עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NOSTREDAMUS,

על פי הידיעה הבאה בתאריך השני למאי AMD תתחיל להשיק מעבדים שייוצרו בטכנולוגיית 0.13 מיקרון החבר'ה ב X-BIT מעט סקפטיים לגביי התאריך הנקוב ואף מביעים תמיהה האם יצור בטכנולוגיית 0.13 מיקרון יהווה שינוי משמעותי, דעתי האישית: לא ממש! אבל כנראה השינוי יהיה בהפחתת החום חסרון משמעותי שהיה למעבדי AMD עד כה ..

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by biodome,

הצהוב הזה על הלוח אם החדש שלי? שמה ליד הפינים של ה-CD-IN.. זהו לוח Epox 4BDA... עדיין אין לי את המעבד אז אין לי מושג עדיין אם הוא עובד בכלל... זה צריך להדאיג אותי? לא נראה לי שזה משהו שאמור להיות.. מצד שני לא נראה לי שזה משפיע..

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by hagai,

האם ההבדל היחיד הוא שב GA-7VTXH ישנו גם כרטיס רשת מובנה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by dorosen,

יש לי פנטיום 3 550 (slot 1) שלם כל כל חלקיו, חוץ מ... לוח אם :-/ , יש עדיין להשיג לוחות כאלה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yair_gobani,

טוה יש לי לוח אם CA64-TC ועל הג'וק הגדול (ציפט) כתוב VIA רציתי לדעת של איזה חברה הלוח

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. זה של הלוחות של giga byte אבל זה אותו דבר לכולם רק להוריד את העידכון של הלוח שלכם! מקווה שזה יעזור לכם כמו שעזר לי http://www.gigabyte.com.tw/support/procedure1.htm

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by 6kwar,

הסתכלתי על הרבה לוחות אם ורק על הלוח הזה ראיתי את הדבר הלבן הזה על הAGP מה זה? אם אני הבנתי לפי מה שאני רואה זה בשביל שהכרטיס יתפס יותר חזק על התושבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני קונה כנראה מחשב חדש ואני לא מבין גדול של לוחות אם לכן אני יתן לכם את המפרט של המחשב שלי ואתם תגידו לי איזה לוח אם כדאי לי לקנות.... AMD XP ATHLON 1800 + 2 מאוררים 512 RAM מארז GeForce3 Ti 500 SOUND BLASTER AUDIGY DIGITAL ENTERTAINMENT 52X CDROM ASUS FLOPPY DRIVE 1.44 20 GB 7200RPM + מאורר c- 3.5GB d- 16.5GB MODEM 56600 בבקשה אני חייב תשובה ומהר....

• 51 תגובות
    • 7.2k צפיות
  9. Started by 6kwar,

רציתי לדעת בשביל מה יש את הUSB מאחורי המסכים??? תודה

10. Started by amd,

לAMD יש 266Mhz FSB לINTEL יש 400Mhz FSB תאמינו לי שאני לא יודע מה זה FSB ואם מישהו יכול לענות לי מה זה ובנוסף על כך אם זה נותן יתרון לINTEL על AMD... לוחות אם שהם מבוססים על SOCKET-A יכולים לתמוך במעבדים עתידיים של AMD ?!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by 6kwar,

ללוח אם GA-7VRXP זה החלקים AMD XP 1800 GA 7VRXP KINGSTON 256 PC333 HERCULES 3D PROPHET FDX 8500 LE

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by maphisto,

טוב אלוהים אסור לי להסתובב עם הכרטיס אשראי - אני ממש נורא זה למה הבנק ממש אוהב אותי . רכשתי לפני מספר דקות: amd xp 1800 msi kt333 ru ddr samsung 512 3000 msi g4 ti 4400 antec full 350 maxtor 40 7200 ata 133 dragon orb 3 5000 ש"ח. מגיע עוד שבוע.

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by DJO,

אהלן חבר'ה. יש לי מגן עוד חצי שעה אז נעשה את זה קצר. כמו שחלקכם יודעים/זוכרים אח שלי קונה מחשב חדש. (המפרט המעודכן (חוץ מזה שהחלטנו להחליף ל 60 גיגה של מקסטור במקום ה 40): http://www.hwzone.co.il/community/attachments/mifrat2.gif. אמא שלי החליטה להתייעץ בעבודה שלה עם כל מיני אנשים שמבינים בקשר למפרט אז הדפסנו לה אותו ועכשיו אני מקבל ממנה טלפון שמישהו מאוד בכיר בנושא המחשבים אצלה בחברה אמר לה שהוא מאוד לא ממליץ AMD בגלל שיש להם בעיות תאימות עם הרבה תוכנות ודברים. הוא גם אמר ש AMD זה בכלל לא רציני כי הם עשו משהו שנקרא Reverse Engineering - לקחו את המעבד של INTEL והפכו אותו למשו אחר. אני יודע שזה כל כך לא נכון ואין שום בעיות תאימות היום עם מעבדים של AMD ושזה יותר זול וי…

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by or,

איזה לוח יתן ביצועים טובים יותר: Msi KT3 Ultra-ARU או abit at7 (אני מדבר על ביצועים נטו ללא קשר למחיר)

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by YAIR,

רבים מניחים, שהבחירה בלוח אם כזה או אחר אינה עניין שיש לדקדק בו. במציאות, לוח האם הוא אחד הרכיבים החשובים ביותר, והשפעתו על ביצועי המערכת ויצבותה היא מכרעת ביותר. בקיצור: כדאי להשקיע כסף טוב בשביל לוח טוב. חשוב יותר: מהמעבד, מכרטיס גרפי ומהזיכרון.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Pc_Ghost,

רציתי לדעת מה הפנטיום המקביל למעבד 1000 AMD... תודה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by RazorDevour,

היתרון של הג'יגהבייט הוא בATA 133 ובLAN המובנה. היתרון של האסוס, הוא, שהוא אסוס. ??? איזה עדיף? (אם הבחירה היא הג'יגה, אז כמובן שיבוא גם מקסטור ATA133) :-/ או שמא באמת כדאי כבר ללכת על הדור הבא? (פה זה בטח ברור שזה A7V333 ולא ה GA-7VRXP) תודה מראש על התשובה (מצטער מראש אם כבר חרשו על הנושא).

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by 6kwar,

שלום יש לי לוח אם AB61 SHUTTLE הורדתי את העידכון לביוס והכנתי דיסק הצלה עם הפקודה format a: /s ופתחתי את הזיפ יש שם שני קבצים בשם: AB61S023.BIN Awd761.exe אז מה שאני עושה זה מכניס את הדיסק לכונן A ועושה ריסט המחשב עולה לדוס דרך הדיסק ורושם את הפקודה הזו a:\awd761.exe ab61s023.bin (\:a מסמן את אות הכונן) ואחר כך המחשב שואל האם לשמור ללחוץ Y לעשות ריסט להיכנס לBIOS וללחוץ F10 ולאשר את שמירת השינויים Y. ככה עושים? עוד משהו אין אפשרות פשוט לעלות דרך דוס ולהפעיל את הקבצים של העידכון מהדיסק הקשיח?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by sambusak,

שלום יש לי לוח INTEL GARIBALDY 850. לפני כמה ימים עדכנתי את ה BIOS ומאז אני לא יכול להכנס אליו. עד היום כשלחצתי F2 יכולתי להכנס. עכשיו אני יכול ללחוץ F12 כדי לעזות BOOT מ NETWORK, אבל לא יכול להכנס לביוס. מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. פשוט נהדר פתרון לכל מכאובי הלוחות של רוב היצרנים. http://forum.ocworkbench.com/ocwbcgi/ultimatebb.cgi דן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by or,

איזה זיכרון מתאים ללוח החדש לא אביט (ההוא עם ה3pci וכל היציאות) ואיזה לוח (הכי טוב) מתאים לזיכרון החדש של ocz 3200

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by 6kwar,

שלום קניתי לוח אם GA 7VRXP ושמעתי שיש לו בעיות אם הRADEON 8500 אבל אם עושים שידרוג לביוס הכל מסתדר! עכשיו השאלה שלי פה זה העידכון של הביוס ורציתי לדעת ב100% שאני עושה את זה כמו שצריך! מה שצריך לעשות זה: 1.להוריד את 7vrxp_f6e.zip 2.לפתוח אותו על ההרד דיסק(זה משנה אם אני מפעיל את העידכון מהH.D או מהתקליטון?). 3.לגשת לDOS (דרך תקליטון איתחול 98) 4.להפעיל את הקובץ EXE 5.המחשב יכבה את עצמו לבד ולהפעיל מחדש ככה עושים? תודה (קניתי מחשב חדש ואני מפחד לדפוק את הלוח).

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by demultiplexer,

מהם שמות כל הדגמים של הלוח הזה ומה השוני בין כל אחד ? החלטתי ללכת על הלוח הזה אבל בכל חנות אני רואה דגם אחר ראיתי כבר ASUS A7V333EA A7V333R A7V333E ואני לא יודע מה ההבדלים ביניהם ומה אני צריך מהם.אשמח אם תוכלו לעזור לי ומה דעתכם בכלל על הלוח הזה אני מחפש אמינות מעבר לכל דבר אחר כי אני קונה את זה למישהוא שלא מבין במחשבים וביקש ממני לקנות.הוא צריך RAID USB2 וזהוא.אני מעוניין בערכת שבבים הכי חדשה KT333 ובזכרונות 2700\333.אני צריך המלצה גם לזכרונות DDR 2700\333 על מה אתם ממליצים ? אני לא מתכוון להמהיר אבל התקציב הוא לא מוגבל אז אם יש זכרונות עדיפים גם אם אני מתכוון המהיר אז אני ישמח לדעת מהם ולמה הם עדיפים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Nigga_Lover,

אז ככה: אני רוצה להרכיב מחשב שכל יעודו בחיים יהיה להקרין סרטים בDIVX על הטלוויזיה כאילו היה וידאו. את הקטע של התוכנה אין לי בעיה לכתוב ב10 דקות בערך, ואת המארז אני מתכנן לבנות לבד אבל לבחור את החומרה אני צריך אתכם. אני צריך לוח אם + מעבד + כרטיס מסך עם Tv out + סאונד (מצדי שיהיה אונבורד, אין לי מערכת לחבר את זה אליה) וזיכרון אופציונלי, למרות שאני יכול בטח לגרד 128 מהמחשבים בבית. המחשב הזה לא יריץ לא משחקים ואפילו לא Word, ככה שאני רוצה את ההכי זול שיש היום שמסוגל להתמודד עם הדרישות שלי, אני לא נראה לי אצטרך לשדרג אותו אף פעם. אז, מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים