מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
-
עכשיו כשמציעים חבילות של אינטל במחירים מדהימים וממש לא יקרים והשיקול Amd או אינטל הופך להיות קשה מפעם . Amd נשארו עם ה-XP הישנים , ועדיין אני לא מרגיש אותם בשוק ... כמו כן הביקורות לא משתגעות מהמעבד.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
IP?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברצוני לקנות זכרון 512DDR מהיר שלא עולה על 550ש"ח ובפנדה מחשבים יש לחברת Samsung רק זכרון 256DDR 3200 והשני זה SDRAM או RDRAM אני לא ממש זוכר... אז בבקשה תנו לי חברה טובה. אולי MICRON...? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חברה תסבירו לי מה זה rohs ? תודה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
טוב, זה המפרט לחבר שקיבלתי בפורום מפרטים: מעבד Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB BOX 1232 ש"ח. כרטיס מסך Sapphire Radeon X1800XT 256MB Dual DVI/VIVO PCI-E 1770 ש"ח. זיכרון MUSHKIN DDR2 2GB EM2-5300 667Mhz DUAL PACK 2x1GB 1007 ש"ח. מארז ללא ספק כח COOLERMASTER Centurion 5 CAC-T05-UW NO PSU 441 ש"ח. ספק כח Enermax Noisetaker 420W 419 ש"ח. כונן קשיח WD 160GB SATAII 7200 RPM 8MB Buffer WD1600JS 396 ש"ח. קירור למעבד Igloo 5700 CPU Cooler for 775 Prescot 195 ש"ח. עכשיו, מה שחסר זה לוח אם בתקציב של עד 650 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
-
ראו כאן: http://tw.giga-byte.com/FileList/WebPage/mb_080104_des/data/tech_080104_des-overview.htm http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2748 נשמע מעניין וחסכוני בחשמל/כסף (ביחוד לשרתים). קיבלתי היום לוח DS3L גרסה 2.0 . האם ניתן לשדרג ברמת BIOS את הלוחות ל2.1 לצורך שימוש בתוכנה ? או שחייבים להחליף לוח ? (כמובן שלא ציינתי את הגרסה בהזמנה... )
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ראיתי באתר של OCZ שהם יצאו בתוכנה חדשה שמבוססת על ה MEMTEST 86 אבל עם שיפורים: http://www.ocztechnology.com/displaypage.php?name=ocz_memtest כפי שניתן לראות היא גם בודקת את ביצועי הזכרון וגם מסוגלת לשנות את ההגדרות של הלוח-אם כדי להשיג ביצועים יותר טובים. מישהו ניסה את התוכנית הזו ? זה עוזר בכלל? I GUESS NOBODY DID//
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD ואני רוצה לדעת כמה החום שלו עכשיו יש לי תאפשרות בביס אבל מצחיק לעשות ריסט ואז ליבדוק יש תוכנה שאפשר דרך הווינדוס ? וגם גם ללוח אם אז גם טוב בבקשה חברה אפשר לינק.....?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אהלן יש לי את הE6300 אני רוצה לבדוק בוודאות שהמעבדים עובדים כמו שצריך מכוון שיש לי הרגשה שלא.. איך אני חושב שלא? הפעלתי את ה TASK MANGER ויש את הגרף של כל מעבד וכשאני מדליק לדוגמה WINAMP שניהם קופצים ביחד פשוט אני רוצה שהם עובדים כמו שצריך עם הווינדוס... בתודה משה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, האם יש תוכנה רצינית (חוץ מ- AIDA32) לבדיקת הטמפרטורה של הכרטיס מסך X800 XL ושל המעבד AMD 3000? 64BIT
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי זיכרון למחשב הנייד שלי, בגלל שהיה לך בתוך המחשב זיכרון של חברת SUMSUNG קניתי אחד נוסף של אותה החברה (512MB) לאחר שהתקנתי את הזיכרון שהתחיל להופיע לי המסך הכחול של קריסת חלונות אני רוצה לעשות בדיקה לזיכרון שלי ולכן אני מחפש תוכנה ממש טובה שתאפשר לי לבצע בדיקה כזאת תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי זכרונות ואני רוצה לדעת איזה סוג צ'יפים יש לי אמרו לי שיש תוכנה שבודקת אבל אני לא מוצא כלום גם אחרי שעשיתי חיפוש בפורום מישהו יוכל בבקשה להביא לי קישור או שם של התוכנה אודה לו מאוד תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות זכרונות של CORSAIR 2048*2 800MHZ 4-4-1-2 הבעיה שהם יד שניה וכנראה עברו OC :-[ משהו הכיר תוכנה שיודעת ליבדוק את הזיכרונות תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשדרג מחשב כשאני לא יודע איזה רכיבים מותקנים בו. יש איזה תוכנה שמדווחת על זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת בעזרת איו תוכנה אפשר לבדוק את המהירות של הזכרונות הפנימיים שלי במחשב.. תודה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה שבודקת תתקינות של הזיכרון שלי אם יש לכם אחת שפועלת ללא קשר לוינדוס גם טוב אבל גם כאלה שפועלות על וינדוס יהיו טובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לזיהוי דגם הלוח אם כלומר אני רוצה תוכנה שתזהה את הדגם של הלוח בלי שאני יצטרך לפרק את המחשב בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש אחת כזאת שתראה את כמו הזיכרון הכללי (פיזי בלבד, לא וירטואלי..).. משהו כמו בטאסק מנג'ר של ווינדוס, אבל אולי טיפה יותר מפורט.. יש כזה דבר..? רוצה לוודא שה 1G זיכרון מספיק לי עם כל התוכנות שרצות.... תודה בראל.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מהי הטמפרטורה במעבד? יש לי AMD 2500 ברטון לוח אם של GIGABYTE 7VAX-A האם יש תוכנה מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום יש תוכנה שבודקת את תקינות הלוח אם? כמו למשל שיש בדיקת סקטורים לארדיסקים, או memtest לזיכרון וכו. יש תוכנה כלשהיא שבודקת מקצה לקצה את הלוח?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? מעוניין לראות עד כמה הליבה הגרפית שבתוך ה-CPU של המחשב הנייד שלי מתאמצת ביישומים השונים. מדובר ב- HD4000 לצורך העניין.
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-