עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kobibo,

רוצה לרכוש מחשב שיהיה בעיקר למשחקים אך גם לעיתים לקידוד סרטים . למה עם AMD לא ניתן לקודד סרטים ? או מה קורה עם מקודדים סרטים עם AMD ומה אם מקודים עם INTEL ? בסרטים יהיה ניתן עם AMD לפחות לצפות ?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by MiGHTyDuCK,

מה ההבדלים בינהם ? הבדלים גדולים ? במה מתבטאים ? על מה ללכת תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by nope1,

כולם מדברים על הלוח הזה! אני לקראת קנית מחשב וקיבלתי לא מעט המלצות על הדגם הזה. מה מיוחד בו? מה מיוחד בצ'יפסט שלו? מה מבדיל אותו מהאחים שלו שמאוד מאוד דומים לו? המחשב שאקנה מבוסס על E8400 לשימוש כללי אמין ועריכה בפוטושופ של תמונות שאני מצלם. הכל בסביבות 2700 שקלים.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. זה המפרט שלי: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 1333MHZ 2GB DDR3 x4 Gigabyte HD7850 שתיים WD 1TERA HD צורב LG Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 השימוש למחשב זה משחקים כגון BF3 SC2 HON וצפייה בסרטי DVD האם שווה לי לשדרג את המעבר למעבד חזק יותר ? ואם כן איזה מעבד עד 700 ש"ח כדאי לי לקנות ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Rockstatement10,

כרגע יש ברשותי i3 2100 + 8GB RAM + HD 7970 המחשב בעקרון בסדר גמור למשחקים, מריץ כל משחק כיום בצורה נחמדה ביותר והגדרות בסדר. ידוע לי שהמעבד לא להיט כאן והשאלה היא האם מומלץ בחום להחליפו לגבי גיימינג עכשווי ועתידי? במידה וכן, אצטרך גם להחליף לוח.

6. Started by wow,

חוץ מהמהירות שעון ? ז"א מה נותן לי ה-4MB שיש ל-E6600 ?

• 41 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. כמובן שלוח זה יעבוד המהרה חביבה ואני מתלבט בין : P-4S 333 DDR + sb + lan P4 (sis) 4SDA DDR (478) 645Ultra (sis) DDR +sb עצות של המנוסים באלה..

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by MoSQuiTo,

מאחר וזו טכונולוגיה ישנה, כל לוחות האם דיי זולים- הייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים? יש לי את המעבד הבא: Intel Pentium 4, 3000 MHz - HT ו2 ג'יגה זכרון. אני מחפש לוח אם שעדין זמין במלאי- מאחר והרוב כבר לא זמינים. רצוי לינק לחנות.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Hoobastank,

האם הלוח הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5491#ov בסדר למעבד i7 6700? אם הבנתי נכון ללוח יש 6 שלבי ייצוב מתח והמעטפת חום של ה-i7 6700 היא כמו של i5 6500, ככה שלא אמורה להיות בעיה, נכון? אני יודע שH170 תהיה בחירה נבונה יותר אבל מדובר בהוצאה גדולה יותר שלא ממש משתלמת, לא מקבלים פיצ'רים ששווים את האקסטרה כסף(לפחות מהלוחות mATX שראיתי שנמכרים בארץ). וZ170 מיותר כי זה לא מעבד לOC. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 MA78LM-S2H GIGABYTE 1. Realtek ALC888B codec‎ ‎ 2. High Definition Audio‎ ‎ 3. 2/4/5.1/7.1-channel (Note 4)‎ ‎ 4. Support for S/PDIF In‎ ‎ 5. Support for S/PDIF Out‎ ‎ 6. Support for CD In זה הלוח אם שיש לי , ורשום שם שהכרטיס קול תומך ב7.1 ו 5.1 אני קניתי אוזניות 5.1 , שיש להן 4 חיבורים . שחור כתום ירוק ורוד ומאחורה במחשב יש לי רק 3 חיבורים רגילים ורוד ירוק כחול ומקדימה גם ירוק וורוד . איך אני עכשיו מחבר את האוזניות ומנצל את ה5.1 שלהן ? ועוד שאלה קטנה , מה זה S\PDIF ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום אני לא בטוח איזה לוח אם אני צריך עבור i5 2500k שאני קונה אני מתלבט בין Asus ל Gigabyte אני לא מתכוון לבצע OC (לפחות לא בזמן הקרוב), גם לא שימוש ביותר מ HD אחד. כרטיס מסך רגיל אחד כעקרון המחשב לשימוש משולב, קצת משחקים, קצת עבודה, קצת סרטים ומוזיקה על איזה לוח אתם ממליצים? כנרא שגם אין לי צורך בלוח Pro, אבל בהחלט אני מעדיף לוח אמין כמה שיותר. נ.ב. מה המשמעות ליציעת HDMI, האם היא עדיפה על היציאה הסטנדרטית?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Iv0ry,

האם זה מסוכן לשנות אפשרות זו בלוח שלי ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי מעבד p4 - 1600 ואני רוצה לדעת איזה סוקט זה מישו יודע איך בודקים ???

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by BedBoy22,

שלום לכולם, איך אני יכול לבדוק עם האפליקציות במחשב את מהירות (FSB) של הזיכרון DDR שמותקן אצלי. אם אין אפליקצייה כזו אז אנא תמליצו לי על תוכנה בדוקה ופשוטה לשימוש שיודעת לעשות את הבדיקה הזו. בתודה מראש, רפי.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Bright Moon,

שמראה את Crysis על מערכת מבוססת Penryn מול מנכ"ל Crytek. המנכ"ל מאוד התרשם (גם אני).פרטי המערך (מופיעים בסוף הסרטון): CPU - Intel Penryn 45nm Family "Yorkfield" Quad Core 3.2GHz MB - Intel 975BX2 (BadAxe 2) GPU - 8800 GTX RAM - 2GB HDD - 250 GB OS - Win XP Crysis רץ מאוד חלק, למרות שיש בעיה לראות את המשחק רוב הזמן. נ.ב. הייתי בטוח ש-Crysis יהיה DX10... מסתבר שלא (Win XP). אם כך, זה לא משחק שדורש כ"כ הרבה (לפחות לא כמו כל ההייפ שיש עליו).

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי, מעוניין להגדיל את הזכרון שלי ל16GB בערון המעבד והכרטיס אינם תומכים בסטיקים של 8GB, האם למישהו יש את המעבד או לוח אם והצליח לעבוד עם סטיקים ש 8GB? http://www.asus.com/Motherboards/P7P55DE_EVO/ http://ark.intel.com/products/42915/Intel-Core-i5-750-Processor-8M-Cache-2_66-GHz תודה, חזי

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Yosef Refaeli,

שלום אני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת שלי, I7 4770, DDR3 ולוח תואם של גיגה בייט למערכת בתושבת 2011-3 אני משתמש במחשב לצורכי רנדר ועבודה ומעוניין ב I7 5960X DDR4 32 GB ולוח תואם הכי פשוט מבחינת תאימות של תוכנות ומערכת ההפעלה האם צפויות בעיות כלשהם ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. הורדתי היום את העדכון , איך מתקינים אותו ? בעזרת @bios של גיגהביט ?

19. Started by yakir4u,

על הלוח שלי יש רק 4 יציאות SATA יש אופציה להוסיף עוד ארבע יציאות נוספות?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. http://tinyurl.com/67u6u מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58000&page=8&pp=25

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by dorosen,

מה הלוח הכי טוב לP4 (לOC) מבוסס RDRAM פשוט אני רוצה להחליף את הלוח, ויש לי זכורונות ומעבד

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום אני מעוניין לקנות זכרון DDR3 1600 2*2 GB אין לי דרישות מיוחדות לזיכרון, אני גם לא מתכוון לבצעה OC בעתיד הקרוב חשבתי על kingston hyper X Blu Dual channel cl9-9-9-27 שעלותו 295 ש"ח הזכרון נועד לעבוד עם i5 2500k של אינטל ולוח אם של Asus p8p67/p8h67 או לוח מקביל לזה של Gigabyte האם הזכרון הזה מתאים לי, או שאולי יש זכרון טוב יותר במחיר דומה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, הלך לי הלוח אם ואני צריך חדש. הייתי שמח לעצה מה כדאי. אני עם מעבד E6750 תושבת 775. זיכרון 2X1 גיגה של CORSAIR (שני סלוטים) 800 MHz DDR2 (אפילו שב CPU-Z הוא כותב 400 זה נראה לי טעות) הלוח אם חייב להיות עם: כרטיס מסך און בורד עם DVI עדיף אפילו עם HDMI אם זה לא מייקר מאוד. כרטיס קול 5.1 (או יותר כמובן) יכול להיות תמיכה ל DDR2 או DDR3 מקסימום אני אקנה סלוט אחד של 2 גיגה. (התמיכה יכולה להיות רק באחד מסוגי הזכרונות לא צריכה להיות תמיכה בשניהם) צריך להתאים לווינדוס 7 עדיף שיהיה PCI X16 אבל לא חייב כי לא בדיוק מתוכנן שידרוג הכרטיס מסך. חיבורי SATA2 והדברים הסטנדרטיים (כרטיס רשת USB וכו') לא צריך: RAID SLI וכו' צריך להיות מחברה טובה ואמינה. אשמח מאוד לתשובה בהקדם כי אין לי מ…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, התקנתי ווינדוס 7 על מחשב ישן שלי ומערכ ההפעלה windows 7 ultimate בעברית לא מזהה את כרטיס הקול שנמצא על לוח האם. לוח אם ASUSP4P 800 SE. חיפשתי באתר של ASUS.. אין דרייברים לאודיו למערכת ההפעלה ווינדוס 7 עזרה בבקשה? אולי אפשר להתקין דרייבר אחר ???

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Unavoidable Encounter,

טוב בקיצור אני צריך עזרה לבחור מעבד שיהיה יציב למשחקים כבדים ותוכנות כבדות ופשוט שיהיה מחשב יציב וחזק ואני צריך שהוא ישרוד לכמה שנים לפחות איזה 3 ולא יהיה דפוק ביחס למשחקים והתוכנות שיהיו אז תודה! נ.ב. עכשיו יש לי INTEL PENTIUM 4 2.87HT (ככה אמרו לי שזה HT אין לי מושג מה זה..) אז מן הסתם אני רוצה שהמעבד החדש יהיה יותר טוב.. תודה!

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.