עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by seladlev,

היי ברשותי מחשב ישן עם הלוח אם msi combo 915p הלוח תומך בזכרונות ddr2 533mhz pc4200 השאלה היא האם אני אוכל לשים זכרונות בתדר מקורי גבוה יותר והם יעבדו בתדר הנמוך שהלוח אם מאפשר? האם הוא בכלל יצליח "לקרוא" אותם?

2. Started by badi,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עם מעבד AMD 64 BIT 3000, הייתי רוצה לדעת איזה לוח כדאי לרכוש שיתאים למעבד, אני מעוניין שהלוח יהיה משולב כולל כרטיס וידאו. האם זה כדאי? ואם לא אז מדוע? תודה

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  3. דובר וצויין כאן שדגמים היותר זולים לשוק הביניים, יגיעו בין 30 לאוגוסט ל- 5 בספטמבר. בקצת מהמקומות כמו סטארט פי סי ופלונטר הגיעו חלק מלוחות האם ומעט זכרונות, אך ברוב הרשתות ביניהם אייבורי ( ששם מתוכננת הקנייה ) לא הגיע דבר.המעבדים בכלל לא הגיעו לרשתות למיטב ידיעתי.למי שצריך לקנות ומחכה, ידוע אולי מה פשר העיקוב , ומתי ההערכה בערך שיגיע כל זאת ?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. ידוע לי שזה רבעון שני ,אבל משהו יודע תארך מדוייק ? ואיזה סוקט יהיה ?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  5. Started by SSLSNOB,

תתחדשו

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by the-f-master,

מתי מתועדים לצאת בערך מעבדי הNEHALEM?והאם צפויות להיות עליות משמעותיות בביצועים עם מערכת הכוללת מעבד כזה לעומת מערכת עם מעבד פנרין?והאם בשלב הראשון המעבדים יהיו בארכיטקטורת 45NM או 32NM?(או פחות?)

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by rani,

2 שאלות בנידון 1) מה הסיכוים שהם יצאו עד סוף חודש אוגוסט בארה״ב 2) מה הסיכוים שיורידו מחירים למעבדים הנוכחים עד סוף אוגוסט, לדוגמא כמבצע חזרה ללימודים או כמובן לקראת יציאת המעבדים החדשים תודה

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by T-Flash,

שלום בזמן האחרון יצא לנו לראות הרבה מידע על הסוקט החדש של AMD, סוקט AM2... Socket AM2 במקום ה M2 ורשימת מעבדים קטנה: מעבדי סוקט AM2 כבר יופיעו בפברואר: ציפסטים חדשים של NVIDIA עם תמיכה בסוקט AM2: מפרט טכני של מעבדי SEMPRON בסוקט AM2: ועוד... אבל עדיין לא היה ברור לגבי תאריך היציאה המדוייק (ניחשנו שזה יהיה ביוני...) אתמול האתר The Inquirer דיווח שתאריך היציאה הוא 6 ביוני התאריך הזה מציין את הזמן בו אפשר יהיה לקנות את המעבד... אבל גרסאות מסויימות יצאו לפני התאריך הזה... יכול להיות שכבר בסוף החודש הזה... :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. נתחיל עם הידיעה על קנטפליד: אינטל מתכננת להשיק את הגירסת האקטרים של המרובעי ליבה ששמו קנטפילד כולם יודעים QW6700 ב13 בנובמבר (יחיד עם כרטיסי G80) הוא יהיה 2.67GHZ/1066FSB עם 2X4MB קאש. עוד גירסת קנטפילד תשחורר שתיקרא Q6600 שתשוחרר ברבעון הראשון של 2007. הוא יהיה 2.4GHZ/1066FSB עם 4X2 MB קאש שיהיה MAINSTREAM של המרובעי ליבה. מקור: http://vr-zone.com/?i=3995 קונרוים חדי ליבה או CONROE L: כנראה שאינטל עדיין לא עזבה תמוג "פנטיום" ולקונרו L היא תקרא פנטיום : o הדגמים הם: - Pentium E1020 : 1.4 GHz, FSB800, 1 MB of L2 cache - Pentium E1040 : 1.6 GHz, FSB800, 1 MB of L2 cache - Pentium E1060 : 1.8 GHz, FSB800, 1 MB of L2 cache מקור : http://vr-zone.com/?i=3996

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by can_not_lose,

אני מעונין לדעת אם יש אפשרות לתארך מחשב ... מתי קניתי אותו ... כי אין לי ממש מוסג 1) האם אם יש לי את קוד המעבד ניתן לדעת את תאריכו ? 2) אולי לפי סקירת החמרה ... CPU Properties: CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood HyperThreading Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P4S800D (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, LAN) Motherboard Chipset SiS 655FX System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (08/22/05) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce FX …

11. Started by E_XeQuit,

רציתי לדעת מתי USB 3, SATA 3, PCI-E 3 מושקים ? ומתי כבר נוכל לראות כל אחד מהם משולבים במוצרים ?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  12. ב 4 ל 4 יושקו הווניס (חצי מ"ב זכרון מטמון) הבאים: 3000+, 3200+, 3500+, 3800+ בשקע 939, שתי אותיות אחרונות בקוד הדגמים יהיה "BP". ב 15 ל 4 יושק הסאן דייגו (1 מ"ב זכרון מטמון) : 4000+ בשקע 939, שתי אותיות אחרונות בקוד הדגם יהיו "BN". מקור: http://www.hardwarecentral.com/hardwarecentral/reports/5803/1/

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by aquarius,

מישהוניודע מתי ייצאו סאן דייגו והווניס ועוד משהו האם הם יהיו יותר טובים מהפנטיום M עם מתאם אסוס?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חשבתי על זה: Corsair Value Select 512MB PC2-5300 DDR2-667 CL5

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  15. אפשר בבקשה תתוכנה שמראה אם הלוח שלי תומך בדואל צאנל

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  16. Started by idofr,

הי, לפני כמה חודשים שאלתי פה אנשים מה הם חושבים הכדאיות של להוסיף עוד 2 גיגה ראם ל2 הקיימים בלפטופ הנחמד והיפה שלי (כמובן שהוספתי מפרט והכל). בכל מיקרה התגובות היו שאין לי מה לעשות עם זה וחבל על הכסף שלי. היום נשברתי, הלכתי ועשיתי את הקנייה, אני חייב להגיד שגם כרגע שאני עדיין עם ווונידוס 32 ביט (מחר אני יפרמט ל64) ההבדל מורגש משמעותית. הבדל משמעותי בעליה ובכיבוי והבדל מכובד ביותר בעבודה שוטפת. תגובתי לכן, לכל אותם אנשים שבד"כ מגיבים על שאלות כאלה בביטול שאני קיבלתי היא פשוט מאוד אל תרוצו לשלול, גם אם המחשב בעבודה שוטפת לא צריך את כ-ל הזכרון שיש לו, יכול מאוד להיות שעדיין יש מקום להוספת זיכרון. ובכל מיקרה תודה רבה על ההמלצות והדעות שהבעתם בזמנו, גם עם לא נכונות עדיף משהו מ…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  17. Started by בור ועם הספר,

בחדשות של HWZONE נוספה היום כתבה על השקת מעבדי Llano לניידים... אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה כאן: http://hwzone.co.il/news/135329 ניסוח הכתבה צרם לי ולכן נטלתי לי את החרות לנסח חלקים ממנה באופן קצת שונה אבל עדיין להישאר בעובדות וכל שינוי שלי אמת. כל מה שכתבתי נכון עובדתית. הטקסט שלי מתיימר להציג מוצרים של אינטל כ"נחותים" או "מיושנים" או "מפגרים טכנולוגית" מה שכמובן איננו נכון. אבל כמו שהצגת הדברים שלי איננה נכונה כך גם הצגת הדברים בכתבה איננה נכונה. חבל לי. הכותב כאילו מדבר מגרונם של אנשי המכירות של אינטל במקום להישאר אובייקטיבי.

18. הכוונה לכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/hardware/news/138600 בדברי הסיכום (איך לא...) מוסיף הכתב: המממ.. אני שואל לאיזו תחרות הכתב מתכוון? למעבדי הfusion החדשים יש כוח עיבוד כולל גבוה יותר מכל i3 יהיה זה sandy או ivy. אין אף i3, גם כאלה שיקרים יותר ממעבדי fusion שיש להם כוח עיבוד גבוה יותר ממעבדי fusion מרובעים. יש גירסאות i5 (סאנדי וIVY) שכן מצליחות להראות ביצועי CPU עדיפים אבל הם לא באותו תקציב. יש מספר עומסים שבהם בליבה בודדת יש עדיפות לאינטלים i3 אבל זאת לא התמונה כולה. למעבדי A8-A10 יש יותר ליבות (שני מודולים עם ארבע תת-ליבות) שסה"כ מעניקים לו כוח עיבוד כולל גבוה יותר מאשר מעבדי אינטל עם שתי ליבות עם או בלי HT. באפליקציות שמשלבות CPU עם GPU מובנה (למשל תוכנות דחיסה,…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  19. Started by shirNoshe,

ליאור,סחטן..נראה לי המלחמה הושיבה אותך לביצועים ומאמרים ברצף.כל הכבוד. בסה"כ לא הייתי מספיד את AMD,עוד יש לה מה להציע לפי הביקורת.אבל אין ספק שבחלק מהבנצ'ים היא נושפת ל-E6XXX בעורף. לגבי טבלת המחירים-נראה לי שזה צ"ל הפוך.כי מחירי היום של AMD גבוהים בטבלה ממחירי אוגוסט 2004. יש מצב שבלוחות אחרים יהיו הפרשי ביצועים משמעותיים יותר אפילו לטובת AMD?האם לא כדאי לעשות ביקורת כזאת אבל עם לוח אחר ולראות מה ההבדל? בכל-אופן,אחלה מאמר.ואתה "מרעיב" אותנו עם ביקורות.. מה בקנה עכשיו? עריכה:אגב,הכותרת של המאמר קצת עם קונוטציה שמזכירה משהו..הייתי משנה אותה.

• 54 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by integral,

שני מעבדי X2 על אותו לוח. קוראים לזה 4X4. אומרים שיכנס במחצית השניה של השנה. http://www.tgdaily.com/2006/06/01/amd_dual-socket_dual_core_platform/

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. קניתי את הזכרון הזה בעיקר לאוברקלוקינג האם עשיתי נכון גם תתחשבו ביחס עלות מחיר http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=429&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773&

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  22. AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 1024MB 466MHZ EB PLATINUM DUAL CHANNEL

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  23. מה זה ה CPU1 ? ומה זה ה CPU 2?זה בסדר?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חזבתי לקנות TWINMOS אבל אני לא בטוח שזה מתאים למעבד AMD... אז זה מתאים? מה הכי מתאים? מה הכי לא מתאים? ???

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  25. תגידו איזה כרטיס קול יש בלוח asus A8N-sli deluxe אני לא מבין ממש בזה...יש לי אחד כזה במחשב ואני רוצה לחבר אילו מגבר עם מערכת ואני רוצה לדעת אם הוא מתאים לזה ואם הוא טוב מבחינת איכות...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים