מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
היי חברים אני רוצה זכרונות של DDR2 חשוב לי שיהיו 4 גיגה וכמה שיותר MHZ... הצעות יתקבלו בברכה בנוסף אני מוכר את ה- 2 סטיקים של 2 גיגה זכרון שלי 800MHZ של CROSAIR כמה יתנו לי תמורתם היום ?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב קצת ישן ואני לא בטוח אילו זכרונות יתאימו. צירפתי לוג של cpu-z בתקווה שמישהו שמבין הרבה יותר ממני יוכל לייעץ לי איזה זכרונות לקנות. (ואם זה תהליך מורכב או שכולל הגדרות BIOS אני מאוד אשמח אם יהיה פירוט). נ.ב: אם אפשר להשתמש בזכרונות הקיימים כדי לשפר יותר את הביצועים זה אפילו עדיף. תודה, אלעד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפעמים איך שאני מדליק את המחשב רשום לי באנגלית CPU FAN - LOW ממה שהבנתי המהירות של המאוורר לא מהירה מספיק כדי לקרר את המעבד.. זה קרה לי כבר פעמיים הבעייה התחילה מאז שהחלפתי את הספק כוח מ 300W ל420W ..... עם יש לכם פתרון אני אשמח לשמוע עידן .
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות זכרון של 2GB של GSKILL במהירות 667MHZ. האם זה משנה מבחינת ביצועים במשחקים אם אני לוקח 4 סטיקים של 512MB או 2 סטיקים של 1GB?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ככה קיבלתי את המחשב לא נגעתי בשום דבר. זה אמור להיות ככה או מי שהרכיב את המחשב הפעיל משהו ? המעבד הוא לא K והלוח H97 לא אמור לתמוך באוברקלוקינג
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי בימים אלו מחשב חדש >>> תושבת AM2 רוצה לברר מה התיקרה של שידרוג המעבדים שאוכל להחליף? THX
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת! ברצוני לבצע עדכון ביוס. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-P35-DS3L בחיים שלי לא ביצעתי עדכון לביוס, אז אני לא רוצה שיהיו טעויות. נכנסתי לאתר של החברה והדעתי לעמוד הנ"ל http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2629 מה משם אני אמור בדיוק להוריד ואיך אני מבצע את העדכון בתחלס? האם אני חייב כונן של דיסקטים? (אין ברשותי) תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה הבדלים בין הלוחות שציינתי בעקרון מתכונן oc לא רואה בעתיד הקרוב רייד שמעתי איפשהו שהds3l הוא גרסא מסורסת/חתוכה של הסדרה p35 ... שמעתם על זה משהו? מחפש בעקר לוח אמין!! תקציב לא משנה כל כך אבל בעקר אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום III 800 ג'י פורס 4 עם 512 (היה לי 256 עד לא מזמן) כשהיה לי 256 הפעלתי את פיפא 2006 - עבד נחמד. טיפה איטי השאלה שלי אם המשחק יעבוד טוב יותר, והזיכרון שהוספתי ישפיע על הביצועים במשחק אחרי שהוספתי עוד 256 שזה 512?? תודה מראש לעוזרים עומרי
-
- 9 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 9700 PRO אני מעוניין לקנות לוח אם חדש ציפסט VIA KT800 תומך במעבד 64 ביט בכל לוח היה מצויין שחריץ AGP הינו 1.5V שאלתי הינה איך אני יכול להיות בטוח שכרטיס המסך הינו מתאים ותומך ב 1.5V
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום ! ב-ksp נותנים על מעבדי אינטל אחריות ל-3 שנים בלבד. זה אומר שהמעבדים אולי לא מקוריים ? בבקשה תעזרו לי...כבר הזמנתי משם ואולי אני אבטל ברגע האחרון... תודה.
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי כמה הצעות ליעול המחשב והראשונה היא: Suggestion: SSE is not supported. Upgrade your CPU to speed up applications optimized for SSE. מה זה SSE? איך אני מצליח במערכת ההפעלה של חלונות 2000 (פרופשונל) להתעסק עם ה SSE? איך אני יכול לעדכן אותו? ואיך בעצם אני פותר את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו לא מסתדר לי הרי P4 עובד בQdr X4 ששDDR עובד X2 או שחייבים לחבר שתי זכרונות DDR בשביל לקבל QDR תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הלוח יכול להשפיע על באנצ'? בהנחה שהמעבד והזכרונות וכל השאר אותו דבר?
-
- 9 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש בערך ששדרגתי את המחשב מהפנטיום 4 שהיה לי ל-AXP1800 בקשתי מ-K.S.P שיתנו לי את המעבד בגירסת ה-AXP1800, הם אמרו שהם יתנו לי 0.13 וכל המעבדים שלהם זה 0.13 אז אין לי מה לדאוג. עכשיו שאני נכנס לביוס אני לא רואה שום קטע שיש אפשרות לשנות את המכפלה, גם באפשרויות מתקדמות שלוחצים בביוס CTRL + F1, לא מוזכרת שום אפשרות כזאת, אני אפילו לא רואה איפה מופיעה המכפלה, אם היה חלק שמופיעה המכפלה בלי אפשרות לשינוי הייתי יודע שזה 0.18 אבל לא מופיע ממש כלום, מה לעשות? אני לא רוצה להוריד את ההיטסינק מהמעבד ולבדוק, למישהו יש דרך אולי דרך תוכנה? {הביוס הוא בגירסה האחרונה F10, המפרט בצד} תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בכמה המעבד הראשון מהיר יותר תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול האם מצד המעבד בלבד, הוא צריך יותר כוח או לא יודע מה, כדי לעבוד בבאס יותר גבוה ומכפלה נמוכה, מאשר בבאס נמוך ומכפלה גבוהה, כאשר מדובר בשני המקרים באותו תדר סופי למעבד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
-
-
שלום. יש לי מחשב קצת ישן, לוח אם kv8 pro של abit וזכרון ראם 512 של ADATA. רציתי לשאול איזה זכרון (מהירות, סוג וכו') מתאים ללוח אם הזה, לא מצאתי בחוברות של הלוח אם, והזיכרון בא כOEM. אם אפשר אז לינק יהיה נחמד (סטיק של ג'יגה ומעלה)
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ראיתי ב pch מעבדי amd 1700 0.13 , 1800 0.13 , 2000 0.13 , ה1700 זה כבר נפוץ אבל ה 2000 וה1800 , פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה !!! , האם הם גם טובים לאוברקלוק (נראה לי שכן כי הם 0.13 ) האם מישהו כבר קנה אותם , כי אני חושב שאני אקנה לי בחופש איזה amd xp 2000 0.13 micron נחמד ונעשה לו אוברקלוק טוב .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב , עם לוח אם של Gigabyte עם הציפסט של ה-P35 רוב הסיכויים... 1) אז השאלה שלי היא, מה ההבדל בין הלוחות שכתוב DS3L , S3L , S3G , DSL ועוד הרבה כאלה יש .... 2) ואיזה אתם ממליצים לי לקחת? הנה המפרט שאני מתכנן לקנות בלי לוח אם:
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חברה, אני רוצה לקנות מחשב עם לוח אם של ASUS A8N32-SLI Deluxe. האם שווה לחכותלתושבת החדשה AM2 ?, תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 656 צפיות
-