מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הסופי (מה דעתכם על לוח האם?): בנוסף רציתי לדעת איזה מארז כדאי לקנות בהנחה שבקרוב אצרף צורב, כמו כן יש לי כרטיס קול נוסף שמשמש להקלטת מוסיקה (כלומר, אני זקוק למקום לשני כרטיסי קול). אגב, האם כדאי לקנות גם ספק מיוחד? מאוררים? * מעבד: Intel Pentium 4, 1.8A Ghz 512KB Cache - Socket 478. * לוח אם: ASUS P4T-E. * זיכרון: 512MB RDRAM. * דיסק קשיח: 60GB 7200RPM Maxtor DiamondMax Plus D740X. * DVD-ROM דגם: ASUS E616. * כ. קול: +Sound Blaster Audigy MP3. * כ. מסך: ASUS V8440/TD : GeForce4 Ti VGA, 128M DDR Memory, TV-out, DVI. * מודם: US Robotics - 56K Internal Faxmodem PCI. * כונן דיסקטים 1.44MB. אם הייתם משנים משהו, אנא כתבו... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד שבועים ובגלל שלא הכי עונים לי בפורם מפרטים החלטתי לשאול את הפורם המתמחה בתקווה שיענו לי יותר וגם אנשים פה נראה לי לרוב יותר מבינים בתחום שהם נמצאים בו... אז קודם כל רציתי לשאול אם אני הולך על מעבד I7 זה בהכרח מעלה גם את המחיר של הלוח אם ? התקציב שלי לחלקים זה בערך ככה עם אפשרות לחריגות לפה ולפה: לוח אם 700 זכרונות 800 (אני רוצה 6G) מעבד 1000-1500 אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק בשום מצב... לכרטיס מסך היה לי די פשוט לבחור כי אני די עוקב אחרי ההתפתחות בתחום אבל זכרונות ולוח אם , די אין לי מושג, אני מחפש חלקים שלא יתחממו מדי... בדרך כלל לוח אם אני מעדיף של אסוס אבל אני לא סגור ב-100 אחוז ותמיד שמח לשמוע דעות אחרות... וגם מבחינת דגמים אין לי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האפשרויות שאני יודע עליהם שיש בארץ הם: Abit, Gigabyte, Asus, MSI מי הכי מומלץ מביניהם? עוד קצת פרטים: תקציב - 1000 שח אבל אפשר לחרוג, שיהיה USB2, כרטיס קול, כרטיס רשת. לא צריך רייד וכל השטויות... ושיהיה טוב לאוברקלוקינג. תפרטו בבקשה למה אתם ממליצים דווקא על איזשהו לוח. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, המעבד שבכותרת מגיע עם קירור שמתחבר בצורה מהירה בעזרת מתאמים ולא בעזרת הברגה.. הבעיה שיש לי כרגע במעבד הנוכחי קירור הברגה.. והמתאמים אינם.. בארץ לא מצאתי מתאמים בנפרד(אם קיים.. אשמח להפניה). אם אני רוצה לקנות מאוורר עם קירור הברגה... איך אני יודע מה אמור להתאים למעבד הספציפי הזה, שמן הסתם צריך קירור יותר מתקדם מדגמים פשוטים יותר.. מה צריך לבדוק מעבר להתאמה לתושבת? האם זה יתאים? https://ksp.co.il/?select=.1066..182..3951.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=41170&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי יותר טוב מביניהם אני יודע שהASUS יותר טובה כי יש לה כל מני תוספות כמו כרטיס רשת ועוד תוספות קטנות ועוד תוספת אחת גדולה של הRAID שאין בSQ אבל למרות זאת לSQ יש משהו שאין לASUS שזה המגהרץ של הDual channel memory הASUS מקבל רק עד 266 והSQ יכול להגיע ליותר!!! אז שורה תחתונה איזה לוח יותר טוב!!!!!!
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב שישמש ל Media center. מה שאני רוצה ממנו : 1. מעבד פנטיום 4 3GHz רצוי בעל 2 cores או דומה מבחינת מחיר וביצועים, של חברת אינטל. 2. לוח אם בעל chipset 915 או 945 3. חיבור SATA 4. זיכרון 512MB DDR2 ב 667MHz בעל אורך חיים גבוה (לא חייב חברה עם שם) ואפשרות לשדרג ל 1024MB. אם לא יקר אז מהתחלה 1024MB. 5. אני רוצה לחבר למחשב מסך ברזולוציה 1280*1024 או יותר גבוהה + טלויזיה ברזולוציה 640*480 ושבשניהם תהיה תמיכה בסיסית ב 3D (כמו כרטיס מובנה של אינטל או nvidia GF3 / GF4) להפעלת אפקטים של 3D בשולחן העבודה. לצורך זה אני רוצה אחד מאלה : - כרטיס מסך Dual head מובנה בלוח - כרטיס מסך מובנה בלוח וכרטיס PCI - כרטיס מסך AGP או PCI עם Dual head כשאחת מהיציאות היא ב compo…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב... מערכת הפעלה VISTA מעודכנת SP2 עם אנטי וירוס מקהפיי ווינדוס דיפנדר.. cpu : AMD Athlon 64 X2 6000+ am2 939(940) mb : INFINITY NF ULTRAII-M2 (nb:NVIDIA nForce4 Ultra) ram : 2x1024mb Twimons DDR2 667mhz video : Asus GeForce 8800GTS 320mb במצב IDLE (טוב, עם utorrent, windows sidebar) פיירפוקס, מסנגר, ווינאמפ, jdownloader כעת במצב של 58% מהזכרון.. שוקל לקנות עוד סטיק של ג'יגה, אבל פה אני לא מבין כדאי לקנות עו 1GB 667mhz או שכל העניין של ה DUAL ילך אם אני קונה רק סטיק אחד? איך זה ישפר את העבודה? כי לאחרונה אני מרגיש איטיות, הדיסק עבר defragment והמחשב בכללי מתוחזק טוב טמפ' נמוכות גם. תודה רבה מראש לעוזרים אשמח להשכיל
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שירדו המחירים ל 9550. האם מעבד Q9550 של אינטל טוב יותר משמעותית מ- 9450 Q והאם ארגיש בהבדלים? האם זה שווה להוסיף עוד 200 ¤ עליו? איזה יותר טוב לאובר קלוקינג וגם ראיתי שיש גרסא חדשה שתצא בזמן הקרוב של סטפינג-stepping) של מעבדי מ C1 הנמכרים היום ל ( E0, ועל פי החברה מעבדי ה Q9550 שימכרו מה 22 לחודש יהיו מהסטפינג החדש. לפי הפרסום שלהם השינויים העיקריים בסטפינג ה E0 החדש יהיו: New SSpec and MM numbers for the converting products CPUID will change from 0x10677 to 0x1067A Package change to Halide free package האם יהיו הבדלים שארגיש בין הגרסא החדשה והישנה והאם מישהו יכול להסביר בקצרה מה אומרים השינויים הללו בגרסאות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג קצת את המחשב שלי עקב הדרישות החדשות שצצו. המפרט הנוכחי כבר לא עומד בעומס. ראשית, מפרט קיים: MSI H61M-E23 + i3 2120 3.3GHz g.skill ARES 2X4GB HD7950 INTEL 330 120MB SSD + SAMSUNG 2TB F4 HDD seasonic 500W + CoolerMaster 335 מסך FHD דרישות מהמעבד: א. משחקים - שיהיה מסוגל להתמודד עם כל המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות. חשובה מאוד גם יכולת לכידת גיימפליי תוך כדי המשחק. ב. עריכת וידאו - כרגע ברמה חובבנית בינונית (סירטונים קצרים יחסית), אך יש צפי להתפתחות בתחום. עובד כרגע עם FHD, אין תוכניות לעבור ל-4K. ג. תכנות - גם המעבד הנוכחי הסתדר בצורה מספקת יחסית עם הקימפולים, אז אני מניח שכל מרובע ליבות מודרני יהיה בסדר. דרישות מהלוח אם: א. 4…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין מעבד P4 1.5GHZ לבין P4 .3.0GHZ ? מדובר על אותו מעבד, אך כנראה בגלל הלוח הוא עובד על מחצית התדר. לשימושים משרדיים נטו. למעשה 2 השימושים הכבדים ביותר שאני יכול לחשוב עליהם כרגע הם: 1. פתיחת IE8 וטעינת לשוניות ודפים. 2.השימוש הכבד ביותר - כ50 לשוניות פתוחות בפיירפוקס שמכבידות מאוד על המחשב. מה שמפתיע אותי זה שהמעבד על סביבות 70%, מתוך ה1GB זיכרון שברשותי האוורסט מראה על 88% שימוש (920MB) שמתוכם הפיירפוקס משתמש ב503MB. איך זה יכול להיות שהמחשב לא על 100% CPU ו/או שימוש מלא בזכרונות והמחשב איטי? אולי אפשר לתקן/לשנות משהו בהגדרות? קובץ החלפה למשל? העלות ללוח אם יד שנייה משומש כ150 ש"ח. למרות שהלוח שברשותי נקנה חדש מהחנות לפני כ2-3 שנים ומלבד העניין …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המטרה - מחשב שיוכל להריץ סרטים ב hd בחצי שנה הקרובה בערך.. קצת רקע - המחשב שלי כבר בן 5 בערך, והלוח אם הלך. אני עם מעבד i5 מהדור הראשון שלו על סוקט 1156 שכבר לא מיוצר יותר מסיבות כאלו ואחרות אין לי טעם לרכוש עכשיו מחשב חדש ולכן אני רק רוצה להחיות את הקיים (שבעתיד יעבור לשימוש ההורים) לדעתי אני לא צריך מעבר ל i3 סביר ולוח אם פשוט שיהיו לו יציאות usb לפרונט של המארז ועוד איזה 4 אפילו מאחורה. אני צריך רק pci אחד לכרטיס hd5770 המטרה - לחסוך כמה שיותר. אבל מעדיף שהלוח יהיה של חברה מוכרת ואמינה תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אני מתכנן לקנות AMD Athlon64 X2 4400+ Brisbane צריך המלצה ללוח אם טוב(אולי ASUS M2N-E nForce570) או משהוא יותר טוב? ויש לי גם שאלה לגבי זכרונות Corsair XMS(2x1GB)PC2-5400 675Mhz CL4 או Patriot 2GB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL4
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כן כן בידורת מדהימה מבית HKEPC. http://www.hkepc.com/hwdb/x6800vsfx62-2.htm תהנו
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נגיד שאני אלך על כרטיס מסך R9 390 המפיץ חום. לכרטיס הנ"ל יש 3 מאווררים שמסלקים את החום לחלל המארז. לוח ,האם ,הזיכרונות , המעבד וחלקים נוספים חשופים לאווירה החמה הזאת ועובדים בטמפ' גבוהה. והשאלה האם החום הנ"ל מגדיל את הבלאיי של הרכיבים במחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב חדש, שמהפרט שלו מבוסס בעיקרו על המלצות של חברים והפורומים כאן מעבד Athlon 64 3800X2 D.C AM2 AMD לוח אם MSI K9N NEO 940 AM2 AMD 2 זכרונות שכל אחד 512MB DDR2 667Mhz את הזכרונות המליצו לי לקנות Kingston, אבל בחנות לא שמתי לב ולקחתי ceon. עדיין אפשר להתקשר ולבקש שיחליפו. אין בעיה להוסיף כסף בשביל זה. האם לבקש kingstion או להישאר עם ceon? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, שאלת השאלות "מה כדאי?" אני רוצה לשדרג ללוח אם עם CHIPSET של INTEL 865PE ואני די בחרתי את IC7 של ABIT שאותם אני מחבב. האם מישהו ממליץ דווקה על יצרן אחר או דגם אחר של ABIT.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. המפרט שלי מכיל היום GTX 970 I5 2500 8 GB מסך FHD התחלתי לשחק BF V עם הגדרות די גבוהות. יש פה ושם נפילות פריימים. האם יש טעם כיום להחליף מעבד+זכרונות+לוח אם? או שבכל מקרה יהיה צוואר בקבוק מהGPU
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה היא כזו.. איזה לוח אם עדיף ? במידה ומדובר בלוח עם פיצרים זהים ומחיר זהה, האם יש חברה שנחשבת בשוק יותר טובה ואמינה ? אני יודע שזו שאלה די כללית אבל סתם מעניין אותי הרשום שנוצר לגבי כל חברה אצל הציבור שמשתמש בה.. תשובות כמו לחברה זו או אחרת יש פחות בעיות מוכרות עם חומרה שקימת בשוק, או לזו יש יותר עידכוני BIOS שפותרים בעיות יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום שהמםרט שלי עבר למעבד amd (4600) אני צריך לוח לamd. עד עכשו עם הקונורו שתיכננתי בניתי על ה945p ועכשיו אני מחפש לוח amd ברמה שלו..שמתאים לצרכים שלי. איך הלוח הזה? הוא מתאים לצרכים שלי? הוא ברמה של ה945p? (m2n-e) המערכת שלי היא: amd 4600 320 8800gts 2 ג'יגה בייט g.skill.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
כבר 3 פעמים שמתי לב שהגוגל מכניס את המעבד שלי ל100% עבודה ואני לא יודע למה.... להתקין מחדש את הגוגל או שיש למישהו פתרון אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חג שמח לכולם יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 B - עובד בבאס 533 הרכבתי אותו בלוח אם מתוצרת אינטל: d865pcd הלוח תומך בדואל צ'אנל ויש זיהוי בביוס של דואל צ'אנל אך האם בגלל שהמעבד הוא פנטיום 4 נורטווד B ולא C הוא לא יודע לנצל את הערוץ הכפול של הזיכרון? שמתי שני זכרונות של DDR 333.
-
- 41 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, כשהדבר הכי חשוב זה שיפור הביצועים בקופילציות של Webpack, למי שמכיר. לא הצלחתי למצוא מידע משמעותי בנושא. עושה רושם שRyzen 7 טוב בהרבה מהמתחרים של אינטל באותו מחיר כשמדובר בmultithreading , אבל לא מי יודע מה כשמדובר בsingle thread. מכיוון שאיני בקיא בקונפיגורציות של webpack, אני לא יודע מה רלוונטי לגבי. יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
הלוחות של gigabyte מצוינים ,אבל הלוחות הטובים שלהם יקרים למדי ואני מחפש תחליף הולם אבל מעט יותר זול ללוח כמו p35-ds3 רעיונות?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-