מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
טוב בקיצור אני צריך עזרה לבחור מעבד שיהיה יציב למשחקים כבדים ותוכנות כבדות ופשוט שיהיה מחשב יציב וחזק ואני צריך שהוא ישרוד לכמה שנים לפחות איזה 3 ולא יהיה דפוק ביחס למשחקים והתוכנות שיהיו אז תודה! נ.ב. עכשיו יש לי INTEL PENTIUM 4 2.87HT (ככה אמרו לי שזה HT אין לי מושג מה זה..) אז מן הסתם אני רוצה שהמעבד החדש יהיה יותר טוב.. תודה!
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני יכול לבדוק עם האפליקציות במחשב את מהירות (FSB) של הזיכרון DDR שמותקן אצלי. אם אין אפליקצייה כזו אז אנא תמליצו לי על תוכנה בדוקה ופשוטה לשימוש שיודעת לעשות את הבדיקה הזו. בתודה מראש, רפי.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לכתבה המלאה: http://www.pcgameshardware.com/aid,699873/Intel-Core-i9-Hands-on-test-of-the-six-core-Gulftown/Reviews/
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר בלוח אם של PCPARTNER לפנטיום 3. בהפעלת המחשב מופיע בפינה: 694ס-696b-6a6ljprac-00 ניסיתי לבדוק באתר של PCPARTNER ולא ממש הצלחתי למצוא BIOS לזה. מישהו יכול אולי לעזור לי למצוא את העדכון הספציפי שאני צריך?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן מתי מגיע סאן דייגו ווניס לארץ? סאן דייגו זה 1 מגה קאש וווניס זה 512K נכון? איזה דגמים יהיו לכל ליבה? (יעני 3000+,3200+.....) המחירים יעלו?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אחי הקטן רוצה לשדרג את המחשב שלו כרגע יש לו את ה e6600 c2d הישן (2.4 ghz ) קראתי קצת בפורום וראיתי שמציעים את המעבד Athlon II x4 Quad Core 640 כמעבד לגיימינג תקציבי האם המעבד הנ"ל מספיק לגיימר בינוני+ העניין הוא שהתקציב מוגבל והמחיר של המעבד הזה ביחד עם זכרונות ולוח אם מגיע בערך ל 1300 שקל שזה טוב מבחינת ההוצאה שהיא לא כבדה...(כרטיס מסך כבר יש לו) השאלה אם זה יספק ויתן קפיצת מדרגה מהמעבד הנוכחי שלו ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיניתי את ה-SDRAM Command Lead-off Time מAuto ל-1T לפני, קיבלתי ב-super_pi 1.12 . אחרי 1.13 זה לא אמור לשפר?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנראה שאני אלך על ההופציה של Intel Core i5 4590 שיצא בשנת May 2014 עפ מהירות 3.3 Ghz לעומת הישן Core i3-4130 עם מהירות 3.4 GHz שיצא ב-September 2013 האם כדאי? ומה ההבדלים? יש לציין שהשינוי הוא לצורך הפעלת משחקים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי פה תופעה מוזרה ואקווה שתוכלו לעזור לי. ידידה שלי קנתה מחשב שיתאים לתקציב שלה: פנטיום 4 2.8 , 2X256 DDR , דיסק קשיח 120GB , לוח אם ASUS P4R-800VM ושאר הדברים הרגילים. התקנתי לה win XP , ולפעמים כל 10-20 דקות יש קריסה והמחשב נכבה, לעיתים דקה אחרי שעולה המחשב לעיתים לאחר שאני נכנס לאינטרנט או משהו כזה. חשבתי שאולי המעבד מתחמם יתר על המידה וחיפשתי תוכנה לבדיקה ולא מצאתי, אך לאחר שקרס נכנסתי לביוס וראיתי טמפרטורה של 40 מעלות שעד כמה שהבנתי זו טמפ' תקינה. אולי יש לכם רעיון מה יכול לגרום לזה ואיך לבדוק זאת ? תודה !! אבי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב מחשב עם 4GB של זיכרון פנימי (אני גיימר כבד, וגם רוצה מחשב שאני לא אצטרך לשדרג\להחליף בזמן הקרוב). קראתי לאחרונה שווינדוס XP בגירסת ה-32 ביט שלה לוקחת 2GB לעצמה ומשאירה 2GB לאפליקציות. אפשר עם שינוי מסויים של הקובץ boot.ini לגרום לה להגדיר 3GB לאפליקציות ו-1GB לעצמה - אבל שוב, מניסיוני ווינדוס לא צריכה כל כך הרבה RAM כדי לפעול כראוי, ולכן זה סוג של ביזבוז. לעומת זאת הבנתי שלגירסת ה-64BIT של ווינדוס XP אין את ההגבלה הזאת. אז השאלות שלי למומחים פה הן: 1. האם כל מה שציינתי נכון 2. אם כן, האם כדאי לי להריץ את גירסת ה-64BIT על המחשב החדש? 3. קראתי קצת והבנתי שלגירסת ה-64BIT יש כל מיני בעיות תאימות, וצריך "להתעסק" איתה די הרבה. האם למישהו פה יש ניס…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום. האם קיים הבדל של ממש בין מעבד ה i7 920 לבין ה 950? מלבד מהירות השעון הנמוכה יותר (דבר שעליו ניתן להתגבר באמצעות OC צנוע), האם יש הבדל בין המעבדים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה. הזמנתי לוח ga-a320ma-m.2, והיום הזמנתי מאמזון את הרייזן החדש (התחכמתי קצת כי זה לא היה טריויאלי, אבל יצא 130$ כולל הכל). בקיצור, השאלה האם הלוח יעבוד עם המעבד, הבנתי שיש עדכוני ביוס, אבל אני מניח שהוא יגיע עם ביוס ישן, האם הוא יזהה את המעבד? האם אהיה חייב לשים מעבד ישן כדי לעדכן? אשמח לעזרה. כעיקרון הזמנתי מאמזון גם רייזן 3 1200 שלאור ההזמנה החדשה אחזיר מיד כשיגיע, אבל אם לא תהיה ברירה אשתמש סו כדי לעדכן את הביוס...
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להיתקע הרבה וכל פעם אני צריך לעשות ריסטרט כדי שיחזור לפעול ולפעמים אפילו הריסטרט נתקע כשעולה הווינדוס ואני צריך לעשות שוב ריסטרט. מפרט כללי למחשב שלי: לוח אם gigabyte ep45-ds3l intel core 2 quad Q9400 2.66Ghz 4 giga ddr 2 (הווינדוס משתמש רק ב 3.25) NVidia geforce 9800 GT (מאוורר zalman fansink) מאוורר Thermaltake ruby orb 120mm ווינדוס XP כרגע יש לי 3 הארדיסקים במחשב אבל אני מוציא אחד מהם בקרוב כך שישארו רק 2. כל הדרייברים מעודכנים. חוץ מזה לפני שנה התקנתי ווידוס 7, והמחשב גם היה קופא לכמה שניות ואז חוזר , זה קרה בערך כל כמה דק' - קופא וחוזר ובגלל זה חזרתי לווינדוס XP. ניסיתי לברר מה גורם לזה ולא הצלחתי עד כזה, קראתי בפורומים, עשיתי memtest…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי חלקים לשדרג את המחשב מארז TASK 3001B לוח ASUS A7V333EA מעבד AMD 1800XP זיכרון OCZ PC3000 256M האם אתם ממליצים לי לקנות גם HSF בנפרד במקום מה שמגיע עם המעבד ??? ושאלה נוספת האם אני צריך בכל מקרה למרוח משחה טרמית בין המעבד למאורר ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Guys, I just cant make my final decision. I`ve built to systems: 1. Establish on Barton`s core - 2800+, for games, performence one . 2. the second with same budget, but establish on A64 Core, Average one (same budget and better products). My question is which of them to take? the A64 very good and got the new technolegy of 64 but contains an average mobo because all the mobo`s for A64 are new, and got lots of bugs like no AGP/PCI lock and stuff like that. Beside it, the system establish on Barton is very good cause cheaper then the A65 products and same budget, good video card (ati9800pro/ and the a64 - fx5900XT) good mobo for oc, stable . so what do you think i`ll…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה ללוח ומעבד עד איזור ה 500₪ יש לי כמה דרישות לגבי הלוח: הוא צריך להכיל חריץ PCI (וכמובן PCI-E לכרטיס מסך) לתמוך בזכרונות DDR3 (שכבר נמצאים אצלי) והוא צריך להיות מיקרו ATX ללוח יחובר כרטיס מסך 4670 שישודרג בקרוב מאוד ושאר החלקים כבר קיימים (אני אפרט אם תידרשו) המחשב ישמש גם לגיימינג (לא בהגדרות גבוהות) ברזולוציה של 1680 על 1050 משחקים שמשוחקים עליו כרגע הם BF3, Tomb Raider האחרון, Bioshock Infinate ו Borderlands 2 לא משנה לי אם המוצר לרכישה חדש או משומש כל עוד יש לכם הפניה למודעה (ולא תשלחו אותי לחפש בעצמי) ואני גמיש מבחינת חנויות כלומר אין לי בעיה להזמין ברשת או ללכת לחנות פיזית אם היא באיזור המרכז, ירושלים או אשדוד תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים,אני מתלבט בין שני סוגים של מעבדי AMD מה עדיף להשקיע יותר על מעבד שעובד ב- 65NM בשביל הטמפרטורה הנמוכה שלו, או ללכת על מעבד עם 2 מגה זיכרון נדיף. יש דגם שהוא גם וגם אבל הוא יקר לי. תודה!
-
- 34 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם..... רציתי לדעת איזה חלק במחשב הוא בעצם הפנטיום?...כלומר המעבד הלוח האם??.. וגם איזה סוג פנטיום הכי טוב קיים היום בשוק????.... תודה מראשש וחג שמח
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עקב בעיות בלוח האם אני צריך להחליף אותו באחד חדש שלא יעלה על 600 ש"ח כולל הרכבה מחברת פנדה. המפרט שאליו הלוח אם צריך להיות הוא זה: מעבד INTEL P4 1.8G BUS-400 כרטיס מסך ATI Sapphire 9600XT 256MB 128bit זכרונות 2x256 KingStone 400Mhz DDR PC3200 דיסק קשיח Maxtor 60GB 7200rpm עכשיו אני לא יודע אם זה יעזור אבל זהו הלוח אם שהיה לי עד עכשיו: לוח אם ABIT SA7 (SiS645DX) + LAN + Audio תודה רבה, אופיר
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר חודש שאני מנסה למצוא מה ההבדל בין rdram ל- ddr. שאלתי כבר הרבה אנשים איש לא ממש יודע. אודה לכם עד מאוד אם תבהירו לי את הנקודה. שנה טובה ו ארז.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד Octa-Core (מעבד בעל 8 ליבות) של AMD-ATi ריבוי הליבות במעבדים הראשיים היא המצאה שדחפה ותמשיך לדחוף את הסטנדרטים של הביצועים כלפי מעלה. יכולת העיבוד המקבילי של מעבדים מרובי ליבות יעילה ביותר עבור משתמשים שמרבים להשתמש בכמה תוכנות כבדות בבת אחת או לתוכנות אשר מנצלות את ריבוי הליבות לצורך הפקת ביצועים טובים יותר. מעבדים בעלי שתי ליבות עיבוד כבר נפוצים מאוד (מעבדים כגון Athlon X2, Pentium D ו-Core 2 Duo) ואף מעבדים בעלי 4 ליבות מתחילים לכנס אל השוק, אך כנראה זה לא מספיק. כבר במחצית הראשונה של השנה הבאה AMD מתכוונת להוציא לשוק את המעבד-Shangai, מעבד המבוסס על שיפור מיקרוארכיטקטורת ה-K10 ומיוצר בטכנולוגיית ייצור של 45NM. נפח זיכרון ה-Cache L3 ומהירות השעון של המעבד יוגדלו.…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על הלוח שלי יש רק 4 יציאות SATA יש אופציה להוסיף עוד ארבע יציאות נוספות?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-