מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו יכול לעזור לי להגדיר בביוס את הזכרון שלי שיעבוד ב 166mhz ? הלוח אם זה epox ep-8k3a+
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא m68mt-s2p (rev. 3.0 אני רוצה לשנות בהגדרות של הביוס שיהיה achi בשביל ssd שקניתי. אך אין לי אפשרות כזאת. חיפשתי אם יש עידכון לביוס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#bios First Release - משמע שאין עידכון, וזה מה שיש לי, נכון? אז אין טעם להתעסק עם זה צריך להוריד דרייבר "SATA RAID/AHCI"? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#driver הורדתי את זה ואין שום התקנה, רק קבצים, באתר כתוב: Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy floppy? מאיפה אשיג אחד? אפשר עם USB? אולי להתקין דרך הווינדוס? תודה.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח p4s800d-x וצרבתי לו ביוס של p4s800d (שאר מפרט בצד<-) והבאס היציב שהצלחתי להגיע אליו זה 155 שזה 3100 MHZ בערך עכשיו אני לא מוצא איפה משנים את המחלק עכשיו הוא קבוע על 4:5 ואני רוצה לעשות אותו 1:1 ועוד שאלה שצרבתי ביוס של הלוח P4S800D-E Deluxe היה הרבה יותר טוב בגלל שאפשר להעלות את המתח של המעבד על 1.9 V אבל... הכרטיס רשת המובנה לא עבד אז יש מצב שיום ראשון אני אקנה איזה כרטיס רשת חיצוני פשוט בנתיים זו השאלה שלי איך אפשר לשנות מחלקים בלוח P4S800D-X עם ביוס של P4S800D או P4S800D-E אחרי צריבת הביוס, הביוס נראה כאילו ככה קניתי את הלוח אז למי שיש לוח כזה שיבדוק בבקשה..!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי מודם פנימי שקיבלתי מ012 ואני רוצה להחליף את חריץ ה pci שהוא מחובר אליו באחד אחר אם אני אחליף אני אצטרך להתקין את המודם מחדש?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני יודע שהורדת המכפלה יכול לעזור בOC כדי להגיע לבאס גבוהה יותר. אבל מעבר לכך מה נותן שינוי המכפלה במעבד? לדוגמא במעבד שהמכפלה ה"טבעית" שלו היא 10 שינוי ל8 כיצד ישפיע? האם זה משנה את צריכת החשמל? או את פליטת החום TDP? ויותר חושב מהכל האם שינוי זה יכול לגרום נזק מסויים למעבד בהנחה והוא בOC גבוהה? (כמובן ביחס למכפלה ה"טבעית") תודה מראש. predator_008
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עבדתי על המחשב הזה... Intel Pentium IV 3.0E GHz Prescott HT 1024K 800MHz BOX CPU Asus P4P800-E Deluxe 865PE Motherboard =512 X2 DDR-RAM 256MB 3200 Hynix Original Memory קידדתי סרטים עם המערכת הזאת... לקח לי בערך קידוד של סרט ממוצע של שעה וחצי > כ 40 דקות אני רוצה להזמין מחשב ורציתי לדעת אם אני יקנה 1G DDR=512X2 זה ישנה תזמן של הקידוד ...בהרבה..?.. ואם אני יקח מעבד AMD.. שבערך תואם במחיר ובמהירות עבודה.. עם 512 ..זה יתן אותם ביצועים.. כי 40 דקות לסרט זה מספיק טוב בשבילי (עם המחשב שבחתימה שלי לוקח לי 10 שעות שזה הבדל ענק חח ..)
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256MB DDR 333MHz. בביוס הזכרונות על Cas Latency 2.5. אני רוצה לשנות את התיזמון ל2. איזה בעיות יכולות לקרות, והאם כדאי לי לוותר על זה בכלל? או שישר לרוץ לשנות? ואם אפשר עוד קצת מידע שיעזור לי בנושא .. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אם 7N400 PRO 2 של Giga-Byte ואין בביוס שם אפשרות לשנות תזמוני זכרונות, רציתי לדעת האם יש עוד אפשרות לשנות אותם?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 חדשים, הרגע התקנתי, מופיעים לי כתזימונים 5-5-5-15 ראיתי שניתן לשנות התיזמונים דרך הביוס, אך לא הצלחתי למצוא שם איך דרך איזה קטגורייה, מישהו יודע אולי? תודה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון של OCZ PLATINUM REV 2 2X1024MB DDRII 800MHZ CL - 4-4-4-15 איך אני בודק שאכן הוא מריץ בתזמונים האלו ואם לא כיצד אני משנה את התזמונים לשיפור הביצועים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 512 MB TWINMOS 3200 והיו לי תזמונים של 7-3-3-2.5 והעברתי אותם בביוס למצב של טורבו לתזמונים של 6-2-2-2 הלכתי לעשות בדיקה וראיתי שזה לא עזר לציון מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל להעלות נקודות?
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום. יש לי אסוס אולטראבוק עם מעבד i5-3317U כאשר אני מחובר לחשמל, יצרתי תכנית כח שבה שמתי את המעבד על מינימום 100 אחוז. זה בניגוד לתכנית של ווינדוס של High Performance ששמה את המעבד על מינימום 5 אחוז (אם אני לא טועה). האם יש בעיה עם התכנית שיצרתי? מומלץ להימנע? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ מסוים שאמור להיות bootable אם אני לא טועה, בעבר הצלחתי רק להעלות דיסקים כאלה מהצורב הרגיל מכיוון שיש לי צורב dvd והדיסק הוא dvd ניסיתי להעלות אותו דרך הצורב ניסיתי קצת לשנות דברים בביוס, אבל זה לא הולך (העם יש אפשרות לחזור לדיפולט של הביוס והאם מומלץ לחזור לדיפולט?) בכל אופן, אשמח לעזרתם איך אני מגדיר את הצורב dvd בתור הכונן שממנו יקרא הדיסק דרך אגב, אולי אני טועה והוא בכלל לא bootable יש לי אפשרות לבדוק את זה? והאם יש כוננים מסוימים שלא יכולים לעלות דיסקים שהם bootable? תודה מראש על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
ללא ספק מדהים. ההורדה חלה על S939 / S754 בעיקר. הירידה חלה בעיקר במעבדים 3400 \ 3500. לדוגמה כרגע 3500 עולה 1500 ש''ח (בחו''ל) ובעוד שמקודם הוא עלה 2600 ש''ח (בחו''ל). ללא ספק זמן אדיר לקפוץ על S939 (כמוני) ולקנות מערכת A64 חדשה בכלל. מכיוון שזו הורדה בינלאומית של AMD, אז כל החנויות \ הרשתות \ האתרים \ היבואנים יורידו את המחירים בהתאם, גם בישראל! ידיעת המקור היא ב- Digit-Life אך מצאתי את הלינק ב- PCPerspective. http://www.digit-life.com/news.html?107039#107039
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם E4300 ויש לי שינויים כל הזמן במתח של המעבד,זה מסוכן?? הספק שלי הוא HEC 400 . המתח משתנה בין 1.16 ל1.32 אולי הבעיה היא בלוח? יש לי Gigabyte 945P-S3??
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב לכם. בזמן האחרון, עלה בי הצורך והחשק לשדרג את המחשב שלי. רציתי לדעת מה יהיו השינויים הקרובים בעולם העיבוד והאם כדאי לי לקנות מחשב חדש בשלב זה של השנה או לחכות לשנת 2006. אם אפשר, אשמח לקבל פירוט על הטכנולוגיה החדשה ועלה השינויים שיהיו בה. תודה מראש אודי
-
- 12 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן חברים, המון זמן לא התעדכנתי, מעניין אותי לידע כללי מה ההבדלים בין הפלטפורמה החדשה לישנה? אני יודע גוגל וזה אבל התעצלתי קצת, לחץ גדול של עבודה בזמן האחרון תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
האם שינוים בביוס יכולים לגרום לתקלות במחשב לדוגמא העלמת כרטיס קול
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
משהו משונה: עם הלוח הקודם, p4p800s se תומך ב800 באס אבל לא בדיואל לזיכרון ואותם קלוקים למעבד ולכ. מסך השגתי תוצאה של 2900 ב 3dmark05. היום הרצתי בדיקה, עם הלוח החדש, קלוק קצת יותר גבוה למעבד - 3.2 יציב ואותם קלוקים לכ. מסך, וקיבלתי תוצאה הנמוכה ב250 מהתוצאה הקודמת.. מוזר, כיוון שכרגע הוספתי עוד סטיק של 512 ויש לי 2X512 בדיואל של Twinmos 2.5cl מה יכולה להיות הבעיה? הדבר היחיד שעוד " הוספתי" הם הדרייברים החדשים של nvidia. הלוח שיש לי כרגע: GA - 8IPE1000-G של Gigabyte . לגבי האוברקלוק, ביצעתי אותו בהעלאת הבאס בביוס.. והזכרונות רצים לי עכשיו על 457 במקום 400... (יש לי גם סינקים של TT לזכרונות). מה שכן, אני מרגיש בשיפור בביצועים, אבל משום מה הביצועים הגרפיים ירדו?!?! איך ולמה…
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
OK אז ככה יש לי עכשיו מעבד amd 1.1 t-brid mb: asus a7v333 זכרונות memory:twinmos 512 3200 +256 micron 2700 טוב קיצור אתם יכולים לראות את שאר החלקים ב "מפרט המחשב" שלי. יש לי אופציה לקחת את ה xp 2500 ולתת חבר שלי את את ה 1.1 שלי והוא יתן לי את ה HD שהוא 30 גיגה (תמיד אנחנו עושים החלפות כאלו ) ואופציה שניה זה לקנות הרדיסק חדש של 120 גיגה.... אני פשוט לא יודע מה לקחת... המטרה שלי היא משחקים ....אבל הבעיה היא ש אני מפחד ואני לא יודע אם יצא איזה משהו טוב בקרוב שאז אני יתחרט נגיד על זה שקניתי את ה xp2500 ..... מה אתם אומרים?? לחכות עוד קצת זמן שאולי ירדו המחירים או יכנס איזה מעבד חדש....וביינתיים לקחת HD טוב או ללכת על ה xp 2500 ??
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שיניתי את ה-SDRAM Command Lead-off Time מAuto ל-1T לפני, קיבלתי ב-super_pi 1.12 . אחרי 1.13 זה לא אמור לשפר?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו פה מתברברים לא אחת אודות, כמה כסף יש להוציא (או לבזבז יותר נכון) עבור מעבד חדש וחזק יותר לגיימינג, ובונים תילי תילים של המלצות ומפרטי מחשב, לא פחות מאשר דוחפים שמה מעבדים חזקים במפרט וממש עושים שמיניות באויר, הכל במטרה לשכנע את עצמו ואת החברים, על איזה מעבד K סקסי ויוקרתי שדוחפים אותו לקיצון עם קירור מים איזוטרי. אך אנו שוכחים דבר אחד פעוט בתחום, שהוא המכריע. בואו נלמד ביחד אודות הפערים הביצועיים הקיימים, בין מחד מעבד הכי יקר במחיר 500$, ומאידך למעבד אולי הכי זול שיש ב- 75$ "עלובים". הפער שבין 9900K למעבד 9100F. שניהם מופעלים על המאיץ הגראפי הכי חזק ויקר שיש כיום בשוק - 1200$. לא עושים הנחות לאף אחד. מי שקונה כזה מאיץ גר…
-
- 65 תגובות
- 20.2k צפיות
- 3 followers
-
-
אינטל מחליטה לחשוף עוד קצת מספרים אודות דור המעבדים השולחניים הבא מתוצרתה אשר מיועד להשקה בתחילת השנה הבאה - עם ארכיטקטורה חדשה לגמרי עבור ליבות העיבוד הראשיות וגם עבור הליבות הגראפיות המובנותלכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
רציתי לעדכן ולשאול האם גם אצל אחרים יש שיפוריים בתוכנות בנצמארק כעיקרון השיפור הוא קטן בקובץ בגודל של 1MB השיפור הוא של 0.3 שניה ובקובץ של512KB השיפור הוא של 0.8 שניה יש לציין שהשיפור הוא מול התוצאה הטובה ביותר שקיבלתי איי פעם בתוכנה נכון לא שיפור גדול אבל עדיין שיפור אולי גם אחרים זיהו שיפור בביצועיים ע"י תוכנות אחרות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה לדעתכם יהיה השיפור בביצועים במשחקים ובבנצ'מרקים שבודקים את עוצמת המחשב באופן כללי? intel 2.0ghz ל AMD3200 ו- AMD3200 לעומת 3800X2 ?
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-