עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קניתי את המפרט הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 שמתי לב כאשר הלכתי ל"מחשב שלי" ואז ל"הגדרות" שרשום שאכן יש 2 גיגה זיכרון אך בסוגריים רשום שהמחשב מנצל רק 1.75. מה הסיבה? האם יש משהו לא בסדר במחשב? אגב, על המחשב מותקן WIN 7 ULTIMATE SP1

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by zoloboy,

יש לי לוח אם מקורי של אינטל 865pearl כאשר אני מריץ sisoft sandra or aida32 מתקבלת תוצאה שהלוח תומך רק agp x4 מה קורה פה עובדים עלינו אן שאני דפוק הלוח הזה אמור לתמוך agpx8 מישהו יכול לשפוך אור על הנושא בשבילי

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by nec_000,

אחת הסקירות הכי טובות שנתקלתי בהן אי פעם. מאד מעניין וסופר פרקטי לדעת את התוצרים שהוא גילה תוך כדי הסקירה. אל תפספסו ולצפות עד הסוף, היות והרבה מהמסקנות הן באמצע - תוך כדי הסרטון:

4. Started by naftaliohad1,

מחפש לוח אם X99 עם הדברים הבאים : כרטיס קול - שממיר סאונד ל-5.1 ( DTS או דולבי ) משהו איכותי ( לחיבור לרסיבר ) חיבור M.2 ל סמסונג 960 ( החדש ) לבצע OC ( שהבאס יכול להגיע ל 165MHZ ) תודה למסבירים ועונים נכונה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by אורי מ.,

במקום עבודתי ישנן כמה תחנות עבודה שולחניות של HP ו-Dell. לאחרונה שמתי לב שכולן הגיעו מהיצרן עם Hyper Threading מכובה בביוס. כאן עולה השאלה שלי, אם ברירת המחדל של היצרן היא שהליבות הלוגיות מכובות האם יש לך סיבה? האם יש איזשהו חסרון בהפעלה של הליבות הלוגיות שגורם ליצרן להעדיף להשאיר אותן מכובות? בניסוי קטן שנעשה על אחת התחנות (Dell 1650, XEON E3-1270(4C/3.4-3.8GHz), 16GB) לא היה שום הבדל ביביצועים של הרצת תוכנת מודלים בין מצב שבו הליבות הלוגיות מכובות למצב שבו הן פועלות. *אותה תחנת עבודה הגיעה לביצועים טובים יותר (עם אותה תוכנת מודלים) מאחרת של HP (דגם Z400) עם מפרט שאמור להיות חזק יותר - XEON W3680 (6C/3.33-3.6GHz), 24GB.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by shibby15,

איך אני יכול לדעת באיזה AGP הלוח שלי תומך??

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אז יש לי כרגע 2 ג'יגה זיכרון פנימי ואני מעוניין להרחיב ל 4. כרגע אני עם win 7 32 bit, אז אין טעם להרחיב את הזיכרון לפני שאני מתקין ווינדוס 64 ביט, נכון?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. נהרס לי הלוח שלי ג'יגה ביתud3‎ ‎שנשברו לו הפינים של המעבד ואני עובד עם המחשב ואני צריך היום דחוף לקנות לוח אם חדש עם ביצועים טובים,אני לא מתכנן אוברקלוק ואני רוצה לוח שיתמוך בחומרה עתידית, חשוב לי לציין שאני צריך ממש עכשיו לקנות ולכן אם אפשר להציע לי את הלוח מאייבורי או לפחות מskypc ‎‏ בכל זאת אני מעיף מאייבורי שהרבה יותר קרוב אלי

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Weihenstephan,

שלום, אני רוצה לשדרג מ 3770K לכיוון ה 5930K ולפלטפורמת ה DDR 4, אני עם GTX 980 האם אני אחוש בהבדל במשחקים או בעבודה כללית?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by amit14,

שלום לכולם, המעבד שבכותרת מגיע עם קירור שמתחבר בצורה מהירה בעזרת מתאמים ולא בעזרת הברגה.. הבעיה שיש לי כרגע במעבד הנוכחי קירור הברגה.. והמתאמים אינם.. בארץ לא מצאתי מתאמים בנפרד(אם קיים.. אשמח להפניה). אם אני רוצה לקנות מאוורר עם קירור הברגה... איך אני יודע מה אמור להתאים למעבד הספציפי הזה, שמן הסתם צריך קירור יותר מתקדם מדגמים פשוטים יותר.. מה צריך לבדוק מעבר להתאמה לתושבת? האם זה יתאים? https://ksp.co.il/?select=.1066..182..3951.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=41170&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by liav12,

יש לי מעבד 3.0 GHZ..והטמפרטורות הם 65-70 מעלות..זה נראה לי מאוד גבוה.. מה אתם אומרים?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by interfan7,

היי, הזמנתי לוח X58 של אינטל(יש רק אחד כזה) ומעבד i7 920. לא משנה אם זו היתה טעות או לא(בגלל ה-P55), אבל זו עובדה מוגמרת עכשיו. השאלה היא לגבי הזכרונות. לא משתלם לרכוש 6GB, במיוחד בגלל שכשאני אשחק ממש לא יפריע לי לסגור תוכניות רקע. למרות שאני אשחק רק בסופי שבוע, אני עדיין רוצה להנות מביצועים גבוהים, אז אני מוכן ללכת על 3GB די טובים. ב-KSP ממש לא מזמן מכרו ב-510 ש"ח זכרונות 3X1GB של corsair dominator. ממש רציתי אותם, אבל הם לא מוכרים אותם ושום 3X1GB אחר במהירות 1600. לא הצלחתי לדלות מידע על זכרונות ה-MUSHKIN שיש באייבורי. מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. לפי מה שהבנתי הAMD זול בהרבה אבל השאלה אם הוא יותר טוב בביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by xtx,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=483&Pname=KINGSTON או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2628&Pname=TWINMOS

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by S_pitts,

אני לא בטוח שזה הפורום לפרסם אם לא אז תעבירו הבעיה היא ככה יש לי מחשב פנטיום 3 1.1 גיגהרץ עם לוח אם אסוס TUCL2-C אני חושב שיש לי בעיה עם המתחים השונים של המחשב אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי שהמתחים לא ממש מתאימים למעבד פנטיום 3 טואלטין למשל המתח של ה CORE הוא 1.536 וולט במקום 1.475 כמו שהוא צריך להיות אבל זה הרבה פחות מדאיג בניגוד למתח של ה 12 וולט שהוא נמוך יותר ממה שהוא צריך להיות לא גבוה יותר (בקשר למתח של הליבה של המעבד נראה שהוא עובד בטמפ' רגילה והוא מכוון למתח נכון בביוס) עכשיו למה אני שואל את זה?? בגלל שהכרטיס מסך(Geforce 2 mx 200) שלי עושה לי בעיות כל פעם שאני מריץ משחק מחשב אחרי כמה זמן או שיש לי מסך כחול של ווינדוס אקס פי שרשום בו Nonpage fault או משהו כזה או …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מה ההבדל בין המעבד שלמעלה ולמעבד שלמטה? חוץ מבמחיר http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=34&N=2010340343+50001028+1051707439+1302820275+1050719649&Submit=ENE&SubCategory=343

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ptyahoo,

ברשותי המחשב הבא: AMD 64bit 3000 CHAINTECH SK8T800 512mb A - DATA MSI 9800pro 80 GB HITACHI הוא נקנה לפני כ-7 חודשים בערך. אני רוצה להוסיף זיכרון בעקבות זה שאני מתחיל לעבוד בפוטושופ יותר ברצינות, מקדד יותר מבעבר (זה משפיע?), ולמשחקי העתיד. עכשיו בלוח הזה (שאני מצטער עד היום שלקחתי אותו) יש רק שתי מקומות לסטיקים של זיכרונות, אחד מהם תפוס ע"י 512mb של a-data. יש לי תקציב של 1000 כרגע ויש לי התלבטות: האם לקנות עכשיו 512 איכותיים או לחכות ולאסוף עוד קצת ולקנות 1024. אני יודע שפתחו לא מזמן דיון כזה, אבל זה אחרת כי אני צריך סטיק אחד בלבד שמעלה את המחיר. אם תוכלו להוסיף קישורים לזכרונות אמינים שאני יוכל לקנות זה יהיה מעולה, מ-K.S.P זה הכי טוב (הכי קרוב לבית) ולכן איך…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. ובSATA2 כמובן וNF4 בקיצור מחפש לוח טוב שיחזיק שיהיה במחיר סביר

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by vourt,

הי, אשמח לשמוע על לוח אם מומלץ מבחינת ביצועים למשחקים ואמינות, עם אפשרות SLI אכותית, למעבדים החדשים i7 4770K. תקציב גמיש של 1,500 ש"ח ועדיפות לATX אך לא חובה. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום רב שמעתי שבקרוב מחליפם ליבה למעבדי AMD לי זה אבוד כי המחשב שלי בדרך כבר זה המעבד: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 אבל מה זה אומר על המעבד שלי? איזה ליבה יש לו? תודה רבה

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, הלך לי הלוח אם ואני צריך חדש. הייתי שמח לעצה מה כדאי. אני עם מעבד E6750 תושבת 775. זיכרון 2X1 גיגה של CORSAIR (שני סלוטים) 800 MHz DDR2 (אפילו שב CPU-Z הוא כותב 400 זה נראה לי טעות) הלוח אם חייב להיות עם: כרטיס מסך און בורד עם DVI עדיף אפילו עם HDMI אם זה לא מייקר מאוד. כרטיס קול 5.1 (או יותר כמובן) יכול להיות תמיכה ל DDR2 או DDR3 מקסימום אני אקנה סלוט אחד של 2 גיגה. (התמיכה יכולה להיות רק באחד מסוגי הזכרונות לא צריכה להיות תמיכה בשניהם) צריך להתאים לווינדוס 7 עדיף שיהיה PCI X16 אבל לא חייב כי לא בדיוק מתוכנן שידרוג הכרטיס מסך. חיבורי SATA2 והדברים הסטנדרטיים (כרטיס רשת USB וכו') לא צריך: RAID SLI וכו' צריך להיות מחברה טובה ואמינה. אשמח מאוד לתשובה בהקדם כי אין לי מ…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי עכשיו שני זכרונות של 512X2 של TwinMOS במהירות 667 בעצם יש לי רק ג'יגה אחד של ראם רציתי לדעת אם אני אוסיף עוד ג'יגה עד כמה זה זה ישפר את הביצועים ואם זה באמת דבר קריטי, ואם אני קונה אזאקנה סטיק אחד של 1GB, ככה שייהיו לי 2GB ראם הבנתי שרצוי שהוא יהיה בדיוק כמו הזכרונות האחרים שיש לי על המחשב זאת אומרת גם במהירות 667 ורצוי של TwinMOS זה משנה אם זה חברה אחרת או שעדיף לגמרי אותו מהירות ואותה חברה של הזיכרונות הקיימים במחשב? תודה

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שמיועד לעריכת וידאו, שימוש בתוכנות AVID, PHOTOSHOP, AFTER EFFECTS, CUBASE, FINAL CUT ועוד.. עכשיו אני באמת לא מבין הרבה בלוח אם, אשמח אם מישהו יעזור לי וימליץ לי על לוח אם טוב - עד מחיר של אלף שקל - שיאפשר לי לבנות מחשב חזק. אני עדיין לא סגור בדיוק על המפרט אבל פחות או יותר - מעבד i7, זכרון של 8GB ואולי שניים, כרטיס מסך אני עדיין לא יודע אבל זה יהיה של NVIDIA בערך בשווי של 1200 שקל, שני דיסקים קשיחים SATA III כל אחד 1TB, לא יודע אם זה עקרוני אבל FIREWIRE, USB 3, זהו פחות או יותר.. תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by CosmicGate,

טוב אז אני דיי חדש כאן ואני מקווה שאני כותב במקום הנכון. אז ככה... היום יצא לי לראות תמונה של לוח אם שיש לו שני מקומות למעבדים. מישהו מכון לפרט לי על זה ולהביא דוגמאות ללוחות אם כאלה(שמשווקים בארץ)? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אז ככה יש לי תופעה מוזרה, או שזה לא מוזר, ופשוט ציפיתי למשהו אחר. יש לי מעבד בעל 4 ליבות Q6600 עם OC ל3 גיגהרץ שאר המפרט תוכלו לראות בצד או למטה בחתימה. בכל מקרה יש לי סוג של שתי בעיות. הראשונה. למשל, אני מחלץ 4 קבצי Rar הפתיחה שלהם יחסית איטית, (אני מודע שלפעמים יש כיווצים חזקים יותר)איטית אני מתכוון דומה אולי קצת יותר מהירה מהמחשב AMD הישן שלי 3200 הקטע הוא גם בtask Manager המעבד כמעט ולא עובר את ה 25% והשאלה שלי למה?, למה הוא לא יכול לפחות להשתמש באיזה 80% או לפחות 70% מהמהירות שלי ולחץ לי לי את הקבצים האלו מהר יותר? ובקשר למולטיסקינג לפעמים אני פותח מלא חלונות פירפוקס התקנת משחק כבד ברקע פוטשופ וכל מיני דברים כאלו. ואני כן מרגיש סוג של האטה בתגובות, אף פעם לא ממש קי…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים