עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by none,

לוח M ומעבד של אינטל שאפשר לעשות איתו OC ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ScreameR,

אמרו לי יש 3 פינים : און אוף, ריסט, ולפעמים טורבו... אבל איפה הם?!!?!?! אמרו לי שזה קטן.. אבל באיזה איזור זה בערך?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ymalool,

is 60c is a normal temp ?i have a themaltake 6cu+ on it and 3 fans in my full tower case.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by none,

של מעבד Pentium 4 ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אז ככה, שמתי לב לאחרונה שהחברה שהתקינה את הלוח אם שלי שמה מתחתיו ספוג ועשתה עבודה די גרועה בהתקנה שלו- הלוח קרוב מדי לקצה של המארז (לחלק של הסלוטס) ואני לא יכול להתקין כרטיסי PCI ... אם כן, עלי להסיר את הלוח אם ולנסות לשפצר אותו. הבעיה היא שאני די נרתע מהסרת הלוח ועוד אף פעם לא הסרתי לוח אם. אם מישהו יוכל לספק לי הוראות על איזה ברגים צריך להבריג ומה עושים עם הקליפסים האלה וספייסרים וכל זה, אודה לו מאוד מאוד! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by 123456789,

רציתי לדעת איך אני יכול לדעת אם הזכרון שאני קונה או גנרי'ק או מהסוג היותר טוב(איך קוראים לו ???) רציתי לדעת אם יש הבדלים במחירים כי אם יש האם הם שווים מיבחינת עלות/ביצועים על זכרון הגנרי'ק ???

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  7. לאחרונה קניתי epox 4g4a+ וחשבתי לקנות אולי עוד 256mb של זכרון , אבל שמעתי שישנה בעיה עם הלוח כשמתשמשים בשתי dimm של זכרונות ? האם זה נכון ? , אם כן שמישהו יביא לי לינק לאתר של החברה או לידיעה .

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  8. אני, כחובב AMD מושבע, לא אהבתי את התמונות הנ"ל. תורידו את הסרט מפה, אתם צריכים divx codec בשביל זה. בקיצור תוודאו שההיטסינק מוחזק ועומד טוב טוב על המעבד. אני אישית הולך לקנות מעבד AMD בעוד כמה ימים. מה לעשות - הם עדיין מהירים וזולים יותר מ intel. אני מקווה שלא הפחדתי יותר מדי אנשים... :-/

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  9. שלום הורדתי עידכון לביוס שלי . האם עלי פשוט לצאת לדוס (יש לי ווינדוס אקס פי) ולהפעיל את העידכון משם? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. AMD או INTEL לא מבחינת תשלום אלא מבחינת ביצועים? באיזה מהם אפשר לעשות OC טוב?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by moonbone,

כבר שאלתי בקשר למעבד מספר פעמים המליצו לי על Epox אבל החלטתי שאני לא רוצה OC מקרה כזה כדאי לי ללכת על Intel D845GBV ברור לי שמכיוון שזה אינטל אז אין לו אפשרות OC אבל אני גם לא צריך את האפשרות אני צריך דעות עליו מבחינת ביצועים ו Features... USB 2.0 למשל יש לו או אין לו? והאם אני יכול להסתפק ב2 מקומות לזכרון?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הסופי (מה דעתכם על לוח האם?): בנוסף רציתי לדעת איזה מארז כדאי לקנות בהנחה שבקרוב אצרף צורב, כמו כן יש לי כרטיס קול נוסף שמשמש להקלטת מוסיקה (כלומר, אני זקוק למקום לשני כרטיסי קול). אגב, האם כדאי לקנות גם ספק מיוחד? מאוררים? * מעבד: Intel Pentium 4, 1.8A Ghz 512KB Cache - Socket 478. * לוח אם: ASUS P4T-E. * זיכרון: 512MB RDRAM. * דיסק קשיח: 60GB 7200RPM Maxtor DiamondMax Plus D740X. * DVD-ROM דגם: ASUS E616. * כ. קול: +Sound Blaster Audigy MP3. * כ. מסך: ASUS V8440/TD : GeForce4 Ti VGA, 128M DDR Memory, TV-out, DVI. * מודם: US Robotics - 56K Internal Faxmodem PCI. * כונן דיסקטים 1.44MB. אם הייתם משנים משהו, אנא כתבו... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by RedHat_Lover,

אני מאושר עד הגג! קבלתי עכשיו את המעבד והזכרון שהזמנתי דרך חבר מ-newegg! זכרון: Samsung PC2700 256MB מקורי, שבבי הזכרון הם CTL הטובים ולא ה-DTL המסריחים, מה שאומר 209 על 2-2-2T1. מעבד: AthlonXP1600+, הוא לא סתם עוד אתלון, אלא עם סטפינג AROIA Y! הכי חדיש והכי טוב! נ.ב שאני אחליט על לוח אם אני ארכיב הכל ואודיע לכם. :smoke:

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by orends,

לפני רגע הזמנתי מחשב, היה שווה? מתוכנן לו OC עד לבערך 2.26MHZ - 2.53MHZ אני מתכוון להשתמש בו בעיקר למשחקים הכי חדישים, תוכנות(שהכי כבדה בניהם פוטושופ), צפיית סרטים והאזנה למוזיקה. המפרט: Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C2 WD 80GB 7200 8M MSI GeForce4 Ti4200 - TD128 Hercules Gamesurround Fortissimo II Aopen DVD 1648 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Tsunami Virgo bLUE for P4 350W + Thermaltake 80mm smart fan סך הכל: 5,872 ש"ח איך המחשב? אני אהנה ממנו? הוא לא יעשה לי בעיות? תודה מראש! אורן

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by ofir24,

שלום לכולם אני רוצה להחליף מעבד ולוח אם למחשב המצ'וקמק שלי ודי התבלבלתי מכל הנתונים שקראתי: מה שיש לי היום זה פנטיום 2 350 ולוח אם ישן (לא לצחוק בבקשה ) מה שאומר שאני חייב להחליף את שניהם זכרון 128 133 mhz זכרון 128 100 mhz הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף את המעבד והלוח אם היא בגלל שנמאס לי להמיר דיוידי ל vcd ב 20 שעות חוץ מההמרות האלה אני משתמש במחשב לתכנות ולמשחקים פשוטים (עובדים עם p2 - הרעיון מובן). המטרה שלי להשיג משהו כמה שיותר זול, לא בהכרח ביצועים מקסימליים (ואני לא מתכוון לעשות overclocking ולהסתכן בלקצר את חיי המחשב שלי) אני ממש לא רוצה להוציא עוד כסף על זכרון מה שאומר שאני צריך לוח אם שתומך ב sdram שיש לי קראתי את הת'רד הקודם ולא הבנתי בסופו של דב…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by SubX,

הלוח שלי הוא A7V266-E והוא אמור לתמוך עד 3GB זיכרון פנימי ואמור להיות לו גודל ביוס של 2MB אך הלוח האם הזה תומך עד 1.5GB זכרון פנימי וגודל הביוס שלו הוא 256K. התקשרתי לחנות (אקסלנט) שממנה קניתי את הלוח והם אמרו לי שבעדכון ביוס כמות תמיכת הזכרון תגדל ל3GB (הם מדברים שטויות אתה לא חושבים כך) ובקשר לגודל הביוס הם אמרו לי שאני מדבר על גודל הקובץ של העדכון שהוא 256K. ד"א הלוח שלי תומך בATA100 והדיסק הקשיח שלי תומך בATA133 קבלתי כבל של ATA66 לא הייתי צריך לקבל לפחות כבל של ATA100 ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MDK,

: ??? :

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לפי המחיר באקסלנט הוא עולה קצת יותר מ2000 ש"ח (T-BRED 2200). והפנטיום 4 2.26B עולה 1700 ש"ח. חומר למחשבה? AMD תמיד היו זולים יותר.....

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by sxs,

אני קונה שרת, התקציב הוא 2000~ שקל. אני צריך מעבד(P4), לוח אם, זיכרון 256MB DDR, הרד דיסק 7200 10GB ומארז הכי פשוט ללא ספק. אני מאוד מבולבל מכל סוגי ה P4 שיש. כל מה שאני רוצה זה 400Mhz Bus ו 512K cach. ואני גם מאוד מבולבל מכל ה chipsets שיש ל-DDR. יש 3536 סוגים של Intel 845, איזה אני צריך? עצות בבקשה

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by KoDkOd,

כל פעם אני רואה את זה מה זה !?!?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. עם איזה Chipset\לוחות עובד ה Celeron 1700 לדוגמא ? הוא 478 PIN כמו ה P4? איזה מיקרון הוא?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  22. Started by MDK,

מישהו יודע מתי יגיע לארץ המעבד הנ"ל אבל בדגמים - 1700+, 1800+ ו-1900+ ? ? ? ? ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Lumber_Jack Jim,

בEXLmarket אבל תסתכלו על המחיר...

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  24. Started by slider,

אני מתכוון לקנות מחשב, ואני מתלבט האם כדאי לי לקנות עכשיו, או אולי לחכות ל Athlon XP עם ליבת Barton או ל ClawHammer ... מה אתם מציעים?

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. מישהו יכול אולי להסביר ,איך זה שבכרטיסי מסך החדשים, מהירות הזכרון כבר מגיעה לכמעט 1GHZ, בעוד שהזכרון DDR הכי מהיר (זכרון רגיל) הוא 333MHZ ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.