עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dennis14,

לינקים: 1) http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6123 2) http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7796 3) http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=29&idproduct=1619 איזה מהם עדיף ולמה למערכת שכוללת E6420 ו - 2GB G.SKILL HK 800MHZ ומיועדת ל - OC ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by oded900,

איזה לוח עדיף מכל הבחינות? מבחינת המחיר המחיר זהה ככה שזה לא משנה...

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by liav12,

היי, הזמנתי את הלוח הנ"ל שאמור להגיע עוד כמה ימים, זה נכון שהוא בנוי לעבוד עם 2 כרטיסי מסך של ATI? כמו כן אך ורק ATI ללא אפשרות ל NVIDIA?

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by eranir,

מחפש לקנות שני סטיקים של 4 ג'יגה שיתאימו ללוח האם שבכותרת (ver 1.1). תחת ה-specifications באתר של גי'גהבייט כתוב שמתאים לזכרונות של 4 ג'יגה, אבל נאמר לי ב-RSM בעבר שלא כל הזכרונות עשויים להתאים. יש למישהו המלצה בשבילי? מוכרח שיהיו בעלי פרופיל סטנדרטי (בלי תוספת גובה לקירור) בשל גוף הקירור למעבד. תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by SixKiller,

שלום יש לחבר שלי תלוח הזה.... ואנילא יודע איזה לוח זה כל מה שאני יודע שבסנדרה הוא מביא את הסיס 645... ואני צריך ממש דחוף את הדרייברים... כי אין קול וזה... אז בבקשה תעשו מאמץ... תודה

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  6. Started by NuXeR,

היי, אני מתלבט קשות לגבי לוח שמתוכנן להצטרף לחלקים שממתינים בביתי, רצוי להחליט היום .. גג מחר. המערכת שלי תכלול: Intel i7 3770K 16GB Gskill 2400mhz Radeon 7970 X 2 SSD וחשוב לציין גם שהיא תהיה מקוררת מים! מתלבט בין שלושת הלוחות: Gigabyte Z77X-UP7 Gigabyte Z77x-UP5 TH Asus Maximus V Formula לכל אחד יש כמה יתרונות / חסרונות אבל ההבדלים שמצאתי ממש קטנים מזעריים ואני לא מצליח להגיע להחלטה. אשמח אם תוכלו לסייע ! תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by someonewhy,

אהלן. אח שלי מעוניין לקנות מחשב עכשיו הוא מתלבט איזה לוח לקחת תושבת 1155 הוא כבר סגור על הלוחות שרשמתי..הוא מבין בOC כמובן ומעדיף לוח חזק לOC וGAMING אשמח מאוד אם תעזרו לי איזה לוח להציע לו תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by babu,

ASUS P5KC GIGABYTE P35 DS4 מה יותר טוב ? כעיקרון למפרט הזה E4500 8800GT CROSAIR VX450 OCZ 2GB CL4

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  9. אני יודע שהתחרות של גיגהבייט הסתיימה ממזמן אבל בזמנו שמתי לב לכך שמתוך רשימת הזוכים ישנם 2 זוכים ישראליים כאשר לפחות אחד מהם רשום פה בפורום. אז בתור שירות לחברי הפורום. הנה הם שני הזוכים: 1) בלוח אם GA-8ANXP-D (מבוסס על ערכת השבבים 925X), כרטיס מסך GV-RX60X128V (מבוסס על ATI X600XT לאפיק PCIe), מעבד אינטל פנטיום 4 מסדרת ה-5xx ושני סטיקים של זכרונות DDR2 בנפח 512MB כל אחד מתוצרת Corsair זכה המשתמש nadavP3. 2) במעבד אינטל פנטיום 4 (לא מפורט באתר לאיזו תושבת) זכה המשתמש filon (קורא לעצמו גם Dmitry). מאחר ורק המשתמש הראשון זכה בפרסים מעניינים וגם רק הוא רשום בפורום שלנו אולי נוכל לבקש ממנו שייכנס לטופיק ויפרסם כמה תמונות של המערכת החדשה ואולי אפילו קצת תוצאות של מבחנים. א…

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by n0stredamus,

שוטטתי היום באתר של ג"יגבייט ונתקלתי בקטגוריה חדשה של לוחות X48 מישהו יודע מתי יש צפי להגעה של הלוח הזה לארץ ? אני מתכנן את הקנייה שלי בקרוב . אשמח לדעת מתי טל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by nadavcj,

היי חברים, אני עומד לרכוש מעבד 6950X יחד עם לוח Gigabyte X99 Designare EX. מערך ההארדיסקים אותו אני רוצה לבצע, למייטב הבנתי בלתי אפשרי. לצערי הלכתי קצת לאיבוד מרוב סוגים שונים של חיבורים, אשמח לעזרתכם. אני רוצה לעשות רייד 0 (מהירות) על 2 הארדיסקים SSD בנפח ש 256 עליהם תותקן מערכת ההפעלה בלבד בנוסף, אני רוצה הארידסק SSD מהיר ככל שניתן עבור אחסון קבצים עליהם אני צריך לבצע עיבוד גרפי ולאחר מכן אעביר אותם ל הארדיסק מכני פשוט. מה שיטת החיבור הכי נכונה שאני צריך במחשב? למייטב ידיעתי אין לוחות עם 3 חיבורי M.2 אשמח לעזרתכם. תודה

12. Started by mrsph666,

שלום, השאלה מצוינת בכותרת. במידה והלוח אכן תומך ב-SLI, יש לי כרטיס מסך מסוג Gigabyte N570OC-I13. האם ניתן לדחוף שם איזה אח-תאום משהו בסגנון, שיעבדו להם בצוותא? תודה מראש.

13. Started by jaco21,

שלום האם מישהו יודע מה ההבדלים העיקריים בין שתי הלוחות הללו? האם הפרש המחירים שווה את התוספת לטובת Z77X-UD3H?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by maor0079,

איזה לוח יותר טוב ? Gigabyte GA-P31-DS3L Gigabyte GA-P35-S3L Gigabyte GA-P35-DS3L Gigabyte GA-P35-DS3 Gigabyte GA-P35-DS3R Gigabyte GA-P35C-DS3R Gigabyte GA-P35-DS3P או Abit IP35-E ?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by yanivsk,

יש לי את האפשרו ליקנות או את GigaByte GA-965P-S3 או ASUS P5B מה יותר טוב ? אם יש הבדל בביצואים בינהם. הASUS קצת יותר זול. אשמח לתשובה מהירה אם אפשר תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Lev-UFO-Child,

17. Started by free_me_0,

העתיד כבר כאן ולוחות אם-X79 צצים בחנויות. חברת GIGABYTE מפרסמת 4 דגמים לתושבת החדשה LGA2011 האם יש הבדלים גדולים בין הדגמים. מתברר שלא כל כך. GA-X79-UD3 (rev. 1.0) GA-X79-UD5 (rev. 1.0) GA-X79-UD7 (rev. 1.0) G1.Assassin 2 (rev. 1.0) הבדלים : ההבדל הראשון שנראה בולט לעין היא כמות סלוטים לזיכרון שרק ה-UD5 מתהדר ב-8 כל היתר מסתפקים ב-4.לא נכנס לשאלה העם זה משנה. נעבור לפאנל אחורי לכולם יש 2 חיבורי USB3 . כמות USB2 פחות או יותר שווה. ללוח היחיד שיש 1394 הוא ה-UD5 לוח היחיד שאין זוג מחברי ESATA בפאנל אחורי UD7 היוקרתי. כמות מחברי ה-SATA3/6 זהה בכל הלוחות . ארבעה SATA3 פלוס זוג SATA6 כמות ה-SATA שמגיע עם הציפ של-Marvell 88SE9172 משתנה כאשר : UD3 וגם ה-UD5 מקבל 4 …

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by srolik,

מה ההבדל בין שני הלוחות האלה (לשניהם יש אותם אפשרויות) 1.Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) 2.Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, USB 2.0 ) וההבדל במחיר בינהם הוא 150 ש"ח (ה Epox יותר יקר) והאם בכלל שווה להוסיף 150 ש"ח (אם המערכת לא מיועדת בכלל ל oc )

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  19. http://us.hardware.info/reviews/5835/spot-the-differences-gigabyte-motherboard-revisisons-present-markedly-different-test-results כמו שאפשר לראות בכתבה הגירסאות החדשות מגיעות עם לוח מודפס ריק יותר ובדגם אחד גם הורידו את האפשרות ל dual bios. מבחינת סימון ההבדל היחיד הוא שבאתר החברה המוצר מופיע עם REV אחר (באותו עמוד מוצר) ועל האריזה בדרך כלל כתוב איזה REV הלוח, מידע כזה מצד שני לא מופיע בעמוד המוצר בקניה באינטרנט ולרוב לא זמין לפני מעמד הקניה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by GaLmgnT,

שלום לכולם במקרה יצא לי להכנס עכשיו לאתר של ג'יגבייט, וראיתי שייצאו לוחות חדשים לשבבי P35 של אינטל. השוותי בין 2 לוחות כוויכול "שווים", אחד מהם היה GA-P35-DS3 המוכר, והשני EP35-DS3 (שניהם rev 2.1). התוצאות זהות לגמרי. הנה הם הלוחות החדשים כוויכול: EP35C-DS3R EP35-DS3 EP35-DS3R EP35-DS3P EP35-DS4 אז לא צריך הרבה שכל כדי להבין שאלו כנראה רק "חידושים" ללוחות הנוכחים. מישהו מוכן להסביר לי מה מסמלת ה-E? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  21. הדגם בשם GA-G1975X הוא הלוח החדש מבית Gigabyte שהוכרז לפני כשבוע הוא מצויד בצ'יפסט Intel 975X המיועד למעבדי אינטל בסוקט 775 בעלי גודל טרנזיסטור של 65 ננו מטר (סידרה 900 לכפולי ליבה בעלי ליבת Presler וסידרה 6x1 לחדי ליבה בעלי ליבת Cedar Mill). הלוח הוא חלק מסידרה חדשה עליה Gigabyte הכריזה, ה G1-Turbo המיועדים לאוברקלוקרים. הלוח הזה מגיע עם 2 תעלות אוויר מיוחדות שבכל אחת יש 2 מאווררים קטנים (אחד להוצאת אוויר ואחד להכנסת אוויר) שאמור להעיף חום שמקורו במעבד, בגשר הצפוני ובזכרון. הטכנולוגיה הזאת נקראת Turbojet על הלוח יש 2 יציאות PCI-Express x16, אך הוא לא תומך ב SLI או ב CrossFire, בדומה ללוח DFI LanParty UT NF4 Ultra-D הוא תומך בפונקציה של MultiView לחיבור עד 4 מסכים.…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. החברה הטאיוואנית היא הראשונה לספק לנו טעימה מהפלטפורמה עבור מעבדי ה-Ryzen 2000 העתידיים - עם לוח אם שכולל את ערכת השבבים X470 לכתבה

23. כנראה ש-gigabyte היא ממש לא חברה שמכבדת את עצמה מפני שאפילו בלוחות היקרים ביותר שלה כמו ds3p,ds4 שתומכים ב-crossfire, התמיכה הזאת היא יותר על הנייר מאשר במציאות מפני שבכל הלוחות שלה שמבוססים על P35 החריץ הראשון הוא 16X והשני הוא 4X. ראו בעצמכם : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2745&ProductName=GA-P35-DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2747&ProductName=GA-P35-DS3P מכאן נובע שהכרטיס הגראפי השני שיוכנס ל- pci-e x4 , למעשה לא ינוצל במלואו. לא מספיק כל זאת אלא שאפילו החריץ המסורס הזה עובד על אותו האפיק שעליו יושבים 3 חריצ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shlomom,

לכל בעלי לוחות Gigabyte durable אלה עם הקבלים מסוג solid state שמכילים את האות D בשם הלוח שימו לב. החברה עורכת תחרות בה צריך לשלוח צילום של המחשב עם לוח מהרשימה (ראו בקישור) http://ultradurable.gigabyte.com.tw/en/ultradurable-web-2.html בין הזוכים יוגרלו פרסים נאים מאוד (מאוד) של Gigabyte כמובן. דוגמאות כאן: http://ultradurable.gigabyte.com.tw/en/ultradurable-web-4.html אני מניח שהמחשב של ssR יכול לזכות אם רק יהיה לו לוח מתאים (אני אשאר עם ה AMD שלי בינתיים . . .)

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  25. שלום עדכנתי את הביוס ללוח אם ועכשיו המחשב לא נדלק לי, לא עושה אפילו את הצפצוף של ההדלקה. האם זה אומר שצריך לזרוק את הלוח או שאפשר להציל את המצב ואיך? לא אמור להיות ללוח הזה ביוס חירום או משהו דומה? ניסיתי לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטריה ו/או ע"י CMOS ולא עזר אשמח לכל עזרה תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.