עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MDK,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט אם לחכות ל- athlon xp t-bred העניין הוא שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג ואני רוצה מעבד שיהיה חזק כי אני לא הולך לקנות מחשב חדש לאחר זה במשך הרבה זמן... האם כדאי לי בכלל לקחת אינטל?! כרגע מחירי המעבדים דומים אבל אני ראיתי שב27 במאי תהיה ירידת מחירים מסיבית למעבדי AMD... האם T-BRED ידרוש עדכון רציני ?! אין לי תקציב מוגדר אך תקחו בחשבון שאני לא מתכוון להוציא הרבה כסף על מעבד - כי אני לא ביל גייטס, ואני רוצה לקנות מחשב קומפלט כולל מסך, אין לי כמה מליונים עודפים להוציא על RDRAM 1066 ומעבד Intel Pentium 4 2.26 ... תודה מראש, MDK

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. האם הלוח הזה מתאים לזכרונות PC-133 GIGABAYT GA-7DX+ מפרט טכני של הלוח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by se7en,

תציצו רגע ודפדפו בין הדפים. זו רשימה של המעבדים הכי אוברקלוקרים מסידרת Athlon XP. אם תסתכלו היטב (ואני לא מדבר כרגע על צורת הקירור כי כולם שם עם קירור מאסיבי) תראו שבכלל לא משנה איזה Athlon XP יש לכם, כולם מגיעים לאותם מגהרצים. אז למה לקנות XP2100 אם אני יכול להגיע לאותה רמת אוברקלוק עם XP1600?

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. האם לוח של אסוס A7V266-E יכול לתמוך ב T-BRED ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by S_pitts,

אני לא בטוח שזה הפורום לפרסם אם לא אז תעבירו הבעיה היא ככה יש לי מחשב פנטיום 3 1.1 גיגהרץ עם לוח אם אסוס TUCL2-C אני חושב שיש לי בעיה עם המתחים השונים של המחשב אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי שהמתחים לא ממש מתאימים למעבד פנטיום 3 טואלטין למשל המתח של ה CORE הוא 1.536 וולט במקום 1.475 כמו שהוא צריך להיות אבל זה הרבה פחות מדאיג בניגוד למתח של ה 12 וולט שהוא נמוך יותר ממה שהוא צריך להיות לא גבוה יותר (בקשר למתח של הליבה של המעבד נראה שהוא עובד בטמפ' רגילה והוא מכוון למתח נכון בביוס) עכשיו למה אני שואל את זה?? בגלל שהכרטיס מסך(Geforce 2 mx 200) שלי עושה לי בעיות כל פעם שאני מריץ משחק מחשב אחרי כמה זמן או שיש לי מסך כחול של ווינדוס אקס פי שרשום בו Nonpage fault או משהו כזה או …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by mushonk,

יש לי מחשב PII 266 MMX עם זיכרון 32MB ו HD של 4GB רציתי לדעת אם אפשרי להתקין עליו צורב שיעבוד כראוי ואם כן, אז איזה. שלא יתקע לי את המחשב ושלו ידפוק דיסקים במהירות המקסימום שלו. אני יודע שאני מבקש הרבה אבל בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ido,

איזה לוח אם הייתם ממליצים עבור סלרון טואלטין ? איזה צ'יפסט ? אנא נמקו. כמובן יש עדיפות ללוח עם כרטיס קול _קריאטיב/CMEDIA_ אונבורד. נ.ב: אם יש פה אנשים שמוכרים לוח מתאים חדש/יד שניה בזול אנא לפנות אליי באימייל עם טלפון, אני מעוניין!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by moonbone,

מי שאני קונה ממנו את המשחב החדש שלי אומר שהמעבד הזה עדיין לו הגיע לארץ.... זה נכון?? אם כן אז מתי הוא יגיע ואם לא אז איפה אפשר לקנות אותו... והאם לדעתכם 7000 שקל למחשב בלי מסך זה יותר מדי?? amd athlon xp 2100 MSI geforce4 ti 4600 asus a7v333 creative sound blaster LIVE 5.1 מארז לא ידוע הארד דיסק 80 GB כרטיס רשת לא יודע איזה וכונן דיסקטים זהו לדעתי.... נשמע לכם יקר??

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by hagai,

שמעתי הרבה אנשים אומרים להתקין את זה ללוחות מבוססים VIA, מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק? ואולי מאיפה מורידים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. רכשתי מעבד (יחד עם מחשב חדש) פנטיום 4 1.8A הדגם עם ה-512K cache כיצד ניתן לדעת (מבלי לפרק את המעבד בכלל) באיזה דגם בדיוק מדובר. תוכנת הזיהוי של Intel רובעת שזיכרון ה-L2 מכיל 256K. האם אני יכול להסיק מכך שזהו דגם המעבד 1.8A. ב-1.8A החדש היה צריך להופיע 512K Cache. תודה על ביאור הנושא.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by TheSoupNatzi,

המ....יש דרך לזהות לוח אם בלי קשר לווינדווס(שלא פועל לי כרגע)? יש לי את הצ'יפסט אם זה עוזר....

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by Nirvana,

שלום למומחים! יש לי מחשב פנטים 2, כרגע אני עובד במהירות מעבד של 233 מגה הרץ. ראיתי על הלוח אם שאני יכול להגיע עד למהירות 333 מגה הרץ ע"י גמפרים. האם זה בטוח לעשות את זה? האם אין סיכון לשרוף את המעבד? כמו כן יש לי שאלה נוספת בנוגע לעידכון ביוס:יש לי ביוס של AMI, איך אני משדרג את הביוס? אשמח לקבל תשובות... נירוונה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by godisme171,

אני רוצה לשנות את הסיקוונס שלו שיעלה ראשון את הסי די וחיפשתי בבוט ולא מצאתי מישהו יודע איך?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by DJO,

אהלן חבר'ה. יש לי מגן עוד חצי שעה אז נעשה את זה קצר. כמו שחלקכם יודעים/זוכרים אח שלי קונה מחשב חדש. (המפרט המעודכן (חוץ מזה שהחלטנו להחליף ל 60 גיגה של מקסטור במקום ה 40): http://www.hwzone.co.il/community/attachments/mifrat2.gif. אמא שלי החליטה להתייעץ בעבודה שלה עם כל מיני אנשים שמבינים בקשר למפרט אז הדפסנו לה אותו ועכשיו אני מקבל ממנה טלפון שמישהו מאוד בכיר בנושא המחשבים אצלה בחברה אמר לה שהוא מאוד לא ממליץ AMD בגלל שיש להם בעיות תאימות עם הרבה תוכנות ודברים. הוא גם אמר ש AMD זה בכלל לא רציני כי הם עשו משהו שנקרא Reverse Engineering - לקחו את המעבד של INTEL והפכו אותו למשו אחר. אני יודע שזה כל כך לא נכון ואין שום בעיות תאימות היום עם מעבדים של AMD ושזה יותר זול וי…

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by bv_beaver,

אבא שלי רוצה לקנות לי מחשב חדש ואני אני רוצה לדעת את ההבדלים בין Intel Pentuim לבין AMD ומה יותר טוב

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מחיר: 1750 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Regev,

[glow=red, 2, 300]האם זכרונות VIKING טובים לOC והאם זכרונות OCZ טובים מהם?[/glow]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. ;D

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by or,

קראתי באחת השאלות שזה אמור להגיע היום זה נכון????

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. פשוט מישהו יכו להביא לי את המעבד ואני צריך את הלוח אם... משהו פשוט...

• 45 תגובות
    • 6.5k צפיות
  21. .

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. אני קונה לוח ga-7vrxp ויש בעיה קטנה (אני כמעט בטוח שזה לא בעיה אבל בשביל להיות בטוח פניתי אליכם....) בלוח הזה יש כרטיס קול וכרטיס מסך והרי אני קונה כרטיס מסך וקול בנפרד.......אני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את הכרטיסים ולא תיהיה בעיה!!!!........

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Dj_Rabi,

דבר ראשון יש לי מעבד של AMD 1800 ורציתי לשאול איך אני עושה אובר כלוק דבר שני מזהRAID ודבר שלישי יש לכם אולי מקודד לכרטיס TV כדאי שאני יוכל לראות הום סינימה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Regev,

לכמה יגיע פנטיום 4 נורטווד 1.8GHZ באוברקלוקינג עם זכרונות OCZ DDR PC-2700, ולכמה יגיע עם KINGSTON PC-800 RDRAM, לוחות אם תואמים באיכות, מהירות וכו'...

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by pc4u,

הי מצעים לי P4 עם לוח של jtway אני אוהב את אסוס וא בדיוק יודע עם יש אסוס שתומח ב DDR

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים