עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג קצת את המחשב שלי עקב הדרישות החדשות שצצו. המפרט הנוכחי כבר לא עומד בעומס. ראשית, מפרט קיים: MSI H61M-E23 + i3 2120 3.3GHz g.skill ARES 2X4GB HD7950 INTEL 330 120MB SSD + SAMSUNG 2TB F4 HDD seasonic 500W + CoolerMaster 335 מסך FHD דרישות מהמעבד: א. משחקים - שיהיה מסוגל להתמודד עם כל המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות. חשובה מאוד גם יכולת לכידת גיימפליי תוך כדי המשחק. ב. עריכת וידאו - כרגע ברמה חובבנית בינונית (סירטונים קצרים יחסית), אך יש צפי להתפתחות בתחום. עובד כרגע עם FHD, אין תוכניות לעבור ל-4K. ג. תכנות - גם המעבד הנוכחי הסתדר בצורה מספקת יחסית עם הקימפולים, אז אני מניח שכל מרובע ליבות מודרני יהיה בסדר. דרישות מהלוח אם: א. 4…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל בין 2 לוחות האם האלו? איזה מהם עדיף? ושאלה נוספת, האם יש לוחות מסדרה Z390 שכוללים WIFI מובנה? https://www.yahavpc.co.il/product/3347/לוח-אם-חברת-gigabyte-דגם-z390-aorus-elite-lga1151-2-ddr4-hdmi https://www.yahavpc.co.il/product/3348/לוח-אם-חברת-gigabyte-דגם-z390-aorus-pro-lga1151-2-ddr4-hdmi

3. Started by Trin1ty,

שלום . רק אתמול החלפתי כרטיס מסך ( 8600 - GTS 450 ) , וכאמור לא היה אמור להיות שם צוואר בקבוק עם המעבד . הביצועי מערכת + משחקים נוראיים , וכמובן שהתייעצתי עם רבים ב"פורום כרטיסי מסך " בנוגע לבעיה .. והגענו למסקנה שצריך לחכות לDRIVER עדכני . אך כשהרצתי 3DMARK 06 ֹ( מספר פעמים ) , שמתי לב שהמעבד מוציא פשוט תוצאות נוראיות . במקרה הכי גרוע 200 + ובמקרה הכי טוב 1800 . בהתחלה חשבתי אולי על בעיית התחממות יתר , וישבתי שעה על סידור חוטים במארז + החלפת משחה טרמית למעבד . שיפור במעלות אבל כלום בפועל . ברצוני לדעת אילו תוכנות קיימות עדכניות ישנן לבדיקת ביצועי מעבד . תודה .

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מכיוון שהסופרטלנט שלי (שהוצאתי הון עליהם) מאכזבים אותי קשות ב - OC ולא עוברים את ה - 970MHZ מה שמאד מגביל אותי באוברקלוק כי אני עובד ביחס של 1:1 ועם מכפלה נמוכה מאד של 7 (E6300 מה לעשות...). אז אני חושב להחליף אותם באחד מהקיטים האלו: 1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3193&Pname=OCZ 2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3188&Pname=OCZ 3) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186&Pname=Gskill מה עדיף ?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. התקציב שלי מאפשר לי לבחור את אחת הלוחות האלו : GIGABYTE GA-H81M-D2V http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5131#sp ASUS H81M-PLUS http://www.asus.com/Motherboards/H81MPLUS/specifications/ על אחד מהם אני יתקין מעבד I5. חוץ מיציאת HDMI שיש ב ASUS, מה ההבדל ביניהם ? מה מומלץ יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, המחשב שלי מראה סימני עייפות. לפעמים הוא עובד מהר כרגיל אבל לרוב כל מעבר חלון זה כמה דקות... הזיכרון (4 גיגה DDR3) נמצא על 90% רוב הזמן (WIN7). אני מעוניין להוסיף זכרון ואולי אף כונן SSD. וכאן השאלה אליכם, כי אני כבר מזמן לא מבין בכל זה אני מניח שמחקר וקריאת מאמרים במשך שבוע יספקו לי את התשובות אבל כבר חצי שנה אני מנסה ולא מוצא זמון א. האם אני יכול להוסיף או חייב להחליף זכרון? אני מעוניין בלפחות 8 גיגה. ב. איזה כונן SSD יתאים לי לחיבורי לוח האם שלי? מצורף מפרט מלא. המון תודה למי שיעזור. המון תודה - אורי

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by sergey_k,

שלום העם שתי חברות שונות של זיכרון נגיד SAMSUNG ו ADATA יכולות לעבוד ביחד באותו הזמן? איפה אפשר ליראות איזו חברה הזכרון שלי במחשב עם איזו תוכנה תודה מראש סרגיי

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ooopsi,

ה CUV4X שלי החליט לא לדבר יותר עם המקלדת כך שמבחינתי הוא מת איזה תחליפים יש (אני לא רוצה להכנס להוצאות על מעבד/זכרונות) ? תודה :-*

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי בורד של גיגהבייט GA-8I915P Dou ומסיבות מצערות (אל תשאלו) אני צריך להחליף אותו. יש לי התקנה מסודרת ומלאה של WIN XP עם גיבויים והכל. אם אני עובר לבורד GA-8I945P Pro עם אותו CPU, והכל נשאר אותו דבר (כ. מסך, זכרונות, HD וחומרה אחרת) חוץ מהבורד שהוחלף (915 ל-945). מה הסיכוי שההתקנה הקיימת של XP תעלה ואפשר יהיה לטפל בשדרוג והחלפת דרייברים? האם לצפות למסך כחול והתקנה של המחשב מחדש? אנא עזרו.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. האם בקר הRAID שמובנה בלוח האם אמין? האם הוא משפיע על ביצועי המערכת ומעביר לטיפול המעבד את העבודה או שהוא באמת בקר שעושה את כל העבודה בחומרה? אלי

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Eshel Hotel,

חבר שלי קנה מחשב מחיון מחשבים לפני כמה שנים והוא רוצה למכור אותו בחלקים אם אני לוקח את המעבד הזה E4600 בתדר 2.4 ומעלה לו את התדר ל 2.8 אוברקלוק עדין של 17 אחוז לאיזה מעבד הוא יהיה מקביל E5200 ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by gal.w,

יש לוחות mini-ITX (כמו הלוח שהתשמשו בו במוד של מארז הפרספקס המואר) ששוים משהו? משהו עם תמיכה ב-AGP והתקנים מתקדמים כלשהם?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום רב, האם מעבדי IBM חזקים כמו אינטל ו - AMD? האם נכון יהיה להשוות בין מעבד IBM במהירות 1 גיגה למעבדי אינטל ו - AMD באותה מהירות? יש למישהו דעה לגבי מעבד זה? קיבלתי את ההצעה הבאה: לוח-אם(ALITE GROUP)+מעבד IBM 1GB+ כ.קול+כ.מסך 64BIT+מודם56 (לא יודע איזה סוג 3 הרכיבים האחרונים). הכל חדש: 600 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by subzero08,

ההתלבטות הסופית היא: i7 4790K עם לוח זול (עד 600+- שקל) i5 4690K עם לוח יקר וטוב יותר (עד 900+- שקל) אני רוצה לוח Z97 ומפוצ'ר ככל האפשר כמחשבה לעתיד אז בגדול זה לשים את הכסף על מעבד או על הלוח... השימושים פחות חשובים, רוצה את ההכי טוב במסגרת התקציב, ומחשב שיחזיק כמה שיותר זמן אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים והסבר שאלה נוספת, כמה זה קריטי BOX לעומת TRAY? פעם שמעתי שמעבדי BOX יותר איכותיים.. זה נכון? המון תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מנכ"ל אינטל החדש פט גלסינגר חושף תוכנית מלהיבה עבור החברה לשנים הקרובות שכוללת הרחבת מפעלים, שיתופי פעולה ותחילת ייצור של שבבים בטכנולוגיות מתקדמות יותרלכתבה

16. Started by Sikopp,

שלום כולם מחפש חלקים של AMD - רייזן 2 יש לי מערכת ITX ואני רוצה לקנות קומבו של לוח + מעבד יש לי מארז Fractal Design nano s וריצתי בבקשה יעוץ לגבי לוח שיתאים ומעבד כמובן מתוכנן OC בעתמיד לא משהו מפוצץ - קירור יש לי כרגע Cooler Master Hyper T2 וגם יש לי בצד Arctic Freezer 7 PRO Rev.2 זכרונות יש לי corsair 2X8 2666 MHZ אם זה חשוב. אין לי סכום מדוייק אבל אשמח שכמה יותר זול בהתאם לחלקים שאלת ההזמנה מחול או לא - אם זה שווה את ההמתנה ביחס למחיר אז אפשר גם חול. תודה ואחלה שבוע שיהיה

17. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש לי שאלה רשום את זה ליד המעבד ====> *BW - Stepping E6 מה זה ? AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE *BW - Stepping E6 AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE שני מעבדים שההפרש בינהם הוא 30 $ רציתי לדעת מה ההבדל בינהם.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by mj23,

היי יש לי זיכרון פנימי 2 גיגה של OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK אני רוצה להוסיף עוד 2 גיגה רציתי להתייעץ איתכם מה כדי לקנות ומובן שיתאים ביחד ל 2 גיגה שיש כרגע תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי. המפרט שלי מכיל היום GTX 970 I5 2500 8 GB מסך FHD התחלתי לשחק BF V עם הגדרות די גבוהות. יש פה ושם נפילות פריימים. האם יש טעם כיום להחליף מעבד+זכרונות+לוח אם? או שבכל מקרה יהיה צוואר בקבוק מהGPU

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. כבר כמה חודשים מתלבט אם לקנות עכשיו מעבדי AMD TR 39XX או לחכות לדור הבא? מתי יוצא הדור הבא למגזר הפרטי?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אינטל ממשיכה לשחרר טכנולגיות בתדרים גבוהים הרבה זמן אני עוקב אחרי אסרטגיית השיווק של אינטל וככל הנראה לי היא לא תנוח עד שתמחק את AMD פעם כשאינטל הייתה מוציאה מעבד חדש לשוק בהתחלה הוא היה מאוד יקר ובהדרגה איטית הורידה את המחיר(מכיוון שכמעט ולא הייתה תחרות) ורק לאחר שמיצו את המעבד וסחטו את כולו הנפיקו אחר לפניי שנה בערך חל שינוי במערך האסרטגי של אינטל כשראתה שAMD נגסה לה בחלק נכבד מהנתח שוק השינוי התבטא בשני מאפיינים שנראים לעין (לי לפחות) 1.הורדת מחירים אגרסיבית ללא הכרה עד כדי אבסורד לדוגמא לפני 5 חודש נמכר מעבד מסדרה 9XX יותר זול מסדרה 8XX מקביל 2.שיחרור יותר מהיר של טכנולגיה תוך משהו כמו שנה וחצי+- שיחררה לאוויר 3! סדרות של מעבדים זה הערכה שלי בלבד יש מי שחושב אחר…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני כרגע מתלבט בין קניית מערכת מבוססת I7 לקניית מערכת CORE 2 QUAD משתלמת (יחסית). אני מחפש המלצה לשלושת הרכיבים הנ"ל. המחשב יעבור O.C. , אני מעוניין בזכרונות DDR3 וכמובן מעבד QUAD.אין שום צורך בCF\SLI. אשמח להמלצות.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי, אני זוכר שקראתי כאן כמה פעמים שההבדל בביצועי גיימינג בין שימוש בסטיק אחד של זיכרון לבין שימוש בשני סטיקים (כלומר, ערוץ זיכרון כפול) הוא זניח. נתקלתי בסרטון הבא, בו ביצעו בנצ'מרקים בשתי התצורות וקיבלו הבדלים משמעותיים. אשמח להסבר 🙂

24. Started by אוריפ,

הנה קישור למעבד 3200 בסוקט 939 בייצור של 90 ננו-מטר: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120422&Category_Code=NA_2 הנה קישור ל300 בסוקט 939 בסוקט 939 בייצור של 90 ננו-מטר: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120421&Category_Code=NA_2 ה3200+ עולה 208$ וה3000+ עולה 173$. סוף-סוף מעבדים בסוקט 939 שלא עולים הון תועפות, וגם מיוצרים ב90 ננו-מטר - קרירים וזולים (כפי שראינו) יותר!

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by babu,

למטרות OC ללא לשבור שיאים אבל לOC רציני מי יתן ביצועים הכי טובים ויתמוך בטכנולוגיות שחייב לעתיד וגם אני שם קירור TT ULTRA 120 EXTREM ואיזה לוח אם עד 900 שקל יהיה הכי טוב לדרישות? הכרטיס מסך הוא 88GT זכרונות 2GB OCZ אם צלע קירור XTC (אפשר קצת הסבר אולי על זה?)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.