מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
איך אני יודע את החברה של הלוח אם? או לחילופין אם אני יכול לחבר ללוח חיישן חום?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשרוף את המעבד (לא משהו כמו שהוזכר פשוט נימאס לי ממנו ועד שלא ימות לא יקנו לי חדש) אז מה אפשר לעשות כך שישרף (אבל לא באופן ברור נגיד להזיז איזה ג'מפר או להפוך חיבור חשמל כלשהו)
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לאחר שהוצאת את הסוללה של הביוס מלוח האם של אח שלי ( VIA) המחשב לא עלה אז החליפו לי אותו ללוח אם של PC-PARTNER ואנשים פה אומרים שזהו לוח אם לא טוב כלל אז ברצוני לדעת מה בדיוק לא טוב בו ? ועוד משהו קטן איפה אני יכול לעדכן את הביוס שהלוח ? כי לא מצאתי ממש באתר שלהם
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
<אין פרסומות חינם!> להבא חבר'ה קראו את ההסכם שאתם חותמים עליו!
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות אותו כשהוא סוף סוף יצא... יש למישהו השערה כמה הוא, והלוחות אם שמתיאמים לו יעלו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הלוח GA-8SRX 645DDR/478+SB של GIGABAIT בקצת יותר מ ארבע מאות שקל ואני תוהה האם הוא טוב וכדאי לרכישה. יש לו 5 סלוטים לPCI והוא תומך בDDR 333. גולשים נכבדים תחוו את דעתכם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואל תתחילו לדבר שטויות וכל זה, פשוט מי שיכול אני מבקש לתת לי המלצה על AMD או INTEL? ועם אינטל אז לדוגמא: intel 1600mhz (סתם דוגמא). תודה מראש, gonzila
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה כל הזמן בפורומים לדוגמא מפרט של מישהו ורשום ככה: AMD ATHLON 1700+ 1470MHZ מה זאת אומרת ה-1470mhz? ועוד שאלה: לדוגמא קניתי מעבד AMD ATHLON 2100+ q מה המהירות שלו? לדוגמא באינטל זה ברור 2000mhz רשום כבר! אז מה המהירות? תודה מראש, מתן.
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה דעתכם על הלוחות של Abit ואם הייתם ממליצים עליהם. אם כן, על איזה דגם? לא משנה התקציב ואני רוצה לוח עם יכולות טובות מאוד.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה פה לפעמים הודעות על זה ואני לא יודע מה זה מישהו מוכן להסביר לי?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם בקשר ללוח אם הזה: אני מבין שיש לו תמיכה רישמית בזכרונות ddr 2100 - 266 אם אני ישים עליו ddr 2700 - 333 לא יהיה שום שיפור? הוא יעבוד איתם בכלל? ועוד שאלה קטנה לא כ"כ קשורה לכותרת: כדאי עכשיו בכלל להשקיע בלוח אם כשהולך לצאת serial ata ddr 400 agp 8x וכו'? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי זכרון Hyundai 256MB PC100 CL3 , ופעם בחודשיים בערך, הוא משנה פתאום את ה CAS Latency ל 2 , למה זה קורה???
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ראיתי שאתם פה משבחים אותם מאד ועוד איזה חברה שאני לא זוכר את שמה. מה מייחד אותם נגיד מזכרונות של Kingstone?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי amd xp 1500 וכפי שכולם יודעים מעבדים מסוג xp 1500 xp1600 כבר לא מיוצרים ע"י אי אמ די.. אז חשבתי אולי לג'מפר איזה גשר על המעבד לפתוח את המחשב ואופס...המעבד שרוף ללכת לאזטק וקבל איזה xp 1800 או אולי אפילו איזה מעבד מבוסס t bred... אתם חושבים שזה יעבוד לי??
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
יש לי 7VRXP כאשר התקנתי את הדריברים ללוח האם הופיע לי אפשרות "במחשב שלי" כ עוד הרדיסק שהשם שלו הוא "removabel disk" או משהו כזה מה זה??????? ואם אתם מקירים עוד אופציות טובות שיש ללוח הזה אז תגידו ותגידו הכל !!!
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
מחשב עם מעבד AMD XP1700 על לוח ASUS A7V333 עם מאוורר ThermalTake Volcano II ושני מאווררים במארז ועדיין על טמפרטורה של 67-68 מעלות.... ??? :-[ WTF is the problem? להזמין לו מאוורר תיקרה Star 18inch ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
VOODOO לא עובד עם פנטיום 4 בגלל מה בגלל המתח? ואם בגלל המתח אי אפשר להעלות אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר קניתי מחשב חדש לפניי שועיים ואני לא יודע מה לעשות אם ה P II 350 128M SDRAM כל שאר המפרט לא חשוב! יש משהו שאני יכול עם המחשב הזה חוץ מלזרוק אותו ?
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי חברה . בביקורי לארצות הברית רכשתי לעצמי לוח Gigabyte 8IEXP וזכרון Samsung DDR 400 . עכשיו יש בלוח שני חיבורים לספק , החיבור הרגיל ATX , ועוד 12V ATX Connector ה 12V הוא חיבור של 4 פינים וחיבור כזה פשוט לא מוכר לי ... ורציתי לברר מה זה בדיוק , ואיזה ספקים יש להם את החיבור הזה ? למשל הספק Tsunami ? וגם עוד שאלה בקשר RAID , יש לי על הלוח IDE 1,2 . וה IDE3,4 זה הRAID ... והשאלה האם אפשר להשתמש ב IDE 3,4 כIDE רגיל בלי פעולת RAID ?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
קניתי 8K3A+ (מקבל היום). כרגע המחשב עובד עם ה-A7M266, יש סיכוי ש-WINDOWS XP יצליח להתגבר על ההחלפה או שכדאי לוותר על הנסיון ולהתקין מחדש? (לא יודע אם זה מתאים לפה או למערכות הפעלה)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-