עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by iziko,

שלום, סבא ביקש מחשב חדש. המחשב מיועד לאופיס גלישה וכו' ולא למשחקים. חלק מהאביזרים נכנסו בעקבות שיקולים של איורור מסיבי וכו' ומערכת שתעמוד לאורך זמן ולא נלקחה בחשבון כמערכת תקציבית. לכן לא להיבהל אם רואים ציוד ברמה מעבר לנדרש בחלק מהמפרט. מרכיבי הליבה: מעבד: I3 540 אינטל כמובן. לוח אם: ASUS P7 H55 -M pro זכרונות: OCZ GOLD edition 2X2GB 1333Mhz שאר המפרט למי שמתעניין: דיסק קשיח: WD 500G 32MB מהסידרה הירוקה. מארז: Antec 900 II ספק: HEC Cougar 550W שאלות: 1. על הנייר נראה כי רכיבי הליבה יעבדו ויש תאימות בניהם, מה דעתכם? 2. אני שונא את גופי הקירור שבאים הם המעבדים, האם יש המלצה לגוף קירור טוב למעבדי i3? 3. במידה ואתם מליצים לוח אם אחר - אני פריק של ASUS וקצת קשה לעזוב אות…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Cyron,

אני מועוניין לעשות שידרוג למחשב. שלב ראשון אני רוצה להחליף מעבד+לוח אם+HSF. לוח אם שיכלול Sata, Lan, Firewire ו-HSF שקט וטוב שיחסוך ממני התעסקות בקירור, אני לא מתעסק עם-OC בכלל אז אין צורך במשהו רציני. שלב שני להחליף כרטיס מסך, ולהוסיף כונן-קשיח. תקציב שלב א: עד 2200 שקל. תודה מראש אנשים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yotam.m,

כמו שאתם רואים יש לי מעבד בסוקט 478 ואני מחפש לו חבר חדש הלוח הזה זה אחד הלוחות היותר גרועים לאוברקלוק שפגשתי בחיים שלי אז אני מתכנן כנראה להחליף אותו. עכשיו לשאלה איזה לוח במחיר נורמלי (בלי הגבלת מחיר לא שלוחות לסוקט 478 צריכים לעלות 1000 ש"ח...) אפשר למצוא כמובן כמו שציינתי מקודם אני מחליף את הלוח הקיים בגלל יכולתיו העלובות באוברקלוק ככה שמומלץ לוח נחמד לאוברקלוק. איזה לוח מומלץ? הבנתי שהלוחות של אסוס בדגמים הקודמים שלהם הכי מומלצים אבל אולי יש משהו אחר? כמובן שיהיה אפשרי להשיג אותו איפשהו לא כמו ה- p4p800 se אם אני לא טועה, שאי אפשר להשיג אותו בשום מקום. תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני בודק אפשרות למכור את הלוח אם והמעבד שלי ולהוסיף עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר רציני (אני מתכוון ל amd athlon 3000 או משהו בסגון + לוח אם Nf 4). יש לי 1000 שקל במזומן ואני מקווה שאם אני ימכור את הלוח אם שלי והמעבד שלי זה יספיק לזה. אז רציתי לשאול, כמה בערך הלוח אם שלי והמעבד שלי עולים (כאילו יד שנייה) ? (סתכלו בתמונה מצורפת)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lmlm,

האם זה נכון שאם יש לי לוח אם של אינטל אז אני לא יכול לעשות OC למעבד?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yair.,

אם אפשר אחד ממש מומלץ! ואחד במחיר של עד 500 (תגידו לי מה רע ומה טוב בו?)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. עד כמה שווה פונקציית הSLI בלוח האים כדאי להשתמש בא בלוח הזה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by hard_comp,

אני מתכנן לנסוע לחו"ל עוד כשבועיים ולפי בדיקה ב www.newegg.com המחירים בארה"ב זולים בהרבה מהמחירים בארץ. אבל אני פוחד מהענין של האחריות ולכן החלטתי לקנות שם רק את המעבד והזיכרון. וזה המפרט המוצע: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) 672.26 nis את זה אני קונה בארץ AMD ATHLON XP 2500 "Barton" 333 FSB PROCESSOR CPU- OEM 87$ (374 nis) GEIL DDR RAM 512MB PC-3200 Value 400MHz Ultra 73$ (314 nis) את אלה אני קונה ב www.newegg.com אז ככה, אני לא מכיר חנויות בארה"ב. אם מישהו מכיר חנות יותר זולה - אני אשמח. דבר שני, תעירו לגבי המפרט עצמו - האם הרכיבים טובים ומתאימים. אני לא מתכנן אוברקלוקינג בתקופה הקרובה אבל רוצה להשאיר אופצ…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by bora8,

שלום לכם. שי לי מעבד I7 8700K לוח אם ASUS Z370-F אני צריך זיכרון שמתאים למעבד וללוח שיש לי. איזה זיכרון אתם ממליצים בשבילי? קירור למעבד Noctua NH-U9B SE2 תודה לעונים

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שוב שלום ! בחנויות מספרים לי בד"כ שמעבדי AMD יכולים להשרף (אני יודע שזה שטויות ) וזה לעומת מעבדי פנטיום ששם יש הגנה פנימית .יש לי כמה שאלות בנושא . 1.האם כיום במעבדי AMD יש הגנה בתוך המעבד כמו מעבדי פנטיום כך שגם אם הוא יתחמם הוא לא ישרף ? מאיזה דגם זה קיים ? 2.נגיד וגם לא הייתה הגנה במעבדים .האם לא אמור להיות בלוח אם אפשרות לנתק את המעבד במקרה של התחממות גדולה ? אם כן איך קוראים לאפשרות הזאת ? והאם זה מופיע כברירת מחדל ? 3.לפי מה שידוע לכם האם זה קיים ברוב בלוחות החדשים כיום ? 4.ובמשך לשאלה 1 ,בהנחה שיש הגנה במעבדים מפני שריפה ,אז מדוע האחריות לא מכסה שריפה ? (לפי מה שהבנתי מחיפוש בפורום) ? כמוב ,תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by k_700,

איזה סטיק יהיה יותר חזק? שמעתי שבקרוסיאר יש קירור יותר טוב. בעקרון בעתיד אני ארצה להוסיף עוד סטיק. הקורסיר עולה בKSP 590 שקל והסמסונג בנועה 650 שקל. מה כדאי?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by jepe81,

שלום, התקנתי ווינדוס 7 בגירסת 64 ביט אבל יש לי רק 4 גי'גה זיכרון שזה לא מספיק למשחקי מחשב. רוצה לשדרג בעוד 4 ג'יגה. האם יש לי 2 סטיקים או אחד של 4 ג'יגה? יש לי מקום לעוד זיכרון? להלן המפרט: INTEL CORE i5 750 2.67GHz P55- US3L

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. לא כ"כ הבנתי את הקטע של דואל ביוס וצריבת ביוס. אודה מאוד למי שיסביר לי בקצרה על האופציות הללו. תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. האם הלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 תומך בצורבי SATA?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי מעבד 3200 וניס, אני עומד להתקין את הWIN64BIT, והשאלה שלי אם צריך להתקין דרייברים כלשהם, כי אני יודע על הרבה שלא התקינו אבל באתר של AMD יש את זה: AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP x64 Edition and Windows Server 2003 x64 Editions Version (exe) 1.2.2.1 - Allows the system to automatically adjust the CPU speed, voltage and power combination that match the instantaneous user performance need. Download this Setup Installation program (EXE) to automatically update all the files necessary for installation. This package is recommended for users whom desire a graphical user interface for installation. This .EXE driver is a user friendly localized software in…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. במחשב שלי יש 1GB של זיכרון. כשאני פותח properties of my computer הוא אומר שיש רק 960Mb. האם יש בעיה? איפה עוד 64Mb? ??? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by gotex,

מישהו יכול להגיד לי מבחינת ביצועיים איזה מעבדים יותר טובים של intel או של amd אני יודע שיש את ה AMD Athlon 64 X2 של amd ואת ה pentum d 800 וה pentum d 900 של Intel וגם את ה pentum ee מישהו יכול להגיד לי כאילו כמה ננומטר כל אחד ליבה אחת שתי ליבות כמה bit את הביצועים שלהם ואת המחרים שלהם ועל תפנו אותי לאתרים כי יש לי חרא של אנגלית אז אם מישהו יכול טיפה לירשום לי על המעבדים האלה ועל amd ו intel

• 16 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by Immaculate,

מישהו אמר לי שכן. נשמע לי קצת מופרך. יש לי E8400 ובזמנו עברתי על כל המפרטים של המעבד הזה, של E8500 ושל עוד כמה מעבדים. לא מצאתי הבדל משמעותי בין שני המעבדים הנ"ל (למעשה אני הצלחתי למצוא רק הבדל אחד, מהירות שעון של 3.16 לעומת 3, וזה לא משמעותי כלל וכלל). מה דעותיכם?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by H.I.V,

היום הוספתי עוד 512 זיכרון למחשב ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו שפועל בדואל איפה אני אראה את השיפור והאם זה היה שווה את זה ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כותרת , תודה . (אני לא הולך לעשות OC)

• 16 תגובות
    • 943 צפיות
  21. האם לקנות את ה AMD 64 3200 או לחכות לדגמים בעלי SOCKET 939 ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. קניתי מחשב מחברה X (די ידועה..) בכל מקרה המחשב הגיע היום ולאחר התקנת ווינדוס ראיתי שהמעבד שונה מה שרשום בהזמנה זה pentium d.core e2200 ומה שקיבלתי זה d.core E5200 להגיד תודה ולסתום או שיש כאן בעיה וללכת אליהם? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככה הכותרת אומרת הכל.. החופש לקראת סיום.. קיבלתי משכורת.. קניתי אוטו אהה וכן נשאר לי קצת כסף וחשבתי על מעבר לDDR3 אז הסכום הכולל הוא 2.5k אממ וזה כולל לוח אם+ זיכרונות המפרט הקיים הוא C2D E6600 2.4@3.8 x1950 xtx p5b deluxe WD sata2 250gb X2 השאר נמצא במפרט בצד.. בתודה מראש לעוזרים, דור

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, לפני כשבוע התקנתי מערכת הפעלה Windows 8.1 64bit על כונן SSD 840EVO 250GB, עליית המערכת הפעלה לוקחת יותר מ-35 שניות שהמסה העיקרית זה עליית ה-BIOS, הכוונה עד שזה מגיע לנקודה שמערכת הפעלה מתחילה לעבוד לוקח המון זמן. לוח האם הוא P67A-UD5-B3 עם מעבד - I5 2500K ו-16GB RAM. תפקוד הכונן SSD תקין הביצועים מעולים. מה אפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by SteelCat,

אני בונה לעצמי מפרט. כ. מסך 8800GTS מעבד E6420 (כשיצא) ו- 1GB זכרון אבל מה בקשר ללוח אם? מה אני צריך לחפש בלוח אם חוץ מהדברים הברורים לעין כמו מספר חריצי הרחבה וכו'? המחירים נעים בין 400 ל1000 והכל נראה אותו הדבר. אשמח אם תעזרו.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.