עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב השאלה שלי היא כזאת בבקשה תענו אני קונה מחר על הבוקר! איזה לוח אם הכי שווה לקנות למעבד P-4 2,66 Ghz (512k 533MHz) ולזכרונות RDRAM?? תודה מראש!!!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by AloN(-)KiLLeR,

שלום הלוח אם שלי במפרט - תבדקו אם הוא בכלל תומך מעבד כפול ליבה, אני רוצה לקנות מעבד כפול ליבה שיציג לי חלק HDTV הכי כבד :H264, 1080P וכו'. שיהיה חזק יחסית, והכי סטנדרטי, לא משנה לי, שהמחיר יחסית יהיה נמוך. לא להתפרע, מעבד חזק וזול. תודה

• 16 תגובות
    • 964 צפיות
  3. לפני פחות מחודש קניתי מחשב חדש עם מעבד Q9550 זה קצת מבאס שכל כך מהר יצא ה i5 עם ביצועים עדיפים במחיר דומה.. השאלה כמה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by idanrm,

שלום, קניתי לוח אם Gygabyte G41-ES2L. אני מרכיב את המחשב, עכשיו יש לי את החיבור של ה-Speaker. בחוברת של לוח-האם רשום שהפין העליון הוא פלוס והפין התחתון הוא מינוס. עכשיו בכבל של ה-Speaker לא מצוין איפה זה פלוס ואיפה מינוס. איך אני יודע שאני לא מחבר הפוך? מידע שכנראה יעזור: יש לי את הספק שבא יחד עם ה-Cooler Master Centurion 530. הכבל של ה-speaker מורכב מחוט שחור וחוט צהוב, אולי לפי זה אתם תדעו מה הפלוס ומה המינוס. תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Parallel,

האם אופציית הדואל די די ראם תעבוד ?{כאילו ששתי הסטיקים של ה-256 יהיו כמו 512 ואז ביחד עם הסטיק של ה-512 }או שאני חייב 2 סטיקים בעלי אותה כמות זיכון?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. טוב לא רציתי לפתוח ת'רד חדש כי גם ככה יש שניים שלי בעמוד הראשון. אז ככה בסוף החלטתי לעשת OC רק לכרטיס מסך אני לוקח pentium 2.8c supertalent case TT420w PS ומשאיר את הgf ti4600 שלי בעיקרון יש לי עוד 1800 שקל לזיכרון וללוח אם זה לא אומר שצריך לבזבז את כולם! אני צריך לוח אם חזק ויציב! שיהיו לו גם אפשרויות OC חזקות! לא צריך כרטיס רשת! יש לי אחד לPCI אז חשבתי לקחת p4p800 deluxe ששמעתי שהוא אחלה או Abit IC7 שגם שמעתי שהוא אחלה או אחת מההצעות שלכם אני פתוח להצעות זיכרון אני חשבתי על אלו: OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit מה ידוע עליהם? יש להם בעיות ידועות? הם לא מיועדים לOC... אני יודע שאפשר לקחת סמסונג או טווימנוס אבל אני מעדיף חברה אמינה וט…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by pringles,

שלום! AMD athlon xp 3000 64bit gigabyte k8nf9 ultra kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 kingston pc 3200 400mhz 512mb X 2 2ג'גה זיכרון בדואל x1800gto 256mb המפרט למשחקים על הגדרות 1024 בלי פילטרים אז השאלה שלי האם המעבד יגביל אותי? ובהנחה ואני שם מעבד יותר חזק אז יהיה שיפור ניכר בפריימים? או שפשוט משהו אחר צריך להחליף(כ.מסך לא להחלפה וגם לא הלוח אם) תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10830 לינק לדף המוצר בפנדה http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/ לינק לדף זיהוי המוצרים של amd כמובן שזו הודעה חגיגית ביותר עבור רבים מאיתנו על הגעתו לשוק של מעבד זה בכל מקרה אותי אפשר לרשום כלקוח של מוצר זה! בהצלחה עריכה:אולי זה ייצור מיוחד עבור פנדה שאפילו במחלקת הפרסום של amd לא ידעו עליו :lol:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, נתוני לוח האם (והביוס) ונתוני הזיכרון החדש שקניתי, מופיעים בתמונות המצורפות (לפי CPU-Z). לפי הביוס של הלוח: תדר: 800MHz (אוטומטית/ידנית).. מתח: 1.8v (אוטומטית/ידנית), 2.0v (ידנית).. תזמון: 5-5-5-15 (אוטומטית), 4-4-4-12 (ידנית).. נ.ב. ידנית, אפשר להכניס ערכים אחרים לא רלוונטיים. על-מנת שהזיכרון יעבוד בנתוניו המיטביים, אני לא יודע אם גרסת ביוס אחרת תיתן לי את ה- 1.9v.. ואולי זה בסדר לבחור 2.0v.. ואולי זה תלוי ברכיבים אחרים.. בכל אופן, גם כשכל ההגדרות אוטומטיות (הלוח הולך על 800MHz-CL5-1.8v), המחשב קורס בתדירות גבוהה (במיוחד ב- IE – לא שיודע למה), דבר שלא היה לי בכלל לפני התקנת הזיכרונות החדשים!! עזרתכם בבקשה, ותודה רבה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. הי, אשמח לקבל המלצה ללוח הטוב ביותר למערך SLI. עדיפות ללוח של GIGABYTE. חשוב שחריצי ה- PCI-E, יהיו כמה שיותר מרוחקים אחד מהשני. קראתי גם שלוחות מבוססים בקר NF-200 מוצלחים יותר למערך מרובה כרטיסים, האם זה נכון? אין הגבלת תקציב, חשוב לי הביצועים מכוון שאני מתכוון לעבוד עם מסך מינימום 27" ומעלה. תודה מראש, דני

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. צפוייה הורדת מחירים למעבדי כפולי ליבה, FXים ו OPTERONים של AMD... לפי מה ש THEinquirer אומרים, זה יהיה ב 23 בינואר... X2 4800 ירד ב 20% X2 4600 ירד ב 21% X2 4400 ירד ב 8% X2 4200 ירד ב 11% ואחרון חביב- X2 3800 ירד ב 8% FX-60 יעלה 1031$ FX-57 ירד ב 20% FX-55 כנראה שירד מהיצור... OPTERON 180 ירד ב 14% OPTERON 175 יתייקר ב 3% OPTERON 170 יתייקר ב 3% OPTERON 165 יתייקר ב 10%... http://www.theinquirer.net/?article=29095 מקווה שעזרתי למישהו

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. הכוונה באופן כללי לאו דווקא למשחקים.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, מחר בבוקר אני מתכנן לרכוש מעבד E6600, ואני מחפש חנות באזור המרכז (חולון, ראשל"צ, ת"א והסביבה הקרובה) שמוכרת את המעבד הנ"ל ביבוא של איסטרוניקס או חיון בלבד (ולא יבוא "אישי") - מישהו מכיר חנות שכזאת ? הנושא דחוף כי אני חייב קניה של המעבד מחר בבוקר! ב-KSP יש את המעבד במלאי, אבל כשהתקשרתי לברר בקשר ליבואן, הנציגה לא כל כך ידעה מה לענות לי. יש מישהו שרכש מעבד אינטל חדש מ-KSP לאחרונה ויודע מי היבואן של המעבדים שהם מוכרים ? תודה רבה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן. כתבתי השוואה קצרה ותמציתי על ההבדלם שיש בין מעבדי ה-Core 2 Duo, לבין מעבדי ה-Core Duo. ההשוואה הזו נכתבה מכמה סיבות: 1-לתת מענה לכל אלה אשר מחפשים נתונים יבשים על מעבדי ה-Core 2 Duo. 2-להראות את הכדאיות שבמעבדי ה-Core 2 Duo. 3-להראות את ההבדלים שיש בין מעבדי ה-Core 2 Duo, לבין מעבדי ה-Core Duo. CORE 2 DUO: מספר דגם: Core 2 Extreme X6800 מהירות שעון: 2.93GHz כמות זיכרון מטמון רמה 2: 4MB רוחב פס: 1066MHz ליבה: conroe תושבת: LGA775 תהליך ייצור: 65nm מחיר: 999$ מספר דגם: Core 2 Duo E6700 מהירות שעון: 2.67GHz כמות זיכרון מטמון רמה 2: 4MB רוחב פס: 1066MHz ליבה: conroe תושבת: LGA775 תהליך ייצור: 65nm מחיר: 530$ מספר דגם: Core 2 Duo E6600 מהירות שעון: 2.40GHz כמות זיכרון מט…

• 16 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by orends,

לפני רגע הזמנתי מחשב, היה שווה? מתוכנן לו OC עד לבערך 2.26MHZ - 2.53MHZ אני מתכוון להשתמש בו בעיקר למשחקים הכי חדישים, תוכנות(שהכי כבדה בניהם פוטושופ), צפיית סרטים והאזנה למוזיקה. המפרט: Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C2 WD 80GB 7200 8M MSI GeForce4 Ti4200 - TD128 Hercules Gamesurround Fortissimo II Aopen DVD 1648 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Tsunami Virgo bLUE for P4 350W + Thermaltake 80mm smart fan סך הכל: 5,872 ש"ח איך המחשב? אני אהנה ממנו? הוא לא יעשה לי בעיות? תודה מראש! אורן

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אוקיי למי שיש משפחה בארה"ב,חברים שחוזרים מטיול בארה"ב או כל אחד שאתם מכירים, מומלץ לבקש שיעשו טובה וירכשו לכם את הKIT הנ"ל. אחלה מחיר :o אני למרות שאני לא צריך כלכך עוד 2 ג'יגה (יש לי כבר שניים שהבאתי באוגוסט) לא התאפקתי והזמנתי. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145590 גם בלי ה 30$ REBATE זה עדיין משתלם (אופציית ה REBATE אפקטיבית למי שהולך לשהות בארה"ב למעלה מחודש)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הלוח הוא INTEL Black Canyon (925X) - GigaLan - DDR2 - mATX מבחינת כל התוספות שעליו, הוא מתאים בדיוק למה שאני צריך, המחיר גם מתאים. אבל האם הלוח הזה מתאים לOC של עוד 25 מגה הרץ לFSB? (במקום שיהיה 200, על 225) תודה

• 16 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by ariebel,

או קיי מדובר במחשב 1700 XP עם לוח של EPOX 8RDA ו RADEON 9700 PRO עכשיו הזכרון ששמים עליו זה ככה או שני סטיקים של OCZ של PC2700 של 256MB שזה יוצא 512MB RAM.(CAS 2.5) או סטיק אחד של CORSAIR במהירות של 3200 אבל רק סטיק אחד שזה יוצא 256MB RAM. (CAS 2 מה יתן לי יותר יציבות וביצועים טובים יותר במשחקים!? וכמובן ב 3D MARK 2001 SE?! אז העקרון פה...יותר RAM איטי או פחות RAM מהיר... אין לי כסף להרבה RAM מהיר.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shay33,

ערב טוב מה ההבדל בין מעבד 64 bit למעבד dual core ? תוכלו להסביר לי קצת על ה dual core מה המהירות שהוא מגיע תמונות שלו והסבר? מזה משנה הסוקט שיושב עליו המעבד? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כרגע יש לי מעבד של intel 500mhz! :-[ אני רוצה לשדרג למשהו כמו 1500mhz או יותר כדי שיחזיק הרבה זמן! מישהו יכול להמליץ לי למה כדאי לי לשדרג??אם אני צריך לשדרג עוד משהו עם זה, מה המחירים,איפה כדאי לקנות וכו'.. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by avishai220,

היי החלטתי לשדרג את המחשב והתקציב שלי הוא 2000 שקלים אפשרי לחרוג עד 200 שקלים ושאלה ראשונה ספק 550w vx corssair יספיק למפרט שאני הולך לפרסם פה? ו2 אם תוכלו לתת לי הצעה טובה יותר ולנסות לחסוך לי אני אשמח הייתי מעדיף שההצעה ראשונה תתנו לי מksp והצעה שניה מחנות זולה אמינה שעושה הובלות לנהריה אוקיי אז זה המפרט שהוצע לי [TABLE=width: 650] [TR] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD]מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 650] [TR] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]קירור למעבד Scythe Katana 4 SCKTN-4000[/TD] [/TR] [/TABLE] לוח אם Gigabyte GA-…

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. שלום לכולם, מחפש מעבד חזק בעיקר בשביל עריכת וידאו+קצת משחקים. זה קישור למעבדים הנתמכים - https://www.asus.com/supportonly/H81M-K/HelpDesk_CPU/ מפרט קיים- כרטיס מסך(אולי ישודרג בהמשך) GT 630 ווינדווס 10 תודה..

• אהבתי!
      • תודה!
    • 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שבת שלום. לפני כ 4 חודשים קניתי מחשב חדש, קניתי מעבד פנטיום, רק לאחר מכן מצאתי את האתר הזה והתבאסתי שלא קניתי AMD. אז יש לי קצת כסף להשקיע ואמרתי אולי אני יוכל לשדרג את המחשב שלי לAMD. אז המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Pentium 3GHZ 800FSB GigaByte GA-8IPE1000 Pro-G Geil PC3200 2*256 PowerColor ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 7200RPM 8MB Cache ספק 300W של HEC האם יש אפשרות לשדרג את המחשב ל-AMD בעלות מינימלית (כלומר רק לוח ומעבד). הלוח אני רוצה שיהיה טוב ויוכל לעמוד ב-OC, אני חושב שעדיף מעבד בסוקט 939, לא? ועוד שאלה, יש לוחות שתומכים ב-Socket 939 בלי PCi-e? תודה רבה מראש, דוד.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ilan_fix,

היי.. חבר שלי קנה מחשב, בהצעת המכיר היה כתוב במפורש מעבד core2duo E6300. המחשב , עם לוח אם Asus P5LD2-VM SE (לא ידוע לי אם pcb rev2) מציג את המעבד כpentium 4 D בעל ליבה כפולה. המוכר טוען שהוא בדק שהכניס את המעבד הנכון, ופשוט הלוח אם לא יודע להציג את שם המעבד כראוי. גם הציע לי לפתוח את המחשב, להסיר את המאוורר, ולראות מה כתוב על המעבד בעצמי. אבל אני לא חושב שכדאי לעשות את זה למחשב חדש... מישהו שמע על כזה דבר? ודרך אגב, איך אפשר בלוח הזה לבטל את הלוגו של אינטל בהפעלת המחשב, כךף שיציג את הנתונים ולא את התמונה? תודה...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by onlyhuman,

שלום רב. אני קונה מחשב בקרוב. מתכנן לקנות את הלוח אם gigabyte g-1 sniper z97 ומעבד Intel Core i7-4790K Processor השאלה שלי,איזה זכרונות כדאי? חשבתי על: Corsair Vengeance 16GB (8X2) DDR3 1600mhz. השאלה שלי היא כזאת,האם כדאי לקחת את גרסאת הפרו 2400mhz ? האם הלוח אם והמעבד יתמוך בהם וינצל אותם עד הסוף? קראתי בכמה פורומים כגון tom's hardware ואנשים אומרים שה2400 לעומת ה1600 יביא לאחוזים בודדים בביצועים יותר טובים. אולי ב5FPS יותר,וזה בכלל לא מורגש לרוב. ומישהו שם רשם שצריך בכלל לעשות OC בשביל לנצל את הזיכרון עד 2400. אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב. אל תשימו לב לעניין הכסף,שני הזכרונות עולים בשבילי אותו הדבר נגיד את זה ככה.הבדל של 10 דולר אז זה לא קריטי בשבילי.{: האם יש טעם לה…

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.