מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. אני מתלבט בין 2 לוחות אם שסך הכל שניהם מתאימים לצרכים שלי ושניהם עולים כמעט אותו דבר (סביבות ה-500 ש"ח). בשניהם יציאות מובנות למסך כי אני לא קונה כרטיס מסך חיצוני. ASRock H67M-GE GIGABYTE GA-HA65M-UD3H-B3 הדברים הבולטים ששמתי לב אליהם: ל-ASRock יש eSata ו-5 חיבורי Sata לעומת הג'יגהבייט שלו יש 6 Sata. ל-ASRock יציאה אופטית מובנית. לג'יגהבייט אין, אבל יש לו חיבור על הלוח שאמור להתאים ל-Bracket שאפשר לקנות (אני עוד לא בטוח אם זה מתאים, זה בבירורים. אם מישהו מכיר את זה אני אשמח לתגובה גם על זה). ה-ASRock הוא עם צ'יפסט H67, הג'יגהבייט עם H61. תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע אם שמתם לב אבל הלוחות החדשים יקרים יותר בחלקם בכמה עשרות שקלים וחלקם אף יותר ממאה ש"ח מהלוחות הקודמים קצת מוזר שהלוחות החדשים יקרים יותר ??? בהתחשב בתקלה של אינטל . אם מסתובב פה נציג של אחד החנויות או יבואנים נשמח לקבל הסברים לתופעה המכוערת
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב למשחקים ,קצת פוטושופ ועריכת ווידאו,בעיקר משחקים. הרצת סרטי HD. המפרט המתוכנן הוא Gigabyte MA-770T-USB3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1837 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪212 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 GainWard GeForce GTX460 1GB Golden Sample GDDR5 :Bonus Just Cause 2, יחידות 1 ₪1234 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2006 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 ₪253 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1215 SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plu…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שאנחנו יודעים הארכיקטורה "קור" (קונרו) תשומשש עד 2008 ואז יבוא ארכיקטורה חדשה (כל שנתיים 2006-2008) והיא כמובן 0.65 ננומטר. (כנראה יהיה מעבד קונרו גם ב 0.45 ב2007) אחרי הקור תבוא "נחלם "(עדיין אין שם למעבדים לפי מה שידוע לי) הוא כנראה יכנס לשוק ב2008 בייצור של 0.45 ננומטר . (כנראה יבוא גם ב 0.32 ב2009) אחרי "נחלם יבוא "גשר" ב2010 בייצור של 0.32 ננומטר . לכתבה: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060428162855.html
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כלומר, כמה עולה להם החומרים שמהם בנוי המעבד והאם עולה יותר יקר לייצר X2 4400 מאשר X2 3800 ? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימושים [גיימינג, עריכה גראפית וכו']: גיימינג כבד , אני רוצה לשחק בעיקר ב GTA IV על VERY HIGHT ושמעתי שצריך מעבד 4 ליבות נכון ? לוח אם: G31TM-P35 ספק כוח:בנתיים יש לי מעבד מעפן 300 WAT עוד מאט אני קונה ספק כוח SS 500 WAT כרטיס מסך: בנתיים יש לי GEFORCE 9300 GS אבל אני קונה עוד מאט GTX460 תקציב: 600 אני רוצה כמה שיותר פחות אבל שיהיה הכי טוב שאפשר OverClock:לא חנות מועדפת:KSP בקשות מיוחדות: כן אני משדרג תכרטיס מסך וספק כוח , בנתיים נשאר לי רק המעבד . אני כבר בטוח על הדברים שאקנה רק נשאר לי מעבד . אה ועוד משו הלוח אם שלי בסדר ? לא צריך להחליף אותו אחים שלי אל תכניסו משו ביקר אני לא ממש רוצה להשקיע בזה פשוט אני רוצה שיעבוד לי טוב אין לי תקציב ממש גבוה אבל אני ישיג אבל עדיין ל…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כעט אני נמצא בתקופה שאני מחליף את שני המחשבים הישנים שברשותי ואת הראשון כבר רכשתי אך בקשר למחשב השני אני עדיין לא בטוח: המחשב הראשון שקניתי לעצמי (ה - XP1800) סבל כבר מבעיות חום שבצורה זאת או אחרת הצלחתי ליצבם לטמפרטורות נורמליות ע"י שני מאווררים גדולים (120) אחד שמוציא והשני שמכניס אוויר. המחשב השני שאני קונה בעיקר לצורכי עבודה (עריכה גרפית ווידאו) יצטרך לעבוד הרבה זמן ונמאס לי לטפל כבר בבעיות חום כאלו ואחרות ושאלותי הם: 1. האם אתם חושבים שכדאי לי להשקיע על מעבד P4 בעל ליבת ה - Northwood המתקדמת במהירות נמוכה יחסית (1.6 GHZ) או לקחת מעבד מהיר בעל הליבה הישנה (אני מזכיר שהוא בעיקר לצורכי עבודה כלומר 3DSMAX וכל מיני עריכות וידאו כאלו ואחרות) 2. לאיזה טמפרטורות הוא מגיע בכל…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
על התכונות הבאות: (ובכלל לא חשובים לי יכולות OVERCLOCKING כי אני לא אשתמש בזה) 1. זול ויציב (שלא יתקע לי לעיתים תכופות) 2. לפחות 4 יציאות USB אחוריות ו- 2 יציאות מקדימה 3. עדיף (אבל לא הכרחי) תמיכה ב SATA 4. כמה שיותר אחריות יצרן 5. השימוש של המחשב יהיה גם למשחקים (גם לתלת מימד - אם כי לא תלת מימד כבד. כרטיס המסך שארכוש (ראו בהמשך) יהיה GIGABYTE RADEON 9200 6. סוג המעבד - עדיין לא נקבע - תלוי בלוח. אני אוהבת אינטל אבל ברור לי שעדיף AMD כי הוא זול יותר כלפי הביצועים שלו הערות: 1. לידיד שלי יש לוח אינטל איסטון. הלוח מצויין. הוא לא נתקע אבל הוא כבר מיושן. הלוחות החדשים של אינטל מאוד יקרים יחסית. האם כדאי להשקיע באינטל בכל זאת? 2. מאחר שחשובים לי יציאות VIVO אז תודות ל…
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי המעבד יכול לתת בוסט ל 3.7 בפועל אני על IDLE על 1.6 ובמאמץ זה מגיע רק ל 3.4 , למה זה ? לגבי זכרונות אני עם זכרונות 1600M אבל מזוהה רק 1333M ? הערה: לוח אם של ג'יגהבייט z68xp-ud3
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלוח הזה צד את עיני, ולשמחתי אני משתדרג מI5 (שאפילו לא זכיתי להרכיב ), לI7. חריצי הPCIE נותנים מספיק אפשרויות משחק עם כרטיסי מסך ופיזיקה, 10 חיבורי SATA שמאוד יעזרו לי והוא נותן תוצאות מאוד טובות בOC. יש אלטרנטיבות אחרות? עריכה: ראו פוסט חדש למטה צריך את דעתכם בנוגע לשילוש הרשום מטה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיכום הפוסט: מחפש פתרון יצירתי לקמפל פרוייקט מאוד גדול. המטרה היא ליצור סביבה שכל הפרוייקט נמצא ב- RAM ומתקמפל ל- RAM + גיבויים לדיסק. -- אני עובד על פרוייקט מאוד גדול שלוקח זמן רב לקמפל. הקומפיילרים ישנים (gcc 2.96) וכך גם סביבת הקומפילציה (make). שניהם, לדעתי, עובדים עם ת'רד אחד. תהליך הקומפילציה דורש הרבה מאוד עבודה עם גישות רבות לדיסק (חיפוש קשרים בין קבצים, טעינת קבצי מקור, יצירת קבצי תוצר) ועבודת CPU (הקומפילציה וכו'). היום אני רוצה לבנות מערכת שתאיץ בצורה משמעותית את התהליך. הבעיה היא כזו: כל סביבת העבודה היא XP. יתרה מזו, כדי להאיץ את אחד משלבי התהליך, אנו משתמשים ב- RAMDrive בנפח של בערך ג'יגה וחצי). זה אומר שאנו עובדים בסביבה עם בערך 2.5GB. אני מנסה על פתרון יצ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אחליף בקרוב את הE5200 שלי לQ8400 שאני משיג מחבר. בדקתי שהלוח אם תומך 45 NM. המעבד יגיע בלי מאוורר, אפשר יהיה להשתמש בזה של הE5200? בנוסף, אני לא מתכוון לפרמט, האם יש צורך להסיר את הדרייבר של אינטל והלהוריד חדש או שזה אותו הדרייבר? ושאלה אחרונה, הפעם האחרונה שהרכבתי מעבד היה לפני די הרבה זמן, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על התהליך או שלראות סרטונים יספיק?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים אני מחפש לוח AMD ו מעבד תואם + זכרון תקציב 1200~1400 המחשב הוא לבית ולמשחקים כמו C&C:GENERALS ZH וחשוב שהיה 512מב זכרון ואטלון64 יש מצב?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשורות נהדרות לחובבי הגיימינג ששוקלים שדרוג בקרוב - לוחות אם המבוססים על ערכות השבבים B450 ו-X470 יזכרו לתמיכה רשמית בדור מעבדי ה-Ryzen 4000, בניגוד להצהרות המוקדמות בנושא לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היא הוכרזה כבר לפני חודשיים (?), נכון שבהתחלה התגובות היו קרות אבל אחרי שראינו סטפינג יותר מתקדמים ראינו שיש למעבד הזה פוטנציאל לאוברקלוקינג, הוא יכול להגיע יותר גבוה, לוקח פחות חשמל ופחות חם. זה לא דיון על העם הליבה הזו זה משהו חסון או לא. אני רק רוצה לשאול מתי נראה אותה בחנויות... בארה"ב כבר ניתן לקנות אותה? אני לא מדבר רק על ה XP 2200 אלא גם על 1600/1700 עם הליבה הזאת. תודה
-
אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי זה מאוד חשוב ודחוף ...
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
נראה לי הרכישה הכי גדולה של אינטל אי פעם, כמעט 17 מילארד דולר כאשר הסיבה היא כמובן בעיקר בהתחלה לשוק השרתים. תוך שנה נראה מעבדי XEON משולבי FPGA ואולי אחרי זה גם לשוק המשובץ / פלאפונים. יש שמועות שאינטל מייצרת מעבדים כאלו כבר כמה שנים במיוחד לשרתי ה BING של מיקרוסופט. האם NVIDIA צריכה להילחץ מזה ? http://www.wsj.com/article_email/intel-agrees-to-buy-altera-for-16-7-billion-1433162006-lMyQjAxMTE1MDAyMTEwNzE0Wj
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז AMD ממשיכה להוציא מעבדים חדשים. המעבדים מהסדרה הזאת כמובן פחות רלוונטיים למשתמשי קצה ומיועדים לשרתים אבל כמובן , מתבססים על אותה הארכיטקטורה החדשה שלהם, כמו RYZEN ולפחות לפי המודגם בסרטון הזה, הביצועים גם בתחום השרתים מצליחים מאוד אל מול המעבדים של אינטל, גם החזקים ביותר. הכרזה על מעבדי NAPLE של AMD והשוואה למעבד Intel Xeon E5-2699 V4
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת עם אני יכול להשים מעבד Athlon MP על לוח Athlon XP? מבחינה של התושבת (סוקט) הם אותו הדבר, אבל השאלה עם הלוח יזהה את המעבד? ראיתי באתר Future-Mark שפעם נקרא Mad-Onion {נו אתם יודעים השוואת ציונים של 3D MARK} שמישהו עם מעבד MP 1800 שם אותו על לוח KX333 R של אביט {KT333}, הגיוני? או שזה סתם זיוף? ואיך יהיה ההבדל בביצועים? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ואחי מחליפים בין המחשבים שלנו את הלוחות והמעבדים , זאת אומרת שאני מקבל את הלוח והמעבד שלו והוא את שלי . בכל מקרה רציתי לדעת איך עושים את זה ומה הסיכונים ? ובנוסף אנחנו צריכים להחליף גם את הקירור שלנו .. כי לי יש מוג'ן 2 ולו אחד מעפן .. אז אשמח למדריכים \ סרטונים איך לפרק ולהרכיב לוח וקירורים .. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לעומת לוחות אחרים של ג'יגה בייט (זולים ויקרים יותר)? השאלה שלי מגיעה בגלל שאני רואה המון המלצות על הלוח הזה והייתי רוצה לדעת מה טוב בו בהשוואה לאחרים..
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם לא מתכנן המהרה, האם כל ההבדלים בינהם זאת האפשרות ל smart response?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-