מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את התוכנה sandra, ולפי הניתוח שהיא עשתה למערכת שלי אז החום של הלוח אם שלי הוא 216 מעלות, נראה לי לא הגיוני. מישהו יכול להסביר?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בקרוב אקנה מעבד ולוח אם חדשים שיוכלו לשמש אותי לטווח ארוך (לפחות הלוח אם, מעבד אני אשדרג מפעם לפעם). לפי ביקורות שקראתי, השוואות והמלצות שונות, הגעתי למסקנה שבין מעבד AMD Athlon XP 1800+ לבין Pentium 4 1800 יש הרבה הבדל במחיר (המעבד של אינטל יותר יקר בסביבות ה-300 שקל), ויש קצת הבדל בביצועים לטובת AMD. בקשר לאוברקלוקינג, סדרת המעבדים החדשה של פנטיום 4 A מאוד קלה לאוברקלוקינג והמעבדים מסדרה זו יכולה להגיע למהירויות עצומות, וגם למעבדים של AMD ניתן לעשות אוברקלוקינג לא קטן, אבל לא זה מה שמדאיג אותי. בזמן הקרוב, במידה ואקנה מחשב חדש, אני לא רואה את עצמי עושה אוברקלוקינג מהסיבה הפשוטה שאני לא אצטרך. אז איזה מעבד יותר כדאי? ועכשיו בקשר ללוח-אם. אני מחפש לוח-אם שיחזיק לפחות איזה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היום קיבלתי מעבד 1.6 נורת'ווד(האומנם?) ולוח אם של אביט את הלוח אם קניתי מאקסלנט וכמובן(איך לא?) הם עשו טעות בהזמנה ובמקום לקבל את ה abit bd7raid קיבלתי abit bl7raid זה דבר ראשון... עכשיו,דבר שני בנוגע למעבד, בגלל שלא בדקתי אותו, ובגלל שהוא לא בא בקופסא אז אני לא יכול לדעת אם זה באמת נורת'ווד..., הסתכלתי טוב טוב עליו ורשום בערך ככה 1.6 \ 256 ובלה בלה בלה ושזה יוצא בקוסטה ריקה וכאלה אז............אני משער שזה לא נורת'ווד...מה אתם אומרים? :'(
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
AMD או INTEL מה כדאי ואיזה דגם ותיזכרו הכי חשוב שהיה זול
-
- 30 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מישהו התעסק כבר אם הלוח הזה!? אני מנסה להתקין אותו, ולא הולך... יכול להיות שהמעבד דפוק, אבל לפני שאני שולח את הלוח והמעבד לחברה, אני ינסה להתיעץ איתכם... המעבד הוא 1900 חדש , אז אין סיבה שיהיה דפוק, בכל זאת, כל החיבורים וגימפור על הלוח נעשו כמו שצריך, אבל הוא אפילו לא מגיב לחשמל :AR15: מישהו כבר התעסק עם הלוח הזה פה? תודה...
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
טוב שלום לכולם קודם כל... עכשיו יש לי שאלה חשובה מאוד: אני בונה בקרוב על מחשב חדש, והחלטתי שעד שאני אראה את ה T-BRED החדש של AMD, אני הולך בינתיים על P4 2.26 עם 533 באס, שמסתבר שעולה פחות מאת'לון 2100 (אבל לא משנה כרגע). עכשיו אני רוצה להמהיר אותו, והבעיה שלי היא בחירת ציפסט. קודם כל אני חושב שאני אלך על צ'יפסט ל-DDR כי RDRAM לא טוב להמהרה (תקנו אותי אם אני טועה), והאפשרויות שהגעתי אליהן הן i845G והצי'פסט החדש של VIA (נראה ליP433x) שעוד לא יצא, אבל אני אחכה לו אם יהיה כדאי. לכאורה הבחירה הטובה נראית VIA עם USB2, DDR 333, ATA133 ו-AGP 8, אבל מישהו אמר לי שזה פתרון זול למוגבלי תקציב, ושיש בעיה עם חברות שחוששות להשתמש בצ'יפסטים שלהם למעבדי אינטל. אז מה אתם אומרים, במה לבחור?…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה ??? איזה סוקט יותר טוב 423 או 478 ? ??? (Inter chipset 850)
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
או שהוא יצא ועוד לא הגיע לארץ ומתי בערך הוא יגיע לארץ ולאיזו חנות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם KT333 באמת שווה את זה על KT266A? אני פשוט רוצה לחסוך כמה שאפשר אבל לא אם זה הבדל מורגש. והלוחות אם זה אלה: 7VRX - KT333, 7VTXE+ - KT266A של GIGABYTE. ואני לא מתכננן לעשות אוברקלוקינג או מודינג או משהו כזה, אני פשוט רוצה לדעת האם כדאי לקנות KT333 ואז זכרון במהירות 333 או KT266A וזכרון במהירות 266.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קראתי איפשהו באינטרנט על האפשרות: WAKE ON RING דבר ראשון, מפרט מערכת רלוונטי: Win xp, Intel Pentium III 550Mhz overclock to 600Mhz עכשיו, נכנסתי לביוס, וחיפשתי וחיפשתי אפשרות כזאת. בסוף, ראיתי משהו כזה: Resume on ring ניסיתי להפעיל, אבל גם זה לא עבד. היה שם אפשרות כמו: Wake on Alarm ברגע שאתה מפעיל את זה יש אפשרות לרשום תאריך, שעה, דקה, ושנייה. כיוונתי את זה בדיוק דקה פלוס לשעון של הביוס, כיביתי את המחשב וזה לא פעל. נסיתי שוב, ושוב לא פעל. כמה שאלות: יש אפשרות להפעיל את האפשרות שהמחשב שלי ידלק ברגע שאתקשר לקו, אם יש לי ISDN? (הקו השני מחובר רק למחשב) האם עדכון לביוס יעזור? תודה, דן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי לביוס והגדלתי את הFSB מ: 133/33 ל:143/36 (העלתי בהדרגתיות) . המעבד: AMD Athlon XP 1900 עם ליבת AGOGA למרות שהייתי צריך לקבל ליבת Palomino (אקסלנט השקרנים) הלוח: ASUS A7V266-E הטמפרטורה הייתה 73 מעלות סביר לא ?! המהירות הייתה על 1723Mhz אחרי שעה של עבודה במחשב המעבד והלוח נשרפו. אקסלנט תיקנו הכל במשך חודש וחצי (מוגזם) אני מתכנן לעשות שוב OC אך אני רוצה לשמור על אמצעי זהירות מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
למיטב הבנתי זיכרון DDR מגיע עם 184Pins והמהירות המינמלית של זיכרון כזה הוא 266Mhz, זה נכון או שאני טועה? יש לי לוח Gigabyte GA-7VTXH+ ובלוח יש 3 תושבות של DDR, עכשיו היה לי בעיה עם מודול זיכרון דפוק של Crucial 256MB DDR PC2100, והביאו לי עכשיו מודול זיכרון 184Pins שיש עליו מדבקה "256MB PC133", הביוס בלוח מראה שהזיכרון עובד על מהירות 133, כאילו שזה SDRAM PC133, יכול להיות כזה מצב??????
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(כנראה הקניה תהיה מזיגזג) התקציב של לא גדול והמטרה לחסוך כמה שיותר בקניה הזו... אז ככה: אפשרות ראשונה שחשבתי עליה לוח אם : Gigabyte GA-7VTX-H Plus זיכרון: 256MB DDR BUFFALO מעבד: AMD XP 1800 אפשרות שניה: לוח אם: Gigabyte GA-7VRXP זיכרון: 256MB Transcend DDR 2700 מעבד: AMD XP 1700 אני ממש חוסך בשקלים כאין לי האפשרות לעשות קניה יקרה אז איזה אפשרות כדי לי ללכת? וסתם אולי יעניין אותכם אני קונה גם כרטיס מסך HERCULES 8500 LE ודיסק קשיח MAXTOR 40GB -7200 RPM - ATA 133 (RETAIL)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי p31g ואני רוצה להחליף אותו כנראה לאחד מסדרת ה athlon xp . אין לי תקציב גדול יש לי כרגע 1000 ש"ח ואני יוכל לחסוך עוד 400-600 ש"ח , אז אני צריך לוח אם שמתאים ל amd אבל תומך ב sdram כי יש לי 512mb זיכרון , שמתי את עיני על ה epox אבל אני לא בטוח שהוא תומך בזכרונות sdram . ובקשר למעבד איזה אתם ממליצים ?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח חדש תמליצו לי בקשה על דגמים שהם גם טובים לOC ראיתי את הלוח הזה והוא די מתאים.... Asus TUV4X-E מה אתם אומרים עליו ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן, הצלחתי לצמצם באופן משמעותי את המועמדים השאטל זול ב22$ מהאביט, ועדיין לא הצלחתי למצוא יתרון משמעותי (או יתרון בכלל) של האביט על פני השאטל, אני מפספס משהו? ועוד דבר, למישהו יש לינק לביקורת של הדגם הזה של אביט? חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שעושה פעולות שגורמות למעבד לנצל כמעט את כולו... היתה לי פעם איזה תוכנה שעושה המון פעולות מתמטיות בו זמנית וגורמת למעבד לעבוד כמעט עד סוף היכולת... אם למישהוא יש משהוא דומה, או את התוכנה עצמה שישאיר את השם שלה, אם אפשר שישאיר גם לינק... תודה נ.ב המעבד הוא XP1900
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה למי שעוזר! :AR15:
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
המעבד שלי 1.33 TUNDERBIRD, נשרף היום לגמרי, כנראה בגלל ישיבה לא טובה של המאוורר עליו, השאלה אם יש אחריות על מעבד במצב כזה!?? תודה...
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה עדיף: מה עדיף, שמעתי שאינטל הוזילו את המעבדים ב-50%. PENTIUM 4 או AMD ATHLON XP, זכרונות DDR PC-2700, שמעתי גם וזה הוכח שזה המעבד (פנטיום 4) שעבר אופטימיזציה לווינדווס XP. לכן אני מתלבט... לא מתכנן אוברקלוקינג, וחשבתי שעם ז\ציוד הקירור לAMD זה יעלה לי כבר כמו מעבד אינטל בלי קירור כלל.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-