מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום חשבתי לקנות מחשב אבל הסכום המוקצה לכך הוא בערך 2500 שקל. הקטע הוא שהמחשב צריך להיות דיי מינימלי ז"א מעבד, לוח אם, זכרון(256), מארז, ומאווררים. חשבתי ללכת על amd 1.7 אני מבקש לשמוע את דעתכם ואם אפשר המלצות לגבי סוג הזכרון ודגם לוח האם והמארז. בתודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה שרת, התקציב הוא 2000~ שקל. אני צריך מעבד(P4), לוח אם, זיכרון 256MB DDR, הרד דיסק 7200 10GB ומארז הכי פשוט ללא ספק. אני מאוד מבולבל מכל סוגי ה P4 שיש. כל מה שאני רוצה זה 400Mhz Bus ו 512K cach. ואני גם מאוד מבולבל מכל ה chipsets שיש ל-DDR. יש 3536 סוגים של Intel 845, איזה אני צריך? עצות בבקשה
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תהיתי עם כדאי לי לקנות מעבד AthlonMP 1ghz. האם הוא יכול לפעול לבד בלי מעבד נוסף ? (קראתי איפהשהו שלא..) מה המהירות שלו ביחס לפנטיום 3 1 גיגההרץ ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי שקראתי פעם אחת פה שכדאי למקם את הזכרון בסלוט הראשון , אבל יש שני סלוטים כאלה , אחד משמאל ואחד מימין אין אני יודע איזה מהם הוא הנכון ולמה בכלל מומלץ לשים אותו בסלוט הראשון?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לוח M ומעבד של אינטל שאפשר לעשות איתו OC ?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הורדתי את העדכון לביוס שלי ax63pro ועדכנתי אותו (תודות ל6kwar לפני שעדכנתי את הביוס היה לי סטיק של זיכרון שלא הסתדר עם סטיק אחד , החלטתי להשאיר את הסטיק עם הכמת היותר גדולה (128) ואת הסטיק עם ה64 מגה נתתי לחבר שלי . בנתיים החבר שלי עבר דירה ועכשיו הוא גר בתל אביב , והזיכרון אצלו , האם עידכון הביוס יכול לפתור את בעיית חוסר התאימות? אם כן , אני רואה את החבר הזה עוד כמה ימים , האם עלי לבקש ממנו להביא לי את הסטיק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
עם מעבד של פנטיום 4 2.53 MHZ אבל מפרט מלא, לא חשוב המחיר אני צריך מפרט של מחשב טוב
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את 1007 ו 1008 בטא. אני מחפש את גרסאות 1006 ואחורה. מי שיש לו שישלח בבקשה ל: (תופים). maphisto101@hotmail.com תודה מראש. נב ממש היתה לי התלבטות לגבי - איפה לכתוב את התרד מקווה שתסכימו עם הבחירה. לילה שקט
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה AMD XP 1800+ VOLCANO 7+ GA 7VRXP GIGA BYTE 8500XT 512 COSAIR DDR W.D 80G 8M BUFFER SOUND AND LAN ON BOARD אני מעדיף AMD כי אני עובד אם אחד ואני מרוצה מאוד!!!!!! ויש לי גם את הלוח הזה ואני מרוצה ממנו מעל ומעבר!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב, ואני מתלבט האם כדאי לי לקנות עכשיו, או אולי לחכות ל Athlon XP עם ליבת Barton או ל ClawHammer ... מה אתם מציעים?
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איפה אפשר לבדוק עד כמה תומך הלוח שלי? אני לא מוצא אותו בשום אתר הוא של PCPARTNER או משהו כזה (זה מה שכתוב בBIOS) יש לו גם SLOT 370 וגם SLOT1 מיהו מיכיר את זה?
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מאושר עד הגג! קבלתי עכשיו את המעבד והזכרון שהזמנתי דרך חבר מ-newegg! זכרון: Samsung PC2700 256MB מקורי, שבבי הזכרון הם CTL הטובים ולא ה-DTL המסריחים, מה שאומר 209 על 2-2-2T1. מעבד: AthlonXP1600+, הוא לא סתם עוד אתלון, אלא עם סטפינג AROIA Y! הכי חדיש והכי טוב! נ.ב שאני אחליט על לוח אם אני ארכיב הכל ואודיע לכם. :smoke:
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי לוח procomp האם משהו מכיר דרכים לאבחן/לשפר את הביצועים שלו (אגב אף תוכנה לא הצליחה לזהות אותו) והאתר של החברה נראה כאילו כבר לא קיים מה עושים? (חוסכים ללוח חדש?)
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה, שמתי לב לאחרונה שהחברה שהתקינה את הלוח אם שלי שמה מתחתיו ספוג ועשתה עבודה די גרועה בהתקנה שלו- הלוח קרוב מדי לקצה של המארז (לחלק של הסלוטס) ואני לא יכול להתקין כרטיסי PCI ... אם כן, עלי להסיר את הלוח אם ולנסות לשפצר אותו. הבעיה היא שאני די נרתע מהסרת הלוח ועוד אף פעם לא הסרתי לוח אם. אם מישהו יוכל לספק לי הוראות על איזה ברגים צריך להבריג ומה עושים עם הקליפסים האלה וספייסרים וכל זה, אודה לו מאוד מאוד! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אמרו לי יש 3 פינים : און אוף, ריסט, ולפעמים טורבו... אבל איפה הם?!!?!?! אמרו לי שזה קטן.. אבל באיזה איזור זה בערך?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
is 60c is a normal temp ?i have a themaltake 6cu+ on it and 3 fans in my full tower case.
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא A7V266-E והוא אמור לתמוך עד 3GB זיכרון פנימי ואמור להיות לו גודל ביוס של 2MB אך הלוח האם הזה תומך עד 1.5GB זכרון פנימי וגודל הביוס שלו הוא 256K. התקשרתי לחנות (אקסלנט) שממנה קניתי את הלוח והם אמרו לי שבעדכון ביוס כמות תמיכת הזכרון תגדל ל3GB (הם מדברים שטויות אתה לא חושבים כך) ובקשר לגודל הביוס הם אמרו לי שאני מדבר על גודל הקובץ של העדכון שהוא 256K. ד"א הלוח שלי תומך בATA100 והדיסק הקשיח שלי תומך בATA133 קבלתי כבל של ATA66 לא הייתי צריך לקבל לפחות כבל של ATA100 ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני, כחובב AMD מושבע, לא אהבתי את התמונות הנ"ל. תורידו את הסרט מפה, אתם צריכים divx codec בשביל זה. בקיצור תוודאו שההיטסינק מוחזק ועומד טוב טוב על המעבד. אני אישית הולך לקנות מעבד AMD בעוד כמה ימים. מה לעשות - הם עדיין מהירים וזולים יותר מ intel. אני מקווה שלא הפחדתי יותר מדי אנשים... :-/
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום הורדתי עידכון לביוס שלי . האם עלי פשוט לצאת לדוס (יש לי ווינדוס אקס פי) ולהפעיל את העידכון משם? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לדעת אם הזכרון שאני קונה או גנרי'ק או מהסוג היותר טוב(איך קוראים לו ???) רציתי לדעת אם יש הבדלים במחירים כי אם יש האם הם שווים מיבחינת עלות/ביצועים על זכרון הגנרי'ק ???
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי epox 4g4a+ וחשבתי לקנות אולי עוד 256mb של זכרון , אבל שמעתי שישנה בעיה עם הלוח כשמתשמשים בשתי dimm של זכרונות ? האם זה נכון ? , אם כן שמישהו יביא לי לינק לאתר של החברה או לידיעה .
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף מעבד ולוח אם למחשב המצ'וקמק שלי ודי התבלבלתי מכל הנתונים שקראתי: מה שיש לי היום זה פנטיום 2 350 ולוח אם ישן (לא לצחוק בבקשה ) מה שאומר שאני חייב להחליף את שניהם זכרון 128 133 mhz זכרון 128 100 mhz הסיבה העיקרית שאני רוצה להחליף את המעבד והלוח אם היא בגלל שנמאס לי להמיר דיוידי ל vcd ב 20 שעות חוץ מההמרות האלה אני משתמש במחשב לתכנות ולמשחקים פשוטים (עובדים עם p2 - הרעיון מובן). המטרה שלי להשיג משהו כמה שיותר זול, לא בהכרח ביצועים מקסימליים (ואני לא מתכוון לעשות overclocking ולהסתכן בלקצר את חיי המחשב שלי) אני ממש לא רוצה להוציא עוד כסף על זכרון מה שאומר שאני צריך לוח אם שתומך ב sdram שיש לי קראתי את הת'רד הקודם ולא הבנתי בסופו של דב…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בבקשה הצביעו כמה שיותר! חשוב לי לדעת מה דעת הציבור... *הערה* - הצ'יפים שניתנו מותאמים רק למעבדים P4 1.6A \1.8A \ 2A ולא מעל (לא כולל 533FSB + RDRAM 1066). אני לא אעשה ל-P4 אוברקלוקינג! מי שלא יודע: i850 מיועד לזיכרון RDRAM, הצ'יפים 845G ו-845E מיועדים ל- DDR 266 pc 2100, ו-SIS 645DX מיועד ל-DDR 333 pc 2700. KT333 מיועד מן הסתם ל-DDR 333.
-
- 70 תגובות
- 6.1k צפיות
-