מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 MOBIL AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 כנ"ל לגבי המעבדים של 3400+ ה MOBILE הרבה יותר יקר אבל מה ההבדל ביניהם אין לי מושג לגבי הבארטונים אז אני יודע שההבדל בין ה MOBILE לרגיל זה בצריכה של החשמל וכמות פליטת החום ומה לגבי המעבדים 64BIT? עוד שאלה מה לגבי ה תמיכה של DUAL DDR איזה מה 64ביט תומכים בזה? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי עכשיו 512 זיכרון ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהיה לי 1000 זה יעלה לי הרבה כסף אז רציתי לדעת אם זה בכלל יעזור לי. זה יכול יעזור לי בביצועים של המשחקים?
-
- 16 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה ודוושות, להגה יש חיבור כזה מיוחד שאין לו חיבור מתאים ללוח אם מאחורה, אז חבר שלי אמר לי שקיבלתי מתאם כזה שמחברים אליו את ההגה מצד אחד ואת הצד השני מחברים ללוח אם. יש לי מתאם כזה אבל אני לא מוצא את המקום בלוח שאני צריך לחבר אותו לשם הוא אמר לי שקוראים לזה GAME PORT אבל זה לא עזר לי, חיפשתי בכל החוברות שקיבלתי עם הלוח ולא מצאתי שום דבר, אז יש לכם אולי מושג איפה החיבור נמצא? (בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק אנדרגראונד עם הגה!!!).
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכוון להחליף שילוש בימים הקרובים. אני יכול להשיג INTEL 3.2 NORTHWOOD ב 1300 שקל. ה AMD יעלה לי אותו דבר. הבעייה שלי היא שהמחשב הוא לא רק למטרת משחקים.. אני יודע ש AMD עדיפה למטרה הזו. אני עובד גם עם תוכנות עריכה מדי פעם ( קידודי ווידאו ואודיו ) אז לא איכפת לי שהוא יהיה קצת פחות טוב למשחקים. איזה מעבד יתן לי לדעתכם את התמורה המלאה והטובה ביותר לכל המטרות ? תודה.
-
- 16 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת הם המעבד 3500+ עם רק 512K cache שווה ביכולתו ל-FX.. או עם OC קטן ? כי כפי שאני רואה מחירו כרגע הוא 2300 שקל.. בסיבות... ככה שבמידה והוא נותן את ביצועיי הFX זה מעבד שווה במיוחד אפילו עם נדרש OC של כמה הרצים קלים ? אז מה אתם אומרים ?
-
- 16 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מחפש זיכרון חזק מאוד הכי טוב לא משנה המחיר תיהיה פשוט מערכת מטורפת AMD 64 FX53 6800U +TV TUNER צורב DVD ועוד אז אני צריך משהו חזק אני רוצה 512 MB הכי טוב אני יקנה שניים כאלה כי הבנתי שב1024 אין *** נמוך חח שכחתי איך קוראים לזה... אז תמליצו לי בבקשה על זיכרון הכי טוב של 512 לא משנה המחיר ואני לא הולך לעשות OC !!! וזיכרון שיש בארץ לא שאמור להגיע יהיה לי תלוח הבא : MSI NEO 2 PLATINUM תודה /הכותרת נערכה - ראה הודעה קודמת שלך/
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש אם מעבד amd 64 3200 והטמפרטורה שלי מרקיעת שחכים לפעמים אני מדליק את המחשב והטמפרטורה 60 ושאני משחק זה מגיע גם ל 80 אז ככה1 מה הטמפרטורה הממולצת למעבד כזה ואם שלי מעל הממוצה 2 מה גורם לטמפרטורה כזאת האם לא הרכיבו לי את המחשב טוב או שקיבלתי מאורר דפוק 3 חברים שלי אמרו לי לקנות מאורר של זלמן עד כמה זה יכול להוריד את הטמפרטורה 4 האם עוד מאוררים נגיד על הלוח אם יכולים לעזור להוריד את הטמפרטורה של המעבד ורכיבים אחרים במחשב אני יודע שהשאלה הזאת היא יותר לפורם קירור ואובר קלוגינג אבל מקבל שם תשובת אז תודה רבה לכולכם
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לבנות לעצמי מערכת High End מצאתי את עצמי כרגע רק עם כרטיס מסך. (X800XT PE) לא ברור לי אם יגיע לי FX-53 כרגע הביתה אני אדע על זה רק בימים הקרובים, אם אין למה לחכות אז אני אקח אותו השאלה שלי היא מתי יוצא המעבד FX-57, וכמה הוא יעלה בערך? שנית, הצ'יפסט שייצא בקרוב, nForce 4 - עד כמה הביצועים ישתפרו בו מnForce 3 ומה יהיו הFeatures שיתווספו ללוחות? ומתי הוא יצא? בקיצור - לקנות עכשיו FX-53 \ nForce 3 Ultra או לחכות ל-FX-55\FX-57 \ nForce 4 ??? חשבתי על הלוח של MSI הK8N NEO2 PLATINUM. אני מקווה שלא יקח הרבה זמן כי כרגע אני על מחשב שאני לא יכול כבר לסבול ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי תאריכים. מישהו פה יודע בערך מתי כל זה יוצא וכמה יעלה כל העסק?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוב שלום ! בחנויות מספרים לי בד"כ שמעבדי AMD יכולים להשרף (אני יודע שזה שטויות ) וזה לעומת מעבדי פנטיום ששם יש הגנה פנימית .יש לי כמה שאלות בנושא . 1.האם כיום במעבדי AMD יש הגנה בתוך המעבד כמו מעבדי פנטיום כך שגם אם הוא יתחמם הוא לא ישרף ? מאיזה דגם זה קיים ? 2.נגיד וגם לא הייתה הגנה במעבדים .האם לא אמור להיות בלוח אם אפשרות לנתק את המעבד במקרה של התחממות גדולה ? אם כן איך קוראים לאפשרות הזאת ? והאם זה מופיע כברירת מחדל ? 3.לפי מה שידוע לכם האם זה קיים ברוב בלוחות החדשים כיום ? 4.ובמשך לשאלה 1 ,בהנחה שיש הגנה במעבדים מפני שריפה ,אז מדוע האחריות לא מכסה שריפה ? (לפי מה שהבנתי מחיפוש בפורום) ? כמוב ,תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם פנטיום 4 של ASUS533-MX קניתי הרד דיסק 160 SATA והתברר לי שאין לי חיבור SATA על הלוח אם מה אני עושה ???????. איך אני טיודע אם הלוח תומך ואם לא האם הוא יתמוךך בהרד דיסק עם החיבור הישן יותר IDE עם הפינים? אני מבקש שתעזורו לי מהר זה דחוףףףףףףףףףףףףףף :jump:
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
למה כולם אומרים שהם טובים למשחקים?.. סבבה שהם טובים למשחקים אבל מה יקרה שאני אריץ תוכנות כבדות ודברים כאלה? 3D STUDIO MAX ועוד?.. אני משחק הרבה במשחקים אך גם משתמש בתוכנות עיצוב ותכנות... AMD זה מה שאני צריך?..
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלתי לפני כמה ימים איך אפשר לראות עם השני סטיקים שלי 2x512 עובדים במצב דואל אחרי שהם הוכנסו ל 1 ו3 המסומנים גם בכחול ככה שצריך להיות ממש במצב רע כדי לטעות. בכל מקרה אמרו לי עם התוכנה cpu-z אבל יש לי בעיה ..בעמודה של הממורי היא מראה לי רק את הכמות ! ושאני לחוץ על ה spd בסוף הוא אומר שאי אפשר למדוד . למישהו יש רעיון או דרך אחרת רק לראות שזה עובד בדואל וזה כל מה שאני רוצה כדי להיות בנאדם מאושר בתודה מראש דניאל :'(
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר צוין שנצטרך ספק של 480W.. מה עוד חוץ מזה? איזה מעבד וזכרון?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי בביוס 5 מהירויות שאפשר לבחור לזכרונות- safe, normal, fast, turbo, ultra. כרגע הזכרון נמצא על turbo. האם כדאי לי להשאיר אותו על המהירות הזאת או להוריד?? (האם הוא מתחמם יותר מדי\נשחק?) **הזיכרון הוא של samsung, 512mb 333mhz (2700)
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט עכשווי: CPU: intel celeron northwood 2400@3288 MOBO: asus p4s533x based on sis chipset MEM: infineon 512mb 333mhz VGA: fic ati radeon 9600 CPU Cooling: Thermalright slk947u + Tt sf II מקסימום כסף לשדרוג: 1350 השדרוג שאני מתכנן (וכבר דיברתי עליו שבוע-שבועיים כמעט..) barton 2500+ abit nf7-sl ב1100-1000 שקל לא זוכר במדוייק... ולא היה לי מה לעשות ב350 האחרים אז כנראה אני סתם יקנה כבלים עגולים וכל מיני שטויות השאלה היא אם אפשר ב350 האלה לקחת רכיב טוב יותר או משהו בקיצור מה הייתם עושים במקומי עם חומרה כזאת ומחיר כזה.. דרך אגב אין אפשרות להשאיר את המעבד+הלוח הזה, כי הוא ימכר.. (המעבד כבר מצא בית חם הלוח בדרך) תודה. (:
-
- 16 תגובות
- 999 צפיות
-
-
במזל טוב קבלתי את המחשב החדש שלי - אבל כשלקחתי אותו התברר לי שלא היה WINBOND 256X2 3200 והחנות "שדרגה" לי את הזכרות לסמסונג - - וולאה - אני ממש לא יודע מה לעשות - הבחור אמר לי שאם אני לא מרוצה אני יכול לבוא ולהחליף ברגע שיהיו להם WINBOND - הבעיה - אני זוכר שראיתי כאן פעם שסמסונג משתמשים בזכרון (צ'יפים) של WINBOND ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת ? על הזכרונות כתוב sumsung 307 K4H560838D-TCC4 BDA 259AX KOREA ועל השני אותו דבר למעט השורה האחרונה (אני מניח מספר סידורי) שהוא BDA 3535BB KOREA אשמח על עזרה - (אני מעוניין לעשות OC - ככה שאני זקוק לזכרונות טובים - הלוח אגב 8RGA - של אפוקס) תודה מקרב לב
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כי שמעתי מהרבה מוכרים שאין לו טווח ארוך של חיים והוא לא מתאים למשחקים וכל זה זה יותר משרדי... בבקשה תסבירו לי למה עדיף amd על intel תודה מראש!!!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
OCZ 3200 Performance Series הוא הזיכרון של SAMSUNG 3200? הוא שייש זיכרון אחר ......... אמרו לי שOCZ הרבה יותר טובים.... תמיד נותנים זיכרון אחר פעם OCZ SAMSUNG GIL...... אני לא יודע מה ליקנות :-[
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם לקנות את ה AMD 64 3200 או לחכות לדגמים בעלי SOCKET 939 ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שנה או שנתיים אני כבר לא זוכר ... קניתי מחשב חדש .. לוח אם - Gigabyte GA-7VAX מעבד - AMD ATHLON XP 2000 עכשיו אני רואה שמשחקים מתחילים להמליץ על מעבד עם 2000 ואילו שלי מספק רק 1677 ... השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות לדוגמא XP2500 או XP2800 ולשים אותם על הלוח הנוכחי במקום ה2000 ? האם בכלל אפשרי להחליף מעבדים על אותו לוח .. והאם הלוח עצמו יתאים למעבד החדש ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הזכרון הזה עובד עם amd64... כי קניתי.. הוא עשה מלא בעיות (תקיעות כל הזמן) ופנדה נתנו לי 3200 האם יש הבדל ביצועים גדול?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדיקת חומרה של מחשב חדש עם AIDA מציגה מספר נתונים קצת מבלבלים?! הלוח של ג'יגה בייט והמעבד סלרון 2600 אלה הקריאות של AIDA: רוחב באס - 64 ביט real clock - 101MHz (QDR) effective clock - 405MHz band width - 3241MB/s מה ההבדל בין שעון אמיתי לאפקטיבי? הזכרון זה 256MB DDR 400MHz בסלוט יחיד, האפקט של ה-DDR אמור "להכפיל" את מהירות השעון ככה שאם הבאס הוא 133MHz אז יתקבל 266MHz אז איך פה מתקבל 400MHz? הרי הבאס הוא לא 200MHz אלא רק 100MHz ואמור להתקבל DDR 200MHz...?!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני יומיים מחשב חדש ! המחשב כולל מעבד 3000+ ** לא נעול ** לוח GIGA-BYTE דגם 7NNXPV כרטיס מסך X800PRO וזכרונות של GEIL PC4400 550MHZ ועכשיו לבעיה המיגבלה של הלוח שלי נמצאת ב FSB 240 ( זה המקסימום שהיצלחתי להגיע בלי ריסטים... ) במצב הזה הזכרונות עובדים ב 480 MHZ בתיזמונים דיי מעפנים של 2.5-3-3-11 ( 11 בגלל ה NFORCE 2 ) וראיתי בביקורות על הזכרונות האלו שהגיעו ל 570 MHZ בתיזמונים במקוריים 3-4-4-8 אבל זה היה במערכת מבוססת INTEL אני יודע שאי אפשר להגיע למהירויות כאלה עם מערכת מבוססת AMD ! אבל..... גם שאני מנסה לעבוד בצורה לא סינכרונית זה פשוט לא מצליח לי :-\ אני יביא דוגמא בוא נגיד אני עובד על FSB 260 ( לא יציב ) אז המחשב נידלק ומראה שהזכרונות עובדים ב 520M…
-
- 16 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כמו ששמנו הייתה לאינטל בעיה גדולה כמעט בכל הערכות שבבים החדשות והיא אספה את הגשרים הדרומיים שלהם בחזרה לתיקונים.... מה שיצר חוסר בערכות שבבים לסוקט T החדשה (כי ה915 וה925 לא מוכנות...). היום הייתי בKSP וראיתי שם את הלוח הזה: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AS8&fMTYPE=LGA775 , לא יקר (680 שקל) אבל נורא מצחיק. קודם כל נורא בולט הקירור החדש של אביט לגשר הצפוני.... מין רדיאטור מוזר. יש גם קירור פסיבי לגשר הדרומי. הוא מגיע עם סוקט T החדש ומתאים לפרסקוטים החדשים (שמגיעים עם גוף קירור מרשים בהחלט בעצמם... לטענת הטכנאי שם הם מצליחים לשמור על קרירות מפתיאה יחסית לפרסקוט... הערכת שבבים היא 865 המזדקנת והחריצים הם AGP וPCI רגילים...…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-