עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eden bar,

יש לי את לוח אם : gigabyte x58a-ud3r/ מעבד : intel i7-920 ספק : 620W כרגע יש לי כרטיס מסך GTX760 ואני מעוניין להשתדרג בGTX960 (יש מבצע ב150 שח בEBAY). השאלה אם המערת תסחוב לי ולא יהיה לי צוואר בקבוק מבחינת המעבד(שבאוגסט הזה חגג 7 שנים...) חשוב להדגיש כי יש לי גם SSD שמפעיל את המחשב והמחשב חיי ובועט !

2. אז ככה יש לי תופעה מוזרה, או שזה לא מוזר, ופשוט ציפיתי למשהו אחר. יש לי מעבד בעל 4 ליבות Q6600 עם OC ל3 גיגהרץ שאר המפרט תוכלו לראות בצד או למטה בחתימה. בכל מקרה יש לי סוג של שתי בעיות. הראשונה. למשל, אני מחלץ 4 קבצי Rar הפתיחה שלהם יחסית איטית, (אני מודע שלפעמים יש כיווצים חזקים יותר)איטית אני מתכוון דומה אולי קצת יותר מהירה מהמחשב AMD הישן שלי 3200 הקטע הוא גם בtask Manager המעבד כמעט ולא עובר את ה 25% והשאלה שלי למה?, למה הוא לא יכול לפחות להשתמש באיזה 80% או לפחות 70% מהמהירות שלי ולחץ לי לי את הקבצים האלו מהר יותר? ובקשר למולטיסקינג לפעמים אני פותח מלא חלונות פירפוקס התקנת משחק כבד ברקע פוטשופ וכל מיני דברים כאלו. ואני כן מרגיש סוג של האטה בתגובות, אף פעם לא ממש קי…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by michaelr,

יש כיום מיליון ואחד חברות שמיצרות לוחות אם אני רוצה לפתור אחת ולתמיד מיהי החברה הכי טובה בעולם ביצור לוחות אם ASUS GIGABYTE DFI MSI ///// באמת שאין לי שמץ של מושג . ולכם יש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by tagada0071,

שלום לכולם , בהמשך לפוסטט קודם שלי בפורום אחר אסביר בקצרה , לאחר שעדכון BIOS כנראה הרס את הלוח אם , מכיוון שלאחר מכן המחשב לא נדלק למרות שהנוריות מאחורה דולקות משמע יש חשמל וזה לא הספק יוצא שאני צריך להוציא את הבטריה של הלוח-אם+לבצע פריקת מתח ולהמתין כשהמחשב ללא חשמל 9 שעות לפחות כל פעם עד שהוא נדלק מחדש!! הבנתי מכמה טכנאים וגם פה שהלוח כנראה מת ושעליי להחליפו . כיום יש ברשותי מפרט כזה : Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray Arctic Cooling Freezer i11 Gigabyte GA-H170-D3H for 1151 Seasonic S12G 650W Gold + Fractal Design Define R5 Black DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1…

5. Started by ooopsi,

ה CUV4X שלי החליט לא לדבר יותר עם המקלדת כך שמבחינתי הוא מת איזה תחליפים יש (אני לא רוצה להכנס להוצאות על מעבד/זכרונות) ? תודה :-*

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי בורד של גיגהבייט GA-8I915P Dou ומסיבות מצערות (אל תשאלו) אני צריך להחליף אותו. יש לי התקנה מסודרת ומלאה של WIN XP עם גיבויים והכל. אם אני עובר לבורד GA-8I945P Pro עם אותו CPU, והכל נשאר אותו דבר (כ. מסך, זכרונות, HD וחומרה אחרת) חוץ מהבורד שהוחלף (915 ל-945). מה הסיכוי שההתקנה הקיימת של XP תעלה ואפשר יהיה לטפל בשדרוג והחלפת דרייברים? האם לצפות למסך כחול והתקנה של המחשב מחדש? אנא עזרו.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. הלוחות של gigabyte מצוינים ,אבל הלוחות הטובים שלהם יקרים למדי ואני מחפש תחליף הולם אבל מעט יותר זול ללוח כמו p35-ds3 רעיונות?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by mj23,

היי יש לי זיכרון פנימי 2 גיגה של OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK אני רוצה להוסיף עוד 2 גיגה רציתי להתייעץ איתכם מה כדי לקנות ומובן שיתאים ביחד ל 2 גיגה שיש כרגע תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by XMB,

http://news.softpedia.com/news/Intel-Launches-New-Sandy-Bridge-Dual-Core-Processors-185597.shtml

10. תראו את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~IQ6600~3~0.htm ואז את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~Q660-G0~3~0.htm :bash: הם לוקחים עוד 300 ש"ח על מה?! על זה שזה G0?! הרי זה עולה מהיבואן אותו דבר לא?! אינטל הרי הפסיקה לייצר את הדגם החדש, אז החנויות עושות עלינו On The Go?!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מחירי מעבדי skylake i7k ובמיוחד לוחות האם Z170 DDR4 ( לא הסבירים שביניהם אלא אלה שמחירם 1000 וקצת ) , עדיין מאוד יקרים האם ידוע אם צפוייה בחודש חודשיים הקרובים ירידת המחירים שלהם לפחות ל200 - 300 שח פחות לכל רכיב ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by amit14,

שלום לכולם, המעבד שבכותרת מגיע עם קירור שמתחבר בצורה מהירה בעזרת מתאמים ולא בעזרת הברגה.. הבעיה שיש לי כרגע במעבד הנוכחי קירור הברגה.. והמתאמים אינם.. בארץ לא מצאתי מתאמים בנפרד(אם קיים.. אשמח להפניה). אם אני רוצה לקנות מאוורר עם קירור הברגה... איך אני יודע מה אמור להתאים למעבד הספציפי הזה, שמן הסתם צריך קירור יותר מתקדם מדגמים פשוטים יותר.. מה צריך לבדוק מעבר להתאמה לתושבת? האם זה יתאים? https://ksp.co.il/?select=.1066..182..3951.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=41170&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by gambit_elaad,

מי יותר טוב מביניהם אני יודע שהASUS יותר טובה כי יש לה כל מני תוספות כמו כרטיס רשת ועוד תוספות קטנות ועוד תוספת אחת גדולה של הRAID שאין בSQ אבל למרות זאת לSQ יש משהו שאין לASUS שזה המגהרץ של הDual channel memory הASUS מקבל רק עד 266 והSQ יכול להגיע ליותר!!! אז שורה תחתונה איזה לוח יותר טוב!!!!!!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by אוריפ,

הנה קישור למעבד 3200 בסוקט 939 בייצור של 90 ננו-מטר: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120422&Category_Code=NA_2 הנה קישור ל300 בסוקט 939 בסוקט 939 בייצור של 90 ננו-מטר: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120421&Category_Code=NA_2 ה3200+ עולה 208$ וה3000+ עולה 173$. סוף-סוף מעבדים בסוקט 939 שלא עולים הון תועפות, וגם מיוצרים ב90 ננו-מטר - קרירים וזולים (כפי שראינו) יותר!

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by sergey_k,

שלום העם שתי חברות שונות של זיכרון נגיד SAMSUNG ו ADATA יכולות לעבוד ביחד באותו הזמן? איפה אפשר ליראות איזו חברה הזכרון שלי במחשב עם איזו תוכנה תודה מראש סרגיי

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by bennyriz,

השאלה היא כזו.. איזה לוח אם עדיף ? במידה ומדובר בלוח עם פיצרים זהים ומחיר זהה, האם יש חברה שנחשבת בשוק יותר טובה ואמינה ? אני יודע שזו שאלה די כללית אבל סתם מעניין אותי הרשום שנוצר לגבי כל חברה אצל הציבור שמשתמש בה.. תשובות כמו לחברה זו או אחרת יש פחות בעיות מוכרות עם חומרה שקימת בשוק, או לזו יש יותר עידכוני BIOS שפותרים בעיות יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Lipman,

יש למישהו פה בנצמרק שמראה את ההבדל בין AMD ל INTEL מבחינת ביצועי שולחן עבודה : אינטרנט , אופיס בלבד ! לא משחקים .. תודה ...

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ashbit_q,

אני מעוניין לקנות את המעבד הנ"ל האם הוא שווה ביצועים לגרסת ה 1336 900?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה אחרי שקניית כל המחשב שלי סגור הגעתי לבעיה עם הזכרונות ואחרי מחשבה רבה הגעתי למסקנה שאני מוכן להשקיע עד 800 שקל בשביל זכרונות ( 2*800 1024MB) עכשיו אני מתלבט בין 2 זכרונות של OCZ ואני לא יודע מה לקחת: 1)OCZ DDR PC-3200 Rev 2 בעל תזמונים 2-3-3-6 2)OCZ EL DDR PC-3200 בעל תזמונים 2-3-2-6 עכשיו מה שמוזר שלOCZ EL DDR PC-3200 יש תזמונים יותר נמוכים מהR2 דבר שאני לא מבין הרי R2 אמורים להיות הדגמים החדשים והיותר טובים לא ? האם הם יותר טובים באמת או שהתזמונים הם אל שקובעים פה קובעים פה ? מה אתם ממליצים לי לקחת ? אני רוצה משהו שיתאים לOC ל 2-2-2-11 או לפחות באיזור הזה ושלא יתחמם כמו לא יודע מה וישרף לי וגם אני רוצה את זה בעצם למשחקים ... ובקשר להצעות לזכרונות …

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by julles,

שלום, אני בעיצומה של הרכבת המפרט למחשב החדש שלי. קראתי על המעבד שבחרתי, intel core i7 4790k @4.0 GHz, ועל אחיו הקטן, ה 4770k, והבנתי שהם מתחממים מאוד. (בעיקר ה 4770k). השאלה היא, האם צריך לשאוף לטמפרטורות כמה שיותר נמוכות? זאת המטרה? להוסיף מאווררים וקירור נוזלי ולשפוך חנקן נוזלי על המערכת? (סתם) האם שווה להשקיע יותר מ 190 ש"ח בקירור למעבד? לא מתכנן לעשות OC (אל תרדו עלי ). מתלבט בין Scythe Kabuto II SCKBT-2000 CPU Cooler ל Noctua NH-D9L CPU Cooler.ההמלצות לדגמים אחרים כמובן תתקבלנה בברכה. תודה (:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by A1eX,

ביצעתי ריסטרט למחשב לאחר שהוא ניתקע מסיבה שטרם איתרתי, בעת ביצוע הפוסטינג קיבלתי את ההודעה בנוסח הנ"ל: CMOS settings wrong Press F1 to run SETUP Press F2 to load default values and continue יש לציין שבעת הריסט המחשב ניכבה לשניה ונידלק מיד.... האם זה כתוצאה מכניסת הביוס למצב בטוח?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Qtec,

היי יש לי בביוס 5 מהירויות שאפשר לבחור לזכרונות- safe, normal, fast, turbo, ultra. כרגע הזכרון נמצא על turbo. האם כדאי לי להשאיר אותו על המהירות הזאת או להוריד?? (האם הוא מתחמם יותר מדי\נשחק?) **הזיכרון הוא של samsung, 512mb 333mhz (2700)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אז מה עדיף 1066MHZ בתיזמונים 5-5-5-15 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2RPR10662GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או 800MHZ בתיזמונים 4-4-3-5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6806

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by stone cold,

טוב אז ככה יש לי עוד זמן לעבוד על מפרט שהכנתי בפורום מפרטים ולפי מה שהבנתי לא חיבים P35 לQ6600 אז ככה אני מחפש לוח של אסוס שמתאים לQ6600 \ ל4 גיגה זכרון \ולHD2900פרו-כרטיס גדול פיזית ללוח צריך להיות גם חריץ PCIE נוסף לכרטיס רשת אלחוטי זכרונות אני צריך 4 גיגה זולים שיתאימו לרכיבים האחרים לא מתוכנן OC לזכרונות ואני מתכנן לקנות מסקאי פי סי ככה שבבקשה תמליצו מישם בתודה קרירין

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by jambo222,

נגיד שאני אלך על כרטיס מסך R9 390 המפיץ חום. לכרטיס הנ"ל יש 3 מאווררים שמסלקים את החום לחלל המארז. לוח ,האם ,הזיכרונות , המעבד וחלקים נוספים חשופים לאווירה החמה הזאת ועובדים בטמפ' גבוהה. והשאלה האם החום הנ"ל מגדיל את הבלאיי של הרכיבים במחשב ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים