מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אילו זכרונות יותר טובים? :-/ :asthanos: :asthanos: OCZ או CORSAIR? תודה מראש.. :asthanos:. :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: ;D ;D :asthanos: :AR15: :saint: :saint:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך מאפשרים תמיכה במעבדי athlon XP על לוח MP? האם זה מוד במעבד או בלוח?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ההבדל היחיד הוא שב GA-7VTXH ישנו גם כרטיס רשת מובנה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
על פי הידיעה הבאה בתאריך השני למאי AMD תתחיל להשיק מעבדים שייוצרו בטכנולוגיית 0.13 מיקרון החבר'ה ב X-BIT מעט סקפטיים לגביי התאריך הנקוב ואף מביעים תמיהה האם יצור בטכנולוגיית 0.13 מיקרון יהווה שינוי משמעותי, דעתי האישית: לא ממש! אבל כנראה השינוי יהיה בהפחתת החום חסרון משמעותי שהיה למעבדי AMD עד כה ..
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
"That is actually the next thing we are planning on releasing. CAS 222 in the PC2700 and then hopefully 222 of the PC3000. Keep an eye on our website, we'll probably run a special on them once they're released. Please let me know if you have any more questions." זאת התשובה שהם החזירו לי כשאמרתי להם שהדגמי CAS222 שלהם פשוט מצויינים אבל כבר צריך משהו יותר מהיר.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהו הצ'יפסט הכי טוב למעבדי SOCKET A? nForce KT266 KT266A Ali MaGic SIS 735 AMD 760/761רגב אליה
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני קונה כנראה מחשב חדש ואני לא מבין גדול של לוחות אם לכן אני יתן לכם את המפרט של המחשב שלי ואתם תגידו לי איזה לוח אם כדאי לי לקנות.... AMD XP ATHLON 1800 + 2 מאוררים 512 RAM מארז GeForce3 Ti 500 SOUND BLASTER AUDIGY DIGITAL ENTERTAINMENT 52X CDROM ASUS FLOPPY DRIVE 1.44 20 GB 7200RPM + מאורר c- 3.5GB d- 16.5GB MODEM 56600 בבקשה אני חייב תשובה ומהר....
-
- 51 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה ספק כוח יש לכם? והאם נתקלתם בבעיות כלשהן עם הכרטיס מסך? חשוב שיענו אנשים עם לוח האם וכרטיס המסך שציינתי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מפת הדרכים המעודכנת של AMD, עוד לפני שיצא האמר (בסוף השנה הזאת), תצא כמה חודשים לפני זה סדרת מעבדים שנקראת ברטון (למי שלא ידע), שגם היא (כמו T-bred שיוצא אוטוטו) תעבוד ב0.13 אבל היא גם תעבוד בSOI (שיטה חדשה לדחוס יותר באותו מקום, או בפחות מקום, אל תתפסו אותי במילה), והחידוש הוא שלברטון יהיה גם 512K מטמון L2! אומנם AMD מאחרים (כמו תמיד) אבל לפחות עוד איזה חצי שנה גם לAMD יהיו מעבדים עם 512K.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני הלוחות? והאם בGA-7VRX אין סאונד?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוה יש לי לוח אם CA64-TC ועל הג'וק הגדול (ציפט) כתוב VIA רציתי לדעת של איזה חברה הלוח
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הצהוב הזה על הלוח אם החדש שלי? שמה ליד הפינים של ה-CD-IN.. זהו לוח Epox 4BDA... עדיין אין לי את המעבד אז אין לי מושג עדיין אם הוא עובד בכלל... זה צריך להדאיג אותי? לא נראה לי שזה משהו שאמור להיות.. מצד שני לא נראה לי שזה משפיע..
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בן דוד שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני צריך את עזרכתם וניסיונכם בחומרה בארץ לבנות לו מחשב. המחשב יהיה מיועד למשחקים, תוכנות וכו'. אין תכנונים לאוברלוק או משהו... רצוי שהמחשב יחזיק לכמה שנים טובות. תקציב: 7500-8000 ש"ח. ניסיתי להרכיב משהו, הצעות\שיפורים יתקבלו בברכה. מה המהירות של ה-2100? AMD Athlon XP 1900 256MB DDR - איזו חברה? לוח אם- ?? כרטיס מסך: תלוי בתקציב הסופי שישאר לאחר כל החלקים, מעדיף 128MB. Maxtor 40GB LG Flatron 795FT Plus רמקולים + כרטיס קול צורב (עד 600 ש"ח) מארז - ? מעוניין לרכוש את כל החלקים בחנות אחת (מלבד רמקולים, אם לא יהיו בחנות...) ובבקשה תמליצו איפה לקנות!!! תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל המעבדים החדשים (478) הרבה יותר קטנים מהישנים (423) בערך פי 2 או אפילו יותר. קיבלתי את המעבד עם HEATSINK אבל בלי משחה טרמית. בתחתית הHEATSINK במקום בו הוא צריך לגעת עם המעבד יש מין חומר שחור כזה. אני צריך לדעת אם להוריד את החומר או לא? ואני גם צריך לדעת אם אני צריך חומר טרמי כלשהו בשביל המעבד? תודה, כמה שיותר דחוף!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות מבחינת איכות, אוברקלוקינג, אמינות וביצועים בלי שום קשר למ-ח-י-ר!: פנטיום 4 נורטווד עם לוח של ASUS/EPOX/ABIT (תבחרו אתם...) א.מ.ד אתלון XP עם לוח של ASUS/EPOX/ABIT (תבחרו אתם...) אנא הציפו בהודעות. זה די דחוף.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי. ובכן אני עומד בפני התלבטות קשה מנשוא ( ;D) ... אז החלטתי להעביד אליכם את הכדור, לקבל ייעוץ ולהגיע להחלטה: מה כדאי יותר לקנות? את'לון XP 1800+, לוח מתאים וזכרונות DDR או: פנטיום 4 נורת'ווד 1.6 מומהר ל 2400 , לוח מתאים מבוסס 845D, (מה דעתכם על ה SIS?), וזכרונות DDR לוח TUSL2-C וסלרון 1300 מומהר ל 1600, זכרונות SDRAM השילוב של הסלרון מפתה, עם תג מחיר נמוך בעליל משתי ההצעות הקודמות! הבעיה שאני מסתמך כאן על יכולת ה O/C של הפנטיום 4. אם הוא לא יומהר לי ל 2.4 או לפחות יעבור את ה 2, זה יהיה בזבוז של כסף, כי עדיף לקחת את ה את'לון. לכן רציתי לשאול, מהם הסיכויים שלי להריץ את ה 1.6 ב 2.4? איזה קרור צריך? האם צריך להחליף ספק כוח? מה עוד אני צריך לדעת לפני שאני קונה? תודה!
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הסתכלתי על הרבה לוחות אם ורק על הלוח הזה ראיתי את הדבר הלבן הזה על הAGP מה זה? אם אני הבנתי לפי מה שאני רואה זה בשביל שהכרטיס יתפס יותר חזק על התושבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לAMD יש 266Mhz FSB לINTEL יש 400Mhz FSB תאמינו לי שאני לא יודע מה זה FSB ואם מישהו יכול לענות לי מה זה ובנוסף על כך אם זה נותן יתרון לINTEL על AMD... לוחות אם שהם מבוססים על SOCKET-A יכולים לתמוך במעבדים עתידיים של AMD ?!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 550 (slot 1) שלם כל כל חלקיו, חוץ מ... לוח אם :-/ , יש עדיין להשיג לוחות כאלה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היתרון של הג'יגהבייט הוא בATA 133 ובLAN המובנה. היתרון של האסוס, הוא, שהוא אסוס. ??? איזה עדיף? (אם הבחירה היא הג'יגה, אז כמובן שיבוא גם מקסטור ATA133) :-/ או שמא באמת כדאי כבר ללכת על הדור הבא? (פה זה בטח ברור שזה A7V333 ולא ה GA-7VRXP) תודה מראש על התשובה (מצטער מראש אם כבר חרשו על הנושא).
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זה של הלוחות של giga byte אבל זה אותו דבר לכולם רק להוריד את העידכון של הלוח שלכם! מקווה שזה יעזור לכם כמו שעזר לי http://www.gigabyte.com.tw/support/procedure1.htm
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת בשביל מה יש את הUSB מאחורי המסכים??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה: אני רוצה להרכיב מחשב שכל יעודו בחיים יהיה להקרין סרטים בDIVX על הטלוויזיה כאילו היה וידאו. את הקטע של התוכנה אין לי בעיה לכתוב ב10 דקות בערך, ואת המארז אני מתכנן לבנות לבד אבל לבחור את החומרה אני צריך אתכם. אני צריך לוח אם + מעבד + כרטיס מסך עם Tv out + סאונד (מצדי שיהיה אונבורד, אין לי מערכת לחבר את זה אליה) וזיכרון אופציונלי, למרות שאני יכול בטח לגרד 128 מהמחשבים בבית. המחשב הזה לא יריץ לא משחקים ואפילו לא Word, ככה שאני רוצה את ההכי זול שיש היום שמסוגל להתמודד עם הדרישות שלי, אני לא נראה לי אצטרך לשדרג אותו אף פעם. אז, מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ללוח אם GA-7VRXP זה החלקים AMD XP 1800 GA 7VRXP KINGSTON 256 PC333 HERCULES 3D PROPHET FDX 8500 LE
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-