עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חשבתי היום על הפנטיום 4 ואספתי מידע מכמה נושאים שכבר נפתחו אבל אני צריך תשובה פעם אחת ולתמיד מהירות = מכפלה בFSB נגיד 1.6 זה מכפלה של 16 עם FSB 100 אבל לא צריכים להכפיל את הFSB ב4? ככה שיצא 400? אז למה לא מכפילים את הFSB שהוא בעצם 400 ב16?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by mj23,

היי יש לי זיכרון פנימי 2 גיגה של OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK אני רוצה להוסיף עוד 2 גיגה רציתי להתייעץ איתכם מה כדי לקנות ומובן שיתאים ביחד ל 2 גיגה שיש כרגע תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by gambit_elaad,

מי יותר טוב מביניהם אני יודע שהASUS יותר טובה כי יש לה כל מני תוספות כמו כרטיס רשת ועוד תוספות קטנות ועוד תוספת אחת גדולה של הRAID שאין בSQ אבל למרות זאת לSQ יש משהו שאין לASUS שזה המגהרץ של הDual channel memory הASUS מקבל רק עד 266 והSQ יכול להגיע ליותר!!! אז שורה תחתונה איזה לוח יותר טוב!!!!!!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by sergey_k,

שלום העם שתי חברות שונות של זיכרון נגיד SAMSUNG ו ADATA יכולות לעבוד ביחד באותו הזמן? איפה אפשר ליראות איזו חברה הזכרון שלי במחשב עם איזו תוכנה תודה מראש סרגיי

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 MA78LM-S2H GIGABYTE 1. Realtek ALC888B codec‎ ‎ 2. High Definition Audio‎ ‎ 3. 2/4/5.1/7.1-channel (Note 4)‎ ‎ 4. Support for S/PDIF In‎ ‎ 5. Support for S/PDIF Out‎ ‎ 6. Support for CD In זה הלוח אם שיש לי , ורשום שם שהכרטיס קול תומך ב7.1 ו 5.1 אני קניתי אוזניות 5.1 , שיש להן 4 חיבורים . שחור כתום ירוק ורוד ומאחורה במחשב יש לי רק 3 חיבורים רגילים ורוד ירוק כחול ומקדימה גם ירוק וורוד . איך אני עכשיו מחבר את האוזניות ומנצל את ה5.1 שלהן ? ועוד שאלה קטנה , מה זה S\PDIF ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by BUNG,

אהלן חברי הפורום. כעיקרון אני צריך לוח אם לסוקט 479, אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל. לא איכפת לי מה החנות, גם ניואג יתאים כי יש לי מישהו שם עם אזרחות אמריקאית שיקנה את זה בשבילי. חשבתי על הAOPEN 975X אבל אולי יש משהו משתלם יותר? טוב יותר? התקציב ללוח הוא עד 400$. המעבד שישב עליו זה T2600 כנראה אלא אם יש לכם משהו עדיף. ואני צריך באותה הזדמנות המלצה לקירור מתאים. תקציב של עד 100$.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Sikopp,

שלום כולם מחפש חלקים של AMD - רייזן 2 יש לי מערכת ITX ואני רוצה לקנות קומבו של לוח + מעבד יש לי מארז Fractal Design nano s וריצתי בבקשה יעוץ לגבי לוח שיתאים ומעבד כמובן מתוכנן OC בעתמיד לא משהו מפוצץ - קירור יש לי כרגע Cooler Master Hyper T2 וגם יש לי בצד Arctic Freezer 7 PRO Rev.2 זכרונות יש לי corsair 2X8 2666 MHZ אם זה חשוב. אין לי סכום מדוייק אבל אשמח שכמה יותר זול בהתאם לחלקים שאלת ההזמנה מחול או לא - אם זה שווה את ההמתנה ביחס למחיר אז אפשר גם חול. תודה ואחלה שבוע שיהיה

8. Started by roeiw,

לפני הכל שלא תקפצו עליי עשיתי פה חיפוש ולא מצאתי תשובה.. קיצר יש לי לוח K8NF-9 ואין לי את האפשרות הזאת בביוס, יכול להיות שהלוח לא תומך בזה?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Smiffy002,

צהריים טובים לכולם, ושבת שלום אז אחרי היום הארוך אתמול, סוף סוף יש זמן לתת לכם סקירה קצרה על הלוח החדש. הלוח המדובר הוא ה P45-T2RS PLUS של DFI, מסדרת ה DK (צבע PCB שחור) הדגם נועד להחליף את ה P45-T2RS המקורי, ולכן מכיל עוד כמה פיצ'רים ובאנדל טיפה משודרג. תמונה של הלוח: רשימת תכונות ופיצ'רים: -מבוסס על צ'יפסט P45 החדש כמובן, בהתאם לשמו -8 יציאות SATA, כאשר 6 מהן (כתומות) נשלטות ע"י הגשר הדרומי ICH10R שכלול, ו ה 2 הצהבהבות דרך בקר Jmicron שהוסף ללוח. -2 חריצי PCI-e 2.0, עובדים ב X16 במצב יחיד, או X8 כל אחד במצב קרוספייר. לשים עליו 4850 לא תהיה לכם בעיה גם ב 1920X1200, אבל לרזולוציות גבוהות מזה או כרטיסי 4870.... כדאי לשקול X38/X48. - צמד חריצי PCI רגילים, ועוד צ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש לי בורד של גיגהבייט GA-8I915P Dou ומסיבות מצערות (אל תשאלו) אני צריך להחליף אותו. יש לי התקנה מסודרת ומלאה של WIN XP עם גיבויים והכל. אם אני עובר לבורד GA-8I945P Pro עם אותו CPU, והכל נשאר אותו דבר (כ. מסך, זכרונות, HD וחומרה אחרת) חוץ מהבורד שהוחלף (915 ל-945). מה הסיכוי שההתקנה הקיימת של XP תעלה ואפשר יהיה לטפל בשדרוג והחלפת דרייברים? האם לצפות למסך כחול והתקנה של המחשב מחדש? אנא עזרו.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש לי שאלה רשום את זה ליד המעבד ====> *BW - Stepping E6 מה זה ? AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE *BW - Stepping E6 AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE שני מעבדים שההפרש בינהם הוא 30 $ רציתי לדעת מה ההבדל בינהם.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by XMB,

http://news.softpedia.com/news/Intel-Launches-New-Sandy-Bridge-Dual-Core-Processors-185597.shtml

13. Started by EK09,

אוקיי אני מתכנן לקנות AMD Athlon64 X2 4400+ Brisbane צריך המלצה ללוח אם טוב(אולי ASUS M2N-E nForce570) או משהוא יותר טוב? ויש לי גם שאלה לגבי זכרונות Corsair XMS(2x1GB)PC2-5400 675Mhz CL4 או Patriot 2GB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL4

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם! אני צריך עזרה, אני הולך להזמין מחשב מ-TMS ואני ממש מתלבט איזה לוח אם להזמין. אפשר לראות מפרט בלינק הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/cbypl8gn עוד לא החלטתי אם אני מעוניין שהמחשב יתמוך בOC (משמעות כספית של כ-340 שקל) השאלה שלי היא כזאת, איך אני יודע איזה לוח אם לבחור נסתכל על שלושה דגמים של GIGABYTE: GA-H77-D3H - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4316#ovGA-H77-DS3H - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4318#ovGA-H77M-D3H - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4388#ov אני מבין שה-M אומר שזה מיקרו, אבל מלבד החיבורים מה ההשפעה של לקחת לוח אם מסוג זה, האם זה יכול להשפיע על אופן הקירור במארז בגלל צפיפ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by nec_000,

אחת הסקירות הכי טובות שנתקלתי בהן אי פעם. מאד מעניין וסופר פרקטי לדעת את התוצרים שהוא גילה תוך כדי הסקירה. אל תפספסו ולצפות עד הסוף, היות והרבה מהמסקנות הן באמצע - תוך כדי הסרטון:

16. שלום לכולם האם לוח האם של B150M-PLUS - ASUS זה הלינק - https://www.asus.com/Motherboards/B150M-PLUS/ מתאים או כולל חיבור ל- SSD עם חיבור NVMe ואם לא אז מה כן אפשר לחבר אליו ? אם אפשר לתת דוגמא של SSD שמתאים לחיבור של לוח האם הזה . תודה

17. שלום רב... מערכת הפעלה VISTA מעודכנת SP2 עם אנטי וירוס מקהפיי ווינדוס דיפנדר.. cpu : AMD Athlon 64 X2 6000+ am2 939(940) mb : INFINITY NF ULTRAII-M2 (nb:NVIDIA nForce4 Ultra) ram : 2x1024mb Twimons DDR2 667mhz video : Asus GeForce 8800GTS 320mb במצב IDLE (טוב, עם utorrent, windows sidebar) פיירפוקס, מסנגר, ווינאמפ, jdownloader כעת במצב של 58% מהזכרון.. שוקל לקנות עוד סטיק של ג'יגה, אבל פה אני לא מבין כדאי לקנות עו 1GB 667mhz או שכל העניין של ה DUAL ילך אם אני קונה רק סטיק אחד? איך זה ישפר את העבודה? כי לאחרונה אני מרגיש איטיות, הדיסק עבר defragment והמחשב בכללי מתוחזק טוב טמפ' נמוכות גם. תודה רבה מראש לעוזרים אשמח להשכיל

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by yp3,

נתקלתי בהצעה זולה של אייבורי שמכילה לוח ECS דגם H61H2-M3 B3. יש שם הצעות עם לוחות אחרים אולם המחיר עולה ב200 ש"ח. איך החברה הזאת? האם היא אמינה? האם ההפרש במחיר שווה את זה? לינק למחשב באייבורי

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. קניתי לפני כחודש את הI7 2600K ויש לי כמה בעיות איתו, קודם כל המעבד עובד בסטוק עם קירור הNH-D14 והטמפ' מגיע ל55-60 מעלות במנוחה, בנוסף האם הHT נחוץ לשימושים רגילים וקצת מעבר, ומה הליבה הגראפית עושה עם אין חיבור אליה. כעיקרון יש לי 3 שאלות בנושא ה2600K, אני מאוד השמח עם מישהו יוכל לענות לי אליהם. 1- יש לי את ה2600K ועליו מורכב הNH-D14, המעבד עובד על ההגדרות הרגילות ללא OC ומגיע ל55-60 מעלות במנוחה, אני דיי בטוח שמהו לא בסדר עם המעבד בגלל שהחלקים חדשים לגמרי והמעבד נקנה בתוצרת TRAY, עוד מי הרגע הראשון שהוא הופעל הוא הציג טמפרטורות כאלו ולפי הרבה ביקורות שראית על ה2600K ברוב המוחלט המעבד בזמן מנוחה מגיע ל35-40 מעלות ורק במאמץ מלא הוא מגיע ל60-65 מעלות ועוד בOC של 4.5GHZ ככה ש…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by אוריפ,

הנה קישור למעבד 3200 בסוקט 939 בייצור של 90 ננו-מטר: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120422&Category_Code=NA_2 הנה קישור ל300 בסוקט 939 בסוקט 939 בייצור של 90 ננו-מטר: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120421&Category_Code=NA_2 ה3200+ עולה 208$ וה3000+ עולה 173$. סוף-סוף מעבדים בסוקט 939 שלא עולים הון תועפות, וגם מיוצרים ב90 ננו-מטר - קרירים וזולים (כפי שראינו) יותר!

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Qtec,

היי יש לי בביוס 5 מהירויות שאפשר לבחור לזכרונות- safe, normal, fast, turbo, ultra. כרגע הזכרון נמצא על turbo. האם כדאי לי להשאיר אותו על המהירות הזאת או להוריד?? (האם הוא מתחמם יותר מדי\נשחק?) **הזיכרון הוא של samsung, 512mb 333mhz (2700)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי, אני זוכר שקראתי כאן כמה פעמים שההבדל בביצועי גיימינג בין שימוש בסטיק אחד של זיכרון לבין שימוש בשני סטיקים (כלומר, ערוץ זיכרון כפול) הוא זניח. נתקלתי בסרטון הבא, בו ביצעו בנצ'מרקים בשתי התצורות וקיבלו הבדלים משמעותיים. אשמח להסבר 🙂

23. Started by Liran -,

היי, רכשתי לאחרונה מעבד Intel i3 2120 בתצורת Tray. כשפתחתי את המעבד גיליתי להפתעתי מדבקת ברקוד בחלקו התחתון של המעבד, בחלק עם הפינים שאמור להיכנס לתושבת. כמובן שלא כ״כ ניתן להסיר את המדבקה מאחר והיא דיי ״נקרעת״ כשאני נוגע בה. בחנות שרכשתי טוענים כי כלל המעבדים מגיעים עם מדבקה באופן זהה ואין עם זה שום בעיה, עליי להניח את המעבד כפי שהוא, למרוח משחה טרמית, להוסיף קירור והכל יהיה בסדר. מה אתם אומרים? לירן.

24. אני רוצה להרכיב מחשב שישמש ל Media center. מה שאני רוצה ממנו : 1. מעבד פנטיום 4 3GHz רצוי בעל 2 cores או דומה מבחינת מחיר וביצועים, של חברת אינטל. 2. לוח אם בעל chipset 915 או 945 3. חיבור SATA 4. זיכרון 512MB DDR2 ב 667MHz בעל אורך חיים גבוה (לא חייב חברה עם שם) ואפשרות לשדרג ל 1024MB. אם לא יקר אז מהתחלה 1024MB. 5. אני רוצה לחבר למחשב מסך ברזולוציה 1280*1024 או יותר גבוהה + טלויזיה ברזולוציה 640*480 ושבשניהם תהיה תמיכה בסיסית ב 3D (כמו כרטיס מובנה של אינטל או nvidia GF3 / GF4) להפעלת אפקטים של 3D בשולחן העבודה. לצורך זה אני רוצה אחד מאלה : - כרטיס מסך Dual head מובנה בלוח - כרטיס מסך מובנה בלוח וכרטיס PCI - כרטיס מסך AGP או PCI עם Dual head כשאחת מהיציאות היא ב compo…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה אחרי שקניית כל המחשב שלי סגור הגעתי לבעיה עם הזכרונות ואחרי מחשבה רבה הגעתי למסקנה שאני מוכן להשקיע עד 800 שקל בשביל זכרונות ( 2*800 1024MB) עכשיו אני מתלבט בין 2 זכרונות של OCZ ואני לא יודע מה לקחת: 1)OCZ DDR PC-3200 Rev 2 בעל תזמונים 2-3-3-6 2)OCZ EL DDR PC-3200 בעל תזמונים 2-3-2-6 עכשיו מה שמוזר שלOCZ EL DDR PC-3200 יש תזמונים יותר נמוכים מהR2 דבר שאני לא מבין הרי R2 אמורים להיות הדגמים החדשים והיותר טובים לא ? האם הם יותר טובים באמת או שהתזמונים הם אל שקובעים פה קובעים פה ? מה אתם ממליצים לי לקחת ? אני רוצה משהו שיתאים לOC ל 2-2-2-11 או לפחות באיזור הזה ושלא יתחמם כמו לא יודע מה וישרף לי וגם אני רוצה את זה בעצם למשחקים ... ובקשר להצעות לזכרונות …

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים