מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לשדרג את המחשב ברשותי כרגע P 3 600 asus p3v4x 640 MB (כן, 640 מ"ב באס 133) ויש לי מספר שאלות : 1. האם כדאי להשאיר את הזכרון העצום שלי למחשב הבא?? במידה וכן הבנתי שאני צריך לוח אם עם צ'יפסט 845, איזה מומלץ?? במידה ולא, למה?? 2. חשבתי על מעבד P4 1.6 שהבנתי שלהמהיר אותו ל2.2 זה די פשוט (למרות שאין לי מושג) ומאוד כדאי.... נכון? כרגע קילתי בלאק אאוט ואני לא זוכר מה עוד רציתיף אבל אני אשאל בהמשך.... תודה
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בפנדה\זיגזג\כל חנות רשת אחרת בישראל...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שני מחשבים בבית..האחד שהוא שלי את הפירוט שלו אפשר לראות כאן בפרופיל משתמש ויש לי עוד מחשב אחד בבית שיש לו מעבד 3 1000 הרץ (גיגה הרץ) ויש למחשב הזה הארד דיסק איטי ויש לו כרטיס מסך דראק וכ"ו.. כמו שתכלו לראות במפרט יש לי מעבד 800 הרץ והארד דיסק מהיר וכרטיס מסך בסדר..! השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לי להעביר את המעבד החזק יותר אלי ואת מה שיש לי כרגע שהוא החלש יותר לעביר למחשב השני?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היא הוכרזה כבר לפני חודשיים (?), נכון שבהתחלה התגובות היו קרות אבל אחרי שראינו סטפינג יותר מתקדמים ראינו שיש למעבד הזה פוטנציאל לאוברקלוקינג, הוא יכול להגיע יותר גבוה, לוקח פחות חשמל ופחות חם. זה לא דיון על העם הליבה הזו זה משהו חסון או לא. אני רק רוצה לשאול מתי נראה אותה בחנויות... בארה"ב כבר ניתן לקנות אותה? אני לא מדבר רק על ה XP 2200 אלא גם על 1600/1700 עם הליבה הזאת. תודה
-
כמו שהבנתם מהת'רדים הישנים שפתחתי יש לי את הלוח אם הנ"ל, אני מנסה לברר כמה דברים אודותיו, אשמח אם תעזרו לי... אז ככה- א. באיזה סוגי AGP הלוח תומך? (x4,x8) ב. אם הלוח תומך למשל עד x4 והכרטיס מסך שלי הוא בx8 אז האם תהיה בעיה? (אני יודע שזה קצת שייך לפורום תלת מימד, אבל נראה לי יותר רלוונטי לפתוח כאן)... ג. האם הוא תומך ב Usb 2.0? ד. מה חוות דעתכם כל הלוח?, אל תתיחסו לאוברקלוקינג עליו, זה לא חשוב לי.. תודה מראש :saint:
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
רציתי לברר משהו נגיד יש איזשהו לוח אם עם 2 כניסות USB (כמו שלי) ז"א אמפשר לחבר 2 התקנים שעובדים דרך USB. נגיד סורק ועכבר. עכשיו מהירות ה USB 1.1 היא 12 MBIT אבל אם נגיד אני מחבר 2 דברים אז המהירות תתחלק? אני מתכוון נגיד חיברתי מודם כבלים ומדום ADSL שעובדים דרך USB. אז אף אחד מהם "לא יקבל" את ה12 MBIT של הUSB כי זה מתחלק ?
-
שתי שאלות: א. הלוח הזה הוא של אפוקס והוא תומך בPC2700-איך הוא? ב. למה אי אפשר לחבר לוחות AMD למעבדי אינטל? אני יודע שאי אפשר, מעניין אותי למה... :smoke:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, עזרה בבקשה... כרגע יש לי סלרון 566 עם 384 מ"ב זיכרון, לוח אם של VIA MS-6154VA , לוקח לו שעות ארוכות לקודד וידאו... חשבתי לשדרג לסלרון 1.3, יהיה שיפור ניכר? כמה זמן בערך יקח לי להעביר סרט avi לsvcd? (700 מ"ב) אפשרות שניה שאבא שלי אמר שנלך עליה אם זה יתן שיפור גדול יותר הוא מערכת חדשה מבוססת פנטיום 4...שווה להשקיע בזה? הוצאה של 500 ש"ח לעומת כ4000...(לא כולל כרטיס רשת, קול, סידי, הארד דיסק) או שאולי בכלל כדאי לקחת כרטיס לערכית וידאו? (בזה לגמרי אין לי מושג...) אני אשמח להצעות... רוב תודות, חציל
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ויש לי AMD 2000 ! האם זה אפשרי? ואיך זה יפעל?? האם ייתכנו בעיות???
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
1.בלוח הזה רשום שיש שני ATA100, וגם: Extra IDE Port by HPT372 with Ultra DMA-133 & IDE RAID x 2 (Up to 4 Devices) מה זה אומר שיש לו גם ATA133? צריך לחבר משהו שיעבוד עם ATA133? 2.זה לוח טוב לאובקלוקינג, נגיד עם אני שם בו P4 2G, ו256 PC2100? אני יכול לשים זיכרון יותר טוב כמו PC3700 או משהו כזה והOC יהיה עדיין טוב? 3.אפשר לשים בכלל זכרונות יותר גדולים מ-2100 כי במפרט שלו רשום: 3x DDR-DIMM Slots for PC2100 ???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עבדתי עד היום עם כרטיס אחד של 256MB DDR שבא עם המחשב. קניתי עוד 256 DDR ועכשיו הלוח אם לא עובד עם שניהם.. רק עם אחד כל פעם בדיקה נוספת העלתה שרק הDIMM השלישי עובד.. הלוח שלי הוא: ASUS A7V266-E שעובד עם Athlon xp 1600+
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
Chaintech 7KJD תמונה ופרטים פה: http://www.chaintech.com.tw/products/socketa/7kjd.htm זה לוח אם טוב?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
-
שלום לכולם: ניסיתי קצת לחפש כי הינחתי שכבר נשאל בעבר אבל לא צלחה ידי במשימה. קניתי מחשב חדש עם מעבד 2.26 - איך ניתן לדעת שלא מדובר ב- 1.7 שרק שינו את הבאס ל- 133 ? על המעבד יושב גוף קירור אורגנלי של אינטל - האם זה מבטיח שלא מדובר בטריק אוברקלוקינג ? כמו-כן אין בכוונתי לנסות לפתוח את גוף הקירור מפחד שאח"כ יתכנו בעיות בנושא האחריות. בהנחה שזאת שאלה נדושה - תודה מראש בכל מקרה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב כמו שיש פה במפרטים המומלצים - 10000 ש"ח עם מסך 19". עכשיו אתם לא כתבתם בקשר לקירור למעבד. אז שאלתי היא: האם חייבים קירור נוסף ? או האם אפשר להסתפק בקירור שמגיע עם המעבד + מארז ENERMAX 350W?
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
והצעות לשיפורים...! מפרט המחשב! מסך: IIYAMA 19 PRO 454 NEW MODEL מעבד: Intel P4 2.4Ghz 512k - 533 לוח אם: Asus P4T533-C זכרונות: 2x256mb Kingston PC1066 RDRAM. הארד דיסק: Western Digital 120gb 8mb cache Special Edition כרטיס מסך: ASUS GF 4 V8460. כרטיס קול: LIVE PLATINUM AUDIGY EX. כרטיס Firewire: Adaptec. דיוידי: Aopen 16/48 צורב: Lite-On 40x12x48 כרטיס רשת: 3Com 10/100 מקלדת: Logitech Cordless Freedom רמקולים: Logitech Z540. דיסקטים: Mitsumi 1.44 סורק: . EPSON 1250-PERFECTIO מדפסת: HP 5550. מערכת הפעלה: WinXP Home OEM. מארז Antec Performance PLUS 1080B גוף קירור איכותי למעבד: Thermalright AX478. מאורר לגוף קירור: Thermaltake 80mm Smart Fan. …
-
- 54 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
האם יש ל- RDRAM חסרונות מול ה DDR ולמה לקנות DDR עם יש זיכרון הרבה יותר מהיר (RDRAM) ?? ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר המכה שחטפתי היום מנייס-1, יש לוחות תומכי PC2700? ז"א, שעובדים ב666MHZ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
זה מה שיש לי (לוח אם מתוצרת גריבלדי) ועכשיו אני מתחיל קצת להתעניין בחומרה ושמתי לב שאף אחד בחיים לא מדבר על הלוחות אם שלהם רק על של asus , gigabit, msi ועוד כמה - זה אומר שהיא לא מהחברות הטובות (או גרוע מזה) ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, ורציתי שתמליצו לי בקשה על לוח אם, אני לא יעשה אוברקלוק, אולי אני ימהיר קצת דרך הביוס. הלוחות : Soyo P4VDA ( 533mhz) - ata133+sb+lan Asus P4S333M DDR(333mhz,2700)+sb+lan או כל לוח אחר שיש בו כרטיס רשת, הוא טוב, עולה זול, ועדיף תמיכה ל DDR333mhz 2700 בתודה מראש, B@By-KiLLeR נ.ב - מקווה שאני לא נשמע כמו אחד שנותן לכם משימות, אם כן אז תדעו שאני לא מתכוון, אלא אני רק רוצה את עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם RDRAM 800 אני רוצה לשדרג וחשבתי אולי לקנות P 4 2 GHZ עם הלוח GIGABYTE GA-8IHXP 1066 RDRAM להעלות את הבאס ל133 והרטיו של הזכרונות 3 ככה שלזכרונות לא יהיה O/C כי הם ג'נריק ואני לא רוצה שיפגע, יש לי כמה שאלות: 1. האם הלוח הנ"ל טוב לO/C ? 2. לכמה (הערכה אישית שלכם) אצטרך להעלות את הVOLTAGES ? תודה לכל העונים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חברה יש לי לי בעיה עם הלוח-אם VRXP. כפי שהבנתי ישנה התנגשות בין הלוח אם לכרטיס הגרפי GEFORCE 4 TI4200 וזה בגלל שהגרסה של הלוח אם היא לא 2.0(אני לא יודע איזה אבל לא זאתי) בחנות שקניתי ת'מחשב הסכימו להחליף לי תלוח אם לגירסה 2 אם אני יראה להם מקור מוסמך שבו רום כי אכן הגירסה השנייה מתקנת תבעיה ובכלל משהו על הגירסה שתיים של הלוח אם בבקשה עזרו לי זה נורא דחוף תודה מראש לכל המוצא מידע
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-