מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברי הפורום. כעיקרון אני צריך לוח אם לסוקט 479, אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל. לא איכפת לי מה החנות, גם ניואג יתאים כי יש לי מישהו שם עם אזרחות אמריקאית שיקנה את זה בשבילי. חשבתי על הAOPEN 975X אבל אולי יש משהו משתלם יותר? טוב יותר? התקציב ללוח הוא עד 400$. המעבד שישב עליו זה T2600 כנראה אלא אם יש לכם משהו עדיף. ואני צריך באותה הזדמנות המלצה לקירור מתאים. תקציב של עד 100$.
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חדשות טריות מהיום, AMD הולכת לעשות איזה refresh למעבדיה. האם טמון בהם איזה סוד כמוס שמאפשר לחלץ יותר ביצועים ? דגמי 3900XT ו- 3800XT וגם 3600XT בדרך לצרכן. עד ה- 16 ליוני נדע מה שונה בהם. אך בנתיים ניחושים/הערכות ברשת מדברים אולי על הוספת ליבות ותדרי פעולה בעקבות שפור הייצור. 3900XT יהיה (אולי) 14 ליבות, 3800XT יביא (אולי) 10 ליבות, ו- 3600XT יהיה (אולי) binned chip עם תדרים גבוהים במיוחד. *יודגש כי מדובר בהערכות בשלב זה. https://wccftech.com/amd-ryzen-9-3900xt-ryzen-7-3800xt-ryzen-5-3600xt-matisse-refresh-desktop-cpus-confirmed/ https://videocardz.com/newz/amd-to-announce-ryzen-9-3900xt-3800xt-and-3600xt-on-june-16th
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ייעצתם לי מה לקנות ואכן הקשבתי לכם. התקשרתי לSPYPC אבל אין להם במלאי אז התקשרתי לחנות אחרת וגם שם אין במלאי אז התקשרתי לחנות שלישית-wellcom, ושם הופתעתי לשמוע שהמחירים זולים. אפשר לומר זולים מדי. אין להם מעבד 3600 שהמלצתם, לכן אני אקח 3800. וזה עדיין זול יותר ממעבד 3600 מהחנות הכי זולה בזאפ. בקיצור הזמנתי לוח אם ומעבד (כמו שציינתי בכותרת). בנוסף החנות הזאת היא במקרה גם הכי קרובה אליי כך שבאמת יוצא משתלם. רציתי לשאול האם יש כאן משהו מוזר? איך זה שהם הכי זולים אבל לא מופיעים במקום הראשון בזאפ? איך הם מוכרים בכאלה מחירים? מה אתם אומרים? אני מצרף צילום מסך של הרכיבים אותם הזמנתי. הנה השרשור הקודם שלי כאן-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285486.0 [attachment dele…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. יש לי שתי מערכות מחשב, אחת מבוססת על AMD ואחת על Intel: 1. מעבד AMD Athlon XP (מס' רכיב AXDC3100DKV3E). 2. מעבד Intel Pentium 4 2.66Ghz (Prescott) בהנחה ששתי המערכות בעלות כמות זהה של זיכרון, איזה מעבד עדיף למערכת שרת (הרצת Apache, MySql, SRCDS וכו')? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המותג העסקי הנודע מבית חברת לנובו זוכה למקצה שיפורים מקיף עם דור המעבדים החדש של אינטל לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10013 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=8742 איזה מהם יותר טוב?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
שלום רב. החלטתי להרכיב מערכת HTPC קטנה על מארז ישן אך איכותי ששוכב אצלי כבר תקופה ללא שימוש. המארז הוא VOXBOX זהוב וגדול, שקניתי בזמנו בפלונטר, ומסוגל להכיל לוח ATX מלא אם ממש יצטרך. המערכת תתבסס על מעבד G620 של אינטל (300 ש"ח ב KSP). סטיק של 4GB ולוח מתאים. אשמח להמלצה על לוח מתאים ולא יקר, שיכיל יציאת סאונד דיגיטלית אופטית, ויציאת וידאו שתחובר לרסיבר. היות ולרסיבר שלי אין חיבור HDMI חיפשתי לוח עם יציאת וידאו מובנית, ולא מצאתי כזה. מישהו מכיר? אני מעדיף לוח שתומך ביציאה כזו, ללא צורך במתאם אקטיבי חיצוני. לא מתוכנן OC אבל אשמח לכמה שיותר יציאות SATA ןלפחות חריץ PCI אחד ישן וטוב. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המעבד ה e6300 עולה כמעט פי 2 מזה של הamd ואם נחשב לוח אם אז זה עובר את הפי 2 .עכשיו אם אני משלם פי 2 אני גם רוצה לקבל פי 2 אז האם הe6300 חזק פי 2 מה amd3800 ללא אוברקלוק ? בכל מקרה מי שיודע{אם בכלל} מתוך 100% של אינטל כמה אחוזים נותן ה amd ? {למשל אם זה פי 2 אז 50% .שהאינטל 100%} אני פשוט חייב לדעת אם האינטל שווא את הכסף ללא אוברקלוק
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן הלוח אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra 939 ואני מעונין לעדכן את הביוס אז במה העדכון עוזר? ועוד דבר איזו גרסה להוריד ?? את הכי חדשה ?היא בטא? http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS%20Ultra-939_More.htm תוודה רבה!
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי מעבד אינטל P4 3000 ועשיתי לו אתמול OC למהירות של 3300. בזמן רגיעה הוא נמצא בחום של 45 פלוס מינוס. אבל כאשר אני מאמץ אותו הוא מגיע גם ל-60 מעלות. שאלתי היא הטמרפטורה בה יש כבר נזק ממשי למעבד ואסור שהחום יגיע עליו? האם הנזק הוא נקודתי (אתחול מחדש או פריז) או נזק מצטבר לאורך זמן. יש אולי למישהו חומר בנושא. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אינטל החליטה להוריד מחירים לפנטיומים למינהם ב21 בינואר: ב7 בינואר אינטל משיקה את .Q6600 2.40GHz, 8MB cache 1066MHz ב21 ינואר אינטל משיקה את E5300 ולE4300 עדיין אין תאריך אבל ברבעון הראשון של 2007 הוא יבוא http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35694
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיימת במחשב בעיית התחממות. כנראה התחממות המעבד יתר על המידה. כתוצאה מהתחממות זאת המחשב נתקע ומיד לאחר "ריסט" מופיעה הודעת CPU בה כתוב שטמפ' במעבד עברה את התחום המותר. התקנתי תוכנה לבדיקת טמפ' המעבד והנתונים הם כאלה, (במצב רגיל כאשר בקושי אני משתמש בשירותים אינטרנטיים/פתיחת דפי אינטרנט) טמפ': 63-64 מעלות. במצב עבודה: 85-90 לפעמים חוצה את רף ה90 אפילו. מה עלי לעשות? איך אני מבין שרק טיפול קירור יעזור לי? או האם בכלל המעבד שלי תקין. תודה מראש לעוזרים פרטי המחשב: CPU - INTEL CORE 2 DUO E8400 MAINBOARD - ASUS P5QC
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם האם לוח האם של B150M-PLUS - ASUS זה הלינק - https://www.asus.com/Motherboards/B150M-PLUS/ מתאים או כולל חיבור ל- SSD עם חיבור NVMe ואם לא אז מה כן אפשר לחבר אליו ? אם אפשר לתת דוגמא של SSD שמתאים לחיבור של לוח האם הזה . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי בזמן האחרון המחשב שלי התחיל להיתקע הרבה וכל פעם אני צריך לעשות ריסטרט כדי שיחזור לפעול ולפעמים אפילו הריסטרט נתקע כשעולה הווינדוס ואני צריך לעשות שוב ריסטרט. מפרט כללי למחשב שלי: לוח אם gigabyte ep45-ds3l intel core 2 quad Q9400 2.66Ghz 4 giga ddr 2 (הווינדוס משתמש רק ב 3.25) NVidia geforce 9800 GT (מאוורר zalman fansink) מאוורר Thermaltake ruby orb 120mm ווינדוס XP כרגע יש לי 3 הארדיסקים במחשב אבל אני מוציא אחד מהם בקרוב כך שישארו רק 2. כל הדרייברים מעודכנים. חוץ מזה לפני שנה התקנתי ווידוס 7, והמחשב גם היה קופא לכמה שניות ואז חוזר , זה קרה בערך כל כמה דק' - קופא וחוזר ובגלל זה חזרתי לווינדוס XP. ניסיתי לברר מה גורם לזה ולא הצלחתי עד כזה, קראתי בפורומים, עשיתי memtest…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם לוח אם מבוסס צ'יפסט H81 כרגע מותקנת על המחשב יחידת זיכרון DDR3 בנפח 4 ג"ב במהירות 1600 עם תזמונים סטנדרטיים: 11,11,11,28. יש באפשרותי להוסיף יחידה נוספת במהירות 1600 עם תזמונים הדוקים יותר : 9,9,9 משהו בסגנון. האם זה אפשרי? או שהמחשב לא יעלה בגלל חוסר התאמה בין הזכרונות, אם המהירות תרד ל 1333 זה לא יפריע לי.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , בהמשך לפוסטט קודם שלי בפורום אחר אסביר בקצרה , לאחר שעדכון BIOS כנראה הרס את הלוח אם , מכיוון שלאחר מכן המחשב לא נדלק למרות שהנוריות מאחורה דולקות משמע יש חשמל וזה לא הספק יוצא שאני צריך להוציא את הבטריה של הלוח-אם+לבצע פריקת מתח ולהמתין כשהמחשב ללא חשמל 9 שעות לפחות כל פעם עד שהוא נדלק מחדש!! הבנתי מכמה טכנאים וגם פה שהלוח כנראה מת ושעליי להחליפו . כיום יש ברשותי מפרט כזה : Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray Arctic Cooling Freezer i11 Gigabyte GA-H170-D3H for 1151 Seasonic S12G 650W Gold + Fractal Design Define R5 Black DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
קודם כל המעבדים החדשים (478) הרבה יותר קטנים מהישנים (423) בערך פי 2 או אפילו יותר. קיבלתי את המעבד עם HEATSINK אבל בלי משחה טרמית. בתחתית הHEATSINK במקום בו הוא צריך לגעת עם המעבד יש מין חומר שחור כזה. אני צריך לדעת אם להוריד את החומר או לא? ואני גם צריך לדעת אם אני צריך חומר טרמי כלשהו בשביל המעבד? תודה, כמה שיותר דחוף!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מביאים לי במקום לוח אם חדש\חלופי במידה והלוח אם שבידי תקול (רכיב מסויים התפוצץ)?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה כדאי מבחינת יחס ביצועים/עלות ? Intel Pentium IV 2.4C GHz 800MHz או AMD Athlon XP 2800+ ???
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הלוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H תומך במערך RAID 0?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בפתיחת פורטים לביטורנט יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ואין לי מושג איך פותחים את הפורטים. אני צריך לפתוח את הפורטים 6881-6889. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אחי הקטן רוצה לשדרג את המחשב שלו כרגע יש לו את ה e6600 c2d הישן (2.4 ghz ) קראתי קצת בפורום וראיתי שמציעים את המעבד Athlon II x4 Quad Core 640 כמעבד לגיימינג תקציבי האם המעבד הנ"ל מספיק לגיימר בינוני+ העניין הוא שהתקציב מוגבל והמחיר של המעבד הזה ביחד עם זכרונות ולוח אם מגיע בערך ל 1300 שקל שזה טוב מבחינת ההוצאה שהיא לא כבדה...(כרטיס מסך כבר יש לו) השאלה אם זה יספק ויתן קפיצת מדרגה מהמעבד הנוכחי שלו ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-