מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להרכיב מחשב שישמש ל Media center. מה שאני רוצה ממנו : 1. מעבד פנטיום 4 3GHz רצוי בעל 2 cores או דומה מבחינת מחיר וביצועים, של חברת אינטל. 2. לוח אם בעל chipset 915 או 945 3. חיבור SATA 4. זיכרון 512MB DDR2 ב 667MHz בעל אורך חיים גבוה (לא חייב חברה עם שם) ואפשרות לשדרג ל 1024MB. אם לא יקר אז מהתחלה 1024MB. 5. אני רוצה לחבר למחשב מסך ברזולוציה 1280*1024 או יותר גבוהה + טלויזיה ברזולוציה 640*480 ושבשניהם תהיה תמיכה בסיסית ב 3D (כמו כרטיס מובנה של אינטל או nvidia GF3 / GF4) להפעלת אפקטים של 3D בשולחן העבודה. לצורך זה אני רוצה אחד מאלה : - כרטיס מסך Dual head מובנה בלוח - כרטיס מסך מובנה בלוח וכרטיס PCI - כרטיס מסך AGP או PCI עם Dual head כשאחת מהיציאות היא ב compo…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האפשרויות שאני יודע עליהם שיש בארץ הם: Abit, Gigabyte, Asus, MSI מי הכי מומלץ מביניהם? עוד קצת פרטים: תקציב - 1000 שח אבל אפשר לחרוג, שיהיה USB2, כרטיס קול, כרטיס רשת. לא צריך רייד וכל השטויות... ושיהיה טוב לאוברקלוקינג. תפרטו בבקשה למה אתם ממליצים דווקא על איזשהו לוח. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במעריב עסקים של יום ראשון, עמודים 10-11, המלצה כללית למי שקונה מחשב חדש לבחור במעבד 64 ביט בכלל ובמשתמע לבחור במעבד אתלון 64 של AMD. כותב המאמר הוא עובד חברת מיקרוסופט. כעת יש גם קישור לכתבה, זה ממש נראה כמו פירסומת ל AMD: http://www.nrg.co.il/online/10/ART/784/350.html
-
- 38 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרכיבים שיש לי הם: מארז: התאמה ללוח Micro-ATX. מעבד: Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 זיכרונות: G.Skill Aegis 2*8GB DDR3 דיסק קשיח: ADATA SP900 2.5" SATA3 256GB SSD הלוח הקודם שלי היה Asus H971-Plus י(Mini-ITX) ולצערי הוא נהרס. המחשב הוא למטרה ביתית וקצת משחקים. איזה לוח הכי מומלץ לי לקנות? המחיר הוא לא הבעיה, יכול גם להגיע ל-500. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הזכרונות האלה המערכת: dfi nf4 ultra-d amd 64 venice 3000+ אני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות oc עם המערכת הזאת ואם הזכרונות האלה הם טובים יחסית לשאר המערכת תודה רבה לכל העוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני הולך ליקנות מחשב בזמן הקרוב (מאוד ) ואני מאוד מתלבט לגבי הלוח אם , אני ראיתי שכולם פה מאוד ממליצים על הלוחות של EPOX והסבירו לי גם שיש לו כרטיס קול ברמה מאוד גבוהה . ההתלבטות שלי היא בין הA-BIT לEPOX יש יתרונות מסויימים לABIT כמו הFIREWIRE שיש לו והמחיר ההנמוך ב100ש"ח . מה אתם אומרים ? מה היתרונות של הEPOX , אם בכלל ? עוד משהו..... המפרט הוא : abit ic7 intel p4 2.8c kingston memory 256mb 3200 compucase -HEC המחיר יצא לי 2640ש"ח - כשהמארז הוא לא מKSP פשוט כי אין להם אותו....
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר 3 פעמים שמתי לב שהגוגל מכניס את המעבד שלי ל100% עבודה ואני לא יודע למה.... להתקין מחדש את הגוגל או שיש למישהו פתרון אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! ניכנס לי קצת כסף לחשבון ואני רוצה לשדרג ל1GB זיכרון בדקתי 4 יצרים בסכום כסף שאני יכול להוציא - אשמח אם מישהוא יוכל להמליץ לי על אחד: TwinMos 512MB DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader - A-DATA 512MB DDR PC3200/400 Samsung 512MB DDR PC3200/400 - Samsung Original אולי גם צריך לקחת בחשבון שיש לי כרגע PC3200/400 SAMSUNG 2X256 תודה לכל העוזרים במלאכה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כצפוי, יש משמעות מעטה בלבד, אם בכלל, להבדל אם המעבדים יושבים על אותו die או על שניים שונים. Anandtech: AMD's native quad-core needs about 76ns to exchange (L1) cache information. That's not bad, but it's not fantastic either as the shared L2 cache approach of the Xeons allows the dual cores to exchange information via the L2 in about 26-30ns. Once you need to get information from core 0 to core 3, the dual die CPU of Intel still doesn't need much more time (77ns) than the quad-core Opteron (76ns). The complex L1-L2-L3 hierarchy might negate the advantages of being a "native" quad-core somewhat, but we have to study this a bit further as it is quite a complex matter. …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים שלום, ברצוני לשפר קצת את המחשב, האם תוכלו לתת המלצה לשיפורים הבאים: 1. זכרון (נפח כמה שיותר גדול אשר מתאים ללוח האם הנוכחי). 2. כונן SSD. 3. סוג של מנגנון קירור? 4. לשפר את כרטיס המסך? 5. שיפור מעבד\לוח אם? או המלצות למה ניתן ואיך לשפר את התצורה הנוכחית. אני מצרף בתמונות את הפירוט של המחשב הנוכחי שנוצר דרך CPU-Z. כרגע יש לי כונן ראשי מסוג SSD בגודל 120 ג'יגה ונותרו בו כ17 ג'יגה פנויים:\, כונן משני בגודל 600 ג'יגה וכונן נוסף בגודל של טרה בייט. השימושים העיקריים של המחשב: * תכנות - אני עובד עם מספר IDEים וחלקם כבדים - למשל VS2015. * גלישה * טורנט * צפיה בסרטים. תודה על…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
של P55 מול H67 ? השוואה בין לוחות : GA-P55A-UD3 ו GA-PH67A-UD3 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אני מתכנן לקנות AMD Athlon64 X2 4400+ Brisbane צריך המלצה ללוח אם טוב(אולי ASUS M2N-E nForce570) או משהוא יותר טוב? ויש לי גם שאלה לגבי זכרונות Corsair XMS(2x1GB)PC2-5400 675Mhz CL4 או Patriot 2GB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL4
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי היתלבטות מאוד גדולה ביגלל התקציב יש את הלוח הזה http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2255 ויש את זה http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2256 לגבייהם לא בדיוק הבנתי מה ההבדלים ....... מלבד הגוף קירור של הגשר הדרומי שיש לו צינור נחושת מה שבראשון אין והשלישי זה הלוח הזה http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2384 השאלה שלי היא אם הלוח הראשון עדיף מהשלישי ואולי ביכלל כדאי את השני בתוספת 200 שקל או שמא הפורמולה מנצח את כולם? ושווה 1300 שקל בעקרון מה שאני הולך לעשות איתו זה משחקים אוברקלוק רצחני ממש ממש ממש (Q6600) אז אני רוצה את הלוח שהכי מתאים לזה מבין השלושה וקרוספייר שמתי לב ששני הלוחות הראשונים יש גם אחד כחול ושניים שחורים ואילו בפורמול…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בן דוד שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני צריך את עזרכתם וניסיונכם בחומרה בארץ לבנות לו מחשב. המחשב יהיה מיועד למשחקים, תוכנות וכו'. אין תכנונים לאוברלוק או משהו... רצוי שהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות. תקציב: 7500-8000 ש"ח. ניסיתי להרכיב משהו, הצעות\שיפורים יתקבלו בברכה. מה המהירות של ה-2100? AMD Athlon XP 1900 256MB DDR - איזו חברה? לוח אם- ?? כרטיס מסך: תלוי בתקציב הסופי שישאר לאחר כל החלקים, מעדיף 128MB. Maxtor 40GB LG Flatron 795FT Plus רמקולים + כרטיס קול צורב (עד 600 ש"ח) מארז - ? מעוניין לרכוש את כל החלקים בחנות אחת (מלבד רמקולים, אם לא יהיו בחנות...) ובבקשה תמליצו איפה לקנות!!! תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~IQ6600~3~0.htm ואז את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~Q660-G0~3~0.htm :bash: הם לוקחים עוד 300 ש"ח על מה?! על זה שזה G0?! הרי זה עולה מהיבואן אותו דבר לא?! אינטל הרי הפסיקה לייצר את הדגם החדש, אז החנויות עושות עלינו On The Go?!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, שאלת השאלות "מה כדאי?" אני רוצה לשדרג ללוח אם עם CHIPSET של INTEL 865PE ואני די בחרתי את IC7 של ABIT שאותם אני מחבב. האם מישהו ממליץ דווקה על יצרן אחר או דגם אחר של ABIT.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניתן רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. ברגע שאני מבצע ריסט הוא מראה לי קוד 00 ב DEBUG ואין כלום על המסך. רק בביצוע כיבוי מלא והדלקה מחדש הכל עובד בסדר. תודה לעזורים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את לוח אם : gigabyte x58a-ud3r/ מעבד : intel i7-920 ספק : 620W כרגע יש לי כרטיס מסך GTX760 ואני מעוניין להשתדרג בGTX960 (יש מבצע ב150 שח בEBAY). השאלה אם המערת תסחוב לי ולא יהיה לי צוואר בקבוק מבחינת המעבד(שבאוגסט הזה חגג 7 שנים...) חשוב להדגיש כי יש לי גם SSD שמפעיל את המחשב והמחשב חיי ובועט !
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
העניין הוא שכרגע המחשב שלי בלי מעבד,מה שאומר שאני צריך מעבד, המעבד שהיה לי הוא מה שמופיע במפרט. העניין הוא שאני רוצה להיות יציב על לפחות 4.7GHZ, עם הזכרונות שלי ועם הלוח שלי ממש לא תיהיה לי בעיה. בנוגע לקירור של המעבד ברשותי Tuniq שעבר מספר מודים ובתוכו גם מאוורר של 110CFM ,אני גם נמצא במצב טוב שכן המחשב שלי מאוד מאוורר עם עוד 4 מאווררים של 110CFM ועוד 2 של 80CFM. עם הE7200 שהייתי על 9X440 ומתח של 1.55 קבילתי טמפ' מקסימלית של 62, לא אמורה להיות בעיה להיות מעבד במקסימום גם על 65. עכשיו העניין הוא כזה שאני רוצה להגיע לתדר המקסימלי עם כמה שפחות מעלות וסיכויים לOC יותר גבוה, האם יש סיכוי שE8400 יתן לי מעלות יותר נמוכות מE8600? או שהE8500 יתן לי מעלות נמוכות? או שהסיכוי לכך ממ…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. החלטתי להרכיב מערכת HTPC קטנה על מארז ישן אך איכותי ששוכב אצלי כבר תקופה ללא שימוש. המארז הוא VOXBOX זהוב וגדול, שקניתי בזמנו בפלונטר, ומסוגל להכיל לוח ATX מלא אם ממש יצטרך. המערכת תתבסס על מעבד G620 של אינטל (300 ש"ח ב KSP). סטיק של 4GB ולוח מתאים. אשמח להמלצה על לוח מתאים ולא יקר, שיכיל יציאת סאונד דיגיטלית אופטית, ויציאת וידאו שתחובר לרסיבר. היות ולרסיבר שלי אין חיבור HDMI חיפשתי לוח עם יציאת וידאו מובנית, ולא מצאתי כזה. מישהו מכיר? אני מעדיף לוח שתומך ביציאה כזו, ללא צורך במתאם אקטיבי חיצוני. לא מתוכנן OC אבל אשמח לכמה שיותר יציאות SATA ןלפחות חריץ PCI אחד ישן וטוב. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
שלום רב... מערכת הפעלה VISTA מעודכנת SP2 עם אנטי וירוס מקהפיי ווינדוס דיפנדר.. cpu : AMD Athlon 64 X2 6000+ am2 939(940) mb : INFINITY NF ULTRAII-M2 (nb:NVIDIA nForce4 Ultra) ram : 2x1024mb Twimons DDR2 667mhz video : Asus GeForce 8800GTS 320mb במצב IDLE (טוב, עם utorrent, windows sidebar) פיירפוקס, מסנגר, ווינאמפ, jdownloader כעת במצב של 58% מהזכרון.. שוקל לקנות עוד סטיק של ג'יגה, אבל פה אני לא מבין כדאי לקנות עו 1GB 667mhz או שכל העניין של ה DUAL ילך אם אני קונה רק סטיק אחד? איך זה ישפר את העבודה? כי לאחרונה אני מרגיש איטיות, הדיסק עבר defragment והמחשב בכללי מתוחזק טוב טמפ' נמוכות גם. תודה רבה מראש לעוזרים אשמח להשכיל
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מי יותר טוב מביניהם אני יודע שהASUS יותר טובה כי יש לה כל מני תוספות כמו כרטיס רשת ועוד תוספות קטנות ועוד תוספת אחת גדולה של הRAID שאין בSQ אבל למרות זאת לSQ יש משהו שאין לASUS שזה המגהרץ של הDual channel memory הASUS מקבל רק עד 266 והSQ יכול להגיע ליותר!!! אז שורה תחתונה איזה לוח יותר טוב!!!!!!
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן כן בידורת מדהימה מבית HKEPC. http://www.hkepc.com/hwdb/x6800vsfx62-2.htm תהנו
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-