מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
השילוש שיוצע למחשב משרדי בפורום למפרטים עפ"י רוב יהיה: G2020, כלשהו B75, ו4G זיכרון. שילוש משומש כדוגמת זה: i5 750. P55A-UD3 .4GB DDR3 Corsair בעלות של 850 ש"ח. יהיה עדיף בהרבה לא?? כמובן בהתחשב בעובדה ששניהם עולים אותו מחיר בערך..
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המעבד שכרגע ברשותי Phenom II 955 מתחיל להתיישן ואני לא מחפש להחליף פלטפורמה יש איזשהו תקווה ל STEAMROLLER לתושבת AM3+ במשך השנה?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://www.59hardware.net/actualit%C3%A9s/cartes-m%C3%A8res/carte-msi-z87-mpower,-le-tour-en-image-2013051414241.html חייב לומר ש MSI לא מפסיקים להפתיע לטובה... תראו איזה עיצוב עשו להיטסינק.. פשוט יפייפה (בעיניי). כמובן השינויים לא רק קוסמטיים. לעומת ה Z77 יש כמה תוספות נחמדות כמו סלוט MSATA, שני חיבורי 8 פין אופקיים למעבד. הורידו את הכפתורים של ה OC ג'יני, ריסט וכו' לאיזור יותר נגיש מעט (או שלא?). שקעי אודיו מוזהבים, מה שאומר שהם לא יקבלו קורוזיה בקלות. אחד הדברים שאהבתי בלוח הזה ובלוח הקודם זה ה IO, למרות שבחדש אני לא רואה את המודול של הבלוטות' ו WIFI וחבל כי זה אחלה תוספת. עושה רושם גם שהפעם MSI הלכו על צ'יפ אחר לסאונד במקום THX של קריאטיב ב Z77. בכל מקרה, אם מישהו מת…
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני במקום הנכון .. יש ברשותי 4 לוחות אם שונים ו - 4 מעבדים שונים אני מעוניין לחבר בין הלוח ההכי טוב שקיים למעבד ההכי טוב שקיים מבינהם ... בתקווה שניתן כמובן .. אשמח לשמוע עצתכם.. מהשילוב ההכי גבוה וטוב לשילוב ההכי נמוך .. תודה רבה לעוזרים דגמי המעבדים הם : DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz DualCore Intel Pentium D 940, 3200 MHz דגמי לוחות האם : Asus P5LD2 SE Intel D945PSN MSI P6NGM-FD (MS-7366) Asus P5VD2-VM
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, קניתי היום מארז חדש והתחלתי להעביר את כל המחשב למארז, מה שקרה הוא שהמעבד לא השתחרר לי, כשוצאתי אותו ראיתי ששבערך רבע מהפינים עקומים (חלקם עקומים מאוד) אחרי שחיפשתי קצת ברשת ניסיתי לסדר אותם בעזרת מחט וכרטיס אשראי, מה שדיי עבד אבל אחד הפינים נקרע ונפל. כמו שאני מבין - המעבד לא יעבוד. אז אני צריך מעבד חדש הלוח אם הוא asus crosshair formula IV עם סוקט A3 ראיתי שמה שמוכרים מבחינת AMD כרגע הוא בעיקר סוקט A3+ קראתי קצת ברשת שיש גירסאת ביוס ללוח אם שמעדכנת תמיכה בסוקט A3+ אבל שזו גירסאת בטא ושאי אפשר כל כך לסמוך על זה.. בקיצור - אני צריך למצוא מעבד AMD סוקט A3 (הקודם שלי היה 6 ליבות, לא סגור על הדגם לדעתי ה1090T) או ללכת על מעבד אינטל ולוח אם תואם.. תקציב לא ממש מוגדר, כ…
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי לאחרונה תוספת של 8GB RAM למערכת שלי. INTEL CORE I5 WIN 7 64 BIT PRO 2BGX2 RIPJAWS - ישן 4BGX2 RIPJAWS - חדש (שני הכרטיסים זהים במהירויות, 9-9-9-24, ובשאר המפרט) לוח אם תומך בעד 16GB RAM ספק כוח 620w (מפרט חלקי כמובן) מהרגע בו התקנתי את הכרטיסים החדשים, המחשב מזהה את כמות הזיכרון הכוללת חלקית. הוא מזהה שיש סהכ 12GB RAM מותקנים במחשב, אבל מיידע שרק 5.99GB זמינים לשימוש (usable). ניסיתי להרכיב את הכרטיסים אחד-אחד, בזוגות, להחליף בין הצ'אנלים כדי לראות אם יש בעיה עם הכרטיסים, עם הסלוטים או עם התיאום בין הזוגות אבל לא נמצאו בעיות. יש רעיונות למה המחשב לא מזהה את כל ה12GB?
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבעלותי מחשב ובו לוח אם של חברת GIGABYTE דגם G31M-ES2L. קישור לדף מוצר: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3485#sp ללוח זה, חיבור IDE בודד ו4 חיבורי SATA. עד לאחרונה, היו במארז צורב DVD + דיסק קשיח בעלי חיבור IDE ישן ולכן חוברו בשרשור, בפורמט מאסטר/סלייב, לחיבור הIDE הבודד הקיים על לוח האם. לאחרונה, צורב הDVD שבק חיים. רכשתי אחד חדש בעל חיבור SATA. חיברתי אותו ללוח האם ( הדיסק הקשיח עדיין מחובר לחייבור הIDE לבדו וללא גימפור כלשהו - כלומר כ "מאסטר)" אבל לוח האם מסרב לזהות אותו. ניסיתי לעדכן את דרייבר הCHIPSET - לא עזר, ניסיתי לשנות את הגדרות הBIOS לפי הבנתי הגדרתי יכולת שילוב עבודה של IDE עם SATA- לא עזר. מערכת ההפעלה היא WIN 7 32 BIT מה א…
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
-
ASUS GIGABYTE MSI אני יודע שנהוג להשוות בד"כ עפ"י דגם לוח, אך כעת אני מדבר באופן כללי - איזו חברה לדעתכם היא הטובה ביותר מבחינת איכות ואמינות? מדובר בדיון...
-
- 26 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
בהמלצת פורום מפרטי מחשב קניתי מחשב עם לוח GA-B75M-D2V. יש בידי כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128G אך הוא אינו מתאים לתושבת שבלוח. רציתי המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיתאים ללוח הזה. בכלל - הכרטיס Edimax שבידי נראה לי די סטנדרטי, שינו את הסטדנרט שלהם? איך זה שהוא לא מתאים ללוח החדש? אשמח לעזרה זיו
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
היי במקום לפתוח דיון חדש אני מנצל את הקודם.. מבקש את עזרתם בלהכריע בין המעבדים הנ"ל .. ההפרש מחירים ביניהם הוא בערך 50 שקלים - הכרטיס הגרפי בG2020 לא משנה לי כי יש Gtx560 אבל משום מה עדיין בחלק מהbenchmarks הG2020 יוצא עם ידו על העליונה - למרות היותו DC לעומת QC ועוד שאלה? לכ יכול ליווצר מצב שאחד מהמעבדים הללו יצור צווארבקבוק עם הgtx560, נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני לקראת קניית מחשב מבוסס מעבד Ivy Bridge, למיטב הבנתי דגמים ראשונים של מעבד Haswell צפויים לצאת באיזור חודש יוני. למיטב ידיעתכם, האם בעת יציאת מעבד מדגם חדש מחירי לוחות האם לדגמים הקודמים יורדים? (כלומר האם כדאי לחכות חודש ואז לקנות את לוח האם לIvy Bridge)? תודה רבה לעונים עידן
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי שאלה לאנשים פה בנוגע ללוח אם B75M של gigabyte בלוח אם הנוכחי שלי יש 5 כניסות אודיו מאחורה ויש לי 5.1 רמקולים x530 של לוגיטק.. הרמקולים מתחברים ב3 כניסות (כמו אוזניות) בצבע שחור/ורוד/ירוק.. וראיתי שבלוח הזה יש רק 3 כניסות (אין שחור) אבל לפי האתר שלהם כתוב שהוא תומך ב5.1 ערוצים.. האם אוכל להשתמש ברמקולים שלי עם הכרטיס הזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים רכשתי i5 3570 ולוח h77-d3h לא רציתי אובר קלוק ולא לעבור למערך sli בשביל הצרכים שלי זה לא מספיק אז, הגעתי למסקנה שתריך להחליף אני אחליף את המעבד ל3570k ולוח z77 השאלה איזה לוח אם יהיה סביר ויעמוד בעומס לא רוצה להגיע מעל תדר 4.2 מחפש לוח עד 600-700 שקלים וכמובן קירור אוויר נורמלי למעבד . כמובן שהלוח יעלה לי פחות כי יש לי זיכוי של בערך 500 שקל על הלוח הקיים שלי. תודה רבה . כמו כן הצרכים הם סימולוטרי נהיגה על פני 3 מסכים כגון iracing ו rfactor 2
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם הם יוכלו לפעול יחד מבלי שיווצרו מסכים כחולים או בעיות כלשהן? או שלא? הזכרונות הם מסוג DDR1 שניהם, בעלי נפח של 256MB.
-
- 10 תגובות
- 687 צפיות
- 1 follower
-
-
הלוח אם שנבחר הוא: Gigabyte GA-F2A85XM-D3H המעבד שנבחר הוא: AMD A8-5600K האם יש סיבה מיוחדת למספר כרטיסים במקביל במקום כרטיס אחד או שניים? למשל: 8GB שמורכב משני כרטיסים של 4GB או ארבע כרטיסים של 2GB? ואיזה מהירות כדאילקחת, המקסימום שהלוח תופס שזה 1866 או פחות מזה?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי את המעבד Intel® Core i7-3770K. הבנתי שגרסת Windows Home Premium תומכת רק במעבד אחד, לעומת ה-Ultimate. ריבוי ליבות וריבוי מעבדים זה אותו דבר? איזו גרסה של Windows מתאימה למעבד הזה? Home Premium מספיקה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לוח ב300, אם זה ממש שווה את זה לא אכפת לי לחרוג בעוד 50. צריך שהוא יתאים למעבד i7 3rd gen, ולכ. מסך gtx 650 ti יציאות סטנדרטיות יספיקו, כמה שיותר USB יותר טוב, וזהו בגדול. מודה על עזרתכם, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כרטיס מסך מסוג GeForce 7900 GT ואני מעוניין לשדרג את הלוח אם במחשב שלי(כמובן עם מעבד) בלוח מדגם ASRock H71M-DGS. האם כרטיס המסך שעל הלוח עדיף על ה-GeForce? ואם לא, האם הלוח הזה מתאים לכרטיס ה-GeForce? אודה לעזרתכם בנושא, כמו כן, אם יש המלצה ללוח אחר, אשמח לשמוע. המעבד שישודך ללוח יהיה Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray. תודה.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה בקשר ללוח-אם של MSI דגם B75MA-E33. האם יציאת ה- HDMI שלו תומכת באודיו? או במילים אחרות, האם אני יכול לחבר את יציאת ה- HDMI לרסיבר בשביל אודיו (כך שהרסיבר ימיר את האור הדיגיטלי לאנלוגי) או שאני חייב לחבר את הרסיבר ליציאות האנלוגיות (3.5mm) של לוח-האם ולתת ללוח-האם לבצע את ההמרה (שהרבה פחות איכותית מאשר ברסיבר כמובן)? תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הלוח צריך להחליף לוח אם ישן של ASUS מדגם P5GC -MX המעבד שיש לי זה INTEL CORE TO DUO 2.2GHZ חסרים עוד פרטים ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם זה משנה בכלל בשביל המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137860§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D לוח אם B75 או B75M?? אני קונה את המארז הזה ANTEC P280
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן עם לוח אם מדגם gigagyte ga-96sp-d53 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2456#ov שם רשום שאני צריך זכרון ddr2 800 mhz מאיפה אני יכול להשיג זכרון כזה (עדיף 2gb לפחות) ? ראיתי ב ksp כמה דגמים איך אני יכול לדעת איזה מהם מתאימים? והאם יש מקום אחר זול יותר? (זה מהחיפוש שם) http://ksp.co.il/?txt_search=ddr2+800mhz&x=-145&y=-279 תודה !
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד HP probook 4320s עם זיכרון Samsung 2x2GB 1333MHz עם ווינדוס 64Bit. אני מעוניין לשדרג ל2x4GB (תומך עד 8GB), וראיתי 3 סוגי זכרונות בהפרש מחירים סביר מבחינתי. אני מעוניין לקבל המלצה לאחד מהשלושה: http://ksp.co.il/?list_compare=.14170..11723..15474. . תודה.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכם.. מה החיסרון בחיבור כרטיס מסך (GTX660) בסלוט PCIE X16 מול חיבור אותו הכרטיס בסלוט PCIE X8 אני שואל כי אם אני יעשה SLI בלוח שלי (ga-z77x-d3h) אז הכרטיסים (שניהם) יתחילו לעבוד ב X8 מה החיסרון העיקרי של זה?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-