עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 6kwar,

שלום יש לי לוח אם AB61 SHUTTLE הורדתי את העידכון לביוס והכנתי דיסק הצלה עם הפקודה format a: /s ופתחתי את הזיפ יש שם שני קבצים בשם: AB61S023.BIN Awd761.exe אז מה שאני עושה זה מכניס את הדיסק לכונן A ועושה ריסט המחשב עולה לדוס דרך הדיסק ורושם את הפקודה הזו a:\awd761.exe ab61s023.bin (\:a מסמן את אות הכונן) ואחר כך המחשב שואל האם לשמור ללחוץ Y לעשות ריסט להיכנס לBIOS וללחוץ F10 ולאשר את שמירת השינויים Y. ככה עושים? עוד משהו אין אפשרות פשוט לעלות דרך דוס ולהפעיל את הקבצים של העידכון מהדיסק הקשיח?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by maphisto,

טוב אלוהים אסור לי להסתובב עם הכרטיס אשראי - אני ממש נורא זה למה הבנק ממש אוהב אותי . רכשתי לפני מספר דקות: amd xp 1800 msi kt333 ru ddr samsung 512 3000 msi g4 ti 4400 antec full 350 maxtor 40 7200 ata 133 dragon orb 3 5000 ש"ח. מגיע עוד שבוע.

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by or,

איזה לוח יתן ביצועים טובים יותר: Msi KT3 Ultra-ARU או abit at7 (אני מדבר על ביצועים נטו ללא קשר למחיר)

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. פשוט נהדר פתרון לכל מכאובי הלוחות של רוב היצרנים. http://forum.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi דן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Lumber_Jack Jim,

ומה ההבדלים ביניהם? פירוט בבקשה.

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by YAIR,

רבים מניחים, שהבחירה בלוח אם כזה או אחר אינה עניין שיש לדקדק בו. במציאות, לוח האם הוא אחד הרכיבים החשובים ביותר, והשפעתו על ביצועי המערכת ויצבותה היא מכרעת ביותר. בקיצור: כדאי להשקיע כסף טוב בשביל לוח טוב. חשוב יותר: מהמעבד, מכרטיס גרפי ומהזיכרון.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by or,

איזה זיכרון מתאים ללוח החדש לא אביט (ההוא עם ה3pci וכל היציאות) ואיזה לוח (הכי טוב) מתאים לזיכרון החדש של ocz 3200

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by demultiplexer,

מהם שמות כל הדגמים של הלוח הזה ומה השוני בין כל אחד ? החלטתי ללכת על הלוח הזה אבל בכל חנות אני רואה דגם אחר ראיתי כבר ASUS A7V333EA A7V333R A7V333E ואני לא יודע מה ההבדלים ביניהם ומה אני צריך מהם.אשמח אם תוכלו לעזור לי ומה דעתכם בכלל על הלוח הזה אני מחפש אמינות מעבר לכל דבר אחר כי אני קונה את זה למישהוא שלא מבין במחשבים וביקש ממני לקנות.הוא צריך RAID USB2 וזהוא.אני מעוניין בערכת שבבים הכי חדשה KT333 ובזכרונות 2700\333.אני צריך המלצה גם לזכרונות DDR 2700\333 על מה אתם ממליצים ? אני לא מתכוון להמהיר אבל התקציב הוא לא מוגבל אז אם יש זכרונות עדיפים גם אם אני מתכוון המהיר אז אני ישמח לדעת מהם ולמה הם עדיפים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by fim,

הזמנתי חלקים לשדרג את המחשב מארז TASK 3001B לוח ASUS A7V333EA מעבד AMD 1800XP זיכרון OCZ PC3000 256M האם אתם ממליצים לי לקנות גם HSF בנפרד במקום מה שמגיע עם המעבד ??? ושאלה נוספת האם אני צריך בכל מקרה למרוח משחה טרמית בין המעבד למאורר ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Pc_Ghost,

רציתי לדעת מה הפנטיום המקביל למעבד 1000 AMD... תודה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. או שיחידה אחת יכולה לפעול לבד?

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by sambusak,

שלום יש לי לוח INTEL GARIBALDY 850. לפני כמה ימים עדכנתי את ה BIOS ומאז אני לא יכול להכנס אליו. עד היום כשלחצתי F2 יכולתי להכנס. עכשיו אני יכול ללחוץ F12 כדי לעזות BOOT מ NETWORK, אבל לא יכול להכנס לביוס. מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by DJ Avishay,

אני מעוניין בלוח אם טוב של פנטיום 4 שתומך במהירות של 400 (mgh) ויש לי מעבד של 1700 (mgh) אני רוצה מחיר טוב לא משנה כמה אבל תיתנו לי מחיר ואת השמות שלהם

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by hagay,

:asthanos:

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by 6kwar,

שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by 6kwar,

זה משנה אם אני מחבר הCD-ROM לכבל של UDMA66/100? לי זה לא ניראה שזה ממש משנה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by gal.w,

למישהו יש מושג מה המהירות המירבית של זכרונות שהלוח הזה תומך בה? בדקתי ועל מודולות הזכרון שלי כתוב PC-2100 עוד משהו שמטריד אותי הוא טמפ' הלוח והמעבד. PCprobe אומר שטמפ' הלוח היא 32 מעלות וטמפ' המעבד (1800+) היא 57 מעלות האם כדאי לי לשקול קירור נוסף? תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by 6kwar,

שלום קניתי את הלוח האם הזה GIGA-BYTE GA7VRXP ואת המאיץ HERCULES 3D PROPHET FDX 8500LE וניכנסתי לאתר של giga-byte וראיתי שיש משהו בעיה עם הATI File Name BIOS Version (Date) Version Description 7vrx_f1.zip F1 (Mar. 01, 2002) 1. MP release GA-7VRXP File Name BIOS Version (Date) Version Description 7vrxp_f6e.zip F6e (Beta) (Apr. 16, 2002) 1. Supports AMD AthlonXP 2100+ CPU 7vrxp_f4.zip F4 (Feb. 26, 2002) 1. "AGP Aperture Size" default to "128Mb". 2. Correct "BIOS Flash Protection" function. 3. Supports Register DDR. 4. Make sure that Flash8xx utility can not flash BIOS when "BIOS Flash Protection" is "Enabled". 5. DUAL BIOS function will auto update the FLASH when…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by amd,

אני קניתי מחשב עם מעבד AMD Athlon XP 1900+ ולוח אם של ASUS A7V266-E ! השאלות שאני רוצה לשאול בקשר למוצרים אלו הם: 1. למה מתכוונים 3D Now! ו QuantiSpeed במעבדי הAMD Athlon XP ? 2. למעבד הAMD Athlon XP 1900 יש את התכונה MMX שבמעבדי INTEL P-4 ?... 3. בלוח אם שקניתי יש כרטים קול (AC97) על הלוח, איך הוא בדיוק נראה כלפיי חוץ ?! בבקשה תעזרו לי...

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. אז ככה שלום יש לי מחשב אינטל פנטיום 3 450 מגה ארץ לוח אם של אביט ענתיקה יחסית זיכרון 128 SDRAM צורב סמארט אנד פרנדלי 6X4X32 דיוידי של חברה אלומת שם מצלמת וידיאו ידגיטלית של אינטל כרטיס סאונד של קריאטיב 128 וזהו ממה שחשוב עכשיו השאלה שלי איזה מעבד אני צריך לקנות והאם כול החומר לעי"ל תעבוד ביחד עם החומר החדשה של AMD חשבתי על קנית AMD ATHOLN XP 1600+ על לוח אם עוד לא החלטתי כול המלצה תתקבל בברכהזיכרון הבנתי שצריך להחליץ ל DDR אז 256MB הייתי מעדיף לוח יציב כי שמעתי שיש קצת בעיות עם היציבות של AMD אני רוצה לדעת כמה מאוררים אני צריך לקנות ויכול לחבר וכול פרט שאתם יכולים לתת לי כי תמיד דגלתי בעבודת שטח לפני הקניה אז בבקשה עזרה אשמח לקבל ממכם המלצות שלכם ל.

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by or,

איזה שילוב של לוח ומעבד עדיף (בערך אותו מחיר): http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/newexlm/iframe.html http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=269_75&products_id=526 או: http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/771.12.html http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=269_76_129&products_id=567 ותציעו דו שילובים בערך באותו תווך המחירים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by amd,

אני קניתי מחשב עם מעבד AMD Athlon XP 1900+ ולוח אם של ASUS A7V266-E ! השאלות שאני רוצה לשאול בקשר למוצרים אלו הם: 1. למה מתכוונים 3D Now! ו QuantiSpeed במעבדי הAMD Athlon XP ? 2. למעבד הAMD Athlon XP 1900 יש את התכונה MMX שבמעבדי INTEL P-4 ?... 3. בלוח אם שקניתי יש כרטים קול (AC97) על הלוח, איך הוא בדיוק נראה כלפיי חוץ ?! עוד פרטים של המחשב שלי... ASUS A7V266-E + W/Sound AMD Athlon XP 1900+ 1600Mhz 256MB DDR PC2100 266Mhz Maxtor 40GB 7200RPM UDMA 133 ASUS Geforce 4 MX440 64MB DDR + TV/Out ACER CD-ROM x52 FLOPPY 1.44 Microsoft Internet Super …

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Regev,

[glow=aqua, 2, 300]מה בדיוק יעזור לי בקר RAID על לוח האם??? אני יודע שזה קשור איכשהו להארד-דיסק אבל מה זה עוזר לי????[/glow]

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  24. מצטער על ההצפה קצת התבלבלתי בגלל ששינו פה את הפורומים.סליחה. התקציב הוא עד 3000 שקל - ייעוד המחשב הוא לא עריכת וידאו כמו שכמה חשבו אלא קידוד וידאו (אתם יודעים גיבוי סרטים מה שנקרא). גם משחקים אינטרנט ויישומים משרדיים וורד אקסל וכו'. אני מעוניין בלוח אם טוב שיהיה בו גם USB2 כמה שיותר יציאות יותר טוב, אני מעוניין בבקר RAID, ואני לא מעוניין בכרטיס רשת מובנה או כרטיס קול מובנה אבל אם יהיו כאלו זה לא ישנה לי בבחירת הלוח - ז"א אני לא אקח לוח מסויים בגלל שיש בו משהוא מובנה שאני לא רוצה אלא אני לא אקח לוח כי אין בו משהוא שאני רוצה.אני לא מעוניין ב\גם בלוח עם CNR\AMR.אין לי שום צרוך ביכולות המהרה. אני מתלבט בין האסוס A7V333EA - האם יש לו בקר RAID מובנה ? והאם יש לו USB2 ומה בנושגע…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by stav_m,

בבקשה הנו על הסקר

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים