עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי האם מישהו מהפורום הצליח להפעיל את הליבה הנוספת ב720BE או את הליבות הנוספות ב7750x2?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by RON_Xxx,

קראתי מה שכתוב בנעוץ... אבל יש לי שאלה כזאת.. אני רוצהלקנות לוח אם חדש.. משהו טוב בסביבות ה1000-1500 שקל למשחקים בעיקר עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לקנות לוח שתומך בDDR3 ולשים עליו בינתיים DDR2 נ.ב יש לי כבר זיכרון DDR2 של ג'י סקיל 2ג"ב 800 מגה הרץ עכשיו רציתי לדעת אם הלוח יתמוך בזיכרון הזה ואם עוד כמה שנים שהמחירים ירדו אני יוכל לרכוש DDR3 .. קיצר השאלה אם הלוח שכתוב ששהוא תומך בDDR3 יתמוך גם בזיכרון שלי הנ"ל סורי על ההקדמה המפגרת...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by --- The King ---,

שלום, איזה מעבד יהיה יעיל יותר למחשב גיימינג? (i5-6600 או i7-6700) האם הi7-6700 שווה את המחיר? (זה בערך 400 שקלים הפרש). אני לא מעוניין בגרסאות ה-K, אני לא מתכנן לעשות OC.

4. Started by yogev s,

אני מתכנן לקנות מחשב והמעבד הוא הדבר הראשי שאני רוצה להשקיע, ובוא נגיד שהתקציב זאת לא הבעיה. מה כדאי לי לקנות, את הפנטיום של אינטל 3.2 או את הדגם של amd??? הסבירו לי פחות או יותר על זה שכדאי לקחת בחשבון את האמינות של intel והחשיפה החלשה שיש לamd בישראל, אבל אני קורא כאן שכדאי לקחת מעבדים של amd. ודרך אגב, מה הוא בערך המחיר של כל אחד מהם ואיך הביצועים?? תודה רבה רבה

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  5. אינטל פרסמה PDF שמתאר באגים (או Errata) ב-E6600 וב-X6800. באגים שכאלה נפוצים במעבדים חדשים ובדרך כלל מתוקנים בייצור חדש. שימו לב שלבעיה AI 39 יכולות להיות השלכות שיגרמו להשחתה של מידע או של המערכת, אינטל מזהירה. מקור: The Inquirer.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני ממש חייב עזרה האם הGEIL ULTRA X יעבוד בתאימות טובה עם ה FATALITY .שמעתי שה GEIL מאד בררנים בנושא לוחות האם. נא לענות לי תודה!

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם AM3 במחיר שפוי (עד 700 ש"ח) אם יש כזה. אני לא מעוניין בלוחות AM2+ תודה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  8. Started by Ashand,

שלום האם יש לוחות אם שתומכים ב-2 מעבדים כדוגמת Q6600 ? אני יודע שיש לוחות כאלו ל-XENON ...QUAD CORE האם לוחות אלו מתאימים גם ל-Q6600 ? אם יש לכם לינקים אוד ה מאוד

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by TrancEnergY,

ברצוני להרחיב את הזכרון שלי בעוד גיגה נוסף אך אינני יודע איזה זיכרון יתאים למחשב שלי מה שמטעה אותי הוא שהזיכרון שלי רץ ב200 mhz וכל הזכרונות שיש היום בשוק הם על 400 mhz כמו כן ישנו נתון (CL) אינני יודע למה הוא מתייחס אני מצרף נתוני מפרט של המחשב שלי והזכרון שברשותי ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי איזה סוג של זכרון לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ( 1 גיגה בלבד ) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by mistaarvim,

איפה ניתן למצוא את הזיכרונות הכי זולים לשני סטיקים של 1G (1G*2) DDR2 667/800MHZ?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by ShuBy,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני סוגי לוחות האחד : ASUS Z170 Gaming Pro Aura והשני : ASUS MAXIMUS VIII HERO ** פתוח להצעות שלכם ההבדל בינהם 200 ש"ח ורציתי להתייעץ אתכם האם כדאי להשקיע את התוספת הזאת ב - HERO, האם ההבדלים באמת מצדיקים את זה. אין לי בעיה להוסיף עוד 200. המפרט שלי : Noctua NH-D15 Strix 1080 Corsair Dominator Platinum 2x8 GB 3200MHZ C16 KIT EVGA SuperNova G3 650W ועוד שאלה לגבי לוחות Z270 האם שווה לחכות להם ? כי אני מחכה למעבדים החדשים בכל מקרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by squeezo,

יש לי כרגע P3-1000 עם לוח של אסוס, רציתי לדעת אם אפשר להלביש על הלוח הנ"ל(CUV4X) מעבד סלרון נגיד 2600 מגה"צ. והאם זה באמת יהיה הרבה יותר טוב מהנוכחי? כי יש לי 768 זיכרון ואין לי כסף להחליף גם לוח וזיכרון. תודה רבה, יועד.

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by (G),

חבר'ה אני מתכנן לקנות את ה-E6750 ,כרגע יש לי את הלוח 965P-DS3 REV 3.3 אני יודע שהלוח שלי תומך בלי בעיות QUAD CORE והוא אחד הלוחות הטובים בשוק ל-OC וכו... השאלה שלי היא כזאת, אני מתכנן לעשות OC למעבד הנ"ל ולהגיע לקרבת ה-4000 אתם חושבים שהלוח מסוגל לזה או שרצוי להחליף גם את הלוח. ? תודה.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  14. שלום אני מעוניין במחשב נייד ואני לא מבין מה כל ההבדלים שיש במעבדים שלהם.. כאילו אני רגיל שיש רק פנטיום 4 או סלרון היותר חלש... התוכלו לעשות לי סדר במעבדים האלו..? מה זה אומר?: Intel® centrino Pentium-M וזה: Intel ® Celeron-M וזה: Pentium M 1500Mhz DOTHAN ואם תוכלו לפרש לי על עוד מעבדים ועל הסדרות שלהם (775??) וכמובן מה ההבדלים ומה הכי משתווה לרמה של פנטיום 4 במחשב האישי.. תודה רבה מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הלוח הזה AN8-SLI Fatal1ty S-939, 2xPCI-E, 1xGBE, nForce4? או הלוח הזהDFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D תודה לכול העונים

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  16. הגיע הזמן לעשות שידרוג.... אני מעוניין בAMD מעבד לוח אם זכרונות אהה וגם הארדיסק המחשב הוא למשחקים והכרטיס מסך הנוכחי הוא 1950 פרו יש לי עוד שאלה האם כדאי לקחת לוח אם עם SLI?

• 12 תגובות
    • 783 צפיות
  17. יש לי I5 760 ורציתי לדעת אם בעתיד אצטרך לשדרג מכל סיבה שהיא,אחרי עדכון ביוס האם ה-SB יתאימו ללוח שלי? תודה!

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  18. מקריאה בפורום אני רואה שמעט אפליקציות מנצלות ריבוי ליבות מעל שתיים ולכן בד"כ מומלץ מעבד עם שתי ליבות. האם במקרה ומשתמשים ב VMWARE על המחשב להריץ עוד מחשב וירטואלי במקביל יש יתרון לארבע ליבות (שתיים לפיסית ושתיים לוירטואלית)?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by davidwcg12,

חבר'ה אני מתכוון לקנות מחשב ויש לי שאלה לגבי הזכרונות - אני רוצה לקנות זיכרון של kingstone ורציתי לדעת האם עדיף לוח של 1 ג'יגה או 2 לוחות של 512Mb ? תודה וחג שמח לכולם...

• 5 תגובות
    • 421 צפיות
  20. אז כה דוד שלי ה"פתיע" אותי והביא לי מחשב שהוא כבר לא צריך (כי הוא קנה חדש בעזרתי כמובן) פירקתי את כול המארז וכו וזה מה שיש מעבד פנטיום 2 לפי חיפושים בגוגול הוא266MHZ (חח סביר) זכרונות לפי מה שרשום עלים הם 100MHZ 64MB ואני מאמין שהם SDRAM זה נכון?? הלוח הוא (לפי חיפוש בגוגל כמובן) של PC-CHIP דגם XCEL2000 southbridgE<<<SIS5595 ציפסט לא יודע מכוסה בצלעות קירור ובקיצור צריך את החוברת (MANUAL) שבא עם הלוח ולא מצאתי מישהו יכול לעזור בחיפוש?? ועל הלוח יש כרטיס מסך קול וכו ;D

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  21. אני בונה מחשב שיהיה מיועד לעריכת סאונד מבוסס אינטל..התקציב מאוד מוגבל... צריך כרטיס מסך סביר במחשב...לא לגיימרים כמובן...אבל שיוכל להריץ משחקים אפילו אם לא ברמה גבוהה... בינתיים חשבתי על שילוב של: לוח ABIT IS7 -E ב500 ש"ח וכרטיס מסך GF4 MX/RADEON 9000 ב250-300 ש"ח, סה"כ השילוב: 750-800 ש"ח האם יש דרך לחסוך ולקנות לוח אם באותה רמה בערך עם כרטיס מסך ONBOARD גם באותה רמה? ראיתי כמה דגמים עם כרטיסי מסך אבל אין לי מושג כמה הם טובים.... כל שקל חשוב!!

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  22. ???...

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  23. Started by BlackSheep,

אתם כבר יודעים למה אני שואל. חבר שלי אמר לי לקנות כפול ליבה רק אם אני רוצה לשחק Doom 3 ולקודד סרט בוזמנית, אבל כפול ליבה בטח ממש שולט במשחקים. מה אתם אומרים?

• 51 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by KF,

שלום רציתי לשאול כמה שאלות על הלוח ASUS P4P800SE 1)האם הוא לוח אם טוב ? 2)האם הוא טוב ל-OC ? שמתי לב שיש במקומות שונים את אותו הלוח רק עם תמונה שונה... כמו כאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1310 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9705 האם זו גירסא שונה של הלוח ? או שזה אותו הלוח ? למה יש תמונה שונה ? תודה לעונים..!

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by amitey,

אתמול בדקתי מחירים של לוחות אם בארה"ב - פחות מחצי בארץ.\ אם אני קונה בחול אם יקרה משהו - האם היבואן יעניק לי שירות ? מה לגבי ביטוח בארץ?

• 7 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.