עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתלבט בין 2 הלוחות של GIGABYTE http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1731 שזה הP43 בין הלוח הזה שהוא P45 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1388 עכשיו הייתי בחנות מחשבים ואמרו לי שהלוח הP43 הזה מרבה לקרוס ועכשיו הרבה ממליצים עליו ואני לא מבין מה הולך פה איזה מבין 2 הלוחות הייתם ממליצים לי?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by thebenjamin,

קראתי פה משהו על השילוב עם הלוח אם ומשהו על ליבה חסומה וACC מה זה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by HellBoY,

http://tms.co.il/product/6808 - AMD Athlon X4 620 2.6Ghz http://tms.co.il/product/6807 - AMD Athlon X3 435 2.9Ghz ההבדל במחיר זניח לגמרי. השאלה היא מה עדיף מבחינת ביצועים בעבודה שוטפת עם תוכנות ממוצעות (אופיס, אינטרנט מייל פוטושופ) מול משחקים בינונים (SIMS3 NFS וכו) השיקול הוא לטובת העבודה השוטפת אם ההבדל במשחקים הוא זניח. אגב, ה425 יותר משתלם מה435?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by idanrm,

שלום, קניתי לוח אם Gygabyte G41-ES2L. אני מרכיב את המחשב, עכשיו יש לי את החיבור של ה-Speaker. בחוברת של לוח-האם רשום שהפין העליון הוא פלוס והפין התחתון הוא מינוס. עכשיו בכבל של ה-Speaker לא מצוין איפה זה פלוס ואיפה מינוס. איך אני יודע שאני לא מחבר הפוך? מידע שכנראה יעזור: יש לי את הספק שבא יחד עם ה-Cooler Master Centurion 530. הכבל של ה-speaker מורכב מחוט שחור וחוט צהוב, אולי לפי זה אתם תדעו מה הפלוס ומה המינוס. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by zam,

מפרט בצד. מע' 32 BIT תודה מראש לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by A-L-o-n,

מי יותר חזק??? q8300 כבר יצא לשוק! ראיתי שהזיכרון מטמון שלו זה 4 מגה בייט ול-q6600 יש לו 8 מגה בייט אבל התדר של q8300 הוא 2.5 קיצור... מי יותר חזק?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by epichorus,

שלום, כרגע ברשותי 2GB זכרון של GSKILL , הזיכרון הוא מדגם NQ שתיזמוניו הם :5-5-5-15 - הזכרון נרכש בSKYPC ברצוני להרחיב בעוד 2GB ומשיטוט באתר של סקיי ראיתי שהזכרון מהדגם היותר טוב הPK עולה אפילו פחות ותיזמוניו הם 4-4-4-12. אני לא מבצע אוברקלוק . 1.האם אני חייב לרכוש זכרון באותם התזמונים כמו הזכרונות הקודמים ? במידה ולא האם "אהנה" מהתזמונים הטובים יותר של החדשים ?? 2.האם 2GB נוספים מספיקים או שאתם ממליצים לרכוש 4GB נוספים? 3.האם אתם ממליצים בכלל לרכוש זכרונות של חברה אחרת ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אוקיי, יש לי בקשה ללוח אם מאוד ספציפי שאני רוצה וקשה למצוא. נתחיל מזה שלא אכפת לי מה החברה, רצוי אינטל או שאר החברות הידועות. הלוח חייב להיות בגודל MINI-ITX, בגודל 17CM על 17CM חייב יציאת VGA !! ויתמוך במעבדים החדשים Dual Core או CORE 2 DOU ולא !! ATOM כמעט וחובה חריץ PCI רגיל. רצוי מאוד כניסת RS232 לא אכפת לי: IDE\SATA סוג זיכרון FSB אני לא מצאתי, אולי אתם תוכלו לעזור לי.... (אני מדבר על לרכוש בארץ ולא בחול) בתודה טל.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שניהם עולים בערך אותו הדבר (הQUAD עולה 100 שקל יותר) מבחינת שעון הQUAD יותר מהיר אבל הI7 זה המילה האחרונה. על מה ללכת? ואיזה תושבת יש ל I7 אני מתכוון SOCKET

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום, לוח האם שלי התפגר וזה הזמן כנראה לקנות סט חדש של מעבד ולוח אם. שניהם יורכבו ביחד עם: radeon hd4670 hynix 2x512mb (ישודרג לאחר קניית הלוח אם + מעבד לזוג סטיקים של 2 ג'יגה) creative sound blaster live 24 bit wd 120gb sata2 wd 250 gb sata2 ocz modstream 520w לגבי המעבד: אני לא מעוניין ב-quad וחשבתי על E7200/E6650 שאוכל אח"כ להמהיר כרצוני - חשוב לי מאוד יחס התמורה למחיר. לגבי הלוח אם: אני רוצה משהו פשוט ואמין, עדיף של gigabyte. לוח האם האחרון שנשרף והתחיל את כל העסק הזה היה dfi lanparty ultra-d שקניתי ב-1200 בזמנו, אז אנא, משהו פשוט שיתמוך ב-OC מכובד ויהיה זול ואמין. שוב התקציב הינו 1000-800 ש"ח. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by BOMBADIR,

צהריים טובים אני כרגע בתהליך בניית מפרט מחשב ואני מתלבט בין 2 לוחות אם,אפשר להגיד שאני מתלבט בין 2 ערכות שבבים. P45-DS5 X48-DS5 מתוכננת מערכת עם E8400 ו8GB זיכרון של ג'יסקיל 900MHZ המערכת תעבור OC במינימום ל4GHZ והמקסימום הרכיבים יחליטו ... איזה משתי ערכות השבבים ייתנו לי את הביצועים הטובים ביותר בOC כרגע...והאם בחירה בE8400 היא נכונה נכון להיום או שעדיף ללכת כבר על מרובע ליבות כלשהו ...המחשב מיועד לצרכי משחקים אינטרנט וHD בעיקר

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by UHU,

שלום. עזרו לי למצוא לוח אם למפרט הבאלמשחקים כבדים) חשוב לציין שצריך להיות לו 4 סלוטים של ram ושיהיה יותר טוב מep43 ds3l של Gigabyte. חוץ מזה יש לי עדיפות לGigabyte תקציב:עד ככה 800 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 PCle צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 ספק כח Enermax Modu82+ 525W מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro מסך Samsung 22" T220 2ms LCD מקלדת Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר לייזר Logitech G5 Laser…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ערב טוב איזה מהזכרונות טובים יותר? גם לביצוע אובר קלוק אלה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17600 או אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=17241 תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה המצב אנשים ?.. אז ככה, שיפרתי את המחשב שלי (תוכלו לראות את המפרט שלו ב"מפרט מחשב" מתחת לשם המשתמש שלי בצד - System 1 לא System 2) ונשארו לי 2 חלקים ספייר ... x1950 Pro ו - Eneremax 400w ... והייתי רוצה לשפר את המחשב של אחי ... יש לו מחשב ישן ... יש לי תקציב בינתיים לקנות לוח אם וחסרים לי רק עוד מעבד וכרטיסי זכרון שאני אקנה אותם מאוחר יותר ... ורציתי להתייעץ אתכם איזה לוח אם הכי טוב אפשר לקחת בתקציב מוגבל של 350 ש"ח . אני צריך לוח אם שיתמוך בדברים הבאים: הלוח אם חייב להיות מהאתר של פנדה מחשבים (www.pandas.co.il) כי אני קונה חלקים רק אצלם לוח אם שיתאים למעבדי Intel ולא AMD שלא יהיה עם כרטיס מסך מובנה ! העדפה ללוח אם של חברת Gigabyte אבל אם אין אז גם חברה אחרת תהיה בסדר…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gilad121,

חשבתי על הלוח הזה בשביל המעבד . אני צריך לוח שלא יגביל אותי בבאס שלו .מתוכנן oc עד לאיפה שאני יגיע .(קירור TR 120 EXTREME) מה אתם אומרים ? הצעות אחרות ? אין לי תקציב ללוח . פשוט לוח שיתאים לדרישה בהכי פחות כסף. אין לי שום דרישה אחרת מהלוח חוץ מזאת .

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Immaculate,

מישהו אמר לי שכן. נשמע לי קצת מופרך. יש לי E8400 ובזמנו עברתי על כל המפרטים של המעבד הזה, של E8500 ושל עוד כמה מעבדים. לא מצאתי הבדל משמעותי בין שני המעבדים הנ"ל (למעשה אני הצלחתי למצוא רק הבדל אחד, מהירות שעון של 3.16 לעומת 3, וזה לא משמעותי כלל וכלל). מה דעותיכם?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שימושים: SOLIDWORKS ומשחקים. האם מהירות 1333 של הזכרונות תתן תוספת משמעותית בביצועים? ראיתי שהמחיר של DDR 3 כבר לא כזה יקר 550 ש"ח ל4GB לגבי לוחות אין לי מושג מה תומך , מה מומלץ ומה המחירים(אם בכלל מומלץ) בקיצור אשמח לקבל ייעוץ לגבי לוח וזכרונות מתאימים. תודה יניב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, הלוח במחשב הקיים שלי כנראה הלך (מפרט מלא בצד). אני מחפש המלצות מה לקנות, התקציב הוא פחות או יותר 1600 ש"ח. בדקתי אפשרות של: Q6600 + EP43 DS3L + ADATA 4GB וזה יוצא 1800, זה עדיין אפשרי השאלה שלי אם יש רכיבים עדיפים על 3 אלה, והאם יהיה עדיף את ה- E8400 הכפול מאשר ה Q6600 (המחשב הוא לכל עבודה כולל הפעלה של משחקים כבדים) תודה.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי אני קניתי השבווע מחשב חדש. לוח אם של ASUS P6X58D PREMIUM, I7 950 מעבד KINGSTON HYPER-X 1600 MHZ זכרונות עכשיו ב BIOS אני רואה 6GB וגם כן נCPU-Z אבל שאני נכנס בווינדווס איפה שרואים כמה זכרונות יש לי אז אני רואה 4 וגם שאני פותח TASK MANAGER אני רואה שהמחשב שלי עובד על 4GB מה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו ל 6GB כי ראיתי שללא מעט יש בעיה כזאת. תודה רבה .

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by erezuz,

קניתי היום דיסק קשיח פנימי 500 GB הבעיה היא שזה לא מתאים למחשב שלי השני שהוא ישן כ-5שנים אז אין לו SATA שמתאים לד.קשיח פנימי, מה אפשר לעשות ? להחליף SATA הישן לנוכחי כלומר חדיש ביותר ?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. הרבה זמן אני שואל את עצמי את השאלות האלו ואשמח אם כמה חברה פה יוכלו להבהיר לי את כל נושא המעבדים. 1)מה נותן תדר יותר גבוה? רוב ההבדל בין המעבדים זה התדר-אז מה זה באמת נותן? מהירות? (כן,אני יודע שבטאוריה עושה את המחשב יותר מהר [תדר/ממשק=מהירות בMB) אבל הכונן קשיח הוא צוואר הבקבוק היום בזמני גישה? אם כן תדר גבוהה יותר לא נותן הרבה...) 2)האם תדר יותר גבוהה יהווה שיפור במשחקים ברזולוצייה גבוהה? (הבנתי שהמעבד לי כ"כ משנה ברזולוצייות הגבוהות). 3)איך בוחרים מעבד בצורה מקצועית? קצת קשה לי להבין איך אני בוחר למשל מעבד לאינטרנט בלבד-מאיזה רמה התדר לא משנה? האם העיקר במעבד כזה זה שהוא פשוט יעבוד? מכל המדריכים שיש באתר עדיין לא ראיתי הסבר אחד על איך בוחרים מעבד בצורה מקצועית וטובה. 4…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by CyNiRcs,

אני מתכנן לקנות את i7 2600k ואני לא יודע על איזה לוח אם ללכת???... השימושים : בעיקר oc ,גיימניג ומוזיקה... צריך שני PCI Express x16 ... זיכרון יהיה 4GB 2000Mhz התקציב הוא 1300 אפשרות חריגה 150 גג מעדיף לא לעבור את 1300 אבל אם זה קריטי אז אפשר... חשבתי על Gigabyte GA-P67A-UD5 אבל לא מצאתי review עליו... איך הוא??... יש לוח אם באותו מחיר של UD5 ויש לו 2x PCI-E X16 ????..... וזה דיי דחוף עוד 2-3 ימים אני קונה...

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by DIM1111,

G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT בSKYPC... 210 ש"ח. לפי ההבנה שלי מדובר על סטיק בודד למרות שהמחיר קצת זול מדי אולי משהו שקשור לחברה/תזמונים ? מה דעתכם? ויש להם עוד אחד ב238 ש"ח: G.Skill DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ומעל זה: Crucial DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ב286 ש"ח תודה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. בגדול,אין לשוק המעבדים עוד לאן להתקדם נכון? ההתקדמות לא משמעותית.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולם, נתוני לוח האם (והביוס) ונתוני הזיכרון החדש שקניתי, מופיעים בתמונות המצורפות (לפי CPU-Z). לפי הביוס של הלוח: תדר: 800MHz (אוטומטית/ידנית).. מתח: 1.8v (אוטומטית/ידנית), 2.0v (ידנית).. תזמון: 5-5-5-15 (אוטומטית), 4-4-4-12 (ידנית).. נ.ב. ידנית, אפשר להכניס ערכים אחרים לא רלוונטיים. על-מנת שהזיכרון יעבוד בנתוניו המיטביים, אני לא יודע אם גרסת ביוס אחרת תיתן לי את ה- 1.9v.. ואולי זה בסדר לבחור 2.0v.. ואולי זה תלוי ברכיבים אחרים.. בכל אופן, גם כשכל ההגדרות אוטומטיות (הלוח הולך על 800MHz-CL5-1.8v), המחשב קורס בתדירות גבוהה (במיוחד ב- IE – לא שיודע למה), דבר שלא היה לי בכלל לפני התקנת הזיכרונות החדשים!! עזרתכם בבקשה, ותודה רבה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.