מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
עפ"י דברים שהגיעו אלי מאדם שדיבר עם אחד המפתחים בINTEL ישראל (קרית גת) מתגלה הנשק הבא של INTEL מול הHAMMER שכשיגיע. עפ"י מה שנאמר INTEL מחכים ליציאת הHAMMER ואז בתגובה מתכוונים להוציא מעבד עם ליבה חדשה (כנראה מ3GHz) שהייחוד שלה יהיה.......שני מעבדים בליבה אחת ! ככל הנראה מדובר בשני מעבדים וירטואלים, כלומר, שתוכנות (בעזרת DRIVER כנראה) יזהו שני מעבדים ותתאפשר חלוקת עבודה על שני מרכזי עיבוד - כלומר SMP בכאילו כזה. ***********כל המידע הנ"ל הוא עפ"י אותו אדם, לכן מידע זה לא מתיימר להיות מדוייק ב100% **********************
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש... אז אני רוצה שמישהו ימליץ לי על לוח אם ומעבד במחיר סביר אבל שיהיה טוב
-
בדקתי בחיפוש בקשר לשני הלוחות אשר מבוססים כל אחד מהם על צ'יפסט אחר (G וE) 8IGX מבוסס על הG שאמור להיות חדש יותר אבל אני לא צריך את הכרטיס מסך, גם כרטיס קול לא מעבר להכי פשוט כי אני מתכוון להחליף אותו. אבל קראתי כל מיני אנשים שכותבים שללוחות ה845G יש יכולות אוברקלוקינג טובות פחות או ובעיות מסויימות דברים קטנים: אני לא צריך RAID ודברים דומים לכן אני לא דיברתי על 8IEXP או P דומה אני כן מתכוון לעשות אוברקלוקינג. לא מיידי אבל מתישהו לכן צריך לקחת את זה בחשבון (אם יש) בין 2 הלוחות (ואני לא מעוניין באיזה EPOX ABIT במחירים מופרזים) ;D נ.ב - אפשר לנעול את מכפלת הAGP בלוחות הללו ?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שום דבר מהאפשרויות לא ניתנות לשינויי! איזה fuckers
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש ברשותי P3 733 שרוף, אשר נקנה בעתיד מחשבים לפני שנתיים... רציתי לדעת אם יש לי בכלל למה ללכת לחברה לבקש אחר או שאני ייקבל את אותו מעבד? כי אם את אותו אחד אז אני יזניח את המחשב הזה שוב מי כבר דפק P3 וניצל אחריות ואיזה מעבד הוא קיבל?
-
לפי מה שהבנתי אין הבדל בארכיטקטורה בין מעבדי AMD (אני מתכוון ל-1600 ועד ה-1900). האם יש סיבה אמיתית לשלם 200-300 ש"ח יותר על 1800 או 1900, או שאני יכול לחסוך את הכסף ולקנות 1600? אל תשכחו שההבדל במחיר ביניהם הוא משכורת של חודש אצלי.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מרגישים הבדל בביצועים בין rdram800 ל1066 וריזה חברה הכי מומלצת
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
א.סלחו לי על הבורות, אבל מהו המעבד הביתי המהיר ביותר שניתן להשיג היום? ב.איך נקבעת תאימות בין לוח אם למעבד? תודה.
-
היה לי לא מזמן ויכוח בנושא, והוא טען שהפנטיום יותר חזק ב בFPU ושה Athlon הוא טוב רק למשחקים (חחחחח....) עכשיו, אני יודע שזה לא נכון ואני צריך לינק לאיזה כתבה בנושא כדי שאני אוכל להוכיח לו את זה.. תודה מראש
-
איזה מעבד של INTEL (מצוייד בזיכרון DDR) עוקף בביצועי המשחקים שלו את מעבד הXP2000 של AMD (אני שואל את זה בגלל ירידת המחירים הנכרת שהייתה היום בארץ למעבדי INTEL)
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שלמיר עשו טעות באתר עכשיו אני רואה שגם המחיר של 2.4 (בבאס 533) זה 1300 ש"ח, כמו המחיר של 2.26. (מחיר זהה). כנראה זאת ירידה משמעותית..... כנראה זה מלאי חדש כי כבר יצא 2.8 אז ירדו המחירים. עכשיו אפשר יהיה לקנות מעבדים מהירים בטירוף במחירים רגילים... וזאת לא טעות כי עובדה שבעיתונים הרבה מחשבים בככה 4000 ש"ח פתאום רואים עם מעבד 2.4 ולא הבנתי איך כי זה מעבד יקר ועכשיו כנראה שבגלל הירידה החנויות מרשות לעצמן לשים אותו במפרטים שמופיעים בעיתון.....
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בשביל מה מוכרים כרגע את ה-DDR 400? (לפי מה שאני יודע יש לוח אחד שתומך בהם והוא בשביל אינטל). --------------------------------------------------------------- לפעמים אני רואה פו בפורומים אחד שיש לו לוח gigabyte 7vrxp+ l עם זיכרון DDR 3000 מה זה נותן לו? בכל מקרה הוא לא יכול לנצל את זה! נכון? תודה מראש, גונזילה
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
ניסיתי לחפש בפורום ולא ממש מצאתי דיבורים על זה (ועוד יותר מוזר שבכל פעם שכתבתי אותם בסדר אחר מצאתי דברים אחרים) השאלה שלי אם יש הבדל ביצועים בין שני הצ'יפסטים ? אני טועה או ששניהם תומכים בזכרונות DDR 333 ועוד שאלה: איפה מבחנית ביצועים משתלב הSIS 645X (או משהו כזה, זה שASUS P4S533 מבוסס עליו) בינהם או מעליהם או מתחת
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
פעם (עד לפני כמה חודשים) מעבדי AMD היו הקנייה המומלצת... אני גם המלצתי לאחרים בכל הזדמנות. אבל, מעבד הולך ומעבד בא, וINTEL יצאו עם סדרות חדשות של פנטיום 4, שאני בטוח שכולכם תסכימו שהם לפחות מרשימות (זה שיש את השאלה למה זה לא היה ככה מקודם, זה נושא אחר). בקיצור, לגבי מחשבים חדשים, מה הייתם ממליצים לאנשים לקנות, מערכת מבוססת AMD או מבוססת INTEL? נגיד נחלק לשלושה קבוצות, משתמשים משרדיים, משתמשים ביתיים (כולל גיימרים), ואוברקלוקרים. אני פשוט נמצא בדילמה כזו כשאני ממליץ לאנשים, אם בפורומים ואם לחברים, מכרים וכו'.
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב ויותר מהיר ?: Asus cusl2-c + p3 1000Mhz או AOpen ak73 pro + AMD T-Bird 950 Mhz איזה מהם יותר טוב לאוברקלוק? הבנתי שהאסוס מוגבל מבחינת סוג הזכרון (non-ECC SDRAM ) מה זאת אומרת? האם יש את אותה הגבלה בלוח של AOPEN? פירוט לוחות האם: Asus cusl2-c AOpen ak73 pro תודה מראש, RnGKay
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש שמץ של מושג מה הSTEPPING הכי טוב למעבדים האלו???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין ליבת הפלומינו וה-tbred? ואיזה מעבד היום באמת כדאי לקנות של AMD? תודה מראש, gonzila
-
יש ברשותי לוח אסוס מדגם P4S333 בגודל Med ATX האם 3 סלוטים של PCI מספיקים ? ע"פ דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
התעניינתי בלוח האם Gigabyte 7VRXP- REV2 מאחר וכולם משבחים את התמורה שלו למחיר. אבל כשבאתי לקנות אותו נאמר לי שהוא לא מומלץ בגלל בעיות של אמינות. עד כמה נכון הדבר? בעיקרון אני מספק בביצועים של Gigabyte GA-7VTX-H PLUS, אבל הפער בין השניים זניח ואולי גם הוא סובל מבעייתיות. הלכתי לאיבוד שטח לא לי! ???
-
- 49 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE 7VRXP 1.1 אני רוצה לקנות לו את המעבד הכי טוב בשבלו איזה???
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חברים שלי נוסעים לשם ואני מחפש את ה AX478 וכרטיס GTXP6.1 איפה יש חנות טובה באילת שמוכרת כאלה דברים?
-
למרות שהנושא הזה נטחן מאות פעמים לדעתי עכשיו הוא רלונטי מחדש, בתור אחד שמורעל על AMD וגם מכרתי לפחות כמה עשרות של מחשבים מבוססי AMD אני חושב ברצינות לקנות מחשב מבוסס על פנטיום 4 והסיבה הא פשוטה מאוד: המעבדים של AMD מתחממים יותר מידי! ושאף אחד לא יגיד לי שעד 60 - 70 מעלות זה נורמלי ל AMD כי זה לא נורמלי לאף מעבד! והבעיה הזאת קיימת רק בדור האחרון של AMD (יש לי את'לון 800 שעובד ב - 35 - 40 מעלות עם מאוורר פשוט) אפילו ב -XP2200 שבנוי ב - 0.13 (ואמור להיות קר יותר בגלל זה) הבעיה קיימת.
-
אני ממש לא מבין גדול במעבדים. מה מבין השניים עדיף? אני צריך את המערכת רק בשביל להרית קרנל של לינוקס אז הדרישות לא גבוהות. אני רק רוצה לדעת איזו מערכת יותר חזקה בסך הכל?