח מחירים של 400-500 ש"ח למעבד) באיזור ה200-300 ש"ח. עכשיו אני מרפרף בין הלוחות של KSP (בTMS יש להם מבחר עלוב שלAMD) ואמנם לא התעמקתי בהכל מכל, אבל בנתיים נראה לי שלוחות עם פונקציות דומות עולים גם מחיר דומה. האם זה רק נדמה לי? או שמבחינת המחיר/ביצע AMD כבר לא אטרקטיבים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by A.e.b,

אשמח לקבל המלצות ללוח אם חדש ולא יקר מדיי , המערכת : מעבד i5-750 כ"מ gtx 550ti,זיכרון של kingston גיגה4 וספק cougar rs 550, הלוח אם הקודם היה של אינטל, ומה שחשוב שהלוח החדש יעמוד בעומס , ביקר לגימינג , תקציב עד אלף שח פחות או יותר תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. i5-3570K GA-Z77X-D3H gtx 970 8GB ram אני משתמש ב mcp ו הסרט לפעמים נתקט או מקרטע כל דקה בערך

13. לפני מספר חודשים חיפשתי לוח אם ומצאתי אחד שמתאים לדרישות שלי ומצאתי את הלוח הבא M2NPV-VM asus לינק http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=424703 יש בו יציאת כרטיס מסך מובנה סביר + יציאה לטלויזיה. בסוף לא קניתי, אני רוצה לדעת האם יש היום לוח בעל יכולות דומות שמשתלם יותר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כרגע יש לי את הגיגבייט ואני יכול להחליף לאביט, ההבדל הוא שהאביט עם ציפסט אינטל 875 והגיגבייט עם ציפסט של סיס 1. האם נכון שהציפסטים הללו של אינטל (865,875) גורמים לריסט בגלל התחממות יתר ? 2. איזה מהם עדיף למשתמש הבייתי ? מפרט מחשב: 1 גיגה זיכרון דואל צאנאל 2 מעבד 2.6 אינטל פנטיום 3 לוח GIGABYTE 8S655FX ULTRA SIS תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם אני חדש פה... אז ככה... כבר מזמן אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, כלומר המחשב שלי עכשיו על הפנים (מעבד Mhz 1.82) ו256 ראם אני רוצה שיהיה לי מחשב כזה שיתאים לי למשחקים (לדוגמא הלף לייף2), עריכת סרטים בקטנה ושמערכת ההפעלה תפעל חלק... יש לי תקציב עד 1800 (פחות או יותר).. אה... ושכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך של ריידון 9600 פרו... תודה לכל העוזרים...

• 15 תגובות
    • 860 צפיות
  16. שלום לכולם. מחפש לשדרג את השילוש הקדוש ומבקש המלצות לאיזה דגמים לקנות. מצורפת תמונה עם החומרה הנוכחית. בנוסף הספק כוח שלי הוא ANTEC VP650P V2, ויש לי כונן SSD. כמו שאתם רואים נקודת החולשה שלי היא המעבד, אבל כדי לשדרג את המעבד הבנתי שאני אצטרך גם לשדרג את הלוח ואת הזכרונות (שזה בסדר). אני בוודאות צריך גם קירור שיתאים למעבד החדש, ואני דיי בטוח שאני גם אצטרך גם מארז. תקציב 2000-3000 שקל (בואו נגיד אפשר עד 3500 גג אם זה לא מספיק למה שאני מבקש. 4000 כבר יקר לי... אלא אם כן תגידו לי שזה משהו באמת באמת טוב ויהיה הבדל מהותי). שימו לב בבקשה - אני מחפש רכיבים שיחזיקו לי כמה שיותר זמן ושלא אצטרך להחליף שוב עוד שנה-שנתיים-שלוש (במסגרת התקציב שהגדרתי…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by barak_i,

שאלה: יש לי לוח אמ אסוס P4S533-MX אני רוצה לעשות שדרוג לזכרון עכשיו יש לי 256SDRAM133 אני מתלבט אם להוסיף: עוד 512 SDRAM133 ככה שיהיה 768 או לשים פשוט 512 DDR 333MHz ולהעיף את ה SDRAM מה אתם מציעים? :s05:

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם אני מסתכל באינטרנט על מחירים של מעבדי AMD Ryzen 3, למחשב דסקטופ, ושכוללים ליבה גרפית, וכל מה שאני מוצא זה דורות 3 ו-4, כשהיום ב-AMD אנחנו בדור 9.. האם הסיבה היא שיש מחסור כל כך קשה עכשיו, שכל מה שאפשר למצוא זה 5 דורות אחורה? או שיש סיבה אחרת?

19. Started by Wood-Elf,

אני מניח שראיתם את החדשה על הזכרונות החדשים... מה אתם חושבים עליהם? יהיה שווה את הכסף? ובכלל, כמה הם יעלו נראה לכם? אני שוקל לקנות זכרונות חדשים, ואני לא יודע כמה כדאי להשקיע בזכרונות... כרגע יש לי של GeiL 512 PC3200, מהסדרה הרגילה שלהם (לא הדראגון או מה שזה לא יהיה, לא זוכר כבר... אני רק זוכר שבסוף החלטתי לקחת תרגילים).

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, הוצע לי מפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492530.msg4215777#new רציתי לדעת איך הלוח אם הזה? האם יש פיצ'רים חשובים שחסרים בו ואני בעצם לא יודע על כך? (זה הכי זול עם DDR3 מKSP). אני רוצה מחשב ללפחות 6 שנים הבאות, האם אני אצטרך USB 3? האם אני אצטרך SATA3? האם בכלל זה לוח אם שמתאים לכרטיסי מסך גדולים, מחממים וצורכים חשמל כגון HD4870? ובכלל אם יש לכם הצעות יותר טובות, תציעו. קשה לי לומר תקציב מדויק, אם זה משהו חשוב (גם חוסר נוחות שימוש, או דברים שמשתמש ממוצע(ממוצע-מתקדם) יחסרו לו- זה חשוב) אז לא תהיה לי ברירה אלא להוסיף. כמובן שאני מעדיף לחסוך. בברירת המחדל הלכתי על הכי זול. (המחשב למגוון שימושים ביתיים). אם יש עוד שאלות שעלי לשאול ולא שאלתי- ארצה לדעת…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by haimiko84,

שלום חבר'ה, יש לי לוח אם של GigaByte דגם GA-K8N Pro-SLI עם זכרונות של SuperTalent Dual Channell DDR400 2X512. השאלה שלי כזו- הזמנתי את אותם סוג של זכרונות, עם אותם תזמונים ואפילו המספר פריט אותו דבר. האם כאשר יהיו לי 2GB זכרון על כל 4 הסלוטים, המהירות תרד? תודה רבה, חיים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. רציתי לדעת איך הזיכרון הזה מבחינת OC .. http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3020 חשבתי לקנות שתים כאלה ולקנות גופי קירור בנפרד... זה יוצא לי יותר טוב ... וזול אגב מה ההמלצה של המומחים לזכרונות ?OC טובים צריך גוף קירור ואני רוצה שיהיו של OCZ לפחות 4 ג'יגה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני עומד לקנות מחשב עם AMD 3200+ S939 אבל הלוחות אם למעבדי AMD תומכים רק ב-400 MHZ. האם עדיף כבר לקנות INTEL ו-533 MHZ עם זה? אני משחק הרבה משחקי מחשב כבדים ומתכנן לקנות ג'יגה ראם...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי כרגע שני מעבדים אחד E4500 והשני E5200 עכשיו אני מתלבט איזה יותר טוב... עוד משהו יש לי גם שני זיכרונות של CEON 2X1GB 800MHZ הם יתנו שיפור טוב יחד עם ה2GB שלי 667MHZ

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. פשוט לראות ולא להאמין במשא ומתן מספר לי בעל החנות שהזכרון עולה לו יותר מ-1800 ש"ח והוא מפסיד עלי אבל מפני שזאת עסקה של מחשב שלם אז זה כדאי לו OCZ Gold 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Triple Channel Kit Desktop Memory Model OCZ3G1600LV6GK - Retail Timing: 8-8-8-24 בארץ רוצים מעל 1800 ש"ח בארה"ב 700 ש"ח דרך הגב המיסוי בארץ 32% http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=ocz+triple+channel כמובן לא רציתי שהמוכר יפסיד עלי כסף אז אמרתי תודה רבה רבה רבה ושלום

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.