עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Chura,

אם אני מזמין לדוגמא מעבד מNEWEGG האם אני מחוייב במיסוי אם הוא פחות מ200$ ? חן

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by shimi_ch,

היי בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להיתקע הרבה וכל פעם אני צריך לעשות ריסטרט כדי שיחזור לפעול ולפעמים אפילו הריסטרט נתקע כשעולה הווינדוס ואני צריך לעשות שוב ריסטרט. מפרט כללי למחשב שלי: לוח אם gigabyte ep45-ds3l intel core 2 quad Q9400 2.66Ghz 4 giga ddr 2 (הווינדוס משתמש רק ב 3.25) NVidia geforce 9800 GT (מאוורר zalman fansink) מאוורר Thermaltake ruby orb 120mm ווינדוס XP כרגע יש לי 3 הארדיסקים במחשב אבל אני מוציא אחד מהם בקרוב כך שישארו רק 2. כל הדרייברים מעודכנים. חוץ מזה לפני שנה התקנתי ווידוס 7, והמחשב גם היה קופא לכמה שניות ואז חוזר , זה קרה בערך כל כמה דק' - קופא וחוזר ובגלל זה חזרתי לווינדוס XP. ניסיתי לברר מה גורם לזה ולא הצלחתי עד כזה, קראתי בפורומים, עשיתי memtest…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by meitar9,

כיום ברשותי 2 מודולי זכרון 4GB RAM DDR3 מדגם: KHX1600C9D3B1/4G. https://www.kingston.com/datasheets/KHX1600C9D3B1_4G.pdf הזכרונות האלה עובדים בתדר 1.65V, אבל היום גיליתי שהלוח שלי (GA-Z77MX-D3H) תומך רק ב 1.5V לכן כנראה שהם עובדים במתח 1.5V. אני מעוניין להוסיף עוד 8GB RAM והדגם הזמין בשוק כיום הוא: 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series - Blue - 8192MB - HX316C10F/8 האם המודולים יעבדו ביחד בלי בעיות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Belgid,

שלום חברים,קניתי מעבד שהייתה עליו מדבקה, הסרתי אותה ואני רוצה לנקות אותו. האם ניתן לנקות עם אציטון או שרק עם אלכוהול? ואלכוהול הכוונה לאלכוהול טהור? או שערק גם זורם ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אנשים אני מחפש לוח AMD ו מעבד תואם + זכרון תקציב 1200~1400 המחשב הוא לבית ולמשחקים כמו C&C:GENERALS ZH וחשוב שהיה 512מב זכרון ואטלון64 יש מצב?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by zeev121,

שלום, לאחרונה רכשתי כרטיס זיכרון מסוג: Kingston 4GB KVR16N11S8/4. הרכבתי את הכרטיס, אבל יש צפצופים מהמחשב. נסיתי להוציא את הכרטיס הישן ולהרכיב רק את החדש, אבל המחשב מגיע לשלב שהוא קוראים את הזיכרון ומפעיל את עצמו מחדש. האם הכרטיס זיכרון לא מתאים או שהרכבתי אותו לא נכון? זה המפרט של המחשב שלי:

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by newz,

כעט אני נמצא בתקופה שאני מחליף את שני המחשבים הישנים שברשותי ואת הראשון כבר רכשתי אך בקשר למחשב השני אני עדיין לא בטוח: המחשב הראשון שקניתי לעצמי (ה - XP1800) סבל כבר מבעיות חום שבצורה זאת או אחרת הצלחתי ליצבם לטמפרטורות נורמליות ע"י שני מאווררים גדולים (120) אחד שמוציא והשני שמכניס אוויר. המחשב השני שאני קונה בעיקר לצורכי עבודה (עריכה גרפית ווידאו) יצטרך לעבוד הרבה זמן ונמאס לי לטפל כבר בבעיות חום כאלו ואחרות ושאלותי הם: 1. האם אתם חושבים שכדאי לי להשקיע על מעבד P4 בעל ליבת ה - Northwood המתקדמת במהירות נמוכה יחסית (1.6 GHZ) או לקחת מעבד מהיר בעל הליבה הישנה (אני מזכיר שהוא בעיקר לצורכי עבודה כלומר 3DSMAX וכל מיני עריכות וידאו כאלו ואחרות) 2. לאיזה טמפרטורות הוא מגיע בכל…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. קניתי לא מזמן זכרונות של הייניקס אלו במפרט למטה ומשום מה הם מזוהים בתוכנה Ntune כזכרונות של יונדאי (על הזכרון הייתה מדבקה של Hynix וגם הצ'יפים עצמם של Hynix)

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Tzion,

אני חייב לדעת עד סוף השבוע, איזה לוח לקחת- GIGABYTE GA-7VRXP או EPOX EP-8K5A2 האם שניהם תומכים בבאס החדש (333) של המעבדים החדשים של AMD? אני כמעט בטוח שהאפוקס כן, אבל מה בדבר הVRXP??

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Matankzr23,

אני יודע שה965 יותר טוב.. אבל יש לי שאלה אם אני לא עושה בכלל OC... ואני לא מתכוון לשדרג את המחשב אם אני יחליף מעבד או משהו כזה זה כבר מחשב חדש... אז עם זה... מה היתרונות של ה965 על 945? תודה 3 שאלות קטנטנות למרות שהן לא קשורות... זיכרון עם 800MHZ ממש מהיר יותר מ 667MHZ? שווה להשקיע יותר או לא כדאי... אין שום OC כדאי לקנות כרטיס מסך שהוא כבר עבר OC? או שיש בזה סיכונים כל שהם? כמו חום יותר מדי או משהו אחר...? אם קונים מחשב חדש חייב לקנות קירור למשהו? מעבד או משהו? או שלא? וכמה זה מומלץ סליחה על השיגעון.. ;D

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by orentz,

שלום המחשב שלי נורא איטי לא מסוגל לעשות אפילו שני דברים במקביל המעבד שלי הוא quad q8300 לוח אם של gigabyte p43 וזיכרון 2gb ddr3 זה נראה לי מוזר כי המחשב הקודם שלי היה עם מעבד 2 ליבות ולא היתה לי בעיה כזאת

12. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

כמו שהזהרתי בעבר אנשים מדברים, שבהתחלה לא כ"כ האמינו לי, אני מזהיר פעם נוספת מפני בעיה חדשה שכבר התעוררה במספר מקומות בחו"ל: כרטיסי מסך של חברת MSI מסדרת הTI4400(לא בטוח אם זה גם בTI4600) סובלים מבעיות תאימות עם מספר מצומצמם של לוחות-אם, בעיקר כאלו של Gigabyte. בעיית התאימות לGigabyte הינה אחת מהבעיות הראשיות של הכרטיסים האלה בפרט, וכרטיסי הGeforce 4ti בכלל. זאת, מיכוון שלוחות-אם של ג'יגה-ביט משתמשים בטכנלוגיית Dual-BIOS(שלא תמיד עובדת גם כך), אשר "לוקחת" משאבים מהגשר הצפוני שאחראי גם על התקשורת עם חריץ הAGP. הצ'יפסט, בין אם זה KT266A או KT333, פשוט לא מצליח לטפל בכל מספר הבקשות, הן של הBIOS הדואלי והן של כרטיס המסך, ומתחיל לחרפן את תהליך הPOST והBOOT, לפני שאפילו מערכת ה…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

הבנתי ששניהם עתידים לצאת ב2016, למישהו יש מושג מה התאריכים המדוייקים? ומה הסיכוי שהCannonlake ידחה ל2017? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by haviv822,

עבור core i5 2500k שיעבור OC Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 MSI P67A-C45 B3 שניהם במחיר כמעט זהה על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Rbix,

שלום לכולם, נאמר לי שהלוח אם gigabyte ga-ex58-ud3r צורך חשמל בצורה מוגזמת ולכן כדאי להתרחק ממנו כמו אש. האם זה נכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. ברשת מאמינים כי מעבד מתומן ליבות למיינסטרים מבית מובילת השוק יוצג כבר בתחילת החודש הבא לכתבה

17. שלום! השאלה בכתותרת ועוד שאלה, יש לי אפשרות לקנות וניס 3500.....אני רוצה לעשות למחשב OC אבל אמרו לי שיש בעיות עם ה3500 ושהוא גם לא מציג תוצאות ראויות כמו האופטרון.... איזה מעבד אופטרון מותאם ביכולת ל3500? תודה ניב

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לחברי הפורום, מתי צפויה יציאה של מעבדי intel x series חדשים? המעבדים האחרונים מהסדרה יצאו בסוף 2019, האם הבאים יהיו שייכים לדור 11 או 12 הבא עלינו לטובה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, זה בסדר שיש שני סוגים של זיכרון במחשב, יש לי אחד של STAREX 512 ואחד 256 לא רשום חברה(הוא בצבע אדום) כי לפעמים המחשב מראה לי כאילו יש בעיה בזיכרון הוא מראה לי מסך כחל לשניה ואז מתכבה? החברה STAREX טובה ומוכרת? תודה רבה!!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מישהו יכול לעזור לי בפתיחת פורטים לביטורנט יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ואין לי מושג איך פותחים את הפורטים. אני צריך לפתוח את הפורטים 6881-6889. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=608109

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by benyben,

שלום. אין לי ממש מושג מדוע, אבל לאחר עדכון ביוס (ויכול להיות שינויים אחרים שנעשו תוך כך, מבלי לשים לב במודע), כרגע תוכנת הניטור AIDA מצביעה על תזמוני זכרונות באופן הבא: 11-11-11-30-CR2 זאת לעומת המצב הקודם, שם נכתב CR1 הייתי שמח לדעת מה המשמעות של הדבר תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לברר במה תומך הלוח הבא או מה יש בו מובנה... : Motherboards for AMD: nVidia nForce2 Abit NF7 Rev2 [608.00 nis המחשב הוא בעיקר למשחקים ...אז אולי יש לוח יותר טוב שאתם מכירים ויכולים להציע לי עליו (אבל שלא יהיה כל כך יקר). תודה על העזרה....זה נורא חשוב ;D ;D :asthanos: :AR15: :AR15:

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by The TrCkeR,

אני קונה מחשב חדש, ויש לי אפשרות לקנות את אחד מלוחות האם האלה: ?Gigabyte K8NF-9 , Abit AX8. איזה לוח אם הייתם ממליצים לי בהתחשב בביצועי עבודה בוינדוס ובמשחקים, ב-OC, ביציבות ובאמינות. שניהם במחירים מקבילים ב-KSP כך שאין צורך להתייחס למחיר.. בבקשה לעזור בהקדם האפשרי, תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Dana_s,

על התכונות הבאות: (ובכלל לא חשובים לי יכולות OVERCLOCKING כי אני לא אשתמש בזה) 1. זול ויציב (שלא יתקע לי לעיתים תכופות) 2. לפחות 4 יציאות USB אחוריות ו- 2 יציאות מקדימה 3. עדיף (אבל לא הכרחי) תמיכה ב SATA 4. כמה שיותר אחריות יצרן 5. השימוש של המחשב יהיה גם למשחקים (גם לתלת מימד - אם כי לא תלת מימד כבד. כרטיס המסך שארכוש (ראו בהמשך) יהיה GIGABYTE RADEON 9200 6. סוג המעבד - עדיין לא נקבע - תלוי בלוח. אני אוהבת אינטל אבל ברור לי שעדיף AMD כי הוא זול יותר כלפי הביצועים שלו הערות: 1. לידיד שלי יש לוח אינטל איסטון. הלוח מצויין. הוא לא נתקע אבל הוא כבר מיושן. הלוחות החדשים של אינטל מאוד יקרים יחסית. האם כדאי להשקיע באינטל בכל זאת? 2. מאחר שחשובים לי יציאות VIVO אז תודות ל…

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים