מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
לוח תקציבי למפרט שמופיע בפרופיל שלי..אני מתכוון להכניס את המפרט הזה או ל אנטק NSK1380 או NSK 2480 תקציב כמה שיותר קטן ואם אפשר כבונוס שתיהייה ללוח אפשרות OC בביוס
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חבר שלי קנה מחשב חדש המעבד שלו זה I7 2600 רציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין I7 980EXTREM למי יש ביצועים יותר טובים ואיזה לוח אם יכול להתאים לשניהם או רק לאחד מהם
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחליף ראוי למערכת המתיישנת שלי, לכן צריך עזרה במציעת מחליף אולטימטיבי לדרישות שלי: עבודה בסיסית, גיימינג כבד, העברה מי קבצי RAR. בנתיים המערכת שלי הסתדרה לא רע עם זה, אבל הזיכרונות במצב גרוע ואין לי כוח להתעסק בזה, לכן צריך מערכת חדשה. מה דעתכם על השילובים הבאים, לדרישות שלי. 1 AMD Phenom 2 X6 1075T 3Ghz 125W 6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪999 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2252 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 G.Skill RipJaws 4GB DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL, יחידות 2 ₪532 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2291 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1918 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם. לפני כמה זמן המליצו לי בפורום מפרטי מחשב על שני מפרטים, אחד עם מעבד core i3 550 והשני עם מעבד athlon x4 640, כאשר המומלץ יותר הוא של AMD בגלל שהמעבד זול יותר וחזק יותר. אבל לאחרונה הופיע המעבד intel core i3 2100 שקיבל תוצאות benchmark גבוהות יותר באתר http://cpubenchmark.net/ השאלה שלי היא - במה הוא שונה שהוא כל כך יותר חזק מהמרובע ליבות הנ"ל, ואפילו מ- Phenom II x4 Quad Core 955 (לפי האתר הזה)? ושנית, האם יותר יתאים לי להרכיב מפרט המבוסס עליו, ולא על המעבדים הנ"ל? מחירו באתר KSP למשל יקר רק ב-20 שקלים מ-core i3 550. תודה מראש לעונים. תקציב ככלי למחשב בסביבות 2000 ש"ח, מה שאומר שלפלטפורמה בסביבות 1100.
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי "WIN 7 U X64" יש לי 6G של DDR3 ,עד אתמול המחשב היה משתמש בכל הזיכרון אבל פתאום היום הוא כותב לי(במאפיינים של המחשב) שמותקן כל ה-6G אבל רק 4G ניתנים לשימוש, וכשאני נכנס למנהל המשימות-ביצועים הוא כותב לי שיש רק 4G זיכרון פיזי.. איך זה יכול לקרות ואיך אפשר לסדר את זה??
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מתלבט בין 2 לוחות אם ל2600K - asrock-fatal1ty או GIGABYTE P67A-UD7 מה עדיף ל OC ו crossfire של 5770
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי לוח H67 של ASUS (לפני התיקון), ויש לי במחשב שני כוננים. אחד מחובר ל-SATA 3 ואחר ל-SATA 2. עכשיו בביוס שני מוגדרים ורואים אותם, אבל אי אפשר לבחור בוט דרך ה-HDD שנמצא ב-SATA 2. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקינו לי לא מזמן מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה אולטימייט והיא מעט איטית, הבנתי שזה בגלל זכרון הראם. מבירור שערכתי הבנתי שבמחשב שלי מותקנים 2 זכרונות DDR בגודל 256 מגה כל אחד ובמהירות 400 הרץ,כלומר סה"כ 512 מגה. לפי מה שהבנתישזה ממש מעט כדי להריץ את ויסטה בצורה טובה ואני מעוניינת להרחיב את הזכרון. השאלה שלי - האם זה יעיל להוסיף ג'יגה למה שיש לי כרגע - כלומר יהיה לי ג'יגה וחצי ?? האם דבר כזה? בחנות המחשבים אמרו לי להוריד את מה שיש לי כרגע ולהחליף אותם בג'יגה זכרון מכיוון שזה לא יעבוד טוב ביחד...אז מה אתם אומרים ? מה הכי כדאי לי לעשות? הכל בהנחה שאני סטודנטית תפרנית ואין לי מאות שקלים לבזבז על מחשב מפלצתי, הרי כל מה שאני מבקשת מהמחשב הוא אופיס ואינטרנט... תודה לכו…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות בקשר ללוחות אם: 1. איזה לוח אם עדיף Asus P5KPL-CM או Intel G31 Pearl Creek http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG31PR/DG31PR-overview.htm או Gigabyte GAP31DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&%20ProductName=GA-P31-DS3L בת'כלס אני יודע שלא שאף אחד מהם לא שווה, אבל אני מנסה לבנות מחשב ואלו האלטרבטיבות היחידות. 2. בכל הלוחות שנתתי אין תמיכה ב PCIe 2 אלא מקסימום רק ב PCIE X16 אני רוצה יחד עם זאת לקנות Nvidia 9600GT והוא תומך ב PCIE 2 השאלות הן: א. האם תהיה בהכרח פגיעה בביצועים של הכ. מסך? ב. האם בכלל ניתן לחבר כ. מסך בעל PCIe 2 ללוח שבו אין תמיכה ב PCI…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב מחברה X (די ידועה..) בכל מקרה המחשב הגיע היום ולאחר התקנת ווינדוס ראיתי שהמעבד שונה מה שרשום בהזמנה זה pentium d.core e2200 ומה שקיבלתי זה d.core E5200 להגיד תודה ולסתום או שיש כאן בעיה וללכת אליהם? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למשל, לכל מעבדי core 2 שמספרים מתחיל ב T יש TDP של 35W, למרות שקצב השעון נע בין 1.5GHz ל 2.8GHz. צריכת האנרגיה של מעבד לא אמורה להיות יחסית לקצב השעון שלו?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נראה לי שיש לי בעיה בלוח.. ואני חושב אולי לקנות אחד חדש.. כי כרגע אין לי ממש כסף לקנות מחקש שלם חדש... אז נקנה עכשיו לו.. בעתיד זכרונות ומעבד ואחרי זה כרטיס מסך והלאה.. שאר המפרט שלי הוא מעבד" DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz זכורונות: Hexon 1GB DDR2-667(333) x2 כ.מסך NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) כוננים קשיחים: WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB, IDE) WDC WD800JD-00MSA1 (74 GB, IDE ) כוננים אופטיים:LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A (16x DVD-RW) SONY DVD-ROM DDU1615 (16x/48x DVD-ROM) מסך: 19" NEC MultiSync 90GX2 חשוב שמן הסתם הלוח יעבוד טוב עם המחשב הקיים וגם יהיה בעל אופציות טובות לשדרוג עתידי כרגע הכי נראה לי ה GA-EP43-DS3L יכול לקרוא עד 8 G זכרון מתאים ל PCI-E 2.0 …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה רציתי לקנות לוחות וזכרון של אסוס ונאמר לי כי הלוחות של אסוס לא ממש מסתדרים עם הזכרונות של OCZ שכן הם עובדים על מתח גדול יחסית וASUS הולך טוב רק עם 1.8 נכון הדבר? במידה וכן ? איך יעבוד עם ADATA ? או עם קינגסטון ? אני ממש רוצה זכרונות של A-DATA איך הם גם בOC ? למישהו יש נסיון טוב/רע עם החברה הזאת ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה נתקתי במעבדים חדשים i3/i5/i7 שאני לא מכיר אותם ממש אבל אני קורא עליהם קצת אבל יש לי בעיה בבחירה. מבחינה כספית עדיף לי i3 אבל אין לי שמץ של מושג מה זה התוספת של הגרפיקה שיש למעבד, לדוגמא: Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray בנוסף נניח אני לוקח את לוח האם של GIGABYTE שמתאים לו (מבחינת התמיכה במעבד) H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI יש לו כרטיס מסך מובנה HD. אז האם זה מספיק חזק להרצת משחקים כמו FIFA / PES / CallOfDuty ? כמה זיכרון גראפי יש לו, האם הוא לוקח את זה מהזיכרון הראשי של המחשב או מהמעבד? האם כדאי לקנות בכל אופן כרטיס נפרד כי המובנה הזה הוא בסיסי למרות שיש יציאת HDMI? נא עזרתכם, הטכנולוגיה התקדמה מאוד וזה לא מ…
-
- 16 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המחשב הנייח הנוכחי שלי בגלל העובדה שהוא כבר לא סוחב את כמות המולטיטסקינג שאני זורק עליו. את המפרט הנוכחי ניתן לראות מצד ימין. כרגע המעבד שלי לא מצלייח לעלות עם האוברקלוק שהוא היה בו כבר כמעט שנה. וכבר שבוע שהמעבד לא מצלייח לעשות פוסט עם אוברקלוק זניח, מדובר על אוברקלוק של יותר מ 200MHZ והמערכת לא עולה ואני מקבל BSOD בעלייה של הוונדווס. אני בדקתי את האפשרות שהזכרונות פגומים אך המחשב עולה מצויין בסטוק למעבד ואנדרקלוק לזכרונות עם בדיקת MEMTEST. אני בדקתי את האפשרות שהספק לא מספק את ההספק הדרוש (CAPACITOR AIGING) אך עם ספק חדש של 550W HEC היה אותו מצב לכן הכול מצביע על המעבד. התקציב הנוכחי שלי הוא בסביבות ה500שח. ברצוני להעלות את יכולת העיבוד של המ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט חדש ויש לי כמה שאלות. מבחינת מעבד, 860 או 930? האם יש החלטה חדש משמעית בנושא? מבחינת כרטיס מסך הכיוון כרגע הוא 5850 או GTX 465 , צריך עזרה גם בהתלבטות הזאת המלצות ללוח אם גם יתקבלו בברכה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה לוח אם עם VGA מובנה הייתם ממליצים עבור מעבד AMD בפורמט AM3 ? אני מדבר על פנום 955 או אטלון 630..שניהם X4. כמו כן מבקש המלצה לחנות באזור ראשל"צ
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! כיום יש לי מעבד E6600 2.4GHZ. הלוח אם שיש לי Asus - P5WDH ואני מרוצה ממנו, מבסוט למרות שהוא כבר קצת ישן... הוא אחלה ואני לא מעוניין להחליף. זכרון : 4GB (בפועל רק 3, אבל מעוד שבועיים אני אתקין Windows 7 64bit ויהיו לי או 6 או 8 ג'יגה). כרטיס מסך : בימים הקרובים אני הולך לקנות HD5770 1GB. כונן קשיח : WD Green 1T (עוד שבועיים יצטרף עוד כונן כזה). פשוט המחשב התחיל להיות איטי - אז שאלתי היא כזו - יש צורך להחליף מעבד...? אם כן ואתם מחזקים את דבריי, לאיזה מעבד כדאי שיתאים לי ללוח אם ? לא מתכנן איזה OC או משהו כזה, לא מבין בזה.. רוצה מחשב שיעבוד חלק, במהירות, בזריזות וביעילות. כל המלצה תתקבל בברכה - תודה ענקית לכל עוזר
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא נראה לי תקין. CPU-Z 1.44.1 report file Processor(s) Number of processors 1 Number of cores 2 per processor Number of threads 2 per processor Name Intel Pentium Code Name Conroe Specification Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz Package Socket 775 LGA Family/Model/Stepping 6.F.D Extended Family/Model 6.F Core Stepping M0 Technology 65 nm Core Speed 1200.0 MHz Multiplier x Bus speed 6.0 x 200.0 MHz Rated Bus speed 800.0 MHz Stock frequency 2200 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64T L1 Data cache (per processor) 2 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L1 Instruction cache (per processor) 2 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byt…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, סבא ביקש מחשב חדש. המחשב מיועד לאופיס גלישה וכו' ולא למשחקים. חלק מהאביזרים נכנסו בעקבות שיקולים של איורור מסיבי וכו' ומערכת שתעמוד לאורך זמן ולא נלקחה בחשבון כמערכת תקציבית. לכן לא להיבהל אם רואים ציוד ברמה מעבר לנדרש בחלק מהמפרט. מרכיבי הליבה: מעבד: I3 540 אינטל כמובן. לוח אם: ASUS P7 H55 -M pro זכרונות: OCZ GOLD edition 2X2GB 1333Mhz שאר המפרט למי שמתעניין: דיסק קשיח: WD 500G 32MB מהסידרה הירוקה. מארז: Antec 900 II ספק: HEC Cougar 550W שאלות: 1. על הנייר נראה כי רכיבי הליבה יעבדו ויש תאימות בניהם, מה דעתכם? 2. אני שונא את גופי הקירור שבאים הם המעבדים, האם יש המלצה לגוף קירור טוב למעבדי i3? 3. במידה ואתם מליצים לוח אם אחר - אני פריק של ASUS וקצת קשה לעזוב אות…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה לוח אם לסוקט 775 נחשב לאחד הטובים והאמינים בשוק ונותן הכי הרבה פונקציות שימוש למשל מגוון של חיבורים כגון USB, E SATA כמות של חיבורי SATA וכו' בטווח השנה האחרונה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד DualCore Intel Core 2 Duo E6300 אני רוצה לשדרג ולהחליף למעבד יותר טוב עד 600 ש''ח. תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים, קיבלתי אתמול מחשב חדש שהזמנתי. התקנתי everest ultimate v5.50 והסתכלתי על הטמפרטורות. הטמפ' של המעבד נראית גבוהה בצורה חריגה אך הטמפ' של הליבות נראית נורמלית. המארז הוא אנטק 300 עם קירור הסטוק שלו על LOW... המעבד הוא AMD phenom2 955... הקירור למעבד הוא Evercool Buffalo. מה לעזאזל? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASRock ConRoe1333-D667 שהצ'יפ שלו זה North Bridge: Intel Lakeport-G i945GC אני רוצה לעדכן את הביוס ,המחשב שלי משתמש עם הלוח מאז נובמבר 2007 ומאז לא שניתי כלום איך אפשר לעשות את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-