מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הסופי (מה דעתכם על לוח האם?): בנוסף רציתי לדעת איזה מארז כדאי לקנות בהנחה שבקרוב אצרף צורב, כמו כן יש לי כרטיס קול נוסף שמשמש להקלטת מוסיקה (כלומר, אני זקוק למקום לשני כרטיסי קול). אגב, האם כדאי לקנות גם ספק מיוחד? מאוררים? * מעבד: Intel Pentium 4, 1.8A Ghz 512KB Cache - Socket 478. * לוח אם: ASUS P4T-E. * זיכרון: 512MB RDRAM. * דיסק קשיח: 60GB 7200RPM Maxtor DiamondMax Plus D740X. * DVD-ROM דגם: ASUS E616. * כ. קול: +Sound Blaster Audigy MP3. * כ. מסך: ASUS V8440/TD : GeForce4 Ti VGA, 128M DDR Memory, TV-out, DVI. * מודם: US Robotics - 56K Internal Faxmodem PCI. * כונן דיסקטים 1.44MB. אם הייתם משנים משהו, אנא כתבו... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פעם הייתי עמוק בענייני מחשבים היום כבר אין לי זמן לקרוא ולהתעדכן.אני מלמד איזה בחור מחשבים ועכשיו הוא החליט על שדרוג.הוא עושה הרבה מאוד קידודי וידאו והוא צריך מעבד חזק.אני די בטוח שנלך על איי אם די אבל אני כבר לא יודע מה טוב מה חדש וכל השאר. אני צריך המלצה על המעבדים החזקים יותר בשוק היום ועל לוחות אם שמתאימים להם.אין צורך ביכולות המהרה רק מקום להרבה זיכרון מהירות ואמינות.יציבות מאוד חשובה ואמינות שלא יהיו הרבה תקלות. אם מישהוא יכול לעזור לי זה יחסוך לי הרבה עבודה שחורה.. תודה מראש DEMULTI
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ניסתי להוסיף עוד 2 זיכרונות של 2 GB על הלוח, ברגע שאני מפעיל את המחשב זה מצפצץ ללא הפסקה ואין תגובה על המסך, הם אותם הזיכרונות בדיוק כמו הראשונים , האם הם תקולים?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את לוח האם החדש שלי : GA-8IP775G של חברת Gigabyte. הלוח מגיע עם שקע של 24 פינים לספק הכוח - אבל רשום בדריך למשתמש שניתן להתשמש גם בספק כוח רגיל (20 פינים). כאשר אני מחבר את הלוח לספק ומפעיל את המחשב - רק המאווררים עובדים , אני לא מושע אף צליל ולא רואה כלום על המסך. איפה לדעתכם הבעיה? האם הלוח הזה אכן תומך גם בספקי כוח של 20 פין או שעלי לקנות ספק כוח חדש של 24 פינים? להלן ציטוט ממה שכתוב במדריך למשתמש: Please remove the sticker on the motherboard before plugging in while the ATX power supplier in 24 pins, otherwise please do not remove it מה שאני מבין מזה שאכן ניתן להשתמש גם בספקים של 20 פינים. מי יכול לעזור? תודה מראש, רם
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם חדש שיתמוך בAGP intel dual core ddr2 האם יש כזה דבר? אם כן, תתנו לי לינק בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך תפרטים של החומרה שלי במחשב כולל הכל טמפ וכו יש איזה תוכנה או משהו?? ואם אפשר גם קישור!!! נ.ב. יש לי כ.מסך של xfx 6600gt ושמעתי שהם החליפו היסנק משהו כזה איך אני יכול לדעת אם לי יש תישן או תחדש??
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. המפרט שלי מכיל היום GTX 970 I5 2500 8 GB מסך FHD התחלתי לשחק BF V עם הגדרות די גבוהות. יש פה ושם נפילות פריימים. האם יש טעם כיום להחליף מעבד+זכרונות+לוח אם? או שבכל מקרה יהיה צוואר בקבוק מהGPU
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי בהמלצת פורום "מפרטי מחשב" את המפרט הבא מחנות OMC בכרמיאל: Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,051.00 GIGABYTE GA-945P-S3 - ¤560.00 TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 x2- ¤1,160.00 HEC 6A19B-400 400W - ¤414.00 Westren Digital WD800JD 80GB - ¤232.00 Westren Digital WD2500KS 250GB - ¤414.00 LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤833.00 DELL 2007 WFP - ¤2499.00 הבעיה היא שהמחשב כולו מורכב וכל החלקים במלאי חוץ מזכרונות TWINMOS המוכר בOMC טוען שזה ייקח קצת זמן אבל כרגע יש להם במלאי זכרונות של CRG שהם גם טובים לטענתו ושהאחריות היא זהה בשני המקרים. עכשיו כאן אתם באים, לעזור לי להחליט ולדעת מה ההבדלים והאם זה קריטי להתעקש על ה TWINMOS, במה הם שונים והאם יש הבדל בביצועים.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. בימים אלו אני אני מרכיב לי מחשב ועד אתמול הייתי בטוח ללכת על הcommando. אבל לאחר קריאת הביקורת\השוואה שפורסמה אתמול באתר (ביקורת מעולה!) נוכחתי לדעת שיש הבדל משמעותי בין הלוחות בזמן משחק. עכשיו האם ההבדל ביניהם מצדיק את ה700 ש"ח הנוספים? מבחינת OC מי מבין שניהם יותר טוב? (Oc לe6600) תודה מראש Install
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במעריב עסקים של יום ראשון, עמודים 10-11, המלצה כללית למי שקונה מחשב חדש לבחור במעבד 64 ביט בכלל ובמשתמע לבחור במעבד אתלון 64 של AMD. כותב המאמר הוא עובד חברת מיקרוסופט. כעת יש גם קישור לכתבה, זה ממש נראה כמו פירסומת ל AMD: http://www.nrg.co.il/online/10/ART/784/350.html
-
- 38 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני זוכר שקראתי כאן כמה פעמים שההבדל בביצועי גיימינג בין שימוש בסטיק אחד של זיכרון לבין שימוש בשני סטיקים (כלומר, ערוץ זיכרון כפול) הוא זניח. נתקלתי בסרטון הבא, בו ביצעו בנצ'מרקים בשתי התצורות וקיבלו הבדלים משמעותיים. אשמח להסבר 🙂
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
כן כן בידורת מדהימה מבית HKEPC. http://www.hkepc.com/hwdb/x6800vsfx62-2.htm תהנו
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה מבלבל אותי העניין של ליבה פיזית ווירטואלית CORE THREADS יש מעבד למשל 3770 יש לו 4 ליבות ו 8 טרידס עכשיו כל מעבד בא עם THREADS אחד ו HT נותן 2 במקום אחד זאת אומרת מעבד למשל G2020 יש לו 2 ליבות פיזיות ועוד 2 טרידס זה לא אמור להיות כמו 4 ? וה 3770 מגיע עם 4 ועוד 8 טרידס בגלל ה HT זה לא אמור להיות 12 ? איך זה 8 ? למה סה"כ הליבות זה לפי הטרידס ? לא מחברים את הליבות הפיזיות + הטרידס ?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האפשרויות שאני יודע עליהם שיש בארץ הם: Abit, Gigabyte, Asus, MSI מי הכי מומלץ מביניהם? עוד קצת פרטים: תקציב - 1000 שח אבל אפשר לחרוג, שיהיה USB2, כרטיס קול, כרטיס רשת. לא צריך רייד וכל השטויות... ושיהיה טוב לאוברקלוקינג. תפרטו בבקשה למה אתם ממליצים דווקא על איזשהו לוח. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאמור, מחפש שילוש. מבחינת משחקים כרגע אני לא משחק שום דבר כבד, בעיקר דיאבלו. ובהתאם גם הכרטיס מסך הוא GTS-250 לא חזק במיוחד. אבל בהמשך יצוצו משחקים יותר כבדים שאני אשמח להריץ בהגדרות קצת מעבר למדיום, ואני רוצה שמה שאני קונה עכשיו לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס high-end כלשהו שיירכש בהמשך. מעבר לזה אני מתכנת הרבה והמחשב פה לא מתמודד עם זה כמו פעם. ומדי פעם קצת עיבודים, תמונות פוטושופ וכד'. כמו כן נדרש כרטיס קול on board עם יציאות אנלגיות 5.1 ומעלה כדי לחבר לרמקולים פה - אני לא מתכנן לקנות כרטיס קול ייעודי. למרות שהדרישות לא בשמיים אני עדיין אשמח לקבל משהו חזק על גבול האוברקיל כי ככה כיף לי וכי ככה זה מחזיק הרבה זמן (קניתי לפני 5+ שנים את השילוש הנוכחי והוא לא אכזב, ולמעשה אם …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המותג העסקי הנודע מבית חברת לנובו זוכה למקצה שיפורים מקיף עם דור המעבדים החדש של אינטל לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני מעוניין בהמלצה ללוח-אם בגודל micro ATX עבור מעבד AMD בתושבת AM2 עבור מארז HTPC שלא תומך בלוח-אם יותר גדול. אני צריך שללוח-אם יהיו שלושה חריצי הרחבה PCI, מכיוון שבנוסף לכרטיס מסך PCI-e, אני רוצה להתקין עליו כרטיס קול M-AUDIO Revolution 5.1, כרטיס לכידת וידאו Hauppauge WinTV PVR-150 וכרטיס eSATA. במידה וקיים לוח-אם מתאים עם יציאות eSATA מובנות, אז לא צריך כרטיס eSATA ואפשר להסתפק בלוח-אם עם שני חריצי הרחבה PCI. כמו-כן, אם יש לוח-אם עם כרטיס קול מובנה ברמה של ה-M-AUDIO Revolution 5.1 או יותר טוב, אז זה גם עדיף. תודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם עוד מוכרים מעבדים כאלו לסוקט 939 ?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, האם מעבדי IBM חזקים כמו אינטל ו - AMD? האם נכון יהיה להשוות בין מעבד IBM במהירות 1 גיגה למעבדי אינטל ו - AMD באותה מהירות? יש למישהו דעה לגבי מעבד זה? קיבלתי את ההצעה הבאה: לוח-אם(ALITE GROUP)+מעבד IBM 1GB+ כ.קול+כ.מסך 64BIT+מודם56 (לא יודע איזה סוג 3 הרכיבים האחרונים). הכל חדש: 600 ש"ח. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום רב שמעתי שבקרוב מחליפם ליבה למעבדי AMD לי זה אבוד כי המחשב שלי בדרך כבר זה המעבד: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 אבל מה זה אומר על המעבד שלי? איזה ליבה יש לו? תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס core2duo E6600 לשימושים רגילים (אינטרנט, matlab, sims וכו'). לא למשחקים כבדים ובלי OC. הוצע לי לקנות לוח intel westchester BLKDG965WHMKR שעל פניו נראה סביר (מכיל 6 SATA, כניסת 1394 וכו'). מה דעתכם על הלוח הזה? האם שווה לקנות אותו או להוסיף כמה מאות שקלים עבור לוחות של חברות אחרות (כמו ASUS, GIGABYTE וכו') תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שנה חדשה עוד רגע כאן ואנו מסכמים לכם הדלפות, מפתחים ציפיות - ובעיקר מנסים לחזות את הטרנדים הטכנולוגיים הגדולים שנפגוש בעתיד אשר מעבר לפינה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי האם לדעתכם תהיה בעיה להשתמש בכרטיס מתאם בלוח זה עם כונן NVME? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-