מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך הצעה לשילוש. התקציב הוא בערך 2000, עדיף פחות כמובן... המחשב ישמש לשימושים משרדיים בעיקר, אך גם לעריכת וידאו ואודיו.. כמו כן מתוכנן להריץ את VISTA. מה ההצעות? שאלה נוספת - עדיף להסתפק ברטיס מסך OB, או לחפש משהו אחר? צריך כניסה למצלמת וידאו.. בתודה מראש, Who_Cares
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 ASUS P5B GigaByte GA-945P-S3 כי אני הולך לקנות מחשב חדש ואלה אני רואה הכי מומלצים....והשאלה שלי מה הכי כדאי....ואם יש לכם אתרים שמראים ביצועים שלהם....
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיקת חומרה של מחשב חדש עם AIDA מציגה מספר נתונים קצת מבלבלים?! הלוח של ג'יגה בייט והמעבד סלרון 2600 אלה הקריאות של AIDA: רוחב באס - 64 ביט real clock - 101MHz (QDR) effective clock - 405MHz band width - 3241MB/s מה ההבדל בין שעון אמיתי לאפקטיבי? הזכרון זה 256MB DDR 400MHz בסלוט יחיד, האפקט של ה-DDR אמור "להכפיל" את מהירות השעון ככה שאם הבאס הוא 133MHz אז יתקבל 266MHz אז איך פה מתקבל 400MHz? הרי הבאס הוא לא 200MHz אלא רק 100MHz ואמור להתקבל DDR 200MHz...?!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שברתי את הלוח שלי בטעות!!! :-[ :-[ :-[ :'( :'( רציתי להוציא אותו,הוא לא יצא. אז משכתי חזק ובוםםםםםםםםםםםםםם!! הוא נשבר אם אני אדביק אותו בנייר דבק זה יעבוד? (רציני) אני מדבר כרגע מהנייד של חבר שלי אז תמארו לעזור!!!!!! אני צריך עוד מאט ללכת
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! לאחרונה חשבתי על פתיחת עסק קטן מהצד לייבוא חלקי מחשב איכותיים לארץ ומכירתם. מדובר על כמות קטנה (כ-5 עד 10 לוחות אם, 5-10 סטיקים של זכרונות, 5-10 מעבדים). לדוגמא, DFI NF4, G.Skill, AMD 64. אני משוכנע שזה יכול ללכת לא רע. מדובר בהתחלה בהשקעה לא גדולה. חשבתי לקנות מאתר בחו"ל (ארה"ב, לדוגמא) ולמכור בארץ במחיר נמוך מחנויות. חשוב שיהיה רווח (אם כי אני לא מצפה לרווח גדול בהתחלה) ואולי בהמשך להתפתח לעסק גדול יותר כדוגמת נועה או הדובים (שזה החלום שלי). רציתי לקבל הצעות במה זה כרוך (ממי שיש לו נסיון בעבר), לדוגמא, עלויות שילוח, שחרור מהמכס, מע"מ. אשמח לשמוע גם משותפים פוטנציאליים. ביי, Zulu
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בעקבות הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/526801-Radeon-HD-6850-האם-אני-מקבל-ביצועים-הגיוניים שבו שאל הבחור על הסיבה לFPS הנמוך שהוא מקבל באיזה MMO והראה צילומסך שבו לא המעבד ולא הכרטיס הגרפי לא הגיעו לנצילות של 100%, התעוררה אצלי שאלה. בפורום כרטיסי מסך כנראה לא כל כך יודעים, אז אני פותח שאילתה חדשה ושואל פה (שזה גם יותר הגיוני). תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעקבות הנושא הקודם שפתחתי, קניתי זכרון נוסף של קינגסטון. עכשיו, הזכרון שקניתי הוא CL6, ויש לי עוד שני זכרונות נוספים (1GBx2) של A-Data ואין לי מושג מהם התזמונים שלהם, וזה מאוד מדאיג אותי כי לפי מה שהבנתי חשוב מאוד שהתזמונים יהיו זהים. אז איך אני יכול לבדוק מהם התזמונים שלהם? יש איזו תוכנה? תודה מראש חבר'ה.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מעבד הכי טוב ?? : intel 2.8 820 dual core amd 3800X2 AM2 INTEL 3.2 רגיל (לא דואל קור) אני חייב לציין שאני לא עושה OC בדרך תמליצו על לוח אם טוב שלא עולה הרבה כמובן שיהיה תואם למעבד ....... השימוש הוא ל ICQ מסנג'ר אינטרנט וכו' וגם משחקים כמו קאונטר סטריק סורס ופיפא 2007 ו war rock
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הזכרון הפנימי של המחשב שלי, אבל אני לא בטוח איזה זכרון הכי יתאים. אני רוצה להעלות את הקובץ הזה שמראה את המפרט של המחשב, תזכירו לי איך עושים את זה בבקשה תודה רבה על העזרה! גיא מרגלית
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברי הפורום אחרי מחקר מעמיק עלו שניים על הבחירה שלי.שניהם כפולי ליבה שניהם 1 מגה לכל ליבה. ההבדלים הוא "צינורות העיבוד". אופטרון 170 - 2 גיגה הרץ 3xhtt אתלון 4800 - 2.4 גיגה הרץ 1xhtt השאלה היא כזו.מכיוון שהם זהים מלבד המהירות שעון מה זה ה HTT.ומה זה עוזר למחשב בייתי? האם צריך את זה לעבודה עם וידאו ? והאם שווה ל"אבד" 400 מהצ לטובת 3xHTT אני יודע שהאופטרון טוב לאובר אבל זה לא מעניין אותי.אותי מעניין עבודה בלבד. אני מוסיף קישור שמשווה בינהם ובכל זאת אשמח לחוות דעת .הרבה תודה . http://www.devx.com/amd/Article/27340/2907?pf=true הבנתי שההבדל המהותי בין אתלון לאופטרון הוא ב"צינורות" לאחד יש 3 ולשני יש רק 1.
-
- 16 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במערכת הפעלה של ויסטה (32 ביט) ומשחק ב-FALLOUT 3. סה"כ הביצועים די טובים אך ציפיתי ליותר... להערכתי צוואר הבקבוק של המערכת הינו זיכרון ה-DDR (רק 1 ג'יגה וגם די איטי). לפני שאני אקנה זיכרון חדש אני רוצה לבדוק האם באמת זאת הסיבה ומכאן השאלה: 1. יש דרך לבדוק בכמה מהזיכרון שלי אני משתמש בכל רגע נתון או תוכנה כלשהי המאפשרת לראות מה מעכב את פעולת המערכת ? 2. על סמך ידע אישי, מישהו יכול להגיד מה גורם לצוואר הבקבוק של המערכת שלי ? תודה לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם אלו החלקים שהציעו לי... אשמח לקבל עליהם חוות דעת אם הם אכן מומלצים ועושים את העבודה כמו שצריך... ואשמח אם תציינו גם מה הלוח אם מכיל (כ. מסך מובנה/LAN/ וכד'). מעבד C2D E4300 לוח אם לאינטל ASUS P5VD2-MX (VIA/PCX+VGA/2DDR2 כ. מסך Leadtek GeForce PX 7300GT 256Mb PCI-E לוח אם ל AMD ASUS M2V-TVM (AMD Athlon AM2 / 2x מעבד AMD Athlon 4800 X2 65W AM2 (940) אשמח גם אם תגידו לי איזה מעבד עדיף לי שניהם יוצאים אותו מחיר כמעט. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את i7 2600k ואני לא יודע על איזה לוח אם ללכת???... השימושים : בעיקר oc ,גיימניג ומוזיקה... צריך שני PCI Express x16 ... זיכרון יהיה 4GB 2000Mhz התקציב הוא 1300 אפשרות חריגה 150 גג מעדיף לא לעבור את 1300 אבל אם זה קריטי אז אפשר... חשבתי על Gigabyte GA-P67A-UD5 אבל לא מצאתי review עליו... איך הוא??... יש לוח אם באותו מחיר של UD5 ויש לו 2x PCI-E X16 ????..... וזה דיי דחוף עוד 2-3 ימים אני קונה...
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת ישנה יחסית שנה פלוס או שנתיים אם לוח אם של Gigabyte בעל תושבת 775ואני רוצה לשדרג לP- D . אני לא מעוניין להלחיף את הלוח הנ"ל כי הוא עושה אחלה עבודה עבור היעוד של (גרפיקה ועריכת ווידאו). ישל לי 3 שאלות: 1. האם הלוח שלי תומך בפנטים D כי באתר של החברה כתוב Intel Pentium 4 ובSupport List כתוב את כל הסידרה של פנטיוםD כנתמכים בצורה הבאה: P4 (820) , P4 (840) וכו'.... 2. האם המעבד הנ"ל ייתן לי ביצועם יותר טובים ותועלת. המעבד שלי הוא Pentium 4 531 3 Ghz 1 MB 800 Mhz LGA 775 64 bit ואם כן איזה מעבד כדאי לי לקנות.(מבחינות רינדור והמרה בין פורמטים). 3. האם הליבה הכפולה של Pentium D יכולה לחלק אפלקציה כבדה אחת כגון רינדור בין שני הליבות של המעבד וכך יתקבלו ביצועים י…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי 2GB זכרון של GSKILL , הזיכרון הוא מדגם NQ שתיזמוניו הם :5-5-5-15 - הזכרון נרכש בSKYPC ברצוני להרחיב בעוד 2GB ומשיטוט באתר של סקיי ראיתי שהזכרון מהדגם היותר טוב הPK עולה אפילו פחות ותיזמוניו הם 4-4-4-12. אני לא מבצע אוברקלוק . 1.האם אני חייב לרכוש זכרון באותם התזמונים כמו הזכרונות הקודמים ? במידה ולא האם "אהנה" מהתזמונים הטובים יותר של החדשים ?? 2.האם 2GB נוספים מספיקים או שאתם ממליצים לרכוש 4GB נוספים? 3.האם אתם ממליצים בכלל לרכוש זכרונות של חברה אחרת ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שבלוח שלי DS3. יש אפשרות לעשות בוט מכמה דברים USB וכל מיני. שאלתי היא: האם אני אוכל להתקין מערכת הפעלה מדיסק און קיי?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי כמו שאתם יכולים לראות בצד סלרון 2.4 לוח אסוס P4-S533-X 512 די די אר במהירות 333 כרטיס מסך ג'יפורס-4 מסדרת MX440 עם 128 מגה הרדיסק שעובד במהירות 7200 סל"ד עם 8 מגה באפר צורב שמשמש גם בתור סידירום.. קורא כפול 40 המארז מאורר ומקורר באופן סביר פלוס הרצתי את הצורך במהירות - אנדרגראונד (חחח נשמע על הפנים בעברית..) ומידי פעם בקטעים עמוסים היו קצת תקיעות ממש לא הרבה, ושאני מוריד את רמת האפקטים אז זה קורה ממש לעיתים רחוקות מה לדעתכם הסיבה? המעבד ? הזכרונות ? הכרטיס מסך ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא היה לי מקום בכותרת לשמות הלוחות, הלוחות הם: ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire שמחירו ב-KSP הוא 530 ש"ח או 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E שעולה באותה החנות 790 ש"ח הפרש של 260 ש"ח אני לא עושה OC, אני משחק קצת, רואה קצת סרטים ובעצם עושה קצת מהכל חוץ מ-OC אולי בעתיד [שנה וחצי שנתיים] אני ארצה לשפר טיפה את המחשב באמצעות OC אני משדרג מחשב ממוצע פעם ב-4 שנים וראיתי שהצ'יפסט בג'יגהבייט יותר מתקדם, וג'יגהבייט היא חברה מוכרת וגדולה יותר בהרבה האם הפרשי הביצועים ושאר הדברים שאני צריך שווים את התוספת במחיר? המעבד יהיה קונרו 6300 או 6400 כמו כן שאלה קטנה שנדחפה לפה עכשיו.. מה מהם עדיף לי מבחינת יחס ביצועים ומחיר? 6300 או 6400?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שלא
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים אז ככה אתמול נשרף לי הלוח אם והמעבד שלי (2000AXP + לוח) ונותרתי עם כרטיס מסך 9700P שעד עכשיו שרת אותי נאמנה ... אין לי תקציב כמעט בכלל אולי מקסימום 1000-1100 (גג שבגג) חשבתי לעצמי שאני רוצה לקנות לוח אם תומך במעבדים חדשים (64 ביט) + לוח אם תומך AGPלכרטיס הנוכחי שלי (9700P) וגם שתהיה לי אופציה לשדרגו עתידי במינימום כסף כלומר משולב עם PCI-E חשבתי ללכת על זה: ASRock 775Dual-880Pro VIAPT880Pro AGP+PCIe LGA 775 הלוח עולה 350 שקל ובקשר למעבד חשבתי ללכת על זה : Intel Pentium 4 2.66GHz LGA775 1MB 533Mhz EM64T 506 Tray עולה כ660 שקל יחד זה יוצא בערך 1000 שקל מה אתם אומרים על המעבד יחסית למעבדים אחרים .. (הוא 64 ביט) ומה בקשר ללוח האם ?? מחכה לתשובות שלכם חברים ...…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כמה שאלות בקשר ל-AMD - מהן התוכניות של AMD לעתיד בתור תגובה למעבדי הקונרו של אינטל? שווה היום לקנות מחשב מבוסס AMD 3800 X2? תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטסי הקול הנ"ל: 1.האם עדיך להשתמש בכ.קול המובנה בלוח או לקנות את הכ.קול החיצוני(AUDGUY VALUE 7.1)? 2.למי יהיו ביצועים יותר טובים?(בX-530) 3.האם יש לוח אם יציאת/כניסת S/PDIF ? 4.האם יש לכ.קול המובנה דריברים לשליטה בנפרד על כל רמקול? תודה לעוזרים, עריכה: מנהלים,אם זה הפורום הלא מתאים לשאלה זאת אז אנא ממכם תעבירו אותה לפורום המתאים ואל תנעלו,תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר התייעצתי בפורום מפרטי מחשב על מפרט שאני רוצה לקנות והכל היה בסדר. עכשיו, את המחשב הרכבתי מ PCH אבל הבעיה היא שאני גר בצפון ותהיה לי בעיה רצינת במקרה של תקלה כי אין לי לאן לפנו... :-\ אין לי איזה מישהו במשפחה שיכול לסוע עד לחנות במקרה של תקלה... אז בגלל זה אבא שלי מברר עם איזה חבר שלו שיש לו קשרים טובים בכל מני חנויות, הוא אמר שהכל בסדר אבל אין להם את הלוח של ABIT שאני בחרתי שהוא IS7. אז רציתי לשאול אותכם לתחליף אפשרי לאותו לוח שיהיה אמין ובאותה רמה חשבתי בתור התחלה על ה ASUS P4P800 DELUXE מה אתם אומרים. הנה המפרט אם יש צורך בלדעת מה המרכיבים האחרים: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בקרוב אני משדרג את המעבד לI5 3570K ואת הלוח אם ללוח תואם מן הסתם. את שניהם אני קונה מIQPC. ההתלבטות המרכזית היא בין הZ77 PRO4 לEXTREME4. מה ההבדלים ביניהם והאם הם שווים את ההבדל במחיר(סביבות ה200 ש"ח)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח הזה Fatal1ty P67 Professional וראיתי שיצאו עידכונים עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם יצא גירסה לביוס? כי אני לא יודע איך מחפשים. יש פה כמה שיפורים שיצאו איך אני יודע עם זה תומך ? ומאיפה אני מוריד תהגדרות מחדש של הלוח אם ונגיד שאין לי דיסק? ועם אני לא מכניס תדיסק אין אנטרנט אין אפשרות להתחבר לאנטרנט בשום מצב אם אבדתם תדיסק ניסיתי מהפירמוט האחרון הוא פשוט לא התחבר. אז איך אני יודע מה חדש כאילו חייב לצאת עידכונים אין מצב שזה נשאר ככה. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Fatal1ty%20P67%20Professional זה הלוח עם משהוא יכול להסביר לי מפורט קצת זה יעזור בכליי על הלוח והשיפורים החדשים. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-